Założyłem ten temat, by wszystkie potrzebne informacje były w pierwszym poście.
Lista obecności:
Byli:
Citroen_Maniak
Dizzo
kris
Lindal
mateo89
Marzec
PioB
sylvog83
Założyłem ten temat, by wszystkie potrzebne informacje były w pierwszym poście.
Lista obecności:
Byli:
Citroen_Maniak
Dizzo
kris
Lindal
mateo89
Marzec
PioB
sylvog83
Last edited by Marzec; 23rd August 2010 at 00:41.
Godziny przybycia - celujemy w 12:00
14:20 ---------- sylvog83
9:00 - 12:00 --- PioB
11.10 ---------- Hanys (PKS)
11:30 ---------- kris
11:25 ---------- Marzec
Last edited by Lindal; 20th August 2010 at 20:21.
Jedyne co ogranicza człowieka, to jego umysł.
OK, te osoby, które nie potwierdziły statusu - uznaję za nieprzyjezdne na zlot. Oczywiście jednak mogą one nadal wbić, nie będziemy się gniewać - należy tylko dać sygnał jednemu ze zlotowiczów, że się wpadnie - abyśmy wiedzieli gdzie się spotkać itd.
Tak jak było napisane na plakacie i w paru postach na forum, godziną spotkania (teoretycznie) jest godz. 12:00, na Dworcu w Krakowie. Koniecznie weźcie ze sobą komórki, aby móc się odnaleźć w razie zgubienia się itd. A poza tym, to standardowo - jakieś ubrania na przebranie itd.
Do zobaczenia!!!![]()
"Arrętez! De me dire que le vent a tourné, C'est pas vrai..."
WIELKI ZLOT FANÓW ALIZEE - KRAKÓW, 21-22 SIERPNIA 2010
Co tu dużo pisać - żadne słowa nie są w stanie oddać tego, co się działo na zlocie...Szczerze pisząc - sam zlot jak i jego organizacja przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Kawał dobrej roboty!
![]()
Chciałem z tego miejsca podziękować jeszcze raz wszystkim uczestnikom, a w szczególności Lindalowi - za sprawą którego wiele rzeczy (m.in. dojeżdżanie do niektórych miejsc) stało się łatwiutkie do ogarnięcia.Mieliśmy też mnóstwo szczęścia (udana pogoda; każdy zaplanowany punkt programu został zrealizowany i w dodatku nie było żadnych opóźnień - wszystko układało się jak po maśle
).
Zresztą - niedługo pojawi się specjalny spot, w którym będzie co nieco pokazane - mam nadzieję, że wystarczająco przekona te osoby, które nie pojawiły się na zlocie z własnej woli (mogły jechać, ale nie pojechały). Chyba na koniec wystarczy jeszcze napisać tyle, że już powoli myślimy o następnym zlocie (za rok?), a w dodatku w mojej głowie zrodził się pewien kapitalny pomysł - ale o tym wspomnę niebawem, a na razie - cicho sza!
PS Alizee może być z nas dumna!
Last edited by PioB; 23rd August 2010 at 13:17.
Właśnie wróciłem ze zlotu.Tyłek mnie boli po tej wycieczce,ale to nic,warto było.
![]()
@PioB
Zgadzam się w 100%jutro napiszę coś więcej bo dzisiaj jestem padnięty
Last edited by PioB; 23rd August 2010 at 01:22. Reason: OT
Dziękujemy Sylwek za fotki![]()
Urzędowo nieuprzejmy.
Fajne chłopaki, to i fajne zdjęcia wyszły.
PS. Jaki mecz oglądaliście?![]()
LFC & FCB & PSG & FeVer = ♥ ♥ ♥
I'm not single, but I'm not taken. I'm just reserved for the one I want! <333
http://www.lastfm.pl/user/xdmikadx and http://www.twitter.com/Anita_22_05
Chyba francuską ligę akurat pokazywali w tym pubie![]()
Dzięki za fotki, czekamy na video
Wszystko się udało co do minuty
Nawet Sylwek zdążył na przyspieszony-opóźniony pociąg, a ja w ostatniej chwili na autobus
Nie wiem czy reszta też się tak musiała spieszyć na swój transport do domu
![]()
Coś mi się zdaje, że chyba wszyscy dokładnie się wyrobili na swoje odjazdy - i to w ostatniej chwili.Ten zlot powinien mieć drugą nazwę: "Szwajcarski zegarek". ;-P
Razem z Dizzo mieliśmy perypetie związane z powrotem... Jeden autobus tylko na miejscówki, drugi odwołany, w końcu o godzinie 19.35 wyjechaliśmy pociągiem.
Urzędowo nieuprzejmy.
A jak tam chłopy po moim wyjeździe było.Działo się coś,śmigaliście na gokartach?
PS.1. Szkoda,że niemogłem się z wszystkimi pożegnać,a tylko z Lindalem i Marcem.Tak jakoś wyszło.Mój informator dał ciała
PS.2.Dzięki Lindal za pokazanie Wawelu w tępie expresowym.(Ten gościu z butelką Lecha był niezły)
PS.2.Dzięki Marzec za szybkie przybiegnięcie z aparatem![]()
Fajne zdjęcia, tak poza tym nie bardzo wiem kto jest kim.Wiem jedynie, który to: Marzec, Hanys, PioB, sylvog83 i chyba jeszcze kris, ale nie jestem pewna/y. : )
,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
~Wiktor Hugo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje zdjęcia dostępne w albumie:
Code:http://picasaweb.google.com/konradtalik/2010082120100822?authkey=Gv1sRgCJbs1pSN5Nj3Zw#
^Dzięki : )
,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
~Wiktor Hugo