Donate Now
Goal amount for this month: 1 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Unfortunately we've lost our ad revenue due to someone posting links to copyrighted content. We're trying our best to have this matter resolved.
Please donate to support and help us keep the site running, thank you!
-
28th March 2010, 18:32
Alizée Interested
FAN OPERATION - Promocja "Les Collines" w polskich stacjach radiowych! :)
Dyskusja jak napisane w temacie...
Od długiego czasu obserwuje sprawy zwiazane z Alizee i okresem promocyjnym albumu "Une Enfant du Siecle" oraz singla "Les Collines".
Dobrze pamietam czasy kiedy Lily byla calkiem popularna w naszym kraju nad Wisla i teraz gdy zmienila swoj wizerunek rowniez moglaby znalezc sie na to szansa jezeli MY - fani szanownej Alizee, polaczymy sily i zorganizujemy sami promocje singla w polskim radio.
Naprawde, wiele zalezy od fanow i to wcale nie znaczy ze musi byc trudno promowac ten singiel. "Les Collines" zawiera zwrotki po angielsku co ulatwia odbior sluchaczom nie znajacym jezyka francuskiego a tutaj jest to sporo zaleta gdy rozglosnie najchetniej puszczaja utwory anglojezyczne....
Na poczatek proponuje zrobic tzw. burze mozgow i zastanowic sie nad cala sprawa... wszelkie przemyslenia i propozycje mile widziane!
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow ale zauwazylem ze forum ich nie czyta i czesto posty w sekcji polskiej sa trudno czytelne wiec dla ulatwienia pisze bez nich... Wiem ze mamy piekny jezyk ale mimo to chwilami trzeba lepiej przygladac sie wypowiedziom przez te dziwne znaczki imitujace polskie znaki jezykowe wiec zwracam sie z prosba abysmy postarali sie ograniczyc z ich uzywaniem. Byloby chyba przez to lepiej dla wszystkich...
-
28th March 2010, 19:51
Mega Alizée Fan
Moderator (PL)
-
28th March 2010, 20:02
^Eden Eden^

Originally Posted by
Tomcio
Oto mój stary post
By Speedy
-
28th March 2010, 20:24
Alizée Interested
-
28th March 2010, 20:41
Sylwester,Lilly Fan
Przed chwilą dałem utwór Lilki Les Collines (Never Leave You) jako propozycje do "Ligi Hitów" w radiu ZET,ale pewnie niewiele to da
-
28th March 2010, 22:37
Alizée Interested
-
28th March 2010, 22:55
Lilly town est un ręve...
Moderator (PL)
No właśnie Sylvog daj link, jeśli możesz
Zrobimy to "grupowo" hehe, bez skojarzeń
My GG: 4654525
If i could fly ...
-
29th March 2010, 07:19
Mega Alizée Fan
Moderator (PL)
Ja również czekam na link (ale myśmy są leniwi
).
-
29th March 2010, 08:13
^Eden Eden^
Oh na serio jesteście leniwi proszę (trzeba się rejestrować, dlaczego mój post został usunięty ????)
http://www.radiozet.pl/liga-hitow
By Speedy
-
29th March 2010, 14:16
Alizée Fan :)
A możesz RMF MAXXX też fajna stacja radiowa ... jak coś to pogadać z Karpiem i może by coś z tego było
-
29th March 2010, 15:17
Sylwester,Lilly Fan

Originally Posted by
Booneral
Niby czemu?! Właśnie takie próby zazwyczaj coś dają
Już taki ze mnie pesymista hehe
-
30th March 2010, 16:21
Szewronista
Jeśli zaatakujemy ze zdwojoną siłą to nie ma bata, muszą puścić.
-
2nd April 2010, 17:18
^Eden Eden^
Szok Alizee Les Collines RMF FM !!!! Ale nie wiem jak dać Lilly na pop liste pomóżcie to jest ważne !!!
http://www.miastomuzyki.pl/utwory-alizee,12
http://www.rmf.fm/muzyka/utwory,12,Alizee.html
By Speedy
-
2nd April 2010, 17:34
Sylwester,Lilly Fan

Originally Posted by
Tomcio
Wydaje mi się że to oni w radiu decydują jakie piosenki są w propozycjach bo niema nigdzie takiej opcji żeby można bylo zaproponować samemu tak jak to jest np. w Zet-ce.
-
2nd April 2010, 18:13
Bla Bla Bla
-
2nd April 2010, 18:16
^Eden Eden^
-
3rd April 2010, 12:27
Mega Alizée Fan
o kurde jak na rmf sie pojawila to trzeba dzialac i pisac e-maile i w ogole wszystko robic zeby zaczeli puszczac ;P