Nooooggggiiii![]()
Instrumenty wyglądają obiecująco. Lili jak zawsze... : )
![]()
Last edited by A.N.ONI.M; 16th May 2012 at 14:46.
,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
~Wiktor Hugo
,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
~Wiktor Hugo
Once upon a time, there was a very old star. And this very old star shined on a very old tree. And in this very old tree there lived a very old
rat. And this very old rat sang a very old song. And this very old song told a very old story of a long time ago before the faeries went away...
Też mi sie podoba,narazie prawko oblałem więc sam sobie podobnego nie zrobię XD chyba że na szkoleniowych jazdach,ale wątpię żeby instruktor miał aparata po drugie to wyglądam dużo "inaczej" i jestem przeciwnej płci od tej ślicznotki na zdjęciu
Retrouver le sens
De la vie, je pense
Passe par l'ennui........
Cała Ona. : )
![]()
~Wiktor Hugo
Zdjęcie jak z fotoautomatu Amelii. ; )
![]()
~Wiktor Hugo
~Wiktor Hugo
Chyba najbardziej podoba mi się zdjęcie numer 3. Tak czy siak Alizée jak zwykle przepiękna.
Once upon a time, there was a very old star. And this very old star shined on a very old tree. And in this very old tree there lived a very old
rat. And this very old rat sang a very old song. And this very old song told a very old story of a long time ago before the faeries went away...
ładniejsza jakaś się wydaje![]()
Trzecie też mi się najbardziej podoba, chociaż pierwsze jest sexy. : )
~Wiktor Hugo
~Wiktor Hugo
To nowy tatuaz,czy juz stary,ale jakos nie zauwazylem???
^Tak, nowy.
~Wiktor Hugo
: )
Annily brała udział w pokazie mody dla małych dziewczynek.
Źródło: www.3rdw.net
~Wiktor Hugo
No niby fajne ma te tatuaże,ale co za dużo to niezdrowo,choć powiem że i z nimi wygląda bosko![]()
Retrouver le sens
De la vie, je pense
Passe par l'ennui........
Lili i fanki.
![]()
~Wiktor Hugo