Donate Now Goal amount for this month: 1 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Unfortunately we've lost our ad revenue due to someone posting links to copyrighted content. We're trying our best to have this matter resolved.
Please donate to support and help us keep the site running, thank you!

Page 133 of 133 FirstFirst ... 3383123131132133
Results 2,641 to 2,654 of 2654

Thread: PoKopana piłka nożna :)

Quote Originally Posted by sylvog83 View Post
    Wczoraj w pucharze Francji PSG przegrało niestety z Lille 0:1 Bramka Obraniaka.
    Stara wypowiedź, ale pozwolę sobie skomentować. Szansa była, cała druga połowa pod kontrolą, wystarczył błąd jednego zawodnika i po zawodach Szkoda gdyż interesujący się PSG katarscy inwestorzy, stwierdzili że wymagają sukcesów, co by ich bardziej zachęciło niż drugi z rzędu puchar? No ale cóż, sport jest brutalny.

W lidze też się nie udało, szansa na miejsce na pudle (tego nie udało się od ponad dekady) zaprzepaszczona we frajerski sposób, a mieli to po prostu na "talerzu". Także jak widać, tegoroczny sezon zwyczajnie się nie udał. Jedyny plus to że Lille jest mistrzem, bowiem wszystko lepsze od Marsylii

Sylwester,Lilly Fan sylvog83's Avatar

AC Ajaccio w przyszłym sezonie będzie grać w Ligue 1.Awans z drugiego miejsca

http://www.ligue1.com/ligue2/classement

ehh...wyprzedziłeś mnie. : )
    ,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
    ~Wiktor Hugo

Sylwester,Lilly Fan sylvog83's Avatar

^Będę miał rozdarte serce,gdy AC Ajaccio będzie grać z Paris Saint Germain

Pozwolę sobie odświeżyć temat

Quote Originally Posted by sylvog83 View Post
    ^Będę miał rozdarte serce,gdy AC Ajaccio będzie grać z Paris Saint Germain
    Ja osobiście innej opcji niż 6 pkt z tym klubem w każdym sezonie, po prostu nie widzę, no ale lepiej zajmijmy się czymś na czasie.

Dla każdego kto jeszcze przeżywa niedziele, dobry filmik z bardzo budującą piosenką w tle. Mnie to podniosło na duchu

AC Ajaccio utrzymało się w Ligue 1.
    ,,Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie...''
    ~Wiktor Hugo

Szewronista Hanys's Avatar

Hello, is anybody in there, którego nie interesuje w jakimkolwiek stopniu EURO 2012?
    Urzędowo nieuprzejmy.

To ja w takim razie napiszę: Koko Koko Euro spoko ; )

A tak serio to powinniśmy wyjść z grupy.
    ~Wiktor Hugo

Alizée Interested wyso's Avatar

Według mnie też, wyjdziemy z grupy, wygramy z Grecją i Czechami, z Rosjanami raczej przegramy.
    Gorsze jest to, że po wyjściu z grupy trafiamy na Holandię lub Niemcy więc może być wysoka porażka
    Last edited by wyso; 5th June 2012 at 14:41.

~Wiktor Hugo

Bla Bla Bla kiko90's Avatar

^ fajnie

ja oglądałem pierwszy mecz piłki nożnej od kilku lat i... się na stresowałem, na wkurzałem jak widziałem jak nasza polska drużyna gra
    Według mnie jak Polska wbije gola to potem olewa całą gra z myślą ze 1 gol wystarczy... a jak Grecy gola strzelili w 10 na 11 naszych to bez komentarza
    Ale na szczęscie był pan Tytoń który uratował sytuacje

Quote Originally Posted by A.N.ONI.M View Post
    To ja w takim razie napiszę: Koko Koko Euro spoko ; )

A tak serio to powinniśmy wyjść z grupy.
    ^hmm...Ciężki jest los polskiego kibica.
    ~Wiktor Hugo

A Little Princess Jazzmin's Avatar

Ja miałam dość tego całego Euro zanim jeszcze się zaczęło. Jak nie jesteś pasjonatem, a słyszysz o tym minimum co pół godziny, to czasem szlag może trafić . Do tego wczoraj strzelali petardami czy czymś z powodu meczu i nie mogłam spokojnie wyprowadzić psa, biedny...

W końcu Czechy i Grecja wyszły z grupy, tak? (Nie bijcie, jak coś pokręciłam, oglądałam tylko mecz Polska - Grecja.) Nie powiem, zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że Rosjanom pójdzie lepiej. No i może była jakaś nadzieja dla Polski .
    Once upon a time, there was a very old star. And this very old star shined on a very old tree. And in this very old tree there lived a very old
    rat. And this very old rat sang a very old song. And this very old song told a very old story of a long time ago before the faeries went away...

Bla Bla Bla kiko90's Avatar

Tak Czechy i Grecja wyszły grupy w sumie ja sie ciesze, że polskiej i rosyjskiej drużynie sie nie udało
    Według nie zasłużyli po tym co widziałem hehe Z mojej strony nasi grają no przeciętnie, grają zbyt pewni siebie tyle okazji to strzału a to nic, no trudno

Jedna rzecz mnie dziwi, czemu akurat Polska i Rosja hmm może to zbiek okoliczności, ale pamiętam jak się tłukli w Warszawie, może to ma z czymś związek
    Kto wie może karma faktycznie istnieje na tym świecie hehe i dotkneła naszych i ruskich

Tags for this Thread