PDA

View Full Version : DM Party i Alizee...

Mariusz
11th April 2006, 09:51
W miniony czwartek mialem przyjemność gościć na kolejnej Depotece w moim mieście(tak się nazywają imprezy fanów DM). Nie będę tutaj się rozpisywal, jak sie bawilem itp., bo nie o to chodzi. Natomiast mial tam miejsce maly akcent, związany z Alizee. Podczas przerwy między poszczególnymi utworami, nawiązalem rozmowę z pewną dziewczyną. W pewnej chwili zeszliśmy na tematy związane z innymi wykonawcami. Kiedy ja jej wymienialem nazwy, zatrzymalem się na moment i powiedzialem, że tego wykonawcy nie powiem, bo będzie się ze mnie śmiać. Ona odparla, żebym się nie wyglupial i powiedzial śmialo. Więc ja(jak to często mam w zwyczaju), zacząlem ją naprowadzać na zasadzie zgadywania. Najpierw zaznaczylem, że jest to wokalistka, nie pochodząca z Polski. Potem, kiedy nie mogla dojść do tego, kto to taki, wyznalem w końcu, że pochodzi ona z Francji. No i wtedy- ku mojemu zdziwieniu- natychmiast wypalila:'Alizee?' Na to ja, będąc zdumionym, że odgadla tak od razu, powiedzialem, że trafila w 10-tkę. A po chwili dodalem, że może się zacząć śmiać. Tymczasem wcale jej nie bylo do śmiechu; powiedziala, że kojarzy Alizee i 'Moi Lolita' i zapytala się, co u niej slychać. Ja z milą chęcią jej odpowiedzialem. Ogólna dygresja jest taka, że szczerze mówiąc, nie spodziewalem się, iż fanka Deopeche Mode bedzie kojarzyć Lili- pod tym względem bylem i nadal jestem w dużym szoku. To tyle.

Przemyslav
11th April 2006, 10:24
No to pierwsze koty za płoty :) :)

Shibby
11th April 2006, 17:37
Hehe, no to szok jak njabardziej pozytywny. :)

A poza tym to czego tu sie wstydzic? :) Toz to powod do dumy. :)

CZESTER
11th April 2006, 17:59
Oooo to widać, że Lili jest koajrzona. Zgadzam się jest to powód do dumy :cheesy: :cheesy:

Wojtal
11th April 2006, 19:20
No tak, oczywiście że jest to powód do dumy 8) . Ale ja np. tak tutaj u siebie nie mam zkim pogadać sobie na żywo tak o wszystkim o Lili bo ani w szkole ani na moim osiedlu nie ma jej fanów, a ze mnie troszke sie koledzy nabijają że mi ta Alizze tak utkwiła w głowie, że jestem jakimś maniakiem że tak dużo o niej wiem i mam tyle jej zdjęć, teledysków itp...
Ale ja sie tym wcale nie przejmuje. Więc dobrze słyszeć że ktoś Cie Mariuszu wysłuchał i poparł :D

Iwonka
19th April 2006, 17:33
Ja uczęszczam na zloty fanów DM, identyfikuję się z depeszami, a Alizee uwielbiam! :D
Umarłabym chyba ze szczęścia,gdyby na zlocie puścili mi Gourmandises...

Przemyslav
19th April 2006, 18:45
Ja uczęszczam na zloty fanów DM, identyfikuję się z depeszami, a Alizee uwielbiam! :D
Umarłabym chyba ze szczęścia,gdyby na zlocie puścili mi Gourmandises...
Witamy na forum :) :) Miłego spędzania tutaj czasu życzę :D Zapraszam tutaj: http://www.alizee-forum.com/topic,2442,1425,-elitarni-czyli---tutaj-sie-witamy.html :)

konradzik
2nd May 2006, 01:04
Depesze tyż fajna muza 8) ale kiedys jak bylem metalem to z depeszami (fanami) kosa była..ech szczesny czas :twisted: :twisted: :twisted: