PDA

View Full Version : Jak ALizee sie teraz nazywa ??

danio00
9th April 2006, 22:04
Właśnie zastanawiam się jak Alizee teraz się nazwya ? Jacotey ? Chatelain ? czy Jacotey-Chatelain ? :D

CZESTER
9th April 2006, 22:07
Właśnie zastanawiam się jak Alizee teraz się nazwya ? Jacotey ? Chatelain ? czy Jacotey-Chatelain ? :D
Nieiwiem, dokładnie, ale wydaje mi się zę zostawiła swoje nazwisko, czyli nazywa się Alizee Jacotey. Tak mi się wydaje :D

danio00
9th April 2006, 22:09
Nieiwiem, dokładnie, ale wydaje mi się zę zostawiła swoje nazwisko, czyli nazywa się Alizee Jacotey.

Tez mi się tak wydaje ale nie jestem pewny. hmm może ktoś wie na 100 % ??

Norbidinho
9th April 2006, 22:10
Mysle tak samo jak CZESTER :mrgreen: Choc gdyby zmienila na Chatelain to i tak kazdy by ja rozponal bo wiekszosc ludzi zna ja tylko z imienia czyli Alizee :mrgreen:

Krogi
9th April 2006, 22:18
Mysle tak samo jak CZESTER :mrgreen: Choc gdyby zmienila na Chatelain to i tak kazdy by ja rozponal bo wiekszosc ludzi zna ja tylko z imienia czyli Alizee :mrgreen: jej nazwisko jest słbo znane :lol: :D głownie to jest znana jako Alizée i czy zmieniła czy nie to raczej nie robi większej róznicy :lol: :):)

danio00
9th April 2006, 22:23
jej nazwisko jest słbo znane Laughing Very Happy głownie to jest znana jako Alizée i czy zmieniła czy nie to raczej nie robi większej róznicy Laughing

Tylko że jako fan alizee chciałbym wiedzieć jak ma na nazwisko ? obecnie ? :D ciekawe czy was to nie interesuje ? :D

spec_u
9th April 2006, 22:38

Hmm chyba Chatelain ? Raczej najczęściej kobiety mają nazwisko po mężu ; ) To chyba że sobie zostawiała Jacotey ale wątpie... Wiem ? A może do Lili po prostu zadzwonie i poprosze żeby mi wysłała skan dowodu osobistego ;- D ?
8)

Krogi
10th April 2006, 15:11
jej nazwisko jest słbo znane Laughing Very Happy głownie to jest znana jako Alizée i czy zmieniła czy nie to raczej nie robi większej róznicy Laughing

Tylko że jako fan alizee chciałbym wiedzieć jak ma na nazwisko ? obecnie ? :D ciekawe czy was to nie interesuje ? :D interesuje ale skąd możemy to wiedzeć :lol: :?: :D:D

Przemyslav
10th April 2006, 16:09
A może do Lili po prostu zadzwonie i poprosze żeby mi wysłała skan dowodu osobistego ;- D ?
8)
No no najlepiej będzie :)

croolik
11th April 2006, 15:32
Pytanie pozostanie bezprzedmiotowe dopóki nie będzie wiadomo czy potwierdzili swój ślub we Francji.