PDA

View Full Version : Wszystko co chcielibyście Jej powiedzieć ale nie macie szans

Pages : [1] 2

konradzik
30th March 2006, 18:22
kocham cię.szkoda że nigdy ci tego nie powiem.szkoda.

montrey
30th March 2006, 18:30
wpadne po ciebie kolo 20:00 :lol:

Hunti
30th March 2006, 19:12
Wpadnę do Ciebie :D

Nie no, a co ja bym jej oryginalnego powiedzieć mogła... Po polsku chyba nie rozumie (można próbować), po angielsku ponoć też nie, ale tu akurat ja nie jestem orłem. Mogłabym coś wydukać po francusku, ale pewnie bym się gdzieś pomyliła i Alizee parsknęłaby śmiechem.

Pomijając barierę językową, to chyba tylko to, że uwielbiam jej muzykę, uważam ją za swoją idolkę, chciałabym bliżej poznać (myślicie, że łyknie taki haczyk?), życze szcześcia w życiu ;) i tyle. Kochać jej nie kocham, bo nie znam, słuchać by moich wywodów też nie chciała :D Więc takie naprędce sklecone zdanie to chyba wszystko...

Robertos2000
30th March 2006, 19:31
"Sciagaj bluzke bedziemy sie całowac" :P:P zart

a powaznie to hmm

"Dzieki ze jestes, kocham Cie!" :P cos w tym stylu ;)

montrey
30th March 2006, 19:37
"Sciagaj bluzke bedziemy sie całowac"

http://www.americasarmy.pl/forum/images/smiles/hahaha.gif hahahha zaden tekst mi tak nie poprawil humoru jak ten :thumbup:

konradzik
30th March 2006, 20:33
może zdarzy się raz jeden cud.i przyjdziesz.i dotkniesz mnie.

Norbidinho
30th March 2006, 20:37
Ja tam jeszcze wierze ze z Nią wezme slub :mrgreen: A pierwsze slowo jakie do niej powiem to ze jest piekna i czy chce zostac moja zona :mrgreen: Moze to glupie i niemozliwe ale jednak jeszcze w to wierze :mrgreen:

CZESTER
30th March 2006, 22:30
"Może pizza o 19:00 ???" :P :P :P

konradzik
30th March 2006, 22:54
konrad plus alizee równa się wielka szalona miłość (jeszcze w ajaccio nie sprayowałem) :wink:

Przemyslav
30th March 2006, 23:50
Chodź na sianko, na małe bzykanko :D :D <joke>

Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia maleńka, czy mam przejść przed Tobą jesio raz !! :D

montrey
30th March 2006, 23:54

Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia maleńka, czy mam przejść przed Tobą jesio raz !! :D

Swistaq powiesz mi jak wyrywac lachony? :lol:

Przemyslav
30th March 2006, 23:57

Swistaq powiesz mi jak wyrywac lachony? :lol:
A to cza będzie jaką prelekcję zrobić :D

konradzik
31st March 2006, 13:19
Rób prelekcję ŚwistaQ ale nie w tym temacie :evil:

konradzik
31st March 2006, 16:29
mgła okrywa góry. a ciebie tu nie ma.ta mgła płynie z moich oczu.wybacz mi że jest wieczór...

Hunti
31st March 2006, 16:40
mgła okrywa góry. a ciebie tu nie ma.ta mgła płynie z moich oczu.wybacz mi że jest wieczór...

Mały ofttop i dobra rada - żeby cokolwiek wyglądało poetycko warto używać wielkich liter po kropkach. Wygląda o niebo lepiej, a jak estetycznie :P

croolik
31st March 2006, 23:44
Konrad, przeczytaj proszę Zasady forum.
{podwójne posty}

konradzik
1st April 2006, 18:26
Konrad, przeczytaj proszę Zasady forum.
{podwójne posty}All right - przeczytałem ale ja troszeczku anarchista jestem :wink: a ten temat to miał być taki "konfesjonał" gdzie nie dyskutuje sie między sobą tylko mówi się do Niej..a Ona raczej nie odpowie więc.....Ten temat powinien się nazywać KĄCIK DOŁERSA !!! :lol: :lol: :tears:

Mariusz
3rd April 2006, 10:49
Ja mam jedno pytanie- KIEDY DO JASNEJ CHOLERY BĘDZIE NOWY ALBUM????????????????????????????

konradzik
3rd April 2006, 13:33

Mały ofttop i dobra rada - żeby cokolwiek wyglądało poetycko warto używać wielkich liter po kropkach. Wygląda o niebo lepiej, a jak estetycznie :PMasz całkowitą rację Hunti a ja jestem cham,prostak i wulgarne bydle :P :P :P

Krogi
3rd April 2006, 16:04
Ja mam jedno pytanie- KIEDY DO JASNEJ CHOLERY BĘDZIE NOWY ALBUM???????????????????????????? ja bym się zapytal raczej kiedy wudasz nowy album :?: słobo cholera jest nie ładne :lol: :)

Hunti
3rd April 2006, 16:08
Ja mam jedno pytanie- KIEDY DO JASNEJ CHOLERY BĘDZIE NOWY ALBUM????????????????????????????

:lol: Takie pytania napewno napędzają do dalszej pracy :D
Swoją drogą, może odniósłbyś jakiś skutek, więc kto wie...

CZESTER
3rd April 2006, 21:40

Bardzo dobre pytanie :P :P :P

Reich86
3rd April 2006, 22:55
Jednak to była lipa :( Pomyłka literowa w nazwie autora :((

konradzik
5th April 2006, 12:56

Bardzo dobre pytanie :P :P :PJa odpowiem w Jej imieniu :D : '-Album nagram jak dzieciaka odchowam.Poczekajcie 10 lat!!!" :mrgreen: :wink:

Wojtal
5th April 2006, 13:12
Ja zaprosilbym Ja na dyskoteke potanczyl sobie z Nia cala noc, porozmawial o jej zyciu oraz o naszym przyszlym wpsolnym zyciu hehe przekonalbym Ja aby zostawila swojego meza i pokazalbym Jej swiat na nowo :D A na dzien dobry przedstwail bym sie jako jej najukonaszy FAN :P

konradzik
6th April 2006, 22:12
I love You!!!Yeah!!Yeah!!yeah!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: (but love will tear us apart again :weep)))

danio00
7th April 2006, 10:54
hmmm ja raczej bym powiedział "poprosze o autograf :D pozdrawiam, całuje i 3 maj sie "

konradzik
9th April 2006, 19:53
Chciałbym umrzeć - na twoich dłoniach...Albo uciec stąd jak surfer - na fali twoich zrenic.Ty jesteś czystym pięknem a ja dupkiem.Pogadamy gdy zasnę...

snajper
9th April 2006, 22:01
Podaj mi piwo, kobieto

tak bardziej przyziemnie :D:D

montrey
10th April 2006, 03:54
Podaj mi piwo, kobieto

tak bardziej przyziemnie :D:D

hahah skad ja to znam :lol:

konradzik
16th April 2006, 17:32
"A wszystko to bo ciebie kocham !!! I nie wiem jak bez ciebie mógłbym żyć !!!Chodz pokażę ci czym moja miłość jest !!! ------!!!!!" :P

Konrado
26th April 2006, 02:34
"A wszystko to bo ciebie kocham !!! I nie wiem jak bez ciebie mógłbym żyć !!!Chodz pokażę ci czym moja miłość jest !!! ------!!!!!" :P

Nic dodac, nic ujac :D

konradzik
2nd May 2006, 00:57

Nic dodac, nic ujac :Djeszcze miesiac temu chcialem kupowac "klamke" i strzelic sobie w serce 8) bo z glowa wszyustko w porzadku mam 8) :P :P :P :P :lol:

Italiano
2nd May 2006, 22:10
Ja tam jeszcze wierze ze z Nią wezme slub :mrgreen: A pierwsze slowo jakie do niej powiem to ze jest piekna i czy chce zostac moja zona :mrgreen: Moze to glupie i niemozliwe ale jednak jeszcze w to wierze :mrgreen: heh, ja mam coś podobnego, i wydaje mi się że ją znam a jak oglądam Performance z Parler Tout Bas to mi serce zamiera jak jest ujęcie kiedy patrzy na kamerę. Qrcze zakochalem sie na cacy i jak ja teraz zone znajde ?? :lol:

Konrado
2nd May 2006, 22:59
Ja tam jeszcze wierze ze z Nią wezme slub :mrgreen: A pierwsze slowo jakie do niej powiem to ze jest piekna i czy chce zostac moja zona :mrgreen: Moze to glupie i niemozliwe ale jednak jeszcze w to wierze :mrgreen: heh, ja mam coś podobnego, i wydaje mi się że ją znam a jak oglądam Performance z Parler Tout Bas to mi serce zamiera jak jest ujęcie kiedy patrzy na kamerę. Qrcze zakochalem sie na cacy i jak ja teraz zone znajde ?? :lol:

Dokladnie Italiano to samo odczucie i ja mam, chcialby bym chociaz troche w moje dziewczynie/zonie Alizee widziec :oops: Wiem ze znalezienie w Polsce dziewczyny podobnej do Alizee graniczy z codem ale moze kiedys... sie uda :thumbup:

Italiano
2nd May 2006, 23:05

Dokladnie Italiano to samo odczucie i ja mam, chcialby bym chociaz troche w moje dziewczynie/zonie Alizee widziec :oops: Wiem ze znalezienie w Polsce dziewczyny podobnej do Alizee graniczy z codem ale moze kiedys... sie uda :thumbup:ja mam niestety marzenia idioty poniewważ myślę że kiedy ś prawdziwa Lili się we mnie zakocha :cry: :cry: :cry: :cry:

Konrado
3rd May 2006, 00:10

Dokladnie Italiano to samo odczucie i ja mam, chcialby bym chociaz troche w moje dziewczynie/zonie Alizee widziec :oops: Wiem ze znalezienie w Polsce dziewczyny podobnej do Alizee graniczy z codem ale moze kiedys... sie uda :thumbup:ja mam niestety marzenia idioty poniewważ myślę że kiedy ś prawdziwa Lili się we mnie zakocha :cry: :cry: :cry: :cry:

Jestes jeszcze mlody (tak jak i ja :P ) i morzes marzyc, ale zobaczysz pewnego dnia spotkasz na drodze taka "Kowalska" i caly swiat przestanie dla ciebie istniec :D

Italiano
3rd May 2006, 00:15

Jestes jeszcze mlody (tak jak i ja :P ) i morzes marzyc, ale zobaczysz pewnego dnia spotkasz na drodze taka "Kowalska" i caly swiat przestanie dla ciebie istniec :D mieimy nadzieję że się spełni to co mówisz bo inaczej zostanę Starym Kawalerem :?

Konrado
3rd May 2006, 00:37

Jestes jeszcze mlody (tak jak i ja :P ) i morzes marzyc, ale zobaczysz pewnego dnia spotkasz na drodze taka "Kowalska" i caly swiat przestanie dla ciebie istniec :D mieimy nadzieję że się spełni to co mówisz bo inaczej zostanę Starym Kawalerem :?

W najgorszym wypadku mozesz pojsc na ksiedza :wink: tam juz ci tam pomoga zapomniec o wszystkich fantazjach , marzeniach i problemach z zyciem codziennym :wink:

Italiano
3rd May 2006, 00:42

W najgorszym wypadku mozesz pojsc na ksiedza :wink: tam juz ci tam pomoga zapomniec o wszystkich fantazjach , marzeniach i problemach z zyciem codziennym :wink: i papieżem zostane i zamiast psalmów wprowadze nakaz śpiewania piosenek Alizee :lol: :lol:

Konrado
3rd May 2006, 00:54

W najgorszym wypadku mozesz pojsc na ksiedza :wink: tam juz ci tam pomoga zapomniec o wszystkich fantazjach , marzeniach i problemach z zyciem codziennym :wink: i papieżem zostane i zamiast psalmów wprowadze nakaz śpiewania piosenek Alizee :lol: :lol:

ta i horki koscielne bys ubral w stroje Ali :P nie wspominajac juz o stylizacji fryzur a'la Alizee :cheesy:

Przemyslav
3rd May 2006, 09:18
W najgorszym wypadku mozesz pojsc na ksiedza :wink: tam juz ci tam pomoga zapomniec o wszystkich fantazjach , marzeniach i problemach z zyciem codziennym :wink:

No mają wino mszalne :)

http://www.republika.pl/blog_ap_169249/222722/sz/wino.gif :cheesy:

Italiano
3rd May 2006, 10:02

ta i horki koscielne bys ubral w stroje Ali :P nie wspominajac juz o stylizacji fryzur a'la Alizee :cheesy: hehe, w modlitwie do ducha świętego przed Słowem Bożym śpiewano by i tańczono JPVA :lol: . I to jest rozwiąznie aby ludzie zaczeli chodzić do kościoła. :lol:

Konrado
3rd May 2006, 12:15
hehe, w modlitwie do ducha świętego przed Słowem Bożym śpiewano by i tańczono JPVA . I to jest rozwiąznie aby ludzie zaczeli chodzić do kościoła.

Cos mi sie wydaje ze z tego "twojego" kosciola po pewnym czasie zamiast ludzie modlic sie do Boga to by do Alizee wznosili modly. :cheesy:

Przemyslav
3rd May 2006, 13:12
Hihih zupełnie kościoły "czarnych" w USA :) i muzyka Gospel :D

Italiano
3rd May 2006, 17:52
hehe, w modlitwie do ducha świętego przed Słowem Bożym śpiewano by i tańczono JPVA . I to jest rozwiąznie aby ludzie zaczeli chodzić do kościoła.

Cos mi sie wydaje ze z tego "twojego" kosciola po pewnym czasie zamiast ludzie modlic sie do Boga to by do Alizee wznosili modly. :cheesy: wez, bo jeszcze sekte zaloze :lol:

Konrado
3rd May 2006, 18:55

Cos mi sie wydaje ze z tego "twojego" kosciola po pewnym czasie zamiast ludzie modlic sie do Boga to by do Alizee wznosili modly. :cheesy: wez, bo jeszcze sekte zaloze :lol:
:doc:
Z Twoim przypadkiem to napewno by bylo mozliwe :P :cheesy: :cheesy:

Italiano
5th May 2006, 13:42

:doc:
Z Twoim przypadkiem to napewno by bylo mozliwe :P :cheesy: :cheesy: jbc to ty zostaniesz kardynalem w mojej sekcie, jesli zechcesz :D

Wegeta
6th May 2006, 15:53
EEEE, moge prosić o Autograf? :) A gdyby nie dała, to bym wrzeszczał :D Zresztą gdybym ją zobaczył to nie wiem czy wogle dał rade coś powiedzieć.

konradzik
6th June 2006, 15:29
EEEE, moge prosić o Autograf? :) A gdyby nie dała, to bym wrzeszczał :D Zresztą gdybym ją zobaczył to nie wiem czy wogle dał rade coś powiedzieć.A ja bym powiedzial:
WPADŁAŚ MI W OKO BARDZO GŁĘBOKO
MAŁA ŚLICZNA FOCZKO !!! 8)

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

zapi
25th June 2006, 00:04
"Masz plamę, nie sprała się" :twisted: ale tak serio to rozmawiałbym z Nią o wszystkim :D :lol: 8)

sikorek
25th June 2006, 08:20
Najchętniej powiedział że jest najpiękniejsza ;) na świecie i najlepsza w tym co rbiła dotychczasz ! I oczywiście poprosiłbym o autograł ;)

Eézila.
25th June 2006, 10:14
EEEE, moge prosić o Autograf? :) Zresztą gdybym ją zobaczył to nie wiem czy wogle dał rade coś powiedzieć.
Ja chyba nawet nie mialabym odwagi do niej podejsc, zreszta jakbym ja zobaczyla to zrobiloby mi sie goraco, mialabym gesia skorke, i pewnie bylabym jeszcze czerwona jak burak :P wiec na pewno bym do niej nie podeszła (bo na nogach jak z waty sie nie da)

Norbidinho
25th June 2006, 10:22
Ja chyba nawet nie mialabym odwagi do niej podejsc, zreszta jakbym ja zobaczyla to zrobiloby mi sie goraco, mialabym gesia skorke, i pewnie bylabym jeszcze czerwona jak burak :P wiec na pewno bym do niej nie podeszła (bo na nogach jak z waty sie nie da)
Ja bym pewnie sie zaczal wydzierac :lol: Ale jak by znala Polski to bym normalnie poszedl zagadac :wink: A jak bym byl jeszcze po 3 albo 4 piwkach to sukces gwarantowany :mrgreen:

Przemyslav
25th June 2006, 10:30
A jak bym byl jeszcze po 3 albo 4 piwkach to sukces gwarantowany :mrgreen:

W jakiej kwestii ?? :D :D

Norbidinho
25th June 2006, 10:41
SwistaQ uwierz w kazdej 8) :mrgreen:

Przemyslav
25th June 2006, 10:47
SwistaQ uwierz w kazdej 8) :mrgreen:

No no najważniejsze, żeby samobója nie było :D :D

Eézila.
25th June 2006, 21:31
Tak na serio to na pewno powiedzialabym jej ze ma cudowny głos, taki uspokajający, zapytałabym kiedy do nas przyjedzie.

Krogi
25th June 2006, 23:15
Ładnie śpiewasz. :lol: :D

Norbidinho
25th June 2006, 23:29
Ja nie wiem co bym jej powiedzial :? Jest tego az tyle ze by roku nie starczylo :lol: Ale jedno wiem ze bym jej co chwile mowil jaka jest piekna :oops: 8)

Wojtal
25th June 2006, 23:30
Ładnie śpiewasz. :lol: :D

Jaki skromy hehe, w zasadzioe nie ważne co ja bym powiedział 8) , wystarczy mi, że ujrze Ją na żywo z odległości 2m :oops: i wezme autograf i Niech jeszcze Lili uśmiechnie sie w moją strone :oops: 8) i to mi wystarczy w zupełności (już nie wspominaąc o buziaku :oops: :oops: )

Krogi
25th June 2006, 23:34
Niech jeszcze Lili uśmiechnie sie w moją strone :oops: Nie wiem czy bym to wytrzymał. :lol: Jeszcze serducho by nie wytrzyało. :lol: :D

Norbidinho
25th June 2006, 23:38
Ja tam wolalbym by fotke jak autograf :oops: To jest moje marzenie...

Wojtal
25th June 2006, 23:54

No no , zapomniałem o tym heh, tylko aparat musiałby być z optycznym stabilizatorem obrazu, żeby zdjęcie nie wyszło zamazane, jak bede cały drżał gdy bede stał u boku Lili :oops: :oops: :oops:

Norbidinho
26th June 2006, 00:07
No no , zapomniałem o tym heh, tylko aparat musiałby być z optycznym stabilizatorem obrazu, żeby zdjęcie nie wyszło zamazane, jak bede cały drżał gdy bede stał u boku Lili :oops: :oops: :oops:
Ja na wszedlki wypadek zrobil bym z 10 fotek :wink: :oops:

Eézila.
26th June 2006, 00:21
A ja chciałabym miec jej autoraf z dedykacja na moim ulubionym zdjeciu :wink: (wiem, że za duzo bym chciala)

CZESTER
26th June 2006, 10:48
No pewnie, to jest też moje marzenie :oops: :oops: :oops: :oops:

Dragonwarrior
26th June 2006, 12:15
Skromni jesteście :D z marzeniami. Ja marze o tym aby na studiach nauczyć się Francuskiego, a po studiach założyć w Paryżu firme komputerową/reklamową w Ajaccio kupic dom. Potem zająć się reklamą Alizze a w końcu ją poderwać :D

No dobra bądźmy poważni jakbym ją spotkał w Paryżu na ulicy to pewnie by mnie zamurowało i niebyłbym wstanie nic powiedzieć.

A tu mały tips dla niektorych, lepiej zapisujcie się na jakies sztuki walki bo jak ją spotkacie na koncercie to najpierw czeba porozmawiać z ochroniarzami :twisted: a potem dopiero poprosić o Autograf :D, oczywiście gdy ochroniarze będą w przewadze liczebnej to lepiej brać się za rozmowę z innymi Fanami którzy by chcieli autograf i spokojnie im wyjaśnić :twisted: że bardziej marzycie o jej autografie :D

Krogi
26th June 2006, 12:22
Potem zająć się reklamą Alizze a w końcu ją poderwać :D
Ona ma męża i dziecko. :lol: :D Możesz mieć problem. :lol: :D:D

Dragonwarrior
26th June 2006, 12:38
A widziałes posture tego problemu :D, bo ja uważam że niema problemu. A tak na serio to mam nadzieje ze on się kiedys jej znudzi jak każdej gwieździe, a wtedy będzie miała ochotę na jakiś romans :twisted: , a jeśli nie to oglądnę jeszcze kilka filmów z gazet typu pani domu i wyszkole sie w podrywie mężatek :D

konradzik
26th June 2006, 20:56
Jak bym ją zobaczył na przyklad na ulicy to zawył bym długo i przeciągle - ale bardzo cichutko żeby jej nie przestraszyć :oops: - podzszedłbym i wziął ją na ręce..I przytulił.Bez słowa.Tak kochają wilkołaki ..

Dragon
17th July 2006, 16:21
Ja jak sobie pomysle co by bylo jak bym spodkal Alizée to juz mnie dreszcz przechodzi... :oops: LOL co za uczucie.... popatrzec jej w oczy.... A jak by sie do mnie usmiechnela to chyba bym zemdlal...

slawekebi
17th July 2006, 18:31
Ja jak sobie pomysle co by bylo jak bym spodkal Alizée to juz mnie dreszcz przechodzi... :oops: LOL co za uczucie.... popatrzec jej w oczy.... A jak by sie do mnie usmiechnela to chyba bym zemdlal...Nie Ty jeden.. Sam bym nie wiedział, jakbym zareagował, gdybym ją spotkał - napewno bym się wpatrywał i miał spleciony język :cry:

Dragon
21st July 2006, 15:38
Ja by jej chcial podziekowac.... Za co?? Nie, nie za to ze jest i ze spiewa(la).... Za to ze zmienila moje zycie.... Przez te kilka dni duzo myslalem....myslalem nad swoim zyciem. Zastanawialem sie co one jest wogóle warte. Wlasnie wrócilem z dlugiego spaceru, z samym soba i ze swoimi myslami. Wypsarzony w poczciwe MP3, i zestaw ulubinych piosenk, spacerowalem po uliczkach Hoogviled (dzielnica Rotterdamu). Sluchajac piosenk zespolu IRA, walczylem z natlokiem mysli, klebiacych sie w mojej glowie... W pewnym momecie uslyszalem slowa piosenki "Nadzieja"... ''Moze masz mysli, bardziej szalone niez ja... Moze masz skrzydla, których by ci pozazdroscil ptak... Moze masz serce cale ze szlachetnego szkla....Moze masz kogos, a moze wlasnie kogos Ci brak....
[...] Moze masz oczy w których nie goscil dotad strach... Moze masz w sobie, niechec do wojny i brudnych spraw... Moze masz litosc, a moze uczuc juz w Tobie brak... Moze masz wszystko, lecz nie masz tego, co mam ja... Nie ma nikt takiej, Nadziei jak ja... NIe ma nikt, takiej wiary w ludzi w caly ten swiat... Nie ma nikt tylu zmarnowanych lat ... Nie ma nikt, bo którz to wszystko miec by chcial....Tylko JA![...]. Sluchajac tej piosenki, zauwarzylem cos dziwnego. przeciez ona opowiada o mnie!!! To ja jestem bohaterem tej piosenki..... Byl to impuls, który doprowadzil mnie tu, przed klawiature i zmusil do napisania tego ''monologu'' :D
Kiedys zastanawialem sie, co ja jestem w ogóle wart.... ostatni to pytanie wrócilo i spowodowalo mojego dola... Postanowilem pogodzic sie z samym soba i swoim charakterem... Nie zmienie go choc bym niewiem jak chcial. Takie jest zycie.... Trzeba wstac codzienie razo i wziazc sie w garsc. Bo przeciez Bóg dal nam tylko jedno zycie i nie mozna go zmarnowac..... I wlasnie za to chcialbym podziekowac Alizee, za to ze dala mi motywacje do zycia... Bo przeciez mam Nadzieje....(Kiedys jej to powiedziec.... :D :oops: )

zapi
21st July 2006, 17:10
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:

slawekebi
21st July 2006, 17:12
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ciekawe jaką by miała mine :?: :!:

Dragon
21st July 2006, 17:13
Zwlaszcza ze mnie pierwszy raz widzi na oczy.... :lol:

Italiano
21st July 2006, 17:13
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ciekawe jaką by miała mine :?: :!: zapewne niemiłą :D

konradzik
23rd July 2006, 04:29
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ja jestem tak stary że mógłgym Jej powiedzieć :"Jestem t w o i m ojcem !" :P

Dragon
23rd July 2006, 09:49
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ja jestem tak stary że mógłgym Jej powiedzieć :"Jestem t w o i m ojcem !" :P
.................................................. .........
Bez komentarza..... Zabila by siebie albo ciebie.....Jesli ty bys przyzyl.....
To tylko na chwile.... Tlum rozjuszonych fanów by cie rozszarpal na strzepy...W tym tlumie byl bym JA!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: HEHEHEHEE :D :D

Przemyslav
23rd July 2006, 09:53
Buhehehe bym się śmiał, jakby się okazało, że Lili jest homo i lubi tylko kobiety :P :D To wtedy każdy z Nas se może podziękować :P :D

Dragon
23rd July 2006, 09:59
No pisalem juz kiedys ze krazy taka plotka...... Ale na szczescie nie prawdziwa.... Nie?? :D :D

spec_u
23rd July 2006, 10:06
Buhehehe bym się śmiał, jakby się okazało, że Lili jest homo i lubi tylko kobiety :P :D To wtedy każdy z Nas se może podziękować :P :D

Hmm prawde mówiąc też sie kiedyś nad tym zastanawiałem... prosty przykład:
"Jenifer & Alizée - Formidable"<-- nie uważacie że Alizée i Jennifer troche do siebie pasuja ? : D

Znaczy wiem że to nie prawda i wogóle niemożliwe (na szczęście;) ale tak czy inaczej, jakieś takie skojarzenia miałem ;- ))) 8)

Dragon
23rd July 2006, 10:08

"Jenifer & Alizée - Formidable"<-- nie uważacie że Alizée i Jennifer troche do siebie pasuja ? : D

Znaczy wiem że to nie prawda i wogóle niemożliwe (na szczaśćie;) ale tak czy inaczej, jakieś takie skojarzenia miałem ;- ))) 8)

Ty sie slyszysz.... Co ty gadasz!!!! Acha ze to ie prawda.... masz szczescie.... :lol: :lol: :lol: a tak serio ludzie dajcie spokój ten offtopic trzeba przeniesc do Na wesolo z jajem.... :lol: :lol: :lol:

konradzik
23rd July 2006, 11:06
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ja jestem tak stary że mógłgym Jej powiedzieć :"Jestem t w o i m ojcem !" :P .... Zabila by siebie albo ciebie...
hehehe, a gdybym był perwersyjnym dekadentem to powiedziałbym:

" - Jestem twoim ojcem a będę kochankiem ! "

8)

drops9
23rd July 2006, 14:22
"Jestem ojcem twojego dziecka" Zarcik :P hehehe :mrgreen: :cheesy:ja jestem tak stary że mógłgym Jej powiedzieć :"Jestem t w o i m ojcem !" :P .... Zabila by siebie albo ciebie...
hehehe, a gdybym był perwersyjnym dekadentem to powiedziałbym:

" - Jestem twoim ojcem a będę kochankiem ! "

8)
Jak widzie takie teksy to mi sie przypomina: "byłbym twoim ojcem, ale mnie pies wyprzedził na schodach" :cheesy: to oczywiście nie jest do nikogo skierowane, a tymbardziej do Lili :wink:

croolik
23rd July 2006, 17:46

Było nie było obydwie są z Korsyki... :wink:

Przemyslav
23rd July 2006, 20:31
One dwie i jakiś losowo wylosowany fan :) :D I mamy trójkącik :D

konradzik
26th July 2006, 16:14
ALIZEE ,kocham Cię !!!
Jesteś moim Przeznaczeniem,moim Bogiem,moim Wszystkim !!!!!

:oops:

slawekebi
26th July 2006, 17:04
ALIZEE ,kocham Cię !!!

Ale po francusku :?: :mrgreen:

konradzik
26th July 2006, 18:22
ALIZEE ,kocham Cię !!!

Ale po francusku :?: :mrgreen:po polsku :lol:

Dragon
26th July 2006, 20:03
ALIZEE ,kocham Cię !!!

Z tym Bogiem to chyba przesadziles.... Uznala by cie za wariata i zadzwonila po policje.... :lol: :lol: Podobno nie lubi histerycznych fanów...
dlatego trzeba sie odpowiednio przygotowac do tego spotkania... Nie mówie tu o przygotowaniu tekstu bo to NIGDY nie wypala. Chodzi mi o przygotowanie psychiczne. Ja bym sie staral podczas takiego spotkania zrobic cos niewykonalnego (Mission Impossioble4 :lol: ) a mianowicie USPOKOIC SIE...... :D A wszystko pójdzie glatko....Chyba... :D

slawekebi
26th July 2006, 20:05
ALIZEE ,kocham Cię !!!

Z tym Bogiem to chyba przesadziles.... Uznala by cie za wariata i zadzwonila po policje.... :lol: :lol: Podobno nie lubi histerycznych fanów...
dlatego trzeba sie odpowiednio przygotowac do tego spotkania... Nie mówie tu o przygotowaniu tekstu bo to NIGDY nie wypala. Chodzi mi o przygotowanie psychiczne. Ja bym sie staral podczas takiego spotkania zrobic cos niewykonalnego (Mission Impossioble4 :lol: ) a mianowicie USPOKOIC SIE...... :D A wszystko pójdzie glatko....Chyba... :D
z tym uspokojeniem się jest dobre :mrgreen: Nie wiem, czy podołałbym temu zadaniu 8)

Wienio
26th July 2006, 20:52
ja bym probował nawiązać jakąś ciekawą rozmowę żeby mnie nie potraktowała jako zwykłego fana ktory chce tylko sobie fotke z nią strzelić i miec autograf.... sprobował bym czegoś innego,tak mi sie zdaje ze by było najlepiej :D :D

Przemyslav
26th July 2006, 21:10
Ja bym, zaprosił na lody :) :) 8)

spec_u
26th July 2006, 21:25

SwistaQ, jak zawsze musi walnać jakiś tekst z podtekstem, ;- ))) 8)

Dragon
27th July 2006, 14:59

A jakie lody??? Smietankowe??? :lol: :lol:

slawekebi
27th July 2006, 15:39

..na włoskie - we Francji :shock: hehe
To chyba jednak zły pomysł, odkąd minął finał mundialu 2006 :evil:

Przemyslav
27th July 2006, 17:05

No no, albo na rurkę z kremem :P :P

slawekebi
27th July 2006, 17:39
No no, albo na rurkę z kremem :P :P
Masz Ty te swoje zagrywki :cheesy:

konradzik
31st July 2006, 01:57
ALIZEE ,kocham Cię !!!

nie, nie przesadzilem,wiem co mówie...

a poza tym ja nie jestem Jej fanem :P a do histerii mi daleko chłopcze ---

drops9
1st August 2006, 00:20
a poza tym ja nie jestem Jej fanem :P a do histerii mi daleko chłopcze ---
Na serio nie jesteś jej fanem :?: czy tylko tak to napisałeś dla jaj? :?

Przemyslav
1st August 2006, 00:44
Prosimy nie siać defektyzmu :) :D

zapi
1st August 2006, 00:46
Chcialbym jej powiedziec (najlepiej w windzie) Alizee masz plamę ! Nie sprała się :D joke

konradzik
3rd August 2006, 23:12
Prosimy nie siać defektyzmu :) :Dpisze się "defetyzmu" bez "k" :P :P :P

a ja naprawdę nie jestem Jej fanem ! 8) Yeeeeah !!!!!

Przemyslav
4th August 2006, 02:33
Defektyzm pochodzi z kabaretu TEY :D :D

konradzik
4th August 2006, 11:58
Defektyzm pochodzi z kabaretu TEY :D :DLOL ,toś mnie zaskoczył !! Serio - nie wiedziałem... :lol: :lol: :lol: :lol:

André81
6th August 2006, 00:26
Ja bym powiedział Alizée cos takiego mniej wiecej:...Alizée dla mnie jestes Kobietą wyjątkową i skomplikowaną.Jesteś romantycznym,dalekim i wzniosłym pragnieniem,obiektem bolesnych,niezaspokojonych tęsknot,wyczarowanych w samotnych marzeniach o straconej,normalnej miłości,tak odległym,że aż nierealnym.... a jednoczesnie jesteś też obiektem lubieżnosci,typowej dla pozbawionego kobiet męszczyzny.....KONIEC 8)

slawekebi
6th August 2006, 01:03
Ja bym powiedział Alizée cos takiego mniej wiecej:...Alizée dla mnie jestes Kobietą wyjątkową i skomplikowaną.Jesteś romantycznym,dalekim i wzniosłym pragnieniem,obiektem bolesnych,niezaspokojonych tęsknot,wyczarowanych w samotnych marzeniach o straconej,normalnej miłości,tak odległym,że aż nierealnym.... a jednoczesnie jesteś też obiektem lubieżnosci,typowej dla pozbawionego kobiet męszczyzny.....KONIEC 8) :shock: pięknie pięknie :cheesy: W życiu lepszego nie czytałem :oops:

Dragon
6th August 2006, 11:34
Ja bym powiedział Alizée cos takiego mniej wiecej:...Alizée dla mnie jestes Kobietą wyjątkową i skomplikowaną.Jesteś romantycznym,dalekim i wzniosłym pragnieniem,obiektem bolesnych,niezaspokojonych tęsknot,wyczarowanych w samotnych marzeniach o straconej,normalnej miłości,tak odległym,że aż nierealnym.... a jednoczesnie jesteś też obiektem lubieżnosci,typowej dla pozbawionego kobiet męszczyzny.....KONIEC 8)
Mniej więcej o ty chcę powiedzieć od miesiąca.. :lol: :lol:
A Ciebie stary to TRZYMA!!!!!!! Tylko pozazdrościć. Sławek my to cienkie dupy jesteśmy. :lol:

slawekebi
6th August 2006, 17:02
Sławek my to cienkie dupy jesteśmy. :lol:
A może na naszą miłosc do Lili brak słow :P wszystko tłumaczy :cheesy:

konradzik
27th August 2006, 15:35
NIE KOCHAM CIĘ JUŻ ALIZEE
nie kocham
nie kocham
nie kocham !!!

slawekebi
27th August 2006, 16:16
nie kocham
nie kocham
nie kocham !!! :shock: co Ty wypisujesz :!: :?:
Przez jeden sen Jej już nie kochasz :roll:

btw to tylko sen

CZESTER
27th August 2006, 16:17
nie kocham
nie kocham

btw to tylko sen
Też się zdziwiłem :roll: :roll: :roll:

slawekebi
27th August 2006, 16:23
nie kocham
nie kocham

btw to tylko sen
Też się zdziwiłem :roll: :roll: :roll:Niepokoje się o konradzik'a bo chyba następny po Blej'u odejdzie od Nas :cry:
świadczy o tym ten topic http://www.alizee-forum.com/topic,3420,4800,-czym-wnerwiacie-s%B1siad%F3w-w-tej-chwili----co-za-muza-leci---.html a dokładnie
Trochę MILENY Boskiej MILENY(...) :oops: :oops:
:cry: :cry: :cry:

Co się z Wami dzieje!?

CZESTER
27th August 2006, 16:27
Jego dezycja :roll: :roll: :roll: Ale cóż... Ja nigdy, przenigdy nie uczynie tak jak Blej...

LGf
27th August 2006, 16:40
nie kocham
nie kocham
nie kocham !!!
glupis szalencze !

( :mrgreen: )

konradzik
27th August 2006, 16:43
Musicie mi uwierzyć...Ale...nawet jesli odejdę sercem będę przy Was!

Rufus23
27th August 2006, 19:05
Kocham cie Alizee to bym chciał jej powiedziec całe życie jeszcze przedemna i mysle że jeszcze jej to powiem jestem optymistą hh udasie nie ma cH**a :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

konradzik
27th August 2006, 19:09
tak jest ,hehehehe nie ma CH*JA !@!!

@ Hunti
Przystopuj z rynsztokowym słownictwem - to forum, a nie budka z piwem.

André81
27th August 2006, 21:25
Musicie mi uwierzyć...Ale...nawet jesli odejdę sercem będę przy Was! Nie no Konrad napisz że to nie prawda :!: :?: Chłopie nie moge tego zrozumieć :cry: :cry: Dlaczego to sie stało :?: :?: :?: Ja to naprawde jestem wyjątkowy ,jeśli chodzi o Alizée.... Kocham ją tak samo jak na początku tj. od 26 07 2003r . To jest niesamowite czuje do niej normalną miłość , jak by ona była dziewczyną z sąsiedztwa... no wiecie o co chodzi, nie umie tego opisać. Po prostu ją kocham :!: i tyle.

slawekebi
27th August 2006, 21:34
Ja to naprawde jestem wyjątkowy ,jeśli chodzi o Alizée.... Kocham ją tak samo jak na początku tj. od 26 07 2003r . To jest niesamowite czuje do niej normalną miłość , jak by ona była dziewczyną z sąsiedztwa... no wiecie o co chodzi, nie umie tego opisać. Po prostu ją kocham :!: i tyle.Kochać można na wiele różnych sposobów.. Ja się przyznam, że czasami mam doła.. że nie mogę ujrzeć Lili :cry:

Vegéetique
28th August 2006, 04:41
YYY YYYYMM!!

Ja - "O Alizée! Siema, tak sie ciesze ze Cie widze, bo wiesz, jestem Twoim wielkim fanem! Kurde, normalnie odlot, JA SPOTKALEM ALIZEE!! Ok, sorki Lili. Bardzo prosze Cie o autograf! Mozesz? Dzieki, ale nie masz dlugopisa, yh, czekaj zara Ci przyniose, tylko skocze do domu, moze wpadniesz do mnie? Nie? Szkoda, oki, wzielem od razu Twoja plytke Mes Countras Electriques, ktora kupilem od ruskich i twoje 2 fotki i plakat, Plisss, podpisz sie, com? Dzieeeki, kocham Cie Alizée! Musisz isc, no szkoda, czekaj, mam fona, pstrykniem se fotke! <Obejmuje ja, i patrzymy w obiektyw z wieeelim usmiechem> Dziekuje Alizée, i trzymaj sie! Zawsze chcialem Cie spotkac! yyy... Bonrzur (?!) xD Paapapa!, <wyjmuje chusteczke i wyciera nos> :happycry:

Dragon
28th August 2006, 10:04
YYY YYYYMM!!

Ja - "O Alizée! Siema, tak sie ciesze ze Cie widze, bo wiesz, jestem Twoim wielkim fanem! Kurde, normalnie odlot, JA SPOTKALEM ALIZEE!! Ok, sorki Lili. Bardzo prosze Cie o autograf! Mozesz? Dzieki, ale nie masz dlugopisa, yh, czekaj zara Ci przyniose, tylko skocze do domu, moze wpadniesz do mnie? Nie? Szkoda, oki, wzielem od razu Twoja plytke Mes Countras Electriques, ktora kupilem od ruskich i twoje 2 fotki i plakat, Plisss, podpisz sie, com? Dzieeeki, kocham Cie Alizée! Musisz isc, no szkoda, czekaj, mam fona, pstrykniem se fotke! <Obejmuje ja, i patrzymy w obiektyw z wieeelim usmiechem> Dziekuje Alizée, i trzymaj sie! Zawsze chcialem Cie spotkac! yyy... Bonrzur (?!) xD Paapapa!, <wyjmuje chusteczke i wyciera nos> :happycry:
DOBRE.... :lol: Nawet ja bym czegoś takiego nie wymyślił.... :lol:

Samue'l
28th August 2006, 17:37
ja bym nic nie powiedział bo nie znam Francuskiego, ale bym stał jak słup i oczy by mi wyskoczyły:P

Maju
28th August 2006, 20:26
Jesteś piękna :wub:

Vegéetique
29th August 2006, 09:56

Bardzo pomyslowe. Skupia wszystkie mysli w jednym xD

A tak na serio gdybym ja spotkal (a musze ja spotkac!!!) to bym nie powiedziel nic, bo by mnie od razu zatkalo na jej widok

Rufus23
29th August 2006, 11:35

Bardzo pomyslowe. Skupia wszystkie mysli w jednym xD

A tak na serio gdybym ja spotkal (a musze ja spotkac!!!) to bym nie powiedziel nic, bo by mnie od razu zatkalo na jej widok Każdego by zatkało to jest zrozumiałe stac przed Alizee to jak stac przed samym Bondem albo jeszcze kimś wazniejszym każdego by na tym Forum zatkało na 100% nawet mnie :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Samue'l
29th August 2006, 11:43
a jak się w głowie zakręci... :D

Rufus23
29th August 2006, 12:02
a jak się w głowie zakręci... :D Ten chłop to miał szczescie http://img208.imageshack.us/img208/4855/199cx4.jpg aż mu zazdroszcze :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

slawekebi
29th August 2006, 12:17
i objął naszą Lili :wub: :x

Rufus23
29th August 2006, 12:24
i objął naszą Lili :wub: :x takiemu to szczeście sprzyja ale zadnemu pożonnemu chłopakowi z Forum nie ja też tak bym chciał i chyba wszyscy na tym Forum wienc jedyne wyjscie to okrasc sklep albo wygrac w totka i żyć z odsetek Wyjechac w podruz do Francji i osobiscie poznac Lily :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

slawekebi
29th August 2006, 12:54
i objął naszą Lili :wub: :x takiemu to szczeście sprzyja ale zadnemu pożonnemu chłopakowi z Forum nie ja też tak bym chciał i chyba wszyscy na tym Forum wienc jedyne wyjscie to okrasc sklep albo wygrac w totka i żyć z odsetek Wyjechac w podruz do Francji i osobiscie poznac Lily :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:marzenia dobra rzecz :mrgreen:

LGf
29th August 2006, 15:56
to juz lepiej wyj9bac jakis bank w powietrze wieksza szansa powodzenia

Samue'l
29th August 2006, 18:44
HeHe, okradniemy ją i w telewizji powiemy, że ją kochamy:D
A tak na poważnie to zobaczenie ją jest realne wystarczy znaleźć jaki hotel nie daleko jej chaty i chodzić jej ulicą co pare minut:P Albo rozłożyć namiot koło jej domu :D

Rufus23
29th August 2006, 19:30
A tak na poważnie to zobaczenie ją jest realne wystarczy znaleźć jaki hotel nie daleko jej chaty i chodzić jej ulicą co pare minut:P Albo rozłożyć namiot koło jej domu :D jeśli chodzi o hotel to to odpada za drogo namiot pod jej chatą tez pomyślała by że jesteśmy nienormalni czy cos w tym stylu preńdzej by nas wyśmiała jedynie to ją osobiście poznać namierzyć jej chatę i zapukać spytać się Jermiego czy jest Alizee pogadać chwile z nią wziąć autograf zrobić Pamiątkowe zdjęcie i wio do Polski :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Samue'l
29th August 2006, 20:19
A tak na poważnie to zobaczenie ją jest realne wystarczy znaleźć jaki hotel nie daleko jej chaty i chodzić jej ulicą co pare minut:P Albo rozłożyć namiot koło jej domu :D jeśli chodzi o hotel to to odpada za drogo namiot pod jej chatą tez pomyślała by że jesteśmy nienormalni czy cos w tym stylu preńdzej by nas wyśmiała jedynie to ją osobiście poznać namierzyć jej chatę i zapukać spytać się Jermiego czy jest Alizee pogadać chwile z nią wziąć autograf zrobić Pamiątkowe zdjęcie i wio do Polski :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Taaaa napewno by cię do niej dopuścili :lol:

LGf
29th August 2006, 23:52
teraz jasne ze tak przeciez od dawna nie wystepuje juz za nia ochrona nie chodzi raczej

slawekebi
30th August 2006, 00:23
bez Znajomości języka francuskiego byłoby Nam trudno z Nią porozmawiać :cry: prędzej by Jeremy zadzwonił po policje, że koczujemy przed ich posesją :mrgreen:

Samue'l
30th August 2006, 01:07
To by się obaczaiło kiedy wyjdzie z domu :lol:
Jakiegos psa by się wzięło, żeby mu dupe od gryzł, i pare dni Alizee będzie wolna:D

slawekebi
30th August 2006, 08:19
Jakiegos psa by się wzięło, żeby mu dupe od gryzł, i pare dni Alizee będzie wolna:DJak będzie trza to zaopiekuje się córeczką.. by mama miała ten czas wolny :cheesy:

Rufus23
30th August 2006, 09:39
Jakiegos psa by się wzięło, żeby mu dupe od gryzł, i pare dni Alizee będzie wolna:DJak będzie trza to zaopiekuje się córeczką.. by mama miała ten czas wolny :cheesy: a umiesz sie dziecmi zajmowac Sławek wzieli byśmy kogos kto zna Fra i jakoś by my sie dogadali puzniej pamiontkowe zdjencie autograf i do chaty proste Jeremi by nic nie miał do powiedzenia :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Samue'l
30th August 2006, 11:25
proste Jeremi by nic nie miał do powiedzenia :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Jeremi, by nie mógł siedzieć :lol:
W sumie można zmienić cel, pies by mógł jaja od gryźć, wtedy Alizee chyba już by z nim nie była:D
I nie doszło by do ponownego zapłodnienia, no i Alizee będzie długo na scenie, bo nie będzie musiała wychowywać drugiego potomka:D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

slawekebi
30th August 2006, 11:29
pies by mógł jaja od gryźć, wtedy Alizee chyba już by z nim nie była:D
I nie doszło by do ponownego zapłodnienia, no i Alizee będzie długo na scenie, bo nie będzie musiała wychowywać drugiego potomka:D :lol: :lol: :lol: :D :D :Dteraz to trochę przegiąłeś :!:

drops9
30th August 2006, 11:32
pies by mógł jaja od gryźć, wtedy Alizee chyba już by z nim nie była:D
I nie doszło by do ponownego zapłodnienia, no i Alizee będzie długo na scenie, bo nie będzie musiała wychowywać drugiego potomka:D :lol: :lol: :lol: :D :D :Dteraz to trochę przegiąłeś :!:
Ale go fantazja poniosła :D

Hunti
30th August 2006, 11:33
proste Jeremi by nic nie miał do powiedzenia :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

W sumie można zmienić cel, pies by mógł jaja od gryźć, wtedy Alizee chyba już by z nim nie była:D
I nie doszło by do ponownego zapłodnienia, no i Alizee będzie długo na scenie, bo nie będzie musiała wychowywać drugiego potomka:D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Chciałabym zauważyć, że minimalny szacunek dla Jeremy'ego też się należy, skoro jest jej mężem... Krytyka oczywiście, ale w ramach kultury i zdrowego rozsądku. Szczeniackie marzenia jak "Jeremy bez jaj" radzę zostawić głęboko w podświadomości i nie wracać do nich na forum.

Dragon
30th August 2006, 11:34

Chciałabym zauważyć, że minimalny szacunek dla Jeremy'ego też się należy, skoro jest jej mężem... Krytyka oczywiście, ale w ramach kultury i zdrowego rozsądku. Szczeniackie marzenia jak "Jeremy bez jaj" radzę zostawić głęboko w podświadomości i nie wracać do nich na forum.
Mówiłem to już dawno............Ale mnie nikt nie słucha...... :D :roll: :lol:

Samue'l
30th August 2006, 13:28
Tak to jest jak się nie zna na żartach :roll:

Hunti
30th August 2006, 13:36
Żarty żartami, ale niech się mieszczą w granicach kultury...

slawekebi
30th August 2006, 13:37
Tak to jest jak się nie zna na żartach :roll:pożartować zawsze można ale do granic rozsądku, żeby nikomu nie ubliżać -aż tak- :cheesy:

Żarty żartami, ale niech się mieszczą w granicach kultury...Napisaliśmy w tym samym czasie :lol:
btw żeby nie było, że po Tobie powtarzam :roll:

LGf
30th August 2006, 13:51
jak mowisz ze Jeremy jest taki owaki (np glupi) to kim jest Lili ze wyszla za glupka wiec wyjazd mi z obrazaniem Jej rodziny

slawekebi
30th August 2006, 13:58
jak mowisz ze Jeremy jest taki owaki (np glupi) to kim jest Lili ze wyszla za glupka wiec wyjazd mi z obrazaniem Jej rodzinyOczywiście, że tak :!: Obrażając Jeremy'ego obrażamy również Lili, w końcu tworzą rodzine!

Samue'l
30th August 2006, 14:08
jak mowisz ze Jeremy jest taki owaki (np glupi) to kim jest Lili ze wyszla za glupka wiec wyjazd mi z obrazaniem Jej rodziny

Ja nie napisałem, że jest fajny lub głupi, ludzie czytać nie umiecie?

LGF napisz mi gdzie go opisywałem. Bo nie moge doczytać, może nie widze tego :lol:

Rufus23
30th August 2006, 14:15

I nie doszło by do ponownego zapłodnienia, no i Alizee będzie długo na scenie, bo nie będzie musiała wychowywać drugiego potomka:D :lol: :lol: :lol: :D :D :D Samuel troche schamuj dobrze ci radze tu tego nie tolerują jak chcesz obrażać Jeremiego to sobie załóż własne forum choć za nim tez nie przepadam to tego w taki sposób nie okazuje stary zjedz na ziemie póki jeszcze nie dostałeś bata w plecy bo Alizee na pewno nie życzy sobie takiego fana który żle się wyraża o jej rodzinie wręcz w taki sposób co do tego zdjęcia to zrobiłbym jeszcze zdjęcie z całą rodzinką Alizee Jeremi i Anna-Lee i puzniej miałbym się czym chwalić żeby nie było Jeremiemu smutno zrobiłbym też z nim oddzielne hh i luzik do Polski :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Dragon
30th August 2006, 14:18
NIE MOGE Z TYMI LUDZMI!!!!! MÓWIŁEM TO JUŻ WCZEŚNIEJ.....OBRAŻAJĄC JEREMEGO OBRAŻAMY LILI. ALE OCZYWIŚCIE NIKT MNIE NIE SŁCHAŁ...... :twisted: :evil: hehehehe Poczytajcie moje pierwsze posty to zobaczycie..LOL

LGf
30th August 2006, 14:20

Ja nie napisałem, że jest fajny lub głupi, ludzie czytać nie umiecie?

LGf napisz mi go opisywałem. Bo nie moge doczytać, może nie widze tego :lol:
tak na przyszlosc

drops9
30th August 2006, 14:21
Ale Wy sie lubicie gryźć, dla mnie po tym jak powiedział, że żartuje sprawa powinna być już zamknięta, a Wy dalej swoje i jedziecie po nim. Walną głupotę jak każdy człowiek, zdarza sie.

Dragon
30th August 2006, 14:23
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA ZARAZ DOSTANE BANA!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAA
Kurde.......Czemu ja się tak wkurzam.... :?

Rufus23
30th August 2006, 14:25
Ale Wy sie lubicie gryźć, dla mnie po tym jak powiedział, że żartuje sprawa powinna być już zamknięta, a Wy dalej swoje i jedziecie po nim. Walną głupotę jak każdy człowiek, zdarza sie. Dobra konczmy to powiedzmy że mu sie to wymczkło :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Samue'l
30th August 2006, 14:34
Czepiacie się wszystkiego, jak mówiłem to był żart, wy wszystko bierzecie na poważnie. Są gorsze żarty o ludzich sławnych itp. I nikt tego nie bierze tak do siebie.

Norbidinho
30th August 2006, 14:38
Dobra rada racki i racuchy :mrgreen: KONIEC OFFFFFFFFFFF TOPAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:

LGf
30th August 2006, 14:51
Czepiacie się wszystkiego, jak mówiłem to był żart, wy wszystko bierzecie na poważnie. Są gorsze żarty o ludzich sławnych itp. I nikt tego nie bierze tak do siebie.
pewnie fani tamtych osob ?

Epris
31st August 2006, 04:46
o Boże jakie tu sie zrobiło zamieszanie, po co te nerwy Panowie 8) 8) 8)

pascal
2nd October 2006, 06:18
Pomimo, że forum jest miejscem, gdzie można wyyrażać swoje opinie na różne tematy, to nie zapominajmy o granichach dobrego smaku... Wypowiedź o "odgryzionych genitaliach" również nie przypadła mi do gustu, ale nie róbmy od razu nagonki na chłopaka!

Co do Jeremiego, to ja sam uważam go za nieodpowiedniego mężczyznę dla Alizee. Z tego co widziałem na fotografiach (młody mężczyzna podpierający się laską, w podartych dzinsach i kapeluszy z lat 80') uważam, że mu głowa sodowa uderzyła do głowy. Zapewne taki ubiór jest modny, ale kojarzy mi się z jakimś (zaznaczam, że to moje zdanie) uzależnionym od alkoholu rock'n'drolowcem...

zapi
2nd October 2006, 12:17
Widze że nagonka na Jeremiego prawie jak na PiS :D Dobrze że juz skończyliście się kłocić :D Nie ma co być zazdrosnym bo i tak nikt z Nas tu obecnych z Nią nie będzie :D

pascal
2nd October 2006, 14:36
Nadzieja umiera ostatnia :wink: hehe...

kiko90
2nd October 2006, 15:03
Natomiast ja bym powiedział " Co Pani robi by bć taką piękną Kobietą " :twisted:

zapi
2nd October 2006, 16:42
Natomiast ja bym powiedział " Co Pani robi by bć taką piękną Kobietą " :twisted:
A co :?: Też chciałbyś być tak piękną kobietą jak Lili :?: :twisted: :mrgreen: :cheesy:

kiko90
2nd October 2006, 16:44
A co :?: Też chciałbyś być tak piękną kobietą jak Lili :?: :twisted: :mrgreen: :cheesy:

Niee ale przeczytaj uważnie pytanie to zrozumiesz :twisted: :oops: :D :? :lol: :wink: :cheesy: :mrgreen:

Dragon
4th October 2006, 10:43
Ja bym nic nie powiedział... NIE jestem godzien.....LOL.... czekałbym aż Ona się do mnie odezwie... I bym tak czekał..... :oops:

kiko90
4th October 2006, 13:34
Ja bym nic nie powiedział... NIE jestem godzien.....LOL.... czekałbym aż Ona się do mnie odezwie... I bym tak czekał..... :oops:

No to chybabyś troszkę długo czekał zanim ALizee coś powie :lol: a jak Alizee myśli tak samo co ty ??

Wienio
5th October 2006, 18:31
ja na sam jej widok nie wiedział bym co mam zrobić, myślę żę odezwał bym się chyba tylko wtedy gdyby była sama ... :roll: :wink: :wink: bo w innej sytuacji to bym wymiękł :wink: :wink: tak mi się wydaje...

spec_u
5th October 2006, 19:00
Widze że nagonka na Jeremiego prawie jak na PiS :D Dobrze że juz skończyliście się kłocić :D Nie ma co być zazdrosnym bo i tak nikt z Nas tu obecnych z Nią nie będzie :D

e tam, mów za siebie ; P :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Rufus23
5th October 2006, 19:15
ja na sam jej widok nie wiedział bym co mam zrobić, myślę żę odezwał bym się chyba tylko wtedy gdyby była sama ... :roll: :wink: :wink: bo w innej sytuacji to bym wymiękł :wink: :wink: tak mi się wydaje... a czemu tylko jk by byla sama ???? jak bym spotkał Alizee w czasie rzeczywistym to ja już bym wiedział co zrobić ......... hehe Autograf ........ i rozmowa ........ :cheesy: :cheesy:

Dragon
5th October 2006, 20:13
Podziekował bym... Tylko tyle bym mógł zrobić.... Zaczynam dziwaczeć..... :oops: :D Mam nadzieje ze nie skończe jak konradzik..(z caym szacunkiem :D )

kiko90
5th October 2006, 20:48
Kto bu gadał tem by gadał :cry: ja nie umiem francuskiego :roll: a z angielskim to troszkę lipa :cry:

slawekebi
5th October 2006, 21:02
Kto bu gadał tem by gadał :cry: ja nie umiem francuskiego :roll: a z angielskim to troszkę lipa :cry:Najwyższy czas podszlifować jeden z języków :P w dzisiejszych czasach to podstawa..

Italiano
5th October 2006, 21:21
ja mam szczescie bo mam talent do języków :P i zamierzam w przyszłości kolejnych języków się uczyć

kiko90
6th October 2006, 16:51
Teraz się przyłoże do anglika bo matura za 4 lata :)

Italiano[b] Co za dużo to niezdrowo

Rufus23
6th October 2006, 18:08
ja mam szczescie bo mam talent do języków :P i zamierzam w przyszłości kolejnych języków się uczyć nonon Italiano a jakie byś jeszcze sie chciał na uczyć ??? ja z języków jestem przeciętniakiem :cheesy: :cheesy:

Dragon
6th October 2006, 18:22
Przed chwilą odwiozłem ciocię która jedzie zgadnijcie gdzie...
tak tak Do Francji.... DO PARYŻA.... na dwa tygodnie. Pytałem czy by mnie wzięła.. ale cóż to było lekko mówiąc nierealne.. :? :mrgreen:

Italiano
6th October 2006, 21:44
nonon Italiano a jakie byś jeszcze sie chciał na uczyć ??? ja z języków jestem przeciętniakiem :cheesy: :cheesy: na celowniku mam hiszpański, włoski a w tym roku zaczynam naukę francuskiego

Rufus23
6th October 2006, 21:48
nonon Italiano a jakie byś jeszcze sie chciał na uczyć ??? ja z języków jestem przeciętniakiem :cheesy: :cheesy: na celowniku mam hiszpański, włoski a w tym roku zaczynam naukę francuskiego to będzesz wielo języczny :cheesy: :cheesy: :cheesy:

konradzik
27th October 2006, 14:45
co ta za offtopy na moim topicu ,psia jego mać ???!!! :evil:

Przemyslav
27th October 2006, 15:40
Chciałem pokasować offtop'y, ale że zajmują ponad 2 strony to nawet mi się niechce :) Ewentualnie na bierząco się będzie kasować :D :D

konradzik
27th October 2006, 15:45
Luzik....Sam mam tu xywkę "Największy Offtopic Maker" :lol: :lol:

Rufus23
27th October 2006, 19:49
Kocham cię Alizee tylko to chciałem napisać jesteś dla mnie wszystkim :oops: :oops: :oops:

André81
27th October 2006, 23:03
Kocham cię Alizee tylko to chciałem napisać jesteś dla mnie wszystkim :oops: :oops: :oops: Ja tak samo :oops: :oops: :lol: :lol:

Norbidinho
28th October 2006, 00:50
To nie do Alizee to do was chlopaki --> Idzcie sie leczyc poki jeszcze da sie was uratowac :mrgreen: Oczywiscie zartuje :D Ja tam kocham Alizee na swoj sposob ale bez przesady :oops:

Maciej
28th October 2006, 09:48
Hejka! Masz chwilę...

Erni
28th October 2006, 13:12
Hejka! Masz chwilę...
sprytne... ;)

Ja tam od razu zaproponowal bym jakas mala sesje zdjeciowa :P

spec_u
28th October 2006, 21:07
To nie do Alizee to do was chlopaki --> Idzcie sie leczyc poki jeszcze da sie was uratowac :mrgreen: Oczywiscie zartuje :D Ja tam kocham Alizee na swoj sposob ale bez przesady :oops:

haha daj chłopaką pomarzyć, a nie od razu żeby sie leczyć xD

Swoją drogą Lili dla mnie też jest b.ważna ale trzeba myśleć realnie ;- ))) 8)

Btw dopóki Lili jest z Jérémy'm, bo jakby nie była... to wtedy tylko nauczyć się fr. i do Francji na podbój księżniczki ;- ))) :oops:

Dragon
28th October 2006, 21:12
To po cholere był zakaładany ten topic, ja sie pytam :?: :?: :?: :mrgreen:

konradzik
29th October 2006, 13:42
Kocham cię Alizee tylko to chciałem napisać jesteś dla mnie wszystkim :oops: :oops: :oops: Ja tak samo :oops: :oops: :lol: :lol:
ja teeeeż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Erni
29th October 2006, 14:47
a ja nie ;) nic by z tego nie wyniklo, a gdyby tak sprobowac cos logicznie powiedziec, to jest wieksza szansa, chocby i na krotka rozmowe ;)

Dragon
29th October 2006, 15:27
a ja nie ;) nic by z tego nie wyniklo, a gdyby tak sprobowac cos logicznie powiedziec, to jest wieksza szansa, chocby i na krotka rozmowe ;)
cholerny realista :mrgreen: - Widaomo że podczas rozmowy nie wyzwalaibyśmy cały czas swojej wielkiej miłości... :mrgreen: .... Przynajmniej ja...

Erni
29th October 2006, 15:58
cholerny realista :mrgreen:
bywa... :D

Rufus23
29th October 2006, 16:14
nie wyzwalaibyśmy cały czas swojej wielkiej miłości Trochu po trochu byś my jej to oznajmili oczywiście jak by Sie zgodziła na rozmowę chodzą w to wątpię prędzej, z jaką dziewczyną przeczesz ona ma męża jeszcze Jeremiasz by sobie coś pomyślał i co by było pużniej by miała awanturę w domu z powodu zazdrości, choć czasami zastanawiam Sie czy Jeremiasz, choć trochę jest o nią zazdrosny przydałoby Sie to kiedyś sprawdzić............ Pytanie jak?? A tak pyzatym najpierw ją by trza było wytropić Paryż....... Znalesc i zagadać oczywiście jak by była sama bez Jeremiasza raczej to jest nie możliwe, ale warto by było sprubowac.............

Dragon
29th October 2006, 16:15
nie wyzwalaibyśmy cały czas swojej wielkiej miłości Trochu po trochu byś my jej to oznajmili oczywiście jak by Sie zgodziła na rozmowę chodzą w to wątpię prędzej, z jaką dziewczyną przeczesz ona ma męża jeszcze Jeremiasz by sobie coś pomyślał i co by było pużniej by miała awanturę w domu z powodu zazdrości, choć czasami zastanawiam Sie czy Jeremiasz, choć trochę jest o nią zazdrosny przydałoby Sie to kiedyś sprawdzić............ Pytanie jak?? A tak pyzatym najpierw ją by trza było wytropić Paryż....... Znalesc i zagadać oczywiście jak by była sama bez Jeremiasza raczej to jest nie możliwe, ale warto by było sprubowac.............
Wytropić - no problemo :mrgreen:

konradzik
29th October 2006, 19:00
Wielcy Tropiciele Alizee Łączcie Się !!!

HEIL ALIZEE !

Italiano
29th October 2006, 21:11
ja mam wtyki w google. Namierzą mi Lili satelitarnie :D

Erni
29th October 2006, 22:25
Heh... wystarczy znac jej numer komorkowy... Z reszta sprawdzcie, jak to dziala:
http://www.teapetece.com/moviles/

PS. Sorry, ze nie w temat :D

Italiano
29th October 2006, 22:54
Heh... wystarczy znac jej numer komorkowy... Z reszta sprawdzcie, jak to dziala:
http://www.teapetece.com/moviles/

PS. Sorry, ze nie w temat :D wszystko spoko tylko zostaje jedno, numer :D

Edit: Lol nie przejrzalem tego zanim napisalem :lol:

konradzik
30th October 2006, 15:59
Lilko moja chciałbym pogadać z Tobą w realu a nie tylko w snach :cry:

Italiano
30th October 2006, 17:40
Lilko moja chciałbym pogadać z Tobą w realu a nie tylko w snach :cry: ja chciałbym chociaż w snach, bo nie śni mi się Lili wogóle :cry:

konradzik
30th October 2006, 18:24
Lilko moja chciałbym pogadać z Tobą w realu a nie tylko w snach :cry: ja chciałbym chociaż w snach, bo nie śni mi się Lili wogóle :cry:fakt...dobre i to :P

Erni
30th October 2006, 18:44
Lilko moja chciałbym pogadać z Tobą w realu a nie tylko w snach :cry: ja chciałbym chociaż w snach, bo nie śni mi się Lili wogóle :cry:
Hint: Lucid Dreaming lub LD :) Jesli wycwiczysz ta umiejetnosc, to sny beda ograniczone jedynie Twoja wyobraznia.

Mi tez sie nigdy nic nie snilo, a raczej snilo, bo czlowiek, jesli idzie spac przed godzina 11 musi miec minimum 2-3 sny. Zawsze byly problemy z zapamietaniem. Po kilku miesiacach cwiczen mozesz kontrolowac, to o czym snisz, i to nie sa bujdy. Ze swojego doswiadczenia wiem - moze byc przyjemnie :)

konradzik
30th October 2006, 19:56
Pan Carlos Castaneda napisał cykl książek o swoich przygodach z szamanami plemienia Yaqui.Jedna z nich nazywała się chyba "Sztuka Śnienia"...Kiedyś je czytałem i praktykowałem.Polecam w ciemno!

konradzik
9th November 2006, 22:59
ŁAaaaaaaaa !!! mchjsyshjdfjkvkobgf;slbh !!!!!! kocham cię

Dragon
9th November 2006, 23:02
mojijiodjfo mdioajwi0dunb pdkaokdopk miurwakdm p!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je t'aime!!!!!!!!!!!!! apodjkpwob apwoebn!!! oajdnb!!! :mrgreen: :lol:

kiko90
12th November 2006, 20:43
Najlepsze co mozna by było powiedzieć to to " Czy ma pani może pożyczyć kilkaq centów na picie :?: " ( oczywiście w odpowiednim języku ) :P

Dragon
12th November 2006, 20:47
A ja bym zapytał o godzinę udając że jej nie znam....

A potem skoczył by do Sekwany i się utopił.... :roll:

kiko90
12th November 2006, 20:49
A ja bym zapytał o godzinę udając że jej nie znam....

A potem skoczył by do Sekwany i się utopił.... :roll:

Ale uważaj bo wszystko może się zwalić na Alizee, że to wszystko przez LiLi, że się utopiłeś :roll:

Dragon
12th November 2006, 20:54
To bym powiedział policji że to nie jej wina ze się zabiłem.... :idea:
LOL.....

kiko90
12th November 2006, 20:58
hehehe

Ale najlepiej powiedzieć coś bez sęsu, a nie moge prosić o autograf, o próbkę włosów, o pare kamykół lub trawę z pani domku, kilka roztocz :P

Dragon
12th November 2006, 21:06
Ja bym poprosił o włos.... A potem bym sklonował:D (Ale to nie była by ta sama Lili:()

André81
12th November 2006, 21:09
Ale wymyślacie :D Też bym tak chciał :!: :!: :!: :cry:

kiko90
12th November 2006, 21:12
Ale wymyślacie :D Też bym tak chciał :!: :!: :!: :cry:

No to dzieła :cheesy: Jedz do Francji :mrgreen:

Albo spytać jaka jest pora roku :?: Ciekawe co odpowiedziałaby Alizee :cheesy:

konradzik
12th November 2006, 22:37
To bym powiedział policji że to nie jej wina ze się zabiłem.... :idea:
LOL.....hehehehehehehehe
hahahahahahahahahah

a gdyby wyszła z pieskiem na spacer [kilkumiesiecznym szceniaczkiem] ja bym podszedł do niej i [wskazując na psa] zapytał z głupia frant "ile ma lat???" :lol:

kiko90
13th November 2006, 16:15
Jak się wabi twój piesio :?: :oops: ,

Wegeta
13th November 2006, 20:19
W obecnej chwili nasuwa mi się jedno zasadnicze pytanie:
Gdzie mieszkasz?!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

konradzik
7th December 2006, 19:01
Alizee ,
Ty ,która masz oczy jak głębokie morze piwa
Kocham cię -
Moje upojenie

Idę do ciebie...

konradzik
7th December 2006, 22:52
kocham cie
pragne cie

i want you baby :oops: :oops: :oops: :oops:

Giovanni
7th December 2006, 22:58
Lol. Konradzik ma dzisiaj dużo do powiedzenia :D
Ja tyle bym chciał jej powiedzieć, że wszystko bym zapomniał :D

Bo ja taki nieśmiały troche jestem :oops: :cheesy:

André81
7th December 2006, 22:59
kocham cie
pragne cie

i want you baby :oops: :oops: :oops: :oops: Nic dodać nic ująć :wink: No chyba że zapytac tylko - kiedy wracasz????bo umieram z tęsknoty za tobą :cry: :cry: :cry:

kiko90
8th December 2006, 16:58
Co prawda to prawda :P

Jak opisałabyś Ajaccio :?: <--- fajne pytanie :?:

konradzik
9th December 2006, 21:23
a gdym miał zadac jedno tylko jedno jedyne pytanie boskiej Alizee to brzmiało by ono (<uroczysta mina>):::

- A słyszałaś Nagły Atak Spawacza ??

Dragon
9th December 2006, 21:27
ooo To pytanie by ją rozwaliło całkowicie.... :D
Ja bym spytał czy zna Ich Troje.. Bo ja wielki fan jestem:D....joke...
Oczywiście bym później wyjaśnił jak sprawa stoi.... :D

Robertos2000
9th December 2006, 22:00
a gdym miał zadac jedno tylko jedno jedyne pytanie boskiej Alizee to brzmiało by ono (<uroczysta mina>):::

- A słyszałaś Nagły Atak Spawacza ??

Nie zna na bank, bo ona nienawidzi hip hopu/rapu a takiego gangsta/bluzga tym bardziej hehe :wink:

kiko90
9th December 2006, 22:17
*nie nawidzi
A chciałbym usłyszeć jak sspiewała kiedyś piosenki HIP-HOP-owe :oops:
O właśnie spytałbym się czy nie mogłabyś mi zaśpiewać dawnych twoich piosenek :?:

konradzik
9th December 2006, 22:31
N.A.S.

Nagły Atak Serca

:oops: :oops:

Robertos2000
9th December 2006, 23:03
*nie nawidzi

Nie denerwuj mnie lepiej, bo jak zaczniemy sobie wypominać błędy to wierz mi ja wygram :P :D

kiko90
9th December 2006, 23:05
Ojjj wiem hehe że Wygrasz :P Ale ja mam dyslekcje więc :roll:
NQ-->Czy ma pani może TV w domu :?:

Dragon
9th December 2006, 23:12
Czy chciała by pani wziąć udział w ankiecie?? Czy jest pani fanką Alizée?? To ta francuska piosenkarka... Nie zna jej pani?? A to szkoda... :lol:

konradzik
10th December 2006, 17:32
Czy chciała by pani wziąć udział w ankiecie?? Czy jest pani fanką Alizée?? To ta francuska piosenkarka... Nie zna jej pani?? A to szkoda... :lol:hihihihihih dobre

to mi przypomina sytuację (anegdotyczną) w której Charlie Chaplin wziął udział w konkursie na swojego sobowtóra i zajął :roll: o ile się nie mylę chyba 53 miejsce (albo coś kole tego) :lol: :lol: :lol: :lol:

Reich86
10th December 2006, 23:12
A ja bym się jej spytał... Czy możesz wreszcie zejść ze mnie? Tylko, że te słowa nie przeszłyby mi przez usta. :D

konradzik
12th December 2006, 20:38
to co bym chciał jej powiedzieć to się nie da powiedzieć :P

Wegeta
12th December 2006, 22:08
A je nie bede sie do Niej odzywał dopóki nie wyda nowego albumu :P

Citroen_Maniak
23rd March 2007, 20:08
Gdybym ją spotkał, to bym powiedział, że jest cudowna, niech się nie przejmuje przeciwnościami losu i niech dąży do upragnionego celu. Powiedziałbym też, żeby specjalnie przyjechała do Polski na koncert w katowickim Spodku.

kiko90
23rd March 2007, 20:18

To może chwilkę potrwać :oops: :oops:

Powiedziałbym też, żeby specjalnie przyjechała do Polski na koncert w katowickim Spodku

Ja bym wolał, żeby przyjechała do Wawy choć mam dalej :mrgreen: [/quote]

PS. Moge 2 osob naraz nie :roll: :?:

Przemyslav
23rd March 2007, 20:38

Dobry tekst, hehehe :) :) :D

Misiaczek
26th March 2007, 11:22

Dobry tekst, hehehe :) :) :D

Na ten czas proponuję przyjąć śluby milczenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ehhh :roll: jest tyle rzeczy które chciałbym jej powiedzieć, że trudno będzie je wszystkie wymienić :oops: :oops: :oops: :oops:

Citroen_Maniak
2nd May 2007, 23:47
Jeszcze nigdy nie czułem tak wiele do Ciebie co do innych dziewczyn. Jesteś jak diament, który jest piękny i zachwyca wszystkich.
J'taime Alizee!

Sławek
3rd May 2007, 00:17
Ja zadałbym raczej pytanie: jak spogląda na świat, czym on dla niej jest. W jaki sposób go traktuje i co by na nim zmieniła :oops: Potem dałbym jej pewnie ptasie mleczko i powiedział że to dla Ciebie cukiereczku :mrgreen: chce poznać Twoje serduszko (ale te teksty są już tak oklepane że nie zrobiłyby na niej zadnego wrazenia :( )

Wersja druga: Ucieknijmy w miejsce którego jeszcze nikt nie odkrył :oops: :D

kubex
3rd May 2007, 01:08
Ohoh... Może jestem inny ale nie powiedziałbym jej kocham cię. Powiedziałbym tylko " Dziękuje ci za muzykę którą tworzysz i mam nadzieje że zawsze będziesz ją tworzyć". Przecież nie mogę kochać osoby której nie znam.

Sławek
3rd May 2007, 12:01
Ohoh... Może jestem inny ale nie powiedziałbym jej kocham cię. Powiedziałbym tylko " Dziękuje ci za muzykę którą tworzysz i mam nadzieje że zawsze będziesz ją tworzyć". Przecież nie mogę kochać osoby której nie znam.
No właśnie, można się w niej co najwyzej zauroczyć (tzn podoba się nam jej wygląd ale o miłości takiej prawdziwej to raczej nie moze byc mowy) ;)

hyundai86
7th May 2007, 12:41
No właśnie, można się w niej co najwyzej zauroczyć (tzn podoba się nam jej wygląd ale o miłości takiej prawdziwej to raczej nie moze byc mowy) ;)
No tak ale zakladajc ze ja spotkalem przez przypadek i pogadalem (marzenia) to juz pierwszy krok do poznania sie lepiej. :wink: Chociaz tak naprawde to zgadzam sie z toba jak mozna mowic o M skoro nikt z nas jej nie widzial na oczy a co dopiero zagadal. :cry:

tom101
22nd May 2007, 17:58
Powiedziałbym Jej że jest wspaniała, boska, piękna i oczywiście żeby nagrała 3 album. Nie no nigdy Jej tego nie powiem.. ehh

haku
22nd May 2007, 18:07
Powiedziałbym Jej że jest wspaniała, boska, piękna i oczywiście żeby nagrała 3 album. Nie no nigdy Jej tego nie powiem.. ehh

powiedziałbym jej to samo, i tak zrobię, tzn napiszę do niej meila, ale dopiero gdy strona znowu ruszy.
I tak wiem, że ona tego nie przeczyta, ale będę miał poczucie, że coś zrobiłem, a nie tylko siedziałem i płakałem, że nigdy jej nie powiem:mrgreen:

Marzec
22nd May 2007, 21:44
Piszcie listem :oops: Już miałem zamiar miesiąc temu, ale to trzeba przemyśleć dokładnie :)