PDA

View Full Version : Alizée remixes made by Nestonia :)

Przemyslav
4th March 2006, 10:20
Zaprezentuję remixy kawałków Alizée wykonane przez mojego zioma Nestonię (w jego imieniu) :D

You guys remember when i made some threads about my remixes and demos... i was amateur musician (trance, techno etc.) smth about 3 years... and my last remixes were made during september (when i came here) until december. Now i´m finished with that, i´m not going to do any more remixes or music, i´m exhausted and i´ve never done good music anyway... so i decided to make a little collection of my Alizée remixes... 6 of them are finished and others are demos (unfinished) which will be unfinished forever!

Robodesign made these 2 pretty covers and hosted RAR... so, very big thanks for him and all of you who told that these were done well and you like those :)

I hope you´re going to enjoy them, add it in your Alizée collection or delete immediately, it´s your decision :)

.................................................. .....

Here´s link for collection:

http://www.robodesign.ro/ftp/misc/nestonia/alizee-remixes/alizee-remixes-by-nestonia.zip

http://www.robodesign.ro/ftp/misc/nestonia/alizee-remixes/cover_front.jpg

http://www.robodesign.ro/ftp/misc/nestonia/alizee-remixes/cover_back.jpg
.................................................. .....

This collection of my "Alizée remixes" and my own "Best of" will be the end of my amateur musician career... You were part of it, and reason why i made these remixes!

Thanks to all of You!
Your Nestonia :happycry:

:cheesy: :mrgreen:

Hunti
4th March 2006, 13:38
Wow, piękne remiksy, aż nie chce się wierzyć, że to jest amatorska robota.
Szkoda tylko, że niektóre kawałki nie zostaną dokończone - no cóż, osobisty wybór Nestonia :)
Najbardziej podobają mi się "13. Alizée (Unfinished) - Amélie (Deejay Devon rmx)" i "17. Alizée (Unfinished) - Toc De Mac" :wub:
Pozostaje tylko liczyć na remix nowej płyty Alizée, która wyjdzie (oby!) niedługo :D

Shibby
4th March 2006, 16:33
Wlasnie slucham tych remixow. :)
Bardzo dobra robota! :thumbup:

Norbidinho
4th March 2006, 17:21
:dribble: łaa ale moc :D Super :D Wszystkie mi sie podobaja :mrgreen: Pozostaje tylko pogratulowac :wink:

CZESTER
4th March 2006, 18:11
Ale super, dzięki Swistaq :P :P :P

Przemyslav
4th March 2006, 18:52
Ale super, dzięki Swistaq :P :P :Pmi nie dziękuj :D ja tylko rozpowszechniam :D

CZESTER
4th March 2006, 18:53
No własnie dzięki za linka do tych remixów :cheesy: :cheesy:

Przemyslav
4th March 2006, 19:28
No własnie dzięki za linka do tych remixów :cheesy: :cheesy:spoko :D cza qmpla wypromować w PL :D

Krogi
4th March 2006, 21:52
Dzięki SwistaQ :):) śliczne to :P pogratulujj koledze talentu :lol: :) i poweidz że się podoba :):)

Nestonia
5th March 2006, 10:12
Thanks for all of you guys who likes it :D

Sry, i can´t speak polish :oops:

danio00
5th March 2006, 11:17
amartoszczyzna... , beznadziejne mi sie wogule nie podoba, ale to wyłacznie moje zdanie :D chociaz przyznam ze bym nigdy czegos takiego nie zrobiłó bo to nie moja branza !! lepiej powiedziec prawde niz skłamać :d jak dlamnie kicz ....

croolik
11th March 2006, 21:22
Całkiem niezłe te remiksy, ale naturalnie nie każdemu musi podobać się taki rodzaj muzyki.

kris
11th March 2006, 22:31
Szkoda ze niektore nie zostaly ukonczone bo ciekawie sie zapowiadaly.Swoja droga nie mialbym nic przeciwko dodawaniu tego typu bonusów do albumow.