PDA

View Full Version : Ogloszenie - praca w portalu pilkarskim

ajaccien
21st January 2006, 00:35
Jeżeli moderator uzna owe ogłoszenie za tekst, który na forum znaleźć się nie powinien, proszę o natychmiastowe zablokowanie tegoż topicu.

Wiem, iż pisałem już o tym w topicu "football" i zapewne ci, którzy piłką nożną się interesują, a więc potencjalni odbiorcy tego ogłoszenia, przeczytali je, i ich opinie znam. Mam jednak nadzieję (cóż, wszyscy wiemy czyją jest matką...), iż może znajdzie się chociaż jedna osoba, która odpowie na nie po tym, jak pozwolę sobie umieścić je jeszcze raz, tym razem jednak w osobnym temacie.

Otóż ze względu na opłakaną sytuację kadrową i zadziwiający moją skromną osobę permanentny stan błogiego rozprężenia wśród "pracowników" portalu www.eurogole.pl, traktującego o piłce nożnej, moja skromna osoba, jako wiceredaktor tejżw witryny poszukuje osoby chętnej do podjęcia pracy w charakterze newsmana, a więc osoby zajmującej się tłumaczeniem i dodawaniem na stronę wiadomości traktujących o futbolu dotyczących pięciu najsilniejszych lig europejskich (angielska, hiszpańska, włoska, niemiecka, francuska).

Wymagania dla potencjalnego kandydata:
-zadowalająca znajomość języka obcego
-znajomość polskiej gramatyki i ortografii
-chęć do pracy

Nie są wymagane
-znajomość tworzenia witryn internetowych
-doświadczenie w pracy w portalu o tematyce piłkarskiej

Portal www.eurogole.pl nie jest w stanie zapewnić żadnego wynagrodzenia za pracę. Ewentualne podjęcie jej będzie się więc wiązało z wykonywaniem jej 'za darmo".

O ile może mieć to jakikolwiek wpływ na podjęcie decyzji przez potencjalnego chętnego (jakkolwiek śmiem wątpić by mogła ta informacja mieć jednak jakikolwiek wpływ), pragnę poinformować, iż na dzień 1 lutego, a więc pierwszą rocznicę powstania portalu, zaplanowane jest otwarcie "podportalu" poświęconego MŚ 2006.

Ewentualne zgłoszenia proszę nadsyłać poprzez pocztę forumową, gg, lub wpisując zgłoszenie w poście, o ile topic nie zostanie zablokowany.

Z wyrazami szacunku i ukłonami,
ajaccien

Norbidinho
21st January 2006, 00:39
Ajaccien chetnie bym sie podjal takiego zadania ale jak juz pisalem :
-Znam tylko jezyk Angielski lecz nie wladam tym jezykiem profesjonalnie.
-Ortografia to nie jest problem.
-Chec do pracy napewno by byla bo byloby to ciekawe doswiadczenie moim zdaniem.

Krogi
21st January 2006, 23:49
a ja chciałbym się dowiedzieć jak ten tekst byłby trudny :?: ten który trzeba było by przetłumaczyć :?: konkretnie chodzi mi o język niemiecki, gdyż takeigo się uczę od kilku lat :) ale jestem ciekawy czy dałbym sobie rade z nim :?: co prawda z niemkami się dogadałem na turnieju w piłkę :P jednak nie czuję się pewnie :P jednak może okazać się że ten tekst jest prosty :lol: :) więc mógłbyś zamieścić troche owego tekstu żebym się przekonał :lol: :?:
jeśli chodzi o ortografię i gramatykę to mam mamę polonistkę :P która uczy w gimnazjumdlatego z tym nie będe miał problemów :lol: :D zawsze mi da radę :P :D:D i chęci też mam :D jednak nie wiem co z tym językiem :?: :D

ajaccien
26th February 2006, 00:08
Wiem, że takim postem nikogo do niczego nie zachęcę. Mimo to ponowię mój apel. Jeśli ktoś chciałby podjąć się współpracy z upadającym portalem piłkarskim, bardzo proszę o kontakt. I przepraszam, że zaśmiecam forum. Przepraszam.