PDA

View Full Version : Co się dzieję z Alizee?

Kubbro
9th January 2006, 20:26
Witam. Fanem Alizee jestem od niedawna i nie za bardzo oriętuje się co się z nią dzieję. Z tego, co wyszukałem, tudzież wyczytałem Alizee w kwietniu 05 urodziła synka. W poprzednim roku 2005 w ogóle nie koncertowała ani się nie pokazywała.

Wiecie coś może o nowej płycie, o jakichś koncertach? cokolwiek!

Messager
9th January 2006, 20:32
Wszystko jest napisane na forum. Wystarczy poszukać. Informacje po polsku znajdziesz też na stronie croolika http://www.alizee.fan.pl.

LGf
9th January 2006, 20:43
wydaje mi sie ze na stronie croolika jest malo aktualnie ;p
bo okazalo sie ze duzo informacij jest nieprawdziwych

Hunti
9th January 2006, 21:08
Synka? A jak się nazywał - Ananiasz Lee? Oo
Córeczkę :D
Info na stronie croolika jest chyba dość aktualne, zwłaszcza, że w topicu "Nowy album" jest wszystko pomieszane, a połowa to plotki.

Krogi
9th January 2006, 21:10
urodziła synka. to masz chybazłe wieści :d labo o czymś nie wiemy :lol: :P :D:D poszukaj na 4um :lol: :P :D tak w skrócie to Alizée pracuje nad 3 płytą :D

CZESTER
9th January 2006, 21:16
urodziła synka.
Oooo :shock: Pierwsze słyszę... hehe :cheesy:

snajper
9th January 2006, 22:09
urodziła synka.

1 kwiecien jest za 81 dni, 2 godziny i 46 minut :D

Ronnie
9th January 2006, 22:10
W tej chwili Alizee najprawdopodobniej opiekuje sie corka(i Jeremim :mrgreen: ) i pracuje nad/dopracowywuje nowa plyta, pare linijek wyzej lub nizej masz temat o nowym albumie - nie dowiesz sie z niego co robi Alizee ale za to przeczytasz jakies informacje o nowym albumie. Troche jest tam namieszane bo czesc informacji to poprostu plotki, a i nasze rozwazania powoduja wyyydluzanie topic'u :)

sagi
9th January 2006, 22:25
Oj się czepiacie gościa przecież napisał że interesuje się od niedawna piosenkami Alizee to możecie mu chyba wybaczyć taka drobną wpadkę jak pomylenie płci jej dziecka :P

Messager
9th January 2006, 22:36
Ja się go wcale o to nie czepiam. Po prostu wszystkie informacje, o które prosi są nietrudne do znalezienia na forum i nie ma potrzeby zakładania do tego "specjalnego" tematu.

snajper
9th January 2006, 22:39
wystarczy nacisnac tak ladny prosty i widoczny (przynajmniej dla mnie) przyciszk "Szukaj"

Przemyslav
9th January 2006, 22:41
urodziła synka.
Oooo :shock: Pierwsze słyszę... hehe :cheesy:To chyba jakiś skutek uboczny był :D

LGf
9th January 2006, 23:03
Synka? A jak się nazywał - Ananiasz Lee? Oo
Córeczkę :D
Info na stronie croolika jest chyba dość aktualne, zwłaszcza, że w topicu "Nowy album" jest wszystko pomieszane, a połowa to plotki.
czyli co to stronie croolika sa tylko pewne wiadomosci :p ?

Hunti
9th January 2006, 23:17
LGf - Nie wiem skąd croolik bierze info, ale są tam informacje z gazet i informacje starsze.
A co do daty 3 albumu, to teraz nie wiadomo czy gdziekolwiek są prawdziwe wiadomości :wink:

LGf
10th January 2006, 00:13
no wlasnie a te zdjecie z alizee i plyta z znakiem zapytanie o co tam chodzilo :] ? czy to mozemy brac jako potwierdzenie ze napewno bedzie 3 ale nie wiadomo kiedy :P ?