PDA

View Full Version : 29 GB plików wideo z Alizée!!! Ściągajcie póki można!

Messager
30th December 2005, 19:19
http://www.alizee-forum.com/topic,12839,0,-29gb-of-alizee-videos.html

Wystarczy wejść na serwer podany w tym temacie, w razie problemów z połączeniem trzeba przez dłuższy czas odświerzać stronę. Transfer jest rewelacyjny (u siebie wyciągam maksimum łącza).

LGf
30th December 2005, 19:23
od dawna znam myslalem ze kazdy przeglada ang sekcje :P
polecam do tego jakis przegladarke do ftp bo w firefoxie nie pociska mi :(

CZESTER
30th December 2005, 19:30
od dawna znam myslalem ze kazdy przeglada ang sekcje :P
polecam do tego jakis przegladarke do ftp bo w firefoxie nie pociska mi :(
Racja, od dawna juz to jest w angielskiej sekcji :D
Ja tam korzystam z Total Commandera, funkcja FTP... :mrgreen:

Messager
30th December 2005, 20:09
Ja ściągam przez Operę. :wink:

Na przeglądanie angielskiej sekcji nie mam zbytnio czasu i zaglądam tam bardzo sporadycznie.

Wątpię, żeby wszyscy stąd znali już ten serwer, więc może ten temat tutaj okaże się dla nich przydatny. :wink:

Krogi
30th December 2005, 20:52
Jatam to normalnie ściągam przez FF :) ale w godzinach woeczornych tak po 12 :P wtedy lepiej ciągnie :lol: :D:D juz zassałem sporą część z tego :) jakieś 14GB :):)

Hunti
30th December 2005, 21:12
st208 - Wow, wielkie dzięki :) Ja ostatni raz na sekcji angielskiej byłam może jakieś 3 miesiące temu, bo przyznam, że nie bardzo mnie kręci takie skakanie. Szybkość dobra, przynajmniej jak na moje łącze (Plus GSM :/)

Messager
30th December 2005, 21:45
st208 - Wow, wielkie dzięki :) Ja ostatni raz na sekcji angielskiej byłam może jakieś 3 miesiące temu, bo przyznam, że nie bardzo mnie kręci takie skakanie. Szybkość dobra, przynajmniej jak na moje łącze (Plus GSM :/)
Cieszę się, że mogłem komuś pomóc.

Ja tak sobie dzisiaj rano wszedłem na chwilę na angielską, zaglądam do pierwszego tematu, a tu taka niespodzianka. Od razu zabrałem się za ściąganie. :wink:

Krogi
30th December 2005, 21:51
ja tu już zaczołem ściągać przed tą przerwą co forum siadło :D:D i dobrze mi się zassysa :lol: :D:D :P i ciągnie nieźle :D:lol: :D

CZESTER
30th December 2005, 22:44
ja tu już zaczołem ściągać przed tą przerwą co forum siadło :D:D i dobrze mi się zassysa :lol: :D:D :P i ciągnie nieźle :D:lol: :D
Racja Krogi, ja też już sporo zassałem :mrgreen: A klipy są w bardzo dobrej jakości... to jest plus :P

Krogi
30th December 2005, 23:05
Nom i śa tam klipy które pierwswzy raaz na oczy widze :P jest tam kilka których nie można sciągnąć z KAzy czy osiołka :) :!: :D:D to jest DUŻY + , i jest tam wywad Lili o polsce :lol: tak go szukałem :):)

LGf
31st December 2005, 17:08
mi juz nie dziala :(

Norbidinho
31st December 2005, 17:15
mi juz nie dziala :(Mi tez :? Wczoraj zdarzylem cos pobrac ale malo :? chcialem dzisiaj :x

LGf
31st December 2005, 17:17
ja sciagnelem caly katalog Miscellaneous i troche klipow z Moi... Lolita ktorych mi brakowalo i dalej na 29 brakuje mi z 15 ;p

Krogi
31st December 2005, 17:21
Ja pobrałem dosyć sporo :D:D no ale jak by to nie było tego przestojuz 4um to bym miał większość :(:( a czemu już nie działa :?: wie możę ktoś :?: :(

CZESTER
31st December 2005, 18:54
No własnie mi juz też niedziała :cry: :cry: :cry:

Michel
1st January 2006, 15:54
A mi nie działało w ogóle, i to już 31 :(

Krogi
1st January 2006, 16:31
A mi nie działało w ogóle, i to już 31 :( o co ci chodzi żę to już 31 :?: :D a kiedy próbowaleś wchodzić na ten link :?: :lol: w ajkich porach

Darkthrone
1st January 2006, 16:32
:cry: jeszcze nie zacząłem sciągać a już nie działa. ja to mam farta.. :wink:

Przemyslav
2nd January 2006, 22:24
wszystko co dobre, musiało kiedyś paść :D

wojtas_1987
6th January 2006, 20:05
Pytanie, kiedy znów zadziła ta stronka, bo chciałbym ściągnąć troche videoclipów?? :bounce:

CZESTER
6th January 2006, 20:06
Pytanie, kiedy znów zadziła ta stronka, bo chciałbym ściągnąć troche videoclipów?? :bounce:
Ojjjj... Tego nikt nie wie niestety :cry: :cry: :cry:

wojtas_1987
7th January 2006, 10:53
szkoda wielka :(:(:(:(

tomaszekbbb
4th March 2006, 23:02
Ja tu jestem nowy wiec jak to jest pytanie tzw. "nie na poziomie" to wybaczcie ale jak chce to zassac to pyta o urzytkownika i haslo ale to pewnie nie hcodzi o to do tej stronki. :shock:

CZESTER
5th March 2006, 00:24
No ten serwer nie działa już od dłuższego czasu :? Działał tylko pierwszy tydzien, jak dobrze pamiętam.

Przemyslav
5th March 2006, 00:27
No ten serwer nie działa już od dłuższego czasu :? Działał tylko pierwszy tydzien, jak dobrze pamiętam.taaaa :( było minęło, zupełnie jak z serwerkiem od Krogiego z Papieżem, padają jak muchy ://

Krogi
5th March 2006, 20:02
No ten serwer nie działa już od dłuższego czasu :? Działał tylko pierwszy tydzien, jak dobrze pamiętam.taaaa :( było minęło, zupełnie jak z serwerkiem od Krogiego z Papieżem, padają jak muchy :// szkoda :(:( ja zadążyłem ściągnąć :( tylko szkoda że wy nie :cry: :( jakoś się postrama skompresować i wrzuce na mój serwer :( tylko że mam ograniczenia moge max 600MB :( a film ma 2x640 :(:(:(:( ale jakoś pokombinuję :cry:

Przemyslav
5th March 2006, 21:07
No ten serwer nie działa już od dłuższego czasu :? Działał tylko pierwszy tydzien, jak dobrze pamiętam.taaaa :( było minęło, zupełnie jak z serwerkiem od Krogiego z Papieżem, padają jak muchy :// szkoda :(:( ja zadążyłem ściągnąć :( tylko szkoda że wy nie :cry: :( jakoś się postrama skompresować i wrzuce na mój serwer :( tylko że mam ograniczenia moge max 600MB :( a film ma 2x640 :(:(:(:( ale jakoś pokombinuję :cry:spoko ja jush ssam z torrenta :D :D

Przemyslav
3rd January 2007, 23:22
Przypadkiem trafione podczas przeglądania nowości :D :D

http://www.devilived.com/2007/01/02/alizjje_-_discography_2_albums_1_live_shows.html

Tak więc kto nie ma a chciałby odsłuchać próbki to proszę :) Bo prawdziwy fan i tak kupi oryginał :) :D