PDA

View Full Version : Zbieram opinie na temat "Lui Ou Toi" !

K_Swistaczek
18th December 2005, 09:20
Witam znowu :) Słuchajcie tym razem mam do was prośbę... Potrzebuję kilka komentarzy na temat piosenki "Lui Ou Toi" na stronę. Pomożecie mi i napiszecie swoją krótką opinię na temat tej piosenki ? :) Czekam ! POzdrawiam PaPa ! :D

Krogi
18th December 2005, 12:04
Witaj z przyjemnością ci pomogę :D:D ale chyba ten temat powinien być w Alizée - Dyskusje & Media :D:D a nie w aktualnościach :?: :D:D tak mi się wydaje :):) ale to nie zmienia faktu że ci pomogę juz się zabieram za redagowanie własnej opinij P jak skończę to ci dam znać :):):)

Hunti
18th December 2005, 12:58
lubie taka pisanine, recenzje, biografie, itepe, itede :D
tez odnsoze wrazenie, ze ten temat powinien byc gdzie indziej, ale to juz w mocy modow :D
dam znac jak napisze :wink:

K_Swistaczek
18th December 2005, 15:56
Właśnie długo się zastanawiałem gdzie to umieścić :D No cóż, trudno.. Jak już tu jest to nic :D Czekam na opinie ! :D

snajper
18th December 2005, 16:09
No cóż, trudno.. Jak już tu jest to nic Czekam na opinie !

wlasnie o to chodzi, ze gdyby wszyscy mysleli tak jak ty, to by tutaj bylo mnostwo tematow tego pokroju, chyba umiesz czytac ze zrozumieniem, opisy dzialow są tak napisane, ze ktokolwiek rozumiący po polsku je zrozumie, czyz nie? i nad czym sie tu zastanawiac

a co do mojej opini:
krotk zwięźle i na temat:
LOT niejest moją ulubioną piosnką lili, taka troche smętna, znam lepsze

Mariusz
19th December 2005, 11:43
Calkiem mila, chociaż są niewątpliwie lepsze. Bardziej podoba mi się wersja koncertowa.

LGf
19th December 2005, 13:44
rozkreca sie tak od polowy v. koncertowa jest lepsza ale to jest tak prawie zawsze ;p

K_Swistaczek
23rd December 2005, 10:31
Czyli mam rozumieć, że wolicie wersję koncertową :> A znajdzie się taki ktoś co chociaż napisze dobre słowko o tej piosence :D ?

Messager
23rd December 2005, 10:55
Czyli mam rozumieć, że wolicie wersję koncertową :> A znajdzie się taki ktoś co chociaż napisze dobre słowko o tej piosence :D ?

Jak chcesz dobre słówko, to mogę powiedzieć, że mi Lui ou Toi bardzo podoba :wink:. Taka relaksacyjna piosenka, może nie jakaś wybitna, ale całkiem przyzwoita. I dla mnie również ten utwór sporo zyskuje na koncercie, ma w sobie dużo więcej życia niż w wersji studyjnej.

Hunti
23rd December 2005, 13:18
Lui ou Toi to jedna z lepszych ballad ogólnie, a już napewno na płycie Gourmandises przebija wszystkie (może dlatego, że za dużo ich tam nie ma :wink: ), przynajmniej dla mnie.
Również wolę wersję koncertową, ale to już dlatego, że wolę każdą piosenką zaśpiewaną na żywo przez Lili, niż ich studyjne odpowiedniki...

K_Swistaczek
28th December 2005, 09:03
Dzięki za opoinie i proszę o więcej ! :P:D

Mariusz
28th December 2005, 12:03
Jak chcesz więcej, to powiem ci, że dla mnie jednak są lepsze ballady na jej pierwszym albumie. Co mogę więcej dodać- wszystko już chyba napisalem na temat tego utworu, więc nie ma sensu się nad nim rozwodzić.