PDA

View Full Version : grono.net

waRcoR
17th December 2005, 00:45
Mam pytanie,
kto ma profil na www.grono.net :?: :?:
ostatnio stało się całkiem popularne, i pozwoliłem sobie założyć (bo nieznalazłem takiego) grono o nazwie Alizee, które ma zrzeszać fanów Alizee, czyli nas. jeśli jesteście zainteresowani to zapraszam, napewno znajdziecie i mnie (waRcoR) jak i grono Alizee :)
Pozdrawiam i zapraszam.
PS jesli sie niewyszuka grono Alizee to dodajcie mnie do grona a ja przesle zaproszenie do grona Alizee :)

LGf
17th December 2005, 00:53
http://grono.net/user/userinfo.jsp?id=188834 lepiej dawac linka do swojego profilu mniej zachodzu ;) juz wpisuje sie do grona alizee ;]

nie moge znalesc tego grona :(
co jest :P ?

Krogi
17th December 2005, 00:53
ja bardzo chętnie ale jak wszedłem na tę stronę i chciałem się zarejstrować to mi wyskoczyło że muszę dostać zaproszenie bo to jedyny sposób aby się tam dostać :(:(

LGf
17th December 2005, 00:58
jak chesz moge cie zaprosic na mail krogi@op.pl tak ?

Krogi
17th December 2005, 00:59
tak Krogi@op.pl lub pkrogulec@bankowa.net jednak lepiej używaj ierwszy :D: bardzo byłbym ci wdzięczny :lol: :D

waRcoR
17th December 2005, 00:59
moje grono IP 411901

LGf
17th December 2005, 01:02
raczej ID :mrgreen:
grona alizee ciagle nie ma :(
Krogi zaproszenie wyslane odbierz maila krogi@op.pl
moze ja zaloze te grono tematyczne ?

waRcoR
17th December 2005, 01:03
sorki pomyliłem się chodziło mi o ID :)
a podaj mi swoją nazwe, bo wogule nie bardzo im działa ta wyszukiwarka.

Krogi
17th December 2005, 01:04
chłopaki możecie mnie zaprosić :D:D bardzo bym był wdzięczny :lol: :D
------------------------------------------------------------------------------------

juz nie aktualne :D bardzo dziękuje Michałowi S i Piotrekowi D którzy wysłali mi zaproszenie :):)

waRcoR
17th December 2005, 01:05
Gandi już jest zaproszony :)

LGf
17th December 2005, 01:09
do czego ? sorry ale cie troche nie rozumiem :P ? chyba nie zrobiles jakiegos zamknietego grona tylko dla zaproszonych :P ?

waRcoR
17th December 2005, 01:10
zrobiłem ogólne grono ale nie wiem dlaczego go niewyświetla

LGf
17th December 2005, 01:13
o juz jest widocznie jakies opoznienie jest
juz sie do niego zapisalem :]
Krogi odebrales juz maila :P ?

waRcoR
17th December 2005, 01:15
tez zauwazylem ze jest opuźnienie i najlepiej sie jeszcze wylogowac i zalogowac ponownie po jakichkolwiek zmianach, dodaniach itp.
zrobiłem to grono w dziale Muzyka, sądze ze odpowiedni dział :)

Krogi
17th December 2005, 01:15
ja juz się zalogowałem po ustawiam rano wszytko bo terz śpiący jestem :D:D skończe słuchać Jedna na milion i ide spać :D:D dobranoc wszystkim :):) jak coś to jestem Piotrek Krogulec --> Krogi--> :lol: :D ID 531355[/b]

LGf
17th December 2005, 01:18
papa moze i ja dzis pojde spac wczesniej :P
waRcoR bardzo odpowiedni :p :mrgreen:

waRcoR
17th December 2005, 01:26
ja w zasadzie tez powinienem wczesniej isc spac, jutro mam egzamin ustny z niemieckiego na ktory sie jeszcze nieprzygotowalem, nawet do notatek niezlukałem :) jutro (w zasadzie już dzisiaj) będe pewnie powtarzał ........

Krogi
17th December 2005, 01:29
ja w zasadzie tez powinienem wczesniej isc spac, jutro mam egzamin ustny z niemieckiego na ktory sie jeszcze nieprzygotowalem, nawet do notatek niezlukałem :) jutro (w zasadzie już dzisiaj) będe pewnie powtarzał ........ to dobranoc :!: idz się ucz bo nauka to do wiedzy klucz :lol: :D:D powodzenia na egzaminia :):) ale niemiecki to jednak trudny przedmiot :lol: powodzenia :):)

waRcoR
17th December 2005, 01:32
w liceum mnie zniechęcili do niemieckiego i tak już mam do dzisiaj choć teraz już mniej więcej wiem o co chodzi w tym języku, ale swoją drogą chciałbym umiec niemiecki, przydatny język, może nie az tak ajk angielski ale tez sie przydaje.
dobra przestaje pisac o niemieckim bo offtopic będzie :)
co do grona, jestem zadowolony ze juz wszystko jest OK, troszke za szybko to było dla grono-serwera :)

Przemyslav
18th December 2005, 14:39
Hihih były czaty, Gadu Generacja, teraz Grono :D:D ja miałem tam konto, ale że raz użyłem to zapomniałem loginu hihih :D:D za dużo już kont mam hihih :D:D

LGf
18th December 2005, 14:48
przed czatami byly irce (choc ja i tak dalej siedze na quaknecie :P)

Blej
18th December 2005, 16:15
Ej,a moógłby mi ktoś wysłac zaproszenie na blej@vp.pl ? Byłbym ogromnie wdzięczny

waRcoR
19th December 2005, 23:53
już wysłałem Ci zaproszenie :)

takelbery
30th January 2006, 07:30
Jeśli mozna poprosic zaproszenie to byłbym Happy :) takelbery@wp.pl

Hunti
30th January 2006, 16:46
Zaproszenie poleciało, takelbery.

takelbery
31st January 2006, 01:04
Dziękuje :mrgreen: