View Full Version : Szopki bożonarodzeniowe
Cobra1
13th December 2005, 21:14
Co sądzicie o szopkah, wykonywaniu szopek bożonarodzeniowych ?
Ja ostatnio wykonałem do sql by niepiać kilku prac na semestr :). Jeśli chcecie ja zobaczyc to znajdziecie ja tu http://www.zsp1-elektryk.pl/index.php?page=konkurs.php ma numer 22. Jeśli mógłbym skromna mieć prośbę to zagłosujcie na nią.
-------------------------------------------------------------------------------
PS. Sory że tak żadko jestem na forum, ale ostatnio niemam po 1 neta(siedze u kumpli, koleżanek ale ile można) po 2 niemam za bardzo czasu na internet(ciężka nauka w sql :? ) Pozatym dalej lubię Alizee słucham jej jak tylko mam czas, a czasami nawet jeśli nimam czasu :) Widziałem małym przelotem że dużo "nowych" pozdro dla nich i starej dobrej elity znającej mnie. Przepraszam wszystkich że to wszystko w 1 poście ale niemam za mocno czsu muszę spadac od kumpla w końcu, bo siedzę i siedę u niego, niech chłopak ma tez troche kompa ;) no nic do zobaczenia w PrZySzŁ0Śc1.
Krogi
13th December 2005, 21:19
witaj :!: jeszcze nie widziałem :D:D tylko czytałem jakieś stare twoje posty :):) fajnie że nawet tacy weterani tu zaglądają :P jeszcze moje gratulacje z okazjii zbliżającej się rocznicy 2 lat na 4um :!: :D:D ( chyba dobrze liczę ) Aha zagłosowałem na twoją szopkę tak jak prosiłeś :P w zasadzie oddałem 3 gosy :d z każdego mojego a-maila :):) czyli odemnie masz 3 :!: :D:D :afro: :afro:
Hunti
13th December 2005, 21:29
Badzmy solidarni, ode mnie masz 1, bo tyle tez mam kont :wink:
Szopki, szopki... Nigdy nie robilam ich, bo po pierwsze zawsze zaczynalam o wiele za pozno (ach, te lenistwo...), a po drugie zawsze brakowalo mi jakis materialow. Twoja jest calkiem niezla, chociaz ja tam zawsze marzylam zeby mi pod chonika stala taka wielka szopka, kolorowa i wogole :D a ta raczej malutka jest :D
LGf
13th December 2005, 21:59
zaglosowalem na najladniejsza ;) <22> :mrgreen: :mrgreen:
+1 odemnie :mrgreen: :mrgreen:
Krogi
13th December 2005, 21:59
(...) :D a ta raczej malutka jest :D ważne żeby była dobra i żeby z sercem była przygotowywana i wtedy możz być tyci - tyci a i tak bedzie piękan na swój sposób :lol: :D ja kiedyś robiłę szopkę ale jak zapomniałem że posmarowałem spód klejem i postawiłemm na podłodze :( to przestałem robić :!: bo miałem niechęć do klejów :lol: :P i teraz oceniam i oglądam :d
Cobra1
13th December 2005, 22:22
wielka szopka, kolorowa i wogole :D a ta raczej malutka jest :D
Hunti ta szopka niejest mała choć się moze tak wydawać na wystawie sa większe i mniejsze np 23 jest wysokości max 15 cm tak więc to jest to "zniekształcenie" bo niewiem jak to nazwac przez aparat a dokładniej fotografa ;)A moja niejest najmniejsza ani największa :D Chyba że chciałaś by ci zajeła pół pokoju :)
-------------------------
PS. Chyba jakoś znów wrócę na lepsze na forum net nieaza fajnie sie zapowiada ale będe częściej zaglądać jak tylko na necie będę
Hunti
13th December 2005, 22:50
pol pokoju to malo :D mow mi jeszcze :D
posmarowałem spód klejem i postawiłemm na podłodze - gdy JA robilam szopke to wycielam kawalek dywaniku :] bo cielam sobie materialik na dach, i polozylam sobie na ziemi, zeby mi bylo wygodniej. Niestety, poniewaz dywanik byl cienki, a nozyce bardziej przypominaly sekator, wraz z daszkiem poszedl takze dywan :D
Norbidinho
13th December 2005, 23:45
My z kolega 2 lata temu robilismy szopke do szkoly :D Powstala z tego jedna wielka PROWIZORA :afro: dostalismy chyba 3- czy cos takiego :D Twoja szopka jest zrobiona z zapalek czy mi sie wydaje ? :D mi cos mail nie chce dojsc wiec jutro sprobuje :D bedziesz mial odemnie 2 glosiki :P
Przemyslav
14th December 2005, 00:12
Cobra1, głos oddany :) :D Ja się na szopkach nie znam zbytnio (na budowaniu), bo kto ma być w niej to wim :D
Mariusz
14th December 2005, 13:20
Ode mnie też masz glos- przy okazji pozdrawiam ciebie, bo chyba nie mieliśmy okazji sie poznać. A co do tego, że rzadko jesteś na forum, to nie przejmuj sie tym tak bardzo(ja też nie wiem, co będzie ze mną w roku przyszlym).
Krogi
14th December 2005, 13:44
- gdy JA robilam szopke to wycielam kawalek dywaniku :] bo cielam sobie materialik na dach, i polozylam sobie na ziemi, zeby mi bylo wygodniej. Niestety, poniewaz dywanik byl cienki, a nozyce bardziej przypominaly sekator, wraz z daszkiem poszedl takze dywan :D No Hunti przebiłaś mnie :):) był jeszcze jedna numer oddnośnie moje dzieciństwa :P nie miałem kartki i zaczołem malować mazakami na podłodze ( wykładzinie) namalowałem i poszedłem po mame żeby się pochwalić :P jak to zobaczyła to o mało się nie przewróciła :D taka był z syna dumna :lol: dała mi ściere i musiałem zmywać :(:( od tego czasu mam wstręt do mazaków :(:(:(:(
Dziewczyna
14th December 2005, 15:19
Ja również witam kolegę Cobrę1 :) Oddałam głos na Twoją szopkę :)
Właśnie niedawno tak sobie myślałam, dlaczego tak mało użytkowników, którzy zarejestrowali się dawno temu, jest teraz na forum, ale widzę, że kilka osób powróciło :) Witam jeszcze raz i mam nadzieję, że tym razem nie znikniesz na tak długo :)
A co do szopek- niedawno była na Rynku Głównym w Krakowie wystawa szopek krakowskich, której niestety nie miałam przyjemności w tym roku zobaczyć. Wszystkich serdecznie zapraszam do Krakowa, bo warto je zobaczyć- są piękne :)
Mariusz
14th December 2005, 15:52
Chętnie bym przyjechal, chociażby po to, żeby się z toba spotkać Julio, ale sorry- ta odleglość...
Cobra1
15th December 2005, 22:51
nie znikniesz na tak długo
też mam taką nadzieje będę wbijał sie jak tylko będę miał okazję :)
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.