View Full Version : Kilka pytan do obeznanych fanow
LGf
13th December 2005, 15:40
Interesują mnie wasze opinie na niektore tematy:
1.) Na stronie www.elle-alizee.prv.pl ( ktora chyba kazdy zna ) przeczytalem relacje z koncertu w paryskiej olympii strasznie zdziwil mnie ten cytat
"Teraz kilka moich refleksji. Obejrzałem w sumie 3 koncerty Alizée. Potwierdziło się niestety to czego obawiałem się przed koncertami. Alizée niestety nie potrafi za dobrze tańczyć."
sorry ale pierwszy kontakt z alizee mialem przez forum counter-straika ktos zalozyl na nim temat z klipem J´en ai marre i wpizdu osob zachwycalo sie nad jej ruchami. Wiec jak nie potrafi tanczyc przeciez widac na wystepach gdzie prezentuje 1-2piosenki dobrze tanczy co tu sie dziwic na koncercie musiala zagrac prawie cale 2plyty jakby przy kazdej sie tak wysilala to by nie spiewala lecz dyszala do microfonu.
Co o tym myslicie?
2.) Ciagle sie spotykam z opinia "...rozczarowujacej trasie koncertowej..."
o co chodzi bo widzialem 1 koncert ten z plyty En Concert i mi sie zajebiscie podobal :mrgreen: czy jest jakas mozliwosc zdobycia innych koncertow i dlaczego ogolnie trasa jest uwazana za niewypal ?
3.) Gdzies czytalem ze 2plyta jest rozczarowujaca i na szybko zrobiona ?
WTF jest przeciez tak samo mocna jak 1 nie umiem sie zdecydowac ktora jest lepsza.
Gdyby nie moja aktualnie ulubiona piosenkai na plycie nr1 ( 05 Mon Maquis ) to bym powiedzial ze 2 plyta jest duzo fajniejsza :)
to na razie tyle co sobie moge przypomniec ale jak wczoraj kladlem sie spac gryzlo mnie znacznie wiecej rzeczy dzis wieczorem sobie je zapisze i je tu dodam :)
Krogi
13th December 2005, 15:49
1.) Na stronie www.elle-alizee.prv.pl ( ktora chyba kazdy zna ) przeczytalem relacje z koncertu w paryskiej olympii strasznie zdziwil mnie ten cytat
"Teraz kilka moich refleksji. Obejrzałem w sumie 3 koncerty Alizée. Potwierdziło się niestety to czego obawiałem się przed koncertami. Alizée niestety nie potrafi za dobrze tańczyć."
Co o tym myslicie?
Tą strone bardzo dobrze zanm :D:D bo to srtona croolika :D moderatora forum :D i często tam bywam :lol: :D:D (MAju na twojej tez często bywam :lol: ) i to jego refleksje na temat tańca lili i najlepiej jak to on by wyjanił co miał na myśli mówiąc że lili tańczyć nie umie :):)
Jeśli chodzi o 2 pytanie to spotkałem się tylko że koncerty inaczej brzmią niż piosenki śpiewane w sdudiu :D:D różnicę można zobaczyć szczególnie na JEAM :P puść sobie z koncertu i później ze studia :D:D ale mnie to nie przeszkadza :P i o tym że treasy koncertowe to nie wypały to nic nie wime :) może jestam jeszcze zasłabym fanem :lol: :D
Pytanie trzecei wydaje mi się zupełnym nie porozumieniem :P może i robili ją w pośpiechu ale jest PIĘKNA :P i bardzoej podoba mi się chyba jaednak druga płyta niż pierwsza :P ale ja oczywiście moge się mylić nie jestm ekspertem :lol: :D:D
LGf
13th December 2005, 15:52
no niech sie nam wytlumaczy hyhy :D!
wlasnie wedlug mnie na koncercie wyszlo 2x lepiej np. Mon Maquis ma lepsza perkusje :]
( oj oj 2 buziaczek mi sie pojawil z tym postem :] )
Hunti
13th December 2005, 16:07
Moze az tak obeznana nie jestem, ale sie wypowiem :D
"Teraz kilka moich refleksji. Obejrzałem w sumie 3 koncerty Alizée. Potwierdziło się niestety to czego obawiałem się przed koncertami. Alizée niestety nie potrafi za dobrze tańczyć." - No coz, JEAM, nie oszukujmy sie, wplywa bardziej na meska czesc forum :wink: gdyby Alizee wystapila z tym samym ukladem w mniej skapym ubiorze pewnie recenzje nie bylyby az tak pochlebne. Co nie znaczy, ze sam uklad mi sie nie podobal, owszem, Alizee jest zgrabna (nikomu tlumaczyc nie trzeba :D), ale opracowanie dosyc prostej (tak mi sie wydaje) choreografii przed jednym wystepem nie wymaga takiej pracy jak opracowanie calej choreografii do kilkunastu piosenek, ktore spiewa sie na zywo, jak jest w wypadku koncertow.
2.) Ciagle sie spotykam z opinia "...rozczarowujacej trasie koncertowej..." - To samo. Nie bylo mnie tam ( :D ) ani nie mam dvd en concert, wiec nie mam pojecia. To, ze Alizee spiewa inaczej niz na plytach studyjnych wydaje mi sie naturalne (za to wolne piosenki wychodza jej pieknej niz cokolwiek innego :wink: ), ale moze chodzi o cos innego...
3.) Gdzies czytalem ze 2plyta jest rozczarowujaca i na szybko zrobiona ? - To juz chyba wynika z opinii danych osob, gusta to chyba sprawa indywidualna. Mi sie bardziej podoba MCE niz Gourmandises, kto inny moze uwazac, ze jest to plyta niedopieszczona i rozczarowywujaca :P
Messager
13th December 2005, 17:26
1)
Alizée niestety nie potrafi za dobrze tańczyć
ale opracowanie dosyc prostej (tak mi sie wydaje) choreografii przed jednym wystepem nie wymaga takiej pracy jak opracowanie calej choreografii do kilkunastu piosenek, ktore spiewa sie na zywo, jak jest w wypadku koncertow.
Tylko po co opracowywać układy do większej liczby piosenek? Nie da się przez dłuższy czas jednocześnie śpiewać i tańczyć. Dla mnie główną zaletą En Concertu jest właśnie piękny śpiew Alizée na żywo, w przeciwieństwie do playbacku w występach telewizyjnych. Dla mnie Alizée mogłaby po prostu stać i śpiewać, w końcu jest piosenkarką, a nie tancerką.
2)
Jeśli chodzi o 2 pytanie to spotkałem się tylko że koncerty inaczej brzmią niż piosenki śpiewane w sdudiu
I bardzo dobrze, że brzmią inaczej niż na albumie :wink:. W końcu nie idzie się na koncert, by słuchać swojego idola z playbacku, a może się mylę?
3)
3.) Gdzies czytalem ze 2plyta jest rozczarowujaca i na szybko zrobiona ?
Mnie MCE dużo bardziej podoba się od Gourmandises, więc stanowczo nie zgodzę się z tą opinią :wink:.
LGf
13th December 2005, 17:30
hmm k ale to nie ona wymysla choreografie tak samo jak txty i muzyke wiec o jakosc wymyslonych ruchow nie chodzi lecz o jej umiejetnosc ich powtorzenia i ja uwazam ze na concercie wypadlo gorzej dlatego bo nie chciala sie przemeczac zreszta to opisalem wczesniej.
widzialem na stronie croolika liste concertow czy nie ma znich zadnych klipow ?
co do ubioru na EUROBEST zaspiewala J´en ai marre w bardziej przyzwoitym stroju a wyszlo rownie pieknie :D
apdejt
st208 zgadzam sie :D ale mimo ze nie jest tancerka to i tak tanczy slicznie :oops:
Hunti
13th December 2005, 17:35
Nie da się przez dłuższy czas jednocześnie śpiewać i tańczyć. - to chcialam wyzej napisac :wink:
wiec o jakosc wymyslonych ruchow nie chodzi lecz o jej umiejetnosc ich powtorzenia - szczerze mowiac to powtorzenie prostych ruchow scenicznych nie wymaga zbyt wielkich umiejetnosci tanecznych :wink: oczywiscie, jezeli ma to ladnie wygladac, to potrzebny jest jakis dryg, ale taniec to w wiekszosci kwestia cwiczen i dyscypliny...
Messager
13th December 2005, 17:51
Nie da się przez dłuższy czas jednocześnie śpiewać i tańczyć. - to chcialam wyzej napisac :wink:
Ale nie napisałaś :wink:. Opracowanie choreografii do wszystkich utworów to zupełnie co innego (i wątpię, by był to większy problem dla Alizée) niż wykonanie ich na żywo przy jednoczesnym śpiewaniu.
ja uwazam ze na concercie wypadlo gorzej dlatego bo nie chciala sie przemeczac zreszta to opisalem wczesniej.
widzialem na stronie croolika liste concertow czy nie ma znich zadnych klipow ?
co do ubioru na EUROBEST zaspiewala J´en ai marre w bardziej przyzwoitym stroju a wyszlo rownie pieknie :D
Wyraźnie widać, że na koncercie Alizée cześć ruchów choreoficznych opuszczała, więc teza LGfa wydaje się mocno prawdopodobna. Zważywszy na fakt, że koncert trwał półtorej godziny, trudno się z tym nie zgodzić :wink:. To zmęczenie zresztą widać przy JPVA.
Również widziałem różne listy koncertów, niestety w sieci nie udało mi się żadnego z nich znaleźć.
JEAM w każdym stroju wyszłoby pięknie :wink:.
apdejt
st209 zgadzam sie :D ale mimo ze nie jest tancerka to i tak tanczy slicznie :oops:
208 :wink:
LGf
13th December 2005, 18:00
sorki blad sie wdarl poprawione juz :D
zreszta sprobujcie na maxa tanczyc i cos zaspiewac ( a do tego jeszcze nie falszujac ! ) sadze ze jest to nie mozliwe
Messager
13th December 2005, 18:04
sorki blad sie wdarl poprawione juz :D
Nic się nie stało :wink:.
zreszta sprobujcie na maxa tanczyc i cos zaspiewac ( a do tego jeszcze nie falszujac ! ) sadze ze jest to nie mozliwe
Oczywiście, że można :wink:. Nie dane było ci zobaczyć "występu" Mandaryny w Sopocie? :lol: Ja na nieszczęście widziałem ten kawałek krążący w Internecie.
Tylko chyba nie o takie śpiewanie nam chodzi :wink:.
LGf
13th December 2005, 18:06
wlasnie chcialem o nim wspomniec ale sie nie zdecydowalem bo ten kawalek slyszalem tylko w wersij mp3 ;p w 100% nie o takie spiewanie nam chodzi ! :D
szczerze mowiac to powtorzenie prostych ruchow scenicznych nie wymaga zbyt wielkich umiejetnosci tanecznych Wink oczywiscie, jezeli ma to ladnie wygladac, to potrzebny jest jakis dryg, ale taniec to w wiekszosci kwestia cwiczen i dyscypliny...
ale tu chodzi o te ladnie same cwiczenia nic nie dadza wiem cos bo jezdze bardzo duzo na lyzwach i znam ludzi ktorzy jezdza rownie dlugo jak ja umieja prawie te same triki ale wykonuja je pokracznie.
Norbidinho
13th December 2005, 18:08
Tego nawet spiewaniem nie mozna nazwac :cheesy: jak dla mnie to bylo jakies seplenie se pod nosem :mrgreen:
Hunti
13th December 2005, 18:23
JEAM w każdym stroju wyszłoby pięknie . - och, ciesze sie, ze tak to widzicie, ale niektorzy z amatorow (bo chyba fanami ich nazwac nie mozna...) Alizee widza tylko jej walory fizyczne, a nie piekno ogolnie...
ale tu chodzi o te ladnie same cwiczenia nic nie dadza wiem cos bo jezdze bardzo duzo na lyzwach i znam ludzi ktorzy jezdza rownie dlugo jak ja umieja prawie te same triki ale wykonuja je pokracznie. - moga jezdzic przez ten sam okres czasu i sie do tego nie przykladac, nie cwiczyc, etc, etc... Zapewne w tancu potrzebny jest odrobina talentu, ale to tez ciezka praca. W mojej grupie jest dziewczyna, ktora miala dwie lewe nogi do tanca :wink: ale dzieki odrobinie samozaparcia jakos jej sie udalo i teraz tanczy calkiem niezle.
zreszta sprobujcie na maxa tanczyc i cos zaspiewac ( a do tego jeszcze nie falszujac ! ) sadze ze jest to nie mozliwe - No, jezeli sie mowi o krotkim odcinku czasu, to czemu nie :D Na koncercie na dluzsza mete z pewnoscia nie jet to mozliwe...
LGf
13th December 2005, 18:44
ale tu chodzi o te ladnie same cwiczenia nic nie dadza wiem cos bo jezdze bardzo duzo na lyzwach i znam ludzi ktorzy jezdza rownie dlugo jak ja umieja prawie te same triki ale wykonuja je pokracznie. - moga jezdzic przez ten sam okres czasu i sie do tego nie przykladac, nie cwiczyc, etc, etc... Zapewne w tancu potrzebny jest odrobina talentu, ale to tez ciezka praca. W mojej grupie jest dziewczyna, ktora miala dwie lewe nogi do tanca :wink: ale dzieki odrobinie samozaparcia jakos jej sie udalo i teraz tanczy calkiem niezle.
jak do wszystkiego kazdy moze byc we wszystkim dobry ale mistrzami zostaja ci z talentem :mrgreen:
kolejne pytanie
4. czemu na alizee mowicie JEAM ? :mrgreen:
Hunti
13th December 2005, 19:12
Nie na Alizee, tylko na piosenke J'en ai Marre! To skrot myslowy :)
Michel
13th December 2005, 19:33
Może ja się wypowiem: (chociaż nie wiem, czy za "obeznanego fana" mogę się uważać):
1. To nie są refleksje Croolika - on nie był na koncercie Alizee. Są to jedynie refleksje jego bardzo dobrego znajomego (nie wiem, czy można się pokusić o słowo "przyjaciel"?). Refleksje każdy jakie ma, takie ma. Możliwe, że Artee'mu (bo to on jest autorem owej recenzji) nie podobały się ukłądy Alizee, bo przy tej liczbie koncertów różnych wykonawców francuskich, jakie widział, mógł stwierdzić, że Alizee musi jednak jeszcze poćwiczyć. Zresztą ja się nie dziwię - przecież to dopiero pierwsze tournee! Możliwe, że Alizee nie poruszała się jeszcze zbyt pewnie (zwłaszcza, jeżleli ktoś oglądał koncerty Mylene Farmer. Ale jak można dwie panie porównywać, kiedy jedna miała 20lecie pracy, a druga, dopiero 5 lat?).
2. "nieudana trasa koncertowa" - jak mniemam, zdanie to nie tyczy się samego wykonania koncertu, które oglądamy na płycie, a otoczki. Znaczy się -
a) bilety na koncert można było bez problemu kupić w dniu koncertu. Koncerty Alizee nie mogły zapełnić hal koncertowych (czasem mówi się, że na niektórych koncertach hala nie była zapełniona nawet do połowy!). Wydanie CD i DVD koncertu to muśnięcie w policzek - chamsko okrojona płyta CD i mierna książeczka - nie do pomyślenia, jak na płytę, gdzie nie ma nowych piosenek! (UWAGA! To nie jest atak na alizee, tylko właściwie na przeklęty Universal! Popsuło wizerunek Alizetki :( ) Album CD na listach francuskich przetrwał, nie pamiętam dokłądnie chyba 3-4 tygodnie sprzedając się w szalonej liczbie egzemplarzy 10 000 sztuk! (złoto - 100 000). Czy można mówić o sukcesie? Wątpię... Klapa na całej linii (nie mówiąc o długu, jaki się narobił po koncercie, dość drogim, jak na początkującą wokalistkę). Dodatkowo koncert nie pomógł w sprzedaży MCE, który sprzedał isę również miarodajnie względem porażającego sukcesu "Gourmandises".
3) To już zależy od indywidualnych opinii - jednemu się podoba, drugiemu nie! Nic nie poradzę - może gwóździem do trumny były własnie angielskie piosenki? Słaba sprzedaż albumu (porównując do sprzedaży pierwszego) wysunęła taki wniosek.
Oby moja odpowiedź kogoś zadowoliła, pozdrawiam
Michel :wink:
LGf
13th December 2005, 19:56
o thx za dobra odpowiedz. co do nie pewnych ruchow to mi sie podoba nie lubie gwiazd zbyt pewnych siebie co czesto zdaza sie amerykanom
czemu teraz tak cicho jest o alizee? na stronie tego forum ostatni news byl miech temu :(
apdejt1
czy moglbym prosic o jakies namiary na meza alizee jego tworczosc itp bo sie zorientowalem ze wiele osob go nie lubi a o pomysle ze razem nagraja plyte wrecz boja sie wspominac :D co z nim takiego jest nie tak:P ?
apdejt2
tez ich nie znosze ;)
||
||
||
\/
Michel
13th December 2005, 20:06
Amerykańskie gwiazdki... nie nie nie :P
Po prostu nie lubię ;)
Te ich show... śmiechu warte :D
Hunti
13th December 2005, 20:19
LGf - tak, z Jeremy'm jest sporo zeczy nie tak, a jego najwieksza wada jest taka, ze to maz Alizee :wink: w zwiazku z tym jest narazony na nieprzyjemnosci ze strony meskiej czesci forum (i nie mowic ze nie :D).
A tak poza tym, to chyba z nim wszystko w porzadku, co prawda ubiory i i image ma wg. mnie nieco dziwny, ale to juz jego osobista sprawa, jak sie nosi...
LGf
13th December 2005, 21:10
eee tam to co miala by byc panna do konca zycia dla tego bo fani nie wiem maja nadzieje ;o ?
to nie jest wada :D
jak on ma na nazwisko zeby go po googlach dorwac ?
apdejt
http://www.jrmychatelain.ch/index2.html
tak ogladajac np. ta strone to on normalnie wyglada moze ma zjechana psyche wie ktos cos wiecej :D ?
Michel
13th December 2005, 21:11
Jeremy Chatelain...
Message too short.
Marti 24
13th December 2005, 22:47
Witajcie!czy ktoś z Was sie orientuje kiedy Alizee powróci na scene?kiedy zacznie trasye koncertową i czy będzie w Polsce?potym jak urodziła dziecko mineło troche czasu i ciekawy jestem jakie są na dzień dzisiejszy plany Alizee?czy wróci?czy wszystko będzie jak dawniej?znajdzie się tu ktoś kto mi udzieli prawdziwej odpowiedzi :?:
croolik
13th December 2005, 22:50
Dzięki Michel za zwrócenie uwagi, że nie ja jestem autorem opinii nt. koncertów (co nie oznacza, że jej nie podzielam przynajmniej w części).
Zostało to zresztą wyraźnie wskazane w tekście recenzji.
@LGf: Do skrótów się przyzwyczaj. :wink:
JEAM, JPVA, ACC, AMD, ML, PTB... :wink:
@Marti: -> Aktualności Alizee -> http://www.alizee-forum.com/topic,11397,270,-nowy-album.html
Messager
13th December 2005, 22:59
3) To już zależy od indywidualnych opinii - jednemu się podoba, drugiemu nie! Nic nie poradzę - może gwóździem do trumny były własnie angielskie piosenki? Słaba sprzedaż albumu (porównując do sprzedaży pierwszego) wysunęła taki wniosek.
Tylko kilka słów ode mnie:
Angielskie piosenki na pewno nie pomogły i na pewno ich brak nie zaszkodziłby w żadnym stopniu albumowi. MCE rzeczywiście może być rozczarowujący w porównaniu do Gourmandises, ale tylko pod względem komercyjnym! Dobra czy zła sprzedaż danej płyty nie ma nic wspólnego z jej jakością i trzeba to wyraźnie zaznaczyć.
Co do Jérémy'ego, to mnie on ani nie interesuje ani nie przeszkadza :wink:.
LGf
14th December 2005, 00:02
a mi np. JPVA (aa lapie skroty) w v. ang tez sie podoba :] jest inne ale rownie fajne :}
bo JEAM jest gorsze natomiast nigdzie nie moge dorwac amelie po ang i yopidou (pewnie z bledem pisze ale nie chce mi sie sprawdzac poprawnej pioswni :})
apdejt
dobra mam nastepne pytanko teraz zwiazku z kolczykami
-gdzie one sa ? (jakies foty?)
fragment wywiadu z strony krolika troche na temat naszych wczesniejszych rozwarzan:
Na scenie jest gigantyczny but. Co odczuwasz będąc na samej górze tego gigantycznego buta?
Poczucie wysokości (śmiech!!)... W rzeczywistości, nie mogę tak naprawdę korzystać z widoku, ponieważ nie pozostaję tam zbyt długo i przede wszystkim muszę czuwać nad tym, żeby nie pominąć żadnego schodka schodząc na dół. W ciemności i śpiewając, jest to często niebezpieczne!!!
Podczas koncertu śpiewasz wszystko na żywo, nawet w czasie wykonywania choreografii. Czy miałaś jakiś szczególny trening fizyczny?
Oczywiście i jest to niezbędne, gdyż jednoczesne śpiewanie i tańczenie wymaga wytrzymałości i oddechu. Pracowałam nad tym z trenerem sportowym, a także przygotowałam mój głos z moją profesorką od śpiewu.
croolik
14th December 2005, 03:47
LGf:
bo JEAM jest gorsze
Od czego? Od JPVA? Kwestia gustu, as always...
natomiast nigdzie nie moge dorwac amelie po ang i yopidou
Angielski tytuł AMD to Amelie, a Youpidou to Youpidoo.
Uwierz mi, najlepiej je znaleźć na oryginalnej płycie. Kropka. :wink:
LGf
14th December 2005, 12:36
nie napisalem ze JEAM w v ang jest gorsze niz po fran.
Na wszytsko bedzie czas narazie na ten cel mam 20zl :D
Mariusz
14th December 2005, 13:05
No cóż, co do tego, że Lili nie umie za dobrze tańczyć, to nie mogę zbyt dużo powiedzieć, gdyż nie posiadam DVD 'En Concert', ale moim zdaniem chyba nie jest aż tak żle. Po drugie- trasa koncertowa sama w sobie byla sukcesem; wnioskuję to po reakcji ludzi na jej koncertach, a to że 'En Concert' sprzedalo się jak się sprzedalo, to już inna bajka. Na koniec wcale nie uważam, aby druga plyta byla rozczarowująca- to pojęcie bardzo względne. Moim zdaniem nie odbiega od dobrego poziomu pierwszego albumu- oceniam ją pozytywnie.
Michel
14th December 2005, 16:35
Może ja coś dopowiem:
Ja też nie uważam, żeby koncert był klapą samą w sobie. Jesli chodzi o to, jaki efekt miał spowodować, to myślę, że cel został jak najbardziej osiągnięty - jeśli zaś chodzi o te felerne tańce, to uważam, że Lilli całkiem dobrze sobie radziła - ale nie można wyrażać samego uwielbienia, trzeba i przyjąć i wyrazić trochę krytyki. Moim zdaniem piękniejsze jest, jak ktoś się ciągle doskonali, a my, fani, jesteśmy tego czynnymi świadkami - i to jest to coś :wink:
Mi MCE przypadł do gustu, a jednak sądzę, że angielskie piosenki są takim trochę bękartem. Być może rzeczywiście miały wywołać oszołamiający efekt w krajach azjatyckich, jednak w Europie w gruncie rzeczy zwracano uwagę na francuskie wersje, które są naprawdę mocnym atutem Alizée.
JAK NAJBARDZIEJ ZGADZAM SIĘ, ŻE ILOŚĆ SPRZEDANYCH PŁYT MA NIEWIELE WSPÓLNEGO Z JAKOŚCIĄ (chociaż, jeśli płyta fenomenalnie się sprzedaje, to coś w niej jest. Nie mówię o takim zacofanym kraju, jak Polska, gdzie miss sprzedaŻy jest Mandaryna, ale we Francji jednak wysoka sprzedaż daje poczucie, że jest to produkt wysokiej jakości (niemniej czasem słaba promocja zawala "perły", co boli).
Widzicie jednak, wystarczyło trochę mniej sprzedanych płyt MCE, a już pojawiają się pytania typu: "Czy będzie jak dawniej?", "Czy Lilli powróci?"
Więc o co chodzi? :wink:
LGf
14th December 2005, 16:53
"Czy Lilli powróci?" a nie ma pewnosci ?
"Czy będzie jak dawniej?" pewnie nie (ma ktos zdjecie z widocznym kolczykiem :P jakies aktualne ~ :D ?)
Hunti
14th December 2005, 22:35
http://www.alizee-forum.com/galerie/details.php?image_id=6435
:arrowu: tu co nieco widac, ale nie sadze zeby bylo jakiekolwiek zdjecie z az tak bardzo widocznym kolczykiem.
Czy Lili powroci... Mi sie tam wydaje, ze nie ma wyboru :wink: zakonczyla edukacje dla kariery, teraz pozostaje jej tylko spiewac, zreszta niewyobrazam sobie, by nawet chciala ubiegac sie o jakas prace np. w jakims urzedzie :D
Krogi
14th December 2005, 22:38
Lili za biurkiem :lol: na poczcie będie pracowała i listy roznosiła :) jakos nie moge sobie jej wyobraźić pracującej w zwykłej pracy :):):)
CZESTER
14th December 2005, 22:44
listy roznosiła :)
Oooo, chciałbym aby do mnie taki listonosz do domku przyszedł... :mrgreen:
Bartek
14th December 2005, 23:26
Jeremy Chatelain...
Message too short.
i wszystko jasne
LGf
14th December 2005, 23:37
niby co ?
co do kolczyka nie jest jakis duzy wolalem bez no ale zle nie jest ;p
Bartek
15th December 2005, 00:11
LGf moze kiedys sie dowiesz co. Kto wie ?? moze to bedzie dzis moze jutro moze nigdy
LGf
15th December 2005, 00:32
nie cwaniakuj mi tu :D
Hunti
15th December 2005, 16:38
och, LGf, chodzi o zwykla zazdrosc, troche to irracjonalne, ale jednak :D
Zreszta nie pasuje pewnie pare zeczy, do wszystkiego mozna sie przyczepic :D - za cienki glos w Laisse-moi, rozowe ubrania, itp, itd :D
Michel
15th December 2005, 21:10
Do każdego można się przyczepić, ale nie róbmy proszę kolejnego tematu z serii "Jeremy" (sam w tym mam doświadczenie :P) Jak ktoś go lubi, no to co? Lepiej, żeby był popularny, będzie przynajmniej na dzieciaka zarabiał :wink:
Czy są jeszcze jakieś pytania "do obeznanych fanów"?
Krogi
15th December 2005, 21:16
(...) będzie przynajmniej na dzieciaka zarabiał :wink:
i małemu nic nie bedzie brakowało :D:D :lol: :P nie wiem co wy z tym Jeremy'm mnie to on tam jakoś nie wadzi za bardzo :) fakt jest mężem Lili ale to chyba nie zbrodnia i czemu z tego faktu mam go przekreślać :?: :) jeśli Lili go kocha :P to mnie to nawet cieszy :) i niech sobie żyją długo i szczęsliwie :):)
Michel
15th December 2005, 21:41
i małemu nic nie bedzie brakowało
chyba małej :wink:
Ja tam mam naprawdę obojętny stosunek do niego - nic nie mogę pwiedzieć, jeśli go nie znam, to wydaje się naturalne (prócz LAisse-moi, Belle - histoire czy jak tam i tego nowego 'hitu', co kris przesłał więcej nie słyszałem), żebym się jakoś wypowiadał, o jego muzyce i jego zachowaniu. Ale wydaje mi się jednak, że mimo bycia świrusem kompletnym to much w nosie nie ma :) Chyba się nie mylę :wink:?
Hunti
15th December 2005, 22:23
ja tam akurat tez jestem malo "zazdrosna" o Jeremiasza, tylko niech bedzie dobrym ojcem i mezem, a bedzie w porzadku :D
Mariusz
16th December 2005, 11:31
Może będzie dobrze, jeśli stworzymy specjalny temat do odpowiadania na pytania takich osób, jak LGf. Co jakiś czas dochodzą nowi fani, którzy nie wiedzą czegoś tam, a chcieliby się dowiedzieć- ale to tylko propozycja z mojej strony.
croolik
16th December 2005, 14:25
Cały ten dział jest poświęcony, między innymi, odpowiedziom na pytania i wątpliwości. :wink:
(dawniej nazywał się Opinie/Pytania)
LGf
16th December 2005, 16:59
kolejne pytanie wiadomo w pieknym imieniu lili wystepuje takie dziwne e mozna je oczywiscie zawsze skads zkopiowac ale czy jest sposob na wpisanie tej litery z klawiatury chodzi oczywscie o kombinacje alt z jakas liczba z klawiatury numerycznej ja sie nameczylem ale tego e nie mogłem odnalesc
efekt mojej pracy:
•M○aĐ1˝q alt+7 klikajac raz mam 1 znaczek klikajac alt+7+7 mamy 2 znaczek i tak przewaznie do 8
◘XxxŞ8 alt+8
○cźč⌂ alt+9
♦,╝ť\∟ alt+4
♣7+│♥cŃ alt+5
♠BÜ◙*¬ alt+6
☺♂oWgGă alt+1
☻▬Ů«╬♫Ä alt+2
!♥M♣§ŇU alt+3
alt+0 nic
ale do tego dochodza inne trudne kombinacje
np: alt+7+8+8 daje ¶
wie ktos jak znalesc te e ?
APDEJT po 10 min stukania dalem sobie spokoj zjadlem obiad wracam znow zaczynam probowac i ...
♀↨-8NYJ)U4`?‼é♦ééé
sie udalo kombinacja to
ALT+8+9+8
nie wiem czy to znaliscie ;] ale cieszy mnie to odkrycie :D
:mrgreen: 8)
Messager
16th December 2005, 17:16
LGf,
jeśli masz Windows 2000/XP, wystarczy, że w panelu sterownania/klawiatura/ustawienia regionalne doinstalujesz obsługę francuskiego, ustawisz klawisze dostępu i będziesz mógł bez większych problemów wprowadzać do tekstu francuskie litery.
Dla przykładu:
é = 2
è = 7
à = 0
LGf
16th December 2005, 17:19
sprobuj ALT+NUM8+NUM9+NUM8 :D wiecej w moim porzednim poscie :p
Messager
16th December 2005, 17:28
Prościej zainstalować obsługę i mieć dostęp do wszystkich liter w razie potrzeby :wink:.
LGf
16th December 2005, 17:31
tak ale trzeba miec plyte windowsa a mi nie dziala cdrom w kompie ;/
Darkthrone
16th December 2005, 18:01
Ja stosuje kombinacje klawiszy alt 0-2-3-3 z tym, że alt trzéba przytrzymać :mrgreen:
LGf
16th December 2005, 18:34
no w moim wypadku tez trzeba trzymac
o faktycznie twoje tez dziala :D
Hubi
19th December 2005, 00:43
Chłopaki weźcie mnie albo wyprowadźcie z błędu, albo powiedzcie że wszystko oki, bo nie wiem czy ja dobrze widzę ale na tej stronce http://www.emuzyka.pl/wykonawcy/461.php w tekstach piosenek jest chyba ze 3, czy 4 o których bynajmniej nie słyszałem :? Nie wiem jak Wy, ale jak ktoś by mógł mi coś powiedzieć na ten temat bym był dźwięczny.
LGf
19th December 2005, 01:01
faktycznie np. "Oh happy day"
moze to sa te dodatkowe piosenki z skosnookiego wydania plyty ;) ?
Mariusz
19th December 2005, 12:02
Hubi, żależy o jakich mówisz. Np. 'Ma priere' jest utworem, który zaśpiewala we francuskiej wersji Drogi do Gwiazd. Z kolei 'Il jouait de piano debout' jest utworem, który Alizee wykonala- można powiedzieć- dla artystki, która wcześniej to śpiewala, czyli France Gall. Tak samo 'Ella Ella' też jest autorstwa wspomnianej przeze mnie piosenkarki. Pozostalych niestety za bardzo nie znam- mowa o tych z angielskimi tytulami,czyli 'Why' i 'Oh Happy Day'.
croolik
28th December 2005, 14:33
Mariusz:
który zaśpiewala we francuskiej wersji Drogi do Gwiazd
Podobnie jak "Happy Day".
'Ella Ella'
"Ella, elle l'a"
'Il jouait de piano debout'
"Il jouait du piano debout"
LGf
28th December 2005, 14:59
croolik na twojej wspanialej stronce sa tlumaczenia piosenek ale nie ma tlumaczen tytulow objasni mi ktos ich znaczenie > najlepiej wszytskich
croolik
28th December 2005, 15:03
Ma priere - Moja prośba, modlitwa
Il jouait du piano debout - Grał na pianinie na stojąco
Ella, elle l'a - Ella, ona to ma
kakus
12th July 2006, 20:23
No mysle ze dobry topic do mojego pytania wybralem
Czy Alizee była kiedyś na tym forum ?? Albo o nim wie
Wywiad z Alizée - FunTV
Aby zostać... jeśli wszystko by się skończyło?
Być może inżynierem informatyki!
Masz kontakt z Internetem i w ogóle...
Często surfuję kiedy mam czas.
A może kiedys nas odwiedzi :oops: , jeśli juz tego nie zrobiła :D
slawekebi
12th July 2006, 20:36
No mysle ze dobry topic do mojego pytania wybralem
Czy Alizee była kiedyś na tym forum ?? Albo o nim wie
Wywiad z Alizée - FunTV
Aby zostać... jeśli wszystko by się skończyło?
Być może inżynierem informatyki!
Masz kontakt z Internetem i w ogóle...
Często surfuję kiedy mam czas.
A może kiedys nas odwiedzi :oops: , jeśli juz tego nie zrobiła :D
Czy była na tym forum :?: - możemy się tylko domyślać..
Mam taką nadzieję, że była i coś poczytała (po fr.) - z innym językiem byłoby już trudniej..
Italiano
12th July 2006, 21:40
możliwe że to zrobiła ale chyba przejrzała tylko francuską sekcje z wiadomego względu. Ale podejrzewam ze mialo to miejsce tylko kilka razy poniewaz to forum nie jest oficjalne.
kakus
12th July 2006, 21:50
mogła by dac jakiegos posta, albo odwieczac regularnie forum jak jej sie nudzi, i rozmawiac z ludzimi :D
Przemyslav
12th July 2006, 21:51
możliwe że to zrobiła ale chyba przejrzała tylko francuską sekcje z wiadomego względu. Ale podejrzewam ze mialo to miejsce tylko kilka razy poniewaz to forum nie jest oficjalne.
Dokładnie, tak jak mówisz :) :)
Italiano
12th July 2006, 22:06
mogła by dac jakiegos posta, albo odwieczac regularnie forum jak jej sie nudzi, i rozmawiac z ludzimi :D hehe, zeby zostalo zapisane IP z kąd post byl wyslany nie ?? Jush widzialbym tych koczownków przed jej mieszkaniem :D
kakus
12th July 2006, 22:10
moge sie zalozyc zeby na to nie wpadla, napewno nie z tych powodow nie pisze na forum ze ktos moze znac jej ip
Darkthrone
12th July 2006, 22:14
Ona może i by nie wpadła, ale jej tatuś z tego co wiem, jest informatykiem, i zapewne ostrzegł by córeczkę czym to grozi :D :cheesy:
Przemyslav
12th July 2006, 22:15
Zawsze IP można ukryć itd... są sposoby :D :D Napewno wina jest tego, że to nieoficjalne forum :) :)
spec_u
12th July 2006, 22:16
hehe, zeby zostalo zapisane IP z kąd post byl wyslany nie ?? Jush widzialbym tych koczownków przed jej mieszkaniem :D
No wiesz od ip do numeru mieszkania nie tak szybko... ale jeśli komus zależy to w sumie dało by sie zrobić przy odrobinie szczęscia ;- )))
Italiano
12th July 2006, 22:19
Zawsze IP można ukryć itd... są sposoby :D :D Napewno wina jest tego, że to nieoficjalne forum :) :) tysz prowda :D :D
Italiano
12th July 2006, 22:21
hehe, zeby zostalo zapisane IP z kąd post byl wyslany nie ?? Jush widzialbym tych koczownków przed jej mieszkaniem :D
No wiesz od ip do numeru mieszkania nie tak szybko... ale jeśli komus zależy to w sumie dało by sie zrobić przy odrobinie szczęscia ;- ))) poprzez IP mozna dowiedziec sie nawet na jakiej ulicy dany delikwent mieszka :D
kakus
12th July 2006, 22:22
Ona może i by nie wpadła, ale jej tatuś z tego co wiem, jest informatykiem, i zapewne ostrzegł by córeczkę czym to grozi :D :cheesy:
nie jesli by to zrobila pod wplywem chwili, ale mysle ze moze pisala by jako inna osoba :D, co z tego ze forum nie oficjalne, jesli najwieksze w necie i pewnie najwiekszy zbior informacji o niej :wink:
Italiano
12th July 2006, 22:24
nie jesli by to zrobila pod wplywem chwili, ale mysle ze moze pisala by jako inna osoba :D, co z tego ze forum nie oficjalne, jesli najwieksze w necie i pewnie najwiekszy zbior informacji o niej :wink: a wiesz ilu jest tu takich Maniakalnych fanów ( nie licząc mnie :D )?? Jakby sie dowiedzieli ze lili posta napisala to by chyba umarli z podniecenia :D
kakus
12th July 2006, 22:26
ja tez i bym sie patrzyl caly dzien kiedy bendzie online, z domu bym nie wyszedl
slawekebi
12th July 2006, 23:59
ja tez i bym sie patrzyl caly dzien kiedy bendzie online, z domu bym nie wyszedl
Ja bym robił dokładnie co Ty, siedział i koczował przed kompem(odświeżał stronke co 5s)
Co do tego adresu IP - trzeba by było wyłapywać wszystkie po kolei i sprawdzać, który jest z Paryża, Ajaccio czy w którymś tam miejscu jest Lili..
Przemyslav
13th July 2006, 00:06
Co do tego adresu IP - trzeba by było wyłapywać wszystkie po kolei i sprawdzać, który jest z Paryża, Ajaccio czy w którymś tam miejscu jest Lili..
Spoko, nie takie rzeczy się robiło :D :D
slawekebi
13th July 2006, 00:19
Jeszcze się tym nie zajmowałem, bo nie miałem takiej potrzeby..
Ale jak coś, to się do Ciebie zgłoszę i mnie podszkolisz :lol: ..
spec_u
13th July 2006, 18:46
To co SwistaQ i reszta tworzymy "Alizée Hacking Group" zajmującą się zdobywaniem, przetwarzaniem, powielaniem i rozpowszechnianiem informacji na temat Lili oraz działalnością dywersyjno-rewolucyjną do walki z Jérémym ? ;- DDD 8)
Kto sie zapisuje ? :D
Krogi
13th July 2006, 20:06
Młodszy podporucznik Krogi melduje się do akcji :lol: :):) :!: :D
Przemyslav
13th July 2006, 22:55
OK, bardzo chętnie będę należał do kolejnej organizacji :D :D
kakus
13th July 2006, 23:10
i ja oczywiscie :D
nie ma kto znajmego hackera, co bym nam ułatwił dostęp na skrzyke alizee :twisted:
a tak serio z koro w wywiadze pisała ze lubi surfowac po necie to napewno gdzies sa jej zanki trzeba czuwac, moze sie na jakis forum dla młodych matek, albo fanek jeremiasza a my o tym nie wiemy :twisted:
drops9
13th July 2006, 23:19
A ja osobiście cenie jej prywatność i sie nie zapisze 8)
(bez urazy chłopaki) :D
kakus
13th July 2006, 23:20
twoja strata :wink:
slawekebi
13th July 2006, 23:24
A ja osobiście cenie jej prywatność i sie nie zapisze 8)
(bez urazy chłopaki) :D
Ja pójde w ślady drops9 i również się nie zapisze :P
Trzeba uszanować czyjąś prywatność :roll:
kakus
13th July 2006, 23:30
no spoko, ale pogadac z nami na forum mogla by, kazdemu człowiekowi sie czasami nudzi, wiec jakby walnela ze 2 na tydzien bylo by wspaniale :wink:
Przemyslav
13th July 2006, 23:33
no spoko, ale pogadac z nami na forum mogla by, kazdemu człowiekowi sie czasami nudzi, wiec jakby walnela ze 2 na tydzien bylo by wspaniale :wink:
Taaa i jesio po polsku od razu 8)
croolik
14th July 2006, 14:14
To co SwistaQ i reszta tworzymy "Alizée Hacking Group" zajmującą się zdobywaniem, przetwarzaniem, powielaniem i rozpowszechnianiem informacji na temat Lili oraz działalnością dywersyjno-rewolucyjną do walki z Jérémym ? ;- DDD 8)
Mogie być, pod warunkiem, że powielanie i rozpowszechnianie nie będzie się tyczyć materiałów objętych prawem autorskim, i że złagodzicie stanowisko wobec J.Ch. :wink:
Wienio
14th July 2006, 15:58
Mogie być, pod warunkiem, że powielanie i rozpowszechnianie nie będzie się tyczyć materiałów objętych prawem autorskim, i że złagodzicie stanowisko wobec J.Ch. :wink:
na takich warunkach to i ja moge :D :D
Hunti
14th July 2006, 18:18
Ta, a jak już zniszczycie Jeremiasza, to Alizee przygarnie was do swojej willi i będzie się dzieliła między was po równo :roll: :P :lol:
kakus
14th July 2006, 22:39
potem nawzajem, prztrwa tylko najsliniejszy :twisted:
Przemyslav
14th July 2006, 22:46
potem nawzajem, prztrwa tylko najsliniejszy :twisted:
Przypomina mi no Nieśmiertelnego :D Zostanie tylko Jeden :D
kakus
15th July 2006, 11:57
Wieci my sie wydaje ze orginalnej alizee, to nigdy nie bedziemy mieli :cry:
predzej ktos zostanie , prezydentem , posiadaczem staku kosmicznego niz jej
ale po glebszysz romyslaniach, wpadlem na pomysl, ze kiedys moze bedzie teleturniej w ktorym bedzie mozna wygrac, kolna dowolnej osoby na śwecie :D
slawekebi
15th July 2006, 12:01
(...)ale po glebszysz romyslaniach, wpadlem na pomysl, ze kiedys moze bedzie teleturniej w ktorym bedzie mozna wygrac, kolna dowolnej osoby na śwecie
Masz na myśli teledysk Black eyed peas - Don`t phunk with my heart
w nim coś takiego było :mrgreen:
Przemyslav
15th July 2006, 12:01
kolna dowolnej osoby na śwecie :D
?? kolana ?? :D
slawekebi
15th July 2006, 12:05
kolna dowolnej osoby na śwecie :D
?? kolana ?? :D
może ten "kolna" to jakiś nowy wyraz :oops:
Wienio
15th July 2006, 12:07
On miał namysli KLONA tak mi sie zdaje ale klon to nie to samo co orginał...
Przemyslav
15th July 2006, 12:09
No to teraz wszystko jasne :) :) :D
kakus
15th July 2006, 12:10
On miał namysli KLONA tak mi sie zdaje ale klon to nie to samo co orginał...
tak klona, niesety mylisz sie klon to 100% orginał
Wienio
15th July 2006, 12:13
no ale pomyśle ze za dwa dni na świecie by było 20 tysięcy Alizee to juz by tak fajnie nie było
kakus
15th July 2006, 12:15
dlatego mowilem zeby to byl teletorniej, wtedy by sie ograniczylo naprawde do malych ilosci, zreszta nie kazdy chce alizee :D
Przemyslav
15th July 2006, 12:15
no ale pomyśle ze za dwa dni na świecie by było 20 tysięcy Alizee to juz by tak fajnie nie było
Atak Klonów LOL :D :D Wy to macie pomysły :D
Wienio
15th July 2006, 12:17
dlatego mowilem zeby to byl teletorniej, wtedy by sie ograniczylo naprawde do malych ilosci, zreszta nie kazdy chce alizee :D
No nie każdy ale troche tych fanów na całym świecie by sie uzbierało :D :D i dobrze
kakus
15th July 2006, 12:21
nawet gdyby ten teleturniej byl codziennie, i codziennie by ktos wygrywal, to zaledwie 365 klonow na rok, w tym moze ani razu by nie bylo alizee, albo moze bylaby koniunktura na alizee i 20 nowych Lili
Wienio
15th July 2006, 12:23
no niech ci będzei .
Ale myślę że prawdziwa Lili nigcy by sie na to nie zgodziła żęby zostać sklonowaną. Zresztą chyba nikt by sie nie zgodził... :D
Przemyslav
15th July 2006, 12:28
OK myślę, że można skończyć offtopic z klonami :)
Dragon
15th July 2006, 17:31
To ja mam pytanie. Pisal ktos juz do Lili maila?? Bo jej e-mail jest ogolnie dostepny.(oczywiscie nie prywatny)
Przemyslav
15th July 2006, 20:00
U mnei bez odbioru majl :cry: i to dawno temu pisany ze 3 lata :)
Norbidinho
15th July 2006, 22:15
SwistaQ a co takiego tam napisales :?: :D Jesli oczywiscie chcesz sie z nami podzielic ta informacja :wink:
Przemyslav
15th July 2006, 23:11
SwistaQ a co takiego tam napisales :?: :D Jesli oczywiscie chcesz sie z nami podzielic ta informacja :wink:
Typowa wazelinka :D Ukochanym fanem z PL jestem, bla bla bla :D Prosiłem o fotkę z autografem :D
Dragon
16th July 2006, 23:09
Glupie pytanie mi przyszlo do glowy... czy Alizée ma jakies nalogi?? wie ktos moze??
Italiano
16th July 2006, 23:11
Glupie pytanie mi przyszlo do glowy... czy Alizée ma jakies nalogi?? wie ktos moze?? słodycze :mrgreen:
drops9
16th July 2006, 23:16
Glupie pytanie mi przyszlo do glowy... czy Alizée ma jakies nalogi?? wie ktos moze??
Słyszałem, że kiedyś brała amfetaminę :twisted:
Żartuje :lol: :lol:
Dragon
16th July 2006, 23:22
Slodycze!!! A ktomich nie lubi.... Ale Alizée to chyba najbardziej :D Jesli jakas cukiernia znajdzie sie w jej polu widzenia to..... ma niezly utarg :D
Dragon
16th July 2006, 23:23
Słyszałem, że kiedyś brała amfetaminę :twisted:
Żartuje :lol: :lol:
Ty mnie nawet nie strasz!!!!!
Italiano
16th July 2006, 23:31
Slodycze!!! A ktomich nie lubi.... Ale Alizée to chyba najbardziej :D Jesli jakas cukiernia znajdzie sie w jej polu widzenia to..... ma niezly utarg :D szczególnie ta za rogiem w Wadowicach :D
Przemyslav
16th July 2006, 23:59
Glupie pytanie mi przyszlo do glowy... czy Alizée ma jakies nalogi?? wie ktos moze?? słodycze :mrgreen:
Miłość francuska :) :D
slawekebi
16th July 2006, 23:59
Miłość francuska :) :DChciałbym jej zaznać :P :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
CZESTER
17th July 2006, 13:48
hehehe :cheesy: A kto nie... :P
Dragon
17th July 2006, 16:15
hehehe :cheesy: A kto nie... :P
Dobre !!!!! HEEHE :mrgreen: :cheesy:
Dragon
20th July 2006, 10:43
Cholera!!! Ja czegos tu nie rozumiem!!! To Alizéé miala juz kiedys koncert w Polsce czy nie??? Wiem byla w telewizji w 1... Ale czy miala koncert?
Darkthrone
20th July 2006, 10:44
Cholera!!! Ja czegos tu nie rozumiem!!! To Alizéé miala juz kiedys koncert w Polsce czy nie??? Wiem byla w telewizji w 1... Ale czy miala koncert?
Alizée nigdy nie dała koncertu w Polsce, i nie zanosi sie na jakiś :mrgreen:
Wienio
20th July 2006, 10:46
Ja wiem że była napewno w programie Kawa czy Cherbata i tam śpiewała więc jeżeli to można zaliczyć jako koncert to tak miała 8) 8) a o innych nie wiem dokładnie to juz sie pytać musisz doświadczonych i obeznanych fanów
CZESTER
20th July 2006, 10:46
Niestety, Alizee niemiała, żadnego koncertu w Polsce, To prawda była raz Polsce w i występowała w TVP 1 w programie "Kawa czy Herbata", śpiewała piosenkę "Moi Lolita". Do dziś każdy szuka tego występu... i nikt nie może znaleść niestety... :cry: :cry:
Dragon
20th July 2006, 10:47
To jak Swiety grall czy cos takiego..... :D :lol: :mrgreen:
Wienio
20th July 2006, 10:49
http://www.elle-alizee.9o.pl/gallery/cpg/thumbnails.php?album=15
Jedyne oc udało mi się znalesc to zdjęcia z tego programu a filmu to będe szukał dalej :D :D
Dragon
20th July 2006, 10:49
poczytajcie sobie komatarze do filmików z Lili na maxior.pl. Ja po przeczytani zaledwie kilku wymieklem. :D :D
Wienio
20th July 2006, 10:50
czytałem nie raz to są jakieś świry mówią taki głupoty że sie płakać chce...
Dragon
20th July 2006, 10:51
Tez je widzialem... Ale cholera moze by sie który przejechal do TVP i wyciagna od nich ta tasme.... na bank maja.....
CZESTER
20th July 2006, 10:53
Tez je widzialem... Ale cholera moze by sie który przejechal do TVP i wyciagna od nich ta tasme.... na bank maja.....
Temat ten już byłe wcześnie poruszany jak dobrze pamięta. TVP napewno ma te video :D
danio00
20th July 2006, 10:56
oczywiście że mają tylko nie ma szans aby udostępnili, kiedyś prosiłem ich o kawałek z występu "szymborskiej" jak odbierała nobla, stwierdzili że tvp jest związany jakąś klauzurą ble ble, :D więc nawet nie róbcie sobie nadziei :D :D
Wienio
20th July 2006, 11:07
a mam pytanie czy oglądał ktoś to jak w telewizji leciało na żywo?? :?: :?:
CZESTER
20th July 2006, 11:11
a mam pytanie czy oglądał ktoś to jak w telewizji leciało na żywo?? :?: :?:
Ja nietety nie miałem takego szczęscia :( :( A szkoda....
Dragon
20th July 2006, 11:12
Ja nie widzialem. Ale mam inne pytanie. czy Lili spiewala w jakims filmie??? Bo mi sie wydaje ze w Amelii....
CZESTER
20th July 2006, 11:16
Ja nie widzialem. Ale mam inne pytanie. czy Lili spiewala w jakims filmie??? Bo mi sie wydaje ze w Amelii....
Nie nie mylisz. Jest co prawda taki teledysk w którym są kadry i urywki z filmu "Amelie" a w tle leci piosenka Alizee "Amelie m'a dit".
Tu masz to Video:
http://rapidshare.de/files/19576719/Alizee_-_Amelie_ma_Dit_-English.avi.html
:D :D
Krogi
20th July 2006, 11:19
a mam pytanie czy oglądał ktoś to jak w telewizji leciało na żywo?? :?: :?:ja nie oglądałem :(:( wydaje mi się że kawa czy herbat to rano leci :D a rano się śpi :lol: :D:D
drops9
20th July 2006, 11:35
Na pocieszenie mogę wam dać ten dziwny wywiad dla "30 ton" w którym Alizee wychodzi :? jeśli by jeszcze ktoś z nowych tego nie widział :D
http://media.cgm.pl/aaareal_nowy/alizee/alizeeok_bb.mov
danio00
20th July 2006, 11:37
a mam pytanie czy oglądał ktoś to jak w telewizji leciało na żywo?? :?: :?:ja nie oglądałem :(:( wydaje mi się że kawa czy herbat to rano leci :D a rano się śpi :lol: :D:D
ja oglądałem :D z tym że wtedy nie byłem "jej fanem" poprostu znałem tylko lolite, więc nie zwracałem zbytnio na to uwagi a nawet nie myślałem o nagrywaniu :)
Krogi
20th July 2006, 11:37
Na pocieszenie mogę wam dać ten dziwny wywiad dla "30 ton" w którym Alizee wychodzi :? jeśli by jeszcze ktoś z nowych tego nie widział :D
http://media.cgm.pl/aaareal_nowy/alizee/alizeeok_bb.movten wywiad gdzieś mam :lol: :):) troche dziwny jest :P:P :)
CZESTER
20th July 2006, 11:38
ja oglądałem :D z tym że wtedy nie byłem "jej fanem" poprostu znałem tylko lolite, więc nie zwracałem zbytnio na to uwagi a nawet nie myślałem o nagrywaniu :)
A widzisz :D To jesteś jednym z niewielu :mrgreen: Szczęsciarz :P
Jeśli chodzi o wywiad dla 30 Ton to ja też jush dawno widziałem, no racja jakiś dzwiny jest.
Dragon
20th July 2006, 11:39
http://media.cgm.pl/aaareal_nowy/alizee/alizeeok_bb.mov
Co to w ogóle jest??? Dziwne to to....
slawekebi
20th July 2006, 11:52
Niestety, Alizee niemiała, żadnego koncertu w Polsce, To prawda była raz Polsce w i występowała w TVP 1 w programie "Kawa czy Herbata", śpiewała piosenkę "Moi Lolita". Do dziś każdy szuka tego występu... i nikt nie może znaleść niestety... :cry: :cry:Ty chyba sobie żartujesz :?: :!:
Nie miałem pojęcia że była w TVP1
Zaraz usiądę i napiszę eMail`a do 1 i mają mi dać archiwum z tamtego dnia..(zanim wychodzilem do szkoly, to oglądałem "kawa czy herbata") Że też nigdy nie widziałem.. :evil:
CZESTER
20th July 2006, 11:58
Niestety, Alizee niemiała, żadnego koncertu w Polsce, To prawda była raz Polsce w i występowała w TVP 1 w programie "Kawa czy Herbata", śpiewała piosenkę "Moi Lolita". Do dziś każdy szuka tego występu... i nikt nie może znaleść niestety... :cry: :cry:Ty chyba sobie żartujesz :?: :!:
Zaraz usiądę i napiszę eMail`a do 1 i mają mi dać archiwum z tamtego dnia..(zanim wychodzilem do szkoly, to oglądałem "kawa czy herbata") Że też nigdy nie widziałem.. :evil:
No serio Ci mówie. Wątpie, żeby Ci udostępnili to video, ale trzymam kciuki :lol:
drops9
20th July 2006, 12:02
No serio Ci mówie. Wątpie, żeby Ci udostępnili to video, ale trzymam kciuki :lol:
Już było coś takiego na tym forum i nic nie udostępnili :x Za co ludzie im płacą ten abonament :?: :!:
CZESTER
20th July 2006, 12:06
Już było coś takiego na tym forum i nic nie udostępnili :x Za co ludzie im płacą ten abonament :?: :!:
No było było już coś na forum na ten temat, i to nie tylko w polskiej sekcji, również w angielskiej sekcji pytali o to video. Pewnie już nieraz pisano z prośbą o udostępnienie tego video, niestety z marnym skutkiem :( :(
slawekebi
20th July 2006, 12:07
Już było coś takiego na tym forum i nic nie udostępnili :x Za co ludzie im płacą ten abonament :?: :!:Ja nie płacę :P bo nie mam kablówki. Nie będę płacił za jakieś marne 30-50kanałów :x (i tak wszystko się powtarza[filmy])
danio00
20th July 2006, 12:10
słuchajcie zaśmiecajmi im poczte, piszmy codziennie, będą mieli nas dosyć i wkońcu puszczą jeszcze raz :D
Krogi
20th July 2006, 12:25
na całym świeci lili wystepowała i są nagrania tylko kurde z polski nie ma :!: co za kraj :?: :( trzeba stąd uciekac :!: :lol: :D
slawekebi
20th July 2006, 12:28
słuchajcie zaśmiecajmi im poczte, piszmy codziennie, będą mieli nas dosyć i wkońcu puszczą jeszcze raz :DDobry pomysł :mrgreen:
możemy pisać.. lepiej żeby udostępnili w sieci.. niż w TV(z sieci sobie ściągniesz) :twisted:
CZESTER
20th July 2006, 12:33
słuchajcie zaśmiecajmi im poczte, piszmy codziennie, będą mieli nas dosyć i wkońcu puszczą jeszcze raz :DDobry pomysł :mrgreen:
możemy pisać.. lepiej żeby udostępnili w sieci.. niż w TV(z sieci sobie ściągniesz) :twisted:
No ale jak pokarzą w TV to tez dobrze, ktoś zgra z TV przez tuner i udostępni w sieci, więc obydwie opcję pasują :D :lol:
Hunti
20th July 2006, 12:36
E, ja tam jestem bardziej zawiedziona relacją 30 ton niż Lili... Alizee wcale nie zerwała się z miejsca jak oparzona z krzykiem, jak to podają, tylko poprosiła czy może porozmawiać ze swoim menadżerem, Olivierem :roll:
danio00
20th July 2006, 12:55
Petycja do TVP :D
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1581
wpisujcie się, i tak pewnie gówno da ale trzeba wszystkiego próbować, wiem coś na ten temat.... :D :D
drops9
20th July 2006, 12:59
A to trzeba tak dokładnie swoje dane osobowe podać :?:
Hunti
20th July 2006, 12:59
Okej, pewnie nie zadziała, ale co tam :lol: Ja się już podpisałam :)
Krogi
20th July 2006, 13:08
A to trzeba tak dokładnie swoje dane osobowe podać :?:a jak nas wyłapią i posadzą za kratkami :?: :cry: :(:(:( Hunti podałaś prawdziwe dane :?: :lol: :)
Hunti
20th July 2006, 13:16
A to trzeba tak dokładnie swoje dane osobowe podać :?:a jak nas wyłapią i posadzą za kratkami :?: :cry: :(:(:( Hunti podałaś prawdziwe dane :?: :lol: :)
No imię jest prawdziwe :lol: Z naziwskiem to tak średnio - ale mozna powiedzieć, że tu też się nie minęłam z rpawdą, bo ktoś z rodziny mamusi miał naziwsko "Mąka" :D
Przemyslav
20th July 2006, 13:29
Żebyś się nie zdziwił :D :D Wielokrotnie próbowano :)
Krogi
20th July 2006, 14:08
No imię jest prawdziwe :lol: Z naziwskiem to tak średnio - ale mozna powiedzieć, że tu też się nie minęłam z rpawdą, bo ktoś z rodziny mamusi miał naziwsko "Mąka" :Dno to pan Piotr Kasza :D też się podpisze pod petycja :lol: :):)
Darkthrone
20th July 2006, 14:09
Mąka, Kasza, eheh jeszcze parę kuchennych nazwisk i się domyslą sciemy :lol:
Krogi
20th July 2006, 14:12
Mąka, Kasza, eheh jeszcze parę kuchennych nazwisk i się domyslą sciemy :lol:no to wezmę nazwisko kolegi z klasy :lol: :D jak brzmi Piotr Grzesiak :lol: :):) bez skapy :P nie wyczają nas :lol: :)
slawekebi
20th July 2006, 14:17
Ja się podpisałem Imieniem oraz Nazwiskiem.. żadna tajemnica, kto jest jej fanem :mrgreen: i chce aby wyemitowali jej występ w "Kawa czy herbata"
PS- dopisywać sie :!: trzeba próbować
Darkthrone
20th July 2006, 14:20
Mąka, Kasza, eheh jeszcze parę kuchennych nazwisk i się domyslą sciemy :lol:no to wezmę nazwisko kolegi z klasy :lol: :D jak brzmi Piotr Grzesiak :lol: :):) bez skapy :P nie wyczają nas :lol: :)
Znakomity pomysł. :mrgreen: Już się wpisałem jako Bartosz Araszkiewicz :mrgreen: :lol:
Krogi
20th July 2006, 14:24
Ja się podpisałem Imieniem oraz Nazwiskiem.. żadna tajemnica, kto jest jej fanem :mrgreen: i chce aby wyemitowali jej występ w "Kawa czy herbata"
PS- dopisywać sie :!: trzeba próbowaća jak nas UB'eki zaczną łapać i umiesczać w więzieniach :( nie moge ryzykować :( jestem za młody żeby iśc do więzienie :(:(:(
Darkthrone
20th July 2006, 14:27
PS- dopisywać sie :!: trzeba próbowaća jak nas UB'eki zaczną łapać i umiesczać w więzieniach :( nie moge ryzykować :( jestem za młody żeby iśc do więzienie :(:(:(
Sądzisz, że ktoś zada sobie tyle trudu i sprawdzi czy podane dane są zgodne z rzeczywistością?? Nie sądzę.... :wink:
Ps. No chyba, że znajdą ten topic :mrgreen:
Krogi
20th July 2006, 14:29
Sądzisz, że ktoś zada sobie tyle trudu i sprawdzi czy podane dane są zgodne z rzeczywistością?? Nie sądzę.... :wink:
Ps. No chyba, że znajdą ten topic :mrgreen: prośba do modów schowajcie go dobrze :lol: :) żeby nikt go nei odkrył :lol: :D od tego zalezy nasze życie na wolności :D
Przemyslav
20th July 2006, 16:11
Ps. No chyba, że znajdą ten topic :mrgreen: prośba do modów schowajcie go dobrze :lol: :) żeby nikt go nei odkrył :lol: :D od tego zalezy nasze życie na wolności :D
Żaden problem :D :D Do Trash Bin'a :D
Wienio
20th July 2006, 17:26
Ja myśle że za to że jesteśmy fanami francuskiej piosenkarki nie wsadzą nas do więzienia wkońcu wolny kraj co nie :D :D
slawekebi
21st July 2006, 10:42
Ja myśle że za to że jesteśmy fanami francuskiej piosenkarki nie wsadzą nas do więzienia wkońcu wolny kraj co nie :D :Dmoże nie tyle "wolny" co "bezprawia" - ale PiS już rozlicza przekrętasów :mrgreen:
Powoli się to zmieni.. w co wierzę
Hunti
21st July 2006, 10:48
Ja myśle że za to że jesteśmy fanami francuskiej piosenkarki nie wsadzą nas do więzienia wkońcu wolny kraj co nie :D :Dmoże nie tyle "wolny" co "bezprawia" - ale PiS już rozlicza przekrętasów :mrgreen:
Powoli się to zmieni.. w co wierzę
Tak, a PiS was wyzwoli :lol:
Dragon
21st July 2006, 11:48
Co ty slawus Za Kartofelkami jestes....???? :lol: :lol: :lol:
slawekebi
21st July 2006, 14:11
Co ty slawus Za Kartofelkami jestes....???? :lol: :lol: :lol:pewnie :!:
Bardzo się cieszę, że Panowie Kaczyńscy wraz ze swoją partią wzięli się za kraj.. Trzeba oczyścić te bagno :!: które trwało conajmniej 16lat(SLD i inne nazwy,kryjące się pod tą komunistyczną partią)
Bez obrazy dla kolegów i koleżanek z forum.. którzy głosowali na tę ugrupowanie partyjne.Ty pewnie za PO :!: :?:
Krogi
21st July 2006, 14:14
ja nie moge jeszcze głosować bo nie mam 18 latek :D ale rodzice na PiS na pewno nie głosowali :):) bo nie lubią kaczyńskich :P
Hunti
21st July 2006, 14:15
Bardzo się cieszę, że Panowie Kaczyńscy wraz ze swoją partią wzięli się za kraj.. Trzeba oczyścić te bagno :!: które trwało conajmniej 16lat(SLD i inne nazwy,kryjące się pod tą komunistyczną partią)
Bez obrazy dla kolegów i koleżanek z forum.. którzy głosowali na tę ugrupowanie partyjne.Ty pewnie za PO :!: :?:
Bagno to tu dopiero bedzie po ich porządkach :)
Nie miejsce ani nie czas, ale w mojej rodzinie wszyscy są o przekonaniach prawicowych, a ja póki co kocham lewicę :lol: To się dochowali małego potwora :D
zapi
21st July 2006, 14:20
Podzielam zdanie sławka w 100 %. Dopóki winni nie zostana rozliczeni, w Polsce nadal bedzie baagno :mrgreen: :cheesy:
Krogi
21st July 2006, 14:23
Podzielam zdanie sławka w 100 %. Dopóki winni nie zostana rozliczeni, w Polsce nadal bedzie baagno :mrgreen: :cheesy: no jak narazie to kolorowo tez nie jest :D Gdzięki błyskotliwym pomysłom romana to raczej bagno nie zniknie :):) a jeszcze kilku takich jak Roman jest :):)
Italiano
21st July 2006, 14:26
Bez obrazy dla kolegów i koleżanek z forum.. którzy głosowali na tę ugrupowanie partyjne.Ty pewnie za PO :!: :?: oh, jestes w wielkim bledzie, ale pod koniec tej kadencji parlamentu sie przekonasz ze to bagno zostalo dalej przedluzone o 4 lata.
slawekebi
21st July 2006, 14:36
wiem o czym mówie :twisted: .. pożyjemy zobaczymy :!:
Przemyslav
21st July 2006, 14:39
Ja myślę, że można skończyć offtop :) :)
slawekebi
21st July 2006, 16:01
Ja myślę, że można skończyć offtop :) :)zgadzam się :!: Każdy ma swoje zdanie w tej kwestii.. i nic tego nie zmieni na dzień dzisiejszy 8)
spec_u
21st July 2006, 16:02
Wiesz jakby PiS zrobił koalicje z PO tak jak obiecywał to by było wszytko okej ... Ale koalicja z LPR i Samoobroną to żal.pl i wstyd dla Polski !! Nie wspominając o tym że prezydent i premier wyglądają identycznie...
Krótki przykład: http://finanse.wp.pl/POD,2,wid,8401425,wiadomosc.html?rfbawp=1153489096 .306
Kolejny
cytat wypowiedzi J. Kaczynskiego:
"Podczas konferencji prasowej po zaprzysiężeniu nowy premier powiedział w zeszły piątek: budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań."
I co on kur** ****** ? Jaka niechęć ? Po prostu Polaków nie stać na nowe mieszkania... To tak jakby powiedzieć że dzieci w Polsce chodzą głodne bo nie chcą kupować chleba ;- / ?! ...
Acha żeby wybudować 3 mln mieszkań to trzeba by oddawać do użytku tysiac mieszkan dziennie przez 8 lat :!:
No a o ministrze edykacji który ogłasza amnezje dla maturzystów nie chce mi sie nawet komentować...
Acha, cwaniak Marcinkiewicz jest teraz prezydentem Warszawy ( oddał funkcje premiera dla Jaro K. i tak dalej zostanie marionetką PiS-u, a PiS ma teraz władze prezydenta, premiera no i prezydenta Warszawy... ) no i PiS che zminiać ordynajce na wybory samorządowe żeby mieć jeszcze większą włądze...
Dobra, slawekebi powiec mi jakie ty tu widzisz + ? : )
Edit: SwistaQ sorry za kontynacje off top-a ale po prostu musiałem odpowiedzieć : P
zapi
21st July 2006, 16:14
cytat wypowiedzi J. Kaczynskiego:
"Podczas konferencji prasowej po zaprzysiężeniu nowy premier powiedział w zeszły piątek: budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań."
Zastanów sie dlaczego Polacy niechetnie kupuja(beda kupowac) mieszkania :wink: Jak juz sie domyslisz, napisz w odpowiednim temacie :wink: Samoobrony komentowac nie bede... ale przyzansz ze dziennikarze Faktu tylko szukaja nowych afer i probuja jak najbardziej zbesztac PiS z błotem, dla mnie FAKT = Lewicowe "NIE" ( tyle ze w nieco lagodniejszej formie ) :mrgreen: :cheesy:
Dragon
21st July 2006, 16:18
Ja nie widzie rzadnych!!! Ja wyjaechalem z kraju na 3 tygodnie i mam spokój.... Najbardziej mnie smiesz geba kaczucha i jego braciszka. Jarek, Lechu, Roman i Andrzej do poprost Dream Team!!! :lol: :lol: najlepszy kabaret w kraju.... Najbardzie mnie rozbawilo to ze Lechu obrazil sie o satyre niemieckiego dziennikarza I DAL DONIESIENIE DO PROKURATURY!!!!! Jeszcze dojdzie do tego ze wysle po tego dzienikarza GROM sciagnie do Polski i wsaadzi do paki na 25 za nazwanie go Kartofelkiem.... Boze widzisz i nie grzmisz.... Acha a te pretensje do chyba do slawka bo ja to nie przepadam za PiS-em i jego brudnymi sprawami... Mówia o likwidowaniu ukladów! Zgodze sie likwiduja je, ale tylko poto by zrobic nowe SWOJE!!!!!! Ja sobie wyobrazam Polske po rzadach PiS-u tak jak Somalie w Helikopterze w Ogniu... kto ogládal to wie.... to byla moja jaedyna wypowiedz na temat polityki na tym forum...
Nie mam zamiaru psuc sobie nerwów... Koncze i zegnam....
Ps. proponowal bym skonczyc temat polityki.. Od tego jest inne forum... FORUM nie temat.... O czym my tu gadamy w ogóle....Won mi z polityka z forum o Alizee... Won... :evil: :evil: :lol: :lol:
zapi
21st July 2006, 16:32
Az niechcacy escape nacisnalem :P
spec_u
21st July 2006, 16:41
sorry <DRAGON> post miał być skierowany do slawekebi ; - ) 8)
Dragon
21st July 2006, 16:42
ok nie ma sprawy!! Ale konczmy juz z ta polityka... :evil:
zapi
21st July 2006, 16:50
Uhuhu :P Ale żesmy off topa zrobili :P Swoja droga mam pytaniea d obeznanych fanów :P Ile waży Alizee :?: :mrgreen: :cheesy:
Hunti
21st July 2006, 16:54
Uhuhu :P Ale żesmy off topa zrobili :P Swoja droga mam pytaniea d obeznanych fanów :P Ile waży Alizee :?: :mrgreen: :cheesy:
Klasyfikuje się z pewnością do kategorii "waga piórkowa" :wink:
drops9
21st July 2006, 16:56
Napewno mało :D może coś koło 58kg. :? ciekawe ile sie pomyliłem jak by ktoś wiedział :D A tak wogóle to po co Ci to :?:
Przemyslav
21st July 2006, 17:03
Napewno mało :D może coś koło 58kg. :? ciekawe ile sie pomyliłem jak by ktoś wiedział :D A tak wogóle to po co Ci to :?:
Wąska w pasie dobrze... :D :D <joke> :)
Chciał pewnie wiedzieć, czy naszą gwiazdkę uniesie, by przez próg ją przenieść :)
zapi
21st July 2006, 17:04
Musze wiedziec ile bedzie kosztowała przesyłka DHL-em z Ajaccio do Wrocławia, wymiary juz mam... :D potrzebna tylko waga 8) :mrgreen: :cheesy:
spec_u
21st July 2006, 17:06
Hm raczej mniej... bo jeżeli rzeczywiscie ma 161 wzrostu to 58 to by nie było mało a raczej dużo jak na kobiete : P
Raczej jeśli ma 161 to coś koło 50-53 tak przynajmniej mi sie wydaje...
Zresztą na stronie wszystkim dobrze znanej http://www.alizee-fanpage.com
pisze tak:
Size about 1,61 m
Weight about 45 Kg
Ale z teog co mi sie wydaje to są raczej stare dane (na pewno gdzies z 2001/2002 roku... )
Więc tak jak mówiłem 50-53 jest jak najbardziej możliwe ; - ) 8)
slawekebi
21st July 2006, 17:09
Napewno dodał się jakiś kilogramik od urodzenia dziecka :mrgreen:
Italiano
21st July 2006, 17:10
Hm raczej mniej... bo jeżeli rzeczywiscie ma 161 wzrostu to 58 to by nie było mało a raczej dużo jak na kobiete : P
Raczej jeśli ma 161 to coś koło 50-53 tak przynajmniej mi sie wydaje...
Zresztą na stronie wszystkim dobrze znanej http://www.alizee-fanpage.com
pisze tak:
Size about 1,61 m
Weight about 45 Kg
Ale z teog co mi sie wydaje to są raczej stare dane (na pewno gdzies z 2001/2002 roku... )
Więc tak jak mówiłem 50-53 jest jak najbardziej możliwe ; - ) 8)
czego uwazasz ze musiala przytyc :D , moze schudla ?? :D
zapi
21st July 2006, 17:11
Alizee jest jak Czak Noris - nie tyje, nie chudnie - utrzymuje wage :mrgreen: :cheesy: :!: 8)
drops9
21st July 2006, 17:23
A co będzie za miesiąc o tej porze :?: :?: :D
zapi
21st July 2006, 17:31
Urodzinki Alizee :D :mrgreen: :cheesy:
Dragon
21st July 2006, 17:32
Trzeba zrobic cos specjalnego z tej okazji!!! Ale to w innm temacie..
drops9
21st July 2006, 17:34
To powinien być dzień wolny od pracy, ludzie powinni ubrać się świątecznie i wywiesić flagi :cheesy: :cheesy:
Dragon
21st July 2006, 17:35
A i spiewac piosenki na czesc Lili!!! :lol: Oczywisce jej piosenki.... :D
Italiano
21st July 2006, 17:41
z okazji urodzin Lili, oprawie ładnie duze pudelko, wszkocze w nie, i powiem koledze aby mnie wyslal do Lili :cheesy: :mrgreen: Chyba sie ucieszy jak mnie zobaczy :D
Dragon
21st July 2006, 17:42
To ja z toba!!! Najlepiej zróby taki duzy tort wejdzmy do niego. Polecmy do Alizee, a gdy ona go dostanie... BOMBA!!! Wyskakujemy i spiewamy np... Moi...Lolita!!!!!! LOL!!! :lol: :lol:
Italiano
21st July 2006, 17:44
To ja z toba!!! Najlepiej zróby taki duzy tort wejdzmy do niego. Polecmy do Alizee, a gdy ona go dostanie... BOMBA!!! Wyskakujemy i spiewamy np... Moi...Lolita!!!!!! LOL!!! :lol: :lol: jeszcze na golasa, w stringach z poponem na tyle i z rozowymi uszami na glowie :D :D Bedzie granda :D
spec_u
21st July 2006, 18:07
czego uwazasz ze musiala przytyc :D , moze schudla ?? :D
No raczej nie ;- ) Po pierwsze zobacz teledyski z 2001/2002 Alizée była szczupła ( jak dziewczyny w tym wieku ) a już w 2003 np. w "J'en ai marre" nabrała takich kobiecych kształtów ( chyba wiesz co mam na mysłi ; )
No i oczywisci ciąża też raczej wpływa na + niż na - ;- )
Btw a wogóle czy to ważne ile waży Lili ;- D ? Dla mnie Jej figura jest prawie idealna... nie za mało nie za dużo ; ] 8)
zapi
21st July 2006, 18:38
W przypadku przesyłek kurierskich ... ważne :D :mrgreen: :cheesy:
Italiano
21st July 2006, 19:35
W przypadku przesyłek kurierskich ... ważne :D :mrgreen: :cheesy: e tam, 5 zeta w te czy we w te :D
Przemyslav
21st July 2006, 21:49
W przypadku przesyłek kurierskich ... ważne :D :mrgreen: :cheesy: e tam, 5 zeta w te czy we w te :D
Zawsze piwo, wino, gumki są :D :D
konradzik
25th July 2006, 18:10
To ja z toba!!! Najlepiej zróby taki duzy tort wejdzmy do niego. Polecmy do Alizee, a gdy ona go dostanie... BOMBA!!! Wyskakujemy i spiewamy np... Moi...Lolita!!!!!! LOL!!! :lol: :lol:ja bym wyskoczył z tortu i zaśpiewał ale nie "Moi...Lolita" tylko "Rudolf Hess" Honoru !! Oczywiście również w stringach itd. itp. ...Buehehehehe
Przemyslav
25th July 2006, 18:12
To ja z toba!!! Najlepiej zróby taki duzy tort wejdzmy do niego. Polecmy do Alizee, a gdy ona go dostanie... BOMBA!!! Wyskakujemy i spiewamy np... Moi...Lolita!!!!!! LOL!!! :lol: :lol:ja bym wyskoczył z tortu i zaśpiewał ale nie "Moi...Lolita" tylko "Rudolf Hess" Honoru !! Oczywiście również w stringach itd. itp. ...Buehehehehe
Ja bym Ci i nawet zaklaskał BRAWO za ten kawałek :D Ale nie wiem jak inni :D
Dragon
25th July 2006, 18:13
Mam... Zaspiewamy hymn ZSRR!!!! :mrgreen: Bedzie tak niestantardowo... :cheesy:
konradzik
25th July 2006, 19:02
Ja bym Ci i nawet zaklaskał BRAWO za ten kawałek :D Ale nie wiem jak inni :DJeżeli nie my - to kto ?! Jeżeli nie teraz - to kiedy ??! :P :P Inni sie nie liczą !!!!
drops9
25th July 2006, 19:45
Ja mam pytanie czy ktoś widział (czy ktoś posiada) zdjęcie domu Alizee na Korsyce :?:
Przemyslav
25th July 2006, 21:31
Ja mam pytanie czy ktoś widział (czy ktoś posiada) zdjęcie domu Alizee na Korsyce :?:
Chyba nie, bo jakby ktoś miał to jush byłby nalot :D :D
drops9
25th July 2006, 21:46
Chyba nie, bo jakby ktoś miał to jush byłby nalot :D :D
A co Wy na to jak jeden kolega "po fachu" twierdzi, że ma zdjęcie jej domu zapłacił za nie 200 eur. 8) Nie moge wrzucić tego zdjęcia bo dał mi je tylko pod warunkiem że nie wrzuce go na forum (kiedyś było na jego stronie na której ma własne forum, ale teraz go już nie moge znaleść) ale i tak mi sie wydaje że to lipa jest :?
Przemyslav
25th July 2006, 21:55
Zdjęcie to dla mnie mały dowód :) Można zrobić dowolnemu :D Ty porządnie wypytaj :)
zapi
25th July 2006, 21:56
Nie moge wrzucić tego zdjęcia bo dał mi je tylko pod warunkiem że nie wrzuce go na forum Twierdzisz że jestes w posiadaniu zdjęcia posiadłości Alizee :?:
drops9
25th July 2006, 22:00
Nie moge wrzucić tego zdjęcia bo dał mi je tylko pod warunkiem że nie wrzuce go na forum Twierdzisz że jestes w posiadaniu zdjęcia posiadłości Alizee :?:
On tak twierdzi (i to nie jest ten nowy co mówi, że jest jej sąsiadem) ale i tak podobnie z nimi się gada :? Ja go o to zdjęcie wypytywałem ze 30 razy i się uparł że to jest na 100% dom Alizee, ja sam mu nie za bardzo wierze :?
Wienio
25th July 2006, 22:03
hmmm dziwna sprawa :roll: :roll: nie rezygnuj wypytuj go tam wkońcu odpuści jeżeli kłamie
drops9
25th July 2006, 22:11
No ale chyba ktoś z całego forum (z zagranicznych sekcji też) widział jej dom :?: Wiadomo Wam coś o tym :?:
Edit: z tym zdjęciem opowiedział mi taką historię: w 2002 r. niejaka Esther mieszkająca we Francji (na tym forum napisała ok.25 postów, współpracuje w tworzeniu stron min. z Maju i z G.M.A) będąc na Korsyce, znając wcześniej miejsce zamieszkania Alizee (ten moment wydaje się być dziwny i naciągnięty) zrobiła zdjęcie domu Alizee (zwykłym aparatem, takim na klisze). Po jakimś czasie wystawiła je na francuski "ebay" ,a ten kolega je kupił za 200 eur. Tak więc jest on szczęśliwym posiadaczem jedynego takiego zdjęcia w Internecie 8) 8) 8) A ja dziwię się Wam, że nic o tym nie słyszeliście.
Tak czy inaczej druga historia (z tym rzekomym sąsiadem Alizee) okazała się wymyślona, ponieważ w moim "dochodzeniu" nie był on w stanie opisać domu Alizee 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy:
slawekebi
25th July 2006, 23:48
No ale chyba ktoś z całego forum (z zagranicznych sekcji też) widział jej dom :?: Wiadomo Wam coś o tym :?:
Edit: z tym zdjęciem opowiedział mi taką historię: w 2002 r. niejaka Esther mieszkająca we Francji (na tym forum napisała ok.25 postów, współpracuje w tworzeniu stron min. z Maju i z G.M.A) będąc na Korsyce, znając wcześniej miejsce zamieszkania Alizee (ten moment wydaje się być dziwny i naciągnięty) zrobiła zdjęcie domu Alizee (zwykłym aparatem, takim na klisze). Po jakimś czasie wystawiła je na francuski "ebay" ,a ten kolega je kupił za 200 eur. Tak więc jest on szczęśliwym posiadaczem jedynego takiego zdjęcia w Internecie 8) 8) 8) A ja dziwię się Wam, że nic o tym nie słyszeliście.
Tak czy inaczej druga historia (z tym rzekomym sąsiadem Alizee) okazała się wymyślona, ponieważ w moim "dochodzeniu" nie był on w stanie opisać domu Alizee 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy:Będąc w sieci można nawymyślać tyle nie stworzonych rzeczy/bajek, że to się w głowie nie mieści :x Też nie chcę/chiało mi się wierzyć, aby był sąsiadem Alizée :roll:
Darkthrone
26th July 2006, 08:25
hmmm dziwna sprawa :roll: :roll: nie rezygnuj wypytuj go tam wkońcu odpuści jeżeli kłamie
Nie odpuści, dopuki myśli, że drops mu wierzy :D
Będąc w sieci można nawymyślać tyle nie stworzonych rzeczy/bajek, że to się w głowie nie mieści Też nie chcę/chiało mi się wierzyć, aby był sąsiadem Alizée
Sąsiadem... co jeszcze? Może za chwilę się okaże, że jest jej dobrym znajomym, ma jej numer telefonu, i w ogóle ona go bardzo lubi. Żałosne :wink:
Dragon
26th July 2006, 12:17
Nie odpuści, dopuki myśli, że drops mu wierzy :D
Będąc w sieci można nawymyślać tyle nie stworzonych rzeczy/bajek, że to się w głowie nie mieści Też nie chcę/chiało mi się wierzyć, aby był sąsiadem Alizée
Sąsiadem... co jeszcze? Może za chwilę się okaże, że jest jej dobrym znajomym, ma jej numer telefonu, i w ogóle ona go bardzo lubi. Żałosne :wink:
Trzeba brac pod uwage takze inna okolznosc...Ze on mówi prawde.... A co by bulo wtedy....To tez trzeba rozwazyc..
Przemyslav
26th July 2006, 12:17
A ja jestem nieślubnym dzieckiem Adolfa Hitlera :D :D Trzeba informacje sprawdzać na bieżąco, w sieci dużo wariatów jest :D
slawekebi
26th July 2006, 13:12
A ja jestem nieślubnym dzieckiem Adolfa Hitlera :D :D Trzeba informacje sprawdzać na bieżąco, w sieci dużo wariatów jest :Dna bank :!: :shock: :!: nie wiedziałem.. hahahaha
Oczywiście, że trzeba sprawdzać info na bieżąco.. a jak się trafi taki typek, to musimy go sprawdzić :mrgreen: i to porządnie..
żeby mu się odechciało wkręcać kule :lol:
Darkthrone
26th July 2006, 20:31
Tylko jak go sprawdzić? Jak kolo sie uprze to będzie trwał przy swoim ile wlezie. Jeżeli nie potrafi tego udowodnić, to najlepiej niech siedzi cicho :mrgreen:
drops9
26th July 2006, 22:06
Ludzie nie można tak jak Wy :!: pieprznąć hasło "to na pewno jakiś świr" czy podobne do tego jak sie nie jest pewnym. Ja też w to nie wierze za bardzo, ale staram sie sprawdzić o co chodzi i mieć jakieś dowody.
Dragon
26th July 2006, 22:13
Ludzie nie można tak jak Wy :!: pieprznąć hasło "to na pewno jakiś świr" czy podobne do tego jak sie nie jest pewnym. Ja też w to nie wierze za bardzo, ale staram sie sprawdzić o co chodzi i mieć jakieś dowody.
Donrze gadasz!!!! Zgadzam sie z toba.... Trzeba to rzetelnie sprawdzic nim sie wyda osad...
Norbidinho
27th July 2006, 17:03
hyhyhyhy a jak to ktos z ``nas`` robi sobie jaja :?: :mrgreen: Ja odrazu mowie ze mnie takie rzeczy nie bawia i za tym nie stoje :mrgreen: No juz przyznawac sie chojraki :twisted: Sviruje 8)
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.