View Full Version : My goldfish is under me...
Hunti
7th December 2005, 16:59
Jezeli zlapalibyscie zlota rybke, to jakie 3 zyczenia byscie do niej mieli?Tylko bez typu :"Kolejne 1000 zyczen" :D
1.Zdrowie do konca zycia, sprawa oczywista (Szlachetne zdrowie...)
2.Kasa, kasa, kasa :D ktokolwiek mowi, ze pieniadze szczescia nie daja, moze ma po czesci racje, ale dobre checi nas nie nakarmia - dlatego kolejne moje zyczenie to sporo kasy :D
3.A, jak juz jestem taka egoistka, to maly krok dla ludzkosci. Lek na wszystkie zarazy, typu aids, ptasia grypa, czy inne niemile sprawy...
Blej
7th December 2005, 17:06
1. Życie wieczne dla wszystkich ! Wiec także i zdrowie, bo przecież na niektore choroby sie umiera.
2. Pieniądze !
3. Umieć latać.
PS: O miłośći nie wspomnialem bo i bez zlotej rybki prawdopodobienstwo, ze znajde milosc jest duze - choc moze nie tak bardzo :roll:
PS2: Hunti, też uczyłaś się fraszki (Szlachetne zdrowie nikt sie nie dowie jako smakujesz aż sie zepsujesz......) ??? :)
Krogi
7th December 2005, 17:09
Widzę Hunti że jesteś bardzo dobra :D:D ja jestem troche bardziej egoistyczny :lol: :P:P
mam dwa schematy :lol:
I schemat :
1. Spotkanie z Lili :D:D :oops: :oops: a nawet kilka spotkań :lol:
2. Zrowie :D:D dużo zdrowia dla każdego :D:D ja te lekarstwa umieczam w zdrowu :lol:
3. Kasa :D żebym miał za co jeśdzić na koncerty Lili :lol: :D:D
II schemat :
1. Żebym wynalazł lekarswo na Adis :D dzieki czemy stane się bogaaty :D i Lili osobiście podziekuje mi za wynaleźienie leku :P :D czyli jedna prośba do rybki :D:D nie chcee jej przemęczać :lol: :P
Hunti
7th December 2005, 17:17
1. Życie wieczne dla wszystkich !
Ooo, co to, to nie - dziekuje, ale ja moge zostac zwyklym smiertelnikiem :D wieczne zycie byloby wg. mnie nudne i za latwe, zreszta kiedys trzeba umrzec, i taka jest naturalna kolej zeczy :)
Hunti, też uczyłaś się fraszki
a kto sie nie uczyl, to klasyk klas 6 :D
Widzę Hunti że jesteś bardzo dobra
kieruja mna nieco inne pobudki, ale mimo wszystko dziekuje... (zdrowie -> dluzsze zycie -> wiecej plyt Lili :D)
1. Spotkanie z Lili
Malo przyszlosciowi chlopcy jestescie :D mogles wykorzystac jedno zyczenie na inny cel, przeciez jak bedziesz juz miliarderem, to mozesz jej nawet zaplacic za koncert chociazby na twoje urodziny w twoim mieszkaniu :D
Przemyslav
7th December 2005, 18:24
1. byc najlepszym kochankiem na swiecie :D:D
2. oczywista byc niesmieterlnym :):)
3. miec kupe kasy --> co za tym idzie: liczne podroze, pomoc biednym itd... no wiadomo :)
inny zestaw:
1. zdolnosc polegajaca na tym ze jak spojrze na kobiete (czy to w realu, czy na foto) to jush moja :D
2. mozliowsc zamiany kazdej cieczy w piwo :)
3. mozliwosc przenoszenia sie w czasie lub teleportacji z miejsca na miejsce :)
:cheesy: :mrgreen:
Dziewczyna
7th December 2005, 19:53
Gdybym złapała złotą rybkę, w Wiśle :wink: , gdzieś w Kryspinowie, w Białusze, czy na Bagrach :), poprosiłabym ją o spełnienie trzech następujących życzeń:
Po pierwsze: Żebym zawsze, ale to zawsze, miała taki zapał do nauki czy pracy jakim jestem leniem (chociaż paradoksalnie lenistwo mi na dobre wychodzi :))...
Po drugie: Żeby zlikwidować korupcję panującą w tym kraju i żeby ludzie skupiali się na swojej pracy :)
Po trzecie primo: Żebym nie miała żadnych zmartwień (no i oczywiście wszyscy ludzie na świecie :), żeby panował spokój, ażeby można było bezstresowo egzystować (co w moim przypadku ogranicza się do nauki, czytania książek i słuchania muzy :))
I żeby wszyscy... chcieli przyjeżdżać to Krakowa :), bo ludzie dzielą się na dwie kategorie, a mianowicie: tych szczęśliwców którzy w Krakowie mieszkają i tych, co nie dostąpili tego zaszczytu :) To takie życzenia zastępcze, druga wersja :)
To chyba moje największe życzenia... Aaaa- jest jeszcze coś... Żeby Biała Gwiazda powróciła do świetności i już jej nie utraciła, żeby kibice krakowskich klubów się nie żarli :) i żeby Cracovia uniosła się na szczyty :)
Norbidinho
7th December 2005, 20:55
A to sa moje 3 zyczenia :D :
1.Chcialbym zeby Lili zostala moja zona :afro:
2.Byc najlepszym pilkarzem na swiecie i grac w Barcelonie :D ale pierw przed Barcelona chcialbym wystapic w kilku spotkaniach Pogoni Szczecin i Legii Waraszawa 8)
3.Zeby nie bylo na swecie problemu z glodem,konfliktow miedzy panstwami,chorob i zeby kazdemu czlowiekowi zylo sie dobrze
CZESTER
7th December 2005, 21:52
Ja tak jak krogi na 1. miejscu Spotkanie z Lili,
potem 2. mieć kupe kasy :mrgreen:
3. No i oczywiscie zdrowie...
snajper
7th December 2005, 22:47
ja bede troche bardziej odwazniejszy:
1. Wspolne mieszkanie z Lili (jedno spotkanie nie wystarczy):D:D:D:D:D
2. Kasa, kasa, kasa, kasa... i jeszcze raz kasa
3. zeby wojen i wojska nie bylo a bron sluzyla wylacznie do celow rekreacyjnych i sportowych
Krogi
8th December 2005, 08:22
2. mozliowsc zamiany kazdej cieczy w piwo :)
tak i nazwiemy ją "Ręką SwitaQ'a", ale wymysliłeś :D nigdy bym na taki pomysł nie wpadł :P respekt :lol:
Mariusz
8th December 2005, 11:06
No, no Julia, z tymi kibicami to faktycznie bardzo dobry pomysl, tylko jak pokazalo życie po śmierci Papieża, raczej nierealny do wykonania. Kibole Wisly i Craxy nadal będą walczyć ze sobą, bo tak im nakazuje tradycja. No bo przecież jak to 'że niby ja mialbym się przyjaznić z największym wrogiem'?
Darkthrone
8th December 2005, 14:32
1 - zdrowie
2 - duuuuuuuuuużo kasy :D
3 - żebym złapał złotą rybkę jeszcze raz :mrgreen:
Dziesięć lat na ryby jeżdżę i jeszcze jej nie złowiłem :D
Przemyslav
8th December 2005, 14:57
hihih proponuje złapać na wigilię złotego karpia :D a do wódeczki złotego śledzika :D
Hunti
8th December 2005, 16:33
1. Wspolne mieszkanie z Lili (jedno spotkanie nie wystarczy) - samoluby jedne :D
zloty karp... az szkoda zabic :D
konradzik
31st July 2006, 05:13
Nic bym nie chciał od złotej rybki ...
,,,albo podarowałbym ją Lili [rybkę oczywiście]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wienio
31st July 2006, 09:05
1. spotkanie z Lili
2. zostanie kimś rozpoznawalnym...
3. no i oczywiście zdrowie
Przemyslav
31st July 2006, 09:48
Nic bym nie chciał od złotej rybki ...
,,,albo podarowałbym ją Lili [rybkę oczywiście]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hehehe rybkę na ruszt :D :D
slawekebi
31st July 2006, 14:28
Przede wszystkim to bym sklonował rybkę kilkadziesiąt razy i wtedy bym myślał nad życzeniami :mrgreen: A tak poważnie:
1. Żeby Lili przyjeżdzała na koncerty do PL(kilka razy w roku),po koncertach spotkania z fanami(PLsekcji :P [wystarczy]),
2. Napewno dużo dużo zdrówka i szczęścia w życiu, by się powodziło
3. Pieniążki :lol:
spec_u
31st July 2006, 14:38
1.zdrowie: moje, mojej rodziny, znajomych i wogóle wszystikch ;- )))
2.zagranie w LOST (Zagubieni) przez co stałbym sie popularny/rozpoznawalny, bogaty i wogóle fajny : D
3.żeby Lili była fanką LOST-a a potem... ; - )))
Niezle wykąbinowałem nie ? ;- DDD 8)
Przemyslav
31st July 2006, 16:10
Ja bym poprosił o 1 życzenie: żebym miał nieskończoną ilość życzeń :) I wtedy jestem Panem :D
slawekebi
31st July 2006, 16:20
Ja bym poprosił o 1 życzenie: żebym miał nieskończoną ilość życzeń :) I wtedy jestem Panem :D
Z tej nieskończonej ilości życzeń, byś zażyczył sobie, żeby slawekebi 8) miał nieskończoną ilość życzeń :mrgreen: - qrcze, ale słowo "życzenie" wpadło w słowotok :mrgreen:
danio00
31st July 2006, 16:47
moje 3 życzenia :D
1) ZDRÓWKO !! :D :D
2) MANY MANY $$$$$$ :D :D
3) a trzecie aby lili była moją żoną :D i mnie kochała na wieki :D i abyśmy żyli długo i szczęśliwie :D
slawekebi
31st July 2006, 16:52
3) a trzecie aby lili była moją żoną :D i mnie kochała na wieki :D i abyśmy żyli długo i szczęśliwie :DNie jeden z Nas obecnych na forum, chciałby spełnić te 3ecie życzenie :oops:
zapi
31st July 2006, 17:09
1.Pokoj na swiecie
2.Pokoj na swiecie
3.Pokoj na swiecie
:wink:
slawekebi
31st July 2006, 17:15
1.Pokoj na swiecie
2.Pokoj na swiecie
3.Pokoj na swiecie
:wink:oooo... skromny chłop z Ciebie :lol:
Widzę, że nie myślisz tylko o sobie :cheesy:
drops9
31st July 2006, 23:49
Co ja bym chciał hmm...
1. Chociaż przez chwile być naprawdę szczęśliwy ( i tutaj zawarłem wszystko) 8)
zapi
1st August 2006, 00:18
Ja szczerze chyba bym o nic nie prosil dla siebie :P Zycie bylo by zalatwe. Jedyne co bym chcial to spotkac Alizee :P No i zeby moi bliscy i wogole wszyscy byli zdrowi :P
drops9
1st August 2006, 00:22
Ja szczerze chyba bym o nic nie prosil dla siebie :P Zycie bylo by zalatwe. Jedyne co bym chcial to spotkac Alizee :P No i zeby moi bliscy i wogole wszyscy byli zdrowi :P
No właśnie, gry na kodach też sie szybko nudzą :cheesy: :cheesy:
zapi
1st August 2006, 00:26
hehehe dobrze to ująłeś, SQ i Nrobinho wpiszcie sobie w google cheatergay :P (cos z mohaa :D)
Przemyslav
1st August 2006, 00:41
hehehe dobrze to ująłeś, SQ i Nrobinho wpiszcie sobie w google cheatergay :P (cos z mohaa :D)
Fajne MOD'y :D :D :D Dzięks :D
Przemyslav
1st August 2006, 00:42
Fajne MOD'y :D :D :D Dzięks :D
Rufus23
17th August 2006, 08:28
1.Zdrowie 2.Wyjazd na koncert Alizee.3.Kasa :D :D :D :D
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.