PDA

View Full Version : Opinie na temat Alizée

Pages : [1] 2

Hunti
29th November 2005, 22:25
No wlasnie, jak w temacie. Dwa pytania:
1. Z jakimi opiniami zetkneliscie sie na temat Alizée? Nie mowie tu oczywiscie o jej fanach, tylko o waszych znajomych, ludzi z internetu, badz innych...
2. I czy lubicie pokazywac to, ze jestescie jej fanami? :wink:

Moje odpowiedzi:
1. Przerozne. Generalnie staram sie zadawac z ludzmi jako tako reprezentujacych jakis poziom, wiec takich, ktorzy nie beda krzyczec, ze to "d*iwka" itp, itd. Wsrod moich znajomych nie ma jej zagorzalych fanow, jest za to kilka osob, ktorzy jej muzyki nie lubia. Cale szczescie krytyka nie sklada sie u nich z epitetow, i jest raczej kulturalna, wiec tolerujemy nawzajem swoje gusta :wink: Internet... Tu tez sa opinie rozne, wiecej niestety jest po prostu ludzi chamskich, ale takimi staram sie nie zajmowac, bo chyba nawet nie ma po co :D
2. Nie afiszuje sie z tym, ale jezeli ktos zapyta mnie o to, jakiej muzyki slucham, to odpowiadam, ze owszem, jest to jedna z moich ulubionych wokalistek.

Krogi
29th November 2005, 22:34
1. Ja się spotkałem nie z opinią że jest bardzośliczna tylko to :!: ludzie zwracają uwagę tylko na jej urodę a nie doceniają jej piosenek :(:( i to jest dla mnie przynajmniej smutne :( ale chodziaż jedna dziwczyna z klasy ma płytkę Lili :D:D i byłem bardzo szczęsliwy jak się o tym dowiedziałem :P:P

2. Ja bardzo lubię :D:D i wogóle się nie wstydze anie nie kryję z tym :P Jak u mnie koledzy jacyś są to na tapetce Lili :) Na pulpicie od groma jej piosenke :D
Ostatnio się zaczeła śmiać koleżanka z tego że Lili nie wie nawet gdzie jest Polska to wyjechałem jej z takim tekstem że do dzisiaj się do mnie nie odzywa :D ( nie klnołem na nią, wytłumaczyłem jej to kulturalnie ). Nawet na Wycieczki jak biorę odtwarzać płyt CD :D to mam same płytki Lili :P i jako mnie to je*ie (sorka za wyraz) co myślą i mówiąinni na mój temat :!: jak bym nie miał innych zmartwień tylko co jakiś gamoń o mnie myśli :!: :D dlatego z tym że jetem FANEM LILI nie kryję się :D

Messager
29th November 2005, 23:40
1. Z jakimi opiniami zetkneliscie sie na temat Alizée? Nie mowie tu oczywiscie o jej fanach, tylko o waszych znajomych, ludzi z internetu, badz innych...

1. W Internecie przeważają z reguły opinie negatywne, dlatego staram się ich nie czytać :wink:.

Jeśli chodzi o ogół, to myślę, że jeszcze w liceum usłyszałbym różne docinki na ten temat, teraz jednak (na studiach) nikt już nie przywiązuje wagi do tego, jakiej muzyki ktoś słucha. Innymi słowy, każdy słucha tego, co lubi i jest to jego osobista sprawa.

A co do znajomych, oglądałem DVD En Concert razem z kolegą, który w ogóle nie słucha tego typu muzyki i nie narzekał :wink:. A było to u niego w domu ze względu na posiadany przez niego wysokiej klasy sprzęt audiowizualny (w domu DVD mogę odtwarzać tylko na komputerze). Nawet jeśli nie trafia do niego muzyka Alizée, to szanuje mój gust, tak jak ja jego zresztą :wink:. Jeśli trafiają się jakieś uwagi, to są to zawsze tylko żarty.

Wydaje mi się, że większość osób, przynajmniej w moim wieku, ma do Lili po prostu stosunek obojętny (albo w ogóle nie wiedzą kim ona jest, tak jak jeden z moim znajomych :wink:). Krytykę można najczęściej usłyszeć z ust osób, które słyszały, bądź nawet nie, jedną piosenkę, zobaczyły zdjęcie i na tej podstawie wystawiają opinię.

2. Poniżej zdjęcie mojego plecaka dla tych, którzy jeszcze nie widzieli :wink:

http://img447.imageshack.us/img447/4686/im0003068qm.th.jpg (http://img447.imageshack.us/my.php?image=im0003068qm.jpg)

Jak widać, w przeciwieństwie do Hunti, właśnie afiszuję się ze słuchaniem Alizée i chyba nic więcej na ten temat nie muszę mówić :wink:.

snajper
29th November 2005, 23:42

znajomi??
koledzy: "fajna dupa", "nawet fajna", "spoko tanczy" "za***ste cialo" itede itepe
koleżanki: (tutaj tylko dwa typy) "nawet fajne piosenki" "nie slyszalam"

2. I czy lubicie pokazywac to, ze jestescie jej fanami

nielubie sie chwalic, wiec mowie tylko jak sie ktos zapyta jakiej muzyki slucham

Norbidinho
30th November 2005, 00:40
2. I czy lubicie pokazywac to, ze jestescie jej fanami?

1.Spotkalem sie z opiniami ze jest ładna(mało powiedziane :oops: ) i ze ladnie tanczy.Gdy moja siora dowiedziala sie ze jestem fajnem Lili to smiala sie ze mnie caly dzien :cry: Mowila ze jestem pedalek ze slucham takich wykonawcow :cry: . Zlalem na nie i sie nie przejmuje tym zbytnio
2.Tak samo jak kolega Snajper : nie lubie sie tym chwalic ale jak ktos sie by spytal jakiej muzyki slucham to oczywiscie bym powiedzial :D

Dziewczyna
30th November 2005, 15:12
Dwa pytania:

Ad 1. Moja siostra- tak jak siostra Norbinha- śmieje się ze mnie, że słucham takiego "rzygowego, przesłodzonego" popu i, że Alizee ma dziecinne, smętne i głupie piosenki (nie sądzę, żeby znała tekst chociaż jednej :wink: ) Mój kuzyn powiedział kiedyś o Ali, że niezła z niej laseczka itd.... A ludzie z netu? Ludzie z netu różnie- zazwyczaj- oczywiście pośród tych ludzi z którymi się zetknęłam- facetom się podoba jako kobieta, a jej muzyka ich raczej nie interesi. Najwięcej fanek Alizee stanowią dziewczynki m.in w wieku 10-13 lat :) Jej muzyka po prostu- albo komuś odpowiada, albo nie, ale zazwyczaj wszyscy mówią o niej, że jest ładna i tak dalej.

2. Raczej się z tym nie afiszuję.... (No bo i po co?)

Mariusz
30th November 2005, 16:37
Moja koleżanka z uczelni, jak jej powiedzialem, ze jest bardzo podobna do Lili, to zapytala się mnie:,,A kto to taki?" pokazalem jej, ale ona nie zauważyla zbytniego podobieństwa. Ogólnie mówiąc, nie spotkalem się w swoim środowisku ze zbyt wieloma opiniami na jej temat. Co do drugiego pytania, to zbytnio tego nie podkreślam, chociaż...kilka miesięcy temu, na uczelni, na wszystkich komputerach umieścilem tapety Alizee. Koleżanka, która to zobaczyla, od razu wiedziala, że to ja zadzialalem, bo 'poskarżyla się znajomemu'.

Hunti
30th November 2005, 16:54
Jezeli chodzi o opinie na temat Alizee, to nie lubie takich ludzi, o ktorych pisaliscie - ktorzy slyszeli jedna, lub dwie piosenki Lili, widzieli jedno zdjecie, i wypowiadaja sie o niej, Ja staram sie takich sytuacji unikac, ale jezeli juz sie zdarzaja, to strasznie mnie to denerwuje.
PS. Jest jedna osoba w moim otoczeniu, ktora bardzo lubi Alizee - Moja nauczycielka od jezyka francuskiego. Prosi mnie, zebym przynosila jej teksty piosenek Lili. Ostatnio na francuskim spiewalismy J'ai pas vingt ans :wink:

Blej
30th November 2005, 17:14
Bardzo wiele osób w moim otoczeniu mówi ze to disco-polo, dziwka, że ma wszystkie takie same pisoenki (moja siostra), kto jej slucha ten pedalek (tak jak u Norbinho), ale ja jakoś się trzymam. Afiszuje się z tym bardzo (z tym, ze słucham Alizée). Ostatnio był bal andrzejkowy do północy, było bardzo dużo ludzi - gdy puscili Moi...Lolita od razu wszyscy pomyśleli o mnie :P W ogóle wszyscy wiedzą, że słuchm Alizee :) Ostatnio męcze ich też Farmerką :) Lubie tak katować znajomych najnowszymy newsami :)

kris
30th November 2005, 17:16
Ostatnio na francuskim spiewalismy J'ai pas vingt ans

Heh, ty to masz fajnie.Szkoda ze ja nie miałem okazji posłuchać w podstawówce bo ... Lili sie jeszcze nie pojawiła na muzycznej scenie wtedy.

Messager
30th November 2005, 18:43
Jezeli chodzi o opinie na temat Alizee, to nie lubie takich ludzi, o ktorych pisaliscie - ktorzy slyszeli jedna, lub dwie piosenki Lili, widzieli jedno zdjecie, i wypowiadaja sie o niej, Ja staram sie takich sytuacji unikac, ale jezeli juz sie zdarzaja, to strasznie mnie to denerwuje.

Ja wszystkim radzę, żeby żadnymi uwagami się nie przejmowali. Jest po prostu taki wiek, że wiele osób nie może przyjąć do wiadomości, że każdy ma inne upodobania, i za wszelką cenę starają się uprzykrzyć innym życie.

Najlepiej nie tracić energii na takich "osobników", a wszystko się uspokoi z czasem. Można ewentualnie próbować wyperswadować im takie zachowanie, ale z reguły nie przynosi to zamierzonych efektów.

Shibby
1st December 2005, 01:15
1. U mnie raczej pozytywnie odbierają. Znaczy, mało osób kojarzy wogóle, kto to jest ta Alizee (to przez tą przerwę z powodu ciąży). Ale jak już ktoś kojarzy to nie spotkałem się, aby w jakiś niekulturalny sposób się wypowiadał na jej temat i jej fanów. Raczej mówią, że fajna piosenkarka, ale jakoś szczególnie za nią nie przepadają.

2. Ja z reguły mało czym się chwalę. Jeżeli już to polecam komuś posłuchać danej piosenki/artysty. I za żadne skarby nawet mi nie przyszło na myśl, żeby udawać, iż nie słucham Alizee. Po rpostu uważam, że tu nie ma czego się wstydzić. Ba, dla mnie to nawet powód do dumy. :)

Hunti
1st December 2005, 17:58
Jak widać, w przeciwieństwie do Hunti, właśnie afiszuję się ze słuchaniem Alizée i chyba nic więcej na ten temat nie muszę mówić
No, nie afiszuje sie to zle slowo. No, bo wiekszosc wie jakiej muzyki slucham, nosze ze soba jej plyty, zdjecie w portfelu (wiem, moze sie wydawac smieszne) , ale zazwyczaj nie dziele sie ze znajomymi informacjami na temat Alizée, bo po prostu wiem, ze niektorych to nie interesuje :wink:
Moja koleżanka z uczelni, jak jej powiedzialem, ze jest bardzo podobna do Lili, to zapytala się mnie:,,A kto to taki?" - W moim przypadku kazdy z moich znajonych zna Alizée. Mniej lub bardziej, ale generalnie kojaza kto to, a piosenki o ktorych slysze najczesciej to J'ai pas vingt ans i Moi... Lolita :wink:

Dziewczyna
1st December 2005, 18:21
U mnie jest tak, że kto zapyta, temu odpowiem, ale raczej nie chodzę po szkole, czy ulicy narzucając się innym ludziom ze swoimi gustami. Nie uważam, żeby było coś złego w tym, że nosi się koszulki itd ze swoim idolem, ale wiem, że są ludzie których to denerwuje... Niby każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania, ale różnie to bywa- sama mam niemiłe doświadczenia z osobnikami, którym bardzo nie pasowało moje duże zainteresowanie pewną osobą. Od tego czasu wolę "lubić swoich idoli w samotności"

W moim przypadku kazdy z moich znajonych zna Alizée. Mniej lub bardziej, ale generalnie kojaza kto to, a piosenki o ktorych slysze najczesciej to J'ai pas vingt ans i Moi... Lolita :wink: Dziwisz się? Przecież nie każdy- a nawet mało osób (jeśli chodzi o ogół)- zna wszystkie lub większość jej piosenek, a te są właśnie najbardziej popularne... Zresztą Alizee- pomimo, że ją bardzo lubię- wiem, że nie jest jeszcze gwiazdą formatu np. U2...

Mariusz
2nd December 2005, 15:13
Co prawda, to prawda, Julia.

KARMAZYNOWY SHOW
5th December 2005, 17:12

1. Opinie o Alizee, jak chyba o każdym artyście są bardzo różne, negatywne, pozytywne... W każdym razie nie udało mi się zaobserwować jeszcze nigdzie poza tym forum, jakiegoś większego zainteresowania Alizee. Zdarzyło mi się gdzieś przeczytać, że Lili nie umie śpiewać, ale pozostawiam to bez komentarza. Tylko zastanawiam się, co by powiedział ten ktoś, kto tak napisał, o np. Mandarynie.

2. Moja przygoda z Alizee rozpoczęła się od momentu, gdy pierwszy raz do moich uszu dotarła Moi Lolita. Od tego czasu lubię Alizetkę, jak i wielu innych wykonawców i każdy, kto zna mnie trochę lepiej o tym wie. Nie mam w zwyczaju rozgłaszać publicznie swych przekonań.

slawekebi
30th June 2006, 22:40
Mieszkam w stosunkowo małym mieście (ok. 20tys mieszkańców)..
Jestem z natury spokojny i nie chwalę się.. "wszystkim na prawo i lewo gdzie popadnie". Większość ludzi, których znam słucha polski hip-hop :x (nie lubie) Stosunkowo niedawno zapytali się jakiego artyste lubie, słucham.. Odpowiedziałem, że uwielbiam artystke Alizée - wyśmiali mnie na miejscu, choć nie wiedzieli o kim mówie. Wszędzie, dokąd wychodzę(dwór,spacer, w drodze na siłownie) słucham mp3 w wykonaniu Alizée. (słucham teraz podczas pisania posta 8) )
Jeśli chodzi o opinie, z jakimi się spotkałem.. - koledzy mówią: "fajna d*pa" "niezła laska" nic poza tym.
Nie wstydze się tego, że słucham utwory tejże artystki, a wręcz przeciwnie, jestem w pewnym sensie "szczęśliwy".
A teraz tylko czekam na nową płytke :mrgreen:

CZESTER
1st July 2006, 11:27
Mieszkam w stosunkowo małym mieście (ok. 20tys mieszkańców)..
Jestem z natury spokojny i nie chwalę się.. "wszystkim na prawo i lewo gdzie popadnie". Większość ludzi, których znam słucha polski hip-hop :x (nie lubie) Stosunkowo niedawno zapytali się jakiego artyste lubie, słucham.. Odpowiedziałem, że uwielbiam artystke Alizée - wyśmiali mnie na miejscu, choć nie wiedzieli o kim mówie. Wszędzie, dokąd wychodzę(dwór,spacer, w drodze na siłownie) słucham mp3 w wykonaniu Alizée. (słucham teraz podczas pisania posta 8) )
Jeśli chodzi o opinie, z jakimi się spotkałem.. - koledzy mówią: "fajna d*pa" "niezła laska" nic poza tym.
Nie wstydze się tego, że słucham utwory tejże artystki, a wręcz przeciwnie, jestem w pewnym sensie "szczęśliwy".
A teraz tylko czekam na nową płytke :mrgreen:
Widze, że kolejny kolega dołączył :mrgreen:
Witaj na forum :mrgreen: Miłego postowania

slawekebi
11th July 2006, 14:01
Częso spotykam się z osobami, którzy po przesłuchaniu zaledwie fragmentu/refrenu skazują natychmiast artyste na porażke.. :cry:
I tak wiem, że Lili co by nie zaśpiewała - wyjdzie bardzo ładnie :wub:
Achh... ten głos :wink:

André81
7th August 2006, 00:03
W mojej okolicy jakoś Alizée nie jest popularna, nigdy nie spotkałem sie z jakimi kolwiek opiniami na jej temat :!: :?: Jak sobie czasami wieczorkiem jeżdżę autem, i słucham głosno Alizée, to mam wrażenie że wszyscy sie głupio gapią :D Kocham te sytuacje :oops: Mam tylko dwóch kumpli co wiedzą o Lili zresztą dzięki mnie, dla nich jest fajną laską i tyle .

slawekebi
7th August 2006, 00:16
W mojej okolicy jakoś Alizée nie jest popularnaU mnie tysh :cry: Ale jestem taki gigant, że całe osiedle wie, że daże sympatią Alizée :cheesy: [ "sympatia" -mało powiedzane]
muzyczka na full w domciu i wsio osiedle słyszy
Mam tylko dwóch kumpli co wiedzą o Lili zresztą dzięki mnie, dla nich jest fajną laską i tyle .troszku mam qmpli, którzy o Niej wiedzą. Przez pewien okres się naśmiewali ale im przeszło
Jak cóś złego na nią powiedział kolega, to byłem wpieniony i gotowy do bójki :evil: hehehhe

konradzik
7th August 2006, 14:59
Jestem pierwszy w swoim środowisku ,który zakochał sie totalnie w ALIZEE :twisted: ale ja jestem zawsze w awangardzie -udowodniłem to wielokrotnie w swojej tworczości myzyczno-poetyckiej ,haha ,a później wszyscy mnie naśladują :P :P :P Wilk naucza owce...Legendarny Obscenus nikogo sie nie boi !!!

drops9
7th August 2006, 17:02
Fakt, niezbyt dużo osób wie coś więcej o Alizee oprócz tego, że jest ona piosenkarką z Francji :? są tacy którzy w ogóle nie wiedzą kto to jest (spotkałem kilka takich osób) :roll: jedna z nich się nawet mnie spytała: "co to jest Alizee?"

slawekebi
7th August 2006, 17:14
są tacy którzy w ogóle nie wiedzą kto to jest (spotkałem kilka takich osób) :roll: jedna z nich się nawet mnie spytała: "co to jest Alizee?"Nie przejmuj się durniami 8)
U mnie nawet nie wiedzieli, że jest z Francji :shock:
I o czym rozmawiać z takimi.. o pogodzie chyba :?

Przemyslav
7th August 2006, 18:03
Fakt, niezbyt dużo osób wie coś więcej o Alizee oprócz tego, że jest ona piosenkarką z Francji :? są tacy którzy w ogóle nie wiedzą kto to jest (spotkałem kilka takich osób) :roll: jedna z nich się nawet mnie spytała: "co to jest Alizee?"

Ja jush przestałem im tłumaczyć, kto to jest :) Nie mam sił i olewam :D

Dragon
8th August 2006, 17:37
U mnie jest tak że moi znajomi czesto nie kojażą takiej piosenkarki jak Alizee......... Ale jak im pokaże zdjęcia to, ''fajna laska'', a jak puszcze piosenki to że ''zajebisty głos'' :lol: . tylko jednemu kumplowi się ie spodobała, ale on chyba jest gejem........ :lol: :lol:

slawekebi
8th August 2006, 17:43
ale on chyba jest gejem........ :lol: :lol:fajnych masz qmpli :)

Rufus23
20th August 2006, 21:55
Gdy spytałem kolege czy zna taką Francuzką piosenkarke Alizee to spytał kto to? A ja mu od razu puściłem Teledysk Alizee Moi…Lolita po przesłuchaniu tego teledysku powiedział „Fajna z niej Laska ładnie spiewa wiesz co chyba zaczne ją słuchać „ A ja na to I oto chodzi przekonałem kolege żeby słuchał Alizee !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dragon
26th August 2006, 21:49
U mnie to różnie.... Niektórzy po to żeby mnie zdenerwować obrażają ją. Patrz przypadek mojego bratanka (zakała rodziny...... :evil: .. :D )
A tak ogólnie to spotykam sie z pozytywnymi reakcjami na Alizée...

Samue'l
26th August 2006, 23:25
heh, tacy małolaci to na maxiorze czy gdzieś przy teledysku piszą głupie komentarze typu "na jedną noc" "z taką to bym z łóżka nie wychodził" itp:) Wkurzaja mnie takie teksty:/ :x

slawekebi
26th August 2006, 23:56
heh, tacy małolaci to na maxiorze czy gdzieś przy teledysku piszą głupie komentarze typu "na jedną noc" "z taką to bym z łóżka nie wychodził" itp:) Wkurzaja mnie takie teksty:/ :xAle to są szczeniaki mające po góra 13lat i bredzą :!: Także nie przejmuj się, co ważne nie czytaj takich durnych :x komentarzy :) ja nie czytam, bo nie ma sensu.
Dupki siedzą po kilkanaście godzin przed komputerami i wystawiając opinie myślą, że są dobrzi :evil: Palanty jedne.. takim powinno się zabronić dostępu do neta :cheesy:

Vegéetique
27th August 2006, 07:38
Witam, jestem tu nowy ^^

Hm, moja opinia o Alizée jest oczywiscie baaardoz pozytywna. Ta kobieta jest poprostu booska i tyle powiem.

A co do znajomych to nie bardzo wiedza kto to jest Alizée bo zyje niestety w stanach, a te durne wiesniaki sie nie znaja. Jedynie mope powiedziec co moja mam o niej sadzi xD. Na poczatku jak widziala klipa Moi Lolita, to mowila ze ona jest nawet ok. Ale jak zobaczyla J'en ai marre w tym jej czarnym stroju z dlugimi butami, to powiedziala ze jej palma odbila i ze jej juz nie lubi. Ja za to ja kocham, ale cos xD xD xD

Pozdro fani!

Przemyslav
27th August 2006, 08:27
Przede wszystkim witam nowego członka :) :) :D Życzę miłego postowania :)

Norbidinho
27th August 2006, 08:51
Przede wszystkim witam nowego członka :) :) :D Życzę miłego postowania :)
Chyba pomyliles tematy kolego :wink: :mrgreen: BAN :!: Oczywiscie zartuje i rowniez witam nowego uzytkownika forum 8)

slawekebi
27th August 2006, 09:07
Witam, jestem tu nowy ^^ Witam witam :mrgreen:
http://www.alizee-forum.com/topic,2442,1860,-im-from---undgt%3B-tutaj-si%EA-przedstawiamy-i-witamy-%3A.html
^możesz coś naskrobać witając się z Nami :wink:

Samue'l
27th August 2006, 11:12
Hola Vegéetique, witam cię serdecznie^^
I mam nadzieje, że długo bedziesz gościł na forum:D

drops9
27th August 2006, 11:31
USA :!: :cheesy: Siema Vegéetique pisz dużo i mądrze (nie zawsze ale czasami ) :D

Rufus23
27th August 2006, 11:33
Witam, jestem tu nowy ^^

Hm, moja opinia o Alizée jest oczywiscie baaardoz pozytywna. Ta kobieta jest poprostu booska i tyle powiem.

A co do znajomych to nie bardzo wiedza kto to jest Alizée bo zyje niestety w stanach, a te durne wiesniaki sie nie znaja. Jedynie mope powiedziec co moja mam o niej sadzi xD. Na poczatku jak widziala klipa Moi Lolita, to mowila ze ona jest nawet ok. Ale jak zobaczyla J'en ai marre w tym jej czarnym stroju z dlugimi butami, to powiedziala ze jej palma odbila i ze jej juz nie lubi. Ja za to ja kocham, ale cos xD xD xD

Pozdro fani! Wiatam Wiatam nowego Forumowicza mam na dzieje że zagoscisz u nas na dłużej.Co do tych debili z maxiora to powiem tyle Trzeba szkolić mówie o tych 13 latkach :D :D :D :D :D

Dragon
27th August 2006, 11:43
Witam, jestem tu nowy ^^

Pozdro fani!
hmmmmm USA... No no no....Fajnie że dołączyłeś do naszego ''zacnego'' :D grona...

Vegéetique
28th August 2006, 04:20
Ou, no dzieki ludzie za mile powitanie! xD O drazu poczulem sie jak u siebie w domu, ^^ :cheesy:

Dragon
28th August 2006, 10:07
Ou, no dzieki ludzie za mile powitanie! xD O drazu poczulem sie jak u siebie w domu, ^^ :cheesy:
Tu każdego tak witają.....Nie bierz tego do siebie. Kazdy się boi zbanowania i musi witać nowych...... Tak powiadają mędrzcy zwani MODAMI!!!!!!!! buuuuuuu.......
hehe :lol: Mam tylko nadzieje że ty tu na dłużej........

LGf
28th August 2006, 11:46
ELOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nygga :mrgreen: witamy na najbardziej radosnym forum na swiecie :mrgreen:

Vegéetique
29th August 2006, 09:51
Y ta, postaram sie tu czesto zagladac, bowiem Alizée nie szybko mi przejdzie. xD :cheesy:

slawekebi
29th August 2006, 09:54
Y ta, postaram sie tu czesto zagladac, bowiem Alizée nie szybko mi przejdzie. xD :cheesy:I bardzo dobrze :)
Cieszę się, że mamy kolejnego fana :D

Rufus23
29th August 2006, 11:39
Y ta, postaram sie tu czesto zagladac, bowiem Alizée nie szybko mi przejdzie. xD :cheesy:I bardzo dobrze :)
Cieszę się, że mamy kolejnego fana :D Jest nas coraz wiencej ciekawe ilu jeszcze dołonczy do tego zacnego grona Forumowiczów jestem ciekaw hh oby jak naj wiencej :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

LGf
29th August 2006, 15:58
nom teraz jest chyba wiecej aktwynych userow niz wtedy kiedy ja sie rejestrowalem ;p wtedy chyba ludzie zasneli w sen zimowy xD

Rufus23
29th August 2006, 19:43
nom teraz jest chyba wiecej aktwynych userow niz wtedy kiedy ja sie rejestrowalem ;p wtedy chyba ludzie zasneli w sen zimowy xD no chyba zapadli w sen zimowy Odczułem wrażenie że jak ja wpadłem na forum to zaraz wszyscy poszli w moje ślady i tez się tu zameldowali dobra koniec Offtopa :x :x :x :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Samue'l
30th August 2006, 13:37
Ja nigdy nie lubiałem forusów, ale pewniego dnia na googlach pojawił mi sie link do tego forusa, i spodobało mi się:D

Epris
31st August 2006, 04:46
Ja nigdy nie lubiałem forusów, ale pewniego dnia na googlach pojawił mi sie link do tego forusa, i spodobało mi się:D

hehe to dokładnie tak jak ja :p

Dragon
26th April 2007, 16:05
Heh dzisiaj w szkole kumple dorwali moje empefri i zaczęli przesłuchiwać co ja tam mam. Potem kumpel do mnie:
"Co ty tam za g.... masz??(Słucha super hiper inteligentnego techno :D)"
Drugi na to:
"Taa - Alizée! hehehe"
Pierwszy:
"Nie Alizée to fajna jest - ale ta muzyka filmowa..."

hehe No nie powiem zaplusował u mnie facet... :D

Citroen_Maniak
26th April 2007, 16:34
Nie lubię tego, jak zarzucają mi, że słucham popu (Lili)

a.R.E.k.
26th April 2007, 19:52
Mój kolega gdy słyszał chyba "Le mail a des ailes" to powiedział, że Alizee ma okropny głos :evil: :evil: :evil: :hate: :hate: :hate: :badboys: :hate:

ChoryyPastor
26th April 2007, 22:11
Mój kolega gdy słyszał chyba "Le mail a des ailes" to powiedział, że Alizee ma okropny głos :evil: :evil: :evil: :hate: :hate: :hate: :badboys: :hate:

Z dyńki mu trzeba było zajechać żeby wyprowadzić go z błędu :D

Robertos2000
27th April 2007, 11:39

A co slucha kolega? pewnie hip hopu... prostuje Hip Hopolo
Trzeba byc totalnym bezgusciem, zeby tak mowic o glosie Alizee.

a.R.E.k.
27th April 2007, 13:40
On słucha różnych zespołów. Hip-hopu nie lubi. Jedyne co go ze mną łączy to to, że lubimy t.A.T.u. Ale ja je kocham a on mniej je lubi. Słucha Blog 27, ale mówi, że ten zespół jest głupi :roll: . Alizee śpiewa super!!

Citroen_Maniak
27th April 2007, 14:04
Nic więc dziwnego, że po B27 ma takie pranie mózgu...
Od HH mi tu się odwalić! Słucham rapu (polskiego i francuskiego) ale nie zaburzyło mi to zdolności słuchania pięknego głosu Lilki

a.R.E.k.
27th April 2007, 19:08
Ja też słucham B27, ale bez przesady, bo szybko się nudzą. Jedną czy dwie piosenki mają naprawdę fajne. Tylko głos... :roll: Lizi jest lepsza oczywiście! Ale co to za porówanie :lol:

tom101
27th April 2007, 19:34
Wara od HH oczywiscie od prawdziwego. Prosze bardzo moge sie z wami smiac z 50centa meza itp. ale jak ktos z was cos powie np. o molescie albo o N.W.A.. radze nie probowac. Popu nie slucham wogole.. tylko gangsta rapu.. oczywiscie oprocz Lilki. HH I Alizee.

Przemyslav
27th April 2007, 19:45
Ja właśnie nienawidzę HH typu Molesta, Verba itp... Dla mnie to czysta komercja. I dlatego zostaję przy Lili :D

tom101
27th April 2007, 20:15
wez ty czlowieku nie porownuj MOLESTY ! do VERBY !.. MOLESTA KOMERCYJNA?? ja nie mooge.. gdzie indzej bym nawyzywal ale tu nie bede :/ ale wez widac ze sie nie znasz na tym wiec sie nie wypowiadaj. verba to shit!!! ale molesta to najlepszy uliczny polski rap czlowieku !!! tak jakbys mowil ze alizee ma okropny, straszny i wogole do niccze glos i jej piosenki sa lipne!!

karolkuich
27th April 2007, 20:27
A nie lepiej pisać tylko o tym co się lubi, bo teksty typu: nie nawidzę (czegoś tam)
niczego pozytywnego nie wprowadzają, a niepotrzebnie wprowadzają niepokój. :?

Przemyslav
27th April 2007, 20:55
Ja tam jestem spokojny ;) :)

Dragon
27th April 2007, 20:56
ekhmmm Bez nerwów ziomek :D

Ja nie słucham hh bo wolę coś głębszego. Tz Muzykę filmową.... Ona nie ma tekstu najczęściej więc trzeba się wsłuchać... To są czyste uczucia... W hh ja tego nie znajduję.
A jak już znajduję to się okazuje że to Verba... Co jak już się zorientowałem podobno hiphopem nie jest :D.
Zresztą hh jest za bardzo popularny i w ogóle nie oryginalny.... Powtarzam - ZERO ORYGINALNOŚCI... Jak powiesz że słuchasz hh i techno to będzie standard. A jak powiesz że lubisz gustujesz np w Muzyce celtyckiej i filmowej to już nabierasz oryginalnej. Jest to rzadziej spotykane....

Poza tym ci których słuchają hh i których ja znam - Inteligencją nie grzeszą ale ich nie winię... :D
Dlatego właśnie klasyfikuję hh jako muzykę dla - niewymagających... :P

Ale koniec offtopa bo do tego mamy osobny topic...:D

Przemyslav
27th April 2007, 21:07
Dragon Brawo !!! :) :) Nalejcie mu :D Popieram :) :) Dobra wracam słuchać Lilki :D

karolkuich
27th April 2007, 22:33
... Dobra wracam słuchać Lilki :D
:cheers: :xd: Nic więcej dodawać nie trzeba... :)

tom101
27th April 2007, 23:34
Dobra nie chce mi sie klocic. Ja sie nie wypowiadam na temat rocka bo tego nie slucham. I tak bedzie najlepiej. Na tym forum jestem bo slucham Lilki - o tyle.

karolkuich
27th April 2007, 23:38
No i o to chodzi. Nie jesteśmy tu przecież dlatego, że coś nas poróżnia,
Lecz dlatego, że coś nas łaczy... :)

Robertos2000
27th April 2007, 23:44
No i o to chodzi. Nie jesteśmy tu przecież dlatego, że coś nas poróżnia,
Lecz dlatego, że coś nas łaczy... :)

Nie cos a Ktos kolego :wink:
Ale sie afera zrobila, a ja tylko napisalem, ze nie lubie hh, no chyba do tego prawo mam? :lol:
Zreszto, bawmy sie i radujmy wspolnie przy najlepszej muzyce na swiecie czyli Alizee :twisted:

Sławek
27th April 2007, 23:56
tak jakbys mowil ze alizee ma okropny, straszny i wogole do niccze glos i jej piosenki sa lipne!! Alizee to komercja, ten jej kuszący uśmiech (wabiący fanów), słodkie spojrzenia, subtelne ruchy (dodać do tego umiejętności z flamenco). Słodki glosik, niewinne oczka i zawsze ten piękny uśmiech, wszystko robione pod komercję a my dajemy się nabierać. taka jest prawda :(

Traktujcie to jako joke :mrgreen: , ale serio to trochę tak wygląda jak napisałem.

Zwyzywanie kogoś i tak nic nie da bo raczej i tak bedzie trzymał się swoich poglądów, po co się dodatkowo stresować.
Recepta dla Was, Alizee na uspokojenie nerwów :D

karolkuich
28th April 2007, 00:11
Alizee to komercja, ten jej kuszący uśmiech (wabiący fanów), słodkie spojrzenia, subtelne ruchy (dodać do tego umiejętności z flamenco). Słodki glosik, niewinne oczka i zawsze ten piękny uśmiech, wszystko robione pod komercję a my dajemy się nabierać. taka jest prawda

Żartowniś :cheesy:

a.R.E.k.
28th April 2007, 10:14
ekhmmm Bez nerwów ziomek :D
Ja nie słucham hh bo wolę coś głębszego.

Ja teź nie słucham hip hopu za wiele, ale sądzę, że jeśli chodzi o słowa to on też może być głeboki. A co do muzyki...

P.S. Teraz to już naprawdę koniec OFF TOPA ;)

Przemyslav
28th April 2007, 16:47
Dobra kończmy offtopa no i P.E.A.C.E. :) :)

Dragon
6th May 2007, 20:54
Kurcze nie wiedziałem gdzie to wsadzić...
http://www.cgm.pl/media/kategoria.php?O_KATEGORIA=1&O_INDEKS=A
Może to kiedyś czytaliście...

tom101
6th May 2007, 21:07

czytałem to i mam ten wywiad. Nie ma sie co przejmować. Ci prezenterzy też jacyś głupi są.. nie ma co se glowy zawracac. Lilka na nich olała to juz po niej jadą..

Dragon
6th May 2007, 21:09

czytałem to i mam ten wywiad. Nie ma sie co przejmować. Ci prezenterzy też jacyś głupi są.. nie ma co se glowy zawracac. Lilka na nich olała to juz po niej jadą..
Ale czemu ich olała... To mnie zastanawia....

karolkuich
6th May 2007, 21:12
Alizee jak sądzisz dlaczego francuska muzyka hip hopowa cieszy się tak wielką popularnością? Jak ktoś zadaje tak głupie pytania, to mądrej odpowiedzi uzyskać nie może... :) Temat znany. Dobrze zrobiła, bo co ma piernik do wiatraka ? :)

kubex
6th May 2007, 21:32
Pytanie mądre nie widze w nim nic głupiego... :roll: A to ma piernik do wiatraka że Lili z francji i hip hop z francji :D

karolkuich
6th May 2007, 23:17
Tak, tylko nie zadaje się ślusarzowi pytań z mikrochirurgii i etc. :) Jeśli zadałbym Ci pytanie o muzyce której nie słuchasz, to z pewnością szybko odpowiedziałbyś, że nie wiesz, bo nie znasz lub nie lubisz tego gatunku. :frown: Rozmowa szybko dobiegłaby końca :) Poza tym dobrze jest obejrzeć ten "wywiad" i każdy sam się przekona. Gdzie tam był profesjonalizm... :?

hyundai86
7th May 2007, 00:40
Tak, tylko nie zadaje się ślusarzowi pytań z mikrochirurgii i etc. :) Jeśli zadałbym Ci pytanie o muzyce której nie słuchasz, to z pewnością szybko odpowiedziałbyś, że nie wiesz, bo nie znasz lub nie lubisz tego gatunku. :frown: Rozmowa szybko dobiegłaby końca :) Poza tym dobrze jest obejrzeć ten "wywiad" i każdy sam się przekona. Gdzie tam był profesjonalizm... :?

OBEJRZEĆ... :shock: w takim razie gdzie go mozna zobaczyc poda ktos jakies namiary i mam nadzieje ze obejrzec nie w sensie przeczytac. :wink:

Konrado
7th May 2007, 01:20

OBEJRZEĆ... :shock: w takim razie gdzie go mozna zobaczyc poda ktos jakies namiary i mam nadzieje ze obejrzec nie w sensie przeczytac. :wink:

trzymaj: Aliz_e_2001_10_1x_Interview_Polish_30_ton (http://www.mediafire.com/?a2nkeze1moy)

P.S format 'mov' czyli jak by cos zaopatrz sie np. QuickTime Alternativ :)

hyundai86
7th May 2007, 01:25
Działa działa :lol: wielkie dzieki za linka. :wink:
Luknolem na tego linka i po tym co widzialem to nie dziwie sie jak zareagowala a ten glos tego goscia jak bym go dorwal w swoje lapy :evil: to bym mu wytlumaczyl ze z nasza Lili sie tak nie postepuje. Nadodatek te pytania byly strasznie głupie. Mam nadzieje ze o tym jak najszybciej zapomniala :roll: Widac przy tym jej goracy temperament.

kiko90
7th May 2007, 07:37
Bez obrazy ale Polacy zawsze coś mają do Alizee :roll:

Jak bym go dorwał to normalnie :evil: :evil: :evil: te pytanie nie mają sensu " co pani wie o Polsce" niech jej pani powie ... ja piernicze co to za zwrot sam nie umie francuskiego :roll: :?:
A ja się nie dziwie, że Alizee odeszła każdy by tak zrobił, bo taki bez szczelnym zachowaniu naszych rodaków :roll:

Marzec
7th May 2007, 09:19
On nawet po polsku mówić nie umie, a co dopiero po francusku :/ Takie pytania powinien układać jakiś zagorzały fan, a nie taka istota człekokrztałtna. Zapomnieli o tym, że kobiety lubią jak sie je obsypuje pytaniami o ich samych, a oni... stwierdziliśmy, że nie możemy "dręczyć" jej zbyt poważnymi pytaniami.
niepoważne pytanie - niepoważna odpowiedź :twisted:

Dragon
7th May 2007, 10:24
Koledzy... Nie chcę tutaj oskarżać Lilki... Ale bądźmy obiektywni.... Tak naprawdę to my nie wiemy co się tam wydarzyło.... Alizée mogła mieć gorszy dzień i nie miała ochoty na wywiad, co pokazała bardzo szybko wychodząc z pokoju...

karolkuich
7th May 2007, 10:33
Masz rację Dragon, ale pytania i sposób w jaki były zadawane... powiedzmy że wszyscy mieli zły dzień.
Artykuł uznaję jednak za stronniczy :?

Dragon
7th May 2007, 10:50
Masz rację Dragon, ale pytania i sposób w jaki były zadawane... powiedzmy że wszyscy mieli zły dzień.
Artykuł uznaję jednak za stronniczy :?
Tak samo jak nasze wypowiedzi.... :mrgreen: Ale to zrozumiałe. Myślę że można skończyć temat bo i tak już wszystko chyba zostało powiedziane.

karolkuich
7th May 2007, 11:06
Ok. Ostatnie spostrzeżenia. Nagranie jest pourywane, więc dokładnie nie wiadomo, co się tam działo :)
Na końcu słyszymy: cytat: "w związku z tym, że ten program nie ma prowadzącego..." :) A więc kto go prowadził... ? :)
Chyba, że miałbyć to ktoś inny; nie ma się więc czemu dziwić, że wyszła taka kicha... :)

hyundai86
7th May 2007, 12:05
Ja mam tylko nadzieje ze nie zostalo jej to na dluzej w pamieci bo moze miec uraz do polski i polakow. :cry: Na cale szczescie jestesmy my wierni fani. :wink:

Marzec
7th May 2007, 13:23
Dlatego trzeba nagrać wideo ;]

Ja bym już nie męczył tego filmu bo i tak nigdy się nie dowiemy co tam się stało. Sami dobrze wiecie w jakim kraju żyjecie :P Przyznajcie że większość polaków (młodych) jest niekontaktowa, albo wulgarna. A tu trzeba inaczej :) Elegancja Francja :)

tom101
7th May 2007, 14:53
Co do tego wywiadu.. to brak profesjonalizmu tego dziennikarza jest az zbytnio widoczny. Niech sie cieszą że osoba tego pokroju (Lilka :oops: ehh) zechciała z nimi rozmawiać i przyjechać do tego kraju.. Pewnie sama tez miala zly dzien. Wszyscy przeciez bylismy nie raz niezle wkurzeni i musimy to zrozumieć.. A jeśli chodzi o .. jakby wizerunek Polaków.. to nie musi być zły w oczach Lilki. Czytałem gdzieś dość konkretny wywiad. :D nawet niektórzy dziennikarze nas rozumieją (nas fanów). Sprawdzcie ten wywiad : http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=16072&g=0&w=awy&ticket=59737882544013275ioNdZQX%2BqZmtyO9GAVMWOVdt LSFbpclocJuNt88jdJ8%2B0PuSoGfsJK7VsYurP8rcN5Db99G3 sQ%2FYmJnfBcnS9U6FgJfkaECqkeIZn%2Bope%2FqIbTRu2VlT Hgac7QiIMSM

Dragon
7th May 2007, 15:08
Znany wywiad.... Przykład dla kolegów z 30 Ton... :D

Marzec
7th May 2007, 16:49
Z ALIZEE, w stanie lekkiego zauroczenia, konwersował JACEK KURZYPSKI.
:D :D
No tak... ja bym tam nie wyrobił :)

Wracając do tematu to zauważyłem na maxiorach i innych serwisach z filmami, że 99,9% mężczyzn komentuje alizee średnio "bogini", a 99,9% kobiet komentuje ją na "ona nie umie tańczyć" :D zazdrość :twisted:

tom101
7th May 2007, 16:52

Wracając do tematu to zauważyłem na maxiorach i innych serwisach z filmami, że 99,9% mężczyzn komentuje alizee średnio "bogini", a 99,9% kobiet komentuje ją na "ona nie umie tańczyć" :D zazdrość :twisted:

Zazdrość dokładnie :D . Co do "bogini" to z wyglądu można mieć pewne wątpliwośći czy to jest aby na pewno człowiek :D Zresztą my o tym wiemy

hyundai86
7th May 2007, 22:06

Zazdrość dokładnie :D . Co do "bogini" to z wyglądu można mieć pewne wątpliwośći czy to jest aby na pewno człowiek :D Zresztą my o tym wiemy

Zazdrosc to malo powiedziane to jest z pelna premedytacja zazdrosc i z poczuciem ze slowo "BOGINI" nie jest tu nad wyraz użyte. Zreszta ktora dziewczyna nie jest zazdrosna. :wink:

karolkuich
7th May 2007, 22:20
...a 99,9% kobiet komentuje ją na "ona nie umie tańczyć" A JPVA widziały? Albo En Concert ? Szczerze wątpię... :)

kubex
7th May 2007, 22:43
Karol a widziałeś profesjonalne tancerki?? Siedze w tańcu ( break chyba większość wie :lol: ) od jakiś 4-5 lat. Uwierz że widziałem kobiety które tańczyły 100 razy lepiej :roll: :lol:

hyundai86
7th May 2007, 22:52
Karol a widziałeś profesjonalne tancerki?? Siedze w tańcu ( break chyba większość wie :lol: ) od jakiś 4-5 lat. Uwierz że widziałem kobiety które tańczyły 100 razy lepiej :roll: :lol:

Ja nie wiedzialem :lol: No i 4-5 lat to calkiem sporo pewnie jestes niezly. Moze umiescisz jakis filmik jak wymiatasz na parkiecie. :wink: Co z tego ze tancza 100 razy lepiej niech tancza i 1000 razy lepiej ale tu chodzi o cos wiecej. :oops: To cos czego nie da sie opisac. Dla przykladu ile jest teledyskow w ktorym to jedna laska lepsza od drugiej no i te ruchy a mimo to po obejzeniu teledysku nawet nie pamietasz twarzy. :wink: I to jest wlasnie to co odroznia Lili od innych dziewczyn. :oops:

Marzec
7th May 2007, 23:07
Nie no nie dobijajcie mnie. Przecież Alizée tańczyła od dziecka :?

...a 99,9% kobiet komentuje ją na "ona nie umie tańczyć" A JPVA widziały? Albo En Concert ? Szczerze wątpię... :)

Zobacz komentarze o, których mówiłem :)

http://www.maxior.pl/?p=index&id=17858&0
JPVA :D : (chronologicznie od najstarszych)
omijałem tylko męskie komenty

moniullaa
ehh... :/:/ wy oceniacie piosenke czy jej wygląd ?? ;/ tu nieliczy się jak ona wygląda tylko jak ona śpiewa ..a to jest róznica

marlena 387
alize miała zawsze fajne pioseneczki i w dodatku jest bardzo ladna szczerze mowiac zazdroszcze jej urody

Klaudia9935
Co wy w niej widzicie !!!!!!!!!! Zrobiła sobie TAPETE na twarzy i myśli że jest idealną laską?! :/

1993Karolcia
No rzeczywiście wyglądfa jak Anka Mucha ale chyba jest troche ładniejsza. :P No nieźle śpiewa, tańczy i jest bardzo ładne i zazdroszcze jej tego...:[

Agulec_13
ej ale zerknijcie na laski obok nij też nie są złe

weronisia
anka7777 całkowicie sie z Tobą zgadzam !! Też uważam, że ona jest ładna, ale bez przesady...u nas w Polsce też są takie. Wystarczy się tylko rozejżeć...A co do piosenki to mi się podoba i daję 5 oczywiście :)

agnieszka1551
heh zgadzam sie z dziewczynami ponizej :D :P:P pozdro for all :)

julia279
ta piosenka jest zajefajna

:D

[edit dół]
Ja tylko odpowiadam karkoliuchowi na pytanie (w tym poście). A zazwszyczaj przy JAM są negatywne komentarze od dziewczyn typu "nie umie tańczyć" :)

hyundai86
7th May 2007, 23:45
Marzec ale o co ci tak wogole chodzi. :evil: Wszystko co jest powyzej to sama prawda. :wink:

karolkuich
8th May 2007, 09:16
@kubex: Ja wcale nie twierdzę, że Lili :oops: tańczy najlepiej na świecie. Twierdzę, że potrafi, a to pewna różnica... :)
@Marzec: Zauważ że tylko 1993Karolcia wypowiada się na temat umiejętności tanecznych, reszta skupia się na wyglądzie. :lol:

karolkuich
8th May 2007, 09:17
@kubex: Ja wcale nie twierdzę, że Lili :oops: tańczy najlepiej na świecie. Twierdzę, że potrafi, a to pewna różnica... :)
@Marzec: Zauważ że tylko 1993Karolcia wypowiada się na temat umiejętności tanecznych, reszta koncentruje się na wyglądzie. :lol:

@SQ: Mógłbyś to usunąć, bo sam siebie nie cytowałem jeszcze... :x

kubex
8th May 2007, 20:29
No i 4-5 lat to calkiem sporo pewnie jestes niezly. Moze umiescisz jakis filmik jak wymiatasz na parkiecie.
O ile pamiętam gdzieś po forum chodziło zdjęcie :D A jak nie to odrazu je walne :D

Misiaczek
9th May 2007, 08:52
No i 4-5 lat to calkiem sporo pewnie jestes niezly. Moze umiescisz jakis filmik jak wymiatasz na parkiecie.
O ile pamiętam gdzieś po forum chodziło zdjęcie :D A jak nie to odrazu je walne :D

Pierwsze słyszę, żeby zdjęcie chodziło :twisted: :mrgreen: :mrgreen: . Musisz koniecznie zapodać linka do tego zdjęcia to se lookniemy czy ono chodzi :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

<joke> :mrgreen: :mrgreen:

kubex
9th May 2007, 11:17
Fotak jest w temacie Randka w jasno czyli nasze mordki o ile pamiętam na stronach od 60 do 90 sszukajcie jak wam sie chce. Ale lepiej poczekac az wróce do domu i sam cykne nowa fotkę ( jestem teraz na informatyce :P )

Misiaczek
9th May 2007, 11:53
Fotak jest w temacie Randka w jasno czyli nasze mordki o ile pamiętam na stronach od 60 do 90 sszukajcie jak wam sie chce. Ale lepiej poczekac az wróce do domu i sam cykne nowa fotkę ( jestem teraz na informatyce :P )

na stronie 87 - 7 post od góry :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trochę się naklikałem, żeby to znaleźć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zdjęcie numer jeden ( moim przenośnym boomboxem )
http://smg.photobucket.com/albums/v646/kacperek/?action=view&current=Fotosiki021.jpg

Zdjecie numer dwa ( z ekipą [ ja to ten pierwszy od lewej])
http://smg.photobucket.com/albums/v646/kacperek/?action=view&current=Cos234.jpg

Numer trzy ( w tle kacperek* któremu dzikuje za te foty )
http://smg.photobucket.com/albums/v646/kacperek/?action=view&current=Fotosiki022.jpg

Bonus : kumpel z którym break świruje ( aż mi żal było nie pokazać :lol: )
http://smg.photobucket.com/albums/v646/kacperek/?action=view&current=Ber028.jpg

*Kacperek - wspaniały typ który utrwala nasze osiedlowe wspomnienia aparatem za co ja, arnold, loczek, justyna, muza, alka, kaśka, micek, ber, zosia, mati itd dziękujemy.

kubex
9th May 2007, 12:31
Ale mnie nie ma jest tylko Ber :D Ale ja też już jestem w temacie "randka w jasno czyli nasze mordki " :D

Misiaczek
16th May 2007, 14:54
Od dawien dawna wiadomo, że w necie krążą różne komentarze na temat naszej ukochanej Alizée (nawet niektóre czytałem). Jednak ostatnio natrafił na.. (jakby to delikatnie powiedzieć :cry: :cry: )... niesmaczne komentarze :cry: :evil: :evil: . Normalnie mnie to zbulwersowało :evil: :evil: :evil: :evil:
Oto niekture z nich. Autorka: Beata-Beti

boże co to jest , wiesz co Ci powiem masz zjebany puder lub podkład , niewiem co Ty masz na tym ryju ale domyslam się że to jakiś podkład za 2,50zł , rozsmaruj sobie to dobrze sa takie waciki do twarzy , (niedrogie , może bedzie Ciebie na to stać).Aha , myślisz że jak zakrecisz tą tłustą dupą z celluitem to błyszczysz jak robaczek świetojański? myslisz że ukryjesz zmarszczki na twary i tu sie mylisz:)

myslisz jak ta pani zakrecii tyłkiemn to swieci , to kompletna utapetowana pani która nieumi spiewać a tymbardziej tańczy , caluski czas spiewa na podkładach i to jest śmieszne , jak nawali na swója buzie tapete to mogła by se chociaż ja dobrze rozetrzeć , to zwykła … co nieumi śpiewać prostaczka :)i z pewnościa jestem ładniejsza od niej . a Ty jesteś zwykłym wieśniakiem który zabujał sie w jej urodzie . wszyscy faceci myślom o jednym …:)

alizee wymiata meeee wasza alizee podbije zachwile całą afryke meeeeeeeeeee a najbardziej orangutany:P:Pcieszcie sie ze swojej wieśniary i mózgojebia-alizy meeee

Kiedy to przeczytałem trzy noce nie mogłem spać :cry: :cry: :cry: :cry: CO ZA CHAMSTWO :evil: :evil: :evil: :evil:

komentarze pochodzą ze strony: http://dzentelman.com/archives/2006/06/27/alizee-teledyski/

dopiero teraz to zamieszczam, bo nie wiedziałem, czy to umieścić na tym forum, czy też nie. Naipierw musiałem ochłonąć po tym wszystkim. Ale szczerze mówiąc nadal mam skołatene nerwy. :x :x :x :x

tom101
16th May 2007, 16:53
Widać ze ta osoba co to pisała az wrze z zazdrości :D nie ma sie co zabradzo przejmować. Piszą że Lilka jest "utapetowana" ok, ale załoze sie za ta osoba co to pisała to po lepszym utapetowaniu, super saunie i solarce nie bedzie wygladac nawet porównywalnie. Pisze że jest od Lilki ładniejsza.. taa :mrgreen: buahah.. wszystkie tak piszą :D . Jeszcze coś pisała o "tłustym tyłku" Alizee.. nie wiem, moze jest cos ze mna nie tak :D ale TAKIEGO jeszcze nogdy nie widziałem i pewnie nie zobacze :D pewnie autor tych komentarzy ma jakies spore kompleksy. Poprostu zwykła zazdrość to typowe.

Krzysiekhermanski
16th May 2007, 17:00
zgadzam sie z tobą jest zazdrosna bo Lili ma fanów a autor komentarzy nie :lol: :lol:

Misiaczek
16th May 2007, 17:24
I jeszcze ma szczelność mówiś, że ona nie umie śpiewać. Co za bezszczelna :evil: . Ciekawe jak by ona zaśpiewała :twisted: :twisted:

tom101
16th May 2007, 17:35
I jeszcze ma szczelność mówiś, że ona nie umie śpiewać. Co za bezszczelna :evil: . Ciekawe jak by ona zaśpiewała :twisted: :twisted:

wiadomo że wogóle.. na ma co se zawracac glowe takimi hejterami

Krzysiekhermanski
16th May 2007, 17:38
I jeszcze ma szczelność mówiś, że ona nie umie śpiewać. Co za bezszczelna :evil: . Ciekawe jak by ona zaśpiewała :twisted: :twisted: po co ty sie tak denerwujesz olej ją :cheesy: :cheesy:

Misiaczek
16th May 2007, 17:43
I jeszcze ma szczelność mówiś, że ona nie umie śpiewać. Co za bezszczelna :evil: . Ciekawe jak by ona zaśpiewała :twisted: :twisted: po co ty sie tak denerwujesz olej ją :cheesy: :cheesy:

faktycznie :mrgreen: miałem iść do łazienki załatwić potrzeby fiziologiczne. Dędę miał podwujną przyjemność :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hyundai86
16th May 2007, 19:33

faktycznie :mrgreen: miałem iść do łazienki załatwić potrzeby fiziologiczne. Dędę miał podwujną przyjemność :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobre dobre Misiaczek :wink: Nie przejmujcie sie namiezymy tych to znaczy te co to na pisaly i grzecznie :twisted: poprosimy o sprostowanie i przeprosiny :lol:

Krzysiekhermanski
16th May 2007, 20:40
no to raczej nie znajdziesz chyba ze jestes z detektywów :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

hyundai86
16th May 2007, 21:29
no to raczej nie znajdziesz chyba ze jestes z detektywów :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Nie ale internet to takie smietnisko w ktorym mozna znalesc wszystko wlacznie z tym co wczoraj robiles w necie :wink:

Krzysiekhermanski
16th May 2007, 21:35
co bedziemy sie w hakierów bawić :cheesy: :cheesy:

Lukas
16th May 2007, 21:46
Kurwa mac zjebane łazjzy nie chciałem tego pisac ale jak by dopuscili na długosc reki to bym zajebl tapeta ?? ty kurwa szmato masz tapete od urodzenia ci nastepni to pwenie dzieci naruchali w wieku 17 lat młodszym od siebie albo z patoloogicznych rodzin jak by ojciec wiedzial ze taki głupi bedzie to by sie na goracy kamie spuscil imbecyle i cwaniaczki zazdroscicie ze jest dziewczyna o idealnych rysach twarzy o przepieknym głosie co ja wyminiam Lili twoi fani to wiedza tylko takich ludzi jak ta 3 powinno sie eksterminowac albo dac na nauke do tych co kochaja Lili bys wtedy inaczej cieciu gadal jak pisał w tym poscie scyzoryk w kieszeni sie otwiera dajcie jakies namiary na te 3 zabije jak psy dawno mine tak nikt nie wk... jestem w szoku jak mozna tak napisac na ideał no jak????????????????

Sławek
16th May 2007, 21:57
alizee wymiata meeee wasza alizee podbije zachwile całą afryke meeeeeeeeeee a najbardziej orangutany:P:Pcieszcie sie ze swojej wieśniary i mózgojebia-alizy meeee
Trzeba było jej krótko posłać że wyje jak koza :lol:

Lub odpisać na wszystkie zarzuty:
1) Alizee ma robioną tapetę przez profesjonalistów i żaden artysta nie wychodzi na scenę bez tapety bo all idzie do TV i musi być zapięte na ostatnio guzik
2) Z playbacku śpiewa prawie każdy a jak Mandaryna się odważyła bez to widać były efekty :D Poza tym na stronie Croolik'a jak zobaczysz że Lilka miała w tygodniu po cztery koncerty i by wszystko sama śpiewała to po miesiącu nie mogłaby mówić.
3) chciałbym mieć dziewczynę z takim celulitem jaki ma Alizee :cheesy:

4) Zazdrość i prowokacja i nic więcej.

wszyscy faceci myślom o jednym Kobiety też, żeby do nich wszyscy faceci się podwalali i żeby tylko jakaś inna nie przyciągała więcej facetów niż ona, dowód tego co napisałem to właśnie post Misiaczka z komentarzami tej śmiesznej dziewczyny :twisted:

PS Lukas powstawiaj przynajmniej przecinki, ale powiedziałeś to co kryje się w ciemnej stronie mojej duszy, przymknąłbym tej pani pyszczek bo mnie tacy ludzie wkur**** nieźle

Dragon
16th May 2007, 22:00
heheheheheh No comment... hahahahahahaha

Zacytuję swój komentarz:

Droga beato-beti … Powiem tyle. Już zamówiłem mszę w twojej intencji…

A tak na serio…
J@# SIĘ S*&#!!!!!! JESZCZE RAZ NAZWIESZ ALIZEE
WIEŚNIARĄ TO PRZYSIĘGAM…..!!!!

idę się wyspowiadać… :(

Princesse Sophie:
Nie jestem księdzem… :D

Ło Jezuuuuu gdzie się tacy ludzie rodzą….

Trochę bez sensu ale szkoda się wysilać dla takiego zera...

Zresztą powiewa mi prowokacją...

Krzysiekhermanski
16th May 2007, 22:30
gdy bym tylko spodkał tom Beata -Beti to by zrobił to co napisałem w komentarzach na http://dzentelman.com/archives/2006/06/27/alizee-teledyski/ Amen :evil: :evil: :evil: :evil:

karolkuich
16th May 2007, 22:57
Spokojnie chłopaki, bez nerwów! Nie warto przejmować się oszołomami, gdyż właśnie o to im chodzi, o zwrócenie uwagi na siebie! Nie dawajcie takim "ludziom" satysfakcji. Trzeba ich olać, bo i tak zawsze będą. :?

ChoryyPastor
16th May 2007, 23:00
Właśnie chłopaki nie ma co sie tak napinać :D pewnie to kolejna z marnych prowokacji :D children of neostrada znalazły sobie zabawę :mrgreen:

kubex
16th May 2007, 23:07
Dajcie spokój.Nie zniżajmy sie do ich poziomu

karolkuich
16th May 2007, 23:09
Tatiana on May 10th, 2007 2:24 am

Jakakolwiek dziewczyna, która twierdzi, że Alizee jest brzydka - musi mieć mega kompleksy. Ona ma typowo klasyczną urodę, regularne rysy twarzy, piękne wlosy, oczy, usta, karnację! Jedynym minusem jest ten potwornie niski wzrost, ale twarz ma przepiękna… mówię to nawet jako kobieta - choć podobno jestem ładna, to zazdroszczę :) Tak kobieta potrafi napisać o kobiecie, kobieta, która jest świadoma swej urody. Jak jest w przypadku Beata -Beti :) domyślcie się sami... :cheesy:

Marzec
17th May 2007, 18:50
Przejmujecie się. Możliwe, że tak jak mówicie, Beata jest dzieckiem neostrady i w tym wypadku nie ma dyskusji o dyskusji :) Nie ma się zresztą co przejmować tym co uważają zakompleksione dzieci. Także, jeśli nie znacie osoby komentującej to radzę wam się tak nie przejmować treścią jej komentarza, bo to tylko strata czasu. Autorem takich komentarzy może być praktycznie każdy, ale nie filozujmy... Nie odpisujcie na te komentarze w brutalny sposób bo to tylko pogarsza sprawę, więcej antyfanów może się ujawnić jak to zauważy, a co najgorsze może rozpocząć wojnę ;)

Sławek
17th May 2007, 20:37
No i jak się wybucha gniewem to tylko się daje dodatkową satysfakcję tej osobie co pisała te komentarze.

kubex
17th May 2007, 21:49
Nom taka osoba ma nieżly ubaw z tego :D

Krzysiekhermanski
17th May 2007, 22:04
ta osoba powina pałą dostac to by mniała nauczke :cheesy: :cheesy:

Konrado
18th May 2007, 02:40
Dzisiaj w pracy mialem smieszna sytlacje, dwoch kolegow przyszlo zrobic sobie kawke a ze na stole lezal moj fonik wiec postanowili sobie obejzec... Oczywiscie pierwsze co rzuca sie w oczy to zdjecie Alizee na przedni panelu telefonu :cheesy: wiec kolega zapytal:
- kto to jest ?
- no to ja ze Alizee - francuska piosenkarka
ten drugi kolega musial cos zle zrozumiec i zapytal:
- kto ją liże ? :mrgreen:
wybuchlismy obydwoje smiechem, cala sytlacja zostala potraktowana z humorkiem, na koniec jeszcze stwierdzili ze to fajna du*** (wiecie jak to sie w pracy mowi :mrgreen: )

kiko90
18th May 2007, 15:38
Ach widze, że zabawnie jest w pracy :oops:
Ale, żeby kto ją liże :mrgreen:

Misiaczek
28th May 2007, 15:02
co bedziemy sie w hakierów bawić :cheesy: :cheesy:

hehehe poprosimy zawodowca w tej dziedzinie :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen:

Haker jak się patrzy (http://www.funner.pl/smieszne-fotki/haker-jak-sie-patrzy/)

Misiaczek
28th May 2007, 15:07
Ale, żeby kto ją liże :mrgreen:

Conver!?!?!?... Co ty z tym telefonem robisz??? :oops::oops:.

P.S. Przepraszam, za podwójnego posta. Proszę o łagodny wymiar kary :weep::weep::weep:

hyundai86
29th May 2007, 02:24
hehehe poprosimy zawodowca w tej dziedzinieHaker jak się patrzy (http://www.funner.pl/smieszne-fotki/haker-jak-sie-patrzy/)

Ta tylko zwirek i muchomorek nie znaja sie na komputerach bo to jaskiniowcy :D

P.S. Przepraszam, za podwójnego posta. Proszę o łagodny wymiar kary :weep:

Kara bedzie mhy nie mam pomyslu a juz wiem musisz obejzec to do konca http://www.youtube.com/watch?v=ZF1qIZ8K8DA tylko sie nie zrzygaj :lol:

Sławek
29th May 2007, 09:09
Conver!?!?!?... Co ty z tym telefonem robisz??? :oops::oops:.

P.S. Przepraszam, za podwójnego posta. Proszę o łagodny wymiar kary :weep::weep::weep:
Nie ten temat ale raz można http://www.youtube.com/watch?v=cbDgP1Gsasg&mode=related&search=

Marzec
9th June 2007, 19:51
Dzisiaj w Europa Da Się Lubić rozmawiali o muzyce
Mówili jacy są najpopularniejsi wykonawcy w krajach, kogo się słucha mimo tego, że już nie śpiewa i jakie zespoły mają szansę się teraz wybić
O Lili nie było ani słowa :(

Marzec
25th June 2007, 01:21
http://saintsabastien.com/pages/photos.php
Ale ktoś kiepsko sparodiował Alizée

Krzysiekhermanski
27th June 2007, 02:27
co to ma być to kpiny są bez komentarza

Italiano
27th June 2007, 22:43
ogólnie, pardodiowanie Alizée jest niepoważne :evil:

Marzec
9th August 2007, 01:09
http://www.fotka.pl/klan/27062/Alizee/Klanowicze.html
Zobaczcie. Na "fotce" Alizée jest nawet lubiana. Dodawajta się, jeśli macie tam konta :D

pietro333
11th August 2007, 14:34
No dobra koniec narzekania na Alizee, sorki za lekki offtopic. Narazie mania na Jej punkcie mi nie przeszła i to się liczy :D

Marzec
11th August 2007, 23:01
http://www.askmen.com/women/singer_100/119_alizee.html
Oceniajmy gdzie się da ;) Oceńcie tu. Zachęcam, fajny dźwięk przy głosowaniu xD

karolkuich
11th August 2007, 23:35
Stówka poszła... :)

Blaze
13th September 2007, 19:46
no niech to szalg jasny trafi ale sie wnerwilem net sie zwiesil i minimalna ilosc punków dalo no ja cie pi..... co za gówno z tej neo no nie dlaczego tak sie musialo zdazyc rarghhhh :/ ||| no jest hahahaha 100 :D ale jestem happy

Nevi
13th September 2007, 22:23
Kolejna setka :D:D:D

Blaze
13th September 2007, 23:02
ja dam jak najwiecej tylko troche nie rozumiem tego rankingu. moze sie nie przyjzalem ?
hmpff wiec jak bedzie miala 99 to bedzie super zarabiscie acha:) no to go go go to tylko chwilka niech kazdy głosuje:D (czemu tam jest 100 tylko na max? Lili zasluguje na wiecej nie xD?) ja juz ostro lece i chyba po raz 100 odswiezam ta strone z glosowaniem :) zobacycie podnios Jej srednia na 99 :D

solo
25th September 2007, 23:50
A ja sie chcialem czyms podzielic. Otoz kolega byl na wakacjach we Francji. Nie w jakims kurorcie tylko "na stopa" i nocowalu "zyczliwych" wiec troche sie ze zwyklymi ludzmi nakontaktowal ze tak powiem. No i wlasnie. Znajac moje zamilowanie do Lilki wypytywal ludzia o Nia. I tu nie mila niespodzianka. Dowiedzial sie ze dla nich Lili jest jakby to powiedziec...obciachowa? Takie nasze Ich Troje...tak przynajmniej twierdzila zdecydowana wiekszosc z pytancyh (niezaleznie) francuzow :/...mowia ze owszem ladna i fajne ma koncerty-w sensie widowiska, ale Jej miosenki to kicz.

Co o tym myslicie? Mojego zdania o Niej to nie zmienia, ale ciekaw jestem poini innych bywajacych we Francji. Faktycznie tak to wyglada? Az mi sie nie chcialo wierzyc.

karolkuich
26th September 2007, 00:49
Ja co prawda we Francji nie byłem, lecz uważam, że jeśli ktoś twierdzi, że piosenki Alizee to kicz, to napewno nie będzie miał o Niej dobrego zdania. Nie wszystkim twórczość Lili się podoba. :) I już. Nie ma się czym przejmować, z resztą to opinia prowincji... :)

Ladon-PL
26th September 2007, 18:29
A ja sie chcialem czyms podzielic. Otoz kolega byl na wakacjach we Francji. Nie w jakims kurorcie tylko "na stopa" i nocowalu "zyczliwych" wiec troche sie ze zwyklymi ludzmi nakontaktowal ze tak powiem. No i wlasnie. Znajac moje zamilowanie do Lilki wypytywal ludzia o Nia. I tu nie mila niespodzianka. Dowiedzial sie ze dla nich Lili jest jakby to powiedziec...obciachowa? Takie nasze Ich Troje...tak przynajmniej twierdzila zdecydowana wiekszosc z pytancyh (niezaleznie) francuzow :/...mowia ze owszem ladna i fajne ma koncerty-w sensie widowiska, ale Jej miosenki to kicz.

Co o tym myslicie? Mojego zdania o Niej to nie zmienia, ale ciekaw jestem poini innych bywajacych we Francji. Faktycznie tak to wyglada? Az mi sie nie chcialo wierzyc.

Myślę, że wszystko zależy od tego kogo spytasz.

Nie wiem jakim cudem, ale czytałem dzisiaj po raz pierwszy cały ten temat. No i zauważyłem, że była ostra dyskusja na temat np.
- hip-hopu,
- czy Lili umie tańczyć
- kto jakie głupoty napisał w komentarzach
itd...
A dla mnie to wszystko głupoty, bo Lili przysłoniła mi cały świat i już tylko jej słucham. Cała reszta muzyki mnie nie interesuje. Może i ktoś umie ładniej śpiewać i tańczyć lepiej, ale ja nie oceniam techniki a całokształt w którym dla mnie Alizee nie ma konkurencji.
Komentarzy nie czytam, bo jak ktoś ma syndrom strusia (mózg mniejszy od oka), albo rozgwiazdy (wogle nie ma mózgu) - to nie jest w stanie nikogo obrazić. A jak przegina to dostaje w mordę i kończymy bezowocną dyskusję.

A co do francuzów to jednak płyty się sprzedają, a Lili nie gra koncertów bez publiki. Robi wielką karierę i pewnie ileś osób nie może przeboleć, że taka młoda dziewczyna ma takie szczęście.
Nie porównuj Alizee do "ich troje", bo Lili ma wszystko, tylko może teksty mogły by być głębsze, ale ja nie znam języka i mi to zwisa - ważne że miło się słucha. A wiśniewski ani głosu nie ma, ani nie wygląda, tylko te piosenki komuś się spodobały (i to nie mi).

Blaze
26th September 2007, 20:04
wisnia nie ma nie tylko glosu i wygladu ale tez rozumu a Alizee mimo swojego wieku juz osiagnela wilekie sukcesy i osiagnie jeszcze wieksze w przyszlosci, napewno moze to byc powodem zazdrosci innych artystek, a kobiety to lepiej niech na jej temat sie nie wypowiadaja (oczywiscie chodzi mi o te które Jej zazdroszcza i ciagle pisza negatywy na Jej teamt)

Hunti
26th September 2007, 20:28

Chyba tak... Ja się dowiedziałam, od znajomych internetowych z Francji, że albo mają do niej neutralny stosunek, albo "to muzyka dla dzieci"... Trudno :wink: Za bardzo mnie to też nie rusza... :)

Ladon-PL
26th September 2007, 20:44
Chyba tak... Ja się dowiedziałam, od znajomych internetowych z Francji, że albo mają do niej neutralny stosunek, albo "to muzyka dla dzieci"... Trudno :wink: Za bardzo mnie to też nie rusza... :)

A jednak jeżeli ta informacja się potwierdza, to mi jest trochę przykro, że tak ją traktują :tears: .
Szkoda, że nie mogę jej powiedzieć, że bez względu na wszystko dla mnie będzie najjaśniejszą gwiazdą...

CZESTER
26th September 2007, 21:35
Ja byłem we Francji rok temu, i również wypytywałem kuzynów, i ich znajomych o Lili. Sytuacja wygląda tak, ze albo większość z nich niesłyszała i Lili, albo jak już słyszeli, to nikt sie nią nie intersuje...

Shibby
26th September 2007, 22:53
Każdy ma własny gust i należy to szanować. Pisząc niepochlebne rzeczy o Ich Troje albo o Wiśniewskim, nie jesteście lepsi od tych, którzy twierdzą, że np. piosenki Alizee to kicz.

Świat trzeba zacząć zmieniać od siebie. Wszystkich się zmienić nie da. Ale pokażmy chociaż, że Alizee ma w Polsce fanów wyjątkowo kulturalnych, potrafiących szanować inne osoby. Jak jakiś typ muzyki się nie podoba, to najlepiej reagować na to zupełnie neutralnie. :) Żeby ktoś nie stwierdził, że się wymądrzam, to dodam, że sam jeszcze parę lat temu tego nie potrafiłem i również w bezsensowny sposób zdarzało mi się innych obrażać (również np. fanów Ich Troje). Teraz nabrałem dystansu i jedyna reakcja na to, że np. muzyka Ich Troje mi się nie podoba, jest... jej nie słuchanie. :) Polecam wszystkim. :)

Przy okazji musicie pamiętać, że nie ma artystów, których ludzie tylko i wyłącznie by kochali. Dlatego nic w tym dziwnego nie ma, że są również osoby, którym muzyka Alizee się nie podoba tak bardzo jak nam.

Ale to żaden powód do zmartwienia. W końcu trzeba pamiętać, że te kilka milionów płyt, które Alizee sprzedała, ktoś musiał kupić. :) Dlatego fanów ma również bardzo wielu. :)

Ladon-PL
26th September 2007, 23:15
Każdy ma własny gust i należy to szanować. Pisząc niepochlebne rzeczy o Ich Troje albo o Wiśniewskim, nie jesteście lepsi od tych, którzy twierdzą, że np. piosenki Alizee to kicz.

Trochę źle mnie zrozumiałeś. Niech każdy sobie słucha czego chce i naprawdę jestem bardzo tolerancyjny pod tym względem.
Tylko Alizee jest dla mnie nieporównywalna do kogokolwiek. Jest po prostu najwspanialsza i wyjątkowa, więc każdy wokalista, który był by wpisany do porównania spowodował by u mnie taką samą reakcję - i zawsze znajdę 100 powodów dla których Lili jest lepsza :cheesy:. Od kiedy jej słucham - zawsze znajdzie sie ktoś, komu coś się nie podoba i dlatego tak reaguję na każde porównanie.

Citroen_Maniak
27th September 2007, 19:20
Wg. mnie teraz Lili jest dojrzalsza psychicznie, ale dalej wygląda młodziutko :) Chodzi mi o to, że nie ma na twarzy kilo pudru, drugie pół kilo tuszu do rzęs itp. Naturalny design przede wszystkim. A fryzurka jest piękna :)

Blaze
27th September 2007, 22:48
własnie ta naturalnosc wyróżnia Alizee :) grajac w call of duty spotkalem pewnego francuza, który mi powiedzial ze lubi Alizee i ze wiekszosc ludzi jakich zna równiez ja lubi :D powiedzial ze słodko spiewa i fajowo wyglada :D

karolkuich
27th September 2007, 22:52
Ja byłem we Francji rok temu, i również wypytywałem kuzynów, i ich znajomych o Lili. Sytuacja wygląda tak, ze albo większość z nich niesłyszała i Lili, albo jak już słyszeli, to nikt sie nią nie intersuje...

Francuzi... :)

Raiderek
28th September 2007, 00:52
ale taka prawda bo francuzow za duzo nie slucha swoich wykonwacow to tak jak ja nie slucham polskich tak samo tyczy sie francuzow chyba ze sie myle :P

tom101
28th September 2007, 19:36
No przeciez juz ten temat byl poruszany. Lili we Francji jest uwazana za kicz.. no jak u nas Doda.. przeciez to wiadomo

Marzec
28th September 2007, 19:51
Są fani i antyfani. Tych pierwszych jest zazwyczaj mniej. Są jeszcze osoby neutralne

Maciej
28th September 2007, 21:54
No przeciez juz ten temat byl poruszany. Lili we Francji jest uwazana za kicz.. no jak u nas Doda.. przeciez to wiadomo

Ja tam Dody za kicz nie uważam. Lubię jej piosenki, jest ładna tylko czasem zdarzają się jej wpadki. Ale sądzę, że w Katharsis trochę przegięłą.

Ladon-PL
29th September 2007, 00:47

Doda nie ma u nas takiej złej opinii. Jak Lili jest taką ulepszoną Dodą (a raczej Doda dużo gorszą wersją Lili) to jest całkiem dobrze. W końcu to Doda sprzedaje najwięcej płyt i gra najwięcej koncertów w Polsce...

Wienio
29th September 2007, 11:40
Moi znajomi o dziwo znają Alizee... mają raczej neutralne o niej zdanie, chociaż znają ja bardziej jako "lolitka" niż Alizee... myślę ze jak by oglądnęli więcej teledysków i posłuchali innych utworów to by było lux:D:D

Dragon
29th September 2007, 11:44
walić opinie i stereotypy!

o tak powiem.

Wienio
29th September 2007, 11:48

o tak powiem.

dokładnie idę im nastukać!!! a co...

Ladon-PL
29th September 2007, 12:46

o tak powiem.

Jak zwykle mądrze gadasz :cheers:

Dragon
29th September 2007, 12:52
:cheers:
Gdyby się człowiek przejmował tym co ludzie gadają to by nie miał życia. A ja mam ich za przeproszeniem w d....!:D Choć przeca nie spotkałem się z jakimś wielkim wyśmiewaniem.
Przynajmniej nie większym niż z tego że latam po lesie i się strzelam :P

Ladon-PL
29th September 2007, 13:54
Choć przeca nie spotkałem się z jakimś wielkim wyśmiewaniem.
Przynajmniej nie większym niż z tego że latam po lesie i się strzelam :P

Mi takie strzelanie po lesie bardzo imponuje. Jest ktoś, kto się z tego śmieje?
Jak to powiedział Albert Einstein:
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności"

Dragon
29th September 2007, 13:57
Święta racja :]
offtop się robi ^^
a więc [/offtop]

solo
29th September 2007, 14:26
a ja tam sie przejalem. niezbyt milo sie dowiedziec ze we wlasnym kraju nikt Jej nie slucha:/ lub wrecz uwaza za dziecinade.

karolkuich
29th September 2007, 21:27
Jak to nikt nie słucha ? A skąd tyle sprzedanych płyt ? :D Tak jak napisał Dragon: nie ma co przejmować się opinią osób, które znają Alizee zapewne tylko z teledysku Moi...Lolita i posiadają niepełną lub zerową wiedzę na temat Jej póżniejszych dokonań. :)

Shibby
30th September 2007, 00:22
Jak by nikt we Francji nie słuchał Lili to jak można wytłumaczyć tłumy ludzi na jej trasie koncertowej po Francji i tak niezwykle żwawo reagującą publiczność, jaką można zobaczyć w studiach telewizyjnych, gdzie występowała Lili? :) No już nie wspominając o milionach sprzedanych płyt w samej tylko Francji.

Tylko to nie znaczy, że od razu wszyscy Francuzi będą ją wielbić. To jest nierealne, żeby jedna osoba miała tylko i wyłącznie fanów. A z reguły w przypadku piosenkarek/piosenkarzy również nierealne staje się, aby było więcej fanów niż reszty osób. Przede wszystkim dlatego, że po pierwsze nie każdy słucha regularnie muzyki, a po drugie gusta są różne. Dlatego nie oczekujcie cudów. A to, że ktoś jest neutralnie nastawiony to nic złego. Wręcz ma to swoje plusy, bo ja bardzo cenię osoby, którym twórczość danej osoby nie przypadła do gustu, ale potrafią zachować neutralną postawę.

Dlatego na prawdę nie ma co się zamartwiać, że nie każdy jest fanem Lili. Nie jest - jego sprawa, jego prawo. Ważne, że my jesteśmy i że nie jesteśmy jedynymi fanami.

A całości uroku dodaje fakt, że Lili ma fanów praktycznie na całym świecie. Pierwsza lepsza osoba o takim czymś może tylko pomarzyć. Sławę (mniejszą lub większą) na całym świecie zdobywają tylko Ci, co na to zasłużyli lub Ci, którzy są swoistymi skandalistami (np. Paris Hilton głównie dzięki temu zawdzięcza swoją sławę). O Lili chyba nie można powiedzieć, aby była skandalistką. Jest po prostu dobra. :)

solo
30th September 2007, 11:25
ok, wiec uscislam. "nikt" to byla przenosnia. chodzilo o to ze taka przykra opinia o Niej jest powszechna we Francji.

Marzec
30th September 2007, 12:44
Nie paplajmy, przecież to się niedługo zmieni :)

Blaze
30th September 2007, 13:11
zeby polubic Alizee trzeba troche Ją poznac

hyundai86
24th October 2007, 00:03
zeby polubic Alizee trzeba troche Ją poznac

Czytam te posty tak bardzo szybko praktycznie po nich przelatujac i dochodze do ostatniego czyli czytam twoj ale zamiast polubic - poslubic :shock: a potem WTF :cheesy: co on tam pisze i czytam jeszcze raz powoli a tam "polubic" :) i sam sie z siebie smieje :wink:

Przemyslav
24th October 2007, 00:09
Hyundai można i tak :D :D

kiko90
24th October 2007, 15:46
Jak kto woli :oops:

Marzec
29th November 2007, 21:17
Może by tak poinformować Polskę o powrocie Lili? :) Jakoś w żadnych serwisach muzycznych polskich, ani innych portalach nie zauważyłem żadnych newsów. Co o tym sądzicie? Tylko nie pytajcie się jak :P Ja pytam się czy :P

CZESTER
29th November 2007, 22:10
No pomysł dobry, trzeba by troche nawinąć temat :) Fajnie by było słyszeć w radiu albo w TV o powrocie Naszej Lilki :)

spec_u
29th November 2007, 22:34
Shibby... Lili na pewno nie była skandalistką jak Paris Hilton (nosiła majtki :D) ale własnie : )

- Przykrótka spódniczka w "Moi... Lolita" (live) gdzie widać owe majtki :D
- Teledysk do Moi... Lolita który przypomne że został podobno poczatkowo zakazany m.in w Wielkiej Brytani :D
- Kolenja przykrótka spódniczka w JPVA gdzie widać "co nieco" :D
- bardzooo sexowny strój w J'en ai marre (tzw. SEXI version każdy wie o co chodzi :)

Oczywiscie ja Lili nic nie zarzucam wiadomo biznes to biznes a Mylene Farmer chyba o tym wie najlepiej : )

karolkuich
29th November 2007, 23:40
No ja też się dziwię że nikt, nigdzie nawet nie wspomniał, ale znając nasze radio, to premiera singla odędzie się za jakiś miesiąc, dwa... :D

kiko90
3rd December 2007, 16:37
Może by tak poinformować Polskę o powrocie Lili? :) Jakoś w żadnych serwisach muzycznych polskich, ani innych portalach nie zauważyłem żadnych newsów. Co o tym sądzicie? Tylko nie pytajcie się jak :P Ja pytam się czy :P

Nom możnaby było, ja nie wiem jak, ale jak ty wiesz jak to zrób :)

Marzec
3rd December 2007, 19:44
OK niebawem świat ujrzy to co piękne ;)

CZESTER
3rd December 2007, 20:19
Marzec, jaki masz plan? :)

Maciej
3rd December 2007, 21:48
Właśnie, może byś nas wtajemniczył??? :cheesy:

EternelFan
3rd December 2007, 21:58
Uchyl rąbka tajemnicy ;P nie trzymaj w nieswiadomosci ;)

Maciej
3rd December 2007, 22:43
No Marzec mów bo nie wytrzymam :mrgreen:

Marzec
4th December 2007, 03:31
Powiem tylko tyle że informowany podziękował za sygnał :D Może się uda x]

EternelFan
4th December 2007, 16:00
Nie moze :P musi sie udac :D

Marzec
5th December 2007, 00:58
Coś nie widzę reakcji ze strony zainteresowanego

Marzec
5th December 2007, 20:24
Polska to zacofany kraj. Nic nowego. Tylko ten durny polski "szołbiznes". Męczenie ciągłe polskich aktorów, piosenkarzy itp. Ciemnota i zacofanie.
http://muzyka.interia.pl/szukaj/?q=alizee&szukaj=szukaj
http://muzyka.onet.pl/szukaj.html?str=alizee

właśc. Alizée Jacotet
Alizee nakłania do pedofilii?
I oto co stanowi 50% info o Lilly na interii ;]

Hehe patrz Maju co znalazłem przy okazji :) :D
http://muzyka.onet.pl/1,202,8,8188640,24440537,1270946,0,forum.html

kiko90
5th December 2007, 21:21
Coś nie widzę reakcji ze strony zainteresowanego

A do kogo to wysyłałeś mtv, viva, onet ??

EternelFan
5th December 2007, 21:28
Rmf Fm? ;>

Marzec
5th December 2007, 21:43
Ok przyznaję się :P Myślałem że zdziałam cuda korzystając z pudelkowej możliwości "donosów", ale nie widzę większego zainteresowania wypoconym przeze mnie długim tekstem wysłanym do pudelek.pl

Skopiowałem więc wszystko i wysłałem do muzyka@onet.pl czy jakoś tak, ale zainteresowania też nie ma. Można jeszcze wysłać do tych co proponujecie ale mnie to już kupa obchodzi ;)

kiko90
5th December 2007, 21:53
Pewnie ich Alizee gówno obchodzi, bo dla nich tylko te spersy i te gwiazdeczki poslkie :roll:

Mariusz
5th December 2007, 22:01
No cóż, wypada tylko wielce żałować, że w Polsce Alizee ma taką opinię a nie inną...Choć w sumie, nie wiadomo, dlaczego...Przynajmniej ja tego nie rozumiem...Oby to się z czasem choć TROCHĘ zmieniło!!! Na lepsze, of course...

karolkuich
6th December 2007, 00:13
Britney grozi Paris?
Agata Buzek krytykuje Muchę i Rusin
Gwiazda Harry'ego Pottera pali jointa!
Wałęsa już zdradza nowego chłopaka?
Brodzik na wyprzedaży
Pazura z blond laską na wakcjach... itp. itd.

Marzec, chyba nie sadziłeś, że w tym serwisie coś na temat Lili napiszą...
Spójrz na te tytuły. Czy sądzisz, że jest wśród nich miejsce na niewinny powrót nieznanej gwiazdy... :) Olać ich! :hate::flush::twisted:

Dragon
6th December 2007, 13:58
walić te głupie serwisy z pudelkiem na czele.
Mało rzeczy z tych które opisują to prawda. Zresztą co do Lilki to my jesteśmy specjalistami a nie oni ^^

Shibby
6th December 2007, 15:37
Szczerze mówiąc to nawet bym nie chciał, aby na jakichś pudelkach pisali o Lili bo mi się ten serwis kojarzy jedynie z tanimi sensacjami. :)

Tym czasem:
http://muzyka.onet.pl/0,1653226,newsy.html

:D

Może i krótki news oraz trochę nie dokładny (np. wraca po 3 latach, a w wypowiedzi mówi o tym, że jest o 7 lat starsza - jak ktoś nie jest wtajemniczony i nie wie, do czego Lili się odniosła mówiąc o tych 7 lat to może zgłupieć :P). Ale dobre na początek i to. :)

Marzec
6th December 2007, 17:07
JEST!!! :D To jest odzew na mój mail!! To są cytaty z mojego tekstu :mrgreen: Kocham onet XD

Mariusz
6th December 2007, 17:24
No, zaskoczyli mnie i to bardzo mile!!! Tak trzymać!!!

Przemyslav
6th December 2007, 17:27
Ale oczywista nie dali nowszego foto bo po co :/

Marzec
6th December 2007, 17:31
Słuszna uwaga. A załączyłem 2 fotki z sesji i 3 "paparazzi". Wszystkie nowe

Shibby
6th December 2007, 19:50
http://muzyka.onet.pl/

W prawym menu na dole jest coś takiego jak "Dziś poszukiwani". Jest tam Lili i Chemical Brothers. Z tego co się domyślam, to chyba wyświetla tam najczęściej poszukiwanych (w szukajce :P) danego dnia? ;)

Zresztą właśnie po tym, jak zobaczyłem tam Lili, postanowiłem sprawdzić, czy czasem jakiś news się nie pojawił i proszę - pojawił się. :)

hyundai86
6th December 2007, 20:37
To Ci sie Marzec udało ;) pewnie groziłeś im zamachem bombowym :cheesy: albo zniszczeniem serwerów :lol: Rzeczywiście Lili znajduje sie wśród dzisiejszych poszukiwanych :P

CZESTER
6th December 2007, 22:51
No no, jakis postęp już jest :)

kiko90
7th December 2007, 23:03
Słuszna uwaga. A załączyłem 2 fotki z sesji i 3 "paparazzi". Wszystkie nowe

Hehe pewnie to ty byłeś jednym znich :P

No no ładnie, ale szkoda, że bez nowego wyglądu :roll: ale coż ważne że coś się dzieje :P

Shibby
8th December 2007, 04:11
Przy okazji znalazłem:
http://hfc.com.pl/?id=zap_plyta&nr=75

Marzec
8th December 2007, 19:21
OBORZE! ALIZEE!
Absolutna Top of The Pops, CMO, poprostu UROCZA PIĘKNA MŁODA DAMA :*

~CutMjutOżehy , 06.12.2007 19:43:lol:

http://fider.idg.pl/info.asp?j=1&za=3&id=17043666
http://www.news.palto.org/afery/19175
http://www.rozrywka.e-arty.biz/powrot-odmienionej-alizee/
http://pl.redtram.com/go/68000640/

http://www.muzyka.pl/news/pokaz/13249/powrot_odmienionej_alizee.html

Domino zaczęło się przewracać :)

Kurczę, jak widzę ten cytat z wywiadu z Lili w tak popularnym serwisie i wiem, że ja go im tam podałem, a tłumacze to jest Hunti to widzę jaką mamy potęgę :D

Hunti
12th January 2008, 22:28
Nie bardzo wiem, gdzie to umieścić, bo to właściwie tylko wzmianka... Ale za tydzień, w czwartek mam na francuskim u monsieur Cochet'a 20 minutową prezentację ustną o Alizee właśnie... :wink: Ktoś ma jakiś pomysł, jaki utwór zapuścić, albo jakie zdjęcia wziąć? :)

EternelFan
12th January 2008, 23:36
Oczywiście nie może zabraknąć Moi Lolita, to już jest klasyka ;) a zdjęcia... jak bym dał z dzieciństwa, później początek kariery, okres MCE i EC, na koniec obecne ;) po pare na każdy z okresów życia ;)

Konrado
12th January 2008, 23:52
Nie bardzo wiem, gdzie to umieścić, bo to właściwie tylko wzmianka... Ale za tydzień, w czwartek mam na francuskim u monsieur Cochet'a 20 minutową prezentację ustną o Alizee właśnie... :wink: Ktoś ma jakiś pomysł, jaki utwór zapuścić, albo jakie zdjęcia wziąć? :)

jesli chodzi o zdjecia o najlepiej zacznij od histori z samolotem, nastepnie te z sesji do plyty Gourmandises, nastepnie En Concert i cos z obecnych
podkald to Mail Lolita i Parler Tout Bas. Z En Concert Tempete lub Amelie ma dit na koniec obecny hit Mademoiselle Juliette

Mojim zdaniem taki klimat bedzie najlepszy :)

Marzec
3rd February 2008, 03:55
Znowu napisałem do Pudelka :) Tym razem nieco brutalniej, ale powinno to ludzi zainteresować :P Zgadujcie o co chodzi :D Podpowiadam, że Pudelek lubi pisać o skandalach :)

Maciej
3rd February 2008, 10:02
muzyka.onet.pl --> kliknijcie na "PREMIERY" i wejdźcie na 2 stronę :cheesy: wcześniej to było na pierwszej

Hunti
3rd February 2008, 22:16
Znowu napisałem do Pudelka :) Tym razem nieco brutalniej, ale powinno to ludzi zainteresować :P Zgadujcie o co chodzi :D Podpowiadam, że Pudelek lubi pisać o skandalach :)

konflikt Alizee i Mylene Farmer? Ale co do Pudelka, to nie sądzę, by ukazała się tam najmniejsza wzmianka o Alizee... No, chyba, że zaczęłaby latać po Paryżu bez majtek, ogłosiła, że jest lesbijką, bądź wyszła za Wiśniewskiego/Beckhama/Timberlake'a/Jacykówa... (żadnego z tych panów jej nie życzę), bo takie osoby i zdarzenia mają tam, niestety, wzięcie. :roll:

karolkuich
3rd February 2008, 23:22
Ja tam bym nawet nie chciał, żeby na Pudelku coś o Lili:wub: pisali. Toż to by była kompromitacja !:liliconfused:

Marzec
3rd February 2008, 23:32
Ja tam bym nawet nie chciał, żeby na Pudelku coś o Lili:wub: pisali. Toż to by była kompromitacja !:liliconfused:
Już wolę, żeby Polska dowiedziała się czegoś kontrowersyjnego o Niej, niż w ogóle o Niej nie słyszała :P

ogłosiła, że jest lesbijką
Ok, napisałem o momencie w teledysku, kiedy Alizée całuje kobietę :P Wredny jestem ale to dla dobra LiLi :D I tak nie napiszą :D Znowu odpowiedzieli
Dziękuję za sygnał i pomoc.
:D terefere

btw. zauważyliście, że o2 i te wszystkie jego pokrewne projekty promują pinger.pl i blogi pisane przez internautów? A może one są pisane przez sam zespół o2, żeby zareklamować pinger.pl? ;) Tak czy owak mi się ta cała reklama pingera nie podoba, np. w stylu "Blog prostytutki". Ok fajnie, ale co jeśli autorem bloga jest gruby niewyżyty 40latek? Zachwycają się samym tekstem :D (bez skojarzeń ;) ) który może każdy praktycznie napisać :)

Całe to o2 jest zrąbane :P a ja mam tam e-mail :P

Shibby
4th February 2008, 00:58
Bo w o2 tylko skrzynka pocztowa im wyszła. :)

Ja w zasadzie też jakoś specjalnie bym nie chciał, aby o Lili pisali akurat na Pudelku, toteż jeżeli nie napiszą to wcale się tym martwić nie będę. :)

Marzec
4th February 2008, 18:18
Na pudelku nigdy nie napiszą o Alizée, bo ją lubią :) To by było na tyle :)

3Dmark
4th February 2008, 22:52
O co chodzi z tym pudełkiem?:wink:

CZESTER
4th February 2008, 22:53
OMG :P

www.pudelek.pl :mrgreen:

Quba07
5th February 2008, 08:50
Co jest takiego na tym pudelku ?

karolkuich
5th February 2008, 12:06
Na pudelku nigdy nie napiszą o Alizée, bo ją lubią :)

A to dobre... :lol: Polać im... :cheers:

Marzec
1st April 2008, 18:39
SEXYLOLITA.PL domena z ruchem alexa OKAZJA!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=336836413

Wczoraj napisałem maila do sprzedawcy:
Czy mógłby Pan trochę inaczej skonstruować aukcję? Opis kojarzy Alizée z pornografią, co mnie osobiście i parę innych osób dziwi.

Odpowiedź:
Grzeczną dziewczynką to ona raczej nie jest.
Co Pan więc proponuje?

Macie maila, piszcie :|

Damian1
1st April 2008, 18:46
Moze ktos to kupi i zobaczymy zy to prawda to tylko 1 zł i zobaczymy czy Alizee jest taka i czy dała sobie zdjeca zrobic.Co robimy tak ktos kupi to i powie nam czy to prawd a dla udowodnienia najlepiej by było pokazac na forum 1 zdjecie zeby inni uwiezyli oczywscie jezeli kupiec sie zgodzi.

CZESTER
1st April 2008, 18:50
Moze ktos to kupi i zobaczymy zy to prawda to tylko 1 zł i zobaczymy czy Alizee jest taka i czy dała sobie zdjeca zrobic.Co robimy tak ktos kupi to i powie nam czy to prawd a dla udowodnienia najlepiej by było pokazac na forum 1 zdjecie zeby inni uwiezyli oczywscie jezeli kupiec sie zgodzi.

Cooo ??? W co Ty woogóle wierzysz ??? Ty wogóle bierzesz taką możliwość pod uwage?? Na nic nie musimy czekać, by sie dowiedzieć czy to prawda. Oczywiście, że nie.

Damian1
1st April 2008, 19:02
Ja tez w to nie wierze.Ale chciałem sie dowiedziec ze napewno i pogrzebałem w internceie dam wam linka do tej strony ale ostrzegam DOZWOLONE OD 18 LAT ************************

P.S.Nie jestem zboczyuchem ze grzebie po takich rzeczach.To dla forum.

Citroen_Maniak
1st April 2008, 19:16
Za taką profanację należy się ban dożywotnio!!

Pasat
1st April 2008, 19:31
Napisał Łukasz Podlewski <kechu19@gmail.com>
Grzeczną dziewczynką to ona raczej nie jest.

Ten sprzedawaca z Alllegro mnie teraz nie źle zdenerwował :evil:.

A Ty DAMIANO12 lepiej wykasuj tego linka, przecież odrazu widać, że to fotomontaż... Z zagryzionym językiem czytam Twoje posty (podobnie jak jeszcze jednego Forumowicza) więc przynajmniej nie wklejaj takich gówien.

Damian1
1st April 2008, 19:41
Dobrze to przepraszamz a tego link wiecej to sei nie powtórzy ale ja ostrzegałem ze od 18 lat.

haku
1st April 2008, 22:43
Co się wściekacie - takie rzeczy zdarzają się od dawna i zdarzać się będą. Spróbujcie sobie ściągnąć jakąś fotkę Alizee przez eMule - 90% to pornograficzne fotomontaże.
Ja mam na to tylko jedną radę - lać na to ;)

Dragon Eye
15th April 2008, 10:47
Moja Opinia o lili

Świetna piosenkarka ma styl pieknie śpiewa ma świetne piosenki
Dużo fanów lubie ja słuchać jest piekna ładna ona jest legenda
legenda która każdy fan fanka uwielbia i marzy o jej autografie
i o spotkaniu śie z nia oto moja opinia o alizee jacotey:)

chudyzam
15th April 2008, 14:48
Najlepszy towar eksportowy Francji :)

Francuzom gratulujemy Alizee :D

3Dmark
15th April 2008, 15:23
Najlepszy towar eksportowy Francji :)

Francuzom gratulujemy Alizee :D
Tylko szkoda że Lilka nie chce się eksportować do nas do polski:D

Marzec
15th April 2008, 22:34
To zależy od popytu i podaży :D

3Dmark
15th April 2008, 23:53
To zależy od popytu i podaży :D
U nas jest mały papyt i mała podaż:D

Marzec
16th April 2008, 17:36
Moja mama twierdzi, że Alizée jest jeszcze młoda i jest przed okresem swojego szczytu kariery :D Podoba mi się ta opinia :D

Tomcio
19th April 2008, 15:15
Ja spotkałem sie z takimi opiniami ze ma twarz od dziecka ubiera sie jak dziecko i jej strona internetowa strasznie dziecinna nie umi spiewac. Ale ja z tymi opiniami sie nie zgadzam chociarz czasem ma dziwne stroje i pierscionki :) i ropowiadam że jestem fanem Alizee ;)

Nevi
11th May 2008, 15:09
Grając dzisiaj w CoDa4 gadałem z francuzem. Powiedział że Alizee w ogóle teraz nie jest u nich znana :/

chudyzam
11th May 2008, 16:39
Grając dzisiaj w CoDa4 gadałem z francuzem. Powiedział że Alizee w ogóle teraz nie jest u nich znana :/

Dużo headshotów musiałeś zarobić, skoro zamiast gadać o tym gdzie jest ktoś kogo trzeba ustrzelić gadaleś o Lilce :mrgreen:

A swoją drogą to nie musi oznaczać sytuacji faktycznej... Nie wiesz z jakiego środowiska był ten koleś - może słucha po prostu kompletnie innych klimatów...

Raiderek
12th May 2008, 00:17
nevi musimy sobie kiedys stuknac jakis meczyk w coda ;] mialem tam 45 poziom lecz co mi sie z profilem stalo i mi sie od nowa nie chce wszystkiego robic :P

Dizzo
12th May 2008, 00:34
No to widze czwóreczka z forum już gra :D (Raiderek, Nevi, 3DMark, ja :P )

Nevi
12th May 2008, 07:54
Rafale (http://www.alizee-forum.com/member.php?u=14316) tak jak obiecywał zarejestrował się na forum, oto wiadomość od niego:

You are really hooked has she , Nevi.
You arretes to play has call of for her. Bravo In the fact you know whom it is?

3Dmark
12th May 2008, 14:25
To kiedy gramy?:D

Raiderek
13th May 2008, 00:07
dawac gg odezwe sie :P pierw musze zainstalowac bo sie wkurzylem bo profil mi wcielo i nowa aktualizacja nei chciala mi sie sciagnac ale zainstalowanie to 5 min ;)

Falconer
7th June 2008, 00:21
1. Opinie o lili... Prawie zawsze są to pozytywne głosy. :) Chociaż spotkałem się raz z osobą, która nie kojarzyła jej zupełnie. Moi rodzice - znają i bardzo lubią Alizee, znajomi - podobnie. :)

2. Hm... A więc nie lubię się niczym specjalnie chwalić... Ale jak ktoś się zapyta czego (kogo) słucham, to odpowiadam śmiało, że Alizee. :) Tak, to bez wątpienia powód... do dumy, tak. :) Nie rozumiem jak można nie lubić Alizee...

Damian1
7th June 2008, 00:26
Chyba już się wypowiadałem ale jeszcze raz nie zaszkodzi :).
U mnie nikt w domu nie zna Alizee poza mną może mama i tata jak dzisiaj odbierali En Concert oczywiscie dla mnie, ale nie widzieli jej ani nie słuchali prosili żebym ją im puścił powiedziałem że nie (troche wstyd, chodzi o to że chłopaki w moim wieku słuchają rock/metal ja też słucham ale kocham Alizee i nikt chyba jej nie zna z całej mojej szkoły.:( poza mną.
Alizee jest fajną sympatyczną dziewczyną tak samo wstydliwą ( zupełnie jak ja :P ) przepiękna, przepięknie śpiew, potrafi dać czadu nieraz i w dawnych czasach sexi taniec.

Shibby
7th June 2008, 02:22
Wow, to rocku/metalu słucha się tylko w jakimś konkretnym wieku?