PDA

View Full Version : Kupię / Sprzedam...

Pages : [1] 2

K_Swistaczek
9th August 2005, 09:12
Hej. Wiecie może gdzie można kupić single Alizée ? ( W polskich sklepach internetowych). Szukam i szukam i nic. Jedynie na fan.pl jest realizacja od 14 do 60 dni JPVA i I'm not twnety. A reszta nic. Wie ktoś może gdzie można zdobyć single ? (Również chętnie odkupie , niektóre :D ).

Maju
9th August 2005, 11:32
www.fan.pl jedynie tu

Przemyslav
9th August 2005, 12:00
no i jak zawsze trzeba szukać na aukcjach :):)

Shibby
9th August 2005, 12:23
Na merlin.pl tez mają płyty Alizee, ale singli nie widzę u nich. Może chwilowo takowych nie ma? Nie wiem, warto od czasu do czasu sprawdzić.

Poza tym oczywiście Allegro regularnie przeglądaj to może natrafisz.

A z tego co wiem, to fan.pl może ściągnąć daną płytę, jak się jest stałym klientem (to znaczy coś wcześniej u nich się kupi :P).

Blej
9th August 2005, 12:33
http://www.ebay.pl probuj cos wypatrzyc na miedzynarodowych aukcjach , tylko ostrzegam , ze to są aukcje, a aukcje jak to aukcje -mogą kryć się pod nimi oszusci :)

K_Swistaczek
9th August 2005, 12:47
Ama ktoś do sprzedania ? :D

Maju
9th August 2005, 15:33
Ja nic nie oddam z mojej kolkejci jedynie moge odkupic :cheesy:

K_Swistaczek
9th August 2005, 16:13
Ja też Maju, ale byłem pierwszy :D:D

oleger
9th August 2005, 18:53
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60161184

tutaj do kupienia singiel L'Alize :cheesy:

K_Swistaczek
10th August 2005, 08:36
Super... Może kupie (jak ktoś nie przebije). :D Niewiem. Wolałbym Maxi.. Alei to dobre :D

Michel
10th August 2005, 10:10
Single to nie albumy, które są wiecznie w sklepach (a i te nie są). Kiedy singiel słabo już się sprzedaje, to jest wycofany ze sprzedaży, przecież to tylko element promo. :wink:

Pozostają takie sklepy, jak fan.pl, które wynajdują resztki albo po prostu aukcje, na których singli jest sporo, pozdrawiam ;)

K_Swistaczek
10th August 2005, 15:49
Dokładnie.. Ale ja bym je tak chciał :? Jak patrze na kolekcje Laury (www.alizee-fan.com) to mi sie płakać chce :D Ale wiadomo ona jest we Francji a my w Polsce, a Alizée jest francuską, tam o takie rzeczy łatwo :)

croolik
13th August 2005, 15:09
Chcieć oznacza móc. To, że jesteśmy w Polsce nie oznacza, że dostęp do singli jest automatycznie uniemożliwiony. Nie róbmy z naszego kraju Trzeciego Świata. Trzeba pokombinować i już (a można większość znaleźć :) ).

K_Swistaczek
22nd August 2005, 08:26
Hehe masz racje Croolik .. :D

aga
4th September 2005, 10:50
Do K_Swistaczek: W fanie możesz pzreciez kupić więcjej singli. Jezeli jesteś stałym uzytkownikiem i masz karte stałego klienta to masz dostęp jako pierwszy do płyt bonusowych i jeśli chodzi z Alizee możesz nabyć większośc singli jako stały użytkownik na specjalne zamówienie tylko że tzeba czekać

Michel
4th September 2005, 14:52
tylko że tzeba czekać

60 dni :D

Przy singielkach , które są w sprzedaży we Francji nie ma prblemów, ale tych starszych, zawsze jakoś tak robią, że przychodzi to 60 dnia. Dosyć wkurzające, szczególnie, kiedy już zapominam, że coś takiego zamówiłęm :D

aga
6th September 2005, 07:10
Na moi lolite czekałam 4 miesiące ale jest :d A na a contre-courant jeszce sie nei doczekałam

danio00
7th November 2005, 22:44
Ma może ktoś do sprzedania single alizee ?? Zwłaszcza pierwszy!!

Krogi
7th November 2005, 22:48
Poszukaj na Allegro :D tam się często pojawiają, albo jak nie będzie to do jakiegoś sklepu muzycznego przez neta :D

Bartek
8th November 2005, 10:43
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71473428 singiel " J'en ai marre" :afro:

danio00
9th November 2005, 20:49
Hmm już wszędzie szukam !! ale w krakowie nigdzie nie ma!! Nawet w Komisach a ja potrzebuje singiel Lolity :D

Trudno musze dalej szukać ...

Przemyslav
9th November 2005, 22:04
Spytaj się Croolik'a, on jush chyba wsio single, longplay'e itd... wykupił :D moze ma podwojne :):) dodam ze Moi... Lolita z tego co widzialem dosyc czesto bywala :D

Michel
10th November 2005, 18:44
chyba nie wykupił :) z croolikiem to my idziemy łeb w łeb z singlami :wink:

skoro każdy tu wypisuje swoje zażalenia, to i ja dopiszę:

do pełni szczęścia potrzebuję "gourmandises" , "parler tout bas" i amelie m'a dit , Ma ktoś na zbyciu :)?

danio00
10th November 2005, 21:18
dodam ze Moi... Lolita z tego co widzialem dosyc czesto bywala

hmmm w Krakowie to ja nie widziałem :) no coż ....

Przemyslav
10th November 2005, 21:35
zapomnialem dodac ze na Allegro :D:D

danio00
11th November 2005, 11:23
acha chyba że. Aukce sprwdza codziennie, wiec jak zobacze ten sigiel napewno bede sie licytować !!

croolik
12th November 2005, 16:06
SwistaQ:

Spytaj się Croolik'a, on jush chyba wsio single, longplay'e itd... wykupił

Nie przesadzajmy.
Jeszcze sobie ludzie pomyślą, że to prawda i powstanie kolejna z cyklu 'urban legend' o królikach wykradających w blasku księżyca ze sklepów płyty Alizee i magazynujących je w garażu za rogiem u świstaka. :wink:

Michel:

z croolikiem to my idziemy łeb w łeb z singlami

:mrgreen:

do pełni szczęścia potrzebuję "gourmandises" , "parler tout bas" i amelie m'a dit

Ja też! Ja też!
{Ale AMD przeca singlem nie było... :? Takim normalnym, naturalnie.}

Przemyslav
12th November 2005, 16:14
Jeszcze sobie ludzie pomyślą, że to prawda i powstanie kolejna z cyklu 'urban legend' o królikach wykradających w blasku księżyca ze sklepów płyty Alizee i magazynujących je w garażu za rogiem u świstaka.

hihih o dwóch takich co wykupili wsio single :D:D:D

Mariusz
19th November 2005, 12:10
Ktoś mi wlaśnie sprzątnąl sprzed nosa singiel 'J'en ai marre' na Allegro. Który to taki mądry( niech się przyzna).

Michel
19th November 2005, 12:16
Nie ja, juz dawno mam go :wink:

Cóż na allegro panują zasady "prawa buszu" i najbardziej w...nerwia, kiedy minutka przed zamknięciem ktoś Ci sprzątnie sprzed nosa płytkę :|

Krogi
19th November 2005, 12:21
Ktoś mi wlaśnie sprzątnąl sprzed nosa singiel 'J'en ai marre' na Allegro. Który to taki mądry( niech się przyzna). Ja też nie :D:D
Cóż na allegro panują zasady "prawa buszu" i najbardziej w...nerwia, kiedy minutka przed zamknięciem ktoś Ci sprzątnie sprzed nosa płytkę Tak jest najlepiej :D:D 1 lub 2 minutki przed końcem przebić :D:D i dana rzecz jest twoja :):) chyba najlepsza taktyka :lol: :D

Mariusz
19th November 2005, 12:43
Krogi, nie powiedzialeś mi nic, czego bym sam nie wiedzial. Taka taktyka jest dobra, ale dla ludzi, którzy posiadają dostęp do sieci w domu, a ja się do nich nie zaliczam. A gdyby nawet, to nie zastosowalbym jej, bo jestem uczciwy i honorowy( przynajmnie staram się być). Tyle.

Krogi
19th November 2005, 13:08
No jesteś honorowy :D i singla nie masz :lol: :!: :D czasem trzeba szczęsciu pomagać :) bo jak będziesz taki uczciwy i honorowy to nigdy nic nie kupisz :) bo zawsze cię przebiją :lol:

Michel
19th November 2005, 13:14
A gdyby nawet, to nie zastosowalbym jej, bo jestem uczciwy i honorowy( przynajmnie staram się być)

Ja jednak popieram - nawet jeśli mam stały dostęp do sieci, to przecież niektóre aukcje kończą się, np. w środę o 11.40 - jak ja mam "przebijać minutkę przed" jak jestem w szkole :)?

Oczywiście, poniewaz nie lubię takich rozgrywek, sam ich nie stosuję, dlatego popieram Cie Mariusz w całej rozciągłości :D

M'

PS. zdarzają się użytkownicy, sprzedawcy, którzy w swoich zasadach zabraniają takich "trików" :wink:

Krogi
19th November 2005, 13:23
Ja też nie lubię, i nie używam ( sporadycznie jak na czymś mi bardzo zależy ) ale noramlnie to tak nie robie :)a jak ktoś robi mnie tak, to trudno, tak już jest :):)
więc nie myślcie sobie że ja jakiś oszuc i szachraj jestem :):) tez nie popieram tego :P

Mariusz
21st November 2005, 11:39
Krogi, wcale tak nie pomyślalem, tak więc nie przejmuj się. Po prostu jestem wkurzony, bo mialem duże nadzieje, a tutaj proszę- wielki Zonk.

croolik
21st November 2005, 13:21
Mariusz:

Po prostu jestem wkurzony, bo mialem duże nadzieje, a tutaj proszę- wielki Zonk.

Podobnie jak Krogi poczułem się w pewnym sensie urażony. Skasowałem wcześniej napisanego posta, gdyż znowu wyszłoby, że "się czepiam zawsze i każdego".
Rozumiem frustrację, ale honor i uczciwość nie mają z tym nic wspólnego.
{Sam często licytuję w ostatnim momencie i nie widzę w tym nic złego. Regulamin również nie ma nic przeciw.
Mały kazus dla Ciebie - a co by było gdybym zauważył interesującą mnie aukcję na 2 minuty przed jej końcem? Nie mógłbym zalicytować, bo nie...? :wink: }

Przemyslav
21st November 2005, 14:01
jak ja mam "przebijać minutkę przed" jak jestem w szkole ?

wynajmujesz do tego loodzi, ktorzy za Ciebie licytuja :):)

{Sam często licytuję w ostatnim momencie i nie widzę w tym nic złego. Regulamin również nie ma nic przeciw.
Mały kazus dla Ciebie - a co by było gdybym zauważył interesującą mnie aukcję na 2 minuty przed jej końcem? Nie mógłbym zalicytować, bo nie...? }

ile razy jak tak straciłem przedmiot :):) bo ktos sie wtrynil i zdarzyl w ostatnich sekundach :):) naszczescie kupilem go na innej aukcji :):) cza polowac polowac i jesio raz polowac :)

Michel
22nd November 2005, 18:27
no dobra, mam wrażenie, ze drobny żarcik Mariusza przeistoczył się w poważną dyskusję na temat "honor & morality" :wink: i ja dorzuciłem swe 3 grosze, ale teraz tego żałuję i zachęcam do zapomnienia o całej sprawie :wink: :doc:

Mariusz
26th November 2005, 12:38
Ha, ha, wlaśnie zakupilem sobie Maxi-CD 'J'en ai marre/ I'm fed up' na Allegro. Nie musze dodawać, ze jestem bardzo happy i mam nadzieję ,że to nie koniec.

Krogi
26th November 2005, 14:28
A ile dałeś Mariusz :?: jesli to nie jest tajemnica :P

Mariusz
28th November 2005, 12:38
Dokladnie 9,99 PLN + przesylka oczywiście- moim zdaniem calkiem tanio.

Krogi
28th November 2005, 15:38
No fakt :D duzo to to nie jest :):)

CZESTER
28th November 2005, 15:42
Dokladnie 9,99 PLN + przesylka oczywiście- moim zdaniem calkiem tanio.
Tak tanio... :shock: Chyba sobie też coś sprezentuję :wink: :D

Przemyslav
28th November 2005, 16:26
pozostaje kwestia czy nowe, czy tesh uzywane ?? :)

danio00
28th November 2005, 19:59
ja za ten sam singiel dałem 9,90 :D (Maxi-CD 'J'en ai marre/ I'm fed up)

Mariusz
29th November 2005, 12:17
No to jesteśmy niemal na równo- ja raptem o 9 groszy więcej.

Krogi
29th November 2005, 14:37
A jaki stan jest tych CD co kupiliście :?: :D tylko proszę o obiektywną i szczerą opinię :P :!: :)

danio00
29th November 2005, 21:20
A jaki stan jest tych CD co kupiliście tylko proszę o obiektywną i szczerą opinię

Ja jestem zadowolony... są 2 malutkie ryski na PUDEŁKU o których zostałem poinformowany :D

Mariusz
30th November 2005, 13:10
Ja jeszcze nie dostalem. Jak tylko do mnie dojdzie, to ci powiem. A tak na marginesie, to od paru dni jest do kupienia singiel Moi...Lolita, ale za...24,99! Nie wiem, na co ten osobnik liczy, tym bardziej, że nie ma możliwości natychmiastowego kupna. Jeśli mu się wydaje, że ktoś będzie chcial licytować i tak już drogi przedmiot, to się chlopak srodze zawiedzie. Ale może ktoś to kupi...

Krogi
30th November 2005, 13:33
Chyba jakiś zdesperowany fan lili :P bo nie sądze że normaly człowiek po takiej cenie to kupi :!: :D :afro:

Mariusz
30th November 2005, 13:37
I tu się z tobą zgodzę.

Przemyslav
30th November 2005, 13:41
moze koles poczatkujacy i jesio nie obeznany w swiecie biznesu, ze jednak czasem cza spuscic z ceny, zeby sprzedac :):)

Mariusz
30th November 2005, 13:43
Z tobą też się zgodzę, SwistaQ. Tymczaem cena tego singla osiągnęla już 35 ZL!!!

croolik
1st December 2005, 13:30
Mariusz:

Jeśli mu się wydaje, że ktoś będzie chcial licytować i tak już drogi przedmiot, to się chlopak srodze zawiedzie.

Oj, i tu się bardzo mylisz... Ten singiel, w przeciwieństwie do JEAM jest już dobrem rzadkim, wartym takiej ceny.

Mariusz
1st December 2005, 13:52
Być może,ale jeśli singiel osiąga znacznie wyższą cenę od calego albumu, to coś jest nie w porządku. I nieważne, jak rzadkim to jest- takie jest moje zdanie.

Mariusz
2nd December 2005, 11:15
Krogi, wlaśnie dostalem przesylkę- jakościowo i materialnie bez zarzutu.

Krogi
2nd December 2005, 14:27
To gratuluję dobrego zakupu :):) i taniego na dodatek :!: :D:D chyab też sobie coś sprawię na mikołaja bo ostatnio to kurde nic nie kupuję :(:( trzeba to zmienić :lol: :!:

Mariusz
2nd December 2005, 14:35
No to ja tez tobie życzę powodzenia- o ile nie będę szybszy w zakupie rzeczy związanych z Alizee(a tego bym nie chciał).

Messager
22nd December 2005, 20:38
Mój dzisiejszy zakup:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77647751

Krogi
22nd December 2005, 22:03
haha bardzo dobry zakup :P miałem licytować to samo CD jednak gdy zobaczyłem że K_Swistaczek licytował to pokojażyłem go z 4um i postanowiłem odpuścić sobie :) bo nie chce zabierac płytki kumplom z 4um :D:D może jeszcz kiedyś będe miał okazję zakupić :D:D

Messager
23rd December 2005, 00:15
haha bardzo dobry zakup :P miałem licytować to samo CD jednak gdy zobaczyłem że K_Swistaczek licytował to pokojażyłem go z 4um i postanowiłem odpuścić sobie :) bo nie chce zabierac płytki kumplom z 4um :D:D może jeszcz kiedyś będe miał okazję zakupić :D:D

Kumple z forum czy nie, Allegro rządzi się własnymi regułami :wink:. Ale mogę powiedzieć, że Swistaczek walczył mężnie :wink:. Jeszcze minutę przed końcem cena wynosiła chyba 11,50 zł, dolicytowałem do 20, Swistaczek podskoczył do 25, a ja w ostatniej chwili dałem 26 zł i właśnie wtedy aukcja się zakończyła. :wink:

K_Swistaczek
23rd December 2005, 10:54
Aktualnie na Allegro dostępne są płyty :

Mes Courants Electriques - 24,90
EnConcert CD - 7,50
Gourmandises - 24,99
EnConcert CD - 24,99
Mes Courants Electriques - 20,00
EnConcert DVD - 35,00

Polecam również stronę www.ebay.pl lub www.ebay.fr - tam znajdziecie bardzo dużo rzeczy o Alizée (na stronie francuskiej). Na Fan.pl trzeba długo czekać a na pozostałych stronach sklepowych nie widziałem żadnych singli...

Mariusz
28th December 2005, 12:18
No to gratuluję Tomek dobrego zakupu- może kiedyś powalczymy sobie o coś..

Messager
28th December 2005, 17:49
No to gratuluję Tomek dobrego zakupu- może kiedyś powalczymy sobie o coś..
Pogratulować to mi będziesz mógł, gdy już tę płytkę dostanę. Na razie wpłaciłem pieniądze i czekam, za to chyba 2 dni temu zobaczyłem IDENTYCZNĄ aukcję tej samej osoby, która została usunięta przez pracownika Allegro. Nie wiem, czy była to po prostu druga taka sama płyta promo, czy też wystawił on ponownie to samo...

Mam jednak wciąż nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie. :|

Krogi
28th December 2005, 20:02
Życzę szczęścia :):) na dodatek widziałem tę płytę :) nawet miałem ją licytować :) tylko że przypomniałem sobieżę jeszcze koszulki nie spłaciłem :lol: :):) ale myśl pozytywnie :D będzie dobrze :lol: :D:D

croolik
28th December 2005, 21:34
Za taką cenę musi być dobrze. :wink:
(szczęśliwie udało mi się zanabyć tego singielka również na Alledrogo, o wiele taniej, ale byłem wówczas jedynym licytującym)

Mariusz
29th December 2005, 12:12
Tomek, więcej wiary-będzie dobrze!

Messager
29th December 2005, 13:23
Tomek, więcej wiary-będzie dobrze!
Ja już mam za sobą jedną przygodę z Allegro i policją więc niestety, ale nawet jakbym chciał, to nie mogę być do tego wszystkiego optymistycznie nastawiony.

Tym bardziej, że równocześnie czekam na płytę z innej aukcji, która również jakoś długo nie przychodzi...

Mariusz
29th December 2005, 13:25
No to wypada tylko ci wspólczuć...

Messager
5th January 2006, 22:47
Moje obawy okazały się na szczęście bezpodstawne. Dzisiaj płytka przyszła i chociaż słuchania z niej dużo raczej nie będzie (JEAM w radiowej wersji 4:10 min), to jako element kolekcji jak najbardziej pasuje.

Krogi
6th January 2006, 09:35
Moje obawy okazały się na szczęście bezpodstawne. Dzisiaj płytka przyszła i chociaż słuchania z niej dużo raczej nie będzie (JEAM w radiowej wersji 4:10 min), to jako element kolekcji jak najbardziej pasuje.nie trzeba było się tak martwić :lol: :D:D to masz fajny nabytek do kolekcjii :lol: :P

Bartek24
1st March 2006, 00:33
no własnie allegro wymaga sprytu trzeba czekać co do ostaniej minutki(bo zawsze ktos cię może przebić!!!)LOL: ja czatowalem i sie opłaciło piękny singielek sobie kupiłem :) :P 8) :P :mrgreen:
PRAWDA???????
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85482414

Krogi
1st March 2006, 09:50
no własnie allegro wymaga sprytu trzeba czekać co do ostaniej minutki(bo zawsze ktos cię może przebić!!!)LOL: ja czatowalem i sie opłaciło piękny singielek sobie kupiłem :) :P 8) :P :mrgreen:
PRAWDA???????
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85482414
no prawda :P :D opłacało się :)

Mariusz
1st March 2006, 13:49
Tak, tylko, że jak ktoś nie ma netu w domu, to mu nawet największy spryt nie pomoże!

Przemyslav
1st March 2006, 23:34
PRAWDA???????
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85482414no no udał Ci się zakup :D :D

Tak, tylko, że jak ktoś nie ma netu w domu, to mu nawet największy spryt nie pomoże!Mariusz musisz zatrudnić loodzi do tego jak ja, żeby zamiast Ciebie głosowali jak Ty nie możesz :) oczywista zaufanych :D albo neich bierą na swe konta :) albo na twoje :) u mnie to tato pilnuje aukcji, jak mnie w domu ni ma :D

Mariusz
2nd March 2006, 11:07
SwistaQ, no co ty? Jakbym mial komuś dać prowadzenie moich aukcji, to móglbym się pożegnać z przedmiotami, którymi bylbym zainteresowany. Najlepiej jest prowadzić samemu, a to, że nie mogę tych aukcji kontrolować do końca- zdarza się...

Przemyslav
2nd March 2006, 11:11
Dlatego podkreślam zaufanym osobom :) Którzy Cię znają :D mówisz im do ilu mają licytować i jush :)

Mariusz
2nd March 2006, 11:17
W tym momencie nie ma takich osób...

Krogi
2nd March 2006, 14:02
W tym momencie nie ma takich osób... są :D tylko trzeba ich poszukać :lol: :)

MichalR
18th March 2006, 23:00
Ja niedawno wylicytowałem singiel Moi...Lolita, mam też J'en Ai Marre/I'm Fed Up 8)
Kusi mnie ten singielek jednak cena na teraz trochę odstrasza:
http://www.allegro.pl/item91688664_alizee_moi_lolita_maxi_cd.html
:wink:

Przemyslav
19th March 2006, 00:48
Ja niedawno wylicytowałem singiel Moi...Lolita, mam też J'en Ai Marre/I'm Fed Up 8)
:wink:od razu powalił mnie nagłowek aukcji :D

WITAM WSZYSTKICH FANOW MUZYKI DISCO ORAZ ITALO DISCO LAT 80-90

MichalR
19th March 2006, 12:38
Ja ostatnio widziałem MCE w aukcji płyt z 1970 i starszych :mrgreen:
Czego to ludzie nie wymyślą :P

Krogi
19th March 2006, 15:05
:wink:od razu powalił mnie nagłowek aukcji :D

WITAM WSZYSTKICH FANOW MUZYKI DISCO ORAZ ITALO DISCO LAT 80-90 nagłówek niezły:lol: :P kolo niezły przypał jest :lol: :P:P

croolik
19th March 2006, 15:22
Sprzedający, jesli wierzyć temu co pisze, handluje głównie takimi nagraniami. Aukcje wystawia najpewniej hurtem (korzystając z wcześniej przygotowanych szablonów), stąd też, ani chybi przez przypadek, takie a nie inne zaszeregowanie. :wink:

MichalR
31st March 2006, 22:10
Ostatnio na allegro singiel L'Alize poszedł po 51 zł :!:
Ja chyba poczekam az bedzie tanszy :mrgreen:

CZESTER
1st April 2006, 09:38
No troszkę kosmiczna cena :cheesy:

Krogi
1st April 2006, 15:58
No troszkę kosmiczna cena :cheesy: ja jak bym miał tyle kasy to bym kupił po tyle :lol: :) a że nie mam to trzeba czekać na tańsze :lol: :)

Hunti
1st April 2006, 16:23
No troszkę kosmiczna cena :cheesy:

Ja kupiłam Moi...Lolita za 40 pare, i uważam, że to i tak dobra cena :D Ale na tym póki co skończyła się moja kokekcja singlów, bo ciężko troche je dostać po przystępnej cenie :D

Konrado
24th April 2006, 19:49
Wiecie gdzie mozna kupic plakaty/postery Alizee? - szukalem na allegro i nic, szukalem przez gogle i tez nic nie znalazlem, albo znacie moze namiar do firmy ktora zajmuje sie drugowaniem plakatow ze zdjec ?

danio00
24th April 2006, 21:24
Wiecie gdzie mozna kupic plakaty/postery Alizee? - szukalem na allegro i nic, szukalem przez gogle i tez nic nie znalazlem, albo znacie moze namiar do firmy ktora zajmuje sie drugowaniem plakatow ze zdjec ?

możesz kupić na ebay.fr , ebay.com hmmm tylko nie wiem czy ci sie to opłaci :D bo koszty za transport to około 10 zł ale to pestka w porównaniu do opłat wysyłki pieniążków do sprzedającego :d

Konrado
24th April 2006, 21:48
możesz kupić na ebay.fr , ebay.com hmmm tylko nie wiem czy ci sie to opłaci :D bo koszty za transport to około 10 zł ale to pestka w porównaniu do opłat wysyłki pieniążków do sprzedającego :d

To ja juz wole kupic 6 kartek papieru foto A4 i wydrukowac na nich jedno piekne zdjecie i miec satysfakcje ze nikt takiego plakatu nie ma :)

Przemyslav
24th April 2006, 23:22

To ja juz wole kupic 6 kartek papieru foto A4 i wydrukowac na nich jedno piekne zdjecie i miec satysfakcje ze nikt takiego plakatu nie ma :)
Udaj sie do najblizszego punktu fotograficznego i spytaj sie ile kosztuje wydrukowanie plakatu na papierze fotograficznym :) moge powiedziec tyle ze drukniecie w zakladzie fotki 10x15 wychodzi taniej niz w warunkach domowych :)

danio00
25th April 2006, 07:50

Udaj sie do najblizszego punktu fotograficznego i spytaj sie ile kosztuje wydrukowanie plakatu na papierze fotograficznym :) moge powiedziec tyle ze drukniecie w zakladzie fotki 10x15 wychodzi taniej niz w warunkach domowych :)

też bym wolał iść do punktu foto niż kupić na ebay. :D kiedyś ja drukowałem stronke a4 w średniej jakości to zapłaciłem około 8 zł :)

WAŹNE WAŻNE !! !!
Osoby które zainteresowane są kupnem siglamii :D

A już myślałem, że polska jest zacofanym krajem, a tu sie okazuje że nie :D okazuje się, że jest sklep http://www.cdstudio.pl/ który ma w ofercie swojej płytki, kasety i single alizee :D hmm nie wiem czy mają wszystkie single ale raczej są wstanie ząłatwić każdy. Co do cen to może nie będę komentował :D Ja złożyłem zamówienie specjalne na 2 płytki ale jednak cena mnie przestraszyła więc narazie zrezygnowałem !! :D
A contre-courant (remixes) 159,-zl
Parler tout bas 74,-zl
termin realizacji: 15-30 dni

Również na fan.pl można zamówić ( większość osób już pewnie wie) ceny są mniejsze, czas realizacji dłuższy do nawet 90 dni, i i brak "sporo pozycji" np dostępne są min:
Alizee Mon Bain De Mousse ( JAPAN IMPORT // 2 VERSIONS + CD-ROM PART) około 80 zł
Alizee I'm Not Twenty (remixes) około 40 zł
(jest minus, musisz wcześniej u nich coś kupić stałego czyli produk dostępny dla wszystkich )

Pozostaje jeszcze wam ebay :D właśnie widziałem singiel Ameli.. hmm no cóż cena mnie troche odstrasza :D cena około 175 zł +koszt wysyłki + koszt wpłaty = ponad 200 zł :D

hmm i teraz nasuwa sie pytanie czy warto wydać 159 zł za singiel alizee ?? :D wybór należy do was... :P Dla mnie warto, tylko zaczynaa sie problem związany z many many :D Dlatego wybieram tańsze rozwiązania jak allegro ( minus, wszystko co wystawiają to mam :D), albo komis muzyczny :D ( w krakowie jest jeden fajny, dosyć tani ale nie ma zbyt duzo singli alizee :D)

** ceny w komisie :D
np: lolita z 6 utworami to około 12 zł !! czy I'm fed up! (maxi) za 9,99 !! Stan płytek rewelacyjny!! (sam mam jedną) termin realizacji: zależy od długości kolejki ... :D

Konrado
25th April 2006, 14:42
Co do tego ze drukowanie na komputerze zdjec fotograficznych sie nie oplaca, to jestem odmienego zdania, oplaca sie i to bardzo, ale pod warunkiem ze chcemy sie bawic w napelnianie kadridzy atramentem z buteleczek. Ja zamowielem sobie na internecie 6 butelek z atramentem kolorowym i dwie duze z czarnym z przesylka wyslo mi gdzies 50zl (koszt nowych pojemnikow to 50zl czar i 70zl kol) drukarke ladowalem juz z 5 razy a tuszu jak by nie ubywalo. z jednego pojemnika moge wydrukowac okolo 15-20 zdjec 10x15 najwyzszej jakosci na papieze fotograficznym-blyszczacym. nawet z kolega zrobilem test dla porownania wydrukowalismy zdjecie to samo ktore wczesniej wydrukowal mu fotograf w zakladznie i bylismy w szku, zdjecie moje wyglada naprawde lepiej i nawet stwierdzily to nasze rodziny i znajomi. zdjecie naprawde wyglada jak zywe. Jak tylko dostane gdzies papier foto A4 to wyrukuje zdjecie Alizee na czterech stronach i zamieszcze na forum jak wyszlo :)
Wczoraj wydrukowalem dwa zdjecia Alizee na tym papieze i naprawde wyglada jak zywa:
http://img183.imageshack.us/img183/988/pic000771nm.th.jpg (http://img183.imageshack.us/my.php?image=pic000771nm.jpg)
zdjecie zrobilem teraz cyfrowka, moze bedzie teraz lepiej widac

Moim zdaniem warto inwestowac w "wlasny zaklad fotograficzny" mozna to zrobic tanim kosztem i a efekt bedzie powalajacy

spec_u
25th April 2006, 14:58
Co do tego ze drukowanie na komputerze zdjec fotograficznych sie nie oplaca, to jestem odmienego zdania, oplaca sie i to bardzo, ale pod warunkiem ze chcemy sie bawic w napelnianie kadridzy atramentem z buteleczek. Ja zamowielem sobie na internecie 6 butelek z atramentem kolorowym i dwie duze z czarnym z przesylka wyslo mi gdzies 50zl (koszt nowych pojemnikow to 50zl czar i 70zl kol) drukarke ladowalem juz z 5 razy a tuszu jak by nie ubywalo. z jednego pojemnika moge wydrukowac okolo 15-20 zdjec 10x15 najwyzszej jakosci na papieze fotograficznym-blyszczacym. nawet z kolega zrobilem test dla porownania wydrukowalismy zdjecie to samo ktore wczesniej wydrukowal mu fotograf w zakladznie i bylismy w szku, zdjecie moje wyglada naprawde lepiej i nawet stwierdzily to nasze rodziny i znajomi. zdjecie naprawde wyglada jak zywe. Jak tylko dostane gdzies papier foto A4 to wyrukuje zdjecie Alizee na czterech stronach i zamieszcze na forum jak wyszlo :)
Wczoraj wydrukowalem dwa zdjecia Alizee na tym papieze i naprawde wyglada jak zywa:
http://img88.imageshack.us/img88/592/obraz00042td.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=obraz00042td.jpg)
zdjecie zrobilem aparatem w telefonie i dlatego nie pokazuje pelnej jakosci zdjecia ale i tak ladnie widac

Moim zdaniem warto inwestowac w "wlasny zaklad fotograficzny" mozna to zrobic tanim kosztem i a efekt bedzie powalajacy

No wyglada naprawde całkiem nieżle ; ) Ja z kolei biore sie za robienie własnej koszulki z wizerunkiem Alizée ;- DDD Jak tylko skończe to odrazu wrzuce zdjęcie na forum ; ) 8)

Konrado
25th April 2006, 17:54
Zrobilem plakat :D ale na zwyklym papierze (4xA4) oto jak wyglada:
http://img191.imageshack.us/img191/7540/pic000783dz.th.jpg (http://img191.imageshack.us/my.php?image=pic000783dz.jpg)

Wydruk mial byc tylko dla proby na niskiej jakosci ale wyszlo ladnie wiec postanowilem zamontowac byc oczy cieszyc :oops: poki nie zdobende gdzies papieru foto

Krogi
25th April 2006, 18:28
http://img191.imageshack.us/img191/7540/pic000783dz.th.jpg (http://img191.imageshack.us/my.php?image=pic000783dz.jpg)

Wydruk mial byc tylko dla proby na niskiej jakosci ale wyszlo ladnie wiec postanowilem zamontowac byc oczy cieszyc :oops: poki nie zdobende gdzies papieru foto no nieźle wyszedł :D fajnie się budzić i widzieć taki plakacik :lol: :D odrazu chce sie wstawać :lol: :)

Wojtal
25th April 2006, 22:19

Wydruk mial byc tylko dla proby na niskiej jakosci ale wyszlo ladnie wiec postanowilem zamontowac byc oczy cieszyc :oops: poki nie zdobende gdzies papieru foto no nieźle wyszedł :D fajnie się budzić i widzieć taki plakacik :lol: :D odrazu chce sie wstawać :lol: :)

A no masz racje Krogi, chyba zaniedługo se skocze do jakiegoś salonu fotograficznego żeby mi takie cudo wykonali 8)

croolik
26th April 2006, 04:03
WAŹNE WAŻNE !! !!
Osoby które zainteresowane są kupnem siglamii :D

A już myślałem, że polska jest zacofanym krajem, a tu sie okazuje że nie :D okazuje się, że jest sklep http://www.cdstudio.pl/ który ma w ofercie swojej płytki, kasety i single alizee :D hmm nie wiem czy mają wszystkie single ale raczej są wstanie ząłatwić każdy. Co do cen to może nie będę komentował :D Ja złożyłem zamówienie specjalne na 2 płytki ale jednak cena mnie przestraszyła więc narazie zrezygnowałem !! :D
A contre-courant (remixes) 159,-zl
Parler tout bas 74,-zl
termin realizacji: 15-30 dni

Dziwne relacje cenowe - ACC Maxi droższy od PTB? :roll:
O ile za PTB byłbym w stanie dać do 100 PLN, to w przypadku ACC Maxi chyba się komuś w głowie poprzestawiało (ACC Maxi we Fnacu kosztowało mnie 9.99 Euro).
Co do oferty - prawie żaden sklep internetowy nie ma na stanie tego co wystawia w swojej 'ofercie'. Przy zamówieniu zaczynają się schody.

Pozostaje jeszcze wam ebay :D właśnie widziałem singiel Ameli.. hmm no cóż cena mnie troche odstrasza :D cena około 175 zł +koszt wysyłki + koszt wpłaty = ponad 200 zł :D

AMD w ogóle osiąga chore ceny, bo nie jest singlem handlowym.

hmm i teraz nasuwa sie pytanie czy warto wydać 159 zł za singiel alizee ?? :D

Za ACC Maxi? :lol:

slawekebi
28th July 2006, 18:08

Wydruk mial byc tylko dla proby na niskiej jakosci ale wyszlo ladnie wiec postanowilem zamontowac byc oczy cieszyc :oops: poki nie zdobende gdzies papieru fotoIle kosztuje sprawienie sobie takiego cuda i gdzie/na jakiej podstawie się to odbywa :?:
Proszę mi wytłumaczyć.. Jestem zainteresowany 8) Jak wstanę, to będę miał z góry udany dzień :mrgreen:

Blej
24th August 2006, 21:34
Jako, że kończe swoją karierę fana Alizee, mam do sprzedania podstawowy pakiet albumowy czyli Gourmandises, MCE En concert DVD + CD.

Na pudełkach są ślady użytkowania, na niektorych nawet głebokie rysy. Pudełka można wymienić.
Wszystkie oprocz En concert DVD z chologramem (chologram był na folii).

I nie wiem czy byłby ktoś zainteresowany? A jeśli tak to za jaką kwotę.?

Zdjęcie dostarcze po niedzieli jeśli tkoś jest zainteresowany.

Dragon
24th August 2006, 21:40
Jako, że kończe swoją karierę fana Alizee, mam do sprzedania podstawowy pakiet albumowy czyli Gourmandises, MCE En concert DVD + CD.

Na pudełkach są ślady użytkowania, na niektorych nawet głebokie rysy. Pudełka można wymienić.
Wszystkie oprocz En concert DVD z chologramem (chologram był na folii).

I nie wiem czy byłby ktoś zainteresowany? A jeśli tak to za jaką kwotę.?

Zdjęcie dostarcze po niedzieli jeśli tkoś jest zainteresowany.
pytanie zasadnicze - CZEMU!!!???

slawekebi
24th August 2006, 21:50
że kończe swoją karierę fana Alizee
pytanie zasadnicze - CZEMU!!!??? :shock: kończysz karierę fana :!: :?: czuje się zawiedzony z <Dragonem> - jak tak możesz :cry: Dzięki Alizée utrzymujemy się przy życiu :cheesy:

André81
24th August 2006, 22:58
:shock: :shock: Tak samo nie wyobrażam siebie ,żebym kiedykolwiek mógł przestać być fanem Alizée :!: :!: Nigdy jej nie opuszczę :wub:

snajper
24th August 2006, 23:00
no jakos niektorzy potrafią.... a Bleja bardziej interesuje chyba MF

drops9
25th August 2006, 10:48
Zdrajca :!: Jak możesz sprzedać tak poprostu Alizee :?: :!: :?

Dragon
25th August 2006, 10:52
Ty nie rozumiesz oni mają swoja MYLENE F........ hmmmmmmm :? :x

drops9
25th August 2006, 11:02
To z jakiej racji natrzaskał ponad 1000 postów na forum Alizee :?:

slawekebi
25th August 2006, 13:14
Odwrócił się od Alizée :!: Jak tak można.. bardzo przykre :cry:
W pewnym sensie odwracasz się również do Nas-fanów

CZESTER
25th August 2006, 14:10
Zaskoczyła mnie decyzja Bleja.... Ja nigdy nie skończe kariery fana Alizee !!! 8) Dobrze Snajper mówisz jego bardziej interesuje M. F., no ale to jego decyzja...

Hunti
25th August 2006, 14:20
To z jakiej racji natrzaskał ponad 1000 postów na forum Alizee :?:

Blej, ty podły zdrajco... Jak ty, który sprzedajesz naszą cudną Alizee dla przebrzydłej i rudej (!) Mylene Farmer, możesz mieć więcej postów od naszych nowych użytkowników, którzy wiernie toczą bój o dobre imię naszej idolki? Powinniśmy cię w sumie zbanować, a posty skasować, żeby nigdy nie zaśmiecały Alizee forum swoją obecnością ;)

Radzę trochę przystopować i się uspokoić... To chyba jego osobista decyzja, a ja nie widzę w niej nic złego, poza tym, że trochę mnie smuci.

Btw. Ile chcesz za DVD En Concert? :P

Dragon
25th August 2006, 14:23
Racja Hunti...Troche przesadziłem......hmmmmm A pytanie słuszne...Ile chcesz za DVD.... Z checią się nim zaopiekuje..... :D

Italiano
25th August 2006, 14:29
mnie interesują Płyty CD, acha a masz tą przeźroczystą poduszeczkę co w środku jest płyta z cukierkami ?? Ile chcesz za nie ??

Michel
25th August 2006, 16:45
Przepraszam, że przeszkadzam, ale że tak powiem... co w tym złego, że się lubi Mylene? Czy czujecie się w jakiś sposób gorsi, ci, którzy tak na nią jadą, że ktoś lubi Mylene, a wy Alizee?

Ty nie rozumiesz oni mają swoja MYLENE F........ hmmmmmmm

Jacy oni? Jaka swoja? W pewnym sensie można poczuć się urażonym. Czy to znaczy, że można słuchać kogokolwiek się chce, jednak nie Mylene Farmer? :| Ja słucham zarówno jej, jak i Alizee, nie przeszkadza mi to jakoś. Dla mnie to dwie odrębne Artystki. Co więcej, od kiedy zacząłem lubić Mylene, nie rpzeszkadzało mi to dalej pasjonować się Korsykanką i tak do dziś udało mi się uzbierać jej 10 singli! :wink:

To z jakiej racji natrzaskał ponad 1000 postów na forum Alizee Question

To chyba pozostawię bez komentarza. Jednak wstyd mi za wypowiedzi niektórych forumowiczów, sądzicie, nie badacie, nie sprawdzacie :| Ot, co. Dziękuję hunti za zdrowy rozsądek. Pozdrawiam!

Blej
25th August 2006, 16:53
No nieźle. Kulturka pełna. Dziwcie się dalej.

Gusty muzyczne się trochę zmieniają. Nie będe mówić co mi się zaczęło nie podobać, bo zaraz mnie od ch. i innych będziecie wyzywać.

Tak, elito. Chciałbym zauważyć, że na bycie fanem nie przekłada się ilość postów, jak równie zaciekłe bronienie swojej idoli. [; To jest fanatyzm.

Dla mnie to była bardzo trudna decyzja. Dzięki, ze rozwialiście moje wątpliwości. Co do płyt, proszę na PW.

/ niezła ironia Hunti.

Dragon
25th August 2006, 17:08
Po pierwsze to nie mam zamiaru sie kłócic o to kto jest fanatykiem a kto nie... Możliwe że wy nie czujecie tego co my (myślę że mogę się wypowiedzieć w imieniu kolegów) a może nigdy nie czuliście... hmmm Pod tym względem żal mi was.... Wkurzyłem sie na fanów MF wtedy jak na forum obu artystek (nie powiem którym) istniały dwie odrębne sekcje dotyczące zarówno Lili jak i Mylene...Z tą różnicą że w sekcji Alizée praktycznie nikt nie pisał postów.... To po cholere, ze się tak brzydko wyrażę zakładać sekcję o Alizée skoro nie pisze się nic na jej temat. No to tyle mam do powiedzenia na ten temat... A jeżeli kogos obraźiłem to przepraszam....

Blej
25th August 2006, 17:18
Ja tworzyłem forum (tak tak wiem o które chodzi) z myślą o fanach Mylene i Alizee. Niestety na forum regularnie w sekcji Alizée postowałem ja i Esther, czasem ktoś coś dodał. Nie wyszło więc. Nie będę sam z sobą pisał postów na forum.

Po cholerę? A po co powstał Troll w Suwałkach.? Kto mógł przewidzieć, ze nikt w nim nie będzie kupował.? Przepraszam, bardzo ale ja Wizjonerką Amandą nie jestem. Chciałem dobrze, wyszło tak jak wyszło.

A Ciebie chyba to nie specjalnie rani, że na osiedlu obok też jest piaskownica, taka sama jak Twoja, tylko, ze z niej nikt nie korzysta.

Nie szukaj powodów na siłę.

Dragon
25th August 2006, 17:22
Ja tworzyłem forum (tak tak wiem o które chodzi) z myślą o fanach Mylene i Alizee. Niestety na forum regularnie w sekcji Alizée postowałem ja i Esther, czasem ktoś coś dodał. Nie wyszło więc. Nie będę sam z sobą pisał postów na forum.

Po cholerę? A po co powstał Troll w Suwałkach.? Kto mógł przewidzieć, ze nikt w nim nie będzie kupował.? Przepraszam, bardzo ale ja Wizjonerką Amandą nie jestem. Chciałem dobrze, wyszło tak jak wyszło.

A Ciebie chyba to nie specjalnie rani, że na osiedlu obok też jest piaskownica, taka sama jak Twoja, tylko, ze z niej nikt nie korzysta.

Nie szukaj powodów na siłę.
Może masz rację.... Ale nadal mnie nie przekonujesz....hmmmm Skończmy tego offtopa.... Nie chce tu nieptrzebnych kłótni..... Nie chcę zebyś zapamiętał nowych fanów Alizée w zły sposób....hehehehehe :mrgreen: :D :cheers: A to w ramach rozejmu....hehehe Zamiast fajki pokoju... :D

Michel
25th August 2006, 17:27
Po pierwsze to nie mam zamiaru sie kłócic o to kto jest
fanatykiem a kto nie... Możliwe że wy nie czujecie tego co my (myślę że
mogę się wypowiedzieć w imieniu kolegów) a może nigdy nie czuliście...
hmmm Pod tym względem żal mi was....
Yyy... ja się mogę wypowiadać tylko za siebie. Nie wiem, o jakich "nas" Ci chodzi, bo jeżeli o mnie, to przepraszam bardzo. Długo siedzę już na tym forum, różne generacje zczytywałem i lat mam niedużo :wink:. A jednak nie żal mi Ciebie, więc nie rozumiem dlaczego coś takiego działa w drugą stronę. I czego nigdy nie czułem? Uwielbienia, zafascynowania Alizee? Jej muzyką, głosem, osobowością? Musze Cię rozczarować - czułem i czuję raczej do dziś. Na bieżąco próbuję się dowiedzieć, co się dzieje w jej życiu i uwierz mi, że również popędzę do sklepu, kiedy wyjdzie jej nowa płyta. Tak już od ponad 5 lat, a Ty mi zarzucasz, że ja nic o niej nie wiem i jej w ogóle nie czuję? Nie ta droga :|

I nie rozumiem, jak mnożna się wkurzać na fanów Mylene, że nie piszą nic w sekcji Alizee? Przecież kto wymyślił taki przymus? To jest komiczne! I co, teraz powinienem Was wszystkich znienawidzić, bo nie wspominacie o Mylene na każdym kroku? Zresztą to chyba oczywiste, że sekcja Alizee na tamtym forum padła, skoro wszyscy sympatycy zebrali się tutaj :wink: Co za bezsensowne gadanie, może już to zakończmy. Chcę jednak, żebyś wiedział, że wszyscy tolerujemy się muzycznie i muzycznie się rozumiemy. Jak w regulaminie, forum jest ogólnodostępne, nie dla fanatyków, zagorzałych fanów :wink:. Wstęp mają również interesanci, tyle, że ja należę do tych pierwszych :wink: Pozdrawiam!

Italiano
25th August 2006, 17:29
przestańcie się już kłócić !! Każdy ma swoje racje i nikt i nic ich nie zmieni. Zawsze się przyda pluralizm bo co to był by za świat bez niego. Blej lubiał wcześniej Alizée ale teraz już nie. To tak samo jak ja mając 12 lat słuchałem Korna i Powermana 5000 a teraz nie mogę tego słuchać. Każdy dokonuje wyborów i to jego sprawa. I nie wiem dlaczego nazywacie go odrazu zdrajcą, czy on był jakoś zobowiązany do tego aby być zawsze fanem ?? Zdradzić to można kogoś dla czegoś, a nie widzę aby miał jakieś z tego korzyści. Pozdro dla Bleja, może jeszcze do nas wrócisz :D

Wojtus@
19th October 2006, 19:17
Witam mam małe pytanie...mianowicie...prośbe o pomoc...http://cgi.ebay.de/Alizee-Riesen-Poster-freie-Auswahl-Alizee_W0QQitemZ260041436011QQihZ016QQcategoryZ523 24QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem to jest tlink na ebaya..jest tam aukcja plakatów alizee...wiele z nich jest zajefajna...problem polega na tym że ja nie znam niemieckiego i nie wiem jak sobie je zamówić...miałbym ochote kupić kilka plakatów...ale zastanawiam sie czy ów sprzedawca wogóle wysłałby mi to do polski...jestem zainteresowany ale nie mam pojęcia jak zadać pytanie temu kto oferuje ani nie wiem jak to zabardzo kupić...prosze o pomoc jeśli ktoś wie jak to zakupić bo naprawde jestem chętny...pozdrawiam...z góry dzieki

P.S-nie zakładałem nowego tematu dlatego zadaje pytanie na tym temacie

Nevi
13th September 2007, 22:27
taka ciekawostka:
http://www.allegro.pl/item243202272_alizee_zdjecia.html

Marzec
14th September 2007, 00:27
ale się teraz naroiło lili na allegro!

Przemyslav
14th September 2007, 01:18
taka ciekawostka:
http://www.allegro.pl/item243202272_alizee_zdjecia.html

Też mam parę :) Muszę kiedy wystawić :D

Shibby
14th September 2007, 01:32
http://www.allegro.pl/item244481375_france_plaszczyk_zimowy_alizee_%5D_1 46_army.html

Najmodniejszy Płaszczyk FHP® fashion model ALIZEE dla wyjątkowej nastolatki. Najnowszy model wzorowany na trendach mody francuskiej. :P

Konrado
14th September 2007, 04:51
http://www.allegro.pl/item244481375_france_plaszczyk_zimowy_alizee_%5D_1 46_army.html

Najmodniejszy Płaszczyk FHP® fashion model ALIZEE dla wyjątkowej nastolatki. Najnowszy model wzorowany na trendach mody francuskiej. :P

ja bym jego napewno nie ubral :P

Marzec
14th September 2007, 12:10
Na miejscu Hunti bym wziął :P

Nevi
14th September 2007, 16:41

Najmodniejszy Płaszczyk FHPŽ fashion model ALIZEE dla wyjątkowej nastolatki. Najnowszy model wzorowany na trendach mody francuskiej. :P

Chętnie bym naszą Lilkę w nim zobaczył :oops:

Maciej
16th September 2007, 18:46
Wiecie gdzie na necie można kupić plakaty z Alizee? Kiedyś w jakimś topicu widziałem zdjęcia czyichś plakatów z Alizee.

kiko90
16th September 2007, 19:14
Wiecie gdzie na necie można kupić plakaty z Alizee? Kiedyś w jakimś topicu widziałem zdjęcia czyichś plakatów z Alizee.

Ja dostawałęm propozycję, ale się bałem, że jeden z Nas okardnie mnie itp. :roll:

Marzec
16th September 2007, 20:40
Musisz się czaić na Allegro. Teraz dostępne są nawet duże zdjęcia, ale nie przebijaj ceny :lol: proszę cie :xd:

Nevi
16th September 2007, 23:07
"Antonii_Jastrzab" to ty :twisted:? Nie polecam kupowania fotek na allegro, idziesz z CDkiem do salonu fotograficznego i ci drukną :)

Marzec
16th September 2007, 23:15
Ale jak tutaj taniuśko wychodzi :) A zgadnij czy ja :)

Konrado
17th September 2007, 02:56

Jest kilka polskich stron ktore zajmuja sie dystrybucja plakatow, ale na zadnej nie ma Alizee :( trzeba poczekac az plyta ofcialnie pojawi sie w sklepach wtedy napewno cos sie powino ruszyc (wiekszosc stron sprowadza plakaty od zagranicznych producentow)

plakat 60x90cm kosztuje srednio +\-20zl

Marzec
17th September 2007, 07:57
Chamy jedne :) Poco ja wam mówiłem, że to naprawdę taniej wychodzi :)

Nevi
17th September 2007, 12:16
e tam, ja i tak wole u fotografa, można przynajmniej wybrać swoje ulubione :D

Przemyslav
29th November 2007, 13:54
Today is a bright day in a time of darkness, my special Alizée shoes came in the mail today :)

Pictures (took them with my phone, HQ will follow soon)
http://www.divinus-guild.com/lily/Shoe21.jpg
http://www.divinus-guild.com/lily/Shoe31.jpg

:wub: Now she can be with me even more everyday :)

Downside is now i got 1 pair, i must get some more, found out i can also make some alizee Nike air dunk shoes :D

Nawet można butki Lili już kupić :D

Misiaczek
29th November 2007, 15:03
Ciekawe ile kosztują ???:mrgreen:

Maciej
29th November 2007, 15:51
Właśnie! Chętnie bym sobie takie sprawił:D

Marzec
29th November 2007, 17:06
you can have it too :) ;)
http://www.nike.com/index.jhtml?cp=USNS_KW_SU07_US_Google_B&ref=http://www.google.com&l=nikestore,nikeid

Przemyslav
29th November 2007, 18:38
Kurde 100 Euro, za dwa buty :D :D

Konrado
29th November 2007, 19:07
Poczekamy az sie ukaza na allegro, do wiosny napewno stanieja :)

Przemyslav
29th November 2007, 19:13
Używane, prawie nie śmigane xD

Marzec
29th November 2007, 21:18
Dwa buty? :D Cztery :) Dwa do chodzenia, dwa do autografu :)

CZESTER
29th November 2007, 22:09
Muszę rodziców namówić, może dostane na Mikołaja 6 grudnia :mrgreen, albo na Święta :P:)

Konrado
29th November 2007, 22:29
Muszę rodziców namówić, może dostane na Mikołaja 6 grudnia :mrgreen, albo na Święta :P:)

NO no ale roku 2k8 :P

EternelFan
3rd December 2007, 22:06
Do sprzedania: ;)

Znajomy:
2x SE K750i - http://www.allegro.pl/item276973670_2x_se_k750i_bordowy_czarny_nowe_z_sa lonu_gwarancja.html
Zegarek - http://www.allegro.pl/item279026535_timex_t42351_chrono_extra_zegarek_w_ super_stanie_.html

Ja:
Nagrywarke Sony NEC Optiarc - 60 zl
juz na allegro nie ma ;)

Chetni? ;)

a.R.E.k.
7th December 2007, 15:36
Może to Was zainteresuje? Ktoś chce sprzedać singla.
http://allegro.pl/item280502395_alizee_j_ai_pas_vingt_ans_remixes.ht ml

Pasat
14th December 2007, 20:46
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !!!!!
http://www.allegro.pl/item284499997_alizee_psychedelices_cd_dvd_digi_pac k_.html
Jeżeli komuś się nie chce czekać do 28 stycznia to ma teraz szanse zrobić sobie prezent na Święta Bożego Narodzenia i ze smaczkiem zacząć Nowy Rok 2008 :cheesy:. Mógłbym Ją kupić od strzała ale wtedy bym klepał biedę do następnej wypłaty... Poczekam sobie spokojnie do premiery w Polsce, będzie taniej i nie będzie trzeba wydawać dodatkowej kasy na koszt wysyłki :).

Konrado
14th December 2007, 22:10
Noz ja pierd... spoznilem sie cztery minuty, gdyby nie to ze kolega wpadl sie wymienic filmami to bym sobie zakupil, cholera !!

Shibby
14th December 2007, 23:36
Kurczę, ale okazja była. :>

Przemyslav
14th December 2007, 23:46
Noz ja pierd... spoznilem sie cztery minuty, gdyby nie to ze kolega wpadl sie wymienic filmami to bym sobie zakupil, cholera !!

To musisz spóścić wpierd... qmplowi :)

A tutaj to co ?? http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=album&kodKreskowy=0886971865523

Maciej
14th December 2007, 23:51
Wątpię, że to aktualne. Spójrzcie na datę wydania :wink:

Marzec
15th December 2007, 01:10
(data może byc inna niż podana) :P

zaa drogo :P

Konrado
15th December 2007, 01:51
To musisz spóścić wpierd... qmplowi :)

A tutaj to co ?? http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=album&kodKreskowy=0886971865523

NO odrazu wybralem sie na www sklepu ale jak zobaczylem 94zl a nie 69xl to podziekowalem :x

relinets
15th December 2007, 02:45
thankss alot

Przemyslav
15th December 2007, 03:03
No problem ^_^

kiko90
15th December 2007, 10:01
Njak zobaczylem 94zl a nie 69xl to podziekowalem :x

Nom troszke w kulki lecą :(

Pasat
15th December 2007, 20:04
KOLEJNA OKAZJA :) !!!
http://www.allegro.pl/item284913582_alizee_mylene_farmer_cd_dvd_psychede lices.html

CZESTER
15th December 2007, 20:12
Chyba biore :D Danke za info :)

Konrado
15th December 2007, 20:33
Chyba biore :D Danke za info :)

Lepiej sie wstrzymaj, wkoncu plyta byla uzywane - pierwsze rozerwanie foli z nowej plytki jest bezcenne, przeciez juz to pzezyles :D

Ja mecze tego goscia co sprzedawal DigiPack Alizee za 69zl aby wystawil jeszcze jedna aukcje :mrgreen:

wiec sie wstrzymaj ;)

CZESTER
15th December 2007, 20:39
Ok Konrado, powstrzymam się :) Posłucham Cię :mrgreen:

Marzec
15th December 2007, 21:38
Mylene Farmer :D Dobre :D Za drogo :D

Pasat
20th December 2007, 21:12
Mam do sprzedania kasetę Alizée - Gourmandises za symboliczną złotówkę :) !!! Mam dwie takie kasety więc jedną mogę komuś odsprzedać :). Opakowanie na kasetę jest w kiepskim stanie to znaczy jest dość porysowane i ma jakieś plamy od czegoś. Na ostatniej stronie książeczki znajduję się dwie dziurki. Oto zdjęcia (trochę słabej jakości...):

http://img514.imageshack.us/img514/6316/56869024dr2.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=56869024dr2.jpg)

http://img516.imageshack.us/img516/9062/90423828mr7.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=90423828mr7.jpg)

http://img519.imageshack.us/img519/7628/49764462bu9.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=49764462bu9.jpg)

Koszt wysyłki: 4,00 zł. Wysyłam w kopercie bąbelkowej. Ktoś chętny :D ?

djmindcrasher
20th December 2007, 22:02
Ja już taką mam:) Moja największa relikwia.

Dragon
20th December 2007, 22:53
Mam do sprzedania kasetę Alizée - Gourmandises za symboliczną złotówkę :) !!! Mam dwie takie kasety więc jedną mogę komuś odsprzedać :). Opakowanie na kasetę jest w kiepskim stanie to znaczy jest dość porysowane i ma jakieś plamy od czegoś. Na ostatniej stronie książeczki znajduję się dwie dziurki. Oto zdjęcia (trochę słabej jakości)...:

http://img514.imageshack.us/img514/6316/56869024dr2.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=56869024dr2.jpg)

http://img516.imageshack.us/img516/9062/90423828mr7.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=90423828mr7.jpg)

http://img519.imageshack.us/img519/7628/49764462bu9.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=49764462bu9.jpg)

Koszt wysyłki: 4,00 zł. Wysyłam w kopercie bąbelkowej. Ktoś chętny :D ?
ja zainteresowany!

EternelFan
20th December 2007, 23:16
Qrde, Dragon, wyprzedziłeś mnie :P Jakbyś się rozmyślił, piszę się na to :D :D

Dragon
20th December 2007, 23:22
;). Taka okazja - sam rozumiesz. Gdzie ty teraz kasetę dostaniesz :P

EternelFan
20th December 2007, 23:51
Hehe :P no teraz już raczej nigdzie :P Ale jednak jakbyś się rozmyślił, pamiętaj o mnie :D

Pasat
21st December 2007, 07:36
Dragon w swoim profilu mam numer GG - zagadaj do mnie to omówimy szczegóły transakcji :cheesy:.

Chcecie powiedzieć, że teraz już nigdzie nie znajdę kasety w sklepach muzycznych :shock: ? Często bywam w takich sklepach ale szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem uwagi na to czy są gdzieś kasety magnetofonowe...

kiko90
21st December 2007, 12:57
Często bywam w takich sklepach ale szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem uwagi na to czy są gdzieś kasety magnetofonowe...

Bo już mało robią takich kaset :roll: ja sam mam Kasete Lilki i nadal nie wiem z jakiego sklepu go zakupili rodzice :?

Pasat
4th January 2008, 21:14
http://www.allegro.pl/item292933186_alizee_psychedelices_cd_dvd_digi_pac k_.html

Ktoś chętny ;) :?:

CZESTER
4th January 2008, 21:18
Hmm, brzmi ciekawie :) Może, może :P

Marzec
4th January 2008, 21:23
No właśnie :) Bo już tylko dwie zostały :)

danio00
4th January 2008, 21:26
ja już mam więc nie kupuje :D

Pasat
4th January 2008, 21:33
Marzec widzę, że się skusiłeś ;).

CZESTER
4th January 2008, 21:34
Były 3, już nie ma wcale :D

Konrado
4th January 2008, 21:34
YEA KUPIONE :!: :D

dzieki za linkacza :cheers:

ale fart w ostatniej chwili ;)

danio00
4th January 2008, 21:36
oo i już nie ma :D

CZESTER
4th January 2008, 21:37
No to były 3:

- Jedna dla Marca
- Druga dla Konrado
- Trzecia dla Mnie

:mrgreen: :cheers:

Pasat
4th January 2008, 21:37
I takim sposobem aukcja skończyła się w troszeczkę ponad 40 minut :cheesy:.

Konrado
4th January 2008, 21:42
Ciekawe czy sprzedajacy sie spodziewal ze sprzeda wszystko w ciagi 15 minut :chees:

P.S. na stronce www tego sklepu ten DigiPAck kasztuje 90zł :mrgreen:

troche maja tam plytek Alizee: http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=wyniki

CZESTER
4th January 2008, 21:46
Konrado, byłem szybszy od Ciebie o 26 sekund :mrgreen: :cheers:

Konrado
4th January 2008, 21:51
Konrado, byłem szybszy od Ciebie o 26 sekund :mrgreen: :cheers:

Bo ja szukalem czy przypadkiem wysylki nie ma po 28 stycznia :P :cheesy::cheers:
ale dobrze ze sie zdecydowalem w "ciemno" :)

Marzec
4th January 2008, 22:30
Tak tak :)
Tych, którzy się spóźnili odsyłam:
http://sklep.smstep.pl/index.php?menu=album&kodKreskowy=0886971865523

Nie kupowałem przez ten sklep więc nie wiem jak to funkcjonuje, ale produkt można nabyć na 100% :)

Hmm... nie tak kolorowo jak mi się wydawało. Tutaj cena jest nieco inna

EternelFan
4th January 2008, 22:39
Uuuu 92 zeta ;/ troszkę sporo ... ;/ A ja chyba sobie kupie Gourmandises niż Psychedelices, po kolei polece, bo od końca, tak od tylca... ;/ ;)

Marzec
4th January 2008, 23:01
Nooo jeśli jeszcze nie masz Gourmandises to lepiej tak zrób ;) Z Alizée postępować od tylca to trochę niepolitycznie :)

EternelFan
4th January 2008, 23:08
Hehe, w lutym jak się uda może będzie, zależy co się da załatwić :)

Hehe, a od przodu to jak jest? ;)

Maciej
4th January 2008, 23:44
Łooo za drogo :? nie kupuję...

danio00
5th January 2008, 11:46
ja kupie jeszcze jedną ale dopiero jak będzie Polska premiera, :) może to wpłynąć na koncert w polsce :)

EternelFan
5th January 2008, 21:34
Nokia 6610i na sprzedaż ;) stan bdb ;) qmpel sprzedaje ;) wiem że Nokia to nie za bardzo, ale może ktoś jest chętny na ten model, albo ktoś szuka czy cuś ;)

http://www.allegro.pl/item288731982_nokia_6610i_idealna_od_i_wlascieciel a_okazja_.html

kiko90
5th January 2008, 23:06
Uuuu 92 zeta ;/ troszkę sporo ... ;/ A ja chyba sobie kupie Gourmandises niż Psychedelices, po kolei polece, bo od końca, tak od tylca... ;/ ;)

Droższa, bo chca zarobić :(
Niewiadomo skąd oni brali tę płytkę :roll:

Konrado
7th January 2008, 22:46
Jezeli ktos ma ochote na kasete "Gourmandises" to w tym sklepie jest za 23 zl :)

http://www.rockserwis.pl/BrowsingBasket.php?C=1&lang=1

a tutaj plyta za 30zl (chyba jak narazie najtanie poza allegro)
http://www.bonusmedia.pl/shop/alizee-gourmandises-p-5330.html?zenid=b40f06d3117dcab310ae55e19a9507ce

DigiPack Psychedelices za 58zl
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=1179265&oknrt=1179265

danio00
7th January 2008, 23:38
ja bym chciał ale kasete MCE :D :D

Marzec
8th January 2008, 01:08
To już musisz zrobić sam, bo takiej nie dostaniesz :)

Pasat
8th January 2008, 07:52
Ja mam na szczęście obydwie kasety magnetofonowe Alizée: Gourmandises & Mes Courants Electrigues :). Gourmandises mam podwójną ale sprzedają już Ją Dragonowi ;).

danio00
8th January 2008, 09:02
To już musisz zrobić sam, bo takiej nie dostaniesz :)

hehe bardzo śmieszne, oczywiście że dostane :D :D wiem coś na ten temat :D tylko potrzebuje troche czasu..... :D

Konrado
8th January 2008, 17:26
http://www.whichmusic.net/x_C_Sz2.html?P2=alizee&PL=0-999999&x=0&y=0

szczeka opada do samej piwnicy :shock:

ALIZEE / GOURMANDISES (+2 BONUS TRACKS) (CD) 219,00 zł
ALIZEE / MES COURANTS ELECTRIQUES (CD) 185,00 zł

CZESTER
8th January 2008, 17:34
Wow, co on tak się cenią :)

kiko90
8th January 2008, 18:07
Wow, co on tak się cenią :)

Pewnie nie ma żadnych rysów :D

@danioo --> hmmmm ja dostałem pod choinkę :) poszukaj na necie czy gdzieś :P, bo ja sam szukałem i nic :(

danio00
8th January 2008, 21:23
daj cie mi miesiąc :D i będzie w mojej kolekcji :D :D a ceny w tym sklepie są z kosmosu :D

kiko90 --->> nie danioo tylko danio00 :D :D

Marzec
8th January 2008, 22:58
danio00 to mnie naprawdę zaskoczyłeś :) Też bym taką chciał :P

Wydania: CD (normalny, digipak), kaseta, CD wersja koreańska, CD wersja europejska, CD wersja japońska, CD wersja tajwańska

danio00
8th January 2008, 23:52
danio00 to mnie naprawdę zaskoczyłeś :) Też bym taką chciał :P

dla chcącego nic trudnego :D

Pasat
20th January 2008, 20:51
Nic tylko kupywać ;):

http://allegro.pl/item300597573_alizee_psychedelices.html

http://allegro.pl/item300602097_alizee_psychedelices_cd_dvd.html

Shibby
21st January 2008, 03:05
Wysyłka i tak po 28 stycznia. :)

Ja sobie w Empiku kupię to nie będę musiał za przesyłkę płacić. :) Jeszcze tylko tydzień. :D

Maciej
21st January 2008, 17:22
Ja kupuję w Merlinie :D

Marzec
21st January 2008, 19:28
Shibby będziesz miał szybciej niż ja Digi Pack z allegro priorytetowy :)

hellboyxD
28th February 2008, 10:49
Witam wszystkich
Z powodu problemow finansowych jestem zmuszony sprzedac moja kolekcje płyt Alizée :(
jednak zanim wystawie ja na allegro wole sprawdzic czy moze ktos z forum nie był by zainteresowany :) a wiec posiadam :
1 Alizée – Gourmandises
2 Alizée – MCE Digipak
3 Alizée – En Concert CD
single
4 Alizée – Moi... Lolita maxi CD
5 Alizée – L’Alize
6 Alizée – L’Alize (wersja promocyjna)
7 Alizée - J'en ai marre , I fed up
sprzedaje wszystko razem
WSZELKIE PYTANIA PROSZĘ KIEROWA POD NUMER GG 8983569 :)

Maciej
29th February 2008, 00:30
A szkoda, że wszystko razem :(

Citroen_Maniak
1st March 2008, 23:03
Święta racja.

CZESTER
2nd March 2008, 00:14
No dokładnie, bo może coś pojedyńczo to bym kupił.

hellboyxD
2nd March 2008, 10:23
No nie wiem moze wystawie na allegro pojedynczo tylko narazie nie mam na to czasu i wole sprobowac sprzedac odrazu calosc

danio00
2nd March 2008, 18:38
ja bym nigdy nie sprzedał mojej kolekcji :D jak dopadnie mnie kryzys finansowy to sprzedam brata:D

Marzec
2nd March 2008, 18:46
Kupię / Sprzedam... (http://www.alizee-forum.com/showthread.php?p=658816)
LiLi / Brat :D

Maciej
2nd March 2008, 20:26
Lili jest bezcenna :P nie dostaniesz jej za żadną cenę :D niestety...

Pasat
2nd March 2008, 23:55
To ja poczekam aż wystawisz pojedyńcze płyty na Allegro bo wszystkiego razem napewno nie kupię :).

Pasat
23rd March 2008, 19:41
Sprzedam singiel Alizée - Moi... Lolita :cheesy: :!:

1. Moi... Lolita (Radio Edit) 3:45
2. Moi... Lolita (Single Version) 4:16
3. Lola Extended Remix 6:30
4. Hello Helli T'es A Dance Mix 5:50
5. Lolidub Remix 3:45
6. Moi... Lolita (The Piano Version) 4:20

http://img201.imageshack.us/img201/7131/57535873oq9.th.jpg (http://img201.imageshack.us/my.php?image=57535873oq9.jpg) http://img237.imageshack.us/img237/3374/16469625ll9.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=16469625ll9.jpg)

Powód sprzedaży: posiadam dwa takie same egzemplarze :).

Stan płyty: sporo rys, ale wszystko chodzi bez najmniejszego przeskoku.

Stan pudełka: pudełko jest całe ale posiada dużą ilość rys. Widać wyraźnie ślady użytkowania.

Stan książeczki: idealny gdyby nie to, że u góry jest od czegoś zżółknięte...

Cena: 5,00 zł.

Koszt wysyłki: 5,00 zł - wysyłam piorytetem w kopercie bąbelkowej.

Ktoś chętny :P ? Jak nie to wystawiam ją na Allegro :).

Citroen_Maniak
23rd March 2008, 20:10
[Sprzedam]
Słuchawki JVC HA-F130-G. Stan idealny. Brak pudełka i gwarancji.
Cena 20zł + 5zł przesyłka.
Płatność przez Pocztę Polską na adres domowy.

http://img291.imageshack.us/img291/9937/p1020497js4.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=p1020497js4.jpg)

danio00
17th April 2008, 22:01
Mam do sprzedania 2 vinyle:
1)L'Alize
2)J'ai pas vingt ans

stan vinyli: new ,

Propozycje cenowe wysyłać na emaila danio00@poczta.fm ,w temacie "nazwa vinyla"
wysyłka po 29,04,2008
koszty przesyłki około 7 zł
na tym zdjęciu znajdują się te 2 vinyle !! !!: http://danio00.fm.interia.pl/dobre2.jpg

kiko90
18th April 2008, 20:18
Winile <mniam> :)

Damian1
18th May 2008, 22:47
Koledzy i koleżanki wiem że to nie na temat do końca ale nie miałem gdzie indziej napisac.Mam nadzieje że się nie pogniewacie.
Mianowicie mam taki proglem chciałbym zakupić En Concert zamawiałem juz w empiku ale nie dostarczyli bo nie mają.Gdzie mógłbym kupić ta płyte orginał do 90 zł.Oczywiście chodzi mi o wydanie DVD.

Marzec
19th May 2008, 00:37
fan.pl allegro.pl ebay.pl google.pl

kiko90
19th May 2008, 18:30
fan.pl allegro.pl ebay.pl google.pl

Media market, emik

Damian1
19th May 2008, 20:22
Pisałem że Media Markt pusty i empik.

chudyzam
19th May 2008, 20:27
Pisałem że Media Markt pusty i empik.

Ja byłem ostatnio w Empiku w Lublinie i też ani śladu En concert :cry:

Przynajmniej Psychodelicje leżą w widocznym miejscu, co już można uznać za sukces :). I mają "nową lepszą cenę" - 49.90 :roll:

Damian1
20th May 2008, 16:00
To polecacie nam gdzie możemy kupić En Concert DVD szukam wszedzie i nie moge znalezc i poszoukuje orginalnej nieużwanej płyty.Bardzo mi zależy na płycie.

Tomcio
20th May 2008, 18:54
Ja bym chcial kupic album mes courants électriques ale za rozsadna cene najwiecej to 44zl czy wiecie gdzie moge kupic ta plyta za taka cene??

Pasat
20th May 2008, 23:18
DAMIANO12

http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=723410&oknrt=723410

Drogo i długo trzeba czekać.

Damian1
20th May 2008, 23:27
Dobra już nie bede szukał nowych bo sie poprostu nie opłaca.Polecacie mi jakomś dobrą płyte DVD w b.d stanie w dobrejj cenie i żeby nie była ta osoba oszustem.

Pasat
20th May 2008, 23:43
Poszukaj na Allegro. A jak nie będzie to musisz poczekać aż ktoś wystawi na sprzedaż.

Konrado
21st May 2008, 02:28
Poszukaj na Allegro. A jak nie będzie to musisz poczekać aż ktoś wystawi na sprzedaż.

dokladnie... cierpliwosci, Damianek skoro nie kupiles w roku 2004 i czekales do 2008 to mozesz jeszcz poczekac ;)

Dizzo
21st June 2008, 17:18
Tym razem to ja mam pytanie, na które nie uzyskałem odpowiedzi w topicu "co lookamy w tej chwili". Jak wiadomo zbyt wiele się tam dzieje dlatego łatwo przeoczyć czyjeś pytanie i zejść na inny temat.

-----------

Alizee En Concert Live Taiwan CD+DVD Ltd Edition W/BOX
http://i24.ebayimg.com/02/i/000/d9/c6/bff3_1.JPG (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260252071005&category=617&sspagename=rvi:1:1v_)

Mam teraz prośbę, czy ktoś posiada to wydanie En Concert? :> Jeśli tak , lub jeśli wie coś o tym to proszę o opinie i sugestie :cheesy:

:mrgreen:

kiko90
21st June 2008, 18:31
Aaaaa
To jest płytka, w której jest odpowiedź xD, którą zadała bardzo dawno Hunti :)

Ja nie mam tej płytki :(

Falconer
21st June 2008, 21:57
To polecacie nam gdzie możemy kupić En Concert DVD szukam wszedzie i nie moge znalezc i poszoukuje oryginalnej nieużwanej płyty.Bardzo mi zależy na płycie.

Właśnie poradziłeś mi, aby zamówić ją w jednym sklepie internetowym. No to zamówiłem, ale widocznie była tylko jedna - powędruje do mnie. ;)

Edit://

Właśnie zauważyłem, że dostałem emaila 17 czerwca o tym, że wysłali El Concert. Zwykła przesyłka pocztowa, więc MOŻE otrzymam go w przyszłym tygodniu... A jak nie, to w przyszłym.. :)

haku
7th July 2008, 13:41
Ja byłem ostatnio w Empiku w Lublinie i też ani śladu En concert :cry:
W Lublinie En Concert możesz dostać w MediaMarkcie na Zana (chyba tak ta ulica się nazywa). Ja tam kupowałem i zdaje się, że jeszcze jedna sztuka była.
Zresztą w MM są też stare albumy Alizee, nie to co w Empiku, gdzie można tylko Psychedelices kupić.

Tomcio
7th July 2008, 15:10
W Lublinie En Concert możesz dostać w MediaMarkcie na Zana (chyba tak ta ulica się nazywa). Ja tam kupowałem i zdaje się, że jeszcze jedna sztuka była.
Zresztą w MM są też stare albumy Alizee, nie to co w Empiku, gdzie można tylko Psychedelices kupić.

A ile kosztuje plyta mes courants électriques w media markcie ??

Citroen_Maniak
7th July 2008, 15:37
Poszukajcie w Saturnie. Empik nie ma startu do ilości wydań w stosunku do Saturna czy MM.

haku
7th July 2008, 16:01
A ile kosztuje plyta mes courants électriques w media markcie ??

Nie pamiętam już dokładnie ale zdaje się, że ~60zł

Marzec
7th July 2008, 18:25
Już myślałem, że haku napisałeś tutaj posta na ten temat co ja miałem, ale widzę, że nie :D Więc wklejam to o co prosiłeś ;)

http://allegro.pl/show_item.php?item=396255374

Adresy e-mail twoj_nick@alizee.net.pl prosto z wysypu za 7 zł sztuka :)

Tomcio
7th July 2008, 19:02
Wlasnie nie rozumiem po co on sprzedaje ten email i przecierz to sie wogule nie przyda ;/

Falconer
7th July 2008, 19:07
Już myślałem, że haku napisałeś tutaj posta na ten temat co ja miałem, ale widzę, że nie :D Więc wklejam to o co prosiłeś ;)

http://allegro.pl/show_item.php?item=396255374

Adresy e-mail twoj_nick@alizee.net.pl prosto z wysypu za 7 zł sztuka :)

Gdyby nie to; ".net" pomiędzy "alizee" a ".pl" to bym już kupił. ;)

haku
7th July 2008, 19:22
@Falconer - tak dobrze niestety nie ma ;) Gdyby była dostępna domena z samym .pl to już dawno bym zarejestrował ;) A tak, niestety poza alizee.net.pl i alizee-poland.com nic ciekawego nie ma

Tomcio
7th July 2008, 19:29
A wlasnie na alizee.net.pl i alizee-poland.com nie idzie wejsc

Dizzo
8th July 2008, 10:26
alizee-poland.com nic ciekawego nie ma
Haha :D A ja tą domenke chciałem kupić nawet nie sprawdzając czy jest wolna (bo www.alizeepoland.com jest wolna :D) Dobrze wiedzieć, przynajmniej już dylematu nie mam ;)

Co do aliasów to hmm nawet dobra cena ;) Może ktoś się skusi

haku
8th July 2008, 11:10
To nie aliasy tylko pełnoprawne konta pocztowe działające w oparciu o Google Mail (popularny GMail) ;)

Dizzo
8th July 2008, 11:22
Fakt, nie zauważyłem :D

Falconer
14th July 2008, 20:01
Wiecie gdzie można kupić Tout Alizee? Ważne.

Damian1
14th July 2008, 21:00

Ta sama prośba.:P Tylko nowe (Lily jest tego warta :) )

Tomcio
14th July 2008, 21:20

W Meksykańskim sklepie :) lub na ebayu :)