View Full Version : Samochód "Mes Courants Electriques" ????
Maju
27th July 2005, 11:58
Takim pojazdem powinna poruszać się Alizee po Paryżu (po wydaniu albumu "Mes Courants Electriques" :cheesy: :mrgreen: :cheesy:
http://img239.imageshack.us/img239/1176/muhehe5sv.jpg :lol:
oleger
27th July 2005, 12:11
hehe ale spokooo a gdzie taki mozna kupic Maju?????
normalnie BOMBA :mrgreen: :mrgreen: :cheesy:
Maju
27th July 2005, 13:45
a gdzie taki mozna kupic Maju?????
a tego to nie wiem trzeba sobie takiego zrobic :cheesy:
Shibby
27th July 2005, 14:12
A Alizee ma wogole prawko? :) Bo gdzies kiedys czytalem, ze jej marzeniem jest zrobic sobie prawko, ale nie wiem czy zrobila czy nie. :)
Hunti
27th July 2005, 14:21
Nie sadze - gdybym miala tyle kasy co ona to bym byla transportowana wszedzie przez mojego prywatnego kierowce :D
Ale samochod wypasiony ,wyobrazam sobie zdziwienie ludzi ,gdyby takim sobie pojezdzic po Paryzu :> Tylko kolorek sredni i troszke maly, ale takie auto to gratka dla kazdego "lili fana".
Maju
27th July 2005, 14:39
Ale wyobrazacie sobie jak by Alizee takim jeździła po Paryżu w takim bucie :cheesy: ? Muza na całą epe , w zakręt ze zrywem wchodzi :cheesy:
Hehe zarąbiste myslę że na zamówienie mogą coś takiego wykonać, tylko żeby kolor tego buto-pojazdu miał taki kolorek jak na okładce płyty
george
27th July 2005, 21:00
ale fura <wow> taką bujake bym bujake odpi***alał na mieście że koniec, tylko bym musiał mieć dobre alusy i sprzęt audio a reszta to już widac na zdjęciu KOZACKO :afro: :bounce:
snajper
27th July 2005, 21:27
ciekawy pojazd
[Message too short]
Przemyslav
27th July 2005, 23:21
http://img315.imageshack.us/img315/7793/car1alizee4gv.jpg :D:D albo takim po srodmiesciu sie przejehac :D:D
Hunti
27th July 2005, 23:44
swistaq - o je... Jak bedizesz mial to cacko i sie wybierasz do wawy to daj znac - wezme jakas ekipe kolegow z bejsbolami i bede miala juz gustowne autko :D
swoja droga auto dosyc klopotliwe - przeciez jak lili sie ubrudzi to trzeba szorowac :D
Maju
28th July 2005, 15:25
ja bym chcial taka fure tylko inne zdjecie bym sobie dal zrobic :cheesy:
Krogi
28th July 2005, 15:29
Wózek fajny :D:D trzeba przyznać :D:
A może by tak zmontowac taki wóz albo załatwić i wysłaś Alizee w prezencie od Fanów Z POLSKI :D:D: fajnie bybyło :)
Tylko skąd takiego wziąść :(
Hunti
28th July 2005, 15:32
Jasne, fajnie by bylo zeby od nas jakis prezencik dostala, ale pewnie nie wypali - ech ... :/
A juz zwlaszcza samochod - chociaz moge jej napsiac wiersz od polskich fanow , tylko potrzebuje tlumacza ,lol :D
Mariusz
21st August 2005, 11:12
Bez jaj- jeszcze coś by się jej przytrafiło i wszyscy byśmy za nią płakali.
Ronnie
21st August 2005, 13:37
ooo powialo groza :D Bez czarnych scenariuszy prosze :P :)
kubex
29th August 2005, 14:48
Fajny ten samochodzik
łał
ESTHER
7th October 2005, 17:08
Alizée jeszcze nie ma prawa jazdy ale wspominala z jednych z wywiadow ze chciala by go zrobic u siebie na korsyce.
Z domyslu swojego i zauwazenie po mojej wycieczce tam 2X wszyscy maja prawka,moze po prostu tam nikt nie oblewa egzaminow?
Dziewczyna
7th October 2005, 18:41
Skoro Esther odświerzyła topica to ja też coś napiszę... oba pojazdy mi się podobają :), ale te kolory są takie sobie. Pomysły fajne i niebanalne, bo chyba jeszcze żadna gwiazda takiej wypasionej fury nie miała :) (but)
Przemyslav
7th October 2005, 18:54
Z domyslu swojego i zauwazenie po mojej wycieczce tam 2X wszyscy maja prawka,moze po prostu tam nikt nie oblewa egzaminow?
zapewne sa inne stawki i inniejsze sposoby (latwiejsze) zalatwiania prawek oraz zdawania :):)
Krogi
7th October 2005, 20:11
zapewne sa inne stawki i inniejsze sposoby (latwiejsze) zalatwiania prawek oraz zdawania :):) No co ty :P:P pewnie mniej h jest i łatwiejszy egzamin :P daltego tyle prawek :lol: i nie ma wyrw w drogach :):)
Hunti
7th October 2005, 20:27
Jak Alizee nie ma czasu, to mzoe zlozymy sie na prawko dla niej?:D w koncu mloda matka to i coreczke trza bedzie z przedszkola odebrac i po zakupy pojechac ...:D
Krogi
7th October 2005, 20:31
hehehe moja sąsidka a zarazem mama mojego kolegi kupiła prawko na stadionie :lol: więc dajcie tylko cynk:lol: :D:D i prawko mamy :):)
croolik
8th October 2005, 01:54
Krogi:
hehehe moja sąsidka a zarazem mama mojego kolegi kupiła prawko na stadionie
Znaczy, że mam się w Częstochowie nie pojawiać. Nie mam zamiaru zginąć przez kogoś kto prawko sobie 'załatwił'. Z tym akurat nie ma żartów. :?
Wasik
8th October 2005, 10:17
hehe fajne samochodziki :lol: :lol: :lol:
Croolik musiałbyś w ogóle z garażu swoją furą nie wyjeżdżać :twisted:
Krogi
8th October 2005, 10:21
Znaczy, że mam się w Częstochowie nie pojawiać. Nie mam zamiaru zginąć przez kogoś kto prawko sobie 'załatwił'. Z tym akurat nie ma żartów. :? Co ty spookjnie możesz wpaść :):) ona kupiła to prawko żeby koleżankom zaszpanować (tak mówi kolega) i ona nie jechał jeszcze nigdy :P więc bez obawa, wal śmiało :lol:
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.