View Full Version : jaka piosenka na singiel?
wiem że temat troche pzrestarzały w tym momencie, ale nie ma wiele nowości, wiec napiszcie która z piosenek z Mes courants electriques wybralibyście na singiel oprócz tych 4 które zostały zrealizowane, ale wybierzcie tylko jedną!
Ja osobiście wybieram C'est trop tard
Hunti
18th July 2005, 16:06
A ja sobie oddalam glosa na Youpidou... Dlaczego?
To byl dla mnie trudny wybor, bo jeszcze chcialam C'est trop tard, ale Yopidou bardziej do mnie "przemawia" i bardziej mi sie podoba... Poza tmy, jestem ciekawa, jak "Alizee's team" zorganizowalby teledysk i jak sama Lili by sie w nim zaprezentowala :]
oleger
18th July 2005, 16:13
hmm wybór trudny ale jeśli miałbym sie zdecydować to Hey! Amigo! :D
rule
18th July 2005, 16:15
C'est trop tard zajefajna piosenka :D
Blej
18th July 2005, 16:23
Cóż a ja ossałem głos na Tempete :)
PS: Słyszeliscie wersje gitarową z forum? :afro:
Ronnie
18th July 2005, 16:28
C'est trop tard jak dla mnie! :wink:
Darkthrone
18th July 2005, 16:31
ja wybieram Tempete :D
Blej
18th July 2005, 16:47
Moja krew :) Jestem ciekawy teledysku jaki by był :)
no ciekawie, dziwi mnie tylko dlaczego do nikogo nie przemawia piosenka L'e-mail a des ailes. ale może rzeczywiście jako singiel nie zaszcytowałby wysoko
croolik
18th July 2005, 17:12
Bez chwili zastanowienia CTT.
takelbery
18th July 2005, 19:31
L'e-mail a des ailes
Jako singiel myśle że miała by szanse :D
Maju
18th July 2005, 21:03
Zagłosowałem na Youpidou podoba mi się na koncercie jak to spiewa i tańczy ! Ale C'est trop tard też jest mocne !
snajper
18th July 2005, 22:01
ja sie zastanawialem miedzy Coeur deja pris a Toc De Mac ale ostatecznie wybtralem to pierwsze,. bo mi sie bardziej podoba :D (troche wolniejsze jest)
Hunti
18th July 2005, 22:27
Yeah maju, sami swoi :d
swoja droga ciekawe, czemu tak malo osob na to glosuje, przecie to jest fenomenalna pioseneczka :D
Przemyslav
19th July 2005, 15:24
ja wybieram Youpidou :D:D:D kocham ja za ten fajny podklad :)
Hunti
19th July 2005, 15:34
swistaq - to "Youpidou" na poczatku tez wymiata :D
Zreszta ogolnie piosenka ma swietna melodia i jako jedna z nielciznych Alizee podoba mi sie tej jej wykonanie po angielsku (moim zdaniem bardziej pasuje angielski do tej piosenki niz francuski)
Osobiście uważam że zdecydowanie lepiej wypada francuski i mam nadzieje że na nastepnej płycie nie będzie piosenek po angielsku, ale w I'm not twenty i Youpiudou refren po angielsku brzmi nawet nawet. Jednak zdecydowanie stawiam na angielski.
PS Nie wiecie jak wejść na video z myalizee.com? Dwa razy mi sie udało a potem ciagle pojawia się"Nawigation error" i za nic sie nie che pokazać
oleger
19th July 2005, 19:21
niestety sekcja wideo na myalizee.com została chwilowo zamknięta do sierpnia chyba :x
aha, z rozpędu wpisałam w poprzednim poście stawiam na angielski, oczywiście miałam na mysli FRANCUSKI :lol:
oleger
19th July 2005, 22:28
a podoba wam sie Hey! Amigo! przecie to taka superancka piosenka i super materiał na
singiel ja zastanawialem sie czy oddać głos na Youpidou czy Hey Amigo ale że są
wakacje oddałem na Hey Amigo bo to taka wakcyjna piosenka :D
Jak dla mnie to każda piosenke alizee mozna wziąć za singiel
CZESTER
20th July 2005, 13:45
Jak dla mnie to każda piosenke alizee mozna wziąć za singiel
Ja sądze tak samo :mrgreen: Ale jak bym już miał wybrać to bym wybrał "Hey Amigo" lub "Toc de mac" :D
oleger
20th July 2005, 19:29
hehe nareszcie ktoś zagłosował na Hey Amigo :mrgreen:
Wasik
20th July 2005, 22:33
Ja tam głosuje na C'est trop tard :mrgreen:
:bounce:
Krogi
28th July 2005, 11:33
Wybór był trudny ale zagłosowałem na Hey amigo :oops: :oops:
Dlatego ze to moja ulubiona piosenka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziewczyna
20th September 2005, 12:53
Wybór był trudny ale zagłosowałem na Hey amigo :oops: :oops:
: Ja tak samo myślę :)
Snajper, wiem, wiem- temat stary :) (Ale jary)
Mariusz
21st September 2005, 18:08
Ja wybrałbym Youpidou, bo chyba najbardzej mi się podoba z drugiej płyty- nie licząc' A Countre Courant' i 'Amelie m'dit'.
snajper
21st September 2005, 21:01
ja tam mysle, ze jesli Alizee ma juz produkowac niedlugo nowa plyte - to po co singiel promujacy stara??
Dziewczyna
22nd September 2005, 10:25
No tak, ale to temat raczej czysto teoretyczny. Chociaż nigdy nie wiadomo, czy np. za kilka lat Ali nie zaśpiewa jakiegoś utworu w nowej wersji.
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.