View Full Version : single Alizee
jakby ktos chciał parę singli z alizee to polecam stronę www.fan.pl Ztymże tak oficjalnie to jest mało, ale jeżeli ktoś sie zaloguje i zamówi jakiś produkt to staje się tzw. stałym klientem. Wtedy można napisać na adres sklepy sklep@fan.pl i na specjalne zamówienie sobie zamówic coś. Dla mnie teraz specjalnie ściągaja wymarzona A contre-courant!
Wasik
15th July 2005, 05:36
Noo :D a ceny też mają zabójcze :evil: :evil: :evil:
wiesz lepsze zabójcze ceny niż żeby nie mieć wcale, w mediamarkt Moi...Lolita i I'm fed up jest za 19.99
Maju
15th July 2005, 20:41
w mediamarkt Moi...Lolita i I'm fed up jest za 19.99
singiel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jeszcze single maja w mediamark ???
Nom, telefonicznie się pytałam no i tak mi powiedzieli że za 19.99
Maju
15th July 2005, 22:00
kurcze gdzie tu najblizszy sklep mediamark :cheesy: ?
wejdź sobie na strone www.mediamarkt.pl i tam jest mapka ze wszystkimi sklepami w Polsce, znajdź gdzie jest najbliżej twojego miasta i zadzwoń na informacje żeby ci podała tam numer telefonu, popros o stoisko muzyczne i sie spytaj czy mogliby przesłać bo nie wiem czy są na wysyłke
Maju
16th July 2005, 12:16
u mnie to najbliżej Poznań :wink: będzie trzeba podjechac jeden dzień
no ale upewnij sie najpierw czy są w Poznaniu bo szkoda by było na darmo pojechać chyba że wolisz z fana za 34 zł z tym że za przesyłke sie płaci jeszce 10...
CZESTER
16th July 2005, 18:47
No właśnie ja mieszkam w poznaniu. Hmmmmmmmmmm :mrgreen: :mrgreen: Good idea, ide zaraz zobaczyć... Zara biorę jak będą :mrgreen:
no i jak czester były i czy fajne?
CZESTER
18th July 2005, 11:26
Niestety nic niebyło..... :roll: Chyba że już wszystko wykupili :roll: A szkoda...
Maju
18th July 2005, 11:28
Niestety nic niebyło.....
kruca bomba :cry: żadnej płyty Alizee ?
mówie ci spytaj się czy mozna sprowadzić bo czasami w sklepie nie ma ale moge sprowadzic z innych miast a za to nie płacisz, w każdym razie ja nie płaciłąm
CZESTER
19th July 2005, 12:27
Dobra dziś spróbuje sie popytać. Tak i tak siedze w domu i nie mam co robić... Zobaczymy co z tego wyniknie :afro:
Przemyslav
19th July 2005, 15:23
dlatego polecam aukcje polskie, zawsze mozna cosik ciekawego wypatrzec i tanio :)
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.