View Full Version : Czy Alizee zmieniła coś w twoim... (Ankieta)
kubex
29th May 2005, 11:18
Czy Alizee zmieniła coś w twoim życiu. Ja jak jej zaczełem słuchać to mi się tak jej piosenki spodobaly że zaczełem się farancuskiego uczyć :!:.
Merci Alizee. Wzruszyłem się :cry: :cry: :cry: .
Przemyslav
29th May 2005, 13:06
No ja dzieki Niej poznalem swoja pierwsza milosc :):) Polaczyla nas wspolna chec zamieszkania w Ajaccio :):) Po za tym takze jak ty podejmowalem proby nauki francuskiego :D:D Ogolnie: jej muza i cala ona czesto pozwolily przejsc mi lagodnie ciezkie sytuacje :):)
Ronnie
29th May 2005, 13:34
Zmienila, ale chyba nie wiele...
Poznalem spoko ludzi, na tym forum :) Tez chcialem sie uczyc francuskiego ale jakos mi przeszlo :P :D
No i jestem w plecy pare giga bo mam kilka rzeczy z nia na dysku :D
lunatic
29th May 2005, 13:39
Zal ale nic nie zmienilo sie jak za3alem ciekawic sie ms.Alizee, owszem ludzi poznalem. Ale zeby cos sie zmienilo :roll: nie czuje :doc: jak byl glupi taki i zostal sie :prop: :tongue: :cheers: :thumbup:
Reich86
29th May 2005, 13:47
No cos zmieniła, zabrała 7 gb z dysku, sporo czasu na ogladanie jej teledyskow i słuchanie muzyki, śledzenie tego forum, o i zabrała mi trochę kasy która wydałem na jej płyty oraz tuszu z drukarki który "zmarnowałem" :wink: na jej zdjęcia.
kubex
29th May 2005, 13:59
Poznalem spoko ludzi, na tym forum
JA też
Tez chcialem sie uczyc francuskiego ale jakos mi przeszlo
Myślę że mi nie przejdzie :!:
snajper
29th May 2005, 14:26
no to we mnie cosik zmienilo:
-niepotrafie wytrzymac godzinki bez zajrzenia na forum :D
-od wakacji zaczynam sie francuskiego uczyc (teraz np. sie ucze wloskiego juz)
no i polubilem muzyke (wczesniej muzyki wogole niesluchalem, zmienilo sie to jak kuzynka kiedys vive wlączyla i uslyszalem J'en ai marre......cudowna piosenkarka, cudowny teledysk, cudowny glos - pomyslalem)
Przemyslav
29th May 2005, 14:34
-niepotrafie wytrzymac godzinki bez zajrzenia na forum
skas to znam :D:D:D kiedy szkola byla twoim 2 domem, teraz jest forum :D:D
CZESTER
29th May 2005, 15:32
Dzięki Alizee zacząłem interesować a póżniej uczyć się języka francuskiego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ja dzieki Niej poznalem swoja pierwsza milosc Polaczyla nas wspolna chec zamieszkania w Ajaccio
Ajaccien ? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Przemyslav
30th May 2005, 09:30
No ja dzieki Niej poznalem swoja pierwsza milosc Polaczyla nas wspolna chec zamieszkania w Ajaccio
Ajaccien ? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:ja mowie o kobiecie :D:D:D
croolik
31st May 2005, 01:34
Nic...
(oprócz forum i strony www)
u mnie zmienila bardzo duzo :oops: :oops: :oops:
Zakochałem się w Francji ! mam zamiar tam zamieszkać ....
Zaczalem się uczyc francuskiego od września
Duzo czasu poswiecam Alizee, nie ma dnia u mnie bez Alizee :roll:
No i kasy też poszło dużo, ale ani, ale to ani tyciu tyciu nie żałuje na nic jej :oops: !
tych rzeczy jest jeszcze wiele
Przemyslav
31st May 2005, 19:37
No i kasy też poszło dużo, ale ani, ale to ani tyciu tyciu nie żałuje na nic jej !
no jedyna kasa ktorej nie zaluje jaka poszla no kobitke :D:D:D to samo :D
CZESTER
31st May 2005, 20:30
No i kasy też poszło dużo, ale ani, ale to ani tyciu tyciu nie żałuje na nic jej !
No witajcie w klubie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U mnie podobnie też nie żałuje na nią kasy! :P
kubex
1st June 2005, 17:31
no jedyna kasa ktorej nie zaluje jaka poszla no kobitke to samo
Na to to każdy żałuje :cry:
oleger
1st June 2005, 18:46
I Love CORSICA! :lol:
Zacząłem słuchać francuskiej muzy i bardziej przykładać się do
nauki francuskiego :P
PS: i na Korsyce se kiedyś zamieszkam :lol: :lol: :lol:
Przemyslav
1st June 2005, 19:09
PS: i na Korsyce se kiedyś zamieszkam
oo kurna to duza tam polonia bedzie :D:D:D
croolik
4th June 2005, 02:54
Muehehe, masowa emigracja fanów na Korsykę :D
W połowie czerwca lub lipca (w zależności jak mi się będzie chciało) jadę do Francji, m.in. na południe w okolice Montpellier, Nimes, Avignon, może zahaczę o Marsylię, to sie popytam jak wygląda przeprawa promem i ile kosztuje.
A gdzie będziesz nocował :?:
Ja to to w ogole za 6 lat sobie obliczylem wyjeźdzam na stałe do Francji :wink: tylko sobie wszystko poszukam prace tam, mieszkanie itp. i wio do Francji ! takie są moje plany !
Nie bójcie sie nie zapomne o WAS i będe wysyłał każdemu bilet lotniczy :wink:
Przemyslav
5th June 2005, 20:15
A gdzie będziesz nocował :?:
Ja to to w ogole za 6 lat sobie obliczylem wyjeźdzam na stałe do Francji :wink: tylko sobie wszystko poszukam prace tam, mieszkanie itp. i wio do Francji ! takie są moje plany !
Nie bójcie sie nie zapomne o WAS i będe wysyłał każdemu bilet lotniczy :wink:zycze spelnienia tych marzen z calego serca :):) ja to tesh tak bym chcial, ale najpierw chce nazbierac odpowiedni kapital w kraju i miec dobre zaplecze (jakas firma) :):) tylko jak jush bedziesz tam to nie zapomnij miec piwniczki z wianami francuskimi :D:D wiesz Polacy wpadna do Ciebie :)
croolik
5th June 2005, 20:16
Maju:
A gdzie będziesz nocował
To tu, to tam...
{u jednego z właścicieli firmy, dla której pracuję i u rodziny u której spędzałem weekendy w czasie pobytu we Francji}
tylko sobie wszystko poszukam prace tam, mieszkanie itp.
LOL, "tylko" powiadasz...
Nie bójcie sie nie zapomne o WAS i będe wysyłał każdemu bilet lotniczy
:wink:
lunatic
5th June 2005, 22:20
będe wysyłał każdemu bilet lotniczy
Ho Ho Ho wlecisz na zlotowe :twisted:
kubex
8th June 2005, 14:06
Zrobimy sobie na Korsyce taki dom dla fanów! Każdy kto przjeżdza idzie do tego domu i tam nocuje proste? :cheesy:
CZESTER
8th June 2005, 14:25
Croolik będziemy tęskinić za tobą :mrgreen: ha ha...
Przemyslav
8th June 2005, 16:02
Zrobimy sobie na Korsyce taki dom dla fanów! Każdy kto przjeżdza idzie do tego domu i tam nocuje proste? :cheesy:aa Korsykanki beda ??? :):):)
snajper
8th June 2005, 16:50
swistaq to bedzie dom do odbywania noclegow, a nie do sprawiania przyjemnosci :D
no ale oczywiscie bedzie jedna korsykanka - chyba kazdy wie kto :D
oleger
8th June 2005, 16:55
ale jepiej gdyby te noclegi odbywały się w miłym towarzystwie :D :D :D
ale jepiej gdyby te noclegi odbywały się w miłym towarzystwie :D :D :D
A przeczytaj no post nad twoim ;)
oleger
8th June 2005, 22:29
korsykanki im więcej tym lepiej :D :D :D
croolik
9th June 2005, 15:28
Czester:
Croolik będziemy tęskinić za tobą ha ha...
No problem.
Nie wiem tylko jak się dogadacie. 8)
kubex
11th June 2005, 11:10
croolik,:
Nie wiem tylko jak się dogadacie.
Jakoś się dogadamy.
george
22nd June 2005, 17:19
przedewszystkim spodobał mi się język francuski! i chciałbym sięgo zacząć uczyć! i tak zrobie jeżeli będe miał możliwość!
Marek.
11th July 2005, 10:40
U mnie zmieniła za wiele nie moge myśleć o niczym innym tylko o niej. :cry: Niestety co włą czam kompa . Załamka po patrze na jej zdięcie i che jechać do Francji tylko co Francuskiego nie znam . a na nauke czasu nie mam Dzięki 8)
ESTHER
11th July 2005, 11:52
W moim zyciu pojawila sie chec wyjazdu do Ajaccio,ktora sie zrealizowala za co ci Dzekuje LILi,twoja kraina snow wyspy KORSYKI i twoje miasto jest TOC DE MAC!
SCANDOLE (w korsykanskim )= Expetionnel (w francuskim)= Niesamowity (w polskim)
Hunti
11th July 2005, 14:06
U mnie? Wydaje mi sie, ze sporo.
Przede wszystkim zaczelam sluchac jej muzyki, ktora pomagala przetrwac jakies ciezsze chwile, ktorych mimo, ze ejstem mloda troche w zyciu mialam :/
Po drugie - startuje z nauka francuskiego na powaznie, bo ide do gima francuskojezycznego, czego pewnie nigdy by nie bylo, gdyby nie moje zamilowanie do Francji ,ktore z kolei wzielo sie od Alizee :)
No i mam taka sama fryzure od 5 lat, bo sobie scielam wlosy na takie jakie ma ona - jakos mi sie spodobalo i zostawilam je tak ;)
Przemyslav
11th July 2005, 15:38
Ash milo patrzec jak dziewczyn przybywa :):) i kazda ma cosik z Alizee zwiazane :):) pozdro :)
no w moim życiu też dużo zmieniła, przedewszystkim zaczęłam się uczyć francuskiego 2 lata temu ze względu na Ali i tak pokochałam ten język że mam z niego szóstkę i po prostu uwielbiam się go uczyć (moja babcia też się uczyła i mi czasem pomaga), od września idę do chóru abym tak nie szykanowała piosenek Alizee swoim beztalenciem muzycznym, jadę też ze szkołą w przyszłym roku do Paryża(NIESTETY NIE MA W PLANIE kORSYKI), no i oczywiście kasa ale jej nie żałuję na alizee. tylko moja wyrodna matka sie wiecznie jej czepia. Ali kochamn Cię!
Hunti
11th July 2005, 17:05
swistaq,czy masz jakies niecne plany?:P
pewnie ze kazda jest jakos zwiazana z Alizee, przeciez to jest forum o niej ;)
kris
11th July 2005, 18:07
swistaq,czy masz jakies niecne plany?
Dlaczego mialby miec niecne ?Moze to tylko aluzja jest zebys swoje zdjatko wrzucila skoro masz wlosy takie jak Lili.Jest nawet taki topic gdzies-"Dziewczyny podobne do Alizee" :)
Przemyslav
11th July 2005, 18:24
ja zadnych kosmatych mysli nie mialem :D tylko sie ciesze ze fanek przybywa :):)
Hunti
11th July 2005, 18:40
kris - nie jestem nawet w połowie tak piękna jak ona - ja mam tylko fryzure i oczy bardzo podobne :]
kris
11th July 2005, 19:09
kris - nie jestem nawet w połowie tak piękna jak ona - ja mam tylko fryzure i oczy bardzo podobne :]
Ze slow trudno to ocenic, ale nie nalegam, bron Boze.Ja tylko tak odebralem post swistaqa-a swoja droga...
ja zadnych kosmatych mysli nie mialem
on zawsze jakies slowa zastepcze znajdzie zeby tego czy owego nie mowic wprost :lol:
Przemyslav
11th July 2005, 19:39
on zawsze jakies slowa zastepcze znajdzie zeby tego czy owego nie mowic wprost
hehehe nic tylko boki zrywac :):) <piwko> :D
Hunti
11th July 2005, 20:31
swistaq pewnie mial na mysli "Zadnych kosmatych mysli nie mialem... Ale troche kudlaste to one byly" :wink:
Hubi
18th July 2005, 02:40
No co tu dużo mówić, od kiedy zaczełem słuchać Alizee bardzo dużo się zmieniło w moim życiu, jak każdy tu chyba zaczełem uczyć się francuskiego, i co ważne teraz dla mnie osobiście zaczełem zgłebiać francuską piosenkę już nie tylko Alizee, ale i wiele wiele innych wykonawców, za co muszę Jej szczególnie podziękować. Reszta jest już mało ważna.
Krogi
26th August 2005, 21:47
No u mnie zmieniła to że mi się muzyka zaczeła podobać :D :lol: zastanawiacie się jak moe się muzyka nie podobać, no jakoś tak mi sięnie podobała, ale teraz to kocham ( ale tylko muzyke Lili ), jeszcze to ze normalnie spędzałem 4h przy kompie teras spędzam z 8 h :D wszwegulności siedze na forum i czeakm za zapratym tchem kto mi odpowie i jak :D na moje posty :P i wiele czasu spędzam na ssaniu plików z neta :D (oczywiście o lili ) i wiele czasu jeszcze spędzam na ogladaniu moich juz (nie małych bo 1GB) zbiorów o lili :D :P :oops:
Dziewczyna
5th September 2005, 20:39
W moim życiu Alizee zmieniła tyle, że dłużej siedzę przy komputerze :) (bo na forum jestem i poznałam Was, Leute)
Francuski nie dla mnie... (Deutsch rządzi)
GApa
5th September 2005, 20:46
W moim chyba nic 8) No moze poza tym forum na ktore i tak malo czasu :P
Mariusz
27th October 2005, 09:48
No to wrzucę coś od siebie. Alizee..., hmmm, można w dużym stopniu powiedzieć, że przyczynila się do tego, iż zacząlem spoglądać przychylniejszym okiem na francuskich wykonawców( nie Śpiewających po francusku, bo to jednak różnica- apropo, czy zauważyliście, ile się namnożylo wokalistek śpiewających w tym języku i to po sukcesie Moi...Lolita)? Mój przypadek jest taki, że bardziej poznalem Lili dzięki pewnej osobie z tego forum, za co do dzisiaj jestem jej bardzo wdzięczny. Mimo wszystko( tak, jak napisalem w innym temacie), to nie jest absolutny bezkrytycyzm, bo taki zachowuję w stosunku tylko do jednego wykonawcy(część z was już wie, do jakiego), ale jeszcze przez dlugi czas ta drobna i piękna osóbka będzie pelnić ważną rolę w moim życiu. Cieszę się bardzo też z faktu, że was poznalem i mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy osobiście- czego wam i sobie życzę.
snajper
27th October 2005, 16:53
a coz to za osobka??
Pawel
27th October 2005, 18:35
a coz to za osobka??
Pewnie królowa Anglii. Oj snajper, snajper. :wink:
snajper
27th October 2005, 20:26
Paweł:
bardziej poznalem Lili dzięki pewnej osobie z tego forum
o tego "ktosia" mi chodzi :) Mariusz jest z Olsztyna, a ja z tego rejonu kojaze tylko DeSainta, ktorego chyba nie zna, wiec kto??
croolik
27th October 2005, 20:30
A o kim jest ten temat? :wink:
snajper
27th October 2005, 21:45
oj oj croolik, pseplasam, juz wiecej niebede (i tak niesluchaj, bo az mnie normalnie myszka sama ciagnia do przycisku 'wyslij' :)
sorry za OT, mariusz odpowiedz na PW
Mariusz
28th October 2005, 10:00
Snajper, ta drobna osóbka to oczywiście nasza kochana Lili. A co do tej osoby, dzięki której zainteresowałem się Alizee, to... tajemnica.
snajper
28th October 2005, 12:43
no bo mnie wlasnie zastanawia kto by cie tutaj sprowadzil :)
Mariusz
28th October 2005, 13:37
A coś ty taki ciekawy?
snajper
28th October 2005, 13:46
zeby wiedziec komu wybudowac pomnik ku chwale i czci, za to ze szerzy muzyke lili w Polsce :):)
Krogi
28th October 2005, 14:09
zeby wiedziec komu wybudowac pomnik ku chwale i czci, za to ze szerzy muzyke lili w Polsce :):) Bardzo dobry pomysł z tym pomnikiem :D:D dopisuję się :D chętnie pomogę go wznosić :lol: :lol: :D:D kto to :?: :D
Mariusz
28th October 2005, 14:22
Wy niegrzeczne chlopczyki- nie wiecie, że ciekawość to pierwszy stopień do piekla?
Przemyslav
28th October 2005, 16:04
Wy niegrzeczne chlopczyki- nie wiecie, że ciekawość to pierwszy stopień do piekla?
Hihih Mariusz ja to i tak wiem ze pojde do piekla za te wsio grzeszne mysli :D:D A co m itam, one kozie dead :D
Krogi
28th October 2005, 16:57
Hihih Mariusz ja to i tak wiem ze pojde do piekla za te wsio grzeszne mysli :D:D A co m itam, one kozie dead :D się chyba spotkamy SwistaQ :D:D bo ja też bez grzchu nie jestem :lol: :D
Hunti
28th October 2005, 18:00
Z tym pomnikiem to mi mozecie wybudowac, bo moje zycie zmienilo sie takze o tyle, ze zwerbowalam 3 alizee-fanow! :D Takze jakby co, to centrum Warszawy, zamiast tej okropnej palmy, mozna by sie pokusic o pomnik hunciaka :D
A wy to wogole powinniscie juz w piekle gnic, nie wiem czemu jeszcze do nas piszecie :D
snajper
28th October 2005, 21:26
nie gnijemy w piekle bo jakbysmy tam gnili to diabel by musial do nieba wrocic od tych naszych mysli :)
Przemyslav
29th October 2005, 07:34
nie wiem czemu jeszcze do nas piszecie
bo ja mam kontakty i kontrakt, znaczy cyrograf :D:D
kubex
16th November 2005, 15:33
Ja to w piekle będzie zlot fanów??? A ALizee też będzie???? :mrgreen: :cheesy:
Przemyslav
16th November 2005, 16:58
Ona temu winna, ona temu winna :) pocałować wszystkich Nas powinna :D:D
konradzik
30th March 2006, 14:01
Ona temu winna, ona temu winna :) pocałować wszystkich Nas powinna :D:D Boże,gdyby Ona mnie chociaż raz musnęła ustami to bym kur*a tak jak stoję od razu do nieba poleciał.Tak..wzwyż bym upadł z zachwytu.Moje myśli o Niej są święte a nie grzeszne !! ONA I ON - NIEBO I GROM !!!!!
spec_u
5th April 2006, 20:46
Zrobimy sobie na Korsyce taki dom dla fanów! Każdy kto przjeżdza idzie do tego domu i tam nocuje proste? :cheesy:aa Korsykanki beda ??? :):):)
Korsykanki wliczone w cene wynajmu ;- D 8)
Wojtal
5th April 2006, 21:12
Alizee sie zauroczylem od niedawna mimo to przynajmniej z 2-3 razy dziennie musze zobaczyc jej zdjecia albo zobaczyc jakis teledysk na kompie oczywsicie z Nia w roli glownej, oprocz tego zaczynam sie powaznie brac na nauke francuskiego (chodze jeszcze do szkoly i mam w skzole j. francuski ale jak do tej pory go olewalem teraz sie to napewno zmieni bo juz sie to zmienilo) Dodatkowo czuje potzrebe pojechanie na jej koncert gdziekolwiek on by sie nie odbyl czy we Franji czy w Polsce. 8)
konradzik
13th April 2006, 15:05
Hmm..czy coś zmieniła - wszystko poprzewracała do góry nogami !!!!!1 :D
Konrado
24th April 2006, 20:26
Alizee sie zauroczylem od niedawna mimo to przynajmniej z 2-3 razy dziennie musze zobaczyc jej zdjecia albo zobaczyc jakis teledysk na kompie oczywsicie z Nia w roli glownej, oprocz tego zaczynam sie powaznie brac na nauke francuskiego (chodze jeszcze do szkoly i mam w skzole j. francuski ale jak do tej pory go olewalem teraz sie to napewno zmieni bo juz sie to zmienilo) Dodatkowo czuje potzrebe pojechanie na jej koncert gdziekolwiek on by sie nie odbyl czy we Franji czy w Polsce. 8)
Ja podobnie jak kolega, wydrukowalem kilka zdjec, ktore teraz stoja na biorku. Inna muzyka spadla na boczny tor (procz LP) Teraz poszukuje duzego plakatu Alizee ale jak go nie znajde to kupie szesc kartek papieru foto A4 i sam wydrukuje najpiekniejsze zdjecie jakie tylko oczy widzialy. Do jezyka francuskiego mnie nie ciagnie ale Francje z checia bym odwiedzil - nie wpominajac juz o koncercie Alizee w Paryzu :oops: Dotego zdjelem z telefonu orginalny panel i zamontowalem zdjecie Alizee, to samo tapeta (only Alize) i ikonki w menu (8na9 to Alizee) Jeszcze tylko kwestia czasu jest umieszczenie zdjecia Alizee w portfelu :D i zmienila to ze uwazam Ja z najpiekniejsza nastolatke swiata :)
spec_u
24th April 2006, 20:54
Ja podobnie jak kolega, wydrukowalem kilka zdjec, ktore teraz stoja na biorku. Inna muzyka spadla na boczny tor (procz LP) Teraz poszukuje duzego plakatu Alizee ale jak go nie znajde to kupie szesc kartek papieru foto A4 i sam wydrukuje najpiekniejsze zdjecie jakie tylko oczy widzialy. Do jezyka francuskiego mnie nie ciagnie ale Francje z checia bym odwiedzil - nie wpominajac juz o koncercie Alizee w Paryzu :oops: Dotego zdjelem z telefonu orginalny panel i zamontowalem zdjecie Alizee, to samo tapeta (only Alize) i ikonki w menu (8na9 to Alizee) Jeszcze tylko kwestia czasu jest umieszczenie zdjecia Alizee w portfelu :D i zmienila to ze uwazam Ja z najpiekniejsza nastolatke swiata :)
uwazam Ja z najpiekniejsza nastolatke swiata
No wiem ze jesteś nowy na forum ( zresztą ja też stosunkowo ) ale nie wiem jak tam twoje aktualne wiadomości na temat Alizée bo Ona już nastolatką nie jest ; ) Ma 22 lata, córeczke, męża (qr***) więc ja bym ją raczej nazwał kobietą .
Podsumowując była najładniejszą nastolatką na świecie a teraz jest najpiękniejszą kobietą na świecie ; )
Alizee sie zauroczylem od niedawna mimo to przynajmniej z 2-3 razy dziennie musze zobaczyc jej zdjecia albo zobaczyc jakis teledysk na kompie oczywsicie z Nia w roli glownej, Wojtal a ja myślałem, ze to tylko Ja tak mam że jeśli nie zobacze Lili przynajmniej kilka razy dziennie (teledysku ofkz) to sie jakoś dziwnie czuje ;- DDD
Pozdr 8)
Konrado
24th April 2006, 21:44
wiem ze ma meza (wkoncu nie ma co sie dziwic) piszac nastolatka nie myslalem wtedy o jej dziecku i mezu, tylko o urodzie i wieku. Ale ok zgodze sie z toba ze jest najpiekniejsza Kobieta na swiecie :D
spec_u
24th April 2006, 23:37
wiem ze ma meza (wkoncu nie ma co sie dziwic) piszac nastolatka nie myslalem wtedy o jej dziecku i mezu, tylko o urodzie i wieku. Ale ok zgodze sie z toba ze jest najpiekniejsza Kobieta na swiecie :D
W sumie Ty też masz racje Lili chyba zawsze nam wszystkim będzie sie kojarzyła z prześliczną "nastolatką" w mini spódniczce (Moi...Lolita) ;- DDD
Konrado
25th April 2006, 00:26
W sumie Ty też masz racje Lili chyba zawsze nam wszystkim będzie sie kojarzyła z prześliczną "nastolatką" w mini spódniczce (Moi...Lolita) ;- DDD
Dokladnie, oto mi chodzilo :D
Edit: 25/05/06
Dzisiaj moj najlepszy kolega stwierdzil ze opentala mnie mania Alizee :D (calkiem sie z nim zgodze!) Alizee na panelu komorki, na tapecie (+-50 zdjec w galeri) (i w kompie) ikonki w menu fona z Alizee, kilka zdjec 10x15 na biorku (wlasnego wydruku) big plakat na szafie :D i nic wiecej w glosnikach tylko Alizee ale biedny stwierdzil ze woli juz Ja niz... Linkin Park ;) Nie obylo sie tez bez co kilka minut slow: "scisz to" (zapomnij :P) Ale My - jak to przystalo na prawdziwych przyjaciol tolerujemy sie nawzajem i raczej nic tego nie zmieni :D
Skoro juz on stwierdzi ze opentala mnie Alizee to napewno tak jest :) - o Linkinach nigdy tak nie powiedzial...
P.S. Tak se mysle ze zamiast inwestowac w nowa karte graficzna to specialnie dla Alizee zainwestuje w nowy dysk twardy 8)
konradzik
2nd May 2006, 00:51
pare dni temu pożarłem sie z kumplem ,ktorego znam 10 lat bo nazwal Alizee "gownem z internetu" :evil: nawkladalem mu od smieci i nazwalem plugawa swinia 8) 8) :lol: :lol: a ryja mu nie okopalem bo to bylo u niego w chacie :P ale jezscze go [SŁOWNICTWO] bo obrazil kobiete ktora kocham !!!!!!!
Konrado
2nd May 2006, 02:12
pare dni temu pożarłem sie z kumplem ,ktorego znam 10 lat bo nazwal Alizee "gownem z internetu" :evil: nawkladalem mu od smieci i nazwalem plugawa swinia 8) 8) :lol: :lol: a ryja mu nie okopalem bo to bylo u niego w chacie :P ale jezscze go zajebie bo obrazil kobiete ktora kocham !!!!!!!
Juz tez mialem jedna taka nie przyjemna sytlacje, jak by glabowi przeszkadzalo ze jestem fanem Alizee, obylo sie bez rekoczynow (bo taki juz jestem) ale koles se u mnie nagrabil a tez wczesniej bylismy dobrymi kolegami. Mysle ze dalej nimi bedziemy tylko ten kolega musi przemyslec to ze kazdy ma swoje gusta a nie z bede mial takie jakie ktos mi nazuci
P.S. wogole to bym proponowal zalozyc temat: "Alizee a tolerancja" w ktorym kazdy mogby sie wypowiedziec na temat czy jest fanem Alizee w ukryciu czy mowi o tym otwarcie i opowiadac jak to broni swojego i Alizee honoru. Sam jestem ciekaw jak to jest z polskimi fanami
pozdro
Italiano
2nd May 2006, 22:27
Czy Alizee zmieniła coś w twoim życiu... Zmieniła moją wizję ideału kobiety, przeklęta :D teraz to chyba sobie nie znajde dziewczyny jeżeli nie będzie to jej super idealny sobowtór :cry:
danio00
3rd May 2006, 11:29
No witajcie w klubie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U mnie podobnie też nie żałuje na nią kasy! :P
No u mnie kasy poszło też w h*j :D ale wogule nie żałuje !! :D :D
a ja tam nawet o tym nie myslałem :D że kasa poszła :D dla mnie był to wydatek konieczny :D przynajmniej kilka Cd tżeba mieć :D oczywiście nie jakieś unikalne białe kruki ale podstawowe trzeba mieć :D i kasy mi nei szkoda :D
Przemyslav
3rd May 2006, 16:52
Hihihih na kobity to zawsze kasy idzie jak lodu :D i na te realen i te mniej :D :D
Wegeta
7th May 2006, 02:23
a ja tam nawet o tym nie myslałem :D że kasa poszła :D dla mnie był to wydatek konieczny :D przynajmniej kilka Cd tżeba mieć :D oczywiście nie jakieś unikalne białe kruki ale podstawowe trzeba mieć :D i kasy mi nei szkoda :D
heh, widziałem że w tym całym fanostwie Alizée musi być jakiś haczyk :P Kasa... już kombinuje skąd ją zdobyć, może PKO SA? To świetny pomysł, co powiecie na wspólny napad na bank wyłącznie dla fanów Alizée? Oczywiście obowiązkowe te różowe koszulki :)
A tak wracając do tematu, to - tak, Alizée zmieniła moje życie, mimo że "jestem z nią" dopiero od kilku tygodni. Troszke miejsca na dysku, trzeba byłu ustąpić. Czas dorosnąć, gry poszły do kosza. Wczoraj pozbyłem się 300 płyt :P (oczywiście nie wyrzuciłem :D Oddałem dla sąsiada, dzieciaka co ma 10 lat) Wszystko to śmiecie, pirackie i z gazet :) Dysk także trzeba było oprurznić. Diablo II, Gothic, a nawet World of Warcraf - wszystko to poszło do kosza. W życiu z przyjaciółmi jeszcze Alizée nie zdążyła mi namieszać. W innym temacie pisałem już że moi przyjaciele to metalowcy, i naprawde zaczynam się bać co może być dalej... Zawsze pozostanie mi to forum i Wy :) Ściągnołem nawet pentagram ze ściany (Taak, mieliśmy nawet modlitwy do szatana, niby wszystko było dla brehy, ale jak mieliśmy spotkania to wszyscy byli śmiertelnie poważni). Jeszcze kilka tygodni temu starałem się przerażać, chciałem budzić respekt i tak faktycznie było. Lubiałem to, tworzyłem aure strachu wokół siebie. Jak szliśmy z kolegami przez miasto to ludzie któży nas mijali byli pewni że idziemy kogoś zatłuc :) A my zwyczajnie na browarka :D Wyrządziłem wiele złego. Gdy zobaczyłem po raz pierwszy Alizée w tv, to nagle uświadomiłem sobie że można inaczej budzić respekt. Można czynić dobro, niczym 4fun tv :D. Alizée pokazała mi piękno muzyki (i piękno kobiety, chodzi mi o całokształt zewnetrzny :D ) Zakochałem się w kobiecie którą zapewne zobacze tylko w tv albo kiedyś na żywo na jakimś koncercie (jezeli jakiś jeszcze kiedyś będzie). Czyli pisząc w skrócie - Nieee, Alizée wcale nie wpłyneła na moje życie :D :D :D
Konrado
7th May 2006, 04:10
Wyrządziłem wiele złego. Gdy zobaczyłem po raz pierwszy Alizée w tv, to nagle uświadomiłem sobie że można inaczej budzić respekt. Można czynić dobro, niczym 4fun tv . Alizée pokazała mi piękno muzyki (i piękno kobiety, chodzi mi o całokształt zewnetrzny
Alizee na prezydeta calej Unni Europejskiej :cheesy:
Wegeta, Respect :thumbup:
Wegeta
7th May 2006, 04:15
Wyrządziłem wiele złego. Gdy zobaczyłem po raz pierwszy Alizée w tv, to nagle uświadomiłem sobie że można inaczej budzić respekt. Można czynić dobro, niczym 4fun tv . Alizée pokazała mi piękno muzyki (i piękno kobiety, chodzi mi o całokształt zewnetrzny
Alizee na prezydeta calej Unni Europejskiej :cheesy:
Wegeta, Respect :thumbup:
Prezydent Uni Europejskiej? To za mało :) A co powiesz na "po raz pierwszy papieżem została kobieta" ? :D
@ Budze respekt, o to mi właśnie chodziło... Dzięki Ci
konradzik
17th November 2006, 16:29
"ścisz to" (zapomnij :P)ahahahahaah dobre
kiko90
17th November 2006, 20:01
Dopiero terz niektórzy koledzy z klasy więdzą że lubie słuchać francuskiej muzyki :P
Dragon
17th November 2006, 20:05
Pytanie...!! Czy zmieniła!!! OBRÓCIŁA O 180 stopni(też celsjusza :D ).. Zresztą już to pisałem...
konradzik
17th November 2006, 20:21
Pytanie...!! Czy zmieniła!!! OBRÓCIŁA O 180 stopni(też celsjusza :D ).. Zresztą już to pisałem...mogę się pod tym podpisać [jakbym czytał swój post z kwietnia albo maja ,heheheh] :D
Dragon
17th November 2006, 20:31
konradzik - :cheers: - za Alizée i zamęt jaki wprowadziła do naszego marnego życia.... 8)
konradzik
18th November 2006, 13:59
konradzik - :cheers: - za Alizée i zamęt jaki wprowadziła do naszego marnego życia.... 8)<Dragon> :cheers: za Lileczkę i zamęt i świetlisty dyjament :D
André81
19th November 2006, 00:17
Chłopaki jeszcze ja :cheers: :mrgreen: Ostatnio postanowiłem troche odpocząć od Alizée , no wiecie :wink: całe moje życie wypełnia praca ,pochłoneła mnie całego :x Spędzam w niej po 18- 20 godz. Zaczeły mnie jakoś dziwnie intersować inne kobitki :?: :!: takie zwykłe z ulicy :oops: Już myslałem że sie zaczynam zmieniać , ale dziś dopadła mnie ogromna tęsknota za Alizée i chęć jej zobaczenia :cry: Myśle że to już mi pozostanie na zawsze i nic nie jest w stanie tego zmienić.
konradzik
19th November 2006, 20:24
Chłopaki jeszcze ja :cheers: :mrgreen: Ostatnio postanowiłem troche odpocząć od Alizée , no wiecie :wink: całe moje życie wypełnia praca ,pochłoneła mnie całego :x Spędzam w niej po 18- 20 godz. Zaczeły mnie jakoś dziwnie intersować inne kobitki :?: :!: takie zwykłe z ulicy :oops: Już myslałem że sie zaczynam zmieniać , ale dziś dopadła mnie ogromna tęsknota za Alizée i chęć jej zobaczenia :cry: Myśle że to już mi pozostanie na zawsze i nic nie jest w stanie tego zmienić.będzie dobrze!
idź za swoim sercem!
i zawsze rób to na co masz ochotę !
:D
Samue'l
19th November 2006, 23:21
Chłopaki jeszcze ja :cheers: :mrgreen: Ostatnio postanowiłem troche odpocząć od Alizée , no wiecie :wink: całe moje życie wypełnia praca ,pochłoneła mnie całego :x Spędzam w niej po 18- 20 godz. Zaczeły mnie jakoś dziwnie intersować inne kobitki :?: :!: takie zwykłe z ulicy :oops: Już myslałem że sie zaczynam zmieniać , ale dziś dopadła mnie ogromna tęsknota za Alizée i chęć jej zobaczenia :cry: Myśle że to już mi pozostanie na zawsze i nic nie jest w stanie tego zmienić.będzie dobrze!
idź za swoim sercem!
i zawsze rób to na co masz ochotę !
:D
Oj, jak ja bym robił to na co mam ochote to bym z piecha Do Francji zaszedł^^
konradzik
20th November 2006, 16:54
poczekaj rok (do 16-stki) i idź !!! :P
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.