View Full Version : muzyka
Witam wszystkicn! Czy ktoś podpowie mi na jakiej stronie można ściągnuć muzyke Alizze? Z góry dziękuje.
snajper
9th May 2005, 14:03
temat byl kiedys, ja go nawet zalozylem, no ale juz zostal zamnkniety, ten tez polecam zamknąć...takie zycie - kup sobie orginalny cd, potem sobie zripuj na kompa, tak mi croolik poradzi, tobie pewnie tez tak poradzi :D:D
a jak niemasz kasy, to pozostaje torrent, iMesh, eMule Kazaa, itp.
CZESTER
9th May 2005, 14:46
to pozostaje torrent, iMesh, eMule Kazaa, itp.
Dobra rada!! :lol: Tylko to pozostaje. Ale osobiscie wolałbym sobie kupić oryginał. :lol: :lol: :lol:
Po pierwsze to Witam nowego Pana :wink: !
a po drugie to osobiście też polecam kupić oryginał ... :wink:
a ja goraco polecam emule jak masz dobre lacze a juz najlepiej oczywiscie DC++ a jak nie to pozostaje kazaa :lol:
Ronnie
10th May 2005, 09:31
Przeciez kupujac orginal mozesz miec szybciej te piosenki niz sciagajac kaza, dc++ czy emule :D
Przeciez kupujac orginal mozesz miec szybciej te piosenki niz sciagajac kaza, dc++ czy emule :D
Tak samo jak kupujac oryginaly gier i filmow . wtedy zamiast ogromnej ilosci dobrych gier i filmow za free mialbys kilka gier i troche filmow na ktore bys musial wydawac strasznie suzo pieniedzy no chyba ze dla co poniektorych wydanie na gre co miesiac ok 100zl to malo a jeden film na cd/dvd na miesiac im starczy
A ja mam dla Ciebie taką radę. Idź do jakiegoś dużego hipermarketu i tam jest do słuchania, wkładasz płyte i już. Przesłuchaj sobie kilka kawałków i zdecyduj czy Ci się podoba czy nie, jeżeli jesteś zafascynowany kupuj! Jeżeli nie natomiast odłuż płytę na miejsce :D
oleger
11th May 2005, 21:54
NAJLEPSZE SĄ ORYGINAŁY!!! :!: :D :D :mrgreen:
Ronnie
11th May 2005, 22:14
Tak samo jak kupujac oryginaly gier i filmow . wtedy zamiast ogromnej ilosci dobrych gier i filmow za free mialbys kilka gier i troche filmow na ktore bys musial wydawac strasznie suzo pieniedzy no chyba ze dla co poniektorych wydanie na gre co miesiac ok 100zl to malo a jeden film na cd/dvd na miesiac im starczy
Kompakt ktory wyszedl juz troche czasu temu napewno nie kosztuje 100 zl :) I wlasnie przez takie rozumowanie (jak Twoje) wszystko co orginalne jest u nas tak drogie, rozumie ze to troche hajsu kosztuje, ja tez nie mam samych orginalow ale kupujac piraty czy zasysajac z sieci dlugo nic sie nie zmieni.
Jeżeli nie natomiast odłuż płytę na miejsce
Albo do kieszeni hehe :D
croolik
12th May 2005, 00:34
A ja zamknę temat. http://www.domcroolik.republika.pl/gfx/lock.gif
snajper
12th May 2005, 16:21
cos niewidze zeby byl zamknienty...
Zgadzam sie z toba Tom ale tylko w pewnym stopniu . Otoz jesliby gry kosztowaly u nas adekwartniej do zarobkow to na pewno piracvtwo by nie bylo wieksze niz w karajach europy zachodniej . Mi np. podobaja sie serie cdprojektu typu extra klasyka czy tam co oni maja platynowa i zlota kolekcja . Mysle ze jakby gry kosztowaly w polsce ok 60zl nowki to by sie znacznie zmniejszylo piractwo a tak. Ja tam woje piraty i juz , tak samo jak wole muzyke tez piracka i tyle bo szkoda by mi bylo wydac powiedzmy 60 zl na plyte jesli bym jej posluchal tylko pare razy .
croolik
13th May 2005, 02:12
snajper:
cos niewidze zeby byl zamknienty...
Śpiący byłem.
Temat zamknięty.
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.