View Full Version : Autograf ...
Witam Wszystkich !
Czy ktoś z Was ma autograf Alizee ? Można gdzieś dostać oryginał ? chyba każdy z nas by chciał mieć autograf Alizee .... macie pomysły jak to zrobić ?
doszły do mnie informacje, że z forum O Natashy S`t pier wysłałi do menagera prośbę żeby Natasha podpisała autogarfy dla Polskich fanów :) I otrzymali te autografy ! A nie szło by coś zrobić abyśmy my też mieli autograf od Alizee ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ?
No... ja mam autograf Natashy. :D Niestety autografu Lili nie mam :cry:
No widzisz :wink: a ja bym chciał bardzo, ale to bardzo autograf Alizee ! moge kupic nawet jak ktos ma !
Maju :
Oferujesz jakąś konkretną kwotę?
No a kto ma ? ale oryginał ......... przechodzone nie chce :roll:
CZESTER
2nd May 2005, 13:32
No to ja tesh bym był chętny!! Tesh zapłacę :mrgreen:
Znam wiele osób którzy mają niejeden autograf pani A. Właściwie to mają każdą jej płytę przez nią podpisaną. Imiennie, a nie zwykłe, tylko "Alizee".
Jednak zastanawiam się czy autograf jest towarem , którym można ot tak handlować. Jeśli był bym na tyle popularną osobą aby rozdawać autografy i wiedział bym, że osoba która prosi mnie o autograf go sprzeda raczej bym się nie podpisał.
Po za tym co Ci po autografie osoby której nigdy nie widziałeś na żywo??
Po za tym co Ci po autografie osoby której nigdy nie widziałeś na żywo??
:shock: :shock: :shock: ty chyba nie lałeś dzisiaj :shock: Ja bym to w szkło pancerne oprawił !
CZESTER
2nd May 2005, 13:45
Ja bym to w szkło pancerne oprawił !
Dobrze powiedziane Maju :lol:
Ja nie żartuje mi na prawdę zależy na tym autografie :(
CZESTER
2nd May 2005, 13:55
Ja też bym bardzo go chciał też nie żartuje!!!!! :wink:
A wie ktoś kto ma autograf ? może da się jakoś załatwić ?
eee, tam Maju co autograf podpisany specjalnie dla ciebie to nie kupiony :roll: :roll: Ja mam na autografie Natashy "Pour Blazej Natasha"
tak ja juz tow idze jak bede mial tak napisane od Alizee :roll:
lunatic
2nd May 2005, 17:28
Aby dostac autograf 3ba poprostu pojechac na koncert Alizee i zaczekac na nia jakies 3-4 DO i PO koncercie przy wyjsciu jak szczescie bedzie sprzyjalo to i moze o3masz tak pragniony autograffffff i marrt prawde mowi autograf kupiony nie jest takim jakim on moze byc napisane Tobie :wink: .No to bym pozbieral kasiore (w moim przypadku Dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo pozbieral kasiore) i wybralbym sie na koncerto!! i zwiedzac inne panstwo i koncetr obejzac i poznac duzo osob :) NO I jak sie pwiedzie to i AUTOGRAf :D
Slowem jak kto ma troche pieniazkow to niech se zjezdzi na koncert jak niekturzy na tym forum :wink: i chybe oni byli zadowoleni :!:
Niech bendzi sila z wami :)
croolik
2nd May 2005, 17:55
Swego czasu jak się wysyłało liścik do Alizee na adres kontaktowy wytwórni, można było poprosić również o autograf. Z tym, że okres oczekiwania w niektórych przypadkach wynosił nawet rok, półtora roku. Jak jest teraz - nie wiem.
CZESTER
2nd May 2005, 17:56
nawet rok, półtora roku
O kurcze !!! Aż tak długo :cry:
desaint
2nd May 2005, 22:50
hiehei .. ja wole poczekac ten rok i a koncert sobie pojade w jednym tylko celu zeby dostac ten autograf :)
CZESTER
4th May 2005, 15:45
i na koncert sobie pojade
W taki razie zabieram się z Tobą Desaint :P :P
Ja tez z Wami jade ! Czester nie zapomnij o mnie blisko nawet do siebie mamy :wink:
hm...tylko ja mam 13 lat i nie moge jechać :roll: :cry: :cry:
Czego klamiesz :lol: Nie dodawaj sobie roku masz dopiero 12 :D
CZESTER
4th May 2005, 18:46
Czester nie zapomnij o mnie blisko nawet do siebie mamy :wink: Pewnie Maju jakby co to zara jedziemy....
Czego klamiesz Nie dodawaj sobie roku masz dopiero 12
^ z tego nie moge po prostu :cheesy: :mrgreen: :D :lol: :P :mrgreen: :cheesy: :lol:
Pewnie Maju jakby co to zara jedziemy....
A jak .... :afro:
został jeszcze miesiąc i 5 dni :lol: ale rocznikowo jestem 13-latkiem 8)
waRcoR
5th May 2005, 00:06
co do autografów to posiadam tylko autograf Natashy St-Pier i Elżbieta Dmoch :) jeśli chodzi o piosenkarki :) hehe a tak to jeszcze gdzies mam autograf od Henryka Machalicy (w zasadzie był to mój sąsiad, miał fajną działke jakieś 700m od mojej) a autografów kierowców rajdowych itp to nigdy niezliczałem :)
Natashy St-Pier
mogliscie powiedziec ze zamawiacie sobie te autografy :shock: tez chcialem .... :(
Maju nie przesadzaj, mówiłem Ci zebyś czasami zaglądał na tamto forum, jak nie do Alizee to do Natashy :? I byś miał, a tak powiedziałeś ze nuda te forum. :wink: :bounce:
a tak powiedziałeś ze nuda te forum
ja nic takiego nie pisałem napewno :roll: a na tamte forum nie w padam często bo za oficjalne i jedyne w swoim rodzaju uważam te forum :wink: No ale dobra .... :wink: macie te autografy i już :P
a ja nadal poszukuje autografu Alizee ... :roll:
snajper
5th May 2005, 18:50
jeszcze gdzies mam autograf od Henryka Machalicy (w zasadzie był to mój sąsiad, miał fajną działke jakieś 700m od mojej) a autografów kierowców rajdowych itp to nigdy niezliczałem
kolezanka z klubu jest na "ty" z krzyskiem holowczycem :D:D, a ma 17 lat:D:D
croolik
5th May 2005, 18:54
No to Maju - Młoda teraz się będzie dzieciątkiem zajmować, to może będzie miała więcej czasu na odpisywanie na listy od fanów. Napisz, nie zaszkodzi, a może autograf chwycisz :)
No to Maju - Młoda teraz się będzie dzieciątkiem zajmować, to może będzie miała więcej czasu na odpisywanie na listy
ty to masz poczucie chymoru :roll: wiem, że mi nie odpisze na żaden list ...
Szukam wśród polskich fanów kogoś kto by miał autograf Alizee :wink:
croolik
5th May 2005, 20:32
Maju, poczucie humoru poczuciem humoru, ale nie wiem dlaczego nie bierzesz tego na poważnie? Skoro jest dość duża liczba osób, które w ten sposób otrzymały autograf, dlaczego nie spróbować? Hę? Sam nie mam autografu, bo mi na tym nie zależy jakoś szczególnie, ale zachecam wszystkich do próbowania...
Szukam wśród polskich fanów kogoś kto by miał autograf Alizee
A jaki jest sens mieć autograf, który dostał ktoś inny?
croolik
5th May 2005, 20:54
Lost:
To inna para kaloszy...
nie ktore są bez dedykacji
bo mi na tym nie zależy jakoś szczególnie
a mi bardzo zależy :oops:
Skoro jest dość duża liczba osób, które w ten sposób otrzymały autograf
napiszę, ale teraz dziecko urodziła to jak mi da ? a w ogóle ten adres to jest jeszcze aktualny :wink: ? Ja nawet nie umiem pisać w tym języku :(
croolik
5th May 2005, 22:04
Ehhh, no jest aktualny, w końcu dalej Ala jest w Polydorze.
Jeśli chcesz napisz co tam chcesz, mogę Ci toto przetłumaczyć. Żaden problem. :)
Jeśli chcesz napisz co tam chcesz, mogę Ci toto przetłumaczyć. Żaden problem.
Dziękuje bardzo. Narazie chyba nie skorzystam bo nie ma co, ale jak się coś zacznie dziać to spróbuje :wink:
Reich86
12th May 2005, 22:47
Tez marze o autografie Alizee, z 3 lata temu wysłałem do Francji list (adres... mozliwe ze wytworni, nie pamietam) w kazdym razie nic do mnie nie przyszlo moze sprobuje jeszcze raz :D :cry: :cry: :cry:
Przemyslav
14th May 2005, 11:14
Tez marze o autografie Alizee, z 3 lata temu wysłałem do Francji list (adres... mozliwe ze wytworni, nie pamietam) w kazdym razie nic do mnie nie przyszlo moze sprobuje jeszcze raz
Skas to znam :cry: Nie jeden majl poszedl :( Jush szybciej dostane autograf z polskiej sceny HH... ehhhh
Nie no trzeba probowac bo jak nie to sie go nigdy nie zdobędzie :wink: trzeba by sie z Menagerem skontaktowac tak jak fani Natashy st pier
Bartek
26th May 2005, 21:31
Ja mam pomysła moze zdobądzmy jej adres i napiszmy jej zeby podpisała pare kartek i odesłała nam je !! :wink:
Przemyslav
26th May 2005, 21:38
Ja mam pomysła moze zdobądzmy jej adres i napiszmy jej zeby podpisała pare kartek i odesłała nam je !!
Hihih fajny plan ale cosik malo realny, niestety :(:( to jush wieksze szanse w Universalu, chociaz tesh ciemno widze...
CZESTER
27th May 2005, 10:24
No zgadzam się z Croolik'iem :D Ciemno to widzę...:(
kubex
29th May 2005, 14:21
ty to masz poczucie chymoru wiem, że mi nie odpisze na żaden list ...
Napisz Maju ona tylko czeka na list od ciebie! :mrgreen: :cheesy:
Bartek
2nd July 2005, 15:05
to zróbmy Alizee najazd na chate i poprosmy o autografy :afro:
oleger
2nd July 2005, 23:42
to niezły by był najazd jakby wszyscy fani naraz sie wbili :shock: :mrgreen:
george
3rd July 2005, 10:22
to niezły by był najazd jakby wszyscy fani naraz sie wbili :shock: :mrgreen:no ciekawe czy wszyscy by się zmieścili :cheesy:
Przemyslav
3rd July 2005, 11:29
to niezły by był najazd jakby wszyscy fani naraz sie wbili :shock: :mrgreen:no ciekawe czy wszyscy by się zmieścili :cheesy:no to najwyzej impreza przeniosla by byla open air :):) i te rozdawanie autografow :D
Mi dzis się śniło, że dostałem od niej autograf z odciskiem jej ust :oops: :oops: :oops:
CZESTER
4th July 2005, 11:10
Fajny sen Blej... :oops:
Można by się z menagerem Alizee z kontaktowac zeby Alizee napisała autografy dla polskich fanów :oops:
Bartek
4th July 2005, 14:51
spox mozna by sie z kontaktowac dobry pomysł .
A wiesz moze jak to zrobic ??
george
4th July 2005, 16:01
no pomysł jest spoko...ale właśnie wiecie jak to zrobić ??
oleger
5th July 2005, 19:47
trzeba by było zdobyć namiary na tego menagera :?
trzeba by było zdobyć namiary na tego menagera :?
Dac ogloszenie w necie "Poszukiwany manager Alizee kazdy kto go widzial proszony jest o kontakt z komenda rejonowa policji w Warszawie" :lol:
george
5th July 2005, 21:17
no to chyba mamy problem :oops: ... można dać też ogłoszenie do telewizji programy typu KTO KOLWIEK WIDZIAŁ ? KTO KOLWIEK WIE ? POSZUKIWANY MENADZER ALIZEE :cheesy: :bounce:
no to chyba mamy problem :oops: ... można dać też ogłoszenie do telewizji programy typu KTO KOLWIEK WIDZIAŁ ? KTO KOLWIEK WIE ? POSZUKIWANY MENADZER ALIZEE :cheesy: :bounce:
Albo do programu "997" :lol:
A wiesz moze jak to zrobic ??
Dobrze wiedzą Ci co kontaktowali się nie dawno z Menagerem Natashy St Pier która pisała autografy z dedykacją dla Polskich fanów :shock: z drugiego forum o Alizee :roll:
kubex
6th July 2005, 13:09
Trzeba poszukać na pewno gdzieś w necie na pewno będzie adres menagera.
CZESTER
7th July 2005, 10:27
No napewno... :afro: Trzeba mieć nadzieje :mrgreen:
Bartek
7th July 2005, 10:35
a propo nadzieji przypomniało mi sie madre zdanie
Nadzieja to plan on ziści sie nam !!(fragment piosenki Raz Dwa Trzy-Jutro mozemy byc szczesliwi)polecam fajnie graja
PS
nadzieje zawsze trzeba mniec
wiecie co? w internecie to może byc wiele nieprawdziwych adresów. zamiast gdybać czy sie uda czy nie napiszmy na adres z oficjalnej strony. Nikła szansa, no ale... a może napisac do administratora tej strony? może on posiada jakies namiary?
george
10th July 2005, 14:49
a może napisac do administratora tej strony? może on posiada jakies namiary?
no można by napisać. tylko kto to zrobi ??
oleger
10th July 2005, 15:24
niech chętni się zgłaszają :D
a do riccardo to po niemiecku trzeba? ja troche umiem niemiecki napiszcie tręść aj moge pzrtłumaczyć tylko nie bardzo skomplikowanie no i sie wyśle! trzeba działać! a no i wszystkie podpisy zebrać, jakkby alizee widziała że jesteśmy zaangażowani to może nawet jakąś niespodzianke zrtobiła dla polskich fanów?
george
10th July 2005, 15:56
to może nawet jakąś niespodzianke zrtobiła dla polskich fanów?
niespodzianka od Alizee ale by faaaajnie było...tylko nie moge se wyobrazic co by to mogło być
no to kto napisze treść po polsku? przyznać sie kto ma szóstke z polskiego!
Maju
10th July 2005, 16:01
to może nawet jakąś niespodzianke zrtobiła dla polskich fanów?
Mój Boże koncert w Polsce :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ja bym tydzień pod bramą stał ! :oops:
-------------------------------------------------------------------------
To kto tutaj jest humanistą i ładnie składa zdania ? Niech napisze parę słóow a Aga przetłumaczy :)
czy ktos ma sie zamiar zgłosić dobra niech wam będzie ja napisze tylko powiedzcie mi czy to w końcu ma być po niemiecku, angielsku czy francusku?! No i do kogo w końcu piszemy?
PS maju musielibyśmy sobie wszyscy pampersy kupić chcąs stać przez tydzień i miejsce zajmować!
ludzie na tyle osób co tutaj jest żeby ani jednego na forum nie było?! nawet nie ma z kim pogadać
snajper
10th July 2005, 22:01
do riccardo to chyba po frnacusku trza...a po francusku to do croolika, tylko ze on peffno zajety tera jest
george
11th July 2005, 05:28
no to napsze się po niemiecku i francusku do riccado :p ... albo tylko po francusku no nie wiem juz sam naweto co pisze ale tak to jest jak ma się lute o 5 rano
Lieber Riccardo!
Wir haben viel gedacht uber Alizee Autogramm. Wir sehr mochten und wir traumen uber das, aber wir haben keine Idee, wie sollen wir das machen. Und wir haben eine Bitte fur dich :kannst du uns sagen wo sollen wir schrieben oder so?
Wir wurden sehr dankbar sein zu dir. Mehr, das mochten alle Personnen auf polsnische Forum. Grusse
Cher Riccardo!
Nous avons tres beaucoup pense a avoir un autographe d'Alizee. Nous avons tres grose envie pour avoir il, mais nous n'avons une idee comment doivent nous faire. Nous avons la priere pour toi: tu puvez nous ecrire qu'est-ce que nous puvez faire? Nous allons etre tres reconnaissant . Plus, cette chose preferons tout a polonaise Forum .Bises
Dear Riccardo!
Lately we thought about getting autograf of Alizee. And we're have request to you, 'cos we don't know what we should do with this stuff. Could u write what we must do to receive this autograf? We will be very bind 2 u. I can add, that i write of requets of all of polish forum users. Kisses
Drogi Riccardo!
Ostani myslelismy duzo o posiadania autografu Alizee. I w związku z tym mamy do ciebie prośbę, poniewaz nie wiemy, co powinnismy zrobic w tym celu. Mamy do ciebie prośbę: czy mógłbys nam napisać co mamy zrobić? Będziemy bardzo wdzięczni. Dodam że jest to w imieniu wszystkich na polskim forum. Pozdrawiam
To niech teraz ktoś to wysle, jak jest osoba która dobrze umie po francusku to może sprawdzic tę notkę bo ja dopiero drugi rok sie yucze no i tez mało więc pewnie jakis błądzik gramatyczny mógł wyskoczyć, ale ogólnie to Riccardo powinien wszystko zrozumieć. Bises!
george
11th July 2005, 09:32
no tekst jest ok (chodzi mi o ten po polsku) bo z reszty rozumiem tylko ten po ang. można wysyłać
oleger
11th July 2005, 09:35
widze ze dobra poliglotka z Ciebie Aga :lol:
ESTHER
11th July 2005, 14:43
Hura !!powinno juz byc zdjecie pod napisem esther
Przemyslav
11th July 2005, 16:40
poszlo do Riccardo :) jakby co topic zarzucilem tuaj: http://www.alizee-forum.com/ptopic,495197.html#495197 :)
łał, no super. zobaczymy co z tego wyniknie
george
11th July 2005, 18:49
no ciekawe co z tego bedzie
Maju
11th July 2005, 22:21
Może się uda :wink: I Polscy fani doczekają się autografu od Alizee
Jeny ja bym chyba zemndlał :oops:
Pour Mariusz jille bisous Alizee (Dla Mariusza 1000 całusów) :oops: :oops: :oops: :oops:
w szkło pancerne i na ściane :oops: :oops:
oleger
11th July 2005, 22:24
hehe tesh bym tak chciał :oops: zresztą ktoby nie chciał :D
Przemyslav
11th July 2005, 22:29
wystarczy poczutac tamten topic i z realacji kolegow wynika ze ciezko isa problemy :roll: :roll:
george
11th July 2005, 23:33
Jeny ja bym chyba zemndlał :oops:
Pour Mariusz jille bisous Alizee (Dla Mariusza 1000 całusów) :oops: :oops: :oops: :oops:
w szkło pancerne i na ściane :oops: :oops:
w szkło pancerne to napewno pod alarmem. rąbnoł bym barana w ściane ze szczęścia
ja to bym od razu zaminowała teren w promieniu 1 km i najęła służby antyterrorystyczne żeby tego strzegły jak oczka w głowie. No i kupiłabym pare litrów płynu do szyb, bo tyo by było nedopuszcalne by jakiś kurzyk sie pojawił
george
12th July 2005, 08:10
ja to bym od razu zaminowała teren w promieniu 1 km i najęła służby antyterrorystyczne żeby tego strzegły jak oczka w głowie. No i kupiłabym pare litrów płynu do szyb, bo tyo by było nedopuszcalne by jakiś kurzyk sie pojawił
DOKŁADNIE TAK!
Bartek
12th July 2005, 08:20
ja bym sie ucieszył i to bardzo pilnował bym go osobicie ale i tak bym wolał odebrac osobiscie ten autograf od Alizee
Maju
12th July 2005, 10:28
george
rąbnoł bym barana w ściane ze szczęścia
^^^^^^^^ :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: tego jeszcze nigdzie nie slyszalem
CZESTER
12th July 2005, 11:35
No właśnie ciekawe co z tego wyniknie ???????? :afro: Jak bym miał ten autogtaf to chyba bym był taki szczęślicwy jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Przemyslav
12th July 2005, 12:05
ja jakbym mial autograf, oryginal bym zatrzymal, i porobil kopie i na licytacje :D taka kasiora :):) <joke> :D
croolik
12th July 2005, 15:16
aga:
a do riccardo to po niemiecku trzeba?
Po niemiecku, ale w jakim celu?
snajper:
do riccardo to chyba po frnacusku trza...
Po niemiecku, jeśli już.
george:
no to napsze się po niemiecku i francusku do riccado
Ale po co...? ;)
Przepraszam, że tak nieśmiało zapytam - co ma z tym współnego Riccardo? Jest on właścicielem tego forum, które to forum nie ma nic wspólnego z oficjalną stroną.
Pomijam, że jest obecnie w Australii i prędko nie wróci.
Jeśli pisać, to na adres podany na oficjalnej stronie.
nie wiem może będzie miał jakieś namiary w każdym razie tekst już jest i do riccardo poszło jak chcecie to wyslijcie na adres z oficjalnej strony, ja napisałam. trzeba spróbować wszystko co mozliwe bo sądze że na tej oficjalnej stronie to nikt chyba nic nie robi, skoro aktualizacje dla wszystkich są raz na rok to nie sądze żeby na konkretny mail odpowiedzieli
Przemyslav
12th July 2005, 15:59
kurka jsu hlatwiej z papiezem sie skontaktowac majlem nsiz z nasza gwiazdka :roll: :roll:
Shibby
12th July 2005, 16:03
Przyjedzie do nas na koncert to bedziemy miec okazje osobiscie dostac od niej autograf. :)
a co ktoś sie wybiera? ja też chce iśc z wami!
Hunti
12th July 2005, 18:19
Podejrzewalnie narazie nikt, bo lili ma chyba jakis dziwny uraz do Polski ;]
Shibby
12th July 2005, 18:39
Nie myslcie, ze przez jeden wywiad od razu nas znienawidziła.
Koncertu nie bylo, bo wszystkie dotychczasowe to glownie kraje frankonskie.
Ale obiecywala, ze jezeli dojdzie do skutku Tourne po calej Europie to na pewno odwiedzi rowniez Polske.
Ja jako niepoprawny optymista nie dopuszczam do siebie mysli, ze moze byc inaczej.
hey, byliście moze na stronie myalizee.com? Tam jest podany "rzekomy" adres na który można wysyłac prośby o autograf Alizee!
Jakby cos to podaje:Alizee c/o Polydor Universal Music, 20 rue des Fosses St.Jacques F-75005
Co o tym sądzicie, warto tam napisać?
Shibby
13th July 2005, 20:36
Napisać to warto. Tylko, że szybko odpowiedzi nie dostaniesz, o ile list nie zaginie w gąszczu innych, bo na pewno sporo ich na ten adres jest wysyłanych.
croolik
13th July 2005, 20:36
To jest właśnie oficjalny adres do korespondencji. Innego nie ma. ;)
Hunti
13th July 2005, 20:42
Shibby - To czemu dala tak szybko dyla?:] Ja nie jestem az taka optymistka, mimo to nadal bede ja kochac :D
Shibby
13th July 2005, 20:48
Alizee jeszcze jest młoda. Popularność zdobyła mając zaledwie 16 lat. Ale i tak inne znane osoby powinny brać z niej przykład, bo jej aż tak bardzo popularność do głowy nie strzeliła.
Co do problemów z listami. Ja sam jak dostaje jakieś listy to czasami z Allegro (:D:D), ale domyślam się ile ona ich dostaje. Przecież żeby je wszystkie przeczytać to musiałaby całe dnie na to poświęcać. Już nie wspomnę ile czasu zajęłoby odpisywanie jej na te listy. A przecież ona ma teraz dodatkowo małe dziecko do wychowania i ono powinno być dla niej najważniejsze, ważniejsze nawet od fanów i kariery. Jak by miała je oddać całkowicie pod opiekę opiekunki, to by druga Paris Hilton się odchowała.
Maju
13th July 2005, 22:07
Przyjedzie do nas na koncert to bedziemy miec okazje osobiscie dostac od niej autograf
daleka droga jeszcze do koncertu .... :roll: jak będzie w ogole dawać jaki koncert we Francji jeszcze kiedyś albo gdzieś na świecie to bez wachania zamawiam bilet i jade ... nie przepuszcze juz tego
Alizee mogłaby mieć dziecko w kołysce i jedną ręką je hustać a drugą podpisywac swoje zdjęcia. A do wysyłania to ona ma tam ludzi. Mysle że można pogodzic jedno z drugim-zawsze jest jakis złoty środek
Hunti
13th July 2005, 22:18
aga - Aga, widze, ze ty nigdy dziecka nie mialas, bo ja mam juz 5 i...
Ups... Sorry, ja nie o tym chcialam :D
Jasne :P Bo dziecko to jest tylko do kolysania... Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nigdy dziecka, bo je chyba zakolyszesz na smierc :D
A ja mysle, ze nie da sie pogodzic, i jestem za tym, zeby przynajmniej jeszcze do pazdziernika byla z rodzina, bo bez przesady, moze od razu z porodowki miala wybiec na scene albo do studia i nagrywac nowa plyte?:P
rule
13th July 2005, 22:35
Hunti pytanie poza konkursem ile ty masz lat?
Hunti
13th July 2005, 22:37
lol ,to byl zart z ta piotka dzieci :D
Jak masz watpliwosci to spojrz pod moj avatar, tam jest taka tajemnicza liczba ;)
rule
13th July 2005, 22:54
Wiem widzialem ale z ta 5 dzieci to mnie troche zdezorientowalo :lol:
Hunti
13th July 2005, 22:56
Musialabym chyba pobic rekord guinessa w szybkosci, zeby w wieku 13 lat juz miec 5 dzieci
koncze, bo tu sie juz maly offtopic robi :D
Hunnti nie przesadzaj wcale nie mówie żeby z porodówki leciała prosto do fanów!! Ale juz jakis czas temu urodziała no a poza tym nie przesadzajmy, 24g/d sie chyba dzieckiem nie zajmuje! Ja tylko mówie o podpisaniu paru autografów dziennie!
Hunti
14th July 2005, 10:49
aga - w tepie podpisywaniu kilku autografow dziennie nie wyrobi sie z nimi do 2010 :D
Shibby
14th July 2005, 11:17
Ja tylko mówie o podpisaniu paru autografów dziennie!
I dlatego jak by miała podpisywać te parę autografów dziennie to moje wcześniejsze słowa tym bardziej zyskują na znaczeniu:
Napisać to warto. Tylko, że szybko odpowiedzi nie dostaniesz, o ile list nie zaginie w gąszczu innych, bo na pewno sporo ich na ten adres jest wysyłanych.
Może nam trudno jest sobie wyobrazić, jak duża musi być skrzynka pocztowa znanych osób, bo sami nigdy nie dostawaliśmy tylu listów. Ale takie są realia i trzeba się z tym pogodzić. A przecież oprócz dziecka i czytania oraz odpisywania na listy Alizee ma jeszcze dużo innych spraw na głowie i o tym też trzeba pamiętać. Fani są ważni, ale nie najważniejsi.
No tak, to narazie niech lepiej Ali weźmie sie za nowa płytę a później zajmie się autografami. Bo jak pzreczytałam na jednej ze stron, to zamierza zacząć pracować nad nią od sierpnia a wydać prawdopodobnie w listopadzie. Wydaje mi sie to trochę krótkim czasem jak na zrobienie całego albumu,teledysku i promocji więc miejmy nadzieję że będzie to jednak dobra płyta
Hunti
14th July 2005, 11:44
" więc miejmy nadzieję że będzie to jednak dobra płyta" - bedzie dobra, bo wiadomo - to co lili ,to najlepsze :D
Kupie ja, nawet jakby to mialby byc calkowity szajs, chociaz nie wydaje mi sie. Pierwsza plytka byla taka sobie (nie mowie ze zla!:P), druga byla dla mnie juz super, a trzecia?:Dkosmos?:D
no tak tylko żeby był jakiś super przrebój, wiadomo że Alizee będę kochac i na pewno kupie jej płytę ale chodzi o pozycje w rankingach i żeby o niej pisali. Ale podobno ma byc troche rockowo popowa teraz i ali ma zmienic image, mam nadzieje że jednak nie zmieni koloru włosów, nie wyobrażam jej sobie jako blondynki a tymbardziej rudej
Hunti
14th July 2005, 12:25
Ali blondynka...? Nie, nie, nie!:P Sama jestem szatynka i nie przyjmuje do wiadomosci, ze ona moze byc blondynka - zreszta rock'owa blondynka? Wiem, ze to glupi stereotyp, ale ja sobie po prostu tego nie wyborazam :]
Mi sie podoba iamge rockowo- popowy. Tymbardziej, ze sama slucham zespolow pdochodzacych pod klimat pop-punk, oraz rockowych i metalowych wiec dla mnie jak najbardziej - niech eksperymentuje, uczy sie... Moze wyjdzie z tego cos fajnego?:D
Blej
14th July 2005, 17:08
Uh czyżby Alizzé szła w ślady Mylene z Anamorphosée? :afro:
aga
3rd August 2005, 16:52
CZY KTOS MOŻE WIE CZY RICCARDO OTZRYMAŁ PROŚBĘ O NAMIARY I CZY JEST COŚ W TEJ SPRAWIE???/
Przemyslav
3rd August 2005, 20:34
CZY KTOS MOŻE WIE CZY RICCARDO OTZRYMAŁ PROŚBĘ O NAMIARY I CZY JEST COŚ W TEJ SPRAWIE???/ja wyslalem pm'a do niego w tej sprawie i cichosza jak na razie, moze tobyc zwiazane z tym ze Riccardo wyjechal.
Hunti
4th August 2005, 13:38
Pociesze was - Riccardo w tej chwili jest na forum i mozlwie ze przeglada prywtne wiadomosci - mam nadzieje, ze jedna z peirwszych to ta z autografem :D
Nie chce nikogo martwic ,szczerze watpie zeby sprawa jakos sie udala, ale mam nadzieje, ze cos wyjdzie :D
croolik
4th August 2005, 20:14
Riccardo odwiedza regularnie forum.
Skoro nie ma odpowiedzi, znaczy że zapytanie było skierowane do złej osoby (o czym już pisałem, ale mnie nikt nie słuchał).
Strona oficjalna + adres do korespondencji. Tam trzeba uderzać. Choć szanse i tak mizerne.
kubex
7th August 2005, 00:19
Ale zawzse szanse. :mrgreen:
ESTHER
21st November 2005, 10:08
Moze poprostu jak juz sie tam znajde 2 grudnia w ajaccio na caly rok ,moze Alizée przyleci na swieta to bede o was pamietac o autografach,nie martwcie sie!
kuliczek
27th November 2005, 02:31
Moi drodzy... przeglądałem to forum już kiedyś i miałem napisać o tym że mam autograf który zdobyłem w październiku 2001 na Okeciu, ale przeczytałem temat o koncercie w polsce i się bardzo zbulwersowałem.
Jestem własnie z Mrozów, tych w których miał byc kocert Ali.
Złośc na ludzi mi w końcu przeszła, za teksty typu "mrozy dziura zabita dechami" itp itd.
Mam autograf, zdobycie go nie było zadnym problemem. Gdy Alizee wyszła z odprawy celnej była z nia jej mama i jeszcze chyba 3 osoby. Jako jedyna osoba podszedłem do niej i poprosilem o Autograf po angielsku. powiedziałem "For Rafał" niestety nie wiedziała co to jest słowo Rafał i jak to napisac więc przyszło mi do głowy powiedzieć "For Rafael" i uśmiechnęła się i dostałem Autograf. (umieszczam go poniżej) Napisała mi coś więcej :D (NIE SPRZEDAM GO NA PEWNO) Póxniej chciałem zrobic sobie zdjęcie z Ali, ale niestety zabronił mi koleś który z nią wtedy szedł (pewni jakis menago albo coś takiego).
A i taki drobny szczegół. Na żywo jest jeszcze ładniejsza :)
Pozdrawiam.
croolik
27th November 2005, 03:09
Ano, pamiętam całą akcję z Mrozami. :)
Nie chcąc nikogo bynajmniej urazić, ale sam pomysł zorganizowania koncertu w Mrozach był mocno nierealny.
Menadżerem w owym czasie był Olivier.
kuliczek
27th November 2005, 10:53
No polemizował bym na ten temat, bo rozmowy na temat koncertu były na bardzo zaawansowanym etapie. (Nawet poznałem koszt takiego kocertu-dosyć duży) ale to nie ten temat.
Maju
27th November 2005, 11:35
Boże jak ja Ci zazdroszcze ... :oops: widziałeś Alizee na żywo i na dodatek masz autograf :oops: coś wspaniałego ! A wiedziałeś, że Alizee będzie na lotnisku, czy całkiem przypadkiem tam się znalazłeś ?
A co do tych mrozów to tez pamiętam jak z mapą latałem i szukałem gdzie są mrozy. Nawet tata mi obiecął, że ze mną pojedzie :cheesy: to była akcja w tedy :cheesy:
Hunti
27th November 2005, 13:07
kuliczek - och, zazdroszcze ci, chociaz bardziej spotkania na zywo Alizee niz autografu :wink:
Wybaczcie moja mala orientacje, ale Mrozy...? Tam mial sie kiedys odbyc jakis koncert?
Krogi
27th November 2005, 16:09
kuliczek, nawet nie wiesz ile bym dał aby się z tobą zamienic i być tam przed Nią :oops: :oops: chłpoie jesteś chyba najszczęśliwszy człowiekiem :)
A skąd wiedziałeśżę Lili tam będzie :?: :D miałeś jakiś cynk :?: :P
kris
27th November 2005, 16:13
który zdobyłem w październiku 2001 na Okeciu
A cóż ona w Polsce wtedy robiła ?Czyżby wywiad dla 30 ton ?To chyba nie wtedy.W"Kawie czy herbacie" wystąpiła gdzieś pod koniec sierpnia 2002 roku...
Krogi
27th November 2005, 16:30
który zdobyłem w październiku 2001 na Okeciu
A cóż ona w Polsce wtedy robiła ?Czyżby wywiad dla 30 ton ?To chyba nie wtedy.W"Kawie czy herbacie" wystąpiła gdzieś pod koniec sierpnia 2002 roku... Przyjechała na wakacje :D i fanów odwiedzić :lol: :D:D
kuliczek
27th November 2005, 17:45
To było dokładnie 15 lub 16 października. Nie byłem tam przypadkowo. 13 paxdziernika, wyczytałem w internecie że w 15 lub 16 Ali ma przylecieć do Polski udzielić kilku wywiadów(była w Polsce 2 dni). Sprawdziełem o której są przyloty z Paryża i czekałem na Okeciu z nadzieją. Byłem już około 9:00 na lotnisku a Ali pojawiła sie około 12:20. Także troszkę poczekałem. Ale na prawde bylo warto.
Krogi
27th November 2005, 21:03
.... Ale na prawde bylo warto. Nie musisz mówić :(:( wiemy że było :) kurde ale ci zazdroszcze nawet nie wiesz jak bardzo :cry: :cry: :cry:
Przemyslav
28th November 2005, 00:55
To było dokładnie 15 lub 16 października. Nie byłem tam przypadkowo. 13 paxdziernika, wyczytałem w internecie że w 15 lub 16 Ali ma przylecieć do Polski udzielić kilku wywiadów(była w Polsce 2 dni). Sprawdziełem o której są przyloty z Paryża i czekałem na Okeciu z nadzieją. Byłem już około 9:00 na lotnisku a Ali pojawiła sie około 12:20. Także troszkę poczekałem. Ale na prawde bylo warto.kurde :):0 jesteś szczęściarzem nie ma co :):) chyba jako jedyny z polskiej sekcji masz autograf :):) z tego co mi wiadomo :):)
croolik
28th November 2005, 03:29
kris:
W"Kawie czy herbacie" wystąpiła gdzieś pod koniec sierpnia 2002 roku...
"30ton" + "Kawa czy herbata" - październik 2001 (była w PL 15 i 16/10/2001).
CZESTER
28th November 2005, 13:54
Boże jak ja Ci zazdroszcze ... :oops: Nie tylko Ty Maju... :oops: Ale szczęsciarz :D
kris
28th November 2005, 17:04
kris:
W"Kawie czy herbacie" wystąpiła gdzieś pod koniec sierpnia 2002 roku...
"30ton" + "Kawa czy herbata" - październik 2001 (była w PL 15 i 16/10/2001).
Kurcze wierzyć mi sie nie chce,bo mam rachunek z Empiku na ktorym widnieje data 29.08.02.Wydawało mi sie ze kupiłem "Gourmandises" wkrótce po tym jak zobaczyłem ją właśnie w"Kawie czy herbacie"... :?
No cóż chyba tylko mi sie wydawało skoro mnie croolik poprawia albo ten czas ktory upłynął od jej występu do mojego zakupu minął tak szybko...
Blaze
13th September 2007, 00:57
Fajnie było by poleciec na koncert Alizee- moje marzenie
Raiderek
13th September 2007, 20:57
hehe :D no fajnie fajnie :P jak bylem w Turcji to co druga restauracja odgrywala lolitke lub ai marre ;]
Nevi
13th September 2007, 21:06
To było dokładnie 15 lub 16 października. Nie byłem tam przypadkowo. 13 paxdziernika, wyczytałem w internecie że w 15 lub 16 Ali ma przylecieć do Polski udzielić kilku wywiadów(była w Polsce 2 dni). Sprawdziełem o której są przyloty z Paryża i czekałem na Okeciu z nadzieją. Byłem już około 9:00 na lotnisku a Ali pojawiła sie około 12:20. Także troszkę poczekałem. Ale na prawde bylo warto.
Co do tego tekstu to gostek buja, Lili "wpadła" do Polski przy okazji pobytu w Niemczech (czyli nie przylatywała z Paryża)
Fajnie było by poleciec na koncert Alizee- moje marzenie
Blaze, jak Lili będzie na trasie koncertowej i odwiedzi jakiś okoliczny kraj to ja jadę, i jak myślę ludzie z naszego forum też :twisted:
Blaze
13th September 2007, 21:07
ale naprawde zazdroszcze bardzo ! a teraz mam to wszystko gdzies byle ten autograf dostac no zesz ... Alizee przyjezdzaj jak rodzice mnie nie beda chcieli póscic gdzies to im dam kase i juz bede gdzie chce albo sie wymkne :D- okoliczny kraj to np.? bo nie mam jeszcze 18 lat:d i nie decuduje o sobie :P
Ladon-PL
15th October 2007, 22:39
Uwaga - będzie quiz :cheesy: :
Pytanie brzmi: znajdź 10 powodów dla których to nie jest autograf Alizee:
http://images22.fotosik.pl/189/81e2c88f44f7828c.jpg (www.fotosik.pl)
Marzec
15th October 2007, 23:35
Czemu 10? :P
Jeden jest powód, a duży :P
kiko90
16th October 2007, 14:41
1. to nie pismo Alizee
2. nie ma literki ( kreseczki ) nad e
3. Alizee na bank nie ma dysgrafii
4. Alizee nie podpisuje się pod byle czym
Więcej nie wiem :(
Maciej
16th October 2007, 15:07
1. Litera "a" w podpisie Lili jest bardziej trójkątna.
2. Pierwsza laseczka w literze "a" jest bardziej wydłużona i zaokrąglona.
3. Lili pisze najpierw literę "a" a potem "l".
4. W literze "l" w prawdziwym podpisie Lili nie ma takiej dziurki.
5. W literze "i" w prawdziwym podpisie Lili jast taka dziurka.
6. W prawdziwym podpisie Lili litera "z" bardziej przypomina liczbę dwa.
7. W literze "z" Lili zawsze robi takie kółko (tutaj go nie ma).
8. W swoim prawdziwym podpisie Lili oddziela część "Ali" od "zee".
9. Nad pierwszą literką "e" nie ma kreseczki".
10. Druga litera "e" w prawdziwym podpisie Lili jest bardzo zredukowana (tak, że prawie
jej nie widać).
Powodów widzę o wiele więcej, ale nie potrafię wytłumaczyć:mrgreen:
UWAGA: Porównanie na podstawie wiadomości od Lili na jej stronce oficjalnej.
Ladon-PL
16th October 2007, 16:27
Czemu 10? :P
Jeden jest powód, a duży :P
Te 10 to taka metafora była :cheesy:. Faktycznie są dwa powody:
1) Tak po prostu nie wygląda podpis Alizee
2) Facet strasznie się zbulwersował jak zacząłem sie dopytywać.
Przemyslav
16th October 2007, 18:41
Lipą pachnie na odległość :)
kiko90
16th October 2007, 18:43
A no :) czuć fuuj :(
Nevi
16th October 2007, 23:15
Ladon, gdzie to znalazłeś?? ^^
Marzec
17th October 2007, 00:25
http://allegro.pl/item256440316_alizee_jacotey_.html
Jedna osoba to licytuje :) Lepiej wyślę do niej emaila :)
Ladon-PL
17th October 2007, 18:40
Jedna osoba to licytuje :) Lepiej wyślę do niej emaila :)
To nic nie da. Ewentualnie może już nie przelewać pieniędzy i po dwóch tygodniach wystawić negatywa.
Nevi
18th October 2007, 17:39
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256440316
wycofała, brak funduszy ^^
Ladon-PL
18th October 2007, 18:44
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256440316
wycofała, brak funduszy ^^
Facet już chyba tego nie sprzeda :cheesy:
kiko90
18th October 2007, 20:25
A no braj funduszu :D
Taa 10 zł :P
Marzec
18th October 2007, 23:39
Tak tak funduszu ;) Dostałem emaila z podziękowaniem :) Myślałem że się kobieta bardziej przejmie, ale widać to nie jakaś gorąca fanka :)
PS. Fajne ma komentarze ten koleś :)
PS2. Facet się nazywa "Autograf" i wszystko jasne :P
Ladon-PL
20th October 2007, 20:10
Chyba czas napisać do obsługi allegro, bo teraz to już zaczyna sie zbierać konkretna sumka: http://www.allegro.pl/item256440316_alizee_jacotey_.html
kiko90
21st October 2007, 08:01
Napiszcie mu, że kupuje nieprawdziwkę. Bo 40+ żł to jest duuuzó :( i potem koleś będzie się "podniecał" ,że ma "prawdziwy" autograf
Ladon-PL
21st October 2007, 10:44
Napiszcie mu, że kupuje nieprawdziwkę. Bo 40+ żł to jest duuuzó :( i potem koleś będzie się "podniecał" ,że ma "prawdziwy" autograf
Napisałem do obsługi allegro i jak się skończy aukcja to napiszę do typa i powiem mu za co ma wstawić negatywa.
Marzec
21st October 2007, 16:06
Ja już przed waszymi postami wysłałem emaile do gości kupujących :) Jeszce nie odpowiedzieli a zostały 3 godziny.. :rolleyes:
Jak się uda to gościu może zrezygnuje ze sprzedaży gdy zobaczy jak klienci zmieniają zdanie :)
kiko90
21st October 2007, 16:19
Bo na 99% to nie jest autograf LiLi
Ladon-PL
21st October 2007, 16:32
Ja już przed waszymi postami wysłałem emaile do gości kupujących :) Jeszce nie odpowiedzieli a zostały 3 godziny.. :rolleyes:
Jak się uda to gościu może zrezygnuje ze sprzedaży gdy zobaczy jak klienci zmieniają zdanie :)
O tym czy wycofa ofertę z aukcji decyduje tylko sprzedający, a on tego nie zrobi, bo był by 30zł w plecy.
Do tego raczej sie już pokapował, że ktoś mu psuje interesy i jak zawsze oberwie się mi...
Misiaczek
22nd October 2007, 12:24
Bo na 99% to nie jest autograf LiLi
A dlaczego nie napisałeś 100% ??:oops:. Czyźbyś miał jakiej wątpliwości co do tego uszustwa :thumbdown::mad::evil::ill:. Bo ja żadnych, i na pewno każdy się ze mną z tym zgodzi:mrgreen:. Nie rozumiem tylko jednego. Dlaczego ten palant nabija ludzi w butelkę i wmawia im, że to jest autentyczny podpis Lili. Jeszcze ma czelność chwalić się, że ma wystawiony certywikat autentyczności autografu. Skandal :evil::evil::evil::evil:
Ladon-PL
22nd October 2007, 12:40
A dlaczego nie napisałeś 100% ??:oops:. Czyźbyś miał jakiej wątpliwości co do tego uszustwa :thumbdown::mad::evil::ill:. Bo ja żadnych, i na pewno każdy się ze mną z tym zgodzi:mrgreen:. Nie rozumiem tylko jednego. Dlaczego ten palant nabija ludzi w butelkę i wmawia im, że to jest autentyczny podpis Lili. Jeszcze ma czelność chwalić się, że ma wystawiony certywikat autentyczności autografu. Skandal :evil::evil::evil::evil:
Mogła go pisać drugą ręką :cheesy:.
Certyfikatu nie ma, bo jak tylko znalazłem tą aukcje to chciałem sie dowiedzieć o ten certyfikat - bo jego podrobienie to już poważne przestępstwo. W czasie rozmowy właśnie dowiadujesz się, że przecież pisze skąd ma te autografy i nigdzie wyraźnie nie jest zaznaczone, ze ma do niego papierek potwierdzający autentyczność. Niestety facet mieszka w niemczech, więc samym podrobionym podpisem nikt się nie zainteresuje.
Misiaczek
22nd October 2007, 12:47
Mogła go pisać drugą ręką :cheesy:.
hehehe dobre :mrgreen::mrgreen:. Ciekawe co robiła drugę ręką :?: :oops::oops:
Ladon-PL
22nd October 2007, 14:05
hehehe dobre :mrgreen::mrgreen:. Ciekawe co robiła drugę ręką :?: :oops::oops:
Mogła trzymać córeczkę. Ale to jest naprawdę naciągana historia i raczej mało prawdopodobna.
kiko90
22nd October 2007, 14:49
Zawsze jest, ale :P
Blaze
22nd October 2007, 15:15
znowu nie zrozumielam tego
kiko90
22nd October 2007, 15:20
Czyli zawsze jest jakieś ale :P
Czyli zawsze znajdziesz powód na coś itp.
Ladon-PL
22nd October 2007, 15:34
Jak coś to sie mnie pytaj - przetłumaczę Ci :cheesy:
hyundai86
24th October 2007, 21:44
A no :) czuć fuuj :(
Udalo sie wam mnie rozbawic :cheesy: :P
Ach wy dobre duszyczki ;) pomagacie ludziom :P tylko co to za fani jak nie znaja autografu Lilki :roll:
Blaze
24th October 2007, 22:21
zmylil mnie tutaj przecinek :D
kiko90
24th October 2007, 22:27
zmylil mnie tutaj przecinek :D
A no widzisz :brow:
@Hyund --> ja się przyznam i widziałem Autograf LiLi 3 lub 4 razy w życiu :roll:
Bo autografu nie mogę widzieć na codzień :roll:
Ladon-PL
24th October 2007, 22:35
Autograf LiLi 3 lub 4 razy w życiu :roll:
Bo autografu nie mogę widzieć na codzień :roll:
A ja go widzę codziennie wchodząc na stronkę Alizee.
kiko90
24th October 2007, 22:40
Chodzi mi o nowości np. Jak Alizee będzie podpisywać nową płytę, podpisywać kontrakty itp.
Marzec
25th October 2007, 05:56
A ja nie dostałem odpowiedzi od tych dwóch osób co licytowały :D Biedacy :) Na szczęście uratowałem chociaż jedną duszę :)
Wegeta
25th October 2007, 18:38
Gdyby ktoś kiedyś miał na sprzedaż autograf Lili (prawdziwy) dam ~200zł ?
Ale skąd mieć pewność że to nie podróba. Jeśli ten na allegro był prawdziwy, i poszedł za 41zł... chyba sie potnę. :/
W sumie koleś miał około 1600 komentarzy...
Ladon-PL
25th October 2007, 18:52
Gdyby ktoś kiedyś miał na sprzedaż autograf Lili (prawdziwy) dam ~200zł ?
Ale skąd mieć pewność że to nie podróba. Jeśli ten na allegro był prawdziwy, i poszedł za 41zł... chyba sie potnę. :/
W sumie koleś miał około 1600 komentarzy...
Uratuje Ci życie - to nie był prawdziwy autograf :!:
Marzec
25th October 2007, 20:43
Ja tylko pytam się, jak można nazwać swoje konto "Autograf" gdy się podrabia autografy? :D Ja tego nie rozumiem!
Ladon-PL
25th October 2007, 20:59
Ja tylko pytam się, jak można nazwać swoje konto "Autograf" gdy się podrabia autografy? :D Ja tego nie rozumiem!
Może nie wszystkie podrabia :cheesy:
Marzec
25th October 2007, 21:22
Taak ;) Zbiera autografy od gwiazd masowo ;) A potem je sprzedaje ;) Jaasne ;)
Misiaczek
26th October 2007, 10:10
Taak ;) Zbiera autografy od gwiazd masowo ;) A potem je sprzedaje ;) Jaasne ;)
NO co się dziwisz:mrgreen:. Z czegoś trzeba żyć :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kuliczek
9th December 2007, 19:42
Co do tego tekstu to gostek buja, Lili "wpadła" do Polski przy okazji pobytu w Niemczech (czyli nie przylatywała z Paryża)
No to mnie kolego rozbawiłeś :) śmieszy mnie to , i to nawet bardzo :) jeszcze może powiedz, że tam byłeś i mnie nie widziałeś. OMG. załamka.
Sorki za off-a ale wchodzę co jakiś czas na to forum - jak praca mi pozwala - i nie potrafiłem tego nie skomentować.
Pozdrawiam
Rafał
Quba07
9th December 2007, 20:21
Ja mam autograf, nawet dedykacje ;-) Zobaczycie ją w aktualnosciach w temacie o mojej stronce.
kuliczek
9th December 2007, 20:28
Widziałem Quba - Gratuluję :)
A stronka tez bardzo miła, właśnie na niej siedzę .
Pozdrówki
Shibby
9th December 2007, 22:39
Ja mam autograf, nawet dedykacje ;-) Zobaczycie ją w aktualnosciach w temacie o mojej stronce.
Zazdroszczę :)
A mógłbyś opowiedzieć, jak go zdobyłeś? :)
EDIT:
W sumie właśnie wyczytałem na Twojej stronie skąd go masz, ale może coś dokładniej byś napisał? W jaki sposób nawiązałeś kontakt z Jean Fauque'iem, jakieś szczegóły tego? Zawsze to jakaś fajna ciekawostka, którą fajnie byłoby poznać. :)
A może jak już jesteś z nim w kontakcie to poproś go, aby wspomniał coś tam Lili, że my tu ją kochamy i uwielbiamy i niech tak niepozornie sam od siebie podrzuci jej pomysł, że może by tak jakiś koncert u nas zagrała? :P
Phirou
9th December 2007, 23:29
A może jak już jesteś z nim w kontakcie to poproś go, aby wspomniał coś tam Lili, że my tu ją kochamy i uwielbiamy i niech tak niepozornie sam od siebie podrzuci jej pomysł, że może by tak jakiś koncert u nas zagrała? :P
To jest dopiero niezła myśl, jak by takie coś wyszło...
...mhm,to mamy koncert Lili w Polsce! :happycry:
Quba07
10th December 2007, 16:34
Tak, mam z nim kontakt i właśnie załatwiłem wywiad dla mojej strony i dla Polski z Jeanem na temat Alizee :-D Już w sumie nie pamiętam dokladnie jak to się stało, że jestem z nim w kontakcie ale na jakims portalu napisalem mu wiadomosc po francusku (tak tylko, nie przypuszczalem, ze z tego cos wyniknie), on odpisal i tak pozostalo :-) Z tym koncertem to nie wiem czy by Jean cos wskórał bo to wytwórnia zatwierdza a nie on :-D
EternelFan
10th December 2007, 17:10
Moze i nie zatwierdza, ale moze podsunac pomysl, powiedziec jak bardzo czekamy na to i jestesmy spragnieni koncertu Lily :D a nuz widelec sie uda ;) zalowac na pewno nie bedziemy ;)
Shibby
10th December 2007, 17:37
Niech chociaż przekaże Lili od nas gorące pozdrowienia to już byłoby coś. :) Mieć świadomość, że ktoś ode mnie przekazał Lili pozdrowienia - cudowne. :)
A co do koncertu, to może i wytwórnia ustala, ale na koncertach to Lili występuje, a nie wytwórnia, dlatego jej zdanie też ma jakieś znaczenie. A kto wie, czy takie pozdrowienia od fanów z Polski i zaproszenie do naszego kraju nie spowodowałyby chociażby uśmiechu na twarzy Lili? :) W końcu z tego co ją znamy, to ona przecież fanów szanuje i lubi (np. ten filmik z września sprzed studia NRJ, gdzie sama do fanów podeszła i zagadała). :)
Maciej
10th December 2007, 17:41
Właśnie! Jean napewno ma kontakt z Lili. Jakby mógł podrzucić jej taki pomysł to by było wspaniale!:D
Quba07
10th December 2007, 20:21
Zobacze co się da wykombinować... Poki co czekam na jego odpowiedzi :)
Nevi
10th December 2007, 22:37
Jak możesz to napisz że jest w tym nędznym kraju kilku(naście) takich maniaków którzy niestety nie mają do Alizee dostępu z tego powodu że właśnie się w nim znajdują. Są Jej wierni i śledzą poczynania ;).
Maju
11th December 2007, 19:01
kilku :O:O:O:O
niech napisze ze 1000
Maciej
11th December 2007, 21:13
Jak możesz to napisz że jest w tym nędznym kraju kilku(naście) takich maniaków którzy niestety nie mają do Alizee dostępu z tego powodu że właśnie się w nim znajdują. Są Jej wierni i śledzą poczynania ;).
Jakby tak napisał to wątpię w jej przyjazd tu...
konradzik
13th December 2007, 20:04
Nie autografu Alizee pragnę tylko Jej samej.Nie chcę darów Boga tylko Jego samego.Nie chcę wody w butelkach tylko źródła...i leśnej ciszy która wokól niego panuje.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.