PDA

View Full Version : Narodziny dziecka Alizee: 28 kwietnia 2005r. !!!

kris
29th April 2005, 20:54
Moi drodzy w koncu nadszedl ten szczesliwy przede wszystkim dla Alizee moment-wczoraj wieczorem na swiat przyszedl jej potomek jak podaje http://mfetnous.free.fr/. Imie zaczyna sie na A i jest to dziewczynka.Gratulacje Alizee! :D :bounce: :thumbup:

Maju
29th April 2005, 21:39
ciesze sie :cry: :cry: :cry: :cry: (wzruszenie) :wink: GRATULACJE ALIZEE

oleger
29th April 2005, 22:18
Naprawdę bardzo gratuluję ALIZEE!!!
Pragnę tylko jeszcze oglądać ją na scenie!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

BLADEEK
29th April 2005, 22:18
I damn happy..... :P :P :P :P :P :P :P Lizzi u r da bEST....pozdravliaju!!!!

Maju
30th April 2005, 09:28
gdzie są zdjęcia :roll: ? czemu tego w czesniej nie wiedzielismy , że będzie rodzić :wink: ?

wspolnie bysmy z nią głośno oddychali :cheesy:

CZESTER
30th April 2005, 10:46
wspolnie bysmy z nią głośno oddychali :cheesy:
No właśnie Maju!!! Szkoda że się prędzej niedowiedzieliśmy!!

kris
30th April 2005, 12:58
Ponoc imie dziecka to Angélique ale to tylko plotki caly czas(ale najczesciej sie je wymienia).Mi sie podoba Aurélie jak ktos w angielskiej sekcji podał.

desaint
30th April 2005, 13:08
WoW ... no i sie zaczna woreczki pod oczami robic przez nieprzespane noce .. ciesze sie .. :)

Maju
30th April 2005, 15:40
Angélique

:shock: :shock: :shock: :shock: ja w czoraj napisałem, na forum że to będzie może Angelika ! :shock: :shock: :shock: ale trafilem

snajper
30th April 2005, 15:45
miales przeciek maju i nie wciskaj nam kitu ze zgadywales :D:D:D:D:D:D..... muahahaha....no prosze nasza Lili rodzi dziecko a ja sobie bezkarnie i beztrosko gralem w kosza.....skandal.........zero szacunku.....prosze croolika o natychmiastowe zbanowanie mnie...(muahahahahahaha)

Przemyslav
30th April 2005, 15:50
n oto kurna gratulacje :):) kurna jakby blizej bylo to bym wpadl z kwiatami dla mamusi no i jush niech strace z cygarem z napisem Papa dla Jeremiego :D:D w koncu cza byc z rodzinka w zgodzie jak sie chce byc ojcem chrzestnym :):)

oleger
30th April 2005, 16:53
kto to jest ten jeremi? :?:

snajper
30th April 2005, 17:11
to jest taki pan, ze jakby go zobaczyl kazdy z forumowiczow to by go zabil na miejscu w bardzo brutalny i sadystyczny sposob :D

EDIT:pspelasam napisalem "pan" dużą literą, no ale juz poprawione

miror
30th April 2005, 17:48
gratulacje dla mamusi :boff: :afro: mam nadzieje ze potomek czy pototmczyni bedzie udane :D

Maju
30th April 2005, 18:21
miales przeciek maju i nie wciskaj nam kitu ze zgadywales

No przysięgam :shock: ktos napisał że Amelia a ja pod nim Angelika może będzie :shock:

oleger
30th April 2005, 18:31
To ja powiedziałem :D :D :D

Maju
30th April 2005, 18:34
no właśnie :wink: prawdziwe jaja może jasnowidzem jestem :cheesy: :mrgreen: :cheesy: :mrgreen:

GApa
30th April 2005, 19:15
Ty Maju to jak jestes jasnowidzem to moze mi powiesz 6 cyferek potrzebnych do sczescia :D

Pawel
30th April 2005, 19:16
Przecież wciąż nie wiadomo jakie to imię. Angelique to tylko jeden z domysłów. Czytać dokładniej.

mam nadzieje ze potomek czy pototmczyni bedzie udane
To samo - napisane w pierwszym poście, że dziewczynka.

to jest taki pan, ze jakby go zobaczyl kazdy z forumowiczow to by go zabil na miejscu w bardzo brutalny i sadystyczny sposob
Nie każdy.

oleger
30th April 2005, 19:18
powie mi ktoś dokładniej kto to jeremi??? :!: :D :D

Pawel
30th April 2005, 19:20
Ojciec i mąż :)

.

GApa
30th April 2005, 19:23
Nie każdy.

Ja tak 8)

CZESTER
30th April 2005, 19:40
A mi się wydaje że dziecko Alizee będzie miało na imię poprostu ALIZEE :mrgreen: :mrgreen: :afro:

oleger
30th April 2005, 19:46
byłoby super gdyby nazywała się ALIZEE :P

kris
30th April 2005, 19:56
Przecież wciąż nie wiadomo jakie to imię. Angelique to tylko jeden z domysłów. Czytać dokładniej.

Własnie.Wymienia sie je najczesciej po prostu ,ale to nic pewnego (jak i to ze urodzila dziecko, ale to musi byc prawda bo to juz byl najwyzszy czas :) )

byłoby super gdyby nazywała się ALIZEE

Moze lepiej nie- roznie mogloby byc w przyszlosci(np: docinki w szkole) w zwiazku z tym ze ma taka slawną mamę.Moim zdaniem to nie jest dobry pomysl- ja stawiam na Amelie lub Aurelie.

powie mi ktoś dokładniej kto to jeremi???

Poczytasz troche wczesniejszych topicow, poznasz lepiej historie Alizee to zrozumiesz.

oleger
30th April 2005, 20:03
ależ już wiem, przejrałem na oczy kim jest jeremi to mąż ALIZEE i ojciec dziecka.I wiem już kim jest jeremy chatelain to piosenkarz :D

GApa
30th April 2005, 20:12
ależ już wiem, przejrałem na oczy kim jest jeremi to mąż ALIZEE i ojciec dziecka.I wiem już kim jest jeremy chatelain to piosenkarz :D

dziwie sie twojej radosci gdy ja sie dowiedzialem kim jest ten j to mi tak wesolio niebylo jakos mi sie zylo lepiej jak niewiedzialem o nim nic 8)

oleger
30th April 2005, 20:18
chlip,chlip mi naprawdę jest smutno że to on.Chyba lepiej by było gdybym
nie wiedział :cry: :cry: :cry:

Przemyslav
30th April 2005, 20:59
No Alizee Junior :):) a ciekawe czy jest imie Angel :):) tesh ladnie by bylo :)

snajper
30th April 2005, 21:34
no mowie ze bedzie Morini albo Hammerli to mi niewiezycie :D:D

desaint
30th April 2005, 21:56
Ha Ha ja wczesnie na to wpadlem nie zabierac mi pomyslow ... (chodzi o imie "Alizee") 8)

http://www.alizee-forum.com/topic,8937,45,-imie-dla-potomka-lili-%3Ad.html

Blej
1st May 2005, 08:06
Ja zgadzam się z WaRcoR'em:Ma być ANIA :cheesy:

Przemyslav
1st May 2005, 08:37
Dobra pozostawmy wybor imienia naszej gwiazdce :):) Co wybierze to napewno slodko bedzie :D

oleger
1st May 2005, 09:48
zgadzam się z tobą swistaq :cheesy: :cheesy:
Na pewno będzie słodko :wink:

kranked
1st May 2005, 15:39
Już :?: :shock: Szybko jej to poszło :mrgreen:

Wydawało mi się, że jakoś dopiero za miesiąc ma urodzić :D

waRcoR
1st May 2005, 15:56
Ja zgadzam się z WaRcoR'em:Ma być ANIA

a dlaczego tak sądzisz :?: :)
ja się kierowałem .... serduchem i tym że też na A :)

oleger
1st May 2005, 16:09
AMELIA :lol:
to brzmi słoodkoo 8)

Blej
1st May 2005, 16:35
Poprostu lubie imię Ania, a zresztą wszystkie Anie jakie znam są miłe i fajne :)

desaint
1st May 2005, 17:17
jest takie zwykle slodkie ikonkretne .. ime Ania .. :)

andrzej768
1st May 2005, 17:32
GRATULACJE DLA ALIZEE !!! Oj zaczną się spacerki do parku z dzieckiem :D :D

lunatic
1st May 2005, 18:26
Chcialem napisac tego posta w pierwszy dzien ale mi qrde komp sie zacial :P od pisaniny pozdriowien w strone Alizee to teraz wcale-kompletnie nic niepamietam (troche czasu przeszlo)
slowam: POZDROWIENIA q** z litwy :D aby dzieciak wyrosl duzyyyyyyyyyyyyy :P mam na mysli o zdrowiu zeb "zdarowaja" byla :P i wiecej podobna na matke:wink:

oleger
1st May 2005, 20:02
czy wie ktoś może jak to dziecko się naprawdę nazywa? :?: :D

GApa
1st May 2005, 21:50
Co ty taki napalony jestes poczekaj z tym troche w swoim czsie sie dowiemy . Czytaj troche co jest napisane w poprzednich postach a bedziesz wiecej wiedzial.
Narazie wszystko to to domysly... :P

george
4th May 2005, 23:33
GRATULACJE ALIZEE!!!! CHCIAŁBYM JĄ JESZZE ZOBACZYĆ NA SCENIE BARDZO BYM CHCIAŁ

Przemyslav
4th May 2005, 23:39
GRATULACJE ALIZEE!!!! CHCIAŁBYM JĄ JESZZE ZOBACZYĆ NA SCENIE BARDZO BYM CHCIAŁ

badzmy dobrej mysli :):) teraz napewno na urlop macierzynski pojdzie :):) tak wiec na wystepy na zywo i koncerty nie mozna liczyc, ale na robienie materialu na nowa plytke to mysle ze tak :):)

kris
5th May 2005, 12:19
From GourmandisesXXL on the French forum:

GourmandisesXXL wrote:
Je voulais vous annoncer qu'Alizée avait mise au monde une petite fille prénomée Angélique jeudi 28 avril 2005 au soir !!!
Cette information a été confirmé par Universal !!!

How the info was confirmed by Universal has yet to be determined. Still nothing official, but it's looking more and more like this is the case: Alizée gave birth to Angélique on the evening of April 28, 2005, at the American Hospital in Paris.
Z tego co ten ktos napisal we francuskiej sekcji wynika, ze Universal potwierdza (ale nieoficjalnie) fakt narodzin dziecka.Wszystko wskazuje na to, ze Alizee urodzila Angélique wieczorem 28 kwietnia 2005r. w amerykanskim szpitalu w Paryżu.

GApa
5th May 2005, 13:24
w amerykanskim szpitalu w Paryzu hmm ...

Przemyslav
5th May 2005, 13:39
w amerykanskim szpitalu w Paryzu hmm ...

taaa jush wszedzie amerykance wleza :// to brzmi jakby byli we francji okupantami....

Maju
5th May 2005, 16:05
ciesze się tlyko niech jak najprędzej powraca do śpiewania i niech wyda nowy albumik :oops: :oops: :oops: :oops: z równie pięknymi pisoenkami

GApa
5th May 2005, 17:44
co tam piosenki wazne zeby sie znow pokazywala w sexy spodniczkach i wygladala jak dawniej :D

Przemyslav
5th May 2005, 17:55
co tam piosenki wazne zeby sie znow pokazywala w sexy spodniczkach i wygladala jak dawniej :D

ciesze się tlyko niech jak najprędzej powraca do śpiewania i niech wyda nowy albumik :oops: :oops: :oops: :oops: z równie pięknymi pisoenkami

no to mamy 2 skrajne opinie :D:D ja w sumie to i to, jak zawsze dyplomatycznie :):) jej sexy fotki umilaja m iczas spedzany w pokoju i na kompie, a jej piosenki liczne podroze, zarowno krotkodystansowe (na uczelnie) jak i te dluzsze (wyjazdy w plener) :D

GApa
5th May 2005, 18:15
Nie no wiadomo piosenki tez sa wazne :D :D

Maju
5th May 2005, 18:37
GApa napisał

co tam piosenki

po chwili napisał

Nie no wiadomo piosenki tez sa wazne

:cheesy: :cheesy: co za zmienność

GApa
5th May 2005, 18:55
GApa napisał

co tam piosenki

po chwili napisał

Nie no wiadomo piosenki tez sa wazne

:cheesy: :cheesy: co za zmienność

Nie no jaka zmiennosc :D Chodzilo o to ze piosenki sa na 2 miejscu :D :D

snajper
5th May 2005, 18:58
eeeee tam piosenki...te nam wystarcżą, takie piękne.....te spódniczki to fakt....ma szybko do nich wrocic

croolik
5th May 2005, 19:12
Osobiście chciałbym, żeby do tych spódniczek już więcej nigdy nie wróciła.

GApa
5th May 2005, 19:35
Osobiście chciałbym, żeby do tych spódniczek już więcej nigdy nie wróciła.

rozumiem ze mowisz o tym w tym sensie ze teraz bedzie chodzic w innych spodniczkach znaczy w nowszych "modelach" :?

Maju
5th May 2005, 20:28
ciekawy jestem co to będzie za styl i muzyka :wink: czy wszystkich nam przypadnie do gustu :?: ja zaakceptuje taki jaki będzie :wink:

Przemyslav
5th May 2005, 21:14
ja zaakceptuje taki jaki będzie

no ba wybrzydzac nie bedizemy ;):) bieremy wsio bo na glodzie jestesmy :D

CZESTER
6th May 2005, 10:12
ciekawy jestem co to będzie za styl i muzyka
Też jestem ciekawy :lol: :lol: Już nie mogę się doczekać!

kris
6th May 2005, 12:17
Artykul o Alizee i jej dziecku w France Dimanche, ktorego imie to... Hannah-Lili (jak twierdzi gazeta), a przez francuska sekcje przewinelo sie np:Anne Lee! Istny chaos!!! Swoja droga Hannah-Lili bardzo mi odpowiada(takie delikatne imie).Macie tu ten artykul(dzieki nidalizee.com):

http://www.nidalizee.com//presse/presse%202005/avril_mai2005/francedimanche01.JPG

P.s. na ewentualne tlumaczenie trzeba bedzie poczekac(z wersji ang.) chyba ze croolik bedzie szybszy ode mnie :) .

Przemyslav
6th May 2005, 12:36
no no w koncu jakie to imie bo sie pogubic mozna :):) ale bobasek pewnie sliczny po mamusi :)

CZESTER
6th May 2005, 13:22
ale bobasek pewnie sliczny po mamusi :)
To napewno :lol:
Ale naprawdę jest wielka niewiadoma z tym imieniem, ciekawe jakie w końcu ma imię ten bobas :?: :lol: :lol:

Maju
6th May 2005, 14:27
O kruca bomba "Hannah-Lili" imie zaczerpnela chyba od polskich fanów :D nasza kochana Lili :wink:

snajper
6th May 2005, 15:37
ehh.. LIli moze byc...ale Hannah mi sie niepodoba

Maju
6th May 2005, 15:55
Hannah :roll: nawet calkiem calkiem po polsku to chyba "Hanna Lili" < fajnie to brzmi :D:D

CZESTER
6th May 2005, 16:06
A mnie się podoba :P Może być!!!

Przemyslav
6th May 2005, 16:18
Harakiri :D:D :cheesy:

croolik
6th May 2005, 16:57
Hannah-Lili? Matko... Chyba była w szoku poporodowym jak imię wybierała.
'H' są nieme, toteż w rezultacie daje to 'annalili'.
Wg mnie źle brzmi.

GApa
6th May 2005, 17:05
tak jakby na imie anna a na nazwisko lili :lol: Dziecko pewnie piekne chociaz niewiadomo bo moglo odzieciczyc troche brzydoty po panu J.

Maju
6th May 2005, 17:22
bo moglo odzieciczyc troche brzydoty po panu J.

Całkiem możliwe, ale dziewczynka nie musiała akurat po ojcu odziedziczyć brzydoty (choć jest brzydalem :twisted: , z resztą po nim to tylko i wyłącznie można by to było odziedziczyć nic innego :wink: )

mogła po matce odziedziczyć cudowne piękno :wink:

snajper
6th May 2005, 17:52
dokładnie...jesli dzieffczynka odzieczyla cosik po ojcu, to:
-albo bedzie bzydka
-albo bedzie glupia jak niepowiem kto
-albo jest chłopakiem :D:D

Blej
6th May 2005, 18:31
dziewczynka chłopakiem :D Fantacja 8)

Maju
6th May 2005, 19:15
-albo bedzie bzydka
-albo bedzie glupia jak niepowiem kto
-albo jest chłopakiem

chyba by wszystkie 3 odziedziczyła :roll:

Ale jestem pewien że nie odziedziczyła nic po Jeremy`m tylko po ślicznej mamusi :wink:

kris
6th May 2005, 20:08
Macie tu tlumaczenie tego artykulu (z wersji ang.- croolik popraw mnie jakby cos)
To dziewczynka!
Alizee jest szczesliwa kobieta i ma ku temu powod... W rzeczy samej piosenkarka doswiadczyla tych wszystkich emocji i radosci zwiazanych z byciem mama!

Wszystko mialo miejsce w klinice w okolicach Paryza, w nocy z 28/29 04.2005r., kiedy to mloda kobieta i jej ukochany Jeremy mieli to ogromne szczescie przywitac ich zachwycajacy maly "cud"; cudowna mala dziewczynke o imieniu Hannah-Lili, ważacą 3,4 kg i mierzącą 51 cm.
Przytulne gniazdko
Najpierw uspokojmy wszystkich-zarowno dziecko jak i szcesliwa mam maja sie dobrze.to dobrze ze mala rodzinka jest w komplecie.
W koncu wykorzystali to przytulne gniazdko jakie przygotowali dla swojej maleńkiej dziewczynki... W koncu przybycie na swiat tego dziecka jest dla Alizee i Jeremiego jest naprawde spelnieniem(wypelnieniem) ich zwiazku, "ukoronowaniem"(zwienczeniem) ich milosci.Jest to takze taki maly pstryczek w nos dla tych, ktorzy okrzykneli ich zwiazek chwytem reklamowym!
Czekali razem niecierpliwie 9 miesiecy na ten szczesliwy moment.Dlugi okres czasu ktory spedzili na rozwazaniu o swoich slodkich planach.Aby wyobrazic sobie przyszle zycie ktore juz nie bedzie "zjednoczone" w dwoch ale trzech osobach...
Warto zwrocic uwage ze kilka nieprzychylnych osob uwazalo ze ich zwiazek rozpadnie sie bardzo szybko.
Przypomnijmy, to byl 25 marca 2003r. kiedy to podczas Eurobest w Cannes, ladna Lolita doslownie "ugiela sie" pod wdziękiem(urokiem) ponętnego(uwodzicielskiego) Jeremiego, młodego "wyrzutka" ze Star Academy 2.Zakochali sie od pierwszego wejrzenia.Od tego "blogoslawioengo" dnia ich milosc do siebie rosla a wszystko to wydarzylo sie bardzo szybko.Zaledwie 8 miesiecy od tego dnia nasze 2 gruchajace golabki odlecialy do Las Vegas gdzie jak sie mowi- pobrali sie w tajemnicy.Czy autentyzowali slub we Francji ? Nie wiadomo.Ale niewazne czy jest to malzenstwo oficjalne czy tez nie - jedno jest pewne:kochaja sie bardziej niz kiedykolwiek.Do tego stopnia ze zdcydowali sie doswiadczyc najpiekniejszej rzeczy: posiadania dziecka.Alizee i Jeremy nie zaluja niczego. Przybycie ich malenstwa przyniesie im wiecej radosci niz mogli sobie wyobrazic.
Kołysanki(?)
Sa w siódmym niebie-to sie rozumie samo przez się. Pomimi mlodego wieku wydaja sie swietnie rozumiec i byc szczesliwymi ze w pelni moga sie poswiecic radosci jaka sprawia bycie rodzicem.Nie spierajmy sie ze posiadajac dwojke tak utalentowanych rodzicow-piosenkarzy, mala Hannah-Lili bedzie mogla sluchac wielu kołysanke umilajacych jej slodkie noce.
Jeremy jest w siódmym niebie i jest juz prawdziwym ojcem.
To tyle tlumaczenia, a propo imienia-jest kilka wersji podobnych fonetycznie(w wymowie):
Hannah-Lili
Anna-Lee
Anne-Lee
Anny-Lee
Annalee

'H' są nieme, toteż w rezultacie daje to 'annalili'

Jak twierdzi BIB(on z reguly tlumaczy na z franc. na ang.) moze to byc wlasnie Hannah-Lili lub Anny-Lee oraz ze "H" nie jest zawsze pomijane ale jest takie ciche i slabo slyszalne(tez mi sie tak wydaje-o ile sobie przypominam tak mi mowila nauczycielka w podstawowce i liceum, ale mi sie tylko wydaje :) )

P.s.Niektore wyrazenia sa zbyt doslowne bo jakos nie potrafilem znalezc polskiego odpowiednika

Maju
6th May 2005, 22:33
jak są szcześliwi to sie tez ciesze :wink: Byle tylko Alizee powróciła na scenę .... Niech coś wyjdzie oficjalnego, że powróci :cry: :cry: dlaczego trzymie nas w niepewnosci ? ile mozna czekac :cry: :cry: :cry:

mala Hannah-Lili bedzie mogla sluchac wielu kołysanke umilajacych jej slodkie noce

Jedziemy :cheesy: :

Mam gładką skóre .... bam bam rabaram bam baraba bam barararabam bam

croolik
6th May 2005, 23:51
@kris: Weź poproś jakiegokolwiek Francuza, żeby wymówił 'h' - powodzenia... Oni 'h' nie są w stanie wymówić. :)
{ile to się naśmiałem z Francuzów w liceum z tekstów w stylu 'Zizyz e ałz' :wink: }

Ronnie
7th May 2005, 11:00
Hmm jak dla mnie to brzydkie imie :/

kris
7th May 2005, 14:10
@kris: Weź poproś jakiegokolwiek Francuza, żeby wymówił 'h' - powodzenia... Oni 'h' nie są w stanie wymówić.
{ile to się naśmiałem z Francuzów w liceum z tekstów w stylu 'Zizyz e ałz' }

Ja sie nie mam zamiaru spierac- w koncu to ty znasz francuski, a nie ja.Mam nadzieje ze sie nie obraziles :) ;)
P.s.Mozesz sprawdzic to zdanie z oryginalem bo nie jestem go pewien(przetlumaczylem je intuicyjnie):"mala Hannah-Lili bedzie mogla sluchac wielu kołysanke umilajacych jej slodkie noce"
P.s.2.Jak po derby ? Krakow caly ?

croolik
7th May 2005, 21:33
"malej Hannah-Lili nie zabraknie kołysanek zapewniających spędzenie/umilajacych jej slodkie/spokojne noce"

Kraków cały. Tym razem było w miarę spokojnie w mieście (mimo przegranej Pasów), no ale przy tej ilości policji trudno żeby było inaczej.

Ronnie
11th May 2005, 22:21
http://www.alizee-forum.com/galerie/data/media/189/matin.jpg

Jesli dobrze sie domyslilem, to ta gazeta podaje imie dziecka jako Anny-Lee...

PS: Nie znam francuskiego, wiec moglem odniesc zludne wrazenie :P

Maju
11th May 2005, 22:33
znowu jakaś nowa gazetka ? chyba już cała Francja wie o narodzinach dziecka :wink:

CZESTER
12th May 2005, 08:54
I bardzo dobrze ze cała Francja wie o narodzinach dziecka Alizee!!! :D

Feniks
12th May 2005, 10:27
Jejku jaki wstyd, a ja do tej pory nic nie wiedziałem :cry:
No to pozostaje mi pogratulować :)

Ps. Wydaje mi się że można już zamknąć temat "wydaje mi się że ta ciążą to bzdura" :D

Maju
12th May 2005, 16:15
Jejku jaki wstyd

:shock: czego tu się wstydzić ? dziecka nie można mieć jest już dorosła :wink: chyba że mówisz o tej łajzie ?

snajper
12th May 2005, 16:23
feniks mowi o sobie Maju...ze wstyd ze jesio niewiedzial o dziecku....

Feniks
13th May 2005, 14:20
Dzięki snajper za sprostowanie :D :thumbup:

Hubi
13th May 2005, 18:05
Też się niedawno dowiedziałem, no niestety od neta mnie na trochę odcieli :cheesy: . No to tylko pogratulować Alizée, i mieć nadzieję, że za jakiś roczek wróci na scenę, bo wcześniej to jakoś nie chce mi się wierzyć, ale może kto wie. A co do imienie to może być, no co przyjdzie przywyknąć :mrgreen:
Pozdrowienia dla wszystkich, I'm back :mrgreen:

Reich86
13th May 2005, 21:24
A ja sie do gratulacjii dolączam i życzę młodej mamie wszystkiego naj, a wszystkim fanom szybkiego powrotu naszej piękności na scenę.

Darkthrone
14th May 2005, 11:03
hehe jaki ja jestem zacofany w informacjach :D

no to najlepszego Alizée :mrgreen:

kubex
28th May 2005, 12:07
Ja jestem nowy na forum i jeszcze się nie dopisałem. Więc wszystkiego najlepszego Alizee! Myślę że nie przestaniesz śpiewać! Tylko imię mi się nie podoba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .

kris
31st May 2005, 14:09
Pierwsze zdjecia z dzieckiem:http://img283.echo.cx/img283/7497/cinetelerevue29dt.jpg
http://img283.echo.cx/img283/7497/cinetelerevue29dt.th.jpg

P.S Jak zrobic zeby sie otwierala stronka z powiekszonym zdjeciem po kliknieciu na zdjecie ?

CZESTER
31st May 2005, 14:23
WOW :shock: To jest Alizee??? :mrgreen: :mrgreen: pięknie wygląda!!!!
Skąd wytrzasnąłeś to zdjęcie Kris? :mrgreen: :mrgreen:

Reich86
31st May 2005, 14:23
Na tych zdjeciach z niemwlakiem wyszla bardzo podobnie do Kasi Kowalskiej. Apropo, czy moglby ktos przetlumaczyc ten tekst obok zdjec??

Przemyslav
31st May 2005, 15:23
Na tych zdjeciach z niemwlakiem wyszla bardzo podobnie do Kasi Kowalskiej.

zgadzam sie :):) pieknie wyszla :):)

kris
31st May 2005, 17:16
Apropo, czy moglby ktos przetlumaczyc ten tekst obok zdjec??

Moze poźnym wieczorem z ang. tlumaczenia albo jutro.Wczesniej nie moge.

Blej
31st May 2005, 17:18
Pisz tam wszystko to co w poprzednich gazetach :wink: Nic nowego oprócz zdjeć

kubex
1st June 2005, 17:37
Pisz tam wszystko to co w poprzednich gazetach

Skąd wiesz (wieś) :mrgreen: żę nic nowego tłumaczyłes??? :mrgreen: :cheesy:

Blej
2nd June 2005, 07:37
Nie, poprostu mam tłumaczenie od Esther i z tego co wynika nie ma nic nowego. :roll: :wink:

Maju
2nd June 2005, 16:20
Nic nie ma nowego :( ja tylko chcialbym wiedziec kiedy te sloneczko wróci do śpiewania :oops:

oleger
2nd June 2005, 16:23
tak jak każdy z nas, wszyscy chcemy wiedzieć a tu tylko czeeeekac
trzeba :D :D

Reich86
2nd June 2005, 16:53
Gdzies przeczytałem ze za te zdjecia z dzieckiem Alizee pozwala gazete, ciekawe czy to prawda?? http://alizee1234.webpark.pl/ tu w newsach jest jakas wzmianka.

Blej
2nd June 2005, 21:51
Nie podoba mi się ze pozwała. Przecież to dla nas jedyne źrodło informacji. A ona nic nie dała znaku życia. :cry:

Maju
2nd June 2005, 22:19
to już jest stary newsik :) tez go mialem na stronce, ale go juz nie ma bo nastapiła zmiana na stronce

Bartek
3rd June 2005, 14:46
Ja mam pytanie Alizee wie o tej stronie . Jak nie to ja trzeba jakos o niej powiedomic . Ja nie mam zadnych pomysłów jak to zrobic moze wy cos wymyslicie!!

CZESTER
3rd June 2005, 15:10
to już jest stary newsik :) tez go mialem na stronce, ale go juz nie ma bo nastapiła zmiana na stronce
To prawda Maju to już stary newsik jest :mrgreen:. Fajna jest ta nowa szata graficzna Twojej strony :mrgreen: :mrgreen: Jest spoko podoba mi się. Apropo (moja strona o Alizee jest własnie w budowie... :D Niedługo wam ją zaprezentuję.) :mrgreen:

Blej
3rd June 2005, 17:10
W nowym Mylene et Vous pisze troche o porodzie Alizée <-- www.lalize.republika.pl

kris
3rd June 2005, 19:32
Zgadza sie to co jest napisane na stronce.Macie tu scan rysunku i linki do scanow z tego magazynu:
http://students.washington.edu/kuesterj/Data/shoeforconcert.jpg
http://img86.echo.cx/img86/1254/mfetvous20ka.th.jpg
http://img86.echo.cx/img86/5012/mf034hb.th.jpg
http://img86.echo.cx/img86/8348/mf048wb.th.jpg
http://img86.echo.cx/img86/6017/mfetvousbreve7tx.th.jpg

Aha, jeszcze jedno.Ponoc Alizee byla w tym tygodniu w Universalu zeby porozmawiac o kierunku swojej kariery.Nie wiadomo o czym dokladnie rozmawiala.

Maju
3rd June 2005, 23:26
jeny zeby tylko nie o zakończeniu :( ja chyba bym zawału dostał .... :cry: moze o plycie ?

CZESTER
4th June 2005, 10:25
ja chyba bym zawału dostał .... :cry:
No ja tesh bym chyba dostał zawału!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jush na samą myśl mnie w mostku sciska...

Blej
4th June 2005, 10:29
Universal raczej wyda płytkę Lili :) Jak u nas wydają jakies podrzędne pisoenkarki to Lili na 100% wydadzą. Zresztą jeżeli Sirkis dał jej makiety projekty to szykuje sie nastepna plyta!

Maju
4th June 2005, 10:40
Zresztą jeżeli Sirkis dał jej makiety projekty to szykuje sie nastepna plyta!

Oby .... bo ja nie wiem co to by bylo .....

Blej
4th June 2005, 10:42
A ja wiem :) Pojechalibysmy protestować :)

kris
13th June 2005, 16:35
Właśnie wyszedł dzis nowy numer Voici.Tu sa skany z niego.Tak poza tym to w ang. sekcji trwala ożywiona dyskusja na temat prawa do prywatnosci. Z tego co pobieznie(za duzo do czytania a poza tym nie jestem taki biegly w angielskim-troche mnie meczy czytanie dlugich postow i tekstow w po ang.) wyczytalem wyszlo ze Voici mialo zamiar kupic zdjecia dziecka na ktorych widac jego twarz, ale... uprzedziła ich Alizee odkupując zdjecia od jakiegos paparazziego.
http://img295.echo.cx/img295/6630/16000xs.th.jpg
http://thomasalizee.free.fr/forum/voici_001.jpg
http://thomasalizee.free.fr/forum/voici_002.jpg
http://thomasalizee.free.fr/forum/voici_003.jpg

P.S Jak zrobic ze zdjecia link do okna w ktorym pojawi sie w wersji powiekszonej ?

CZESTER
13th June 2005, 16:40
Wow dzięki Kris, Alizee fajnie wyszła na tych fotkach :mrgreen: Super miodzio :D

croolik
13th June 2005, 16:56
Buahahaha <hahaha> :mrgreen: :cheesy:
Kocham Voici za te teksty, muehehe... :mrgreen: :cheesy:
Jak zwykle są niezawodni. :mrgreen: :cheesy:

Przemyslav
13th June 2005, 18:34
ale fotki sa fajne :):)

Blej
13th June 2005, 19:05
Moze ktoś tłumaczonko zapuscić? Wdzięczny bym był.

kris
13th June 2005, 20:23
Kocham Voici za te teksty, muehehe...

Weź croolik przetlumacz

Maju
13th June 2005, 21:06
Jeny, ale ślicznie Alizee wygląda :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: proszę croolik przetłumacz prosimy ....

CZESTER
14th June 2005, 11:34
No to ja też Cię proszę Croolik o przetłumaczenie... :mrgreen:

kubex
14th June 2005, 12:35
Croolik przetłumacz plis.

Wasik
15th June 2005, 19:35
No Croolik przetłumacz. Będziemy wdzięczni :cheesy: :cheesy: :cheesy:
:bounce:

kris
15th June 2005, 22:07
Chyba nici z tego-przypuszczam ze to z tego powodu ze wdalem sie w dyskusje na temat wymowy imienia dziecka Alizee.

MyShQa
15th June 2005, 22:16
panowie a slowniki to ciezko złapac w lapki hmm?:>

pewqnie podpadne tym co teraz napisze, ale Jej maz jest caukiem caukiem ;)

Kwiecien to dobry miesiac na rodzenie dziecka, w kwietniu zafse sie rodza pikne dzieci :mrgreen:

snajper
15th June 2005, 22:20
no powiedzmy myszka, ze ja cie rozgrzeszam, jestes kobieta, i inaczej patrzysz na facetów, niż my. Ty w każdym widzisz potencjalnego partnera, a my w kazdym widzimy wroga, ktorego trza zniszczyc :D:D

Przemyslav
15th June 2005, 22:40
Kwiecien to dobry miesiac na rodzenie dziecka, w kwietniu zafse sie rodza pikne dzieci

ta Hitler :P:P 20 kwiecien :P:P

MyShQa
15th June 2005, 22:41
oke zle to ujelam, piekne dziefczynki sie rodza :D < tak tak jestem z kwietnia> :mrgreen:

Przemyslav
15th June 2005, 22:43
ano chyba ze tak :D:D w sumie kazda jest ladna na swoj sposob :):)

croolik
15th June 2005, 23:27
Dopiero jutro wieczorem lub w piątek rano - wcześniej nie dam rady, gdyż akurat w tym tygodniu pracuję "w terenie" (nieokreślony czas pracy, czyli od rana do wieczora mnie nie ma w domu) - wczoraj i dziś Tarnów, Rzeszów, Kraków, jutro Kraków, może Nowy Sącz. Ale będzie tłumaczonko, don't worry (o ile ktoś wcześniej nie zrobi).

Nikogo to zapewne nie interesuje, ale dzisiejszego dnia mnie letko wgięło. Francuz u którego pracuję dał mi katalogi z 'płytami wypełniającymi do drzwi PCV i ALU' (pewno nic wam to nie mówi), których jest producentem. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że w obydwu katalogach jest zdjęcie Alizee :lol: (epoka singla Gourmandises, sukienka w biało-czerwoną kratę, podpiera głowę ręką, siedzi na białym kocu-obrusie). Najlepsze jest to, że fabryka jest na Słowacji (i tamże zostały katalogi wydrukowane :D ). Co ich naszło? :mrgreen:

kris
16th June 2005, 18:40
Ale będzie tłumaczonko, don't worry (o ile ktoś wcześniej nie zrobi).

A kto inny moglby to zrobic ?
P.s. Alizee sie pojawia nie tylko w takich katalogach z dziedziny budownictwa, ale także w okulistyce.Sa szkla z jakąs nowoczesna powłoką o nazwie Alizee :).

Przemyslav
16th June 2005, 19:45
P.s. Alizee sie pojawia nie tylko w takich katalogach z dziedziny budownictwa, ale także w okulistyce.Sa szkla z jakąs nowoczesna powłoką o nazwie Alizee .

Ciekawe czy jakos wykupuja do tego prawa czy prosza o pozwolenie na umieszczenie wizerunku Alizee na reklamie, czy moze robia jak w Polsce jak kto chce :D:?: :?:

Maju
16th June 2005, 21:37
w obydwu katalogach jest zdjęcie Alizee

a gdzie te katalogi mozna zamowic ? bezplatne są ? ja bym chcial taki ... croolik weźmiesz jeden dla mnie ? Proszę .....

croolik
16th June 2005, 22:18
Maju:

a gdzie te katalogi mozna zamowic ? bezplatne są ? ja bym chcial taki ... croolik weźmiesz jeden dla mnie ? Proszę .....

Wersja elektroniczna katalogów:
01 (http://www.gavaplast.sk/prints/FR/GAVAplast05_catalogue.pdf) (str. 7) 2,71 MB, 02 (http://www.gavaplast.sk/prints/FR/GAVAaluminium05_catalogue.pdf) (str. 16) 2,04MB
:cheesy:

Maju
16th June 2005, 22:25
no fajny katalog i ogromne zdjęcia Alizee :cheesy:

nie, ale fajnie, że w ogóle znalazła się tam

oleger
16th June 2005, 22:28
no mi tesh sie podoba ten katalog :D :mrgreen: :arrow:

Wasik
17th June 2005, 07:17
Katalog taki sobie :wink:

Ale zdjęcia Alizee są świetne :D :D :D Ciekawe ile dostała kasy za użycie jej wizerunku :?: :twisted: :twisted: :twisted:

CZESTER
17th June 2005, 10:39
Superrrrr katalogi :mrgreen: :mrgreen:

Reich86
18th June 2005, 08:45
Katalog taki sobie :wink:

Ale zdjęcia Alizee są świetne :D :D :D Ciekawe ile dostała kasy za użycie jej wizerunku :?: :twisted: :twisted: :twisted: Ja obstawiam że taką ilość kasy jakiej ja w życiu na oczy nie zobaczę...

Resident
18th June 2005, 14:08
@Reich86 ne mow hop zanim hip nie powiesz, moze w totka Ci sie uda wygrać :] a ma ktos foto bobaska Alizee? ;)

Reich86
18th June 2005, 14:12
@Reich86 ne mow hop zanim hip nie powiesz, moze w totka Ci sie uda wygrać :] a ma ktos foto bobaska Alizee? ;)Było by świetnie trafić szóstkę, z miejsca bym się wybrał do Francji na wycieczkę śladami Alizee i zabrałbym ze sobą paru użytkowników forum, idę kupić kupon :cheesy: :cheesy: :cheesy:

snajper
18th June 2005, 14:15
Było by świetnie trafić szóstkę, z miejsca bym się wybrał do Francji na wycieczkę śladami Alizee i zabrałbym ze sobą paru użytkowników forum, idę kupić kupon

paru??? wszystkim sie należy wycieczka :D

Reich86
18th June 2005, 14:25
No jest nas tylu, że wydałbym całą wygraną ale niech będzie zabiore wszystkich.