PDA

View Full Version : Wasza kolekcja p³yt Lili ;)

Pages : [1] 2

oleger
29th April 2005, 15:41
Witam i chcia³bym siê was zapytaæ ile macie p³yt (oczywi¶cie tych oryginalnych),która wam siê najbardziej podoba a je¶li macie wszystkie napiszcie która jest WASZYM ZDANIEM najlepsza....javascript:emoticon('8)')
Cooljavascript:emoticon('8)')
Cooljavascript:emoticon('8)')
Cool

Blej
29th April 2005, 17:35
Mam p³yty Gourmandises, Mes Courants Electriques i DVD/CD En Concert.
Mnie siê najbardziej chyba podoba Gourmandises, ³adna ok³adka, ³adna ksi±¿eczka no i ¶wietne piosenki. No i w moim przypadku pude³ko najwardsze (ostatnio zabralem p³yty do szko³y i MCE i CD En Concert troche popêka³y, a Gourmandises nie :D )

Pawel
29th April 2005, 23:50
Mam te co Blej. Wszystkie lubiê tak samo.
(ostatnio zabralem p³yty do szko³y i MCE i CD En Concert troche popêka³y, a Gourmandises nie Very Happy )
No wiesz co? Ja swoich p³yt prawie nigdy nie uzywam (przewa¿nie tylko mp3), stoj± w regale na oszklonej pó³ce (¿eby siê broñ Bo¿e nie zakurzy³y :cheesy: )

Maju
30th April 2005, 09:31
tak± mam kolekcje :wink:

http://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/kolekcja6.jpg
http://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/0.jpghttp://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/73.jpg
http://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/2.jpg

Jeszcze mam te plakaty ogromne :

http://www.nidalizee.com/livresmag/starone2003_verso.JPG

oleger
30th April 2005, 10:00
Ja mam Gourmandises,M.C.E,En Concert i singiel Moi Lolita :? :? :?

Maju
30th April 2005, 10:04
Mi to siê te plakaty ogromne podobaj± ! One s± extra ! s± tak bycze, ¿e ..... brak s³ów !

oleger
30th April 2005, 10:11
Maju,sk±d tz masy te plakaty powiedz!!!
Ja tesh chceeeeeeeeeee!!!!! :?: :?: :lol:

Maju
30th April 2005, 10:34
jeden plakat jak widac ma 1 metr 60 taki jak ja prawie :wink:

Taka jedna dziewczyna mi przys³a³a z Francji :wink: te¿ chcia³em te plakaty bardzo tak d³ugo szuka³em i znalaz³em :)

croolik
30th April 2005, 13:15
Maju nie koloryzuj. :wink: Tylko ten po lewej jest "ogromny". :wink:

Ostatnio siê pogubi³em ile mam p³yt, gdy¿ czê¶æ z nich popo¿ycza³em znajomym. :mrgreen:

Maju
30th April 2005, 15:43
Tylko ten po lewej jest "ogromny".

nie prawda :roll: ten dwa inne te¿ s± ogromne 82x56 wejs linijke i sobie zmierz .... naprawde s± bardzo duze ! :wink:

Przemyslav
30th April 2005, 15:56
Ostatnio siê pogubi³em ile mam p³yt, gdy¿ czê¶æ z nich popo¿ycza³em znajomym.

hihih zapisuj stary bo sie czlowiek gubi wiem cos o tym po filmach :):) ja mam w kolekcji oryginaly: Gourmandises, Mes Courants Electriques i singiel JPVA i to narazie wsio z nie piratow ;) niestety portfel nie wyrabia na wsio hobby :):)

Maju
30th April 2005, 18:29
niestety portfel nie wyrabia na wsio hobby

fakt :shock:

croolik
30th April 2005, 18:34
Ogromny to ogromny, tamte dwa s± po prostu du¿e ;)

Maju
30th April 2005, 18:49
no bo s± du¿e :wink: to s± moje plakaty patrz :

http://sarbak.neostrada.pl/2gg.jpg

(ten ogromny powstanie po z³±czeniu tych du¿ych na odwrocie )

croolik
30th April 2005, 18:51
Maju, nie musisz mi tego pokazywaæ, bo mam to samo. Dlatego mówiê - jeden, je¶li chcesz, ogromny, albo dwa du¿e i tyle.

Maju
30th April 2005, 18:53
o Jezu tam dupa czy duze czy ma³e dla jednego wielkie dla drugiego ogromne :cheesy: :cheesy: :cheesy: jest dobrze .... :wink:

croolik
30th April 2005, 19:50
Ju¿ siê doliczy³em - 10 CD (Gourmandises, MCE i singli parê) + DVD En concert. :wink:

oleger
30th April 2005, 19:55
który jest najlepszy? Bo moim zdaniem Mes Courant Eleqtriques :lol: :lol:

Przemyslav
30th April 2005, 20:41
Maju a gdzie dostac ? :):)

Maju
1st May 2005, 11:05
Maju a gdzie dostac ?

^ nie czaje tego :cheesy:

Przemyslav
1st May 2005, 11:14
chodzi mi o plakaty :):):) gdzie wyrwac :) bo kurna polska zacofana:]] a w fotolabie tak duuuuzych nie robia :D

Maju
1st May 2005, 11:36
ja sobie akurat za³atwi³em od takiej jednej dziewczyny z Francji :wink: ja jej wys³a³em zdjêcia a ona mi przys³a³a plakaty ogromne :shock:

croolik
1st May 2005, 11:36
Swistaq, trzeba polowaæ na wszelkie wydania specjalne po¶wiêcone Alizee. Te plakaty, o których teraz mowa, by³y w Star One Hors Serie 1 Special Alizee (podejrzewam, ¿e mo¿na jeszcze zamówiæ w wydawnictwie).

Maju
1st May 2005, 11:38
podejrzewam, ¿e mo¿na jeszcze zamówiæ w wydawnictwie

a warto naprawdê :oops: :oops: tego wielkiego mi szkoda skleic tasm± bo pó¼niej nie idzie odkleiæ a chêtnie bym sobie powiesi³ ten wielga¶ny plakat .... ale jak go z³±czyæ ?

Przemyslav
1st May 2005, 12:19
mozesz tasma od drugiej niewidocznej strony polaczyc :):) Croolik masz jakies namiary do nuch bo na google dorwac ni moge :)

croolik
1st May 2005, 12:59
swistaq:

mozesz tasma od drugiej niewidocznej strony polaczyc Croolik masz jakies namiary do nuch bo na google dorwac ni moge

Niestety bezsens tych plakatów polega na tym, ¿e na drugiej stronie tego du¿ego, dwuczê¶ciowego znajduj± siê te dwa mniejsze (wiêc albo masz du¿y, dwuczê¶ciowy, albo dwa mniejsze - naraz siê nie da).

Stronê WWW wciê³o.

Przemyslav
1st May 2005, 13:12
Niestety bezsens tych plakatów polega na tym, ¿e na drugiej stronie tego du¿ego, dwuczê¶ciowego znajduj± siê te dwa mniejsze (wiêc albo masz du¿y, dwuczê¶ciowy, albo dwa mniejsze - naraz siê nie da).

szkfa :) to mzoe Maju jakos delikatnie pinezkami po rogach jush wole to nisz tasme :):) zostaje metoda magnezu :) tablice takie jak do pisania sa dla dzieci ino wiksza i magnesem zlapac :) no szkoda ze strony ni ma, no trudno :):) bedzie sie obserwowac :D

oleger
1st May 2005, 13:17
to rzeczywi¶cie swistaq masz powa¿ny problem :? :D :D

kuba
18th May 2005, 19:32
ja mam parê p³yt:
Gourmandises
Mes Courants Eleqtriques
En Concert
SINGLE:
Moi Lolita
L'Alize
Parler tout bas

Przemyslav
18th May 2005, 19:41
jakby kto chcial: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51486816 i http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51679865 bo dzisiaj lookalem allegro pod tym wzgledem :):)

CZESTER
19th May 2005, 14:55
Nawet czasem s± ciekawe rzeczy o Alizee na Allegro :D Maju niewiesz gdzie mo¿na kupiæ takie wielkie plakaty Alizee?? Albo chocia¿ normalne :mrgreen: :mrgreen:

Maju
19th May 2005, 17:49
na allegro masz plakaty 10 plakatów a w nich jeden Alizee (piêkny jak tañczy J`en ai marre na Eurobest)

pierwszy plakat z lewej

http://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/saf.jpg

CZESTER
19th May 2005, 19:24
Ja tam na allegro nigdzie ni widzê tych plakatów :?: :?: :?: :cry: Patrzy³em wszêdzie... Albo jestem ¶lepy albo co.

Maju
19th May 2005, 20:32
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51527232 no trzeba troszke poszperac :mrgreen:

tam jest ten plakat pierwszy z lewej

http://willow.iie.uz.zgora.pl/~dasarbak/alizee/kolekcja/saf.jpg

Przemyslav
19th May 2005, 21:44
ten z prawej mam :D:D:D kochane BRavo swego czasu :D:D

croolik
19th May 2005, 22:27
A ja mam ino trzy, ale za to jakie. :) Trzy te same co Maju (ze Star One), jeden z akwarium kupiony przez Artee w Olympii (nie muszê t³umaczyæ co i jak) i jeden z polskiego Universalu dystrybuowany w ramach promocji. Jak siê uda porobiê parê screenshotów ;)

Maju
19th May 2005, 23:37
Jak siê uda porobiê parê screenshotów ;)

Please, bardzo gor±co prosimy :wink: Croolik, proszê ....

jeden z akwarium kupiony przez Artee

naprawde nie wiem o co chodzi :cheesy: chyba o JEM chodzi, ale nie jestem pewien

jeden z polskiego Universalu dystrybuowany

zrób zdjecie croolik a jak to za³atwi³e¶ ?

CZESTER
20th May 2005, 10:42
Dziêki Maju... :mrgreen:

Blej
20th May 2005, 14:03
Ja mam te trzy co Maju. :mrgreen:

snajper
20th May 2005, 15:18
a ja nimam zadnego.......wogole u mnie na scianie wisi tylko plakat calej druzyny mistrza wloch 2000/01 AS Romy, wraz z autografami :D........no jesio taaaaaki wielki Totii tez z autografem i tylo

Blej
20th May 2005, 20:40
no trzeba troszke poszperac
Wystarczy³o wzi±æ opcje Szukaj w opisach i po sprawie :wink: [/b]

Maju
20th May 2005, 21:39
to w³a¶nie mia³em na my¶li 8)

Przemyslav
21st May 2005, 22:10
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51974177 :cheesy: :mrgreen:

Maju
21st May 2005, 23:29
mam go juz w kolekcji mojej :(

snajper
21st May 2005, 23:37
ja singlow niekupuje, narazie zbieram kase na cale albumy :D, a na eMulu juz sie ssa jeden tak nawszelki wypadek:D

Przemyslav
21st May 2005, 23:39
a na eMulu juz sie ssa jeden tak nawszelki wypadek:D

zassane to ja mam :) ale wole prawdziwe zeby mozna bylo do reki wziac :D:D:D

Mariusz
25th May 2005, 11:07
Gourmandises, Mes Courants Electricques i w³asny zbiór plików video Lili. Nie mam niestety jeszcze En Concert, ale mam nadziejê, ¿e to siê wkrótce zmieni.

Reich86
25th May 2005, 11:38
A ja mam Gourmandises, Mes Courants Electricques, DVD Alizee by Spark, En Concert w divX, i z 5 bg teledyskow i wywiadow. 8)

croolik
26th May 2005, 00:55
Reich86:

En Concert w divX

Nie przyznawaj siê nawet, proszê. :wink:

CZESTER
27th May 2005, 10:27
Croolik tylko nie zrób mu krzywdy :D :D :mrgreen:

kubex
27th May 2005, 13:50
Ja tam mam tylko 3 p³ytki. Chocia¿ nie d³ugo kupie En Concert dvd bo cd mam. Najlepsza p³yta jak dla mnie to En Concert bo s± niej wszystkie piosenki które lubie.

kris
27th May 2005, 22:33
No wlasnie mi przyszly single wiec moge sie pochwalic oboma albumami, DVD i CD LIVE, singlami:Moi Lolity, L'Alizee, JEAM, JPVA. Niestety nie mam ACC ktory tak bardzo chcialbym miec.

Przemyslav
28th May 2005, 11:16
No wlasnie mi przyszly single wiec moge sie pochwalic oboma albumami, DVD i CD LIVE, singlami:Moi Lolity, L'Alizee, JEAM, JPVA. Niestety nie mam ACC ktory tak bardzo chcialbym miec.

Kris a skad singielki i po ile stoja, bo mzoe bym tesh sobie jakis wychapal :):):)

kubex
28th May 2005, 11:39
a skad singielki i po ile stoja, bo mzoe bym tesh sobie jakis wychapal

Mo¿esz zamówiæ ale single s± drogie.

Przemyslav
28th May 2005, 11:44
Swojego czasu jesio Universal rozdawal, ale to byloooo dawnooo temu...

kris
28th May 2005, 14:03
Swojego czasu jesio Universal rozdawal, ale to byloooo dawnooo temu...

Serio ? A jak dawno temu ?

Kris a skad singielki i po ile stoja, bo mzoe bym tesh sobie jakis wychapal

A z takiego jednego sklepu internetowego we Francji(jinxrecords.com).Mialem przed zakupem i nadal mam zastrzezenia do tego sklepu,wiec rob jak chcesz.Zreszta chyba "troche" przeplacilem.Trudno.Ja sie dlugo zastanawialem czy kupowac tam ze wzgledu na ryzyko calkowitego wykiwania(moj pierwszy zakup na zagranicznej stronie) i dorwania sie do karty taty.Moglem probowac kupic na amazon.fr, ale nie wiem czy to jest sklep czy tak jak Allegro-strona aukcyjna.

Przemyslav
28th May 2005, 14:19
Serio ? A jak dawno temu ?

To jakos w 2003 bylo, bo ziomek ze slaska Robert wylapal od nich ze 6 singli JPVA i mi jeden podeslal :):)

A co do amazon to z tego co mi wiadomo to jest sklep, ebay aukcje :):)

croolik
28th May 2005, 18:37
@kris: Nie wiem co dok³adnie i za ile kupi³e¶, ale dobrze ¿e siê nie szarpn±³e¶ na sklepik IllogicalMusic - tam to dopiero maj± chore ceny... (ale fakt faktem - ¿aden ze sklepów internetowych nie mo¿e siê z nim równaæ w temacie Alizee/Mylene).

kubex
29th May 2005, 14:25
a skad singielki i po ile stoja, bo mzoe bym tesh sobie jakis wychapal

Na fanie. TAki skelp internetowy. Wejdzi na fan klub alizee i tam bêdzie do niego link. :idea:

kris
30th May 2005, 14:17
IllogicalMusic - tam to dopiero maj± chore ceny...

Szkoda ze wczesniej nie wspomniales(fakt ze ja nie pytalem ). Ja bralem tylko single maxi a ceny sa troche wyzsze tutaj(od 5-10 euro).

(ale fakt faktem - ¿aden ze sklepów internetowych nie mo¿e siê z nim równaæ w temacie Alizee/Mylene).

Nie ulega watpliwosci. Masz moze jakies gwarancje ze sprzedaja uczciwie i nie uzywane single ?Moglbys mi to sprawdzic ? Kupilbym sobie ACC, bo na tym mi najbardziej zalezalo.
P.S. Nie ma chyba takiego drugiego żrodla gdzie mozna by sprawdzic jakie rodzaje singli zostaly wydane jak taki sklepik.

Nathalie
8th June 2005, 19:22
mam dwie p³yty "Gourmandises" i "Mes courants electriques..." i singiel "J'ai pas vingt ans"

Reich86
9th June 2005, 12:12
Ja sie wrescie dorobilem orygninalnego dvd z En Concert, bo wreszcie wpadlo troche kasy i moge powiedziec ze sie oplacalo, o niebo lepsza jakosc dzwieku i wide niz na tym moim by³ym DivX'ie.

oleger
9th June 2005, 14:56
jako¶æ jest piêkna ale najpiêkniejsza jest Alizee :D

Reich86
9th June 2005, 15:14
jako¶æ jest piêkna ale najpiêkniejsza jest Alizee :DOleger przyznaje Ci ¶wiet± racjê.

kubex
13th June 2005, 13:37
mam dwie p³yty "Gourmandises" i "Mes courants electriques..." i singiel "J'ai pas vingt ans"

Nathalie zainwestuj w DVD En concert (jak bêdziesz mia³a zamiar kupiæ p³ytê i masz na czym odtworzyæ).

oleger
15th June 2005, 15:20
tak En Concert tam wszystko brzmi 2 razy mocniej no i na Alizee ¶piewaj±c± mo¿na
popatrzeæ :D :lol: :!:

kubex
15th June 2005, 16:20
A jest na co patrzeæ! :cheesy:

Wasik
26th June 2005, 13:37
Moja kolekcja to :
Albumy:
Gourmandises, Mes Courants Electriques, En Concert, MCE Taiwan tour special edition.
Single:
L'Alize, J'ai pas vingt ans, Moi... Lolita.
Maxi CD:
Moi... Lolita (6 tracks), J'en ai marre (miêdzynarodowy i francuski), J'ai pas vingt ans (miêdzynarodowy), A contre-courant

No i DVD En Concert

Mam jeszcze program z trasy koncertowej :mrgreen: wygrany w konkursie na stronie Croolika :boff:

kubex
6th July 2005, 13:10
MCE Taiwan tour special edition.

Sk±d ty to masz.

Blej
6th July 2005, 13:20
On ma z allegro :D Troche drogie bylo :)

Wasik
6th July 2005, 15:38
Nie z Allegro tylko z importu kilka miesiecy temu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Z Allegro mam tylko single :twisted:

Blej
6th July 2005, 16:39
Ale przecie¿ by³o co¶ Tajwañskiego na allegro nieprawda¿?
Moja kolekcja http://www.lalize.republika.pl/kolekcja.jpg

Wasik
6th July 2005, 17:44
Tak by³o w³asnie to tylko ze mia³em to juz wczesniej :boff:

aga
8th July 2005, 12:30
ja mam tradycyjnie Gourmanises, Mes courants electriques, Alizee en concert i DVD. A z singli Gourmandises i J'ai pas vingt ans!. Ka¿d± p³yte uwielbiam chociaz wydajê mi sie ¿e MCE troszeczkê bardziej od Gourmndises.

ESTHER
9th July 2005, 12:53
moja kolekcja sklada sie z :

Cd Gourmandises (wersja francuska)
Cd Mes courants éléctriques digipack
Cd Alizée En concert
singiel Moi...lolita
singiel J'ai ai marre miedzynarodowy

Dvd En concert
Dvd Une fée nommée Alizée
+1 dvd Mariusza
+ + dvd mojego wykonania

2 kasety vidéo po 4 godziny
1 pelny klaser prasy od gourmandises
Plakaty

ESTHER
9th July 2005, 13:10
oraz moje 5 numerow Actualizée

Maju
9th July 2005, 22:32
Witaj Esther na forum bardzo gor±co :wink: !

aga
31st July 2005, 11:57
Hehe to ja jescze dopisujê artyku³y z francuskich gazet Starclub, Salut i Voici od lutego 2003 mam ich wiêkszo¶æ no i zdjêcia na kompie te¿ trochê mam +plakat promuj±cy Mes courants electriques... i chcia³am dopisaæ równie¿ singiel J'en ai marre który dosta³± wczoraj

Hunti
2nd August 2005, 20:44
A ja nie dopisuje nic, bo temat o tym nie jest :]
Wiec plytki mam 2, bez En Concert. Bardziej podoba mi sie plytka druga - Alizee jak dla mnie bardziej dojrzala scenicznie i wydaje mi sie ze plyta 2 w sposob bardziej przystepny opisuje sama lili... Pierwsza ma w wiekszosci zawile texty (nie zawsze - Moi... Lolita, np.:D) a z niektorych wogole trudno doczytac sie co chciala przekazac nam gwiazdka (bo bardzo lubie szperac po tekstach i szukac ich ukrytego znaczenia ;D). Ale z kolei pierwsza jest o tyle fajna, ze fajnie bylo slyszec lili jeszcze "swieza" ,rzucona co dopiero w swiat show-biznesu, totez wydaje mi sie ze pierwsza plytka jest bardziej "szczera" - oczywiscie dla akzdego kto potrafi sie dosuzkac ukrytego znaczenia w co po niektorych tekstach lili (i nie chodzi mi o takie piosenki ,ktorych sens jest oczywisty, jak np. Parler tout bas). Mimo wszystko mam jakis dziwny "uraz" do pierwszej plytki - moze dlatego, ze sluchalam jej wtedy, kiedy byla ta okropna przerwa lili... Zadnych wiadomosci, glucho i cicho...
Mam nadzieje, ze wszystko zrozumieliscie, bo napisalam o tym w sposob dosyc zawily :D

K_Swistaczek
7th August 2005, 10:45
Ja mam Gourmandises CD/MC, Mes Courants Electriques CD/MC EnConcert DVD/CD i single J'ai pas vingt ans Maxi miêdzynarodowy CD i J'en ai marre ! Te¿ miêdzynarodowy. Aktualnie staram siê o A contre - courant :)

Dziewczyna
13th August 2005, 15:51
Rzeczywi¶cie, full wypas:) A co do p³yt, to niestety nie mam ¿adnych oryginalnych (tylko mp3) a moj± ulubion± jest Gourmandises- pierwsza i my¶lê, lepsza od nastêpnej.

ESTHER
8th October 2005, 11:21
Sa takie ladne ze trudno wybrac z ktorej strony przykleic

Bartek24
1st March 2006, 00:39
Maju sk±d masz ten fajny plakacik :shock: Alizee 1.64cm na 56 cm :) jak mo¿esz to mi skombinuj taki :) odezwe sie na gg:) : :cheesy:

Krogi
1st March 2006, 09:46
jeden plakat jak widac ma 1 metr 60 taki jak ja prawie :wink:

Taka jedna dziewczyna mi przys³a³a z Francji :wink: te¿ chcia³em te plakaty bardzo tak d³ugo szuka³em i znalaz³em :)Maju ju¿ odpowiedzia³ sk±d ma ten plakat :?: :) ma je z Francji :lol: :)

Przemyslav
1st March 2006, 23:34
no nic tylko nadzieja w tym, ¿e Maju ma dobry skaner :D :D

danio00
2nd March 2006, 12:20
Witam
A ja posiadam nastêpuj±ce p³ytki : :D
Gourmandises
Mes Courants Electriques
EnConcert DVD/CD

oraz single
Moi... Lolita REMIXES
Moi... Lolita Miêdzynarodowa
J'ai pas vingt ans REMIXES (niemiecka)
J'en ai marre! I'm fed up! (maxi)
J'en ai marre! (singiel francja)
J'en ai marre! format Pock-It (limitowana wersja)
A contre-courant

no i oczywi¶ci dalej poszukuje i kupuje :D
teraz na celowniku Amelie m'a dit i Parler tout bas

jak kto¶ ma je do sprzedania to daæ znaæ :D

Mariusz
2nd March 2006, 12:40
No to gratulujê! Twój zbiór jest naprawdê du¿y- ¿yczê powodzenia w dalszych poszukiwaniach!

Przemyslav
2nd March 2006, 12:55
Ja to bym chcia³ mieæ cosik na winylku z Alizee :D :D

Mariusz
2nd March 2006, 13:10
Szukajcie, a znajdziecie!

Przemyslav
2nd March 2006, 13:43
W Polsce to chyba ciê¿ko z tym :D :D

danio00
2nd March 2006, 16:42
no i to jak ciê¿ko.... !! ja musia³em niektóre z niemiec sprowadzaæ ale nie ¿a³uje :D i dalej bede szuka³ !!

kris
2nd March 2006, 17:33
no i to jak ciê¿ko.... !! ja musia³em niektóre z niemiec sprowadzaæ ale nie ¿a³uje :D i dalej bede szuka³ !!
A ACC skad masz ?

danio00
2nd March 2006, 19:20
z niemiec bo w polsce na allegro nie mog³em dostaæ !! ani w komisach w krakowie !!

kris
2nd March 2006, 19:31
z niemiec bo w polsce na allegro nie mog³em dostaæ !! ani w komisach w krakowie !!
Mozna troche konretniej skad masz singla..

danio00
2nd March 2006, 19:37
hmmm jakby ci to powiedzieæ konkretniej... poprostu mam znajomego co zajmuje siê u¿ywanymi i nowymi p³ytkami, czyli ma komis i sklep !! i on mi przes³a³ :D

croolik
5th March 2006, 15:14
teraz na celowniku Amelie m'a dit (...)
Nie chcê ciê martwiæ, ale ten singiel nigdy nie zosta³ wydany w wersji handlowej.

Krogi
5th March 2006, 20:04
teraz na celowniku Amelie m'a dit (...)
Nie chcê ciê martwiæ, ale ten singiel nigdy nie zosta³ wydany w wersji handlowej. to jak kto¶ ma taki singiel to sk±d go ma :?:

danio00
5th March 2006, 23:06
tak , wiem ¿e nie zosta³ wydany w wersji handlowej... ale jest siê wstanie go dostaæ !! wystarczy, czas, chêæ i kasa

danio00
19th July 2006, 19:33
http://danio00.fm.interia.pl/alizee1.jpg
http://danio00.fm.interia.pl/alizee2.jpg

moje p³ytki :D kolekcja oczywi¶cie siê bêdzie powiêkszaæ jakie¶ pó³ roku j± kolekcjonowa³em :P :), ale warto by³o :) troche kosztowa³a ale có¿ .... :D :d

Przemyslav
19th July 2006, 20:41
Niestety wszystkie hobby kosztuj± :( :( :D

Dragon
19th July 2006, 21:02
ja to sie nie mam czym pochwalic... niestety. Ale bede inwestowal, oj bede i to duzo..

slawekebi
19th July 2006, 21:10
Podziwiam Ciê danio00 :!:
Taka kolekcja :oops: Ja dopiero zacz±³em kolekcjonowaæ, mo¿e uzbieram tyle co Ty :lol:

Dragon
19th July 2006, 21:16
Ile trzeba kasiorki na to aby zebrac pozadna kolekcje plyt??? Bo musze wiedziec ile nazbierac, wyzebrac, wyciagnac, wyludzic.. itp itd.... :D :lol:

slawekebi
19th July 2006, 21:18
Ile trzeba kasiorki na to aby zebrac pozadna kolekcje plyt??? Bo musze wiedziec ile nazbierac, wyzebrac, wyciagnac, wyludzic.. itp itd.... :D :lol:ojjjj.... tyle, ile bêdziesz w stanie.
Zawsze mo¿na butelki sprzedaæ :mrgreen: albo odwoziæ wózki w supermarkecie :mrgreen:

Dragon
19th July 2006, 21:20
Mam juz zajete miejsce pod pobliskim kosciolem... Och to bedzie meczacy rok.... :D :D

danio00
19th July 2006, 21:49
Ile trzeba kasiorki na to aby zebrac pozadna kolekcje plyt??? Bo musze wiedziec ile nazbierac, wyzebrac, wyciagnac, wyludzic.. itp itd.... :D :lol:

najwiêcej ciê bêd± kosztowaæ ¿adkie single ... wiem co¶ na ten temat :D ale jaka satysfakcja :P teraz ci±g dalszy kolekcjonowania :D

Dragon
19th July 2006, 21:53
A duzo ich?? Tych singli... Bo ja to narazie jade na MP3, jak prawie kazdy chyba, bo przeciez nie kazdego stac. Najbardziej to chcialbym zdobyc DVD En concert.... Tyle o nim slyszalem ze juz sie nie moge doczekac jak go obejze. :lol:

Italiano
19th July 2006, 22:41
A duzo ich?? Tych singli... Bo ja to narazie jade na MP3, jak prawie kazdy chyba, bo przeciez nie kazdego stac. Najbardziej to chcialbym zdobyc DVD En concert.... Tyle o nim slyszalem ze juz sie nie moge doczekac jak go obejze. :lol: zawsze mo¿esz pobrac z internetu En Concert, ja np. mam tak± wersjê :cheesy:

croolik
22nd July 2006, 02:07
Radzi³bym powstrzymywaæ siê od tego typu komentarzy.

Przemyslav
22nd July 2006, 09:58
Proponujê pobieraæ dane z netu na zasadzie próbki, które pomog± zdecydowaæ o zakupie orygina³u :) :)

slawekebi
22nd July 2006, 10:37
Proponujê pobieraæ dane z netu na zasadzie próbki, które pomog± zdecydowaæ o zakupie orygina³u :) :)Bardzo dobrze to uj±³e¶ :oops: Ja tak robie :P i tak czy siak nakupuje mnóstwo kr±¿ków Alizée :mrgreen:

spec_u
22nd July 2006, 11:38
Proponujê pobieraæ dane z netu na zasadzie próbki, które pomog± zdecydowaæ o zakupie orygina³u :) :)Bardzo dobrze to uj±³e¶ :oops: Ja tak robie :P i tak czy siak nakupuje mnóstwo kr±¿ków Alizée :mrgreen:

Hehehe to polecam ten wywiad z Lili: http://moi-alizee.us/play/?v=5 (Fun TV 2003 Interview) jest tam jeden fan który na kr±¿ki Alizée (albumy i single), ró¿ne wydania, wyda³... 2 000 EURO ;- DDDD 8) :!:

CZESTER
22nd July 2006, 11:40

Hehehe to polecam ten wywiad z Lili: http://moi-alizee.us/play/?v=5 (Fun TV 2003 Interview) jest tam jeden fan który na kr±¿ki Alizée (albumy i single), ró¿ne wydania, wyda³... 2 000 EURO ;- DDDD 8) :!:
:shock: :shock: :shock: O kurde to dopiero fan... :lol:

Dragon
22nd July 2006, 11:46

BARDZO BOGATY FAN....... :lol: :lol:

slawekebi
22nd July 2006, 12:12

BARDZO BOGATY FAN....... :lol: :lol:
Gdyby mój Ojciec by³ bogaty.. (Misztal,Kulczyk) to bym tego nakupowa³, jeszcze co tydzieñ wypady weekendowe na korsyke, Pary¿ 8)

spec_u
22nd July 2006, 12:19
ale co najlepsze nawet sama Lili zrobi³a mniej wiêcej tak± mine - > :shock: jak us³ysza³a 2 000 euro : P

Btw sexi mam nowy avatr nie ? ; - DDD

CZESTER
22nd July 2006, 12:27
ale co najlepsze nawet sama Lili zrobi³a mniej wiêcej tak± mine - > :shock: jak us³ysza³a 2 000 euro : P

No avatarek fajny :D Alizee fajnie siê "przekrêca" :lol: :D

spec_u
22nd July 2006, 12:34
Wlasnie SwistaQ jak sie daje sygnaturke pod tekstem ? bo g³upia sprawa ale nie wiem : P :oops: 8)

CZESTER
22nd July 2006, 12:37
Wlasnie SwistaQ jak sie daje sygnaturke pod tekstem ? bo g³upia sprawa ale nie wiem : P :oops: 8)
Kurde robimy znowu offtopa...
Wejdz do "profil" i tam masz takie okienko "podpis"
tam wpisujesz "adres obrazka" i wszystko :D

slawekebi
22nd July 2006, 14:06

No avatarek fajny :D Alizee fajnie siê "przekrêca" :lol: :Dprze¶liczny :wub:
czym mo¿na takie cudo stworzyæ :?:

Przemyslav
22nd July 2006, 14:49
Kurde robimy znowu offtopa...
Wejdz do "profil" i tam masz takie okienko "podpis"
tam wpisujesz "adres obrazka" i wszystko :D

Spoko taki offtop mo¿e byæ :) Tak jak mówi Czester :)

spec_u
22nd July 2006, 21:01

No avatarek fajny :D Alizee fajnie siê "przekrêca" :lol: :Dprze¶liczny :wub:
czym mo¿na takie cudo stworzyæ :?:

Prawde mówi±c to znalaz³em gotowy .gif : P wiêc nie zrobi³em go sam ale z tego co wiem to wystarczy jaki¶ program do "ciêcia" filmu (w tym wypadku reklamy ciasteczek ELISE) a potem konwersja do formatu .gif i gotowe ;- ))) 8)

André81
5th August 2006, 00:36
Moja kolekcja jest gigantyczna, mam w sumie wszystko co jest do zdobycia.Wszystkie p³yty, klipy, wystêpy,reporta¿e,wywiady,setki jak nie tysi±ce zdjêæ, plakatyitp.Zdobycie tego by³o moim jedynym celem 8)

slawekebi
5th August 2006, 00:41
Moja kolekcja jest gigantyczna, mam w sumie wszystko co jest do zdobycia.Wszystkie p³yty, klipy, wystêpy,reporta¿e,wywiady,setki jak nie tysi±ce zdjêæ, plakatyitp.Zdobycie tego by³o moim jedynym celem 8)to gratuluje, ¿e uda³o Ci siê wsio zdobyæ :cheesy:
Mo¿na wiedzieæ, ile przeznaczy³es pieniedzy :?:

Wienio
5th August 2006, 10:29
Moja kolekcja jest gigantyczna, mam w sumie wszystko co jest do zdobycia.Wszystkie p³yty, klipy, wystêpy,reporta¿e,wywiady,setki jak nie tysi±ce zdjêæ, plakatyitp.Zdobycie tego by³o moim jedynym celem 8)

To widze ¿e po¿±dny z ciebie zawodnik :shock: :shock:
nie ma co gadaæ... :D :D

Przemyslav
5th August 2006, 10:52

Zrób fotkê kolekcji :) Lubimy pozazdro¶ciæ :D :D

danio00
5th August 2006, 11:10

Zrób fotkê kolekcji :) Lubimy pozazdro¶ciæ :D :D

no zrób :D zobaczymy co nam brakuje :D :D

drops9
5th August 2006, 16:08
Albo powiedz ile Ci to miejsca na HDD zajmuje :P (te teledyski, wywiady itp.) no i ile masz dok³adnie fotek (sztuk, nie rozmiaru) :?: :cheesy: :mrgreen:

André81
5th August 2006, 21:40
No fotki narazie nie wrzucê bo nie mam jej czym pstrykn±æ :cry: ,ale serio uzbiera³em tego trochu w ci±gu tych trzech latek :D . Kasy to nigdy nie liczy³em ,na moj± pierwsz± p³ytke,któr± za³atwi³ mi ch³opak mojej siory( k±pa ani netu jeszcze wtedy nie mia³em)wyda³em-1000z³ tak tak pomysliæie ¿e zwariowa³em,ale to jest prawda. By³o to w 2003 a na p³ytce znajdowa³o siê 90 zdjêæ i 9 teledyskuw,od tego momentu sie zacze³o postanowi³em zdobyæ wsystko i niedawno to osi±gno³em zreszt± dziêki temu forum 8)

Przemyslav
5th August 2006, 21:47
Tysiaæ z³oty za p³ytkê ??? To chyba musia³ byæ jaki¶ rzadki singiel ??

drops9
5th August 2006, 22:04
Za tyle to ja bym sobie kupi³ starego poloneza :cheesy: :mrgreen:

André81
5th August 2006, 22:05
Nie ¿aden singiel tam by³y powtarzam - 90 zdjêæ i 9 podstawowych teledyskuw!! By³em tak wtedy napalony ¿e odda³bym nawet swoje ¿ycie za to, jak dawa³em kase to siorka i jej ch³opak my¶leli ¿e ze¶wirowa³em , nie chcieli wzi±sæ ale nie mieli wyjsæia :lol: :lol: Wtedy kasa naprawde nie mia³a znaczenia, teraz ju¿ bym tego nie zrobi³ :P

Italiano
6th August 2006, 00:42
No fotki narazie nie wrzucê bo nie mam jej czym pstrykn±æ :cry: ,ale serio uzbiera³em tego trochu w ci±gu tych trzech latek :D . Kasy to nigdy nie liczy³em ,na moj± pierwsz± p³ytke,któr± za³atwi³ mi ch³opak mojej siory( k±pa ani netu jeszcze wtedy nie mia³em)wyda³em-1000z³ tak tak pomysliæie ¿e zwariowa³em,ale to jest prawda. By³o to w 2003 a na p³ytce znajdowa³o siê 90 zdjêæ i 9 teledyskuw,od tego momentu sie zacze³o postanowi³em zdobyæ wsystko i niedawno to osi±gno³em zreszt± dziêki temu forum 8) chlopie widze ze ty niezly harpagan jestes, oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu :D

André81
6th August 2006, 00:56
Sie rozumie :lol: :lol: Taki w³a¶nie jestem i nic na to nie poradze hehe :D

Italiano
6th August 2006, 00:58
w koncu jak bym mial tyle kasy przy sobie to bym wydal. Dla Alizée wszystko :D :D

Przemyslav
6th August 2006, 01:01
Proponujê kolekcjê ubezpieczyæ :) :D

André81
6th August 2006, 01:23
No jest bezpieczna pod kluczem :P :P

danio00
6th August 2006, 11:11
ja bym chyba tysiaka nie da³ :D lekka przesada :D chyba ¿e bym mia³ w h*j kasy ale w obecnej mojej sytuacji materaialnej to ni h*ja :D nie ma szans ¿ebym da³ 1000 z³ :D :lol:

slawekebi
6th August 2006, 16:57
ja bym chyba tysiaka nie da³ :D lekka przesada :D chyba ¿e bym mia³ w h*j kasy ale w obecnej mojej sytuacji materaialnej to ni h*ja :D nie ma szans ¿ebym da³ 1000 z³ :D :lol:Mog³bym przeznaczyæ i ten 1000z³.. ale np. po 50z³ co miesiac/2miesiace - ale odrazu bym nie da³ :?

croolik
7th August 2006, 06:33
O Matko Polko, 1000 z³ociszy za CDRa? :shock:
Có¿, kto kocha pieniêdzy nie liczy (i albo ma dobr± pracê, albo idzie z torbami :wink: ).

André81
7th August 2006, 23:01
Tak wtedy to mia³em zagrania nie ma co :!: By³o to dok³adnie pamiêtam 13 grudnia 2003, jak dosta³em ow± p³yte . Po obejrzeniu jej by³em w takim szoku ¿e nie k±trolowa³em swoich emocji, chcia³em sie popisaæ przed siork± i jej ch³opakiem i ustali³em tak± kwote :D :P Teraz to wydaje mi siê smieszne, ale niczego nie ¿a³uje. Dobra by³o mine³o, to jest ju¿ historia 8)

danio00
8th August 2006, 07:16
dosyæ droga historia :D :cheesy: :cheesy:

Michel
27th August 2006, 11:46
hehe, po wielu latach uda³o mi siê pstrykn±æ fotkê :) Chcia³bym zaprezentowaæ i moj± kolekcjê :) Ech, duma mnie rozpiera zawsze, gdy na ni± spojrzê :)

http://img138.imageshack.us/img138/5497/alizee1zq8.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=alizee1zq8.jpg)

Pozdrawiam! :)

Dragon
27th August 2006, 11:50
hehe, po wielu latach uda³o mi siê pstrykn±æ fotkê :) Chcia³bym zaprezentowaæ i moj± kolekcjê :) Ech, duma mnie rozpiera zawsze, gdy na ni± spojrzê :)

http://img138.imageshack.us/img138/5497/alizee1zq8.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=alizee1zq8.jpg)

hmmm Ile taka kolekcja kosztuje??

Michel
27th August 2006, 12:06
hmmm Ile taka kolekcja kosztuje??

To zale¿y :) Z normalnej jest warto¶ci ok. 450-500 z³ :) Ale to ró¿nie siê zbiera³o, raz ze szczê¶ciem, raz bez :) Np. takiego j'ai pas vingt ans! uda³o mi siê za³apaæ za darmo, jak tu rozdawa³ ajaccien :wink: Z kolei allegro te¿ ca³kiem mi pomog³o :) no i ci±g³e czyhanie, czy jaki¶ znajomy nie pojedzie do Francji i czy czego¶ by mo¿e nie przywióz³ :P

Takie kolekcje s± te¿ piêkne z innego powodu :) To s± piêkne historie zdobywania tych p³yt :) Przecie¿ jakby siê mia³o nieskoñczon± ilo¶æ pieniêdzy to by tylko cieszy³y oczy :) A tak dochodz± jeszcze wspomnienia tego, co prze¿ywa³e¶, kiedy za tym goni³e¶ :D Pozdrawiam!

Przemyslav
27th August 2006, 12:11

Ale piratów :D :D :D <joke>

Michel
27th August 2006, 12:16
Ale piratów Very Happy Very Happy Very Happy <joke>

Hehe, na stadionie z ka¿dym dniem poprawiaj± jako¶æ swoich produktów :P :wink:

Przemyslav
27th August 2006, 12:39
Jakby mi kto tak wlaz³ na te p³yty na pod³odze, w trakcie robienia fotki, to bym chyba zajeb***³ :D :D

Michel
27th August 2006, 12:45
hehe, dlatego teraz dopeiro pstrykam foto, bo mia³em aparat i by³em sam w domu... :twisted:

Hehe, ten kto¶ po prostu by ju¿ nie ¿y³ :evil:

danio00
27th August 2006, 13:11
noo niez³a kolekcja :D :D

ja do kolekcji swojej dokupi³em ostatnio :D

J'en ai Marre ! - Pock it !
MCE - w digipaku :D ( w drodze - we wtorek powinna byæ)

Michel
27th August 2006, 13:53

Tej na allegro :)? Po ile ostatecznie posz³a :)?

danio00
27th August 2006, 15:40

Tej na allegro :)? Po ile ostatecznie posz³a :)?

to nie ta z allegro, ale widzia³em j± :D da³em 2,5 euro :D

Skuzior
27th August 2006, 21:18
hehe, po wielu latach uda³o mi siê pstrykn±æ fotkê :)
Fajna kolekcja :) , moja ogranicza siê do:

Gourmandises, Mes Courants Electriques, En Concert oraz En Concert DVD.

Chocia¿ jak na moj± czêstotliwo¶æ kupowania p³yt to kosmicznie du¿o :wink:

slawekebi
27th August 2006, 21:47
Chocia¿ jak na moj± czêstotliwo¶æ kupowania p³yt to kosmicznie du¿o :wink:Moj± pierwsz± oryginaln± p³yt± by³a DVD EnConcert - wcze¶niej ¶ci±ga³em z neta(staram siê daæ zarobiæ Lili )
Ale powoli kolekcja siê rozszerza :wink:

Michel
28th August 2006, 11:12
Ale powoli kolekcja siê rozszerza

hehe, powolutku a¿ do skutku! :wink: Na pewno jeszcze zgromadzisz dziesi±tki p³yt Alizee :wink:

LGf
28th August 2006, 11:43
ja narazie mam tylko koncert orginalny ale planuje sobie kupic jakis alizee GOLD edition :mrgreen: jak wyjdzie 3 plyta to sobie wszytskie naraz kupie xD

danio00
5th September 2006, 11:34
moja kolekcja siê powiêkszy³± :D :D :D i siê jescze bêdzie powiêksza³a :D :D mam zamówiony ju¿ singiel I'm not twenty :D :D

http://danio00.fm.interia.pl/alizee%20new%20cd23.jpg

hmm ale mój digi pack MCE zosta³ zawieszony :( i narazie nie mam go :(

wrzuce w najbli¿szym czasie fotke wszystkich p³ytek :D :P :D :D

danio00
5th September 2006, 11:42
jak mam usun±æ posty !! bo cosik forum szwankuje !!!!!!!!!!!!

Michel
6th September 2006, 15:27
Tu siê dzieje czarna magia z tym forum :wink:

gratulujê kolekcji, gdzie i za ile naby³e¶ "Gourmandises", je¶li mo¿na wiedzieæ :)?

danio00
6th September 2006, 17:26
¶ci±ga³em j± z Francji i mnie troche drogo wysz³o, nie wiem czy nie za drogo :D :D oko³o 70 z³ :)

Michel
7th September 2006, 22:08
Szczerze powiedziawszy, to jak na singielek zwyk³y to troszkê drogo, ale czego siê nie robi dla pasji... :wink: Pozdrawiam mi³o¶nika oryginalnych p³yt!

danio00
8th September 2006, 13:00
w³a¶nie czego siê nie robi.... :D te¿ uwa¿am zê troche drogo, ale ja uwielbiam orginalne p³ytki zw³aszcza alizee :D :D :D I dziêki za pozdrówki, równie¿ pozdrawiam, i pozdrów tych kórych lubisz... :D

Rufus23
16th September 2006, 21:32
moja kolekcja siê powiêkszy³± :D :D :D i siê jescze bêdzie powiêksza³a :D :D mam zamówiony ju¿ singiel I'm not twenty :D :D

http://danio00.fm.interia.pl/alizee%20new%20cd23.jpg

hmm ale mój digi pack MCE zosta³ zawieszony :( i narazie nie mam go :(

wrzuce w najbli¿szym czasie fotke wszystkich p³ytek :D :P :D :D No Danek jeste¶ nie z³y jam mam tylko jeden album za który niezle przep³aci³em :cheesy: :cheesy: :cheesy:

danio00
17th September 2006, 11:07
noo a zobaczycie co¶ gdzie¶ za 2 tygodnie :D :D co¶ wiêcej .... :D

slawekebi
17th September 2006, 12:13
noo a zobaczycie co¶ gdzie¶ za 2 tygodnie :D :D co¶ wiêcej .... :D jakie zakupy szykujesz? :P

danio00
17th September 2006, 17:14
s± w trakcie drogi do polski :D :D ale to jest niespodzianka :D ale cykne wam fotke :P :) :)

slawekebi
17th September 2006, 18:24
s± w trakcie drogi do polski :D :D ale to jest niespodzianka :D ale cykne wam fotke :P :) :)jak co¶ to podasz namiary gdzie to naby³e¶ :D

Rufus23
17th September 2006, 20:19
noo a zobaczycie co¶ gdzie¶ za 2 tygodnie :D :D co¶ wiêcej .... :D Kurde mol powiedzia³ bys skad to kupujesz dljczland Francja makaronio¿e czy inne kraj :cheesy: :cheesy: :?: :?:

danio00
17th September 2006, 21:37
widze ¿e jeste¶cie ciekewi:D ale nie zapeszajmy, jak dojd± to wam powiem co i jak :D :D :D :D moge powiedzieæ jedynie ¿e nie moge spaæ po nocach :D prze t± wysy³kê :D

slawekebi
17th September 2006, 21:42
moge powiedzieæ jedynie ¿e nie moge spaæ po nocach :D prze t± wysy³kê :Dto konkretna przesy³ka :shock: :mrgreen:
Oby dotar³a jak najszybciej! 8)

CZESTER
18th September 2006, 17:02
No przesy³ka musi byæ ciekawa :mrgreen:

Italiano
18th September 2006, 18:37
mo¿e to jest ta poduszeczka z cukierkami i p³yt± w ¶rodku ?? Dobrze strzeli³em :?: :D

danio00
18th September 2006, 19:19
mo¿e to jest ta poduszeczka z cukierkami i p³yt± w ¶rodku ?? Dobrze strzeli³em :?: :D

niee na ni± mnie narazie nie staæ :D, bo kole¶ chcia³ za ni± 100 euro :( a ja siê wtedy za³ama³em :) :D lekko przesadzi³ w sumie spó¶ci³ na 90 euro ale jak dla mnie to za droooogoooo :)

Rufus23
18th September 2006, 19:41
widze ¿e jeste¶cie ciekewi:D ale nie zapeszajmy, jak dojd± to wam powiem co i jak :D :D :D :D moge powiedzieæ jedynie ¿e nie moge spaæ po nocach :D prze t± wysy³kê :D jutro ta przesy³ka dojdzie jestem pewien hh :cheesy: :cheesy:

slawekebi
18th September 2006, 19:54

niee na ni± mnie narazie nie staæ :D, bo kole¶ chcia³ za ni± 100 euro :( a ja siê wtedy za³ama³em :) :D lekko przesadzi³ w sumie spó¶ci³ na 90 euro ale jak dla mnie to za droooogoooo :)dlaczego od razu nie staæ ?! Umówcie siê, ¿e sprzeda Ci w Walucie czeskiej w koronach i jeste¶ do przodu :P

danio00
18th September 2006, 22:10
widze ¿e jeste¶cie ciekewi:D ale nie zapeszajmy, jak dojd± to wam powiem co i jak :D :D :D :D moge powiedzieæ jedynie ¿e nie moge spaæ po nocach :D prze t± wysy³kê :D jutro ta przesy³ka dojdzie jestem pewien hh :cheesy: :cheesy:

Ruyfus jutro to nie ale w czwartek, pi±tek powinna byæ :D

Rufus23
19th September 2006, 18:37

Ruyfus jutro to nie ale w czwartek, pi±tek powinna byæ :D czym szypciej to lepiej czwartek czy pi±tek wa¿ne ¿eby w tym tygodniu :cheesy: :cheesy:

danio00
22nd September 2006, 13:28
hmm nie by³o dzisiaj listonosza :( i nie mam mojej przesy³ki :( tylko podziêkowaæ Poczcie Polskiej :(

slawekebi
22nd September 2006, 13:31
tylko podziêkowaæ Poczcie Polskiej :( Nie martw siê! na 101% bêdzie w poniedzia³ek :lol:
¯e poczta zawodzi, to do¶wiadczy³em na w³asnej skórze.. ale s± i takie jaja.. ¿e mam towar nastêpnego dnia od nadania przesy³ki :shock: <- to siê nazywa priorytet :D

Rufus23
22nd September 2006, 17:08
tylko podziêkowaæ Poczcie Polskiej :( Nie martw siê! na 101% bêdzie w poniedzia³ek :lol:
¯e poczta zawodzi, to do¶wiadczy³em na w³asnej skórze.. ale s± i takie jaja.. ¿e mam towar nastêpnego dnia od nadania przesy³ki :shock: <- to siê nazywa priorytet :D Polska to dziwny kraj nawet poczta szwankuje :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Przemyslav
22nd September 2006, 17:59
¯e poczta zawodzi, to do¶wiadczy³em na w³asnej skórze.. ale s± i takie jaja.. ¿e mam towar nastêpnego dnia od nadania przesy³ki :shock: <- to siê nazywa priorytet :D

A ja wiem jak siê traktuje Szk³o na PP od brudnej strony :D :D Widzia³em na magazynie jak rzucali tym, LOL :D DLatego wolê braæ kuriera do wa¿nych przesy³ek :) :)

danio00
22nd September 2006, 19:05

A ja wiem jak siê traktuje Szk³o na PP od brudnej strony :D :D Widzia³em na magazynie jak rzucali tym, LOL :D DLatego wolê braæ kuriera do wa¿nych przesy³ek :) :)

zgadzam siê z tob± SwistaQ, kiedy¶ przymnie babka moj± przesy³k± rzuca³a do pude³ka, oczywi¶cie z 3 razy nie trafi³a :D to sie nazywa klimat, babka zmia¿d¿y³a mi mó¿g :D :D

slawekebi
23rd September 2006, 10:39
ale widaæ, ¿e siê p³aci 5,6z³ :twisted:
Kurier dobra rzecz :) Jak zamawia³em monitor, to tylko kurier..
I cenniejsze rzeczy to tylko i wy³±cznie kurier.
Ale z tym rzucaniem paczek na poczcie to jest dramat!
Jak odbiera³em kiedy¶ przesy³ke(nie by³o mnie w domu, listonosz zostawi³ bloczek i musia³em lecieæ na PP) to siê przestraszy³em jak traktowane s± paczki..
Ale beke mia³em z takiej sytuacji: stoi babka przede mn± i nada³a szk³o i jakie¶ pisemka wype³nia³a(naklejeczki: szk³o, priorytet itp) i doda³a: "proszê ostro¿nie z paczk± dobrze, bo to cenne"(co¶ w tym stylu) i odpowiedzia³a(babka z poczty): no no
po czym odesz³a od okienka.. ja podchodze. A babka za szybk± wziê³a te szk³o w paczce i rzuci³a w pierwsze wolne miejsce! :shock:

S³ysza³em, ¿e jest równie¿ taka poczta : Krówka ? prawda to?

Przemyslav
23rd September 2006, 11:20
I teraz wysy³aj organy do przeszczepu poczt± :D :D Najlepszy ubaw mia³em, jak qmpel, który pracowa³ na PP opowiada³, ¿e jaka¶ paczka strasznie ¶meirdzia³a, otworzyli j±, a tam kurczak upieczony na ro¿nie, tylko chyba jush po 3 tyg. bo zielony i jeb*** od niego :D Babka wnuczce wys³a³a prioytetem :D Ale kurczak nie dotar³ :D :D

slawekebi
23rd September 2006, 12:08
hahahahahaha jak mo¿na wys³aæ kurczaka z ro¿na poczt± ?! :shock: MEGA :lol: Gratulacje dla babci za pomys³.. ale intencje mia³a dobre :D

danio00
23rd September 2006, 12:50
babka mia³a nie¼le zryty mózg :D :D hi hi

Rufus23
23rd September 2006, 15:51
hahahahahaha jak mo¿na wys³aæ kurczaka z ro¿na poczt± ?! :shock: MEGA :lol: Gratulacje dla babci za pomys³.. ale intencje mia³a dobre :D to sie nazywa poczta polska tu mozna wys³aæ wszystko nawet krowe :cheesy: :cheesy: :cheesy:

danio00
27th September 2006, 20:54
paczuszka dosz³a :D :D co ja wiêcej bêde pisa³ zobaczcie na fotke ;)

Ju¿ mam 20 cd:D zrobie fotke wszystkich w najbli¿szym czasie bo teraz niechce mi siê :D :D

http://danio00.fm.interia.pl/alizeee220.jpg (adres)

Jak co¶ nie wiecie to zadawaæ pytania :D

slawekebi
27th September 2006, 21:03
SK¡D TO MASZ :shock: :mrgreen: :mrgreen: :?: :!: :?: :!:
Podaj namiary :lol:
Ale zajebista smycz :oops: Czy¿bym widzia³ bilety ?
Ile da³e¶ za wszystko ?

danio00
27th September 2006, 21:07
na pytania ceny? nie odpowiadam !! Tajemnica :D A je¶li chodzi o bileciki to Tak , to s± bileciki :D :D

slawekebi
27th September 2006, 21:11
na pytania ceny? nie odpowiadam !! Tajemnica :Dno niech strace :D
sk±d masz ten zestaw :?: Pewnie bêdziesz dumnie nosi³ tê smycz :cry:

danio00
27th September 2006, 21:17
no proste bêde szpanowa³ po Krakowie :D a ten zestaw mam od fana z niemiec, któremu bardzo bardzo dziêkuje :D "prosi³ mnie o animowo¶æ " !! nie wiem dlaczego !!

slawekebi
27th September 2006, 21:19
ten zestaw mam od fana z niemiec, któremu bardzo bardzo dziêkuje :D "prosi³ mnie o animowo¶æ " !! nie wiem dlaczego !!pewnie nie chce byæ obluzganym przez spo³eczno¶æ :)
Gratuluje cudownego zakupu :oops:
Ciesz siê nim jak najd³u¿ej.. mo¿e kiedy¶ Ciê poznam po smyczy na jednej z krakowskich ulic :lol:

André81
27th September 2006, 21:19
No no niez³y nabytek , tylko pozazdro¶æiæ he he :lol:

Italiano
27th September 2006, 21:21
Ta p³yta JPVA wygl±da super :D zreszt± reszta te¿ jest super :cheesy:

Przemyslav
27th September 2006, 22:34
No ³adna kolekcja :) :D

Jesio do tego dorzuciæ cosik z tych trzech:

http://i3.ebayimg.com/01/i/08/74/0e/b0_1_b.JPG

http://i4.ebayimg.com/02/i/08/71/ec/51_1_b.JPG

http://i5.ebayimg.com/01/i/08/7a/ca/72_1_b.JPG

:mrgreen:

slawekebi
28th September 2006, 08:16
a¿ siê ³ezka w oku krêci.. ile bym da³, ¿eby mieæ zdjêcie z autografem.. nie bêdê wspomina³ ju¿ o dedykacji :lol:

Przemyslav
28th September 2006, 09:52
A o to jak wygl±da³y legitki FC Lili z 2003 roku :) Pokazujê nowym u¿ytkownikom, który nie mieli tej przyjemno¶ci :) Hehehe mia³em farta dosta³em numer 0007 :D

http://img98.imageshack.us/img98/7066/2gc1.th.jpg (http://img98.imageshack.us/my.php?image=2gc1.jpg)
http://img98.imageshack.us/img98/6854/1wp1.th.jpg (http://img98.imageshack.us/my.php?image=1wp1.jpg)

Italiano
28th September 2006, 09:55
hehe, tez chcialbym miec tak± gdyby jesszcze istnia³ oficjalny polski fanclub :D

danio00
28th September 2006, 13:11
chcia³bym te¿ tak± legitke :) :D

Rufus23
28th September 2006, 15:53
a¿ siê ³ezka w oku krêci.. ile bym da³, ¿eby mieæ zdjêcie z autografem.. nie bêdê wspomina³ ju¿ o dedykacji :lol: a kto by nie chcia³ dostaæ autografu z zdjêciem Alizee ka¿dy by chcia³ dostac 8) 8) a co to tej legietki te¿ bym chcia³ tak± :cheesy: :cheesy:

slawekebi
28th September 2006, 16:11
Istnieje taki Oficjalny Fan-Club w PL :?: je¶li tak, to na czym polega bycie jego cz³onkiem? - czy s± jakie¶ zobowi±zania :wink: ?

Przemyslav
28th September 2006, 16:29
Istnieje taki Oficjalny Fan-Club w PL :?: je¶li tak, to na czym polega bycie jego cz³onkiem? - czy s± jakie¶ zobowi±zania :wink: ?

Istnia³... :cry: :roll:

slawekebi
28th September 2006, 16:31

Istnia³... :cry: :roll:To nie dobre okre¶lenie :cry: Wiadomo co¶, czy powstanie ? i jakimi prawami siê rz±dzi/rz±dzi³ :roll:

Przemyslav
28th September 2006, 16:42

Istnia³... :cry: :roll:To nie dobre okre¶lenie :cry: Wiadomo co¶, czy powstanie ? i jakimi prawami siê rz±dzi/rz±dzi³ :roll:

Odys³am do: http://www.alizee-forum.com/topic,6641,0,-pfca.html :)

A czy bêdzie to zale¿y, czy kto¶ siê tego podejmie, bo to nie s± peirdo³y, tylko na powa¿nie :) A jush szczególnie oficjalny FC :)

A regulamin by³ mnie wiêcej taki jak FC Sting'a :)

REGULAMIN AUTORYZOWANEGO POLSKIEGO FAN CLUBU STINGA "...NOTHING LIKE STING"

§1. Aby wst±piæ do Autoryzowanego Polskiego Fan Clubu Stinga "...Nothing Like Sting" (zwanego dalej "...NLS") nie musisz byæ pe³noletni(a)! Wiek nie gra roli - wystarczy pe³nia ¶wiadomo¶ci, ¿e muzyka naszego Mistrza jest jedyna, piêkna i niepowtarzalna!!!
§2. Za wpisanie siê do "...NLS" ponosisz jednorazow± op³atê 5z³. (papier na legitymacjê, wydruk tej¿e, koperta + znaczek priorytetowy). Pieni±dze przesy³asz przekazem pocztowym na adres:
"...NLS"
Aleje Rac³awickie 44c/15
20-043 LUBLIN
lub wp³acasz przelewem na konto:
MultiBank: 44 1140 2017 0000 4302 0461 4584 (DANE ADRESOWE JAK WY¯EJ)
§3. Po otrzymaniu legitymacji musisz nakleiæ zdjêcie i podpisaæ we wskazanym miejscu. Legitkê najlepiej zalaminowaæ jeszcze przed zgiêciem - koszt niewielki (ok. 2z³.), a masz pewno¶æ, ¿e siê nie zniszczy!
§4. Jako pe³noprawny(a) Cz³onek (Cz³onkini) "...NLS" jeste¶ jako pierwszy(a) powiadamiany(a) o wszelkich nowo¶ciach wydawniczych, koncertach, okazjach, konkursach, nowo¶ciach z ¿ycia Fan Clubu, itd. itp. przez nasz± listê dyskusyjn±, na której zapisani s± wszyscy klubowicze posiadaj±cy e-m@il...
Je¶li posiadasz swój profil na naszym forum otrzymujesz status Klubowicza (Klubowiczki) i dostêp do niewidocznych dla innych pokojów, oraz masz prawo do posiadania maila uzytkownik@sting-nls.com, i strony uzytkownik.sting-nls.com je¶li chcesz oczywi¶cie :)
§5. Bêd±c pe³noprawnym(±) Cz³onkiem (Cz³onkini±) "...NLS" zobowi±zujesz siê braæ czynny udzia³ (w miarê mo¿liwo¶ci rzecz jasna) w ¿yciu Fan Clubu - zjazdach, spotkaniach internetowych, konkursach, itd. itp. Zobowi±zujesz siê równie¿ uczestniczyæ w sk³adkach na prowadzenie strony (s± to niewielkie sumy raz na kilka lat)!!!

Je¿eli po przeczytaniu powy¿szego regulaminu nadal chcesz zostaæ Cz³onkiem (Cz³onkini±) Naszego Fan Clubu wy¶lij do Nas maila o TAKIEJ tre¶ci klikaj±c TU. Skontaktujê siê z Tob± zaraz po przeczytaniu!!!

:cheesy:

zapi
28th September 2006, 18:35
Przeczyta³em ca³y w±tek z t± domniemana afer± (oryginalnie napisane by³o atmosfer± ... LOL) :hate: i jestem nieco zszokowany :? :roll: Ciekawe czy oficjalny polski FC zostanie reaktywowany :D :mrgreen:

slawekebi
28th September 2006, 19:59
Jestem pod wra¿eniem tej informacji!
Mam nadziejê, ¿e dojdzie (jak poprzednik napisa³) do reaktywacji :wink:

kiko90
29th September 2006, 17:15
Niom mo¿e który¶/a¶ z Was by za³o¿y³a FunClub zwi±zany z LiLi??

Powracaj±c do kolekcji mam "kasete" MCE, DVD and CD Alizee en concert oraz Gourmandies :).

zapi
29th September 2006, 18:54
Nie wiem czy ktos zechcia³by podj±æ sie stworzenia FC :P To naprawde ciê¿ka sprawa :roll: :wink:

Przemyslav
29th September 2006, 20:11
Nie wiem czy ktos zechcia³by podj±æ sie stworzenia FC :P To naprawde ciê¿ka sprawa :roll: :wink:

Jak oficjalny to wiadomo trzeba pewnie zarejestrowaæ ,dzowniæ do wydawcy itp... no i kwestia wyrabiania legitek itp... konkursów, mieæ dostawcê nagród itp... :)

Michel
29th September 2006, 22:52
danio00, ja bym chcia³ Ci pogratulowaæ zdobycia promo JPVA :wink:

hellboyxD
31st October 2006, 21:52
Licytuje w³asnie na allegro piec plytek Lili ale niestety nie zapowiada sie zeby udalo mi sie wygrac co niektore aukcje bo ktos ma chyba wiecej pieniedzy do zaoferowania niz ja :( ale cuz bede probowal :roll:

Dragon
31st October 2006, 21:54
Licytuje w³asnie na allegro piec plytek Lili ale niestety nie zapowiada sie zeby udalo mi sie wygrac co niektore aukcje bo ktos ma chyba wiecej pieniedzy do zaoferowania niz ja :( ale cuz bede probowal :roll:
no próbuj próbuj...... :mrgreen:

Italiano
31st October 2006, 22:53
nie uwierzycie. Kilka dni temu w Media Markt widzia³em na w³asne oczy do kupienia oryginaln± p³ytê Gourmandises z 59 z³. Nie wiedzia³em ze MM zajmuje sie sprzeda¿± ich :D :oops:

Dragon
31st October 2006, 22:59
nie uwierzycie. Kilka dni temu w Media Markt widzia³em na w³asne oczy do kupienia oryginaln± p³ytê Gourmandises z 59 z³. Nie wiedzia³em ze MM zajmuje sie sprzeda¿± ich :D :oops:
Ja narazie p³ytki Alizée widzia³em TYLKO w MediaMarkt... :mrgreen:

André81
1st November 2006, 00:27
Ja narazie p³ytki Alizée widzia³em TYLKO w MediaMarkt... :mrgreen: Nie rozumiem was :x Ja mam wszystkie p³ytki (wiele ich nie bylo) zawsze kupuje orgina³y , dla mnie to sa grosze :P

slawekebi
1st November 2006, 10:33
¿eby u mnie w mie¶cinie by³ MM :cry: ale kupiæ mo¿na wszêdzie(najczê¶ciej w necie, bez wychodzenia z domu).. nie raz przeszuka³em calutkie miasto.. oczywi¶cie 0 kr±¿ków, nawet nie s³yszeli o Alizée. £adne zadupie mam :shock:

danio00
1st November 2006, 11:22
w MM w Krakowie da³em za cd En concert 19,99 :D a Gourmandises za 49 :D a ja znowu czekam na przesy³ke :D p³yteczka ma mi przyj¶æ i to jaka :D pochwale siê jak dojdzie :D to ju¿ bêdie 22 p³ytka :D :D ach powiêksza siê

acha sklep fan.pl nie mo¿e mi siê wywi±zaæ z umowy! zamówi³em I'm not twenty i stwierdizli ¿e termin przekroczy o kolejne 2 miesi±ce czyli w sumie 4 :(

Rufus23
1st November 2006, 12:21
¿eby u mnie w mie¶cinie by³ MM umnie te¿ nie ma MM :cry:
ale w paru sklepach muzycznych by³o parê kr±¿ków chyba 4 lub 5 kosztowaly bodajrze chyba 45z³ jeden :x

kiko90
3rd November 2006, 16:08
ale w paru sklepach muzycznych by³o parê kr±¿ków chyba 4 lub 5 kosztowaly bodajrze chyba 45z³ jeden :x

Ciekawe czy mo¿na zamuwiæ w Epiku :idea: Ja zamówi³em Alizee En concert :P 100 z³ , ale siê op³aca³o :twisted:

hellboyxD
3rd November 2006, 16:25
Taaa ja zamawialem w Empiku jedna p³ytke ponad rok temu do tej pory mi nie przysz³a :D :D

konradzik
3rd November 2006, 16:28
ja mam -ju¿ od paru miesiêcy- En ConcertDVD za 74 zl i MCE za 65 zl - wszystko z netu....i pozyczon± p³yt,ke Gourmandises....ale kupiê jeszcze orygina³

kiko90
3rd November 2006, 17:10
Taaa ja zamawialem w Empiku jedna p³ytke ponad rok temu do tej pory mi nie przysz³a :D :D

A pyta³e¶ siê :?: Mi powiedzieli ¿e za 2 tygodnie bêdzie towar 8)

danio00
3rd November 2006, 18:42

Ciekawe czy mo¿na zamuwiæ w Epiku :idea: Ja zamówi³em Alizee En concert :P 100 z³ , ale siê op³aca³o :twisted:

100 z³ wow nie¼le przep³aci³e¶ :D :P ja da³em 63,99 :D :D

Rufus23
3rd November 2006, 19:31

100 z³ wow nie¼le przep³aci³e¶ :D :P ja da³em 63,99 :D :D trzeba wiedzieæ gdzie kupowaæ i mieæ szczêscie :cheesy: :cheesy:

Giovanni
3rd November 2006, 19:37
kurka ja chyba ca³e swoje miasto przeszuka³em. W empiku en concert jest i owszem ale juz mam. A takich singiekow to ze swiec± szukac :cry:

spec_u
3rd November 2006, 23:16
kurka ja chyba ca³e swoje miasto przeszuka³em. W empiku en concert jest i owszem ale juz mam. A takich singiekow to ze swiec± szukac :cry:

no niestety dzi¶ siê pyta³em (pracuje w EMPIK'u jako "ochrona" - przy kamerach i lookam ¿eby ludzie nic nie zwineli ;) ale niestety 0 p³ytek Lili ;- /

Teraz ju¿ niestety raczej bedzie trudno orgina³y znale¶æ, jedynie na aukcjach lub sklepach internetowych fan.pl itd.

hellboyxD
3rd November 2006, 23:17

A pyta³e¶ siê :?: Mi powiedzieli ¿e za 2 tygodnie bêdzie towar 8)
A co sie bede pyta³ mi tam nie zalezy zeby u nich kupowac pisalo ze zrealizuja zamowienie w ciagu max 2 miesiêcy niech sami porzadku pilnuja :P nie tu to gdzie indziej wkoncu zamowilem na merlinie a to juz porzadna firma :D

Giovanni
3rd November 2006, 23:18
A zaraz tam zagl±dne. Czyli mamy wtyki w empiku :mrgreen:
Jak cos bym mia³ nie tak z empikiem to rozumiem ze sie tym zajmiesz :mrgreen: :cheesy:

spec_u
3rd November 2006, 23:22
A zaraz tam zagl±dne. Czyli mamy wtyki w empiku :mrgreen:
Jak cos bym mia³ nie tak z empikiem to rozumiem ze sie tym zajmiesz :mrgreen: :cheesy:

jasne, jak bêdzie 3 album to ca³e forum PL Lili wynosi p³yty a ja udaje, ¿e NIC nie widze xD

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Giovanni
3rd November 2006, 23:29
Swietny pomys³. Ja wyniose 2 bo Ty sam dla siebie nie wyniesiesz. :mrgreen:
Czyli nowy album mamy za³atwiony.
Git :mrgreen: :cheesy:

kiko90
4th November 2006, 10:54

100 z³ wow nie¼le przep³aci³e¶ :D :P ja da³em 63,99 :D :D

Spójrz na to z innej strony da³em zarobiæ ludziom :lol:

André81
4th November 2006, 22:19
Mnie to ju¿ w moim empiku wszyscy znaj± :D Bardzo czêsto tam bywam zamawiaj±c filmy ,ksi±¿ki itp( P³ytki z Alizée ju¿ wykupi³em wszystkie :cheesy: ) spec_u musze zacz±c odwiedzac wasz empik w katowicach . Czy to tam pracujesz :?: :?: by³em tam kilka razy , wiesz niedaleko dworca :wink:

kiko90
5th November 2006, 17:42
Mnie to ju¿ w moim empiku wszyscy znaj± :D Bardzo czêsto tam bywam zamawiaj±c filmy ,ksi±¿ki itp( P³ytki z Alizée ju¿ wykupi³em wszystkie :cheesy: ) spec_u musze zacz±c odwiedzac wasz empik w katowicach . Czy to tam pracujesz :?: :?: by³em tam kilka razy , wiesz niedaleko dworca :wink:

A ten dworzec ³adny chocia¿ :?:
Jak Ciê wszystcu znaj± to powinnene¶ mieæ jakie¶ zni¿ki :lol: ja tam kupi³em 2 gry,1 p³ytkê Alizee i Zamówi³em En Concert :P

danio00
6th November 2006, 14:31
dzisiaj przysz³a mi p³ytka na któr± d³ugo czeka³em :D
ale warto by³o :D
macie fotke :D to ju¿ 21 CD :D
http://danio00.fm.interia.pl/gourmandises.jpg

Wojtus@
6th November 2006, 14:35
Ja posiadam Albumy Gourmandises I Mes Courants... Oraz Single Moi Lolita, J Ai Pas Vinht Ans, Jean Marre Oraz En Concert DVD...

Lubie wszytskie bardzo...ale najbardziej podoba mi sie Gourmandisses i Oczywi¶cie En concert...jak wróce do polski to mo¿e ¶ci±gne se pozosta³e single

Wojtus@
6th November 2006, 14:41
Sorki za offtopica ale mam nadzieje ¿e kto¶ mi wkoñcu udzieli jakiej kolwiek odpowiedzi na....

Witam mam ma³e pytanie...mianowicie...pro¶be o pomoc...http://cgi.ebay.de/Alizee-Riesen-Poster-freie-Auswahl-Alizee_W0QQitemZ260041436011QQihZ016QQcategoryZ523 24QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem to jest tlink na ebaya..jest tam aukcja plakatów alizee...wiele z nich jest zajefajna...problem polega na tym ¿e ja nie znam niemieckiego i nie wiem jak sobie je zamówiæ...mia³bym ochote kupiæ kilka plakatów...ale zastanawiam sie czy ów sprzedawca wogóle wys³a³by mi to do polski...jestem zainteresowany ale nie mam pojêcia jak zadaæ pytanie temu kto oferuje ani nie wiem jak to zabardzo kupiæ...prosze o pomoc je¶li kto¶ wie jak to zakupiæ bo naprawde jestem chêtny...pozdrawiam...z góry dzieki

P.S-nie zak³ada³em nowego tematu dlatego zadaje pytanie na tym temacie

danio00
6th November 2006, 15:00
aukcja jest juz nieaktualna zakoñczy³a siê 21.10.06 pozdrawiam

hellboyxD
16th December 2006, 14:03
To moja jak narazie skromna kolekcja plytek Lili :oops:
mam nadzieje ze z czasem bedzie sie jeszcze powiekszac :D
http://img366.imageshack.us/img366/6666/foto0008nw8.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=foto0008nw8.jpg)

kiko90
16th December 2006, 15:17
http://img366.imageshack.us/img366/6666/foto0008nw8.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=foto0008nw8.jpg)

Moge siê za³o¿yæ ¿e macie wiecej p³ytek odemnie :roll: Ja mam 1 Alizee en cocert cd i 1-sz± p³ytkê LiLi oraz DVD Alizee En concert :roll: . Ale nied³ugo mo¿e siê powiêkszyæ o jedn± p³ytkê :twisted:

Przemyslav
16th December 2006, 16:46

Widzê, ¿e klasyków s³uchujesz :) :)

danio00
16th December 2006, 18:05

ja te¿ zaczyna³em od tylu cd alizee a teraz zbli¿am siê do 25 :D

kiko90
17th December 2006, 12:22

Ja bym ta jeszcze widzia³ miejsce na A CC :oops:

Dragon
21st February 2007, 14:23
Dzisiaj jadê k.u.p.iæ swoj± pierwsz± p³ytê - MCE... Jak wrócê to cykne fotkê i siê pochwalê.

Giovanni
21st February 2007, 15:00
No to gratsy Dragon! To bedzie wspania³e uczucie jak j± dostaniesz w swe ³apska(p³ytke oczywi¶cie :cheesy: ) :oops:

kubex
21st February 2007, 16:32
Ja pamiêtam jak kupilem swoj± pierwsz± p³yte!
To by³o co¶ :D

Dragon
21st February 2007, 18:40
No i jest.... Mam MCE na w³asno¶æ... Extra!!!! :mrgreen:
http://img340.imageshack.us/img340/3371/foto17bv2.th.jpg (http://img340.imageshack.us/my.php?image=foto17bv2.jpg) http://img340.imageshack.us/img340/5827/foto12pw2.th.jpg (http://img340.imageshack.us/my.php?image=foto12pw2.jpg) http://img340.imageshack.us/img340/6913/foto14lu1.th.jpg (http://img340.imageshack.us/my.php?image=foto14lu1.jpg)

Przemyslav
21st February 2007, 18:42
Gratulacje z udanego zakupu :)

Giovanni
21st February 2007, 18:56
No brawo. Wygl±da ¶wietnie!!!

:cheers:

Italiano
21st February 2007, 21:25
<Dragon>, gdzie kupi³e¶ ??