PDA

View Full Version : Ch³odne, jasne i z³ociste... o browarku :)

Pages : [1] 2

ajaccien
30th November 2003, 04:37
jakby to powiedzieć ...może brzmi to nadzwyczaj głupio ale będziemy tu dyskutowac(mam nadzieję na akceptację tego pomysłu) nie tylko a Alizee, ale także o pewnym złocistym trunku ,waszych ulubionych markach i TYM DLACZEGO NIE MOŻNA W POLSCE DOSTAĆ ŻADNEGO FRANCUSKIEGO PIWA!!!!!!!!!!!!!!! chętni moga oczywiście dyskutowac także o inncy napojach ,nie tylko tych procentowych i o wszytkim o czym sobie życzą....

croolik
30th November 2003, 14:18
Hehe - Kronenberg, Amstel, 1664 (czy jakoś tak) - te bardzo trudno w PL znaleźć, aczkolwiek z tego co wiem zdarzają się pojedyncze partie głównie w hipermarketach.

TomeG
30th November 2003, 20:55
A te GUINESSy to nie francuskie przypadkiem...??

Ja osobiście, mam już tak zepsuty gust, ze mogę wypić każde piwo... nawet i Gulczasa... :D
Ostatnio kupiłem takie ładne piwo, w butelce z naprawdę nienajgorszej jakości etykietą - za...................... 1 złoty 19 groszy... Nazywało się CARTER, może pyszne to ono nie było ale pijalne... :D

A z tych co lubię najbardziej to:
- ŻYWIEC - rulez
- VOLTy - obydwa
- OKOCIMIE

Kurde, wszystko uwielbiam co kosztuje więcej niż 2 złote!!! :D A innymi też nie gardzę...

ajaccien
30th November 2003, 22:29
gratuluję ,ja jak widze gulczasa w lodówce to po prostu wychodzę ze sklepu.......

TomeG
1st December 2003, 06:37
Burżój!!!! :D

ajaccien
1st December 2003, 06:59
wypraszam sobie ,jeno wybredny proletariusz :)

croolik
1st December 2003, 07:06
O ile wiem to Gulczasa już od bardzo długiego czasu nie produkują...i słusznie, bo był to mega badziew i mało kto w ogóle to kupował (chyba tylko desperaci).

ajaccien
1st December 2003, 18:17
sama nazwa odrzuca ,lepiej kupić jedno droższe niż dwie lury ,szacunek dla samego siebie panowie... co do mnie to najbardziel lubię Faxe ,ale to drogie jak cholera i wcale nie tak częste... a producenci ciemnego piwa też nas nie rozpieszczają ,jest jeno Belfast z browaru Jabłonowo i jakieś lury których nazw nawet nie jestem w stanie przytoczyć ...a przecież ciemne nie jest złe.....

D.R.
1st December 2003, 21:40
Książ (w puszce) & Książęce(w butelce)>okazjonalnie :P pod jabłonką
Ozujsko (Chorwacja)>tylko wakacje
Karlovacko (Chorwacja)>tylko wakacje
Lasko Pivo (Słowenia)>tylko wakacje
Berliner Kindl (Niemcy)> raz na miesiąc
Stella Artois (Belgi)>jak mam okazje
Volty
i jeszcze jakieś "szwabskie"
te lubie
natomiast nie lubie Tyskiego(pieni się jak cholera)

TomeG
1st December 2003, 23:26
Kiedyś byłem wielkim maniakiem WARKI STRONG, i załóżę sie ze częśc z Was naaaapewno też.... :D
Potem piłem szampany, a dzisiaj wino! :D

ajaccien
2nd December 2003, 00:54
widzę ,że mam do czynienia z zawodowcami :D

TomeG
2nd December 2003, 01:06
widzę ,że mam do czynienia z zawodowcami :D

Każdy fan Alizee kończy tak w wieku 18 lat...
Spoko... już niebawem Ajaccien.... :twisted: Już mogę grzać dla ciebie mijesce na ławeczce, na Plantach - (hehe każdy wie co to toto takiego....?? :wink: :D )

ajaccien
2nd December 2003, 02:22
Osobiścei wolę moje warszawskie blokowisko ,aczkolwiek wiem czym są Planty..... :)

Artee
2nd December 2003, 03:12
Wpadnijcie na Starowke w Warszawie. Tam za jedyne 10 zl dostaniecie szklaneczke boskiego napoju zwanego piwem w ktorym stan wody przewyzsza najwyzsze stany rzeki wisly na przestrzeni ostatnich 100 lat :):):)

ajaccien
2nd December 2003, 04:24
a morał z tego taki : zawsze miej przy sobie własne piwo ... :)

unreal
2nd December 2003, 22:13
Ja również baaardzo lubie piwsko wszelkie maści pochodzenia polskiego-niestety smaku zachodnich lub południowych sąsiadów nie pamiętam.Jak się chce to się wszystko wypije.No prawie :)

ajaccien
3rd December 2003, 02:45
piwo piwu nie równe

ajaccien
3rd December 2003, 02:47
znowu opisu zapomniałem...

ajaccien
3rd December 2003, 02:47
właśnie był 150 post ,a to oznacza po trzy dla każdego.....

TomeG
3rd December 2003, 03:25
Jeśli o piwie mowa, to przedstawiam zdjecie gdzie Lizzie została sfotografowana podczas stanu "po spożyciu"........ :D

http://p.szita.net/ali/images/ali21.jpg

ajaccien
3rd December 2003, 03:54
chciałbym w to uwierzyć...chociaż czy bym chciał ? w każdym razie każdy ma prawo do chwili słabości... :)
nadal wygląda równie pięknie....

TomeG
4th December 2003, 00:22
Jak widze tą fotkę, to od razu słyszę jej charakterystyczny śmiecho-chichot a potem widzę jak dostaje czkawki i znowu sie chichocze... :D

komodor
23rd December 2003, 09:33
Tak sobie mysle [cogito ergo sum], co wam powiem to wam powiem ale wam powiem ze trza by sie kiedys na male piwko umowic.
W takim miejscu zeby wszyscy mogli dogodnie dojechac :)
Piwoszem specjalnie nie jestem...moim nalogiem jest coca-cola ale w doborowym towarszystwie....i beczke piwa wypije!
Osobiscie mam sentyment do piwa BROK
gatunek???porterek ciemniutki......miodzio w gebie :)

A kiedys bylem swiadkiem takiej sceny:w sklepowej kolejsce do monopolu przede mna stal pijak i pyta:"czy jest denaturat???"
ekspedientka mu odpowiedziala ze nie ma,a on na to "to ja poprosze jakies inne tanie wino".

podobno nie wazny jest gatunek napoju bo i tak liczy sie EFEKT :lol: :lol:

TomeG
24th December 2003, 07:56
Podtrzymuję ideę Komodora...
Denaturatu już nie pijam bo mi plomby się farbowały... ale cokolwiek innego - tre bjon...
Ja jestem już z tych starszych honorowych żłopaczy piwska - więc pijam jak na robotnika przystało Dębowe Mocarne, i nie samym efektem człowiek żyje...:D

Adi32
24th December 2003, 09:36
Niema to jak perełka mocna(jest u was takie piwo?) No ale efekty często niesą przyjemne, Raz mnie z kumplami policja do domu przywoziła z koncertu jakiegoś, albo nas gościo z autobysu wywala bo niby palić niemożna (a nigdzie tak nie pisze) A to sie 4 km z buta do domu tnie bo autobusów już niema, (a spawy zawsze są) A ja na dodatek mam słaby łeb do picia bo 6 piwek i mnie niema.
A muj rekord picia to 0.75l wudki samemu wypiłem, to zgona załapałem.
Heh no ale piwko było jest i będzie.
Ale ja zabardzo nie przepadam za piciem, tymbardziej wudki-nie smakuje mi. nooo chyba że Żełądkowa Gożka- jedyna wódka 40% ktura mi smakuje.dobra koncze, ide spać.

unreal
28th December 2003, 01:48
Muszę przyznać żałądkowa gorzka jest dobra ale w niewielkich ilościach oczywiście tylko połowka dzielona z kompanami :)

croolik
28th December 2003, 04:54
Aaaa, gorzka... to jest coś... :whistling:

TomeG
28th December 2003, 18:47
Nie wiecie co się stało z Ajaccienem...?? Najzagorzalszym obrońcą Alizee w naszym gronie...?? Twórcą tego topicu...??

Adi32
29th December 2003, 01:44
Może jest po spożyciu ........ :D

unreal
29th December 2003, 19:21
Nie wiecie co się stało z Ajaccienem...??

Ja bym dodał jeszcze do tego Linkin+Lostintime+Me?Łerarju?

Degas
30th December 2003, 04:47
:):):):):) piwo:):)

Degas
30th December 2003, 05:49
:):):):)

Degas
30th December 2003, 05:51

Degas
30th December 2003, 05:53

Degas
30th December 2003, 05:54
:D

croolik
30th December 2003, 07:06
Zanim zaczniesz na dobre postować odsyłam tutaj: http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=3152

Degas
30th December 2003, 18:38
OK :) ,,,,,............. JUZ LUKAM

Adi32
30th December 2003, 20:59
I weś sobie to do serca.
A co do piwska to wchłone w siebie z 5l na sylwestra.

TomeG
31st December 2003, 00:04
Nie wiecie co się stało z Ajaccienem...??

Ja bym dodał jeszcze do tego Linkin+Lostintime+Me?Łerarju?

I słusznie... Przeciez wylewu to chyba nie dostali... A to zagorzali Fan są!!!
Mam nadzieję że jeszcze wrócą... Ajaccien pewnie wyjechał na ferie...

Me, lubi sobie robic kilikutygodniowe przerwy... A Linkin jako konserwatywny (no.. nie do końca skoro wielbi Alizee... :D) metal - wroci w najmniej oczekiwanym momencie....

Fajne jestr to z tylko Ci forumowicze, jtórzy sa tu od początku pamiętają wszystkich..... :D

A pamieteacie Dmitra...?? I Vidasa...?? Naszych kolegów ze wschodu...?? :P :P :P

el polakko
1st January 2004, 14:51
To wam powiem co wam powiem ale wam powiem: piwa(napoju bogów???) jednak cenie sobie wszelkiego rodzaju wódeczki
1.Beherowka-dobry smak,przystępna cena,łądny wygląd butelki
2.Finlandia-dobry smak,troche droga,troche za szybko daje po głowie
3.Absolwent-ciekawy smak
4.Smirnoff-przereklamowany ,wole napić się cherbaty niż niszczyć gardło
5.Żubrówka-jedna z najtańszych,troche przeszkadza trawa w sporzywaniu(ciekawe skąd ją biorą)
6.Żytnia-niska cena bo o reszcie szkoda się rospisywać
poza kalsyfikacją jest jeszcze spirytus Gdański który nadaje się jedynie do ciasta
Właściwie to jestem abstynentem i alkochol sporzywam tylko na specjalne okazje a jak wiadomo okazji jest dużo nawet okazje są w tedy z okazji że niema okazji.
Lepiej wydać kase na coś drogiego niż denerwować się jakimś starym płynem do przeczyszczania rur(Żytnia)
Jedyne czego nie lubie to alkocholu na lodach(bez skojarzeń) tego poprostu nie da się jeść to tak jakby dolać soli do cherbaty fu.....

chłopak z nadmorskiego miasta :afro:

ajaccien
3rd January 2004, 21:02
miło mi ,że ktos się tu o mnie martwi :)

ajaccien
3rd January 2004, 21:13
a tak przy okazji jutro (4.01.2004) AC Ajaccio -Guegnon FC w 1/32 Pucharu Francji !!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA AIACCIU FORZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
oto wyniki już zakończonych spotkań :
Nancy Lorraine 0 - 0 Lille
Change 0 - 3 Valenciennes
Airse sur la Lys 0 - 4 Olympique Lyon
Olympique Marseille 1 - 1 Racing Strasbourg k.4-3 (decydujący karny wykorzystany przez Fabiena Bartheza !)
Racing Paris 1 - 3 Toulouse AFC
Boulougne USCO 2-3 Creteil
Locmine SCO 0 - 2 Stade Brestois
Plabennec 3 - 0 Biarritz

ajaccien
3rd January 2004, 21:14
przepraszam Nancy -Lile został przełożony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przemyslav
5th January 2004, 22:25
Kto idze na piwo :) :) Stawiam :D

Adi32
5th January 2004, 22:27
A Żełądkowa Gożka będzie? to i ja sie skusze

Przemyslav
5th January 2004, 22:31
Bedzie bedzie. Wszystko bedzie :D :D

Adi32
5th January 2004, 22:35
Nooo, to spoko, kiedy pijemy ?

Przemyslav
6th January 2004, 19:34
Na najblizszym spotkaniu i zlocie. Ja mysle ze do Croolika wpadniemy. Tylko zeby ogoreczki byly :D :D

Adi32
6th January 2004, 19:43
No no, Może mandarynki? C(r)OOL'ik mówił że są dobre na kaca.

croolik
6th January 2004, 21:51
Hehe, ja myślę, że jednak do Świstaqa wpadniemy na tą bibkę, bo jak będzie jakiś zlocik to raczej tam gdzie wszyscy będą mieli mniej więcej taką samą drogę. Ale o ogóreczkach nie zapomnę; mogę dorzucić parę śledzików, żeby urozmaicić menu :D

Przemyslav
6th January 2004, 22:05
Oki :D :D Zaden problem. Starym sie da na kino :D :D

Adi32
6th January 2004, 23:42
Heh no to załatwione, tylko gdzie każdy ma najbliżej?

waRcoR
7th January 2004, 12:35
PIWO - jedyny tak stabilny system operacyjny który mi pozostał, a więc ide go zainstalować i sprawdzić jego działanie :) :) :) :) :) :) :) :)

ajaccien
29th February 2004, 17:48
czas trochę odkurzyć ten topic...
otóż niedawno przeżyłem w jednym z warszawskich supermarketów niemalże ekstazę -otóż z jednej z półek uśmiechał się do mnie Kronenburg 1664 -pierwsze francuskie piwo jakie zwiedziło moje trzewia i rozbudowało moj imponujący mięsien piwny do jeszcze potężniejszych rozmiarów...

Przemyslav
29th February 2004, 22:06
Ajaccien ale mam nadzieje ze troszke dla qmpli zostawiles :D:D :P Pozdro <respect>

ajaccien
29th February 2004, 22:27
:D jak kiedyś mnie odwiedzicie ... :D

Przemyslav
29th February 2004, 23:15
no napewno w koncu Wawa nie tak daleko jak Ajaccio :):)

ajaccien
29th February 2004, 23:23
rzut beretem... :)
zresztą też się wynosze do Ajaccio... ale przecież nikt nie będzie tam pił francuskiego ,tylko miejscowe ,korsykańskie...ojjj to musi być nektar prawdziwy....ecchhh ,no dobra ,rozmarzyłem się... :oops:

Przemyslav
2nd October 2004, 09:33
kurde wszyscy sie do Ajaccio wynoszą, niedługo iwecej bedzie Polaków nisz Korsykanczykow :D:D:D a propo piwa Webi suszy mnie, co myslisz o next week :D:D :afro:

desaint
30th January 2005, 00:53
Hyhy tak sie zastanawiam, .... bo w wielu postach piszemy o pijanstwie .. I wlasnie .. popiszmy tutaj trochie o %%%%%%%%%%%..... no chyba ze zrywamy z zabobonem ze polak to zawsze o pijanstwie godoc musi ... ... ... ... ... ... oficjalnie ... (co lubicie czego nie dlaczego .. i po co z ile i gdzie)

Adi32
30th January 2005, 01:02
Hehe, ja w³a¶nie po kilku piwach :D Lubie woodke "¿e³±dkow± go¿k±" i piwa pere³ki mocne :) to wsio od czasu do czasu :)

Pawel
30th January 2005, 02:40
Nie lubiê win, drinków i wszelkich s³odkich rzeczy (Martini itp.). Po prostu mnie mdli.
Lubiê jak jest czysto i przejrzy¶cie ;)

Przemyslav
30th January 2005, 10:57
Najpierw sie przedstawie, jestem Swistaq alkoholik :D Jesli o browar chodzi to Carslberg podstawa a jesli nie ma w pubie czy na stacji to Tyskie albo Warusia :):) Co do wodeczki to w akademikach sie pilo: Absolwent, a tak to lubię Żubrówkę :D A z drinkow to: Wściekłe Psy i taki drink z niebieska wodka Blue Bolls tylko ni pamietam nazwy :):)

GApa
30th January 2005, 11:53
A z drinkow to: W¶ciek³e Psy

...no i jeszcze wsciekle koty :D Ja to lubie sobie jesli chodzi o browary wypic Lecha , Warke , Tyskie a wodeczka to niewazne w zasadzie wazne aby zeby sponiewieralo(ale bez przesady napewno niewypije tej z czerwona kartka bo [UWA¯AJ NA S£OWA, nastêpnym razem ostrze¿enie] od niej nawet jak jest zakrecona na kilometr)
Lubie woodke "¿e³±dkow± go¿k±"
tu sie zgodze
i piwa pere³ki mocne

... a tu nie 8)

snajper
30th January 2005, 13:39
Adi i GApa - wy nieletni jeste¶cie ... niemo¿na tak, niewytrzymacie tych dwóch lat?? niewolno wam tak bezkarnie piæ, tatu¶ powinien pasem przy³o¿yæ :D:D:D

lunatic
30th January 2005, 14:20
Ooooooooo to ja lubie :twisted: widze dobrze popadlem, ze mam tu konto :)
Popierwsze:
przedstawie, jestem Swistaq alkoholik
Czesz Swistaq! jak to sie muwi, tam :P
Lubie! i od czego tu za3noc :) mniam mniam, jak my tut "biedni studenci" mamy troche kasy to bierzemy duzo piwa, oi DUZO, przewaznie "litewskie" bo nawet "Carslberg" i inne ciekawsze , mam na mysli drozsze, to nie nieoplaca sie!
A jak chce sie predko tanio i napic sie jak "swinia" to jest recept, ale jak troche przedozowac takie cos, to i do klubu nie wpuszczo :P. Slowem na ludzi 3-4 berzecie 1butel wudki i gdzies 2buteleczni piwka i gdzies 40 na 60 ( oi slabo u mnie z matematyka :) ) zmieszac miedzy sobo !!!w jednym naczyniu!!! :) . Tylko bach! i w kosmos :D
Ale moge powiedziec, ze po tym troche glowa boli, z rania, ale do ranku jeszcze 3ba dozyc :)
HEY!

Przemyslav
30th January 2005, 15:39
4 berzecie 1butel wudki i gdzies 2buteleczni piwka i gdzies 40 na 60 ( oi slabo u mnie z matematyka ) zmieszac miedzy sobo

aaa wodka porterowka :D:D:D ja nie pilem jesio ale podobno fajnie wali w dekiel :D:D:D

GApa
30th January 2005, 19:31
4 berzecie 1butel wudki i gdzies 2buteleczni piwka i gdzies 40 na 60 ( oi slabo u mnie z matematyka ) zmieszac miedzy sobo !!!w jednym naczyniu!!! . Tylko bach! i w kosmos

Trza bedzie wyprobowac w weekend :D

lunatic
30th January 2005, 19:45
Jak w poniedzialek na lekcje! to lepiej takie probowac w sobote, a bo jezeli w niedziele zabawicie sie, w poniedzialem malo co widziec (najpredzej) bendziecie, broda na leb napelzni lub naodwrot (jeszcze normalnie niewyjasnilem ) slowem z twarzy robi sie inne miejsce ciala :)
Eksperementujcie! przecierz taki juz wiek kiedy 3ba zaprubowac wszystkiego!
Hey!

*osobom ponizej 21 lat zabroniono! :) hehe

GApa
30th January 2005, 20:36
*osobom ponizej 21 lat zabroniono! hehe

hehe niema mowy juz gadalem z kumplem tak wiec jazda bedzie chyba. :D

Przemyslav
30th January 2005, 22:46
Eksperementujcie! przecierz taki juz wiek kiedy 3ba zaprubowac wszystkiego!

ale METY pic nie bede :D:D

desaint
30th January 2005, 22:51
hyhy to sie chlopaki rozkrecili .. Ja tez Carlsberga lubiem posaczyc .. ale ogolnie jestem fanem czarnego SPECJAL'a i piw ukrainskich .. nie pamietam nazw bo wchodzi jak woda .. jest dobre i mocno wali .. :P po lbie .. a jak nie ma specjala .. to tyskie .. (ale tyskie sie przejadlo bo sie to pije na woodstok hektolitrami) a wino .. czemu nie z hoopcola pol na pol .. hyhy ... wsciekle psy sa dobre rano na kaca .. a to z niebieska wodka to chyba kamikadze.. co sie cztery czy piec pod zad wchlania ... chyba. z vodek to ja kocham bizon vodka .. zaladkowa .. i tego no i smirnofa .. innych perfum nie pijam ...

miror
30th January 2005, 22:52
miror przewaznie abstynent :) ogolnie nie pije ani piwa ani spirytusu :) ogolnie nic chyba ze jakas okazja alenaprawdeokazjaanie pijemy dzis bo wtorek albo pijemy dzis bo chmury na niebie :) ijak juz cos to cos jak ballantajm sheridan i takie tam ale nie zaduzo :P wypowiadal sie anonimowy abstynent :P

GApa
31st January 2005, 01:08
a wino .. czemu nie z hoopcola pol na pol ..

Hehe desaint jakie to jest to wino te za 5,50

Ronnie
31st January 2005, 10:06
Jesli chodzi o mnie to czasami lubie napic sie browara, jakiegos lecha czy warke. Vode to zadko, zazwyczaj jak jest jakas wyjatkowa okazja: sylwester, urodzinki itd. Zreszta meczy mnie inna uzywka :?

loocas
31st January 2005, 14:23
Od czasu do czasu piffko typu: Lech, Tyskie, Wareczka, czy Ko¼laczek wódeczk± tez nie wzgardze :D czy to czysta czy zabarwiana. Natomiast nie przepadam za winami choc te za 5,50 czasami sie pilo :lol: !

desaint
31st January 2005, 21:18
a wino .. czemu nie z hoopcola pol na pol ..

Hehe desaint jakie to jest to wino te za 5,50

no a jakie ? pewnie ze nie ja .... mowie o tym za 4.99 (pln)

A z win tych ... "ekskluzywnych" to do obiadu czesto jakies wytrawne albo polwytrawne bo reszta to mordokleje ..

Przemyslav
31st January 2005, 23:22
Nie ma jak polska rodzima siarka :D:D

GApa
1st February 2005, 00:55
Nie ma jak polska rodzima siarka

No daje w banie niezle :D

no a jakie ? pewnie ze nie ja .... mowie o tym za 4.99 (pln)

Ej wy tam macie jakies tansze bo u mnie to 5,50 chodzi :lol: Te najbardziej znanej firmy :
Wino jeste the best :). Winko najlepsze jest marki "wino" rocznik bie¿±cy czysta siareczka która niweluje smak wina :P np. czarna pozeczka haha :D

Wpisujcie swoje ulubione smaki :lol: haha o qrcze wymiekam zartowalem z tymi smakami.... :D :D :D

Adi32
1st February 2005, 17:28
U mnie spo¿ywa sie Agropole :D Za 5z³ :D Najlepsza jest czarna po¿eczka :D Ju¿ ze dwa lata tego nie pi³em, spirytus i siarka :roll:

miror
1st February 2005, 17:30
wino jablkowe "samuraj" albo wdzieczna nazwa "balagan" :P

Przemyslav
1st February 2005, 17:51
hihhi picollo :D:D a tak to jak Miror napisa³ "Samuraj" dobry :)

desaint
1st February 2005, 21:57
Ja pijam (ja josh sie zdazy) "wisniowy sad" hyhy wlasnie dzisiaj mam 100 dni do matoory wiec popijalem po szkole Agropola Malinowego ... ech .. ciezko szlo .. i nic nie walnelo :( (never again ..)

GApa
1st February 2005, 23:32
.. i nic nie walnelo

:shock: ...ze co :?: :!:
Ile bomby wypiles niemowz e calom i nic cie niewalnelo bo nieuwieze .O malinki jeszcze niepilem.Owoce lesne moga byc.W sobote mamy kulig klasowy i sie zgadalismy z qmplami ze tym razem pijem WSW :D

MyShQa
2nd February 2005, 20:01
jaki przyjemny topic :) ja pije w zasadzie tylo piwo i Martini Bianco z lodem i cytryna :) ale Porterowka nie wzgardze (przepis podobny do prezentowanego strone wczesniej tylko ze nie zwykle piwo tylko piwo porter panie swistaq ;)) no i jest jeszcze przepalanka mojej babci :)

PS> a te drinki z Bolsem BLu, to przypadkiem Kamikadze nie byly ?:>

Ronnie
2nd February 2005, 21:35
Jesli chodzi o kulig, to ja mam w piatek :D W tym momencie przydalaby sie ikonka z gg pokazujaca tych dwoch kolesi zderzajacych sie kieliszkami :D :mrgreen:

Adi32
2nd February 2005, 21:54
...ze co
Ile bomby wypiles niemowz e calom i nic cie niewalnelo bo nieuwieze .

Etam, wypili¶mi kilka dni temu 4 bombki we 3 i nic mnie nie wzie³o... Wole kilka piw wypiæ, ale dro¿ej wychodzi.

Przemyslav
2nd February 2005, 21:56
Kurna napijmy sie kiedys razem, co ? :D:D

Darkthrone
2nd February 2005, 21:58
Kurna napijmy sie kiedys razem, co ?

wpadnijta na przysiêgê do mnie :mrgreen:

Adi32
2nd February 2005, 22:00
Ale chyba nie bedziemy piæ munia ? znaczy sie Agropola jakiego¶ (AGP)

desaint
2nd February 2005, 22:28
Jak to nie ??
1. Na poczatek dla klimatu agropola .. hihi .. pod chmurka oczywiscie ...
2. Vodka/pivo do wyboru .. i tak po troszeczku zebo se pogodoc .. a nie zasnac ..
3. a wieczrkim u boty .. i ,traaaaaalaaalalalallalal na cale gradlo spiewamy wiadomo co ..

aha zaczynamy kolo 10 (am) abstynenci prowadza do luzek .. pijesz albo odprowadzasz wybor nalezy do Ciebie :D

GApa
3rd February 2005, 17:26
Kulig kullig i po kuligu :D jazda niezla byla . upilismy goscia co nas wiozl na saniach tego co kieruje i byla masa jak zawalal normalnie jak szalony az strach sie bac 8)

Przemyslav
3rd February 2005, 21:11
Kulig kullig i po kuligu jazda niezla byla . upilismy goscia co nas wiozl na saniach tego co kieruje i byla masa jak zawalal normalnie jak szalony az strach sie bac

hihi no i gicio, grunt ze sie ekipa bawila dobrze :D:D

desaint
3rd February 2005, 23:30
Tez bym se na sankach pojezdzil .. ale w Olsztynie to co snieg spadnie rano to po poludniu deszcz roztapia ... :(

lunatic
25th February 2005, 15:02
http://www.mp3s.pl/dzienpo/
wesolo to wesolo ale co pozniej ...

GApa
25th February 2005, 17:52
Jezu masakra normalnie. :!: :shock:

GApa
1st May 2005, 16:15
Trza temat odswiezyc bo niemoze taki wazny pojsc w zapomnienie co nie :?:
No to zeby bylo cos na temat to powiem ze dobry jest ten nowy okocim palone :P Chociaz i tak wole Lecha :D

Przemyslav
1st May 2005, 17:29
dobry jest ten nowy okocim palone

witaj w klubie :D:D:D jush sie w parku pilo :)

george
25th June 2005, 21:52
piwko to jest to!! nie lubie vódki!!

wykszta³cenie nie piwo nei musi byæ pe³ne :)

Przemyslav
25th June 2005, 22:10
ja sie martwie od 1,5 tygodnia kazdy wieczur z ziomem zakanczami piwkiem :):) cza sie opanoac bo w rutyne wejdzie, albo jesio co gorsza obrzydnie ;D

george
25th June 2005, 22:15
ja sie martwie od 1,5 tygodnia kazdy wieczur z ziomem zakanczami piwkiem :):) cza sie opanoac bo w rutyne wejdzie, albo jesio co gorsza obrzydnie ;Dno mo¿e powinienes siê opanowaæ nei ze wzglêdu na to ¿e stanie siêto rutyn± ale ¿e obrzydnie to by by³a pora¿ka

Bartek
27th June 2005, 13:13
ja nie mam jeszcze 18 lat wiec nie bede pisa³ czego lubie a czego nie ale tak ogulnie to lubie wszystko wino,piwo,wodke ale ja nie pije :cheesy: duzo

Shibby
27th June 2005, 13:18
Nie ma jak browarek ze znajomymi. :)
Vodka na wa¿niejsze okazje. :)

Pamiêtam, jak w wieku 14 lat zaczyna³o siê od tanich nalewek. :P Teraz na sam± my¶l o tym ¼le mi siê robi. :) Ale od czego¶ trzeba by³o zaczynaæ. :D

Bartek
27th June 2005, 13:26
ja zaczyna³em od wina za 4,20 z³ i od piwa

oleger
27th June 2005, 13:32
ja tam nie lubie grzaæ winiaka lepiej gorzolke ale najlepiej jest popifkowaæ sobie :bounce:

kris
27th June 2005, 15:40
Ja nie pijam nic z napojów alkoholowych.Od 18-stki(na ktorej wypilem 2 kieliszki jakiegos Cin-Cin'a i jakiegos wina) ani przed 18-stka, nic nigdy z procentami nie pilem i nie mam zamiaru.To tyle co mialem do powiedzenia na temat picia.

george
27th June 2005, 16:27
no ³adnie kris bravo tak trzymaj alko. to z³a rzecz...choæ ja se lubie wypiæ ale tylko okazyjnie :cheesy:

Bartek
13th July 2005, 10:25
ja jade jutro do kolegi na 5 dni to bedzie duzo % :afro:
i taki wiadomosc w Strzelcach Wielkich jest koncer niestety nie Alizee ale Bajmu jak by ktos chcia³ to moze wpasc ja tam bede pi³ (wode) ale nie tylko
odbedzie sie 17.07.2005 w niedziele zacznie sie o godz 15:00
jakby ktos mia³ blisko i chêci to zapraszam :afro:

GApa
13th July 2005, 12:53
Ostatnio co pilem to pifko wczoraj tak do grilla a wczesniej to w sobotwe u kumpla na 18 i bylo to tak 2 zywce1 zubr 2 warki 1 jakies tam piwo inne nie pamietam wodke z gwinta ( przy okazju sie nia oblalem) jakiegos drina z kaktusa czy ch** wie z czego + jeszcze troszke pifka lanego mi na twarz przez dziewczyny ( znaczy do ust;))) A tak wogole to w ostatnim tygodni roku szkolnego wliczajac w to rowniez zakonczenie roku wydalem..........ponad 150 zl na alko dlatego narazie nie wybieram sie na zadne imprezy gdzie trzeba samemu sie zaopatrywac. :D

george
13th July 2005, 14:25
ja se tak o jakiego¶ czasu jednego ¿uberka dziennie funduje.....a w pi±tek biba na maXa 18stka kumpla yeah :cheesy: :afro:

Reich86
13th July 2005, 14:48
A ja tam preferuje wódzie, ostatnio by³em chory i w weekend siedzia³em w domu ale w taki normalny to 0,7 l czystej trzeba zrobiæ w sobotni wieczór :D

GApa
13th July 2005, 22:04
ja se tak o jakiego¶ czasu jednego ¿uberka dziennie funduje.....a w pi±tek biba na maXa 18stka kumpla yeah :cheesy: :afro:

No 1 pifko dziennie to absolutna podstawa . Niewyobrazam sobie dnia bez pifka . Zubr dobre pifko ale i tak wole Leszka :D

MyShQa
13th July 2005, 22:06
Okocim Palone........ :afro:

Hunti
13th July 2005, 22:09
Kurde, i jak tu nie mowic, ze Polska nie jest krajem pijakow? Widze ze tu niektorzy mlodzi juz dluuuga brode ze soba maja :D
A ja wam powiem, ze jako 13 letnia dziecynka :D to pije ZYWCA, tylko ze tego gazowanego, konkretnie wode mineralna - dodam jeszcze tylko tak, zeby was zniechecic, ze wydaje mi sie, ze "slaba" plec nie lubi zamroczonych piwem gosci :D

Przemyslav
13th July 2005, 22:12
No 1 pifko dziennie to absolutna podstawa . Niewyobrazam sobie dnia bez pifka .

bardzo dobrze to znam :):)

GApa
13th July 2005, 22:15
Kurde, i jak tu nie mowic, ze Polska nie jest krajem pijakow? Widze ze tu niektorzy mlodzi juz dluuuga brode ze soba maja :D
A ja wam powiem, ze jako 13 letnia dziecynka :D to pije ZYWCA, tylko ze tego gazowanego, konkretnie wode mineralna - dodam jeszcze tylko tak, zeby was zniechecic, ze wydaje mi sie, ze "slaba" plec nie lubi zamroczonych piwem gosci :D

oj lubi lubi :P Szczegolnie gfry sama jest zamroczona :D

croolik
13th July 2005, 22:23
Hunti:

wydaje mi sie, ze "slaba" plec nie lubi zamroczonych piwem gosci

Lubi, tylko sama musi byæ w podobnym stanie, b±d¼ sama chce wykorzystaæ sytuacjê (tak, tak, znam takie, które w ten sposób dzia³aj±).

aga
13th July 2005, 22:23
ej no hunti co ty opowiadasz-wyluzuj troche dziewczyno chociaz w wakacje se troche ¿ycia pouzywaj-ja to bardzo duzo uzywam bo od wrze¶nia ide do katolika wszystko przez moich wrednych rodziców. Ja polecam lecha na ka¿d± okazje a fiñsk± na ¶wiêto. Nie myslcie ¿e ja jakis pijak jestem ale wakacje=wolno¶æ któr± trzeba uczcic w koñcu to tylko 1/6 roku

Przemyslav
13th July 2005, 22:27
chociaz w wakacje se troche ¿ycia pouzywaj

:D:D:D <szok> :D

to pije ZYWCA, tylko ze tego gazowanego, konkretnie wode mineralna - dodam jeszcze tylko tak, zeby was zniechecic, ze wydaje mi sie, ze "slaba" plec nie lubi zamroczonych piwem gosci

no i tu sie tesh zgodze :):) ja za dnia zywiec ale bez gazu :D na rowerek itp.. :) a co do gosci hmmm :) w swoich ekipach jak sie kazdy zna to mozna, ale jak na podryw czy randke noto pewnie ze nie wypada chlac jak swinia w korycie :D

Hunti
13th July 2005, 22:28
aga - ta, finska na swieto, juz sobie wyobrazam swieta w rodzinie - niepelnoletnie dziecko daje rodzicom finska w prezencie pod chonike :D
Nie mam zamiaru sobie tak uzywac, zeby spedzic wakacje na izbie wytrzezwien ,wielkie dzieki ,wole sobie pojechac w gory, czy cos takiego :P

takelbery
13th July 2005, 22:33
Masz racje, ale górach też izby są hehehe

Ja jednak wole swoją Coca-Cole :D

croolik
13th July 2005, 22:37
takelbery:

ale górach te¿ izby s± hehehe

W Zakopanem w³a¶nie zlikwidowali. Zreszt± nied³ugo wszystkie zlikwiduj±, gdy¿ w UE taki twór nie ma racji bytu. Nietrze¼wymi zajmuja siê szpitale.

Hunti
13th July 2005, 22:40
Lol, jeszcze lepiej - wakacje w szpitalu, pod kroplowka :P
Wole nie byc takim hardkorem i jednak zaczekac jeszcze troche z tym piciem. Sprobowalam raz (jak mialam 6 lat to ponoc trzeba bylo przede mna piwo chowac, bo ciagle tylko wolalam "Nalej mi, nalej mi !;D ) i mi niestety nie smakuje - moze to kwestia wieku ?:D

takelbery
13th July 2005, 22:45
Sprobowalam raz (jak mialam 6 lat to ponoc trzeba bylo przede mna piwo chowac, bo ciagle tylko wolalam "Nalej mi, nalej mi !;D )

Ile wypiłaś ??:D Nie spoko masz racje Hunti, szczerze mówiac ja sobie bardzo cenie dziewczyny, które potrafią nie pić :D Bo to też trzeba umieć pić :D

Przemyslav
13th July 2005, 22:49
Pijana dziewczyna to dla mnie przekreslona dziewczyna na dluzszy dystans :):) Hunti baw sie dobrze, a napic sie jesio zdarzysz w zyciu nie raz :):)

Hunti
13th July 2005, 22:50
Jak mialam szesc lat? Nie liczylam ,pewnie bym stracila rachube :P
A jak probowalam ostatni raz to moze 1/4 szklanki, a potem odstawilam :Mnie wiele wysilku to nie kosztuje... Po prostu widze piwo i otwieram swoje zywca, patrzac z wyzszoscia na pijacych :D:D:D

MyShQa
13th July 2005, 23:37
ufff, na szczescie w sylwestra sie nie spi³am :lol:

ejj no kurcze pic to trza umic :P a raz kiedys moze sie komus zdazyc ze bedzie do domu niesiony (niekoniecznie swojego :D), pozatym jak facet wypije 1-2 piwa, to sie staje bardziej rozmowniejszy, otwarty, ale cholera dopiero po 5 robi sie szczery :lol:

aga
14th July 2005, 08:41
nie umie ¿eby od razu sie upijaæ w trzy d***! A ja nie jestem ani w szpitalu ani i¼bie wytrze¼wiej. Znowu mój post zosta³ ¼le zrozumiany-mówie o napiciu sie, nie sugeryruje ¿eby od razu ca³a butle fiñskiej wypiæ chocia¿ jest raczej s³aba, ale zbyt kosztowna

oleger
14th July 2005, 08:45
masz racje Aga jak pic to z kulturk± szkoda ze nie zawsze sie da :cheesy:

Hunti
14th July 2005, 09:29
aga-
A ja podzielam zdanie swistaq, ze napic sie jeszcze zdarze, mam nadzieje, ze jeszcze cale zycie przede mna... Ja po prostu uwazam to za glupi szpan, gdy grupa 14,15 latkow zbierze sie gdzies i pije, przeklinajac (bo zazwyczaj tak i jest)...
Do picia tez trzeba troche "dorosnac" ;)

aga
14th July 2005, 11:47
Droga Hunti ja w czasie roku szkolnego to praktycznie nie pije wcale, jedynie w wakacje ¿eby rozdzieliæ zakuwanie od porz±dnych wakacji, a grupowo to jak sie pije to w jakims klubie albo dyskotece-nie roimy tego pod sklepem!!! No i nigdy mi sie nie zdarzy³o ¿eby sie upic jako¶ bardzo i jeszce wyzywaæ przypadkowych ludzi. Tak jak mówie napic sie czyli 2,3 piwa góra i tyle wed³uhg mnie wystarczy ¿eby sie rozlu¼niæ a ¿eby swoim zachowaniem nie dokuczyæ komu¶ albo ¿eby sie za siebie wstydziæ. Wszytstko z miar±
PS A to Roman G. odnosi siê mo¿e do Romka Giertycha?

Hunti
14th July 2005, 11:50
Nie mowie o tobie :)
Nie mam nic przeciwko, jak ktos to robi kulturalnie, w jakims przystosowanym do tego miejscu (nie wiem w parku, w domu... Byle nie pod sklepem ,tak zeby ludzie bali sie wyjsc :/), ale jak ktos sie upije jak swinia, wyzywajac wszystkich dookola to sie robi glupie :/
Ja po prostu jestem i bede (chyba!:D) malym abstynentem...

miror
14th July 2005, 11:55
ja jestem abstynentem rowniez :) rozne rzeczy sie w zyciu robilo :D ale ogolnie nie pije ;] i ci co pijom szanujom mojom postawe i jest gitara :afro:

Shibby
14th July 2005, 12:01
A ja mogê piæ, bo jak siê upijê na ca³ego to nie robiê siê wandalem. Znajomi mówi±, ¿e na fazie, to jestem najbardziej wyluzowanym go¶ciem na ¶wiecie. :)

aga
14th July 2005, 12:03
No i bardzo dobrze Hunti tylko wyobrax sobie ¿e ty z pewno¶ci± chodzisz do normalnej szko³y a ja bêdê musia³a sie zrobic od wrze¶nia jak±¶ pustelnica id±c do katolika nie dziw sie ¿e chce sie wybawiæ bo czarno widze moje ¿ycie dalej. Ale co do tych ¿uli podsklepowych to sie ca³kowicie zgadzam, ja tez czasami nie mam ochoty i¶æ do sklepu bo stopja tam w drzwiach rozpartych kilku sie g³upio ¶miej± co drugie s³owo to k****** i p******* i mnie jeszce zaczepiaj± no nie tylko mnie oczywi¶cie. I jeszce sie ze sprzedawczyni± wyk³ócaj±-po prostu ¿enada

Hunti
14th July 2005, 12:12
"No i bardzo dobrze Hunti tylko wyobrax sobie ¿e ty z pewno¶ci± chodzisz do normalnej szko³y" -Taaa...We wrzesniu ide do szkoly francuskojezycznej, 10 godzin tygodniowo francuza + gratis ostry zap.... nie powiem co :P
"I jeszce sie ze sprzedawczyni± wyk³ócaj±-po prostu ¿enada" - Ja raz stalam 20 minut w kolejce, bo zul przede mna "dyskutowal" ze sprzedawczynia ;)

Przemyslav
14th July 2005, 12:12
Znajomi mówi±, ¿e na fazie, to jestem najbardziej wyluzowanym go¶ciem na ¶wiecie.

to musimy sie kiedys styknac :D:D po przeprowadzeniu wielu obserwacji, sa mozliwe 4 stany u faceta %%%: romantyk (klei sie do wsio dziewczyn), agresor (za duzo odwagi i glupoty), jajcarz albo spi ze zmeczenia :D Tak jak Shibby najczesciej popadam w stan 3 :):)

Shibby
14th July 2005, 12:34
Ostatnio na imprezie w gronie znajomych mia³em 1 i 3 stan po³±czony. :P To jest zabawia³em wszystkie dziewczyny, ¿e siê na ¶mieræ ma³o nie zap³aka³y. :)

aga
14th July 2005, 12:36
Hunti co ty gadasz! Ja to bym ze szczêscia skaka³a gdybym mia³a 10 h francuskiego! Teraz uczy³am sie niemca(koszmar) a dodatkowo francuskiego ale tego by³o strasznie ma³o i wybra³am sobie szko³y gdzie jest francuski obowi±zkowy(nie mia³am du¿ego wyboru 3 szko³y w tym jedna gdzie bym sie nie dosta³a za nic) no i pad³o na katolika. Je¿eli u¶miecha ci sie codziennie przed lekcjami do kaplicy chodzic, uczestniuczyc w ¶rodowych, pi±tkowych i sobotnich mszach, modlic sie przedf ka¿d± lekcj±, 5 religii, comiesiêczne wyjazdy do czêstochowy i postne dni to sie zamieñ!!!No nie mówi±c juz o mundurki i zero makija¿u-oczywiste. Tyle tylko ¿e mówi± iz babka od francuza jest zaanga¿owana, taka z pasj± i siedzi po lekcjach i cos doodatkjowego robi jak kto¶ chce

Hunti
14th July 2005, 12:43
Muahaha :> Dobra, dobra ,z tym francuskim to by sie sprawdzilo w praktyce. Ja tez jestem szczesliwa, ale nie na tyle zeby skakac :D
A co do twojej szkoly to nie zazdroszcze, jedyne co bym przetrwala, to psotne dni, bo nienawidze miesa - ryba moze byc :D

aga
14th July 2005, 13:02
a jaka to szko³a je¿eli mo¿esz zdradziæ bo mo¿e znam? A napewno by mi sie nie znudzi³o skoro z w³asnej woli namawiam pani± ¿eby nam wiêcej zadawa³a i czê¶ciej robi³a kartkówki, prosze j± o poszerzaj±ce zadania (wszyscy mysl± ¿e zwariowa³am) no i sama siê jeszce poduczam równiez teraz . Po prostu to moje hobby jak dla innych np. sport

Hunti
14th July 2005, 13:18
Tez moje hobby, mam nadzieje ze za kilka lat bede znac francuza

www.zmichowska.pl
tu jest streona ,nie chce mi sie pisac, mzoesz chyba troche poczytac - tlyko niestety szkola w Warszawie :]

GApa
14th July 2005, 14:42
ludzie spokojnie 13 lat dla dziewczyny to jest moim zdaniem troche malo zeby sie rozpijac :D czyli Hunti prawidlowo robisz :lol: ja naprzyklad znaczy inaczej:p W moich oczach dziewczyny z podstawowki starcily w gimnazjum gry sie zbyt przepijaly i szpanowaly przeklinajac . Zreszta to widac czy ktos przeklina dla szpanu czy nie - i to bardzo wyraznie widac . Ja tam czesto w gronie kumpli sobie poprzeklinamy ale nie widze w tym nic zlego bo jest to z umiarem a nie co drugie slowo to ku**** , zreszta jeszcze co do dziewczyn to ja sie kieruje taka zasada ; dziewczyny pijane sa poje**** :D Nie mowie tutaj ze dziewczyny nie powinny pic oczywiscie . wszystko jest dla ludzi ale z umiarem:p

takelbery
14th July 2005, 15:14
Tak samo ze słownictwem sztuką jest wiedzieć kiedy można uzyć. W rozmowie z dziewczyną nigdy mi sie nie zdarza nawet jeśliona przeklina :D bo ma powody. Ale wystarczy ze z kumplem gadam luźnie i padnie nie jedno k... i p.... hehe ale ogólnie mówie poprawnie :D Co do picia też jestem zdania ze Hunti ma czas ale sądze że i nawet 15 lat to mało :/ Takie jest moje zdanie. Oczywiście jeżeli Aga pije te 2,3 piwa a jakiś czas to ok nie mam nic przeciwko jeżeli tylko na tym sie kończy.

aga
14th July 2005, 15:59
zaczyna sie 24 czerwca a koñczy 31 sierpnia :D I tak jestem zielona nie pamiêtam ¿ebym kiedys sie upi³a w przeciwieñstwie do moich kole¿anek ale ja te¿ nie lubie szpanowac wiêc powiedzia³am ¿e nie upije sie tylko dlatego ¿e one tak robi±, tylko ¿e teraz mam status ¶wiêtej. No ale trudno siê mówi aj nienawidze szpanerów wiec sama szpanowac nie bêdê

takelbery
14th July 2005, 21:05
Ja sobie teraz popijam zimnego FREEQa i musze przyznać że naprawde dobre jest :D

Hunti
14th July 2005, 21:17
A freeq'a to i ja skubne, ze wzgledu na to, ze jestem slaba mloda plec to lubie takiego "memla" bezalkoholowego i smakowego wypic - ale nie caly szesciopak, bo mnie piwo w duzych ilosciahc po prostu nuzy i "meczy". Po prostu go nie lubie :]

GApa
14th July 2005, 21:18
Ja sobie teraz popijam zimnego FREEQa i musze przyznaæ ¿e naprawde dobre jest :D

kurde jakos jesio nie pilem :P A jak sie pije tak jak na reklamie :lol:

takelbery
14th July 2005, 21:19
kurde jakos jesio nie pilem A jak sie pije tak jak na reklamie

Normalnie :D jak inne piwa bo to polska :D

Hunti
14th July 2005, 21:22
Ta, reklama jest niezla... Zwlaszcza ten koles, kory wyglada jak przeniesiony z lat 20 do lat wspolczesnych na dyskoteke :]

GApa
14th July 2005, 22:06
A tam niezla :D Dobra jest ta nowa PZU o wariatach na drogach :D

Hunti
14th July 2005, 22:20
Wzium, wzium ;)
nie no, z powaznych spraw nie ma sie co smiac, ale trzeba przyznac, ze fajnie to wyglada- tylko mi dac takie biale wdzianko "Uwazaj na chochliki na forach ;)"

Przemyslav
15th July 2005, 03:53
Wypilem dzisiaj 3 browce i wypas jestem trzezwy :) z buta szedlem z pietryny do domu :D masakra to wytrzezwialem :):) ale co pietryn zeszlismy to nasze :) mala przygodaze straza wiejska :D

oleger
15th July 2005, 15:14
no no to gratulacje swistaq :D

GApa
15th July 2005, 15:45
taaa to sluchajcie historyjki z zycia wzietej :D
kumpel mi niedawno opowiadal ze zgarnela ich policja bo jak sie naj***** to im odbilo i przewrocili kosz na smieci (taki duzy) w nocy. i dorwala ich policja i zawiezli ich na komende . Kazali im dmuchac w balonik , kazdy z nim wypil po 3 czy 4 broko pluz ciagneli wodke na 4 z gwinta(wiem wiem ze malo:P)Ale teraz co sie okazalo u wszystkich po 2 promile we krwii a kumpel 0.1 :D :D :D pytali sie go nie podajac mu wyniku kiedy pil to piwo( powiedzieli ze tylko 1 kazdy wypil :P ) no to on mowi ze niedawno bo sie zlakl ze ma strasznie duzo bo najwiecej z nich wypil a tu ).1 heheheh , albo on jest tak mocny albo im nawalil "balonik"

PS. teraz bedzie mial sprawe w sadzie bo tej samej nocy ktos zniszczyl jakas fure i ich podejrzewaja ale to nie oni - przynajmniej tak mowil :lol:

george
15th July 2005, 16:00
a ja se dzis ide na 18stke do kumpla i tam siê natankuje du¿ych, zimnych i z³ocistych browarków :cheesy:

Przemyslav
15th July 2005, 19:06
pamietajcie przed kazdym dmuchaniem w balonik, jesli jest tylko mozliwosc, to psiknicie sobie na usta alob deliaktne w jakims dezodorantem, jak huhasz to balonik gupieje :):)

GApa
15th July 2005, 19:49
Taaa jeszcze lepiej odswiezaczem :D :D :D Stoich normalnie mowisz normalnie a tu 2-3 promili :P

snajper
15th July 2005, 22:02
braciszek poszedl na dyske wieczorem....ile to on browcow przemycil w plecaku jak sie mama zapytala po co mu plecak, to mowil ze musi koledze ksiazki oddac :D:D

Hunti
15th July 2005, 22:09
Moja znajoma szla raz na dyskoteke z plecakiem pelnym piwa to miala dwie wpadki - jedna jak ja zlapala mama (kolezanka po prostu dala dyla z domu...),a drugi raz jak sie szamotala z nauczycielka o plecak ( nie chciala jej wpuscic na sale z plecakiem :D) to uslsyzala brzek szkla, otworzyla, a tam pelno piwa :D:D:D

takelbery
15th July 2005, 22:19
Hunti, ona teżma 13 lat ?? :shock:

Hunti
15th July 2005, 22:31
Tak ,to jest w tym wszystkim najlepsze...
Myslalam ze jej chyba nigdy juz nie zobacze, bo kryzk jej matki to bylo u mnie slychac :shock:
zreszta sie nie dziwie ,ja gdyby moja corka 13 letnia uciekla z domu z piwem pelnym plecaka tez nie bylabym zadowolona - mlodziez sie deprawuje :P

takelbery
15th July 2005, 22:39
O kurde, szok nie wiem co powiedzieć :shock:

Ciekawe kto jej piwo sprzedał :?: :?: :?: No i wychodziła z domu to musiała je tam trzymac :shock:

Hunti
15th July 2005, 22:43
Dziwisz sie?Mowi, ze moi rowiesnicy potrafia juz stac i w dzien sobie piwo pod sklepem zbiorowo pic - trudno, ich wybor, dlatego podkreslam, ze jestem malym abstynentem.
Piwa nikt jej nie sprzedal - kupil jej starszy brat i dal. A trzymala chyba w lodowce przed rpzysjciem mamy, a jak rodzice przyszli to zapakowala do plecaka i chciala z nim isc na dyskoteke :| :| :|

Blej
16th July 2005, 00:36
Czemu siê dziwiæ, ostatnio na biwaku niektórzy moi koledzy wodke pili :P A pó¼niej jedne z nich tak siê kiwa³ :wink:

aga
16th July 2005, 10:38
Naj¶mieszniejsze jest to ¿e w jakis duzych marketach to piwa nie psrzedadz± ale ze sklepu który stoi tuz pod szko³a albo przedszkolem to sprzedzadz± wszystko :D Sama widzia³am jak kiedys sz³am ¿e jakiemus dizecku (6,7 lat) go¶ciu spzreda³a 3 butelki piwa. Mo¿e stwierdzi³ ¿e to nie dla niego bo za ma³y, lol

GApa
16th July 2005, 12:44
No bo pewnie nie dla niego :D Tylko dla "tatusia"

Darkthrone
16th July 2005, 12:47
Sama widzia³am jak kiedys sz³am ¿e jakiemus dizecku (6,7 lat) go¶ciu spzreda³a 3 butelki piwa.

I pomy¶leæ, ¿e czasami odemnie dowód wo³aj± :wink: :lol:

Hunti
16th July 2005, 13:17
lol... No wiecie, moze ten "maly" byl nadzwyczaj wyrosniety i mial brode... Wiecie, za kilka zlotych sprzedawcom zdarza sie pomylic wiek :D

kris
16th July 2005, 20:59
[qoute]Ja po prostu jestem i bede (chyba!) malym abstynentem...[/quote]
Oby, oby. Ja jak juz pisalem w zyciu kropli alkoholu w ustach nie mialem(poza 18 na ktorej musialem niestety cos wypic-konkretnie 2 szklaneczki Cin-cin'a).Mnie zastanawia jak alkohol moze w ogole ludziom smakowac ?A picie na wycieczkach, zabieranie piwa przez osoby niepelnoletnie(zwlaszcza w przedziale 14-16 lat)cholernie mnie wkurza. Nie wiem czy im sie wydaje ze sie bardziej "mescy" , silniejsi, odwazniejsi, a przede wszystkim lepsi od rowiesnika zrobia, jak sie spija ?

aga
16th July 2005, 21:02
chca siê rozkrêcic kris i robiæ ro¿ne "fajowskie" rzeczy których by normalnie nie mieli odwagi zrobic ¿eby zaimponowac innym ¿eby uwa¿ali go za twardziela. Taka ideologia

kris
16th July 2005, 23:23
chca siê rozkrêcic kris i robiæ ro¿ne "fajowskie" rzeczy których by normalnie nie mieli odwagi zrobic ¿eby zaimponowac innym ¿eby uwa¿ali go za twardziela. Taka ideologia
Ideologia powiadasz ? Dla mnie tak samo niezrozumiala i glupia(zeby sie gorzej nie wyrazic)jak ideologia(tudziez "wyczyny", bo nie wydaje mi sie zeby zabijanie ludzi moglo byc ideologia) Al-Kaidy i reszty terrorystow na swiecie.

aga
17th July 2005, 13:24
no dok³adnie o tym samym sobie pomysla³am. Ogólnie stwierdzam ¿e niektórzy ludzie s± dziwni i czsami nie da siê wszystkich zrozumiec-zostawmy to psychologom

Hunti
17th July 2005, 15:49
kris - Ta, tez tego nie cierpie - mam na mysli osoby w przedziale wieku wlasnie 14-16 lat, ktore staraja sie cos udowodnic... Nie za bardzo wiem co? To ze sa "dorosli", jezeli chleja piwo codziennie?

aga
17th July 2005, 17:27
nom najwyrazniej ale jak przychodza obowi±zki to muz nie s± dorosli wtedy

Hunti
17th July 2005, 17:43
Nie tylko obowiazki, takze konsekwencje tego co zrobili po pijaku... Wtedy dopiero staja sie na powrot dziecmi.
Wszyscy slyszymy przeciez codziennie w radiu, telewizji, czytamy w gazetach jak pijani ludzie wyprawiaja jakies "herezje"... Chociazby bardzo glosna sprawa, kiedy dwojka kolegow wyrzucila studentke z pociagu... Krew zalewa, przeciez oni "zaluja". Szkoda tylko ze nie pomysleli o tym wczesniej.
Wlasnie dlatego pic tez trzeba umiec ;)

GApa
18th July 2005, 13:59
o nie nie tutaj racji nie masz absolutnie. Po prostu ci ludzie tacy juz byli , jak to sioe mowi " to bandziory" Jesli normalnie masz dobry fajny charakter , masz poczucie humoru i wogole wiadomo o co chodzi to napewno nigdy nic Ci nie odwali takiego . Mi jak jestem opijany nigdy nie pszyszlo do glowy zeby kogos bic czy cos rozpier**** :lol:

aga
18th July 2005, 14:06
tak sobie mówia ¿eby kare mniejsz± dostac. a najbardziej to mnie wkurza jak dzieciaki nie maja co robic to sobie gaz z zapalniczki wdychj±, biedne kotki za ogon wieszaja (kocham koty wiec to mna wstrz±snê³o) albo tak jak mój kolega bierze sobie jakims olejem czy czyms smaruje rêke lub noge i zapa³kami trze, az mu siê taka blizna zrobi i jeszce lata z tym i sie wszystkim chwali a oni go jeszce dopinguja i sie sami przescigaja w g³upotach. Nie rozumiem takiego zachowania

george
18th July 2005, 15:37
no có¿ by tu napisaæ. g³upota ludzka nie zna granic!

GApa
18th July 2005, 22:41
U m,nie w klasie gosc tez tak robil . W 2 liceum :shock: Ale kazdy z niegi brechtal i mowil mu ze jest po******bo jest. :D

Przemyslav
19th July 2005, 15:01
ja tam pije codziennie zlociste bo goraco :D:D ogrodki na plazy full wypas :D:D ja pije bo starzy tysh pija w pokoju wodke :D

oleger
19th July 2005, 22:14
ale Ci Dobrze Swistaq :afro: ¿yæ nie umieraæ :cheesy:

GApa
20th July 2005, 09:45
Ja kurcze tez pije codziennie zlociste :D Ale az tak do smiechu to mi nie jest bo dziadek na wsi cala hcta rozpier**** i dach wlasnie zmioeniamy i calymi dniami od 7 do 20 trza sie oza****** Ale dzis jakos narazie jeszcze nie poszedlem :D

Shibby
20th July 2005, 10:42
Oby, oby. Ja jak juz pisalem w zyciu kropli alkoholu w ustach nie mialem(poza 18 na ktorej musialem niestety cos wypic-konkretnie 2 szklaneczki Cin-cin'a).Mnie zastanawia jak alkohol moze w ogole ludziom smakowac ?A picie na wycieczkach, zabieranie piwa przez osoby niepelnoletnie(zwlaszcza w przedziale 14-16 lat)cholernie mnie wkurza. Nie wiem czy im sie wydaje ze sie bardziej "mescy" , silniejsi, odwazniejsi, a przede wszystkim lepsi od rowiesnika zrobia, jak sie spija ?[/quote]

Owszem, mo¿e ludziom smakowaæ. Piwo siê pije dlatego, bo smakuje. Jak komu¶ nie smakuje to nie pije i ju¿.

Natomiast, gdy kto¶ pije wódkê to na pewno nie dlatego, ¿e mu ona smakuje, bo tak nie jest. Wódkê pije siê tylko w jednym celu - ¿eby siê upiæ. Ale te¿ musi byæ ku temu sensowny powód. Je¿eli pije siê wódkê na jakiej¶ imprezie, ¿eby by³o weselej i wogóle to nie widze w tym nic z³ego. Jak kto¶ siê upija, ¿eby potem odwalaæ jak±¶ kaszanê, ¿ygaæ itp. to ju¿ nie jest takie OK.

Reasumuj±c: Alkohol nie dla ka¿dego. :)

CZESTER
20th July 2005, 14:09
Ja pijê piwko jak mam chêtke. Ostatnio coraz czêsciej wiadowo-lato, gor±co :mrgreen: :mrgreen:

oleger
20th July 2005, 14:36
tylko ¿eby nie by³o za czêsto Czester :lol: co za duzo to niezdrowo :D

GApa
20th July 2005, 21:04
Z piwem nie da sie przesedzic :D Tak jak mowilem 1 piwko dziennie to podstawa , ostatnio u mnie 2 dziennie wychodzi od jakiegos tygodnia a nawet z nakladem liczac ostatnia sobote :lol:

Hunti
20th July 2005, 21:27
Gapa - nie da ?:D
Czekaj, czekaj zobacyzmy jak bedziesz wygladal po trzech szesciopakach piwa i po butelce wodki :D

aga
21st July 2005, 09:49
obawiam sie ¿e po roku bedziesz mia³ takie czerwone oczy i prysze na twarzy, lepiej nie przesadzaj, znam z doswiadczenia(nie mojego)

snajper
21st July 2005, 10:05
hehehe
znam z doswiadczenia(nie mojego)

taaaaaaaaaaaaak, a swistak siedzi,bo sie tak spil ze wstac niemoze :D

george
21st July 2005, 17:26
jak bedziesz wygladal po trzech szesciopakach piwa i po butelce wodki :D

jak bym tyle wypil to ju¿ by mnie nie by³o..ostatnio mnie niesli do domu jak wypi³em 0,5L vódki, 3¿ubrach i 0,3 szampana ruskiego hehe ale mia³em lute OOOh

Hunti
21st July 2005, 17:54
"taaaaaaaaaaaaak, a swistak siedzi,bo sie tak spil ze wstac niemoze Very Happy" -
haha, swistaq, pijaku nasz forumowy jeden :D Ciekawe po czym on tak ma, chyba musial prozadnie cos sie napic...
"ostatnio mnie niesli do domu jak wypi³em 0,5L vódki, 3¿ubrach i 0,3 szampana ruskiego hehe ale mia³em lute OOOh" -
lool, ja to bym wolala nie byc niesiona przez tlum, jeszcze by mnie gdzies zaniesli tka ,ze bym do domu nie wrocila spowrotem :P

Shibby
21st July 2005, 18:35
hehehe
znam z doswiadczenia(nie mojego)

taaaaaaaaaaaaak, a swistak siedzi,bo sie tak spil ze wstac niemoze :D

Swistaq to siedzi, bo sreberka byly kradzione. :P

Przemyslav
22nd July 2005, 15:32
Swistaq'a ni ma na forum to jush obgaduja :P:P Ja wspomagam polski przemysl chmielowy :) Teraz Polska :D polskie browary na francuski rynek, po hydraulikach i pielegniarkach :)

aga
22nd July 2005, 19:35
oj, nie rozczulaj sie tak bo do³±czych do klubu z³amanych i zawiedzionych serc!!!

Bartek
23rd July 2005, 16:14
ostatnio mnie niesli do domu jak wypi³em 0,5L vódki, 3¿ubrach i 0,3 szampana ruskiego

Hanti po takiej ilosci to by cie zaniesli ale do kostnicy taka ilosc alkoholu przezywaja tylko rosjanie a w twoim wieku taka ilosc ?.Cos tu krecisz :afro:

Hunti
23rd July 2005, 16:49
Bartek - czytaj uwazniej ,to nie ja to napisalam :P
swistaq - tak, trzeba nas promowac za granica :D ao browarach proponuje wyeksportowac te piekne swistaQi co gwizdza przy straganach na zakopanem :D

Przemyslav
25th July 2005, 12:11
wyeksportowac te piekne swistaQi co gwizdza przy straganach na zakopanem

w Lodzi tysh ich duzo w sklepach jak sie wchodzi to pogwizduja :D:D

Hunti
25th July 2005, 13:19
Jasne, jak bylismy na koloniach to jedna kolezanka ze strachu cale stoisko zwalila :D Bo swistaq jej gwizdnal kolo ucha, a ona sie szybko odwrocila i zamachnela reka - niepowiem ,wlasciciel straganiku troszku sie wkurzyl :D

Bartek
26th July 2005, 11:34
Bartek - czytaj uwazniej ,to nie ja to napisalam

a to przepraszam Hanti zwracam honor do kieszeni :afro:

GApa
28th July 2005, 12:41
JAk tam bylo napisne 18 browarow i wodka !! No co wy ludziska . Najwiecej to tak w jedna noc to wypilem 10 browarow czyli wcale nie az tak duzo - a tak na marginesie po 6,7 browarze lepiej juz pic co innego bo browar wcale nie smakuje ale jak juz nie ma co innego do picia to sposob jest taki- wlac do ust jak najwiecej i przelknac wszystko za jednym razem i ze 4 takie serie i po piwku :D

Ronnie
28th July 2005, 12:49
Nigdy bym nie wypil 6,7 browarow :D
Nie chodzi o to ze chodzilbym naproty jak szkop(napewno bym byl :D ale nigdy tyle nie wypilem :) ) ale nie pomiescilbym takiej ilosc browara :?

GApa
28th July 2005, 12:59
No jak to nie :P Tylko ze by bylo trzeba sie odlac ze 6 razy :D

Hunti
28th July 2005, 13:05
I to jest powod dlaczego GApa ma w mojej opowiesci role pijaka :DDDD

Przemyslav
28th July 2005, 14:28
Tu jest Polska i tu sie pije :D:D <lol> :D

Shibby
28th July 2005, 15:56
Jak to kto¶ kiedy¶ powiedzia³:
Musimy ruskich do¶cign±æ! :)

-------------------------

PS. S³yszeli¶cie, ¿e kiedy¶ w Europie Zachodniej na etykiecie jakiego¶ piwa pisa³o:
Dawka ¶miertelna 2,5 %o - Nie dotyczy Polaków!
:D :D :D

GApa
28th July 2005, 21:39
No i wlasnie prosze panstwa powrocilem spod sklepu :D U mnie jest straszna burza a ja z kumplami wlasnie siedzielismy sobie i saczylismy pifka pod sklepikiem :D I podziwialismy zajefajnne blyski i robilismy foty heheh :lol:

edyta mowi o tym co jest napisane ponizej :P

PS. S³yszeli¶cie, ¿e kiedy¶ w Europie Zachodniej na etykiecie jakiego¶ piwa pisa³o:
Dawka ¶miertelna 2,5 %o - Nie dotyczy Polaków!

JA slyszalem o czyms takim tyle ze nie wiem czy to sie tyczy tego samego ale w tej wersji co ja slyszalem to bylo napisane> nie dotyczy polakow i rosjan :D :D :D

Ale tak serio to czytalem dzis czy wczoraj artykol na onecie odnosnie picia piwa w polsce i wynikalo z niego ze ten rok bedzie rekordowy pod wzgledem wypitego w Polsce piwa _ min. ze wzgledu na upaly. A spozycie wodko maleje w polsce 8) I to co tam pisali to w sumie prawda bo wiem po sobie bo tak juz pisalem codziennie pije przynajmniej 1 pifko :D

snajper
28th July 2005, 21:43
przeczytaj sobie GApa opowiesci forumowe Hunti (masz je w jej podpisie) grasz w nich glown± role....:D:D:D (cheche)

swoja droga Huntio, niewiesdzialem ze ja taki odwazny jestem :D

Hunti
28th July 2005, 21:46
lol, GApa ,prosze nie rob tego xD
A jak juz to zrobisz, to wiedz ze rpzepraszam ,ale innego forumowego pijaka nie znalazlam :D
snajper - jestes, terminateur :d chociaz nie az tak ,bo mi zuciles dziecko ,jak cie doganiali - to ma byc mezczyzna?!;d

GApa
28th July 2005, 21:47
przeczytaj sobie GApa opowiesci forumowe Hunti (masz je w jej podpisie) grasz w nich glown± role....:D:D:D (cheche)

swoja droga Huntio, niewiesdzialem ze ja taki odwazny jestem :D

lol ja nic nie wiedzialem :D o czyms takim bo mnie tu znowu troche nie bylo 8) zaraz zlukam :lol:

george
28th July 2005, 21:57
IT'S MILLER TIME - to jest piwo dobre na maXa, w³a¶nie siedze i se popijam

Przemyslav
28th July 2005, 22:05
IT'S MILLER TIME - to jest piwo dobre na maXa, w³a¶nie siedze i se popijamnoooooo przybij piatke :):) Miller The BEst :D:D ten klimacik amerykanskiego piwka :D

GApa
28th July 2005, 22:12
bueheheheh ale sie usmialem :D Pierwsze 2 odcinki the best ale 3 mi sie nie podobal jakos :P Naprawde wam sie wydaje ze jestem taki glupi :? Bo wsumie to uchodze za dosc inteligentnego i oczytanego , nawet w oczach nauczycieli > tyle ze podobno jestem leniwy :D A i pijakiem takim tez nie jestem wcale jak tam bylo opisane ale oglnie historyjka sehr gut ( po za odcinkiem namber fri oczywiscie :lol: )

Hunti
28th July 2005, 22:15
Sory ,sory GApa :D
To taka ironia, przeicez cie nie uwazam za glupiego i pijaka (a snajpera za terminatora, swistaqa za bobera i siebie za nietoperza :D)...

GApa
28th July 2005, 22:16
nie no luz wiem o tym hehehe :D :D :D brechtam sie

Przemyslav
28th July 2005, 22:32
mnie sie ten boberek podoba :D:D

kris
28th July 2005, 22:39
Opowiadanka sa naprawde bardzo fajne.No i jakies odmieńce-patrz odc.nr 1(sorry Hunti ze Cie tak nazywam) musialy sie znaleźc :lol: Ciekaw jestem kiedy w opowiesci pojawi sie 3 mod(czytaj:croolik) i jaką role by dostal.

GApa
28th July 2005, 22:46
Mi sie wlansnie wydaje ze moglo by byc inaczej i nawet powinno tzn.Role swistaqa powinien dostac croolik a swistaq niewiem moze np. cos ale moj kumpelosod picia :D :D :D Croolik pasuje na dowodce :P A Swistaq ze mna by byl nie zly :lol:

Przemyslav
28th July 2005, 22:57
A Swistaq ze mna by byl nie zly

nie bylo by rownych :D:D

aga
31st July 2005, 09:58
Skoro tematem jest piwo to ja polecam wszystkim na upa³y Reddsa, jest on ma³o procentowy doskonale gasi pragnienie i nie ma takiego normalnego smaku piwa. W upa³y ³atwiej siê chyba upic dlatego je polecam ale mój numer 1 zawsze bêdzie Lech

snajper
31st July 2005, 10:06
a ty to niezamloda jestes na takie doswiadczenie??? ojciec wczoraj na ognisku wypil 8 piw i nawet niezauwazyl kiedy, bo pil w tych duuuzych niemieckich kuflach co sie miesci 2-2,5 piwa :D

Shibby
31st July 2005, 10:23
Skoro tematem jest piwo to ja polecam wszystkim na upa³y Reddsa, jest on ma³o procentowy doskonale gasi pragnienie i nie ma takiego normalnego smaku piwa. W upa³y ³atwiej siê chyba upic dlatego je polecam ale mój numer 1 zawsze bêdzie Lech

Nieee! Tylko nie Redds! :P Jak mia³by piæ Reddsa to ju¿ wola³bym oran¿adê. :P Prawie to samo, a ile bym zaoszczêdzi³. :)

Je¿eli ju¿ kto¶ chce jakie¶ s³odsze piwo to Warkê Strong polecam.

A co do upalów to rzeczywi¶cie ³atwiej siê upiæ. :) Wyobra¿am sobie, jak by to by³o wypiæ ze 2 browary na ¶rodku Sahary. :P

Przemyslav
31st July 2005, 11:17
A co do upalów to rzeczywi¶cie ³atwiej siê upiæ.

Zjawisko bardzo dobrze znane i praktykowane :):)

Ronnie
31st July 2005, 14:34
I po co pic na sloncu? :P Od czego mam rap kanciape u siebie w piwnicy :mrgreen: :cheesy: :mrgreen:

GApa
31st July 2005, 16:43

Lech zgadzam sie najlepszy browar codziennie pije :D Ale reds to g****. A jesli chodzi o te piwa troche tansze to osobiscie preferuje ¯uberka :P

george
31st July 2005, 17:55
preferuje ¯uberka :P

ta ¿uberek bardzo przyjazne piwo jedno z moich THE BEST

Darkthrone
31st July 2005, 21:45
jest on ma³o procentowy

Odpada :mrgreen:

mi najbardziej podchodzi Tyskie i w³a¶nie ¯uberek :D

GApa
1st August 2005, 09:25
No widac podobne gusta :D A jeszcze . Jednym z gorszych piw jakie pilem jest tatra :lol:

Przemyslav
1st August 2005, 09:38
pij mleko bedziesz wielki i zielony :D:D jak shrek :D

oleger
1st August 2005, 10:43
a z browarków to ja preferuje Carlsberg
i debowe mocne dlugo wazone :mrgreen:

aga
1st August 2005, 10:52
Ja wam tylko powiem ze karmi jest najgorsze co mo¿e byc a juz gorsze niz cokolwiek to karmi czekoladowe. A jeszce okropny jest VIP z biedronki i z ¿abki jakies za 1,30 masakra. A ko³o mojej szko³y babaka taka z rosji sprzedaje litr wódki za 5 z³ to takie gówno ¿e jeden ch³opka zacz±³ slepn±æ po tym! W ¿yciu nie kupie alkoholu od ruskich

Krogi
1st August 2005, 11:21
A jeszce okropny jest VIP z biedronki i z ¿abki jakies za 1,30 masakra.
Nie wiedzia³em nawet za takie piwo jak Vip jest :D:D

Przemyslav
1st August 2005, 11:21
karmi czekoladowe

wiem bleeee, ja nie wiem jak siorki moga to pic :D:D jedyne co z takich wynalaskow lubie to Ginger :):):)

Krogi
1st August 2005, 11:30
Ginger :):):)
Daj imbiru :D:D

CZESTER
1st August 2005, 12:13
A ja lubiê popijaæ Heineken'a albo Carlsberg :mrgreen: :cheesy:

Shibby
1st August 2005, 12:21
No widac podobne gusta :D A jeszcze . Jednym z gorszych piw jakie pilem jest tatra :lol:

Tatra z³a? Hmmm, osobi¶cie nie znam nikogo kto by powiedzia³, ¿e te piwo jest z³e. Mo¿e nie najwy¿szych lotów, ale ¿eby od razu jedno z gorszych? :P

Dziwny gust masz. :P

jedno z gorszych to mo¿e byæ Z³oty Kur. :D

Darkthrone
1st August 2005, 12:47
karmi

raz siê napi³em karmelowego... ma³o brakowa³o i szybko bym zwróci³ :wink: :mrgreen:

lunatic
1st August 2005, 14:23
mUFcie co chcecie litewskie piwo najlepsze :P :thumbup: :dribble: , moge wymienic duuuuuuuzo ale to bendzie niesprawiedliwie, bo zadnego "musi" nie bedziecie wiedzieli, jak bendziecie mieli okazje sprubowac, gawrantuje sie nie zawiedzieci na nim :wink: (no jak mowi sie "w simje ne bez urodow" i my mamy kilka rodzaji okropnych "pif") ale wiekszosc jest gicior, z zagranicznych (nie wiem jak to pisze sie :P na nadpisy nie zwracam uwagi, najwazniejsze w srodku :wink: )tylko i TYLKO "budwiser" (wcale zapomnialem jak sie to pisze :x ) inne na moj smak sa "siki: :cheesy:
lunatic lubic piwo

aga
1st August 2005, 14:56
Shibby nie wiesz jak to jest wypiæ 2 browce na ¶rodku sahary? Ja wypi³am 3 Lechy na pe³nym s³oñcu ostatnio i powiem ci ¿e szybko sie w g³owie krêci ale pod wp³ywem s³oñca nie jest ci niedobrze i nie masz kaca, hehe

Shibby
1st August 2005, 15:04
Shibby nie wiesz jak to jest wypiæ 2 browce na ¶rodku sahary? Ja wypi³am 3 Lechy na pe³nym s³oñcu ostatnio i powiem ci ¿e szybko sie w g³owie krêci ale pod wp³ywem s³oñca nie jest ci niedobrze i nie masz kaca, hehe

Nie wiem, bo nigdy na Saharze nie bylem. :P Ale jak jest z 50 stopni C to sie moge tylko domyslac, jak sybko bierze. :)

A kac po piwie? :P E tam... :) Najprawdziwszy kac to jest po wódce. :D

GApa
1st August 2005, 16:58

Tatra z³a? Hmmm, osobi¶cie nie znam nikogo kto by powiedzia³, ¿e te piwo jest z³e. Mo¿e nie najwy¿szych lotów, ale ¿eby od razu jedno z gorszych? :P

Dziwny gust masz. :P

jedno z gorszych to mo¿e byæ Z³oty Kur. :D

O tych gorszych to pisalem majac na mysli , znaczy zle nie majac na mysli piw ponizej 2zl bo to nie sa piwa :D I tak podtrzymuje to tatra jest jednym z gorszych i wielu moich kumpli mysli podobnie nawet dzis kumple co zawsze pili tatre (2 ich) i co codziennie z nimi chodze na powko kuipili sobie po moim wplywe zubry i powiedzieli ze od tej pory tatry juz nie beda pic :P Znaczy ja ich dzis nie namawialem wcale tylko wczoraj sprobowali o de nie i im posmakowalo i dzis juz nawet pozyczali wiecej kasy bo chcieli zubra a nie tatre . Niewiem tatra to takie dziwne piwo - albo smakuje albo nie mi osobiscie jak na nia patrze to sie robi niedobrze 8)

psioter
20th August 2005, 20:12
w ka¿dym razie GUINESS pochodzi z Irlandii

snajper
20th August 2005, 21:14
czyzby ulubionie, ze sie zapytam psioter??

psioter
20th August 2005, 21:26
nie nigdy go nie pi³em , ale mój brat by³ w Dublinie (stolica Irlandii) w miejscu gdzie siê wyrabia ten napój. A moim ulubionym piwem jest browar £om¿a :D polecam 8)

snajper
20th August 2005, 21:33
:D:D gdzie to mozna kupic??? swistaq trza sprobowac...moze dobry browarek istnieje a ty wlewasz w siebie jakiegos szmelca:D

Przemyslav
20th August 2005, 21:42
a ty wlewasz w siebie jakiegos szmelca:D

taa plyn od spryskiwacza lub Borygo :D:D

psioter
20th August 2005, 21:46
ciêko w miarê go dostaæ, ale w sklepach typu polskie alkochole lub sklepach z du¿ym asortymentem tego typu powinno byæ 8)

ajaccien
20th August 2005, 22:42
piwo Łomża jest bardzo przyzwoite - byłem w te wakacje w okolicach Łomży i miałem okazję kilkakrotnie posmakować tegoż trunku mającego dwie zalety - całkiem przyzwoity smak i równie przyzwoitą cenę - nie jest to może nektar, ale w porównaniu do niektórych bardziej znanych i cenionych produktów browarskich jest całkiem przyzwoite - owszem - są piwa lepsze - ale są i gorsze...

psioter
20th August 2005, 22:57
w tamtych stronach jest tanie ale u nas w £odzi sytuacja wygl±da nieco inaczej, zreszt± u was chyba te¿ :D

ajaccien
20th August 2005, 23:12
owszem, w Warszawie nawet go nie widziałem, jakkolwiek pewnie jest dostępne, a to, że go nie zauważyłem zrzucam na karb mego roztargnienia... zapewne jest droższe, niż w okolicach w których jest ważone i miałem na myśli cenę, za którą piwo to można nabyć w Łomży i w tym regonionie kraju... ale masz rajcę Psiotrze, jest zapewne nieco droższe zarówno w Łodzi jak i w Warszawie...