View Full Version : Smycze
Maju
2nd January 2005, 18:52
Znalazłem stronę ze smyczami , może byśmy sobie zamówili z napisaem Alizee ? wiem, że chcieliśmy taki smycze
http://www.cd-box.org/
Przemyslav
5th January 2005, 08:07
Jush taki pomysl cosik Cobra mial ale nie wiem czy mu wypalilo :) Musisz sie go podpytac :)
Maju
5th January 2005, 18:44
Wiem, że był taki pomysł, ale nie wiedzieliśmy z kąd takie smycze wziąść a tu jest firma specjalna jak się zamówi to ci przyślą z nadrukiem jakim chcesz i kolor sobie możesz wybrać :) Zrobić Liste i zamawiać :wink:
croolik
5th January 2005, 19:26
Nie tak zrobić "listę i zamawiać", bo wypadałoby najpierw znać minimalną ilość jaką trzeba zamówić, ustalić wzór (projekt) i przede wszystkim znać cenę jednostkową.
Przemyslav
5th January 2005, 20:16
ta a minimum 150 sztuk :D:D kurde zeby chociaz nas tylu bylo :):)
Maju
5th January 2005, 20:29
Nie tak zrobić "listę i zamawiać",
przeciez wiem :wink: spokojnie ..... :wink:
---------------------------------------------------------------------
to słucham waszych wypowiedzi :wink: na jakim kolorze wzorze , jaki napis uważacie by był ładny ? żeby to ładnie wyglądało To co proponujecie ?
croolik
6th January 2005, 00:02
Ja bym jednak na twoim miejscu Maju mimo wszystko najpierw dowiedział się o przybliżony koszt i minimalne ilości. Po co się męczyć na darmo?
{Osobiście smyczy nie potrzebuję - nie używam. <żart mode on>Nie jestem psem :wink: <żart mode off>}
Przemyslav
6th January 2005, 00:53
jak to w dowcipie: po co facetowi krawat ? bo kazde bydle musi byc uwiazane :D:D
Maju
6th January 2005, 16:59
bardzo śmieszne są te wasze żarty :wink: a na poważnie to chciał bym naprawdę poczytać wasze opinie na temat jak sobie każdy wyobraża tą smycz z jakimi kolorami i z jakim napisem ? zróbmy wspólnie projekt .....
Przemyslav
6th January 2005, 20:49
ja tobym jak chcial jush to9 czarna smycz z logiem Lili (Alizee biale literki) :):)
Michel
6th January 2005, 22:04
bardzo śmieszne są te wasze żarty :wink:
Jakoś tak ironicznie zabrzmiało :wink:
Ja bym chciał mieć czarną smycz, ale żeby była jedna rybkka - logo J'en ai marre! :)
Maju
8th January 2005, 21:43
A nie lepiej biała smysz i na czerwono napis Alizee ? fajnie by wyglądało też :wink:
Przemyslav
8th January 2005, 21:57
A nie lepiej biała smysz i na czerwono napis Alizee ? fajnie by wyglądało też
no i np mala czerwonak rybka hmmm :):)
Maju
8th January 2005, 22:25
fajnie by wyszlo to :wink: To co ? trzeba się dowiedzieć ile co kosztuje
croolik
8th January 2005, 23:15
Powiedziałbym, że biała smycz nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem, gdyż jest raczej podatna na brud. Maju pochodź choćby jeden dzień w białej koszuli i spójrz na kołnierzyk. Nawet nie mówię o samym ryzyku poplamienia smyczy.
Maju
8th January 2005, 23:24
mówisz jak moja mama .... :wink: ale my się w błocie nie będziemy z nią tażać :cheesy: No ale fakt
Ale wogole to musimy sie dowiedziec ile co kosztuje :wink: i co w tym wszystkim chodzi
które wam się z tych np. widzą ?
http://www.cd-box.org/znadr/
chyba nie idzie zapisać to zróbcie prinscrina i już :D
Przemyslav
8th January 2005, 23:40
w białej koszuli i spójrz na kołnierzyk
no szminek mnostwo jest :):) <joke> hmm to ja obstawiam wersje czarna co mowilem z bialym logo :)
Michel
9th January 2005, 00:02
wersje czarna co mowilem z bialym logo
Albo czarno-czerwoną... też ciekawe połączenie... modne chyba ostatnio :wink:
Maju
9th January 2005, 12:17
To mi przesłali :
Witam, wszystkie podstawowe info są na www.cd-box.org . Minimalna ilość to 100 szt (4,93 zł/szt netto),
WARUNKI ZAMÓWIENIA
Realizacja zamówienia złożonego przez Zamawiającego u Wykonawcy podlega warunkom określonym poniżej. Złożenie przez Zamawiającego zamówienia oznacza akceptację niniejszych warunków.
1. Każdy projekt proszę przygotowywać w grafice wektorowej: *cdr (krzywe). Proszę nie importować plików typu *jpg do Corela! Zamiana grafiki na krzywe będzie podlegać dodatkowej opłacie w kwocie 250,00 zł netto. Po uzgodnieniu i naszej ocenie istnieje możliwość wstawiania małych obrazów w formacie *jpg.
2. Kolory powinny być definiowane tylko wg wzornika Pantone dla papierów powlekanych (C), przy czym nie gwarantujemy, że będą dokładnie jak we wzorniku a jedynie będą stanowić ich maksymalne przybliżenie (96-100%), przy nietypowych kolorach może wystąpić różnica o jeden numer Pantonu w górę lub w dół. Ilość kolorów oraz powtórzeń wzoru nie wpływa na cenę.
3. Zawsze zalecamy wykonanie testu. Test obejmuje wykonanie matrycy oraz 2-3 mb taśmy. Ewentualne reklamacje związane z projektem lub kolorem nie będą uwzględniane, jeśli dla zlecenia nie był wcześniej wykonany test. Koszt wykonania testu 150,00 zł. netto + koszty wysyłki. Wykonanie testu zawsze przedłuża termin wykonania konkretnego zlecenia.
4. Odległości między logotypami na taśmie mogą różnić się nieznacznie w stosunku do przesłanego projektu. Projekt zawieszki powinien stanowić powtarzalny wzór o długości max. 39 cali.
5. W przypadku druku dwóch różnych projektów z jednej i drugiej strony taśmy, należy pamiętać, iż projekty nie będą się pokrywać, czyli będą drukowane z przesunięciem.
6. Zastrzegamy sobie prawo ingerencji w projekt i ułożenie go we właściwy (z punktu widzenia technologii) sposób w uzgodnieniu z klientem.
7. Ze względu na podłoże (taśma) druk logotypów może być drukowany z pewną odchyłką od centrum taśmy.
8. Technologia produkcji taśmy nie pozwala nam na realizację zamówień z dokładnością do 1szt gotowej smyczy.
9. Przy ilościach do 1000 szt. rozrzut może być rzędu +/-10% ilości zamówionej np. zamówione 600 szt. to do odbioru od 540 do 660 szt. przy ilościach powyżej 1000 szt. rozrzut waha się w granicach +/-5% np. 1500 szt. zamówienia to do odbioru od 1425 do 1575 szt.
10. Jesteśmy w stanie przyjąć zamówienie z dokładnością do 1szt, ale wówczas cena wzrasta o 20%.
11. Dla smyczy żakardowych (tkanych) tolerancja zamówienia -2%+10%, tutaj projekt może być przygotowany również w formacie *jpg w minimalnej rozdzielczości 300 DPI, z podaniem kolorów wyłącznie ze wzornika stosowanej przez nas przędzy. Ograniczenie kolorów do 3 razem z tłem. Maksymalna długość powtarzalnego wzoru to 26 cm.
12. Przy smyczach naszywanych na drugą taśmę ( dotyczy to żakardu i haftu) wysokość wzoru nie może przekraczać 12 mm dla taśmy 20 mm naszywanej na 20 mm i 8 mm dla taśmy 15 mm naszywanej na 20 mm.
13. Przy smyczach haftowanych każdy projekt jest wyceniany indywidualnie ze względu na zastosowaną ilość kolorów (max do 8 ) oraz wielkości pojedynczego haftu, minimalna wysokość pojedynczego elementu wzoru (np. litera) to 4-5 mm.
14. Cenniki są kalkulowane dla warunków – długi odcinek 34 cale, krótki 5 cali, karabinek „rybka”, łącznik plastikowy w kolorze czarnym – zastosowanie innych długości, rodzajów karabinków, kolorów łącznika wymagają uzgodnienia i oddzielnej kalkulacji ceny.
15. Warunkiem realizacji projektu jest przesłanie zamówienia na cdrmusicbox@pro.onet.pl (na naszym formularzu w dowolnym formacie -*CDR, *JPG, * DOC, *PDF) + projekt oraz wpłata zaliczki w wysokości 40% wartości brutto na konto firmowe PPHU TADEUSZ Tadeusz Szepietowski - BRE SA OBD/Łódź 16 1140 2017 0000 4902 0244 5195 (Mulitibank) – pozostała kwota przy odbiorze. Inne warunki realizacji zamówienia ustalamy indywidualnie z każdym Klientem.
16. Terminy wykonania zamówienia jest ustalany indywidualnie w zależności od ilości zleceń w danym momencie. Z reguły jest to maksymalnie do 3 tygodni. Przy większych zamówieniach możliwość odbioru w ustalonych wcześniej transzach.
Prosimy zatem Szanownych Klientów o dokładne zapoznanie się z warunkami realizacji zamówień i wybranie wygodnej opcji.
Michel
9th January 2005, 13:49
100 szt (4,93 zł/szt netto),
Czyli 493 zł :|?? Nic dziwnego, że FC bankrutuje...
croolik
9th January 2005, 14:29
Maju, warunki zamówienia mogłeś już sobie podarować. Wystarczyło podać minimalną ilość i cenę.
Maju
9th January 2005, 17:58
Maju, warunki zamówienia mogłeś już sobie podarować. Wystarczyło podać minimalną ilość i cenę.
no mogłem :wink: ale się nic nie stało
Michel
10th January 2005, 11:19
ale się nic nie stało
Prócz tego, że cena niektórych do zawału doprowadziła :wink:
kubex
27th May 2005, 14:35
A może zamiast smyczy koszulki? Też można kupić. Dla mnie są ładniejsze od smyczy!
Przemyslav
27th May 2005, 15:53
A może zamiast smyczy koszulki? Też można kupić. Dla mnie są ładniejsze od smyczy!
Odyslam do http://www.alizee-forum.com/topic,10388,-sklepik-%3A%29%3A%29.html :arrow: :mrgreen:
kubex
28th May 2005, 11:37
Zapomniałem dodać że są cholernie drogie. :wink:
Bartek
21st June 2005, 14:56
Ja planuje sobie wybic niesmiertelniki na jednym napisze swoje dane a na drugim duzy napis ALIZEE http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54148295
CZESTER
21st June 2005, 15:43
Fajny pomysł........ :afro:
oleger
21st June 2005, 16:18
i mnie tesh sie podoba pomysł,, dobre te niesmiertelniki z wybitym napisem ALIZEE :D :lol: :mrgreen: :cheesy:
Przemyslav
21st June 2005, 17:05
tylko ze by byly dobre, zeby za miesiac nie zasniedzialy i zeby rdza nie wziela :D
CZESTER
21st June 2005, 18:08
zeby za miesiac nie zasniedzialy i zeby rdza nie wziela :D
No właśnie bo tak najczęsciej jest niestety.... :mrgreen:
Bartek
23rd June 2005, 18:37
zkad wiesz Czester miałes owy sprzet ?????? :afro:
Jakby ktos wiedział gdzie można dostać to ja chcę taki odcień szarego jka na okładce MCE... z czerwonym napisem Alziee i rybką!
Przemyslav
26th July 2005, 01:28
Jakby ktos wiedział gdzie można dostać to ja chcę taki odcień szarego jka na okładce MCE... z czerwonym napisem Alziee i rybką!http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=5024 :D:D
Wojtal
14th April 2006, 11:45
apropo tego nieśmiertelnika, ja sobie taki kupiłem z gdzies tak rok temu i jeszcze stan jest b.dobry Teraz może sobie zamówie z Alizee, już ostatnio tak nad tym myślałem.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.