View Full Version : Co za ludzie tak uważają o Alizee :/
K_Swistaczek
2nd January 2005, 18:04
Czy Każdy na tym świecie uważa, że Alizee ma takie krótkie i takie prowokujące spódniczki ???????? :evil: :twisted: :evil: :twisted:
CaRo_
2nd January 2005, 18:12
yyy nie wiem czy kazdy tak uwaza i prawde mowiac, to nie obchodzi mnie co ktos uwaza, mi sie podoba w takich spodniczkach jakie ma i juz 8)
Maju
2nd January 2005, 18:18
mnie sie tez bardzo podoba ... a jak komus sie nie podoba to jego problem :wink:
croolik
2nd January 2005, 18:21
W czym problem?
Nie da się ukryć, że każdy ma taki wizerunek jaki sobie wykreuje.
Spódniczki z powietrza się nie wzięły, więc trudno się dziwić, że się mówi to co się mówi.
Maju
2nd January 2005, 18:25
sama sobie tego nie wymyslila tylko wykonuje to co ma :wink: taka praca
Michel
2nd January 2005, 19:15
A mnie dziwi - temat w takim dziale... myslę, ze powinno to iść do "Opinii..."
Tylko moje zdanie :wink:
Hubi
3rd January 2005, 18:05
Mnie tam osobiście bardzo się podobała i podoba zresztą dalej sukienka z Moi..Lolity :D , a co do reszty no cóż wszystko ma swoje granice, dobry smak też,
co nie znaczy że mi się to nie podoba.
Przemyslav
5th January 2005, 08:06
mnie sie osobiscie podobaja te spodniczki Lili :D:D nic nie dziala na zmysly faceta jak takie krotkie spodniczki :):) ale powiedzcie szczerze w czym Alizee nie wyglada ładnie :D
K_Swistaczek
5th January 2005, 13:46
mnie sie osobiscie podobaja te spodniczki Lili
Mnie też ale dla fanówe jej to normalne, ale ci co jej nie słuchają, to jest troszkę inaczej..Zresztą niech robią co chcą ;)
GApa
25th January 2005, 13:54
A mnie to sie bardzo bardzo bardzo podobaja i nie wyobrazam sobie jej bez nich (teraz pewnie dlugi ich jush nie ponosi -wielka szkoda)A najbardziej oczywiscie podoba mi sie ta rozowa z JPVA. Wlasciwie to nalezy dodac ze wszystko zaczelo sie od spodniczek jak dla mnie a konkretnie wlasnie od tej.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :P
kris
26th January 2005, 12:44
sama sobie tego nie wymyslila tylko wykonuje to co ma taka praca
jaka praca???chodzic w spodniczce moze kiedy tylko chce, przeciez to czysta przyjemnosc popatrzec na takie nogi, no nie ?
Przemyslav
26th January 2005, 13:33
przeciez to czysta przyjemnosc popatrzec na takie nogi, no nie ?
oj tak :dribble: :dribble:
Michel
26th January 2005, 16:36
C'est pas sa faute :wink:
ciekawi mnie, jaki image Alizee będzie mieć przy kolejnej płycie - już bez Mylene Farmer, czy zostanie przy króciutkich spódniczkach, czy będzie wolała paradowac w jeansach :wink:?
GApa
26th January 2005, 16:59
, czy będzie wolała paradowac w jeansach
Napewno dalej bedzie preferowac spodniczki :D
lunatic
26th January 2005, 19:42
W jInsach tez fajnie wygloda! A Jej wcale wszystko do twarzy! i Z i bez :wink:
Przemyslav
26th January 2005, 21:11
bez
hihhi ty kosmaczu 8) 8) jakos nie moge se wyobrazic Lili jako blondynki :)
lunatic
26th January 2005, 21:45
Po kilku piwkach, wyobraznia bierze kontrole! nad cialem :P .A tak to i sam jakos niemoge przedstawic Alizee jako objekt po<rz>odania sexualnego! poprostu piekna dziewczyna ktura chcem poprostu oglodac/pa3c na nia caly czas, a bo wiecej i tak by nizrobil, mnie jezyk francuzki to jak japonski ;) "bahan rzewal thrawju" :D
Blej
11th February 2005, 16:42
No chyba że nosi dziecko bo dziecko jej jakoś nie do twarzy :D
CO za ludzie tak uwazaja o Alizee ?? No wescie powiedzcie bo zaraz powiem mamie , czy mezczyzni ciagle mysla tylko o jednym , skad biora sie dzieci itd. , etc. buahahahahah koles rozbraja(l). zamknac topic !!!zamknac topic , zamknac topic...........balcerowicz musi odejsc :lol:
george
4th May 2005, 22:55
Alizee wygląda we wszystkim świetnie ona jest poprostu kwintesencją wszelkiej piękności, urody i nei tylko, które określają ją mianem indywidualnej, nietuzinkowej, maksymalnie zajebistej a jednocześnie najwyższej klasy kobieta nad kobiety Alizee
lunatic
5th May 2005, 08:01
zrozumialem tylko kilka slow :P np MAKSYMALNIE :roll: "zajefajnej" :cheesy: to dla mnie jak francuski
Bartek
21st June 2005, 18:46
Zawsze podobał mi sie styl ubierania Alizee ona poprostu sie fajnie ubiera :afro:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.