View Full Version : Czy Alizee podbije jeszcze serca ludzi ? :D
K_Swistaczek
2nd January 2005, 18:00
Czy myślicie, że Alizee zwiększy swoją popularność ? Podbije serca wszystkich ludzi ? Oby... :) Czekamy.. Może zainponuje nas nowyumi piosenkami ze współpracą grupy "Indochine". No cóż, pożyjemy zobaczymy.. (Ale ja niemogę się już doczekać tych piosenek z zespołem) :roll: :?
croolik
2nd January 2005, 18:23
Idź do wróżki... :wink:
Maju
2nd January 2005, 18:34
Idź do wróżki...
wiesz, ze to dobry pomysł ..... :?:
Ktoś by mógł iść i się spytać o los Alizee ..... :wink: czy wyjdzie nowy album :wink: pokazac jej zdjęcie Alizee a ona nam powie :) zlozymy się na kase po 5 zł o ktoś pójdzie kto ma blisko do wróżki :wink: fajnie by było , i czy nas odwiedzi w Polsce :) czy da Koncert..... :oops: :oops: :oops: :oops: Ciekawe co by powiedziała :wink:
Maju
2nd January 2005, 18:41
na Itv leci na żywo wróżka chyba o 22.00 :) mozna zadzwonic pod numer o 700 .... i sie spytac na zywo na całą Polske :cheesy:
loocas
2nd January 2005, 21:32
mozna zadzwonic pod numer o 700 ....
ta wróżka na pewno wywróży duży rachunek za telefon :lol: :lol:
a czy cos poza tym?
Darkthrone
2nd January 2005, 22:13
Czy Alizee podbije jeszcze serca ludzi ?
pożyjemy, zobaczymy :D
Michel
2nd January 2005, 22:32
Czy myślicie, że Alizee zwiększy swoją popularność ? Podbije serca wszystkich ludzi ? Oby... Czekamy.. Może zainponuje nas nowyumi piosenkami ze współpracą grupy "Indochine". No cóż, pożyjemy zobaczymy.. (Ale ja niemogę się już doczekać tych piosenek z zespołem)
K_swistaczek... coś dużo ostatnio tematów zakładasz... w sumie to dobrze :wink:, ale wypowiadaj się też w nich :)
Adi32
4th January 2005, 00:42
Ktoś by mógł iść i się spytać o los Alizee ..... Wink czy wyjdzie nowy album Wink pokazac jej zdjęcie Alizee a ona nam powie Smile zlozymy się na kase po 5 zł o ktoś pójdzie kto ma blisko do wróżki Wink fajnie by było , i czy nas odwiedzi w Polsce Smile czy da Koncert..... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ciekawe co by powiedziała Wink
hahaha. Nie no co za kmina. Ale się uśmiałem :D :D
Przemyslav
5th January 2005, 08:04
hahaha. Nie no co za kmina. Ale się uśmiałem
witaj w klubie :D:D: nie ma jak porcja humorku na dzien dobry :D:D mozna tesh do cyganki isc :D
K_Swistaczek
5th January 2005, 13:35
[quote]mozna tesh do cyganki isc :D
Do cyganki ? Cyganka to nam złe rzeczy o Alizee powie :D
Blej
8th January 2005, 19:06
To moze od razu do Rozmów w Toku co? "Czy piosenki Alizée podbiją serca ludzi" o tym z Ewką Drzyzgą jutro o 18:00. Kuba chyba troche przeginasz z tymi tematami :/
Maju
8th January 2005, 21:53
Jak iśc na całego to na całego, tak swoją drogą to moglibyśmy zrobilić promocję Alizee w Polsce :cheesy: :cheesy: iść np. do Bomby itv tak zwanej "Odpal się na żywo" i pokazać dvd i pare słow o Alizee powiedzieć jak chciałem jechać ale nie mam kiedy , najbliżej to mam do Poznania :roll: i przy okazji nas pozdrowić wszystkich nie ? pokolei wymienić wszystkich :cheesy: :cheesy: z tego co wiem to tam jest tylko 30 sekund nie ? Są wsrod nas osoby przecież co mają taką bombe w swoim mieście nie ? to ino iść i się nagrać :D i nam powiedzcie ze byliscie a my będziemy oglądać :cheesy:
Przemyslav
8th January 2005, 21:58
Bomby itv tak zwanej "Odpal się na żywo"
kurde to jestem do tylu z tv :D:D bo nie czaje tych progsow :):)
Maju
8th January 2005, 22:37
Są takie bomby postawione w wielkich miastach. Jak wejdziesz do takiej bomby i wsylesz sms i wpiszesz kod w tej bombie to sie bedziesz mogl nagrac i pokażą cię o 20.00 od poniedzialku do piątku o 20.00 na "itv" leci program "Odpal się na żywo" :wink: ja się raz nagram :cheesy:
Przemyslav
8th January 2005, 23:38
ja się raz nagram
ktory ma tunera ?? :D:D:D
Bartek
27th June 2005, 09:27
Alizee nie musi podbijac ona juz podbiła!!!!!! :afro:
snajper
27th June 2005, 09:30
no ale nie wszystkim.... tylko nam tu obecnym na tym wielojezycznym forum
Blej
27th June 2005, 10:45
Nieprawda, jest jescze wielu fanow którzy np. nie mają dostępu do internetu albo np. nie wiedzą o tym forum. Ja dopiero trafilem tu po 3 miesiącach od kiedy spodobała mi się Lili i jej muzyka :)
Wasik
27th June 2005, 10:56
Racja Blej :mrgreen
Nie którzy fani nie korzystają z foru nawed jesli o nim wiedzą :?
Bartek
27th June 2005, 13:29
tak jest Blej dobrze gadasz wodki ci dac jesli oczywiscie pijesz :afro:
Przemyslav
27th June 2005, 13:37
tak jest Blej dobrze gadasz wodki ci dac jesli oczywiscie pijesz :afro:przeca Blej nie ma 18 lat, co ty chcesz upijac nastolatkow jak Jackson :D:D zartuje :)
ARAGORN_87
27th June 2005, 14:17
moze zamiast wrozki isc do kaplana voodoo i nie poczaruje zeby alizee wrocila i stala sie bardziej popularna
Blej
27th June 2005, 15:10
przeca Blej nie ma 18 lat, co ty chcesz upijac nastolatkow jak Jackson zartuje
A dokładniej mam 13 lat :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Bartek
27th June 2005, 15:32
a ja bede miał 16 lat za jakies 29 dni jesli dobrze policzyłem
ESTHER
12th July 2005, 09:48
Nasza Alizée kaze na siebie czekac ,ale jestem pewna ze nas nie zawiedzie,nawet nie trzeba isc do wrozek ktore zawsze sie myla.
Wiem ze nastepna plyta moze sie okazac rowniez TOC DE MAC jak te poprzednie.
La,la,la mélodie du vent
Hunti
12th July 2005, 13:09
Pfff...Moje juz podbila, co to za pytanie :P
A odnosnie forum, to slucham jej od kiedy uslyszalam "Moi...Lolita", a na forum trafilam moze kilka dni temu...
a ja skonczylam 13 lat 9 lipca ;)
Przemyslav
12th July 2005, 14:47
Wszystkiego najlepsze z okazji urodzinek :):):) :bday:
Hunti
12th July 2005, 15:07
To dla mnie?:]
Dziekuje, lepiej pozno niz wcale ;]
takelbery
12th July 2005, 15:56
Wszystkiego najlepsze z okazji urodzinek :):):) :bday:
I ja sie też podpisuje pod tym :D
psioter
20th August 2005, 15:47
to już jutro 21 lat będzie hmmmmmm...... :D
snajper
21st August 2005, 10:06
taaaaak psioter, ale nie jutro, tylko juz dzisaj :D i skonzmy tego off topa juz!!!
ESTHER
8th March 2006, 21:42
Ja bez wrozki wam powiem ze Alizée napewno nas nie zawiedzie,jestem pewna!!!
Wojtal
7th April 2006, 23:11
Moim zdaniem podbije jeszcze serca, niech tylko sie pokaże z nowym albumem i trasą koncertową po Europie :D
danio00
8th April 2006, 15:06
hmm mi się wydaje że nic juz wielkiego niezdziała, jej zachowanie jest dziwne, wogule niedorosła do swojego wieku !! Takim postępowaniem to może pomarzyć o muzycznej "malinie". Twierdze tak gdyż lubie słuchac opiń negatywnych i pozytywny i zawsze SŁUCHAM. Moi znajomi teierdzą że fajnie tylko wygląda a pozatym to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i tyle. Nie mówiąc jak krytykuja jej zachowanie. Jeszcze pozatym odchodzi od Myleny i LB, którym tak naprawde zawdzięcza ten wielki sukces. No cóż czas pokaże.
spec_u
8th April 2006, 16:33
hmm mi się wydaje że nic juz wielkiego niezdziała, jej zachowanie jest dziwne, wogule niedorosła do swojego wieku !! Takim postępowaniem to może pomarzyć o muzycznej "malinie". Twierdze tak gdyż lubie słuchac opiń negatywnych i pozytywny i zawsze SŁUCHAM. Moi znajomi teierdzą że fajnie tylko wygląda a pozatym to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i tyle. Nie mówiąc jak krytykuja jej zachowanie. Jeszcze pozatym odchodzi od Myleny i LB, którym tak naprawde zawdzięcza ten wielki sukces. No cóż czas pokaże.
Hm nie za ostro pojechałeś Lili ?; - /
Po pierwsze :
jej zachowanie jest dziwne, wogule niedorosła do swojego wieku !!
Dlaczego nie dorosła, dlatego że jak urodziła dziecko to przestała śpiewać ? To że stać ją na to aby zrezygnować z kariery ( miejmy nadziję że tylko chwilowo) dla własnego dziecka nazywasz dziwnym i "niedorosłym" zachowaniem ?
Po drugie:
Moi znajomi teierdzą że fajnie tylko wygląda a pozatym to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i tyle. Nie mówiąc jak krytykuja jej zachowanie.
No to pogratulować znajomych, zazdroszcze !! Jeśli jak sam mówisz zwracją uwage tylko na jej wygląd (pewnie jedyny teledysk jaki oglądali to Aliz_e_-_J_en_Ai_Marre-sexi-version ) to na jakiej podstawie oni ją mają prawo oceniać ? W wywiadzie nigdy nie słuszałem/czytałem aby miała jakieś hamskie/wyniosłe odpowiedzi... ( więc co do zachowania to WTF ?)
Po trzecie:
Jeszcze pozatym odchodzi od Myleny i LB, którym tak naprawde zawdzięcza ten wielki sukces.
Niezaprzeczalnie zawdzięcza im bardzo wiele (całą kariere) ale z tego co czytałem rozeszli sie za porozumieniem obustronnym (dziwnie to brzmi ;- D) a nigdzie nie pisało że to Lili ich zostawiła... A tak naprawde to nikt nie wie czy to nie jest kolejny fake, bo ostatnio to same plotki i przepuszczenia krąża raczej na temat Lili ( daty wydania płyty itd...) więc do czasu wyadnia płyty raczej sie nie dowiemy...
Btw jak by na to nie patrzeć Alizée na pewno bardzo sie zmieniła przez ten
jak by nie patrzeć długi okres czasu od wyadnia osatniej płyty(2003) a więc może mała zmiana jej nie zaszkodzi a byc może przysporzy sobie nowych fanów ? Więc moze po "cukierowym" Gourmandises i może troszke dojrzalszym Mes Courants Electriques , przyszedł czas na coś zupełnie nowego ?
A więc to jest mój negatywny komentarz na twój post, jeśli czytasz negatywne to odpisz ; )
Btw jedyne co bym zarzucił Lili to słaby ( z jednej strony usprawiedliwiony choć nie konca) kontakt z fanami, jeśli by chociaż uruchomiła swoją strone www (słuszałem że była b.dobra niestety nie widziałem jej ;- / ) i odpowiedziała na niej na kilka pytań od fanów to na pewno by jej to nie zaszkodziło a utrzymała by fanów "przy życiu" ;- D
Pozdr 8)
Wojtal
8th April 2006, 16:40
Bardzo trafne spostrzezenia spec_u, zgadzam sie z twoją wypowiedzią w 100% :wink:
danio00
8th April 2006, 17:47
1. nie dorosła do swojego wieku gdyz "pokazywanie palca " w kierunku drugiej osoby jest niekulturalne, brzydkie i wulgarne. W sumie dzięki tej drugiej osobiie wiem że zyje, i wiem co się z nią dzieje bo królewna nie ma zamiaru nas poinformować. A pokazują paluszek tylko denne piosenkarki jak Britney, która doszła do "wielkiej kariery" dzięki cyckom.
A jeśli chodzi o dziecko to nie mam nic przeciwko, duzo mam koleżanek w jej wieku co mają dziecko ::d i nawet nieraz JA sam pilnuje ich maluchy :D
2. Nie życze sobie abyś oceniał moich znajomych !! !! To po pierwsze, a po drugie moi znajomi widzieli cały koncert DVD jak i kilka videoclip-ów. Więc dlatego mówie (lepiej pisze) to co oni mówią. I w sumie może mają i prawde a może i nie. Jak powiedziałem ja szanuje czyjeś opinie w porównaniu do ciebie !!.( czy są pozytywne czy negatywne) I co że nie słuchają alizee to mam się znimi niekolegować ? smieszne. To co ja lubie to jest moja i wyłącznie moja sprawa. Zresztą mało jest polaków którzy są fanami alizee ( z przykrością stwierdzam że tylko znam użytkowników forum i to nie osobiście :( ) Hmmm bo alizee kojaży się tylko z lolitą, i kropka. Fakt faktem Moi... Lolita "podbiła" polske i ludzie poznali alizee i niestety na tym koniec.... Alizee poszła w zapomniane...
ma zamiaru nas poinformować .
Nawet sie nie wypowiadam na temat kontaktu z fanamii
Ale jestem jejfanem i będe i dlatego uważam że mam prawo ją krytykować.
Prosze bardzo.
Hunti
8th April 2006, 17:57
Każdy ma prawo do krytyki... Ale nazwanie jakiejkolwiek kobiety, której się nie zna, cytuje "piiiiiiiiiii" (pozostaje się tylko domyślić) to kretynizm. A raczej mało kto zna Alizee, więc ciężko się tu do czegoś przyczepić... Podobnie z zachowaniem - trudno osądzać kogoś, na podstawie tego, co napiszą w gazecie. Bo jakiegoś skandalizującego gestu ze strony Lili sobie nie przypominam...
Zarzut, że nie dorosła do swojego wieku, wydaje mi się conajmniej dziwny... To, że uwierzyła wreszcie w siebie, przełamała się i postanowiła sama poprowadzić swoją karierę, bez scenicznej mamusi (w tej roli Mylene) świadczy raczej o dorosłości, a nie o tym, że jest dziecinna i chamska. Nie może wiecznie dziękować im, że napisali dla niej dwie płyty, które ona mogła zaśpiewać, przy okazji nie pozwalając jej dorosnąć, i rozkazywać, żeby została w uniformie Lolity...
CZESTER
8th April 2006, 18:01
Poczęści Danio00 ma racje :D
danio00
8th April 2006, 18:03
nie komentuje opini 13 / 14 letniej warszawianki bo to nie ma sensu. !! może dlatego że krakusy nie lubią warszawiaków !!
Hunti
8th April 2006, 18:06
nie komentuje opini 13 / 14 letniej warszawianki bo to nie ma sensu. !! może dlatego że krakusy nie lubią warszawiaków !!
:lol: Och, chylę czoła. To może być denerwujące, gdy nie masz czym poprzeć swoich argumentów, które obala 13 letnia gówniara.
danio00
8th April 2006, 18:08
ja wszystko wyjawśniłem ja sama się nazwałaś gówniaro :D i
pozdrawiam cie
Nie mam zamiaru już nic komentować Prawda w oczy kole gdy sie rani czyjegoś idola !!
CZESTER
8th April 2006, 18:11
Kurde, tylko się niekłóccie, prosze was :wink: :wink: :wink:
Spokojnie, bo to nie ma sensu.
Hunti
8th April 2006, 18:14
ja wszystko wyjawśniłem ja sama się nazwałaś gówniaro :D i
pozdrawiam cie
Nie mam zamiaru już nic komentować Prawda w oczy kole gdy sie rani czyjegoś idola !!
Nie rozumiem pierwszej części Twojej wypowiedzi, co, nie ukrywam, irytuje mnie. "ja sama się nazwałaś gówniaro :D" - Sama nazwałaś się gówniarą? JAK sama się nazwałaś, gówniaro? Ja sama nazwałam się, gówniaro (Ale raczej nie... Zważając na Twoją płeć)
Prawda w oczy kole. Żeby coś mogło się nazywać prawdą, wypadałoby poprzeć to argumentami :] Nie mam nic przeciwko temu, żeby krytkować Alizee... Ale krytyka, nie poelga na tym, żeby najpierw nawrzucać, a potem uciec. Czegoś takiego nienawidzę :roll:
Równiez pozdrawiam :lol:
danio00
8th April 2006, 18:27
literówka była ... no ale cóż :D poprostu powiedziałem jedną wielką prawde i nie uciekam, wszysko poparłem argumentami, widze jednak że nie umiesz czytać !!
Norbidinho
8th April 2006, 18:33
poprostu powiedziałem jedną wielką prawde
Dla nie ktorych jest to prawda a dla innych nie 8) Kazdy ma swoje zdanie i moze myslec jak chce :D Jak pisal CZESTER powyzej to po czesci jak dla mnie tez masz racje :wink: I wezcie sie nie sprzeczajcie bo chyba kazdy chce byc tu w dobrych relacjach miedzy soba 8)
spec_u
8th April 2006, 18:39
1. nie dorosła do swojego wieku gdyz "pokazywanie palca " w kierunku drugiej osoby jest niekulturalne, brzydkie i wulgarne. W sumie dzięki tej drugiej osobiie wiem że zyje, i wiem co się z nią dzieje bo królewna nie ma zamiaru nas poinformować. A pokazują paluszek tylko denne piosenkarki jak Britney, która doszła do "wielkiej kariery" dzięki cyckom.
A jeśli chodzi o dziecko to nie mam nic przeciwko, duzo mam koleżanek w jej wieku co mają dziecko ::d i nawet nieraz JA sam pilnuje ich maluchy :D
2. Nie życze sobie abyś oceniał moich znajomych !! !! To po pierwsze, a po drugie moi znajomi widzieli cały koncert DVD jak i kilka videoclip-ów. Więc dlatego mówie (lepiej pisze) to co oni mówią. I w sumie może mają i prawde a może i nie. Jak powiedziałem ja szanuje czyjeś opinie w porównaniu do ciebie !!.( czy są pozytywne czy negatywne) I co że nie słuchają alizee to mam się znimi niekolegować ? smieszne. To co ja lubie to jest moja i wyłącznie moja sprawa. Zresztą mało jest polaków którzy są fanami alizee ( z przykrością stwierdzam że tylko znam użytkowników forum i to nie osobiście :( ) Hmmm bo alizee kojaży się tylko z lolitą, i kropka. Fakt faktem Moi... Lolita "podbiła" polske i ludzie poznali alizee i niestety na tym koniec.... Alizee poszła w zapomniane...
ma zamiaru nas poinformować .
Nawet sie nie wypowiadam na temat kontaktu z fanamii
Ale jestem jejfanem i będe i dlatego uważam że mam prawo ją krytykować.
Prosze bardzo.
Nie obrażam twoich przyjaciół? Ale jak można bezpodstawnie oceniać Alizée (jak to dobrze Hunti napisała kobiete) "piiiiiiiiiii" , nieuzasadniając tego porządnymi argumentami ? Sorry ale jak dla mnie świadzczy to tylko o niskiej kulturze osobistej ; )
Nie karze również twoim znajomym słuchać Alizée ale jak jej nie słuchają OK, to niech jej przynajmneij nie obrażają a tym bardziej nie oceniaja : ) ?
Co do tego, że Moi...Lolita była największym hitem wiadomo ale z tego co wiem Gourmandises i Mes Courants Electriques również dobrze sie sprzedały (choć nie w Polsce ), a to ze mało Polaków ją słucha to raczej nie problem jeśli mialibyśmy słuchać tego co słucha większość to wszyscy słuchalibyśmi Ich Troje ( najwięcej sprzedanych płyt w 3 RP ponoć ;- D)
Acha co do "pokazywanie palca " to prosze nie rozśmieszaj mnie ;- D Jakoś nie wierze ze Ty jesteś taki ideał co nigdy nie "pokazał (przysłowiowego) palca".
A co do całej tej sytuacji to ja sie Lili nie dziwie, magazyn który jej robił tą fotke to był "Choc" taki francuski szmatławieć coś jak Fakt czy Super Express w Polsce,a sam wiesz że oni tam pokażą i tak to co będą chcieli a pewnie o taką reakcje Lili im chodziło ! gdyby nie palec nie mieli by o czym pisać a zwykłej fotki Lili pewnie by nawet nie zamieścili na ostatniej stronie... (wystarczy zobaczyć na okładke tego numeru gdzie była Lili obok zdjęcia Bruca Willisa z prostytutką i jakieś poltki o Beckhamie więc: no comment...)
Btw kiedyś Alizée mówiła w wywiadzie że jak przyjechała do Korei to na lostnisku dziennikarze byli dla niej bardzo "niegrzeczni"(obrażali ja) i zależało im tylko na sprowokowaniu Alizée... więc nikt z nas tak naprawde nie wie jak wyglądała sytuacja z "Choc" ) ?
To tyle z mojej strony, komentarz jest negatywny ale nie obrażliwy, ripostuj jak chcesz ; )
8)
danio00
8th April 2006, 18:57
Nie obrażam twoich przyjaciół? Ale jak można bezpodstawnie oceniać Alizée (jak to dobrze Hunti napisała kobiete) "piiiiiiiiiii" , nieuzasadniając tego porządnymi argumentami ? Sorry ale jak dla mnie świadzczy to tylko o niskiej kulturze osobistej ; )
Nie karze również twoim znajomym słuchać Alizée ale jak jej nie słuchają OK, to niech jej przynajmneij nie obrażają a tym bardziej nie oceniaja : ) ?
Po pierwsze nie obraźili tylko skomentowali i powiedzieli mi swoją opinie. Oceniali ją podstawnie gdyż widzieli jej wyśtępy na żywo jak i z playbacku :D. Jakieś informacje o niej z "gazet" wiedzieli. Zresztą robisz wielki szum związany niebezpośrednio ze mną. Ja tylko powiedziałem co moi znajomi myślą, gdyż uważam że może byłby ktoś tym zainteresowany !! i KROPKA.
Co do tego, że Moi...Lolita była największym hitem wiadomo ale z tego co wiem Gourmandises i Mes Courants Electriques również dobrze sie sprzedały (choć nie w Polsce ), a to ze mało Polaków ją słucha to raczej nie problem jeśli mialibyśmy słuchać tego co słucha większość to wszyscy słuchalibyśmi Ich Troje
Słucham tego co lubię czyli ALIZEE, jednak nie możęsz zaprzeczać żę pierwsza płyta jak i druga w polske okazały się (jakby tu nazwać) "małą porażką ". Nie interesuje mnie za granicą !! fakt fakte w polsce mało sie sprzedała bo w Naszym pięknym kraju są drogie płytki w porównaniu do innych państw !! Dlatego ludzie wolą kupić piraty !!
Acha co do "pokazywanie palca " to prosze nie rozśmieszaj mnie ;- D Jakoś nie wierze ze Ty jesteś taki ideał co nigdy nie "pokazał (przysłowiowego) palca".
Pokazałem i to nie raz, z tym że nie możesz porównywać mnie do niej. TY Sam wcześniej wspominałeś że to kobieta hmmm...... Tylko że kobiety nie zachowują się jak rozkapryszone małolaty i pokazują (przysłowiowego) palca. Nie pasuje do "prawdziej gwiazdy" pokazywanie takich gestów !! Bo ja ją UWAŻAŁEM za prawdziwą gwiazde
spec_u
8th April 2006, 19:21
Po pierwsze nie obraźili tylko skomentowali i powiedzieli mi swoją opinie. Oceniali ją podstawnie gdyż widzieli jej wyśtępy na żywo jak i z playbacku :D. Jakieś informacje o niej z "gazet" wiedzieli. Zresztą robisz wielki szum związany niebezpośrednio ze mną. Ja tylko powiedziałem co moi znajomi myślą, gdyż uważam że może byłby ktoś tym zainteresowany !! i KROPKA.
Co do tego, że Moi...Lolita była największym hitem wiadomo ale z tego co wiem Gourmandises i Mes Courants Electriques również dobrze sie sprzedały (choć nie w Polsce ), a to ze mało Polaków ją słucha to raczej nie problem jeśli mialibyśmy słuchać tego co słucha większość to wszyscy słuchalibyśmi Ich Troje
Słucham tego co lubię czyli ALIZEE, jednak nie możęsz zaprzeczać żę pierwsza płyta jak i druga w polske okazały się (jakby tu nazwać) "małą porażką ". Nie interesuje mnie za granicą !! fakt fakte w polsce mało sie sprzedała bo w Naszym pięknym kraju są drogie płytki w porównaniu do innych państw !! Dlatego ludzie wolą kupić piraty !!
Pokazałem i to nie raz, z tym że nie możesz porównywać mnie do niej. TY Sam wcześniej wspominałeś że to kobieta hmmm...... Tylko że kobiety nie zachowują się jak rozkapryszone małolaty i pokazują (przysłowiowego) palca. Nie pasuje do "prawdziej gwiazdy" pokazywanie takich gestów !! Bo ja ją UWAŻAŁEM za prawdziwą gwiazde
Ech heheeh... danio00 coś widze, że jednak chyba nie dojedziemy do konsensusu ;) Tak czy inaczej THX, za ciekawą wymiane poglądów; ] EOT
danio00
8th April 2006, 19:26
też tak uważam fajnie nieraz podzielić się swoimi "poglądami", przecież po to jest forum :D :?
również THX spec_u
Hunti
8th April 2006, 19:29
literówka była ... no ale cóż Very Happy poprostu powiedziałem jedną wielką prawde i nie uciekam, wszysko poparłem argumentami, widze jednak że nie umiesz czytać !!
Nie zależy mi specjalnie na kłótni z Tobą... Jednak jeżeli wymagasz ode mnie, żebym właściwie zrozumiała Twoje posty, to nie sugeruj mi, żebym nauczyła się czytać, tylko sam najpierw naucz się pisać.
Tu się nie zgodzę - płyty Alizee, w porównaniu z innymi krajami Europejskimi, odnotowały jakiś sukces w naszym kraju, co podkreślała sama Alizee (Chyba w wywiadzie dla wp) i dziennikarze francuscy... Wystarczy też spojrzeć na to forum - Polskie forum jest, i ma się dobrze. Nie zauważyłam tu sekcji chociażby rumuńskiej, włoskiej czy chińskiej. To jednak o CZYMŚ świadczy.
danio00
8th April 2006, 19:51
Nie zależy mi specjalnie na kłótni z Tobą...
Również mi nie zależy na kłótni i dlatego uważam już ten temat z mojej strony za zakończony.
Wojtal
8th April 2006, 19:52
Moim zdaniem każdy ma po troche racij, jedni mają jej więcej jedni mniej, wiadomo ze są tu Fani Alizee wiec krytycy też muszą być, to od siebie nie odstępuje. Ale właśnie m.in. do takich wymian poglądów służy Forum :D. To jest przecież oczywiste że każdy ma inne poglądy na dany temat. 8) To tyle z mojej strony, a nawiasem mówiąc ja szczerze wieże że Alizee niedługo zaskoczy Nas czymś miłym :wink: :wink:
Norbidinho
8th April 2006, 20:06
Piszecie tak tu ze slabo pkyty sie w Polsce sprzedawaly a ja nawet nie wiem w i ilu egzemplarz sie sprzedalu dwie plytki :mrgreen: Moze mi ktos cos na ten temat powie :?: :mrgreen:
Michel
8th April 2006, 23:30
Hmm... Podejrzewam, że MCE zeszło w Polsce w ok. 5 000 egzemplarzy maksymalnie, a Gourmandieses może 10 000 albo 15K... Wg mnie Gourmandises odniosło u nas sukces. Doszło do 2. miejsca na liście najlepiej sprzedających się albumów, chociaż złotej płyty korsykanka nie otrzymała...
Danio00 z tą dorosłością martwi mnie inny fakt. Alizee nie może pokazywać środkowego palca, gdyż jest to zbyt wulgarne, a Twoi znajomi mogą mówić na nią "piiiii" (cokolwiek by się pod tym kryło)?
Powracając do naszego kochanego kraju... uważam, że sukces "Moi... Lolity" w Polsce powtórzyło "J'ai pas vingt ans!". wystarczy zwrócić uwagę na częstotliwość puszczania tego w stacji. O czym można powiedzieć "sukces"? O ich troje, które za swoją piątą płytę bodajże sprzedali w milionowym nakładzie? Potwierdza się tylko gust narodu. Wymień mi Danio00 wykonawców na poziomie, którzy odnieśli sukces komercyjny w naszym kraju. A już pięknie byłoby, gdyby był to wykonawca, który może się poszczycić nie tylko jedną płytą...
...
Shibby
9th April 2006, 01:17
Wiesz co Ci powiem? Takie zdania są maksymalnie lamerskie... Już było lepiej nic nie pisać. Może Hunti jest i młoda, ale to Ty zachowałeś się jak gówniarz. Gdybyś poczytał uważniej jej posty to byś zauważył, że pisze bardzo mądrze (ja czytając jej posty nie dałbym jej tak mało lat, ile ma naprawdę). A skoro Ty uważasz, że "fajnie nieraz podzielić się swoimi "poglądami", przecież po to jest forum" to może jak już zabierasz się za dyskusję to odstaw na bok swoje uprzedzenia (do wieku i miejsca zamieszkania)? Bo jeżeli w "swoją dyskusję" mieszasz uprzedzenia to za przeproszeniem, ale nie umiesz dyskutować!
Danio00 z tą dorosłością martwi mnie inny fakt. Alizee nie może pokazywać środkowego palca, gdyż jest to zbyt wulgarne, a Twoi znajomi mogą mówić na nią "piiiii" (cokolwiek by się pod tym kryło)?
Dobra uwaga!
Norbidinho
9th April 2006, 09:57
Gdybyś poczytał uważniej jej posty to byś zauważył, że pisze bardzo mądrze
[/quote]
Zgadzam sie :D Hunti jest odemnie mlodsza o 2 lata a szczerze mowiac pisze madrzej odemnie :lol: Taka prawda 8)
CZESTER
9th April 2006, 11:13
Gdybyś poczytał uważniej jej posty to byś zauważył, że pisze bardzo mądrze
Potwierdzam :cheesy: Hunti naprawde bardzo dobrze i mądrze pisze :lol:
konradzik
21st April 2006, 13:57
Tak jest !!!Pisze mądrzej nawet ode mnie :P a przecież mógłbym być jej ojcem :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Przemyslav
21st April 2006, 17:05
Tak jest !!!Pisze mądrzej nawet ode mnie :P a przecież mógłbym być jej ojcem :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kto wie, kto wie :D :D :cheesy:
Hunti
21st April 2006, 18:21
a przecież mógłbym być jej ojcem :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yyyy... Niekoniecznie :lol:
(Chociaż...)
konradzik
21st April 2006, 19:55
(Chociaż...)Bylem w WaRszawie w połowie zeszłej dekady ..yhhm Hunti, a mamusia jak wygląda ??? :oops: / :lol: :lol: :lol:
Hunti
21st April 2006, 21:07
(Chociaż...)Bylem w WaRszawie w połowie zeszłej dekady ..yhhm Hunti, a mamusia jak wygląda ??? :oops: / :lol: :lol: :lol:
Ja się urodziłam w Białymstoku, tam też mieszkałam przez lat 11 :wink:
Przemyslav
21st April 2006, 22:25
Było się młodym... to się szalało po Polsce :D :D
konradzik
22nd April 2006, 13:48
Było się młodym... to się szalało po Polsce :D :DCoooo ???!!!! :x jak to B Y Ł O się młodym ?????!!! :x :x :x
Przemyslav
22nd April 2006, 14:13
Było się młodym... to się szalało po Polsce :D :DCoooo ???!!!! :x jak to B Y Ł O się młodym ?????!!! :x :x :x
Mając lat 18-20 itp... :) :cheesy:
konradzik
22nd April 2006, 18:35
Mając lat 18-20 itp... :) :cheesy:Fucktycznie mam swoje lata ale tu wśród mlodych czuję się coraz młodszy :P :P :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.