PDA

View Full Version : Jak książeczka EnConcert ? Jest O.K ?

K_Swistaczek
2nd January 2005, 13:46
Jak uważacie ?! Czy książeczka Alizee w EnConcert powinna zawierać więcej stron czy jest O.K ? Piszcie !

Michel
2nd January 2005, 15:27
Tutaj na pewno nie wypowiem się poyztywnie... Poprostu książczeki chyba nie mogli już bardziej okroić.
Dla mnie jest to fatalne posunięcie zważywszy na fakt, że było duże zagrożenie, że płyta się sprzeda jak się sprzeda... i niestety, ale płyta En concert to chyba lekka pomyłka. Po tylu miesiącach oczekiwałem czegoś więcej. Czy to tylko Laurent Boutonnat składa te płyty? Czy naprawdę nie ma się tym nikt zająć?? Pytania retoryczne...

Także dla mnie :thumbdown: . A zdjęcia sa naprawdę świetne...

Mowa tu oczywiście o CD, na temat DVD się nie wypowiadam, bo jeszcze nie mam... może w lutym uda mi się kupić :wink:

Blej
8th January 2005, 19:00
Zdjęcia w DVD są praktycznie takie same tylko ze większy rozmiar książeczki. No jak dla mnie to mogli by dać więcej tych zdjęć

Michel
8th January 2005, 23:56
Zdjęcia w DVD są praktycznie takie same tylko ze większy rozmiar książeczki. No jak dla mnie to mogli by dać więcej tych zdjęć

tym gorzej...

kubex
27th May 2005, 14:43
Więcej!Więcej!Więcej!Więcej!Więcej!Więcej!Więcej!W ięcej!Więcej!

oleger
1st June 2005, 21:13
tak chciałoby się więcej więcej i dużo,dużo więcej :D

CZESTER
2nd June 2005, 11:35
Ta książeczka jest mega skromna :cry: Pewnie że chciałoby się więcej... :mrgreen:

kubex
4th June 2005, 13:47
Zawsze mogło być gorzej. :afro:

george
22nd June 2005, 17:24
nie moge nic powiedziec na ten temat bo nie mam orgynalnego EnConcert :/

aga
13th July 2005, 12:00
zdjęcia świetne ale zdecydowanie za mało!!!

K_Swistaczek
9th August 2005, 16:35
Jak już coś robić, to konkretnie no nie ? :cheesy:

Mariusz
12th October 2005, 14:59
Zdjęcia są O.K., ale faktycznie, mogla być większa objętość. Wlaśnie niedawno(dopiero) zakupilem sobie CD 'En Concert' i takie jest moje odczucie. Na recenzję z mojej strony jescze trochę poczekacie.

Bartek
17th October 2005, 10:48
Jak uważacie ?! Czy książeczka Alizee w EnConcert powinna zawierać więcej stron czy jest O.K ? Piszcie !

nie wiem nie widziałem :cry:

snajper
17th October 2005, 15:30
nie widziales nie komentuj, zwlaszcza jesli twierdzisz ze cierpisz na syndrom braku czasu :)

Bartek
19th October 2005, 10:26
dobra niedenerwuj sie :afro: juz wicej nic nie napisze :cheesy: bedzie

snajper
19th October 2005, 17:11
ja sie nie denerwuje....tylko po co pisac kolejnego posta w stylu "niewiem nie widzialem", jak juz piszesz to napisz chociaz jakies slowo pozyteczne...chyba ze uwazasz ze wniesiesz cos do dyskusji wiadomoscia ze ty niewidziales ksiazeczki o ktorej jest dyskusja