View Full Version : Ulubiona piosenka z DVDEnConcert ?!
K_Swistaczek
31st December 2004, 09:24
Jaka podoba się wam najbardziej piosenka Alizee z ENCONCERT (DVD) ??
Piszcie !
Blej
31st December 2004, 10:01
Moi...Lolita i Mon Maquis. :P Lubie też C'est Trop Tard.
Ps; Mon Maguis ma taki fajny nastrój.
Maju
31st December 2004, 12:14
Youpidou ta piosenka jest naprawdę EXTRA ! a szczególnie jak się zrobi na całą pare głośniki , to aż się dom trzęsie ! bardzo mi się podoba jak tańczy przy tej piosence :oops: :oops: :oops: :oops: i te husteczki co tak machają w górze :wink:
Michel
31st December 2004, 14:37
nie widziałem jeszcze DVD, bo nie mam, najbliższe wydatki idą na karte graficzną :wink:
Markwi
31st December 2004, 16:29
Z sentymentem chłonę Parler tout bas i ponad wszystko Tempet
Michel
1st January 2005, 19:28
no, jesli chodzi o CD, to J'en ai marre! (podoba mi się wstęp, gdzie po tej cyrkowej katarynce jest wejście gitar czy skrzypiec, nie ważne :wink:) oraz Moi... Lolita oczywiście :wink:
Inne też są rwniez wspaniałe i codziennie zmienia mi się nastrój co do piosenek, ale te dwei pierwsze jakoś tak wpadły do ucha :wink:
Przemyslav
1st January 2005, 20:15
cosik narazie chyba nie obacze bo wydatki ida na procek bo moj padl wczoraj :roll:
Michel
2nd January 2005, 00:48
cosik narazie chyba nie obacze bo wydatki ida na procek bo moj padl wczoraj
No moje na kartę graficzną... :roll: żyć nie umierać :)
PS. Uważam, że temat powinien być przesunięty do "Opinie..." :wink:
Markwi
3rd January 2005, 11:46
Ja wszstko wrzuciłem w płytę,ale na święta całość zwróciła mi się po trzech dniach.
K_Swistaczek
8th January 2005, 10:22
Mi sie też bardzo podoba piosenka J.B.G :):) Fajnie :) Tylko ten skrót to chyba oznacza James Bond Girls ? NO nie ;)
croolik
8th January 2005, 15:14
NO nie ;)
Nie :>
James Bond Girl
("Une James Bond Girl, ...")
Przemyslav
8th January 2005, 19:13
kurde nie wypowiem sie w tym topicu bo jesio ni mam dvd :((
kris
8th January 2005, 20:10
kurde nie wypowiem sie w tym topicu bo jesio ni mam dvd
ja mam gorzej-mam DVD ale nie mam na czym obejrzec
croolik
8th January 2005, 20:29
kris:
Nie jesteś jedyny :wink:
kris
8th January 2005, 20:51
Nie jesteś jedyny
domyślam sie ;) , ale moze wkrotce przestane byc.
Maju
8th January 2005, 21:46
To nie macie jakiś znajomych ? co by wam porzyczyli a co lepsze obejzeli razem z wami :wink: ? następni fani by się zrodzili :wink:
kris
8th January 2005, 21:54
To nie macie jakiś znajomych ? co by wam porzyczyli a co lepsze obejzeli razem z wami ? następni fani by się zrodzili
zapomniales o tym ze panuje brak tolerancji ? zreszta i tak nikogo w okolicy nie znam(przeprowadzilem sie 2 m-ce temu)
Przemyslav
8th January 2005, 21:56
To nie macie jakis znajomych ? co by wam porzyczyli a co lepsze obejzeli razem z wami ? następni fani by się zrodzili
hmmm moi znajomi maja stosunek obojetny do Lili, ale jak cosik to sei z Webim zloze :D:D:D
Michel
9th January 2005, 00:00
To nie macie jakiś znajomych ? co by wam porzyczyli a co lepsze obejzeli razem z wami ? następni fani by się zrodzili
Rozwijałeś już promocję :)??
zapomniales o tym ze panuje brak tolerancji ?
Ja nie zapomniałem, dlatego zarażam Lilly dobrze upatrzone osoby, np. moją ciocię, puściłem jej Mylenium tour i była zachwycona - lubi piosenki Alizee a dodatkowo mówi, że czeka aż będę miał jej DVD :D
oleger
30th April 2005, 08:38
Najbardziej z EN CONCERT podoba mi się J.B.G!!! :D :D :D
Podoba mi się tesh Gourmandises i Amelie m'adit :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Maju
30th April 2005, 09:53
a mnie calutki koncert on jest przepiękny z Alizee .... :wink:
oleger
30th April 2005, 10:06
Mi się caly koncert tesh podoba bo jest cuuuudooooownyyyyy tak jak Lili
Tylko te piosenki wpadly w ucho mi!!! :lol: :lol: :lol:
CZESTER
2nd May 2005, 11:01
Cały koncert jest wspaniałyyyyyyyy!!! :lol: Ale najbardziej podoba mi się piosenka J'ean Ai Marre oraz Toc de Mac!!
Mi szczególnie podoba się koncówka Toc de Mac, Gourmandises, Moi...Lolita, C'st Trop Tard i J'ai pas Vingt Ans :afro:
kubex
27th May 2005, 14:21
Ja mam na odwrót! Mam mam na czym obejrzeć ale nie mam czego. Chkip,chlip :x
Ale nie długo cyba kupie koncert na dvd!! :lol: :lol: :lol: Chyba na pewno! :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy:
Bartek
21st June 2005, 15:00
Ja to mam dopiero lipe nie mam En Concertu :cry: ale jak tylko bede miał walute to odrazu kupuje :afro:
CZESTER
21st June 2005, 15:40
Żałuj synu, żałuj....... :mrgreen: Fajniuśki koncercik 8)
Bartek
22nd June 2005, 15:36
:tears: :cry: :roll: [/img]
george
22nd June 2005, 16:48
a mnie się podoba Youpidou :) a tak wogóle to całe DVD super :)
na komputerswiat.pl mozna ściągnąc program do odtwarazania DVD. co prawda pisze że na okres próbny 30 dni ale możan w kompie date cofac i miec tak jak stałe. ach, ci polscy programiści
J'ean Ai Marre, J.B.G, C'st Trop Tard, J'ai pas Vingt :D
@aga Twoj pomysl z cofaniem daty nie wypali :D programisci sa troche sprytniejsi i w efekcie zmiany daty program sie nie uruchomi :P
no nie wiem mi się w każdym razie uruchamia. mam interdvd na miesiąc i później nie chciało działać. ale wpadłam na pomysł żeby przesunąć datę no i teraz działa, robię to regularnie, bo jakbym wszystko chciała kupic to bym zbankrutowała. Myslę że to tez zależy od programu :D
ESTHER
11th July 2005, 14:33
Moja ulubiona piosenka z dvd Alizée En concert jest A contre courant gdzie nasza lili podchodzi do wszystkich fanow.Okazuje przez to ze jest z nimi mocno zwiazana
Shibby
11th July 2005, 15:31
Moje ulubione piosenki z DVD En Concert to Moi...Lolita i A contre-courant. Ale i tak wszystkie są super i można tego w nieskońcozność słuchać. :)
moje ulubione Mon maquis, Youpidou(cały dom rozsadza) i A contre courant ale wszystkie są
Krogi
28th July 2005, 11:26
Mi się prawie wszytkie podobają ale najbardziej to :
Moi... Lolita i J.B.G :oops:
i oczywiście A contre-courant :mrgreen:
K_Swistaczek
9th August 2005, 16:37
No a mi sie podoba j'en ai marre, lui ou toi, toc de mac, i inne ;) (P.S Sorry, ze sie niewypowiadalem, to byl moj zly poczatek :wink: )
slawekebi
4th July 2006, 14:08
Wstyd mi jest się przyznać, ale nie mam jeszcze żadnego krążka.. :cry:
Ale to się zmieni w ciągu kilku dni :wink:
Najpierw zamówię sobie "DVD EnConcert.. i napisze, która mnie się najbardziej podoba! ale zanim to nastąpi.. będę oglądał przed kilka tygodni non-stop :twisted:
CZESTER
4th July 2006, 14:10
Wstyd mi jest się przyznać, ale nie mam jeszcze żadnego krążka.. :cry:
Ale to się zmieni w ciągu kilku dni :wink:
Najpierw zamówię sobie "DVD EnConcert.. i napisze, która mnie się najbardziej podoba! ale zanim to nastąpi.. będę oglądał przed kilka tygodni non-stop :twisted:
Dobry wybór, naprawde polecam :D Ja już dawno zakupiłem oryginał i nie żałuje !!! :lol: :lol:
slawekebi
4th July 2006, 14:22
Ale oryginał dostanę np. http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=723410&oknrt=723410 ? Żeby mi nie walnęli jakiejś poróby :? Będę mógł spać spokojnie, jak zamówie na tej witrynie? :?:
CZESTER
4th July 2006, 14:24
Ale oryginał dostanę np. http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=723410&oknrt=723410 ? Żeby mi nie walnęli jakiejś poróby :? Będę mógł spać spokojnie, jak zamówie na tej witrynie? :?:
Tak się akurat składa, że ja też zamawiałem na tej stronie tą płytkę :mrgreen: U mnie wsio było OK.
slawekebi
4th July 2006, 14:27
No to świetnie! w ciągu kilku dni zamówię.. :happycry:
CZESTER
4th July 2006, 14:29
Gdy ja zamawiałem tą płytkę to była o 10 zł droższa :mrgreen:
slawekebi
5th July 2006, 00:39
Właśnie złożyłem zamówienie :!: na powyższej stronce, którą zamieściłem..
Ale jestem z siebie dumny :mrgreen:
Mam nadzieję, że jakiś % idzie dla Alizée :?:
Nie wiem, jak to jest do końca z marketingiem :?
Italiano
5th July 2006, 15:04
no nie wiem mi się w każdym razie uruchamia. mam interdvd na miesiąc i później nie chciało działać. ale wpadłam na pomysł żeby przesunąć datę no i teraz działa, robię to regularnie, bo jakbym wszystko chciała kupic to bym zbankrutowała. Myslę że to tez zależy od programu :Dmozna w rejestrch poszperac i zrobic wersje np. na 40 lat :D
Przemyslav
5th July 2006, 17:12
no nie wiem mi się w każdym razie uruchamia. mam interdvd na miesiąc i później nie chciało działać. ale wpadłam na pomysł żeby przesunąć datę no i teraz działa, robię to regularnie, bo jakbym wszystko chciała kupic to bym zbankrutowała. Myslę że to tez zależy od programu :Dmozna w rejestrch poszperac i zrobic wersje np. na 40 lat :D
A nie można crack'a albo seriala ?? :D
slawekebi
5th July 2006, 23:53
Długo czekaliście na "DVDEnConcert" :?:
Ja zamówiłem wczoraj, już się niecierpliwie :evil: kiedy będę trzymał ją w rączkach :roll:
Przemyslav
5th July 2006, 23:57
Długo czekaliście na "DVDEnConcert" :?:
Ja zamówiłem wczoraj, już się niecierpliwie :evil: kiedy będę trzymał ją w rączkach :roll:
Góra 5 minut :) Dotarcie do kasy, zapłacenie i posiadanie :D
Cierpliwości :) Myślę, że jak do soboty nie dojdzie, to w pon. powinieneś mieć :)
slawekebi
6th July 2006, 00:02
Dobrą CD zakupiłem :?: Jak myślisz SwiataQ
wszystko jest elegancko pokazane? obraz, dźwięk itd..?
Ogólnie chodzi o jakość i czy nie zawiodę się na tej DVD :?:
Jest to moja 1 płytka dotycząca Alizée
Przemyslav
6th July 2006, 00:05
Myślę, że porządnie zainwestowałeś swe złocisze :) Napewno się nie zawiedziesz :) :D Jesio nie widziałem, aby ktoś od nas narzekał na fan.pl oraz na wydanie DVD :) Miłego lookania jak dojdzie :)
Norbidinho
6th July 2006, 00:08
jak dojdzie :)
Dobrze powiedziane :mrgreen: jak dojdzie :mrgreen: Nie no zartuje napewno dojdzie i bedziesz zadowolony :D
Przemyslav
6th July 2006, 00:29
napewno dojdzie i bedziesz zadowolony :D
Jakbym słyszał najlepszą qmpelę mojej byłej :D :D
slawekebi
6th July 2006, 00:34
jak dojdzie :)
Dobrze powiedziane :mrgreen: jak dojdzie :mrgreen:...
Ty mnie nie strasz :omg: hahahah Musi dojść! nie ma takiej opcji :)
Italiano
6th July 2006, 11:35
Jest to moja 1 płytka dotycząca Alizée tylko skopiuj na zwykłe DVD, a oryginał postaw na pułeczce, bo przypuszczam z twoim zapałem płytka sie stopi podczas tak wielokrotengo oglądania :D
Przemyslav
6th July 2006, 11:47
Jest to moja 1 płytka dotycząca Alizée tylko skopiuj na zwykłe DVD, a oryginał postaw na pułeczce, bo przypuszczam z twoim zapałem płytka sie stopi podczas tak wielokrotengo oglądania :D
No no bardzo dobry pomysł Italiano z backup'em :) :D
slawekebi
6th July 2006, 13:22
I chyba tak zrobie :wink: hehehe
CZESTER
6th July 2006, 23:20
Ja chyba czekałem 3 dni... :lol:
Wojtal
6th July 2006, 23:29
A co do tematu to moja ulubioną jest 'Youpidoo' oraz ACC 8) 8) 8)
spec_u
7th July 2006, 10:21
Hmmm ogólnie trudno wybrać która piosenka podobała mi się najbardziej... więc postram sie wybrać tylko kilka ; - )
-J'en ai marre !
-Gourmandises
-Moi... Lolita
-L' E-mail a des ailes
-Toc de mac
-C'est trop tard
-Youpidou
- (ACC) A contre-courant
*kolejność przypadkowa
W sumie wyszło 8/17 ;- ) ale ogólnie cały En Concert jest piękny ;- DDD 8)
slawekebi
7th July 2006, 14:36
Doszło do mnie DVD przed 10minutami :shock:
Jestem pod wrażeniem.. Nawet książeczke dali :D i nie żałuję wydanych pięniędzy 8)
Obejrze kilka razy i napisze, jaka mnie się najbardziej podoba..
Ma świetny głos :oops:
CZESTER
7th July 2006, 15:43
Doszło do mnie DVD przed 10minutami :shock:
Jestem pod wrażeniem.. Nawet książeczke dali :D i nie żałuję wydanych pięniędzy 8)
Obejrze kilka razy i napisze, jaka mnie się najbardziej podoba..
Ma świetny głos :oops:
No widzisz, a Ty się martwiłeś :D Teraz oglądaj, oglądaj bo warto :mrgreen:
Przemyslav
7th July 2006, 17:49
Miłego odbioru życzę :D :D
Wienio
7th July 2006, 18:30
tylko staraj sie robic sobie przerwy w oglądaniu bo jeść tez musisz wiesz... nie zapomnij ... :lol:
slawekebi
8th July 2006, 00:11
Jestem pod wrażeniem :shock: :shock: :shock:
To było coś niesamowitego.. Niedąż że ma świetny głos, jest śliczna to się fantastycznie porusza.. A jak oczkami przewracała bodajże w "J`en ai marre!" :D Coś pięknego mnie spotkało oglądając te DVD :oops:
Oto moja ulubiona piosenka:
1.A countre-courant a za nią wszystkie są na 2miejscu..
Chciałbym dodać, jeśli chodzi o widownie: My Polacy byśmy pokazali jak się powinno bawić :)
Moge się szczęśliwy położyć spać..
Jaka jest druga po tym koncercie, płyta? - godna polecenia
drops9
8th July 2006, 00:17
Jestem pod wrażeniem :shock: :shock: :shock:
To było coś niesamowitego.. Niedąż że ma świetny głos, jest śliczna to się fantastycznie porusza.. A jak oczkami przewracała bodajże w "J`en ai marre!" :D Coś pięknego mnie spotkało oglądając te DVD :oops:
Oto moja ulubiona piosenka:
1.A countre-courant a za nią wszystkie są na 2miejscu..
Chciałbym dodać, jeśli chodzi o widownie: My Polacy byśmy pokazali jak się powinno bawić :)
Moge się szczęśliwy położyć spać..
Jaka jest druga po tym koncercie, płyta? - godna polecenia
Co ty ją pierwszy raz widziałeś :?: A co do Polskiej publiczności to wiadomo, że w tym jesteśmy najlepsi 8)
slawekebi
8th July 2006, 00:24
Co ty ją pierwszy raz widziałeś :?:
Nie widziałem jej jeszcze na koncercie.. do tej pory :P
drops9
8th July 2006, 00:27
Co ty ją pierwszy raz widziałeś :?:
Nie widziałem jej jeszcze na koncercie.. do tej pory :P
O cholera to jak do tej pory mogłeś żyć nie widząc Alizee na kocercie :?: :!:
slawekebi
8th July 2006, 00:35
Sam nie potrafię sobie tego wytłumaczyć :cry:
Ale zamierzam sobie kupić nową płytkę 8) Tylko nie wiem którą :roll: :?:
drops9
8th July 2006, 00:38
Sam nie potrafię sobie tego wytłumaczyć :cry:
Jak to mówią: "lepiej późno, niż wcale" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CZESTER
8th July 2006, 00:38
Muszę Cię zmartwić, ale nie ma już innych płytek z zapisem koncertu Alizee :roll: "Alizee En Concert" jest jedyną płytką z zapisem koncertu Alizee.
Dragon
10th August 2006, 14:30
Mam dylemat albo ''J'en ai marre'' albo ''Amelie M'a dit"......
slawekebi
10th August 2006, 14:36
Mam dylemat albo ''J'en ai marre'' albo ''Amelie M'a dit"......podoba sie :?: :cheesy:
to teraz zapie*dalaj do sklepu :P po DVD i będziesz szczęśliwym nabywcą oryginału 8)
André81
11th August 2006, 23:27
Uwielbiam oczywiście cały " En Concert " ale wyjątkowo elektryzuje mnie oglądanie " j'ai marre "no i " Moi... Lolita " :oops: :oops:
Dragon
12th August 2006, 11:23
A propo DVD... Czy mówiłem że po obejrzeniu kocham ja jeszcze bardziej........ Od rana cały chodze...... szkoda ze nie mam teraz czasu bo obejrzał bym jeszcze raz, a potem jeszcze i jeszcze do upadłego... :oops:
slawekebi
12th August 2006, 13:02
A propo DVD... Czy mówiłem że po obejrzeniu kocham ja jeszcze bardziej........ Od rana cały chodze...... szkoda ze nie mam teraz czasu bo obejrzał bym jeszcze raz, a potem jeszcze i jeszcze do upadłego... :oops:Jak sobie kupisz, to zrób "back-up" krążka.. ktoś mi kiedyś tak doradził.. i katuje back-up'a :D
Słodziutki ma głos co :?:
Dragon
12th August 2006, 17:15
A propo DVD... Czy mówiłem że po obejrzeniu kocham ja jeszcze bardziej........ Od rana cały chodze...... szkoda ze nie mam teraz czasu bo obejrzał bym jeszcze raz, a potem jeszcze i jeszcze do upadłego... :oops:Jak sobie kupisz, to zrób "back-up" krążka.. ktoś mi kiedyś tak doradził.. i katuje back-up'a :D
Słodziutki ma głos co :?:
Dzięki za radę......
Ale zarąbiście wymiata na gitarze..... :lol:
slawekebi
12th August 2006, 17:43
Ale zarąbiście wymiata na gitarze..... :lol:Ten moment mi najbardziej utkwił w pamięci :wub:
coś pięknego..
danio00
12th August 2006, 19:08
mi najpardziej podoba się jak kończy się lolita i ona wychodzi i publiczność zaczyna śpiewać :D oczywiśćie lili ich nastawia .... :)
Dragon
12th August 2006, 19:27
mi najpardziej podoba się jak kończy się lolita i ona wychodzi i publiczność zaczyna śpiewać :D oczywiśćie lili ich nastawia .... :)
Wiem że to troche głupie ale nie nawidze jak ktoś pisze Lili czy Alizee z małej litery.... :evil: :lol:
Cobra1
12th August 2006, 19:41
Ludy a od czego są seriale i cracki ?? ;d
spec_u
12th August 2006, 21:09
Wiem że to troche głupie ale nie nawidze jak ktoś pisze Lili czy Alizee z małej litery.... :evil: :lol:
ja też, a w dodatku nie lubie jak ktoś pisze "Alizee" zamiast Alizée ;- ))) ?
slawekebi
12th August 2006, 21:14
ja też, a w dodatku nie lubie jak ktoś pisze "Alizee" zamiast Alizée ;- ))) ? dokładnie kolego 8)
Nie należy przekręcać imienia :x
Dragon
12th August 2006, 21:39
ja też, a w dodatku nie lubie jak ktoś pisze "Alizee" zamiast Alizée ;- ))) ? dokładnie kolego 8)
Tylko jak się robi akcentowane ''e''?? Bo ja nie wiem.... :D
slawekebi
12th August 2006, 21:49
Tylko jak się robi akcentowane ''e''?? Bo ja nie wiem.... :D
é uzyskasz przytrzymując lewy Alt + 0233 klawisze na numerycznej - Oczywista cały czas trzymaj Alt'a
Dragon
12th August 2006, 21:52
Alizée- o dzięki działa. Teraz mi nie możecie już nic zarzucić w tej sprawie... :D
Italiano
12th August 2006, 22:04
jest jeszcze prostszy sposób: Alt+898 i puszczasz alt i wychodzi é
slawekebi
12th August 2006, 22:20
jest jeszcze prostszy sposób: Alt+898 i puszczasz alt i wychodzi éna jedno wychodzi.. :P
André81
12th August 2006, 23:21
No jak ja kupiłem "En Concert " a było to dokładnie - 13. grudnia 2004r, to omało co nie postradałem zmysłuw :yikes: Przez cały rok , dzien w dzien go oglądałem .... To było nie samowite :!: :!:
slawekebi
12th August 2006, 23:26
No jak ja kupiłem "En Concert " a było to dokładnie - 13. grudnia 2004r, to omało co nie postradałem zmysłuw :yikes: Przez cały rok , dzien w dzien go oglądałem .... To było nie samowite :!: :!:to teraz już nie oglądasz :roll: ?
Czy chodzi Ci o stopień ilości oglądania koncertu..?
André81
12th August 2006, 23:42
Nie nie ! Nadal oglądam tylko że nie tak intensywnie :D jak przez ten pierwszy rok posiadania tej płytki :!: Teraz jestem na forum , i mam wiele innych zajęć :D :D
danio00
13th August 2006, 17:10
Alizée -- noo faktyczni działa to teraz będe pisał już poprawnie
Dragon
21st August 2006, 15:08
hmmmm Teraz mi sie podoba Toc De Mac......
danio00
21st August 2006, 15:48
cały koncert jest fajny :D :D :D
slawekebi
21st August 2006, 17:00
w pamięć mi najbardziej wpadł "Amélie M'a Dit" kiedy to się w pewnym momencie zaśmiała po nosem(nie trudno wychwycić) :wub:
Italiano
21st August 2006, 17:38
w pamięć mi najbardziej wpadł "Amélie M'a Dit" kiedy to się w pewnym momencie zaśmiała po nosem(nie trudno wychwycić) :wub: to bulo z tym napisem na kartce że jest piękna ?? NIe do pominięcia :oops:
slawekebi
21st August 2006, 17:46
w pamięć mi najbardziej wpadł "Amélie M'a Dit" kiedy to się w pewnym momencie zaśmiała po nosem(nie trudno wychwycić) :wub: to bulo z tym napisem na kartce że jest piękna ?? NIe do pominięcia :oops:Dokładnie z tym napisem :cheesy: Moge oglądać ten fragment dniami i nocami :)
Skuzior
21st August 2006, 20:00
Ciekawy moment też jest pod koniec Youpidou, po tym jak dostała hustką :oops:
slawekebi
21st August 2006, 20:11
Ciekawy moment też jest pod koniec Youpidou, po tym jak dostała hustką :oops:tysh dobry momencik :cheesy:
Zapraszam do przedstawienia się:
http://www.alizee-forum.com/topic,2442,1815,-im-from---undgt%3B-tutaj-si%EA-przedstawiamy-i-witamy-%3A.html
:mrgreen:
Rufus23
21st August 2006, 21:14
Ciekawy moment też jest pod koniec Youpidou, po tym jak dostała hustką :oops:tysh dobry momencik :cheesy:
Zapraszam do przedstawienia się:
http://www.alizee-forum.com/topic,2442,1815,-im-from---undgt%3B-tutaj-si%EA-przedstawiamy-i-witamy-%3A.html
:mrgreen: Alizee ma wszystkie zajebiste piosenki ale najbardziej lubie J”en ai Marre nie wiem czemu ale największym sentymentem obdarzam właśnie tą piosenke chodż wszystkie piosenki mi się podobają :D :D
Dragon
19th September 2006, 19:52
Kurde... Alizée to naprawde mnie zmienia hehehhe... Ja nie trawie hh tak i techno (z wyjątkami). Takim Wyjątkiem jest naturalnie co??
Remix JPVA w wykonaniu Benni Banassi..... KATUJE I KATUJE NA OKRĄGŁO.... SUPER KAWAŁE... Juz po En Concert wpadł mi w ucho... 8) :D :oops:
slawekebi
19th September 2006, 20:51
Kurde... Alizée to naprawde mnie zmienia hehehhe... Ja nie trawie hh tak i techno (z wyjątkami). Takim Wyjątkiem jest naturalnie co??
Remix JPVA w wykonaniu Benni Banassi..... KATUJE I KATUJE NA OKRĄGŁO.... SUPER KAWAŁE... Juz po En Concert wpadł mi w ucho... 8) :D :oops: to bardzo dobrze!
Kochajmy Alizée coraz mocniej z dnia na dzień i nie wstydźmy się okazywać uczuć w stosunku do Niej :wub:
kiko90
10th November 2006, 22:17
A moim zdaniem Parle tout bas, J.B.G, Mon maquis, Amelia m'a dit, tempete i oczywiście A contre courant :P
konradzik
10th November 2006, 22:35
Hey Amigo! ---(to o mnie :oops: )
Giovanni
10th November 2006, 22:38
Dla mnie tak ostatnio Moi...lolita. Cała sala spiewająca robi ogrrrrrromne wrażenie. Aż żal że sie tam nie było :cry:
kiko90
10th November 2006, 22:38
A wież że ta piosenka mnie odrzuca od LiLi :?: Jakaś taka dziwna, ale na żywo jest lepiej wykonana :twisted:
Dragon
10th November 2006, 22:44
A wież że ta piosenka mnie odrzuca od LiLi :?: Jakaś taka dziwna, ale na żywo jest lepiej wykonana :twisted:
Odrzuca?? :?: :? :D
kiko90
10th November 2006, 22:48
Poprostu tak. To jest jedyna piosenka,która od dawno nie wchodzi mi w ucho i jak mam kasete to po I'MT to przewracam kasetę na drugą stronę :roll:
Dragon
11th November 2006, 21:43
L'Alizée...
Od jakiegoś czasu bardzo mi się spodobał ten kawałek... Zwłaszcza jak Lili wykonywała go podczas koncertu..
kiko90
11th November 2006, 21:44
Intralizee jest nawet fajne :oops:
Italiano
11th November 2006, 22:42
dla mnie są wszystkie piosenki Lili fajne z wyjątkiem Youpidou i C'est trop tard. Jakoś nie przypadły mi do gustu.
kiko90
11th November 2006, 23:02
Youpidou właśnie tej piosenki szk\ukam na necie od miechy i niemoge znaleść :evil:
Ja myśle, że każdy z nas ma prawo nie polubić bądz nie przypaśc do gustu piosenki :twisted: Ja jak już mówiłem nie lubie Hey!Amigo! dla mnie on jest troszkę nudny i nie wchodzi mi w ucho :idea:
slawekebi
12th November 2006, 00:13
Youpidou właśnie tej piosenki szk\ukam na necie od miechy i niemoge znaleść :evil: dawaj do mnie na GG... to zaradzimy sprawe 8)
Wracając do tematu, to każde wykonanie utworu ma to coś w sobie, że jest niesamowity i wyjątkowy :oops:
kiko90
12th November 2006, 08:36
Youpidou właśnie tej piosenki szk\ukam na necie od miechy i niemoge znaleść :evil: dawaj do mnie na GG... to zaradzimy sprawe 8)
Wracając do tematu, to każde wykonanie utworu ma to coś w sobie, że jest niesamowity i wyjątkowy :oops:
Oki
Dla mnie teledyski w którym Alizee jest w żółtym stroju są super :oops:
Dragon
23rd November 2006, 22:08
Oglądam sobie En Concert i właśnie leci Moi...Lolita. Znowu się zakochałem... nie to za dużo powiedziane... Umocniłem się w uczuciu.
Alizée w tym utworze miała swoją własną orkiestrę. Była nią publiczność.... Dyrygowała nią do woli... To było piękne... :roll:
André81
25th November 2006, 00:49
Oglądam sobie En Concert i właśnie leci Moi...Lolita. Znowu się zakochałem... nie to za dużo powiedziane... Umocniłem się w uczuciu.
Alizée w tym utworze miała swoją własną orkiestrę. Była nią publiczność.... Dyrygowała nią do woli... To było piękne... :roll: Był czas kiedy przez rok czasu oglądałem En Concert prawie dzien w dzien wypijając przy tym hektolitry piwa :cheesy: Nigdy tego nie zapomne to bylo tak jak bym tam był , niesamowite doznania hehehe...
hellboyxD
25th November 2006, 10:56
Ja sobie to troche podzielilem mam dwa dni na ogladanie Lili piatek wieczor i sobota bo w tygodniu nie ma czasu(nauka).I to jest tak ze w piatek ogladam rozne teledyski i wystepy na youtubie a w sobote En Concert czasem ogladam 2x i wtedy chodze spac kolo 2 am :oops: :D
Przemyslav
25th November 2006, 19:39
Ja sobie to troche podzielilem mam dwa dni na ogladanie Lili piatek wieczor i sobota bo w tygodniu nie ma czasu(nauka).I to jest tak ze w piatek ogladam rozne teledyski i wystepy na youtubie a w sobote En Concert czasem ogladam 2x i wtedy chodze spac kolo 2 am :oops: :D
Gdybym ja miał tak robić, to by mi tydzień zajęło :) :)
tom101
23rd May 2007, 13:01
Nie zaskocze nikogo stwierdzeniem że podobają mi się wszystkie :D. Ale szczególnie podobają mi się : Hey Amigo!, Toc De Mac, Gourmandises i Amelie M'a Dit
ChoryyPastor
26th May 2007, 21:02
Fajne jest Moi...Lolita jak tą gitare katuje :D normalnie jak bym siebie widział jak u kumpla "grałem" :cheesy: i fajne jeszcze jest JBG i Gourmandises :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.