View Full Version : Biografia Audio & Video
Blej
20th November 2004, 15:29
Co wy na to zeby przygotowac taka biografie Alizée ale zeby jedna osoba ją czytala a, a w tym czasie bylyby pokazwane teledyski, programy, wreczenie nagrody itp. (cos; takiego jak ten wzruszajacy filmik). A pózniej rozprowadzic to po sieci, taki wspólny projekt fanów z polski :) wiem ze w programie Movie Marker mozna cos takiego zrobić. Co wy na to? 8)
Adi32
20th November 2004, 15:55
Widziałem coś takiego po angielsku
Michel
20th November 2004, 16:44
To dobrze by mieć polską wersję :P
Najlepiej zrobić wersję p;olish and englisz, żeby fani spoza Polski wiedzieli, o co w tym chodzi :wink:
PS. Ja nie czytam :P
Maju
20th November 2004, 17:17
No bardzo fajny pomysl jestem zaaaaaaaa :wink:
.: PRZEMEK :.
22nd November 2004, 21:57
A kto by był lektorem ?
czemu nie warto spróbować :roll:
Blej
24th November 2004, 11:00
No właśnie coś tak myśle, że by świstak sie nadawał na lektora :) A biografia moim zdaniem najlepsza jest ze strony Michela :)
Michel
24th November 2004, 12:22
A biografia moim zdaniem najlepsza jest ze strony Michela
Dziękuję :D
Chociaż i tak zauważyłem już pewne braki, niedługo naprawię :wink:
PS. Aha, dla zainteresowanych oraz żyjących w błędzie obwieszczam, że alizee.prv.pl to NIE jest moja strona, ja juz tam nie pracuję i całą pasję póki co poświęcam na www.mylene.glt.pl :P
Przemyslav
19th December 2004, 12:20
Lucjan Szołajski (czy jakos tak) bedzie lektorem :D:D:D A pomysł spoko :)
Michel
19th December 2004, 12:39
pomysł spoko
Jednak znowu nasze pomysły kończą się na planowaniu... lenistwo czy cecha narodowa :roll: ??
Darkthrone
19th December 2004, 14:00
Ja bym stawiał na cechę narodową. W Polsce to chyba normalne, że sie duzo mówi a mało robi...
Blej
19th December 2004, 18:00
No ja chcem jakiegoś lektora :) a reszte to już zrobie :) No to świstak zgadzasz sie zostac lektorem za wynagrodzenie w postaci Chipsów? No jeżeli tak no to usiądź przy mikrofonie i z poważną miną przeczytaj biografię Alizée znajdująca sie na stronie Michela :) Później prześlij to do mnie :D
Przemyslav
19th December 2004, 18:15
Zebym ja mial mikrofonik :D:D Rok temu go sprzedalem bo sie matka na mnie dziwnie patrzyla ze gadam do kompa (jak Skype uzywalem) :D:D
Michel
21st December 2004, 15:48
znajdująca sie na stronie Michela
Ale musze jeszcze troszku naprawić w tej biografii :)
kubex
27th May 2005, 14:31
Jestem na tak! Dobry pomysł!!!!!!!!!!!!!
croolik
27th May 2005, 14:51
Interwencja spóźniona o pół roku, kubex. :wink:
kubex
28th May 2005, 11:34
Interwencja spóźniona o pół roku, kubex.
Wiem,wiem. Ale zawsze dobrze się dopisać. :?
george
22nd June 2005, 17:43
Interwencja spóźniona o pół roku, kubex. :wink:nie ważne że spuźniona interwencja ważne że wogóle interweniował. mi ten pomysł się równiez podoba :)
Bartek
27th June 2005, 13:31
mi terz sie podoba robimy????? ja tez mam taki programik w którym mozna robic takie bajery
Blej
27th June 2005, 15:12
Można nawet zrobić na Windows Movie Maker, a jeżeli ma ktoś jakieś większe ambicje to może poszukać innego progarmu.
CZESTER
28th June 2005, 10:58
Tylko by trzeba było wszystkich w to zaangażować... :mrgreen:
oleger
28th June 2005, 11:11
moim zdaniem super pomysł! :cheesy:
to kedy zaczynamy robić? :?:
Blej
28th June 2005, 11:13
To może urządzimy casting 8) 8) 8) ?
oleger
28th June 2005, 11:15
To może urządzimy casting 8) 8) 8) ?Blej,
dobry pomysł Blej... :mrgreen:
Bartek
28th June 2005, 15:07
casting na co kto wystapi w biografi ??????????
george
28th June 2005, 15:20
casting castingiem ale trzeba ustalić jak to ma wogóle wyglądać!!!! a potem przydzielić role czy zrobic casting :bounce:
Bartek
28th June 2005, 15:33
jak to jak normalnie bedzie ktos czytał biografie Alizee i pusci sie zdjecia lub jakies nagrania to zalezy jak bedzie lepiej ??!!
Blej
28th June 2005, 18:52
Ja myśle tat. Leci biografia (tzn. ktoś ja czyta).
Dziecinstwo (najpierw nadlatuje data 21 sierpnia 1984, w tle puszczane są zdjecia z dzieciństwa)
Poczatek kariery (w tle lecą urywki Graines des stars{ nie wiem czy dobrze napisałem})
Gourmandises( w tle urywki teledysków, jakies występy, wywiady <-- wszystko za czasów Gourmandises)
Po miedzy pierwszą a drugą płytą proponuje zrobić coś takiego że nagle z ciemnosci wychodzi światło co będzie symbolizowało powrót...
MCE (w tle urywki teledysków występy <-- wszystko za czasow MCE)
En Concert (oczywiście w tle urywki koncertu)
Poźniej proponuje zrobic tak ze artykuły z wszystkich gazet nadlatują (cały ekran zapełniony skanami) i później wyłania się imie Anny-Lee i data 28 kwietnia 2005. A na końcu takie puscić trzy kropki i "ciąg dalszy nastąpi"
----------------------------------------------------------------------
To jest moja wizja, jezeli ma ktos inną to chętnie się zgodze na inną , oczywiscie poprawi mile widziane :)
george
28th June 2005, 20:29
MNIE SIĘ TO PODOBA JEST OK!
Bartek
29th June 2005, 14:05
jest dobra mozna zaczynac robic tylko ktos musi nagrac sie jak czyta biografie !!!
Shibby
29th June 2005, 14:20
Potrzeba kogoś z ładnym głosem.
Mój niestety w mikrofonie nie brzmi najlepiej.
Do takiej roboty najlepiej zatrudnić jakiegoś DJ z radia internetowego. Prezenterzy radiowi muszą mieć miły dla ucha głos, a takiego nam potrzeba.
Blej
29th June 2005, 15:16
Wśród nas może ktoś się znajdzie, oczywiście napewno nie ja :) Ja jestem za Świstaq'em :afro:
PS: Co to na to Swistaq ?
Bartek
2nd July 2005, 15:00
moze jakas dzieczyna dziewczyny maja miłe dla ucha głosy (przynajmniej niektóre) :afro:
Krogi
28th July 2005, 11:22
Bardzo dobry pomysł. Powiem więcej wspaniały, tylko trzeba ludzi którzy się na tym znają :/
Są tacy ??
Bartek
20th August 2005, 19:18
co z ta biografia ?????????
Hunti
20th August 2005, 23:02
Jak zwykle okropna hunti spieprzy wszystko :D
ludzie, ludzie...jak zwykle duzo pomyslow, malo konkretow... Wiem ,ze tkaim gadaniem nie pomagam, ale pytania "to co, robimy???", albo "co z tym??" nie maja sensu, bo ja ,jako pesymistka wierze, ze d*pa z tego wyjdzie :P
za malo ludzi do roboty - jezeli chcecie to nie potrzebny tylko pomysl, potrzebne foty (bo jak sie okazuje to nawet z drobnostka sa problemy), ktos z mikrofonem i z glosikiem, ktos kto umie wszystko zmontowac... Uslysze konkrety, to mzoe bedize lepiej z ta wasza akcja, bo na razie czarno to widze:] takie akcje najlepiej, zeby byly ogranizowane rpzez jedna osobe, a reszta ewentualnie do pomocy, bo w skaldize ,przez internet to nie za dobrze to dziala.
Mariusz
21st August 2005, 11:10
Może i spóżniona, ale jak najbardziej na miejscu, nie uważasz?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.