PDA

View Full Version : gdzie info koncertach Alizee?

mrcnlsk
3rd November 2004, 13:16
czy ktos sie orientuje gdzie mozna znalezc aktualna informacje o koncertach Alizee, bo na oficjalnej stronie jest lista koncertow z zeszlego roku...

Przemyslav
3rd November 2004, 13:47
narazie Alizee nie koncertuje, ma przerwę po ostatniej trasie...

mrcnlsk
3rd November 2004, 13:52
dzięki swistaq za info, coś długa ta przerwa... cały rok?

croolik
3rd November 2004, 14:03
mrncnlsk:

dzięki swistaq za info, coś długa ta przerwa... cały rok?

Do wiadomości: nie koncertuje i w najbliższym czasie (czyli rok lub dwa lata) nie będzie koncertować.

desaint
3rd November 2004, 21:34
no to klopsik ... a ja chcialem na jakis koncert na serio pojechac :(

n@pster
4th November 2004, 00:26
kazdy by chcial :wink:, ale Alizee tez musi odpoczywac :)

mrcnlsk
4th November 2004, 09:48
Pewnie nie tylko odpoczywać ale i jakąś szkołę skończyć bo jak była w trasie to pewnie na to nie miała za dużo czasu. W końcu dziewczyna młoda a nie wiadomo jak się kariera potoczy i coś w głowie też musi mieć.

No ale faktycznie szkoda, bo teraz przy tych tanich połączeniach lotniczych to by można nawet na jakiś koncert do Paryża wyskoczyć, no cóż ale tak to przyjdzie poczekać.

Adi32
4th November 2004, 14:24
mrcnlsk, ...jakąś szkołę skończyć...

Z tego co wiem to Alizée nie ma zamiaru kończyć szkoły. (przynajmniej narazie)

CaRo_
4th November 2004, 15:07
heh a po co jej szkola, kasy ma tyle ile trzeba (a nawet wiecej) to ja na jej miejscu tez bym sie nie uczyl :D

desaint
5th November 2004, 18:10
No własnie tylko głupi sie uczą, madrzy nie musza :)

Maju
5th November 2004, 18:17
Z tego co wiem to Alizee skonczyla szkole :roll: miala indywidualne nauczanie czy cos takiego :wink: i mature tez pisala (ale nie wiem czy zdala)

Darkthrone
5th November 2004, 20:09
mature tez pisala

pierwsze słysze... :wink:

Maju
5th November 2004, 20:22
w wywiadzie to mowila gdzies chyba , ze nie ldugo matura ja czeka czy cos takiego ale gdzies czytalem to

Michel
5th November 2004, 20:24
w wywiadzie to mowila gdzies chyba , ze nie ldugo matura ja czeka czy cos takiego ale gdzies czytalem to

Być może na nią czeka, ale ona jakoś nie chce na nią czekać, bo jej nie pisała :wink:

Przemyslav
5th November 2004, 20:57
jush za rok matura :D:D bonus track :D ja tesh jakos na jej miejscu bynajmniej teraz nie myslalbym o nauce :)

croolik
6th November 2004, 00:34
Nie pisała i nie miała takiego zamiaru. W żadnym wywiadzie nic podobnego nie mówiła (no chyba, że masz, Maju, jakieś własne, tajne źródła).