View Full Version : ‹‹ Masz problem, pytanie - pisz tutaj, pomożemy ^_^ ››
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
snajper
20th January 2007, 22:33
oka dzienks juz ssam
kiko90
21st January 2007, 09:27
Nie wiem czy tu tak można, ale zaryzykować można. Potrzebuję linku "dobrego" Benni Benassis vs Alizee J'ai Pas Vingt Ans :P Nigdy ni moge tego znależć a jak znalazłem to ma jakieś urywki albo ma zły początek :roll: Pomożecie MI :?:
Hunti
21st January 2007, 11:44
a jak szukałem swej 2 połówki to mi wyrzuciło laskę w 80% zgodność co ma 14 lat :D :D
Hm... A jak miała na imię? :D :D
Samue'l
21st January 2007, 14:26
Jak ktoś moze to proszę o przetłumaczenie :D
http://www.nidalizee.com/presse/presse_2007/jan2007/staracmag.jpg
I ecie to:
"J'ai posté il y a quelques temps une new concernant ma participation à l'album d'Alizée. Je reçois depuis quelques jours nombre de messages privés, voire mails et même des coups de fils sur ma ligne perso, ce qui m'oblige ce jour à changer de numéro et à passer sur liste rouge.. Donc, soyez gentils, je n'ai pas d'autres infos que: ça devrait sortir début 2007, ma participation s'est limitée à faire une partie des guitares de l'album et à signer l'arrangement d'une chanson. Je ne sais rien ni de la maison de disques où ça sortira, ni quand exactement, ni le nombre ou le titre des chansons. Alors s'il vous plaît, ne me questionnez plus, pas la peine de m'envoyer mp(s), mails etc... je n'en sais pas plus, et je souhaiterais passer la fin décembre dans une (relative) tranquillité. Merci beaucoup et bonnes fêtes à tous..."
Z góry dziękuje.
Przemyslav
21st January 2007, 14:29
a jak szukałem swej 2 połówki to mi wyrzuciło laskę w 80% zgodność co ma 14 lat :D :D
Hm... A jak miała na imię? :D :D
Pewnie jakoś Hunti :D :D :*:*
CZESTER
21st January 2007, 15:06
A ja mam taka prośbe :mrgreen:
Kiedy w końcu będzie odblokowany temat: "Rozmowy w Tłoku" ??? :cheesy: Hihihihi
Dragon
21st January 2007, 15:12
Na tym wycinku pisze (Podam tylko ogólny sens) że zbliża się wielki powrót Alizée oraz że wraz z Jeremym pracuje nad nową płytą. W skrócie - SAME NOWOŚCI...
A tekst to zaraz looknę.
( Ale i tak nic z tego nie kapuje :roll: )
Arreat
23rd January 2007, 12:20
WItam, mam aktualnie problemy z netem, niestety nie będę chwilowo mógł pisać... znów dużo przegapiłem rrwa mać...
Poszukajcie ofert dla Sołtysowic we Wrocławiu...
:)
Sławek
23rd January 2007, 21:59
Kto ma całość tego klipu? Il jouait du piano debout (piosenka France Gall).
Chodzi o klip trwający dłużej niż 30 sek i w lepszej jakości niż ja mam :D
Przemyslav
23rd January 2007, 22:24
Ja mam pełny :) Mogę wrzucić :)
Sławek
23rd January 2007, 22:25
Ja mam pełny :) Mogę wrzucić :)
Się pytasz? Już dawno powinien być Upload'owany :P
Wrzucaj będę wdzięczny :cheers:
Przemyslav
23rd January 2007, 22:41
Proszę bardzo :D
http://img266.imageshack.us/img266/6460/469109257gi.th.jpg (http://img266.imageshack.us/my.php?image=469109257gi.jpg)
http://www.zshare.net/video/alizee-il-jouait-du-piano-debout-avi.html
Sławek
23rd January 2007, 22:46
dzięki, już zasysam :cheers:
Sławek
23rd January 2007, 23:32
i jeszcze jedna prośba o klip z piosenką "Ma priere" Axelle Red
Coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=lW2U5kKwqVM
Pamięta ktoś kto wtedy zdobył pierwsze miejsce w tym konkursie bo Alizee była druga.
kris
24th January 2007, 20:27
Zainstalowalem IE 7 i wlaczylem jakies cos co sie nazywa clear type tuner i zmienila mi sie czcionka uzywana przez windowsa niby na czytelniejsza ale jak dla mnie jest beznadziejna i chcialbym to cofnac i wrocic do poprzedniej.Jak to zrobic? przywracanie systemu? To sie wlacza niezaleznie od instalacji IE 7 ale nie moge sie doszukacjak to wylaczyc.
Przemyslav
24th January 2007, 20:40
Pobierz tą wtyczkę od MS http://www.microsoft.com/typography/ClearTypePowerToy.mspx :) I ustaw sobie najlepiej dla ciebie wyglądający kontrast czcionki :)
Samue'l
24th January 2007, 21:44
Też chcialem sobie IE 7 zainstalować, ale zawsze service pack 2 mnie wkurzał i nie będę go instalował, więc IE mi nie pójdzie :D
Przemyslav
24th January 2007, 22:56
Ja używam tego i tego i bez najmnijeszych problemów :) :)
Dragon
30th January 2007, 20:40
Znajomy ma taki problem:
Kupił sobie MP4 i chce na niej oglądać filmy. Potrzebuje programu który konwerteruje z RMVB na AMV. Help...
:mrgreen:
Przemyslav
30th January 2007, 20:47
Znajomy ma taki problem:
MAPSł sobie MP4 i chce na niej oglądać filmy. Potrzebuje programu który konwerteruje z RMVB na AMV. Help...
:mrgreen:
AMV400 http://www.scrub50187.com/AMV400.rar 8)
Dragon
30th January 2007, 20:49
Dzięki w imieniu kolegi :P :cheers:
karolkuich
31st January 2007, 02:34
Też chcialem sobie IE 7 zainstalować, ale zawsze service pack 2 mnie wkurzał i nie będę go instalował, więc IE mi nie pójdzie :D :idea: Zawsze możesz zamontować Operę.
Dragon
31st January 2007, 22:08
Moja niezbędna do życia Mp3 została lekko uszkodzona. Drążek którym wykonywało się większość funkcji odtwarzacza urwał się i teraz mogę sobie śrubokrętem przełączać utwory. :?
Moje pytanie jest takie:
Jak polecacie odtwarzacz (najlepiej MP4) tak do 150 zł... Na allegro jest tego pełno ale nie wiem czy się opłaca. Mógłbym kupić jakiegoś Mp3 Creativa ale nie wiem czy są takie tanie. Zależy mi na jakości dźwięku...
Przemyslav
31st January 2007, 23:10
Drążek którym wykonywało się większość funkcji urwał się
O stary, jak Ci się drążek urwał to przeje... :) :D
Nie kupuj żadnych podróbek na Allegro ;) Qmpel kupił 3 i w tym tylko 1 działała :) Lepiej zainwestuj porządnie a będziesz miał spokój :) Polookaj ceny np. najtańszych modeli iPod'a ;)
Dragon
31st January 2007, 23:16
No dzięks poszukam po sklepach. Przejadę się do MediaMarkt ew do Saturna i cosik wyłowię. :mrgreen:
Samue'l
3rd February 2007, 21:06
To tak mam zamiar na dniach sprawić sobie nowego twardziela i mam problem:
Chcę sobie zamówić 250 GB ale mam zasilacz 350V i nie mam pojęcia jak dysk będzie chodził i czy zailacz się nie spali
Zastanawiam się nad tymi dyskami:
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=WD+WD2500JS
ten ponizej jest praktycznie 2x szybszy i do tego tańszy, ale z komentarzy wynika ze strasznie się grzeje.
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=WD+WD2500KS
lub:
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=SEAGATE+ST3250624AS
Seagate droższy, ale moze i lepszy?
No i jeszcze nie wiem jaki dysk mi pójdzie, podam numer biosu bo na necie nic nie pisze jakie dyski obsługuje.
typ biosu: Award modular
ty biosu award: award modular BIOS v6.00PG
informacja z biosu award: GA-K8N51GMF-9 F7
data biosu 05/09/06
Właśnie i czy też będę musiał chłodzenie do twardziela zamówić?
A najważniejsza sprawa co z zasilaczem.
Z góry dzięki za pomoc.
Przemyslav
3rd February 2007, 22:38
Zasilacz spokojnie :) Mi na 350V chodziło kiedyś 400 GB :) Płyta głowna świeża jest, więc obsłuży :) Chłodzenie - jeśli komp. będzie chodził 24h, 7 dni w tygodniu, to tak :) A firma Seagate of course :)
Robertos2000
3rd February 2007, 23:03
Ja dodam od siebie, ze BIOS sie aktualizuje. Nie wszyscy to wiedzą, a to jest ważne. Zasilacz 350 zupelnie wystarcza tak jak mowi spec SQ. Szkoda, że nie wymyslili wiecej obrotowych dyskow do tej pory niz 7200.
Przemyslav
3rd February 2007, 23:20
Ja dodam od siebie, ze BIOS sie aktualizuje. Nie wszyscy to wiedzą, a to jest ważne. Zasilacz 350 zupelnie wystarcza tak jak mowi spec SQ. Szkoda, że nie wymyslili wiecej obrotowych dyskow do tej pory niz 7200.
Nie każdy potrafi, i czasem jak nawet wiedzą to się boją :) Nieraz miałem zwis podczas wczytywania flash'a :D :D
Co do prędkości: są większe :) 10.000 i ponad :)
Konrado
3rd February 2007, 23:25
Ja dodam od siebie, ze BIOS sie aktualizuje. Nie wszyscy to wiedzą, a to jest ważne.
Powaznie czy bajki piszesz :?: (powiec to mojej plycie glownej ktora nie chce biosu nowego przyjac <EVIL> )
Zasilacz 350 zupelnie wystarcza tak jak mowi spec SQ. Szkoda, że nie wymyslili wiecej obrotowych dyskow do tej pory niz 7200.
Misiaczki maja racje :cheesy: a jezeli bedzie mu za malo obrotow to podlaczy do HDD korbe (ktora oczywiscie daja gratis) i bedzie krecil, wtedy to moze nawet 10 000 tysiecy obrotow uzyska :cheesy:
wybaczcie mi moj dobry humor dzisiaj
Przemyslav
3rd February 2007, 23:29
Powiem tak :) Do BIOS'u zabierają się:
1. Kamikaze :)
2. Znawcy :)
3. Ciekawscy :)
4. Zmuszeni :D
Do której grupy, wy należycie ??
Najfajniesza jest zabawy, nie z samym BIOSEM na płycie głównej, a z BIOS'em na karcie grafiki, czy w nagrywarce :)
1. W nagrywarce zmieniałem BIOS na inny z innego modelu, przez to przyspieszajac nagrywanie DVD z x4 na x8 :)
2. Wymiana na spatchowany przeze mnie BIOS grafiki, nie przebiegła zupełnie pomyślnie z początku :D Ale w końcu zamiast GeForce 6600, komp pokazywał mi 6800, co dało mi większe możliwości i osiągi :D
karolkuich
3rd February 2007, 23:39
Właśnie. Trzeba pamiętać że zawsze można coś rozwalić. Jak już coś robić w takim miejscu jak bios to się najpierw lepiej opytać choćby na forum ku temu poświęconym. Tam siedza maniacy kompów(raczej i tylko kompów) więc są zaprawieni w tym boju.
Przemyslav
3rd February 2007, 23:42
Właśnie. Trzeba pamiętać że zawsze można coś rozwalić. Jak już coś robić w takim miejscu jak bios to się najpierw lepiej opytać choćby na forum ku temu poświęconym. Tam siedza maniacy kompów(raczej i tylko kompów) więc są zaprawieni w tym boju.
Zmiana BIOS'u obojętnie jakiego urządzenia powinna poprzedzać zrobieniem backup'u już istniejącego :) I pamiętajcie wgrywanie przerobionych BIOS'ów (jak ja) wiążę się z utratą gwarancji, jeśli się sprzęt spie... :) Zawodowcy w serwisach bez problemu rozpoznają, czy był wgrywany oryginalny update, czy spatchowany BIOS.
Konrado
3rd February 2007, 23:46
Jesli mozna to ja jestem w dwoch grupach, ciekawski i kamikadze
Ciekawski bo, no trzeba poznac co z czego jest, co mozna zrobic, co da sie ulepszyc itp
Kamikadze - podkrecanie do poki kompa sie wlacza, i grafika wytzymuje
jedyne co mi sie udalo ciekawego osiagnac to z Cielaka 2.3GHz zrobic prawie 4GHz :) Teraz mam Pentiuma D Core Duo 2.8 i nie wiem jak go podkrecic, w biosie ma wsio zablokowane ;( a programiku zadnego fajnego do plyty glownej nie mam aby z poziomu windy krecic. Mainboard to MSI
Przemyslav
3rd February 2007, 23:56
Mnożnik jest zablokowany :) Kręcisz tylko FBS'em z tego co pamiętam :)
Konrado
4th February 2007, 02:09
w tym biosie niczym sie nie da krecic, mozesz jasniej z tym kreceniem ??
Samue'l
4th February 2007, 02:20
Wiem ze się aktualizuje, ale ten bios co mam jest najnowszy.
Mam zamiar podkręcić mojego procka, tylko wtedy juz chyba bedzie trzeba nowy zasilacz i nowe chłodzenie do procka, a tu juz jakieś koszty są :wink:
Przemyslav
4th February 2007, 14:09
w tym biosie niczym sie nie da krecic, mozesz jasniej z tym kreceniem ??
Front Side Bus (FSB) jest występującą w wielu architekturach komputerów PC magistralą łączącą CPU z kontrolerem pamięci (najczęściej zlokalizowanym w mostku północnym). Składa się ona z linii adresowych, linii danych oraz linii sterowania. Parametry FSB (ilość linii poszczególnych typów, częstotliwość) zależne są od zastosowanego procesora. Musisz poszukać w instrukcji płyty głownej, która zworka za to odpowiada i odp. ją zmieniać :)
Dragon
4th February 2007, 15:12
No właśnie... Tyle że przekręciłeś na FBS i coś mi nie pasowało. Przecie magistrala systemowa to FSB.. :P
To są pdst więc co nie co już wiem... 8)
Przemyslav
4th February 2007, 15:23
No no literówka :) :)
Norbidinho
8th February 2007, 01:32
Pytanie skierowane do SwistaQ`a : Czy dalo by mi rade zmienic nazwe uzytkowanika z Norbinho na Norbidinho ? 8)
karolkuich
8th February 2007, 01:40
Pytanie skierowane do SwistaQ`a : Czy dalo by mi rade zmienic nazwe uzytkowanika z Norbinho na Norbidinho ? 8) SwistaQiem nie jestem, lecz uważam, że Norbinho brzmi conajmniej tak dobrze jak Ronaldinho (mam nadzieję że poprawnie). Osobiscie bym nie zmieniał. :wink:
kubex
8th February 2007, 02:08
Po co tam zmieniać? Jest dobrze i niech tak zostanie :D
Przemyslav
8th February 2007, 09:59
Pytanie skierowane do SwistaQ`a : Czy dalo by mi rade zmienic nazwe uzytkowanika z Norbinho na Norbidinho ? 8)
Jeśli jesteś pewien, to żaden problem ;) :)
Misiaczek
8th February 2007, 16:22
Jeśli jesteś pewien, to żaden problem ;) :)
Ja też jeśli można chcę zmienić nazwę urzytkownika z Misiaczek2006 na Misiaczek :roll: :cheesy: 8) . Jeśli oczywiście się zgodzisz SwistaQ :oops:
Przemyslav
8th February 2007, 16:34
Wnioski przesłane o zmianę nicków :)
Misiaczek
8th February 2007, 16:37
Wnioski przesłane o zmianę nicków :)
Dzięki Jesteś kochany (tylko bez skojarzeń proszę :oops: :oops: :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: ).
Jak już coś będzie wiadomo to daj znać na maila: misiaczek@misiaczek.eu :cheesy:
kiko90
8th February 2007, 17:08
A to tak można zmieniać nicki :?:
Misiaczek
8th February 2007, 17:12
A to tak można zmieniać nicki :?:
SwistaQ to jest swój chłop :cheesy: nikogo w biedzie nie zostawi, każdemu pomoże, po prostu jest THE BEST :cheesy: :oops: :P 8) :mrgreen: :thumbup: :cheers:
i za to wszyscy go kochamy :wub: :wub:
Norbidinho
8th February 2007, 17:13
No ja SwistaQ jestem zdecydowany na zmiane nicka :D
Przemyslav
8th February 2007, 17:32
Nie ma problemu chłopaki :) :) Teraz tylko czekać :) :)
Misiaczek
8th February 2007, 18:29
A ja mam takie pytanie chłopaki :?: :!: :roll:
podczas odpisywania w temacie "zabawa w geografię" wyświetla mi się komunikat Message too short.. Dlaczego ?? :roll: :cry:
CZESTER
8th February 2007, 18:30
podczas odpisywania w temacie "zabawa w geografię" wyświetla mi się komunikat Message too short.. Dlaczego ?? :roll: :cry:
To z angielskiego - "Wiadomość jest za krótka" Poprostu dopisz coś do wiadomosci, albo jakąś mordke dodaj :P :lol:
kiko90
8th February 2007, 18:32
Ja też tak często mam :D Ale zawsze pogrubiam i dodaje uśmiechy :cheesy:
Misiaczek
8th February 2007, 18:33
To z angielskiego - "Wiadomość jest za krótka" Poprostu dopisz coś do wiadomosci, albo jakąś mordke dodaj :P :lol:
hehehe dzięki CZESTER :cheers: :cheesy: . Teraz będę wiedział :wink:
Norbidinho
8th February 2007, 19:23
A dlaczego ja mam tak ze np jak wchodze teraz do topicu tam gdzie sie witamy wyskakuje informacja ze nie ma zadnych postow dla tego topicu :?: :? i tak dosyc czesto mam z innymi topicami :?
CZESTER
8th February 2007, 19:26
A dlaczego ja mam tak ze np jak wchodze teraz do topicu tam gdzie sie witamy wyskakuje informacja ze nie ma zadnych postow dla tego topicu :?: :? i tak dosyc czesto mam z innymi topicami :?
Też mam tak czasem :roll: Ja to zawsze tak robie:
W Tym topicu co się witamy jest 147 stron i nie możesz wejsc, własnie na tą 147, to ja zawsze włączam poprzedznią w tym wypadku 146 stronę i działa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I strona 146, okazuje się najświeższa stroną :P
Nie wiem o co tu chodzi, ale jest nieźle pokićkane :P
kubex
8th February 2007, 19:37
Po prostu tworzona jest strona która jest czysta. Do piero po zapchaniu poprzedniej zapełniana jest ta.
CZESTER
8th February 2007, 19:42
Po prostu tworzona jest strona która jest czysta. Do piero po zapchaniu poprzedniej zapełniana jest ta.
Całkiem możliwe :mrgreen: :P
kubex
8th February 2007, 20:30
No właściwie oczywiste :P
Przemyslav
8th February 2007, 21:09
Też mam tak czasem :roll: Ja to zawsze tak robie:
W Tym topicu co się witamy jest 147 stron i nie możesz wejsc, własnie na tą 147, to ja zawsze włączam poprzedznią w tym wypadku 146 stronę i działa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I strona 146, okazuje się najświeższa stroną :P
Nie wiem o co tu chodzi, ale jest nieźle pokićkane :P
Dokładnie :) :)
Italiano
8th February 2007, 21:56
to chyba bylo od momentu kiedy padl serwer i kiedy postow nie naliczalo i takie tam, do tej pory jest tak :/
Samue'l
8th February 2007, 22:10
Znów mam problem, mam juz nowy dysk a dokładnie:
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=WD+WD2500JS
Zostawiłem kompa na godzinke włączonego a gdy wróciłem dysk piszczał, jak włączyłem np.mój komputer to przestał piszczać na czas włączania czyli jakies 0,30s. I tak cały czas jak na coś klikne to na ułamek sekundy przestaje piszczeć.
Ściągnąłem jakis program zeby pokazało temperature dysku i pisze ze 42 stopnie. No i trochu czuć zapach spalenizny.
Nie mam pojęcia czemu mi piszczy, urochomiłem jeszcze raz to cos przy włączaniu piszczał i narazie przestał, zobaczymy co dalej.
Wie moze ktoś co się może dziać z tym dyskiem?
Przemyslav
8th February 2007, 22:27
A pisałem by nie kupować WD :)
W jakim sensie psizczy ?? Talerzy, czy bardziej dźwięk jak z elektroniki ??
Sławek
8th February 2007, 22:34
Ja się na tym nie znam i nie wiem czy dyski typu Barracuda i Samsung są konkurencyjne cenowo, ale Barracude mam 6 lat i jest spoko (tylko ze 40 GB), a Samsung 80GB (i do tego zasilacz az musze kiedyś sprawdzić jakiej firmy, bo jak zostawie kompa na noc to nawet nie słysze jak pracuje). No ale przy 300 GB to mogą być problemy.
P.S. Oba mają 7 200 obr/min (ale to standard od wielu lat)
Samue'l
8th February 2007, 22:42
A pisałem by nie kupować WD :)
W jakim sensie psizczy ?? Talerzy, czy bardziej dźwięk jak z elektroniki ??
Duzo osob mi polecało WD, piszczy bardziej z elektroniki, na początku myślałem ze to ten głośniczek w komputerze, a to dysk.
Temepertura juz 45 stopni
Przemyslav
8th February 2007, 22:44
Osobiście bym wziął go odłączył, odłożył aż się schłodził i spróbował jeszcze raz. Ewentualnie można by miernikiem go potraktować. Oczywista sprawdź, czy coś nie jest osmolone i z widoku i z węchu. Zawsze masz na gwarancji :) A wogóle możesz na niego dane wrzucać, czy działa ??
Samue'l
8th February 2007, 23:10
Osobiście bym wziął go odłączył, odłożył aż się schłodził i spróbował jeszcze raz. Ewentualnie można by miernikiem go potraktować. Oczywista sprawdź, czy coś nie jest osmolone i z widoku i z węchu. Zawsze masz na gwarancji :) A wogóle możesz na niego dane wrzucać, czy działa ??
Wszystko działa, ze starego dysku wsio skopiowalem na ten nowy.
No nie wiem moze jakies dodatkowe chłodzenie coś da.
Narazie nie piszczy.
Dziwne bo jak nic nie robie temperatura wzrasta...
Przemyslav
8th February 2007, 23:27
Temperatura zawsze wzrasta :) :) No chyba, że przekroczy jakieś z 60 stopni to można być podejrzliwym :) No nic narazie obserwuj :)
karolkuich
8th February 2007, 23:46
Piszą że ma trzyletnią gwarancję, więc jeśli do niczego nie dojdziesz to im poprostu oddaj. W każdym sprzęcie mogą być wady ukryte a Ty masz prawo je zareklamować. :=D:
Przemyslav
8th February 2007, 23:53
Piszą że ma trzyletnią gwarancję, więc jeśli do niczego nie dojdziesz to im poprostu oddaj. W każdym sprzęcie mogą być wady ukryte a Ty masz prawo je zareklamować. :=D:
I im wpier..... :D :D
karolkuich
9th February 2007, 00:03
Ale dopiero jak naprawią... :lol:
Misiaczek
9th February 2007, 11:05
hehe. Niedawno kupiłem kartę graficzną w sklepie. Po rozpakowaniu i włożeniu do kompa, zaczął mi piszczeć. Okazało się, żę karta była (delikatnie mówiąc :cheesy: ) spierd...... A, że miała trzy letnią gwarancję to ją odesłałem pocztą (nie chciało mi się jechać do warszawy 8) )do serwisu. I za jakiś tydzień dostałem nową kartę (sprawną).
A co do dysku to ja też mam dysk WD tyle, że 160 GB i działa mi bez zarzutów.
Konrado
9th February 2007, 16:28
A co do dysku to ja też mam dysk WD tyle, że 160 GB i działa mi bez zarzutów.
Je tez ma WD (300gb) i tez dziala be zarzutow, komp dziala prawie 24/24h
praktycznie temp nie przekracza 35*C ja jestem bardzo z niego zadowalony, jedyny minus to to ze WD nie naleza do cichych dyskow :roll:
Przemyslav
9th February 2007, 16:40
Wycisz sobie obudowę od środka :) :)
Konrado
9th February 2007, 22:36
Wycisz sobie obudowę od środka :) :)
TNZ ?? mam wypchac gabka ?? :cheesy: :cheesy: :cheesy:
praktycznie u mnie w pokoju non stop gra muza wiec, pracy kompa wogole nie slychac :) a z drugiej strony dobrze slyszec ze w kompie wszystko pracuje :D
karolkuich
9th February 2007, 22:43
TNZ ?? mam wypchac gabka ?? :cheesy: :cheesy: :cheesy: Zawsze możesz wystawić za okno... :mrgreen:
Przemyslav
9th February 2007, 22:45
Nie no są do tego specjalne właśnie jak to ująłeś gąbki :) :)
Dragon
10th February 2007, 17:09
No i mam nową empetrójkę: 8)
http://pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12720
Jest zajebista... po prostu.. 8) Mam opcję 512 MB.
Samue'l
10th February 2007, 18:45
Już przestał piszczeć, ale co dziwne jak nic nie robie to temeratura wzrasta nie maleje :wink: Mi chodzi dosyć cicho, na poczatku było słychać chrobotanie, ale dokręciłem i juz w ogóle jego pracy nie słychać.
Hunti
10th February 2007, 19:15
No i mam nową empetrójkę: 8)
http://pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12720
Jest zajebista... po prostu.. 8) Mam opcję 512 MB.
Gratki :) Też lubię Creativy, mam tego eee...Zen Vision:M? Czy jakoś takoś... Kolor - biały. :)
kiko90
11th February 2007, 10:46
Hmmm A co mp3 miałem problem z muzyką :roll: Miałem pliki z muzyką Alizee ( VMA czy jakoś tak ) na kompie włączą mp3 wsadzam USB do komputera kopiuje pliki i ... Jak chciałem słuchać to wyskawkiwało mi Error.
A mp3 mogła odtwarzać mp3 i VMA :roll:
Przemyslav
11th February 2007, 11:31
Chyba CI chodzi o WMA :D
kiko90
11th February 2007, 14:19
Chyba CI chodzi o WMA :D
Dokładnie :D Ale teraz mam same mp3 bo jak zobacze, że mam WMA to i tak chyba mi nie odczyta :roll:
Przemyslav
11th February 2007, 15:11
Najlepiej sobie konwertuj sobie WMA do MP3 i loozik :)
kiko90
11th February 2007, 15:12
Najlepiej sobie konwertuj sobie WMA do MP3 i loozik :)
Hehe Gdybym to wiedział jak :cheesy:
Przemyslav
11th February 2007, 15:20
Programy to konwersji audio:
- CDex
- Easy CD-DA Extractor
- Windows Media Player 11
- Alive MP3 WAV Converter
8) 8) 8) I inne... do wyboru, do koloru :) Ja korzystam z ostatniego, bo mam go w menu prawokliku :)
karolkuich
11th February 2007, 15:50
To ja mam trochę większy kłopocik. Avast znalazł u mnie wirusy typu Win 32 miedzy innymi w pamięci. Przeniosłem do kwarantanny ale nie mogę zrobić mu nawet przywracania systemu bo nie ładuje się program. Macie jakieś pomysły jak to naprawić ?
Przemyslav
11th February 2007, 15:55
Najlepiej było by, gdybyś znał jego konkretną nazwę :)
karolkuich
11th February 2007, 15:59
Win 32:Delf-CKD[Wrm] Dałem mu polecenie naprawy, jestem ciekawy, czy sobie poradzi... :roll:
Przemyslav
11th February 2007, 16:18
Na necie za dużo o tej wersji nie ma, więc zakładam, ze to jakiś trojanik lub spy przyplątany przez IE. Można jeszcze Spybot'em, czy Ad-Aware przelecieć system :)
karolkuich
11th February 2007, 16:22
Ja też w necie tej wersji nie znalazłem. Spróbuję jeszcze instalatora windows, może on coś poradzi.
Konrado
11th February 2007, 20:55
- CDex
- Easy CD-DA Extractor
8) 8) 8) I inne... do wyboru, do koloru :) Ja korzystam z ostatniego, bo mam go w menu prawokliku :)
JetAudio - najlepszy do wszystkiego :cheesy: :cheesy: :cheesy: no dobra prawie :wink:
cody
11th February 2007, 20:59
A ja jade na Windows Media Player 10 bo na 11 mam nieodpowiednią wersje programu operacyjnego :oops: :D :D
Wszystko mi chodzi, niemam problemow...
Przemyslav
11th February 2007, 21:17
A ja jade na Windows Media Player 10 bo na 11 mam nieodpowiednią wersje programu operacyjnego :oops: :D :D
Wszystko mi chodzi, niemam problemow...
Hehehe piracik :D :D Ale jest wersja omijająca to :) :)
karolkuich
12th February 2007, 09:57
No to się dowiedziałem; formatowanie ! Szuper ! :cry:
kiko90
15th February 2007, 16:55
- CDex
- Easy CD-DA Extractor
Dzięki Świstak :P Albo załatwie od kumpla lub kupie w sklepie jak są wogule takie programy :roll:
Przemyslav
15th February 2007, 20:39
- CDex
- Easy CD-DA Extractor
Dzięki Świstak :P Albo załatwie od kumpla lub MAPS w sklepie jak są wogule takie programy :roll:
??? Przecież możesz sobie zassać :) CDex i WMP 11 darmowe :)
Konrado
15th February 2007, 22:20
wie ktos gdzie moge dorwac sterowniki do irdy usb na Win Vista ?
Samue'l
16th February 2007, 00:06
Hmm a nie mialeś zadnej płytki z sterami?
Z tego co wiem na viste jest ciężko zainsatlowac jakies sterowniki ponieważ win twierdzi ze ma nowsze, choć ma starsze :wink:
Przemyslav
16th February 2007, 01:01
Ja nie miałem problemów, może u Ciebie to kwestia czasu, aż producent wypuści stery ;)
kiko90
16th February 2007, 20:07
??? Przecież możesz sobie zassać :) CDex i WMP 11 darmowe :)
Są 3 powody:
1. Nie wiem jak.
2. Nie wiem skąd.
3. Jak coś ściągne to hau hau mogą przyjechać :roll:
Przemyslav
16th February 2007, 21:15
1. Klikasz i zapisujesz.
2. Google.
3. Używaj darmowych :)
Konrado
16th February 2007, 22:20
znacie jakis dobry program ktory sciaga wszystkie zdjecia ze stron www ?? szczegolnie chodzi mi aby pobieral zdjecia z forum
chodzi aby z tego linka http://www.babes-board.ch/thread.php?threadid=4629&sid=a4bb665a274d25ca01f90683314e39e7
mi pobralo wszystkie zdjecia, bo tak pojedynczo to sie zaklikam :cheesy:
Przemyslav
16th February 2007, 22:23
Widzę, że chyba znowu tutorial trza będzie :) Do tej stronki używam FlashGet'a :) Chłopaki trochę inwencji :) Ja akurat korzystam z Opery wraz z plugin'em do FlashGet'a i własnoręcznie przerobionym menu :)
http://img69.imageshack.us/img69/4240/35217000sg3.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=35217000sg3.jpg)http://img69.imageshack.us/img69/356/13830382uj6.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=13830382uj6.jpg)
Jeśli chodzi o FF to tutaj jest tutorial: http://www.babes-board.ch//thread.php?threadid=5608&sid=5e905046e27af4b1ec0329f5f96a75b0 :) Nawet się niechce poszukać :P
Konrado
16th February 2007, 23:27
Jeśli chodzi o FF to tutaj jest tutorial: http://www.babes-board.ch//thread.php?threadid=5608&sid=5e905046e27af4b1ec0329f5f96a75b0 :) Nawet się niechce poszukać :P
Vielen Danke SwistaQ :!: :cheers: troche to trawalo nim sie polapalem ale juz sie fotosy sciagaja :D (najpierw sie miniaturki zaczely mi scigac ;) )
karolkuich
17th February 2007, 00:52
To fragment rozmowy z Forum IDG. Myślę że może się pzrydać: rt. 278. § 1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
§ 5. Przepisy § 1, 3 i 4 stosuje się odpowiednio do kradzieży energii lub karty uprawniającej do podjęcia pieniędzy z automatu bankowego.
Jak widać powyżej „kradzież komputerowa” została stworzona jako szczególna forma przestępstwa kradzieży. Jest to bardzo istotne, gdyż do przestępstwa z §2 odnosić się będą wszystkie regulacje tak jak do kradzieży. Po pierwsze oznacza to, iż występować będzie „wypadek mniejszej wagi”, po drugie zaś będzie komplikowało sądowi życie pojęciem „w celu osiągnięcia korzyści majątkowej”. Ale po kolei.
Otóż przestępstwo „kradzieży komputerowej” popełnia osoba, która łącznie spełnia trzy przesłanki:
1. uzyskuje program komputerowy
2. bez zgody osoby uprawnionej
3. w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
Ad 1. No właśnie, uzyskuje. Nie „posiada” i nie „używa”.
cytat
Nie przyznaję się w całości do stawianych mi zarzutów i wyjaśniam co następuje. Komputer w moim domu użytkowany jest przeze mnie, moją żonę oraz moich rodziców. Wszyscy jesteśmy współwaścicielami w częściach równych. Na powyższym komputerze korzystam tylko z przeglądarki internetowej oraz programu OpenOffice.org Writer. Według mojej wiedzy wszystkie programy które są zainstalowane na tym komputerze zostały nabyte w sposób legalny. Uzyskano je zgodnie z wolą osób uprawnionych po opłaceniu wymaganej przez nie ceny. Wyjątkiem jest oprogramowanie na licencji GNU/GPL które rozpowszechniane jest w sposób nieodpłatny. Programy te kupowane były w miarę potrzeb. Część oprogramowania została mi dostarczona wraz z zakupionym sprzętem komputerowym, jako dodatki do jego poszczególnych podzespołów. Pragnę dodać, iż z samego faktu, iż nie okazuję dowodów zakupu w postaci pudełek, faktów i.t.p. zgodnie z art. 74 k.p.k. nie można wnioskować, iż posiadam jakikolwiek z tych programów nielegalnie. Nie istnieje bowiem prawny obowiązek dokumentowania przeze mnie tych transakcji. Nie mam również w obowiązku przechowywać czy też ujawniać na żądanie organu licencji, certyfikatu autentyczności czy też płyty kompaktowej. Ich utrata nie jest bowiem równoznaczna z wygaśnięciem prawa podmiotowego którego źródłem była umowa zakupu poszczególnych egzemplarzy oprogramowania. Z ostrożności procesowej pragnę podkreślić, iż stosowanie programów typu „crack” wiąże się z fazą użytkowania programu, nie zaś uzyskania, które było w pełni zgodne z wolą osoby uprawnionej, i może stanowić co najwyżej naruszenie umowy cywilnoprawnej, nieskutkujące jednak jakąkolwiek odpowiedzialnością karną. Również z ostrożności procesowej pragnę dodać, iż celem stosowania takich programów jest również ułatwienie korzystania z programów uzyskanych zgodnie z prawem. Dlatego też dowód z opinii biegłego, jako dotyczący kompletnie innego zachowania (jako że ustawa karna nie odnosi się do problematyki używania) jest nieprzydatny, gryż nie prowadzi do stwierdzenia czy program został uzyskany wbrew woli osoby uprawnionej. Biegły nie jest bowiem w stanie stwierdzić, czy program przed zainstalowaniem cracka był uzyskany zgodnie czy wbrew woli osoby uprawnionej. Domniemania i przypuszczenia nie mogą być natomiast podstawą odpowiedzialności karnej. Na zakończenie chciałem podkreślić, iż wszystkie uzyskane przeze mnie programy zakupiłem po ich cenie rynkowej, takiej, jak uwidoczniona w ekspertyzie biegłego, u legalnych dystrybutorów. Nigdy nie odsprzedawałem kopii tych programów. Nie osiągnąłem również z ich użytkowania żadnej korzyści majątkowej. Z ostrożności procesowej zwracam również uwagę na błędy w ekspertyzie biegłego w postaci kilkukrotnego wycenienia tego samego programu (jako użytkownik mam prawo do kopii zapasowej) oraz błędy w wycenie poprzez przyjęcie, iż wersja programu XY z 2000r kosztuje V zł. Zwracam się o udostępnienie mi akt po zakończeniu postępowania w celu zrobienia kserokopii / zdjęć aparatem cyfrowym. To wszystko. :lol:
Przemyslav
17th February 2007, 00:56
1. Nie ten topic :)
2. No wiadomo :)
karolkuich
17th February 2007, 00:58
Można to potraktować jako formę pomocy... :lol:
Przemyslav
17th February 2007, 01:06
Można to potraktować jako formę pomocy... :lol:
Dobrze kombinujesz :) Kupuje to :D
kiko90
17th February 2007, 12:07
1. Klikasz i zapisujesz.
2. Google.
3. Używaj darmowych :)
Hehe
1. Mam mało czasu.
2. Powoli net idzie.
3. Tylko znaleśc takie darmowe :roll: .
Dragon
17th February 2007, 12:26
Widzę, że chyba znowu tutorial trza będzie Smile Do tej stronki używam FlashGet'a Smile Chłopaki trochę inwencji Smile Ja akurat korzystam z Opery wraz z plugin'em do FlashGet'a i własnoręcznie przerobionym menu Smile
ImageImage
Jeśli chodzi o FF to tutaj jest tutorial: http://www.babes-board.ch//thread.php?threadid=5608&sid=5e905046e27af4b1ec0329f5f96a75b0 Smile Nawet się niechce poszukać Razz
No ja tez dziękuję... przydało się. Trochę się namęczyłem zanim skapowałem ale jest.
Edit:
lol... Kto mi powie jak ściągnąć normalne zdjęcia a nie miniaturki... :P
Konrado
17th February 2007, 13:18
Kto mi powie jak ściągnąć normalne zdjęcia a nie miniaturki... :P
Jak juz masz wlaczony 'DownThemAll" to kliknij na "odnosniki" jak klikniesz na "grafiki i obiekty osadzone" to wtedy Ci sie miniaturki sciagna :D (sam sie pierwszy raz no to zlapalem :P )
Dragon
17th February 2007, 13:28
Ja mam trochę inaczej. Ściągam FlashGet i mam wtyczkę FlashGot to FF...
Tak to wygląda:
http://img246.imageshack.us/img246/3947/babesboardchbabegalleriqm7.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=babesboardchbabegalleriqm7.jpg)
http://img246.imageshack.us/img246/5704/babesboardchbabegalleribq1.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=babesboardchbabegalleribq1.jpg)
Konrado
17th February 2007, 13:44
Ja mam trochę inaczej. Ściągam FlashGet i mam wtyczkę FlashGot to FF...
juz mam, robisz tak
zaznaczasz ktore obrazki chcesz zassac klikasz prawy myszi i wybierasz "FlashGot - pobierz zaznaczone" :)
kiko90
17th February 2007, 21:27
A ja mam kolejny problem, a o to on: :roll:
Nie wiem OCC z zarejesrtowaniem się na YouTube a konkretnie to z Postal Code :roll: jak nie uzupełniłem to wyskakuje mi takie cuś :roll: Invalid response to the verification code :roll: Proszę pomście mi :P
Przemyslav
17th February 2007, 22:37
Nie wiem OCC z zarejesrtowaniem się na YouTube a konkretnie to z Postal Code :roll: jak nie uzupełniłem to wyskakuje mi takie cuś :roll: Invalid response to the verification code :roll: Proszę pomście mi :P
POkaż mi screen'a, bo ja si bez problemu zarej. na YouTube :)
kiko90
17th February 2007, 22:51
Kurde jest cięzko bo długo trwa i nawwet nie zadziałało :roll:
To może na[pisze ocb oki :?:
@SQ: wal :)
Giovanni
17th February 2007, 22:58
Postal Code to po prostu kod pocztowy :P może go źle wpisaleś :D
Przemyslav
17th February 2007, 22:59
Mi się bez problemu udało się zarej. na dowolne dane:
http://img77.imageshack.us/img77/9765/beztytuubs1.th.jpg (http://img77.imageshack.us/my.php?image=beztytuubs1.jpg)
kiko90
17th February 2007, 23:02
Tylko nie wiem co tam wpisać w tą robrykę
Wejdz świstaQ i jak możesz to zobacz O co chodzi :roll:
Przemyslav
17th February 2007, 23:05
1. Postal COde to kod pocztowy, który tutaj Ciebie nie dotyczy :)
2. Co do drugiej części postu twego, to chyba nie lookałeś majla na swojej poczcie z prośbą o kliknięcie w link w nim w celu weryfikacji konta i aktywacji :)
kiko90
17th February 2007, 23:06
Aha dzięki jak będą problemy to napisze :cheesy: :cheesy: :cheesy:
kubex
17th February 2007, 23:48
Ja ma duży problem bo nie dostałem aktywacji konta na elle alizee :cry: Przyszedł jeden mail ale nie drugi ! Smutne i nie wiem co robić :cry:
kubex
17th February 2007, 23:49
Ja ma duży problem bo nie dostałem aktywacji konta na elle alizee :cry: Przyszedł jeden mail ale nie drugi ! Smutne i nie wiem co robić :cry:
Tak wogóle to już równe 400 postów :D
Przemyslav
17th February 2007, 23:49
Musisz do Croolika napsiać :) :) BTW sprawdź foldery SPAM na poczcie :) Albo jesio poczekaj :)
kiko90
18th February 2007, 10:55
Wyskakuje mi błąd " Uruchomienie tej aplkacji nie powidodło się, ponieważ nie znaleziono libgimpuii-2.0-0.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem "
Czyli mam jeszcze raz zainstalować ten program :?:
Wegeta
19th February 2007, 19:40
nie, ściągnij ten brakujący plz z http://www.dll-files.com/
A ja mam prośbe.
Nie wiem czy ktoś temu podoła. Chciałbym by ktos mi napisał bota do e puls. Bot ma klikac najpierw w jedno miejsce, puźniej wklejac pewien tekst, i klakać w inne miejsce. I tak ciągle.
Czy ktoś by się temu podołał?
Dragon
19th February 2007, 19:46
W hackera się bawimy?? :P
Przemyslav
19th February 2007, 19:52
Co do biblioteki: przeinstaluj gimpa i zainstaluj pakiet GTK+ do Gimpa :)
Konrado
19th February 2007, 19:52
A ja mam prośbe.
Nie wiem czy ktoś temu podoła. Chciałbym by ktos mi napisał bota do e puls. Bot ma klikac najpierw w jedno miejsce, puźniej wklejac pewien tekst, i klakać w inne miejsce. I tak ciągle.
Czy ktoś by się temu podołał?
Ja to bym chcial aby ktos napisal wtyczke do AQQ tak aby sie integrawaly opis z playlista w JetAudio :roll:
Przemyslav
19th February 2007, 20:01
Ja to bym chcial aby ktos napisal wtyczke do AQQ tak aby sie integrawaly opis z playlista w JetAudio :roll:
Jak tak samo do Tlen'a... jeśli nie napsizą tego do mojej obrony, to zaraz po się tym zajmę, bo to jest proste :)
kiko90
19th February 2007, 21:32
Dzięki WEGETA 8) ześline go na 2 dysk :cheesy:
Ciągle te playlisty :roll: A można zapisać playlistę na Youtube, żeby mi się znowu nie wczytywało :?: :roll:
Konrado
20th February 2007, 17:26
Jak tak samo do Tlen'a... jeśli nie napsizą tego do mojej obrony, to zaraz po się tym zajmę, bo to jest proste :)
Mam nadzieje ze SQ bedzie to dla Ciebie proste bo na forum AQQ przeczytalem ze wtyczki aby pobierala liste utworow z JetAudio do opisu nie da sie z.r.o.b.i.c :(
Co do obsługi JetAudio. Niestety nie udało się z tego względu, że JetAudio zapisuje dane w różnych lokalizacjach (rejestr, różne rekordy) przez co nie można ułożyć funkcji która by mogła wyciągać tytuł piosenki etc. (sam sprawdzałem to, i faktycznie tak jest).
Na stronie JetAudio jest dostępne SDK i jest tam pokazane jak można to zrobić na przykładzie bodajże jakiegoś bar'a. Niestety SDK jest napisane w C++ i trzeba by osoby która przetłumaczyła to na Delphi.
Nie wiem jak to jest teraz w nowych wersjach jetaudio bo sprawdzaliśmy to na już względnie starej wersji.
Przemyslav
20th February 2007, 18:31
Jak C++ to jesteśmy w domu :D :D
Dragon
21st February 2007, 14:28
Dzisiaj jadę kupić dodatkowy RAM - 512 MB. Mój Asrock obsługuje 400/333/266. Chciałbym coś do 150zł. Co polecacie.
Zastanawiałem się nad tym:
KINGSTON DDR 512 KVR400X64C25/512 CL 2,5 (145zł)
Przemyslav
21st February 2007, 14:45
Kingston może być :) Dobra firma :) Sam ich używam :)
Dragon
21st February 2007, 19:42
A KINGMAX? Też dobra firma??
Acha no i DVD-REC SAMSUNG SH-S182M DL/RAM/LS BULK ASAP??
Przemyslav
21st February 2007, 21:22
Ad 1) Klasa średnia :) :) Ale oki :)
Ad 2) Nie wiem, ja się trzymam tylko Lite-On lub NEC od zawsze :)
Dragon
21st February 2007, 21:43
A jaką nagrywarkę DVD klasy wyższej polecasz??
Konrado
21st February 2007, 23:06
No i znowu problem, ostatnio dalem siostrze troche polatac na internecie, jak to ona twierdzi byla tylko na epulsie i jak skonczyla to wylaczyla kompa
Od jej wizyty na kompie nie moge wlaczyc systemu WinXP to znaczy pojawia sie pulpit ale po chwili sie komp restertuje :( i tak za kazdym razem, na WinVista loguje sie normalnie i nie ma zadnych problemow :/
po 5 albo 10 restrcie win Xp zalapie no ale bez przesady, co sie moglo stac :?:
karolkuich
21st February 2007, 23:52
Przeskanuj komputer antywirusem i antyspyware. Możliwe, że masz zmiany w rejestrze. Jeśli nic nie poradzisz to możesz wysłać loga na forum IDG, tam Ci pomogą, trzeba się tylko zarejestrować. Sciągnij też sobie aplikację C.C.l.e.a.n.e.r (oczywiście bez kropek, musiałem je napisać bo byś widział MAPS) żeby wyczyścić system i naprawić niektóre błędy. Program jest za free w dziale download na IDG. Ewentualnie zdefragmentuj dysk. Może coś się da zrobić. :?
Przemyslav
22nd February 2007, 00:04
A jaką nagrywarkę DVD klasy wyższej polecasz??
Jak wyższa do BlueRay :) :D
A tak to cokolwiek spod znaku Lite-On :) Nigdy nie miałem z moją problemów, czyta i wypala all płytki :) I łatwo się paczuje :D
Dragon
22nd February 2007, 12:43
No dzięks.... Ale mam kolejny problem - Czy można mieszać kości pamięci RAM o różnych częstotliwościach. Bo ta co ja mam teraz to 333 a ta co chcę kupić to 400.... :roll:
Przemyslav
22nd February 2007, 12:46
Nie powinno się :) Owszem można wrzucić dwie różne, ale najlepiej grają między sobą jak są tego samego typu a najlepiej w dualu :)
Dragon
22nd February 2007, 12:48
No to Huston mamy problem.... :? Kurde co by tu wymyślić... :shock:
ufff Na szczęście w tym sklepie gdzie się zaopatruję jest 512 MB z Kingstona PC333.... :mrgreen:
kiko90
22nd February 2007, 18:15
Nie mam pojęcia ale sądze, że to był człowiek :oops:
A ja mam prośbę czy ma ktoś linka do kompletnego i pełnego wideo tego filmu :?:
http://www.youtube.com/watch?v=t_VXXDZpf6M&NR
Dragon
22nd February 2007, 19:06
Une heure avec Alizée....
http://vdb.alizee.cz/browse.php?nid=160&pressed=4
kiko90
23rd February 2007, 20:43
Dzięki <Dragon> a teraz ide po chustęczkę :cry:
kiko90
25th February 2007, 21:07
ŚwistaQ mam prośbe do cie w sprawie LaFee czy wiesz jak ma ona na imię :?: Jest mi to potrzebne bardzo :roll:
Przemyslav
25th February 2007, 21:26
ŚwistaQ mam prośbe do cie w sprawie LaFee czy wiesz jak ma ona na imię :?: Jest mi to potrzebne bardzo :roll:
Christina Klein 8) 8) 8)
kiko90
25th February 2007, 21:38
Christina Klein 8) 8) 8)
Dzięki ŚwistaQ może wygram płytke na jetix.pl :P Masz u mnie browarka :cheesy:
Dragon
26th February 2007, 20:46
Mam problem a właściwie pytanie. Po dokupieniu i podłączeniu ramu sprawdzam ile mam dostępnej pamięci op. i co widzę?? 700 MB z 960 MB dostępnych. A gdzie się podziały te 64 MB??(Brakujące do 1024 MB)
Italiano
26th February 2007, 21:50
moze plyta glowna starsza i nie wykrywa ??
Przemyslav
26th February 2007, 22:32
moze plyta glowna starsza i nie wykrywa ??
Ale nikłe szanse, ale zawsze :) Pomieszanie różnych rodzai :) No i tak jak ty mówisz :)
kiko90
28th February 2007, 19:41
hmmm też tak mam :roll: Jak ulepszasz jedno to musisz ulepszyć inne urządzenia :cheesy:
A ja mam prośbę bo szukam i szukam ne moge znależć pewnych rzeczy :roll: Pomożecie :?:
No to:
1. Co to jest cykl roboczy filtra i jak się go oblicza.
2. Na czym polega płukanie filtrów.
3. Co to są rośliny reliktowe :P
snajper
28th February 2007, 20:04
Witam. Prośba trochę dziwna
ma ktoś może gdzieś na kompie, albo znalazł w necie 129 odcinek Światu Według Kiepskich??
(jestem 2 pośrednikem :P) kolega mówi, że jego kolega potrzebuje na eMulu ponoć niema :D
tytuł ponoć "ostatni cham"
Italiano
1st March 2007, 21:36
ktoś zna się na MS Access`ie ?? Bo mam pewne pytania. Kto umie niech się przyzna bez bicia :D
Konrado
2nd March 2007, 14:16
Tym razem mam pytanie o Photoshop'a
Uzywam wersji CS2, na winVista po paru kliknieciach komp dostaje totalej zmuly, klikanie w programie jest bardzo powolne praktycznie niemozliwe, juz mnie cholera z tym bierze, PaintShopPro XI dziala bez problemowo nawet na duzych obrazkach a te CS2 zamula sie po paru klikach w menadzezu urzadzen program zajmuje prawie 700mb :( jest jakas rada by ten program nie zamulal sie na Viscie :?: a moze lepiej sprobowac przesiasc sie na wersje najnowsza czyli "trojke" moze ona bedzie kompatybilna z Vista :?:
P.S. ramu ma 1024 (ddrII) procesr dwurdzeniowy wiec dlamnie to co wyprawie CS2 jest bardzo niezrozumiale :(
Przemyslav
2nd March 2007, 15:31
Ja siedzę na CS 3 i no problem :)
Samue'l
4th March 2007, 20:19
Wie moze ktoś w czym moge przerobić plik w zapisie "rec" na np. wmv?
Szukalem programu, ale bez skutku:/
Z góry dzięki.
kris
5th March 2007, 14:14
Ja siedzę na CS 3 i no problem
To juz wyszedl PS CS3 ?? :shock:
Przemyslav
5th March 2007, 14:19
Ja siedzę na CS 3 i no problem
To juz wyszedl PS CS3 ?? :shock:
Od dawna jest udostępniona Beta:
http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs3/
Wegeta
6th March 2007, 05:24
Wie moze ktoś w czym moge przerobić plik w zapisie "rec" na np. wmv?
Szukalem programu, ale bez skutku:/
Z góry dzięki.
A co? Nie możesz filmików z Tibi oglądać? :>
Nie przerobisz ich, bo pliki rec nie są filmami, ale zapisaną sekwencją ruchów czyjejś postaci.
Mozna je przerobic, ale najpier i tak musiałbys je normalnie odtworzyć przez tibieCAM.
Gdy juz filmik bedzie leciał użyj FRAPS albo innego programu do nagrywania tego co się dzieje na twoim kompie.
kiko90
6th March 2007, 13:09
Szukam translatora online Francusko Polski LUB polsko francuski :P Bardzo proszę o pomoc :roll:
Sławek
6th March 2007, 13:20
Ling.pl ale jest słaby.
Nie ma chyba dobrego tłumacza on-line z francuskiego
kiko90
6th March 2007, 13:22
Ling.pl ale jest słaby.
Nie ma chyba dobrego tłumacza on-line z francuskiego
Kurzce, a ja potrzebuję :roll: do tłumaczenia tego newsa :oops:
Dzięki sławek za pomoc :cheers: :happycry:
Sławek
6th March 2007, 13:23
http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?tr=fra-auto
spróbuj tego ale raczej ciężko Ci będzie
kiko90
6th March 2007, 13:27
Kurczaczki
Czasami żałuję, że Francja przegrała z Anglikami :roll:
kubex
7th March 2007, 11:00
MA ktoś może tytul remixu J'en ai marre który jest na dvd "en concerte". Chodzi o ten co leci na filmie ( w bonusach) ALizee w japoni na samym końcu :D Rozumie ktoś ten bełkot ^^ :lol:
hellboyxD
7th March 2007, 17:36
To moze byc J'en Ai Marre Soft Club Mix
Ale nie jestem pewien :D
Italiano
7th March 2007, 21:08
To moze byc J'en Ai Marre Soft Club Mix
Ale nie jestem pewien :D dołączam się do prośby. Kiedyś się pytałem ale nikt nie wiedział.
kubex
8th March 2007, 00:41
Zassałem inny remix którego kiedys szukalem ( remix dance b ) ale nie moge zassac soft skin club mix :cry:
A zna ktoś może tytułk tóry leci też w filmie Alizee w japoni ( a en concerte na dvd rzecz jasna ) kao pierwszy?? Jest to remix piosenki "contre courant".
kubex
8th March 2007, 18:39
Zassałem inny remix którego kiedys szukalem ( remix dance b ) ale nie moge zassac soft skin club mix :cry:
A zna ktoś może tytułk tóry leci też w filmie Alizee w japoni ( a en concerte na dvd rzecz jasna ) jako pierwszy?? Jest to remix piosenki "contre courant".
Konrado
8th March 2007, 19:27
Moglby mi ktos przetlumaczyc co napisal RMJ odnosnie mojej tapety, tlumaczylem sobie ten teks juz pare razy ale nic z tego tlumaczenie nie rozumiem :roll: http://www.alizee-forum.com/topic,16251,225,-wallpapers-ii.html
Dragon
8th March 2007, 19:47
O tak tak.. fajny jest.... Przyłączam się do prośby...
kiko90
8th March 2007, 20:10
Me too :oops: :oops:
cody
8th March 2007, 20:15
Postaram sie zrobic jak mi sie uda sciagnac AVI.
Przemyslav
8th March 2007, 20:19
Pomijając słowa fucking, RMJ jest wkurw..., że podobno zjechałeś jego pomysł bez pytania. Konflikt praw autorskich ;)
Dragon
8th March 2007, 20:22
ups... Ale z całą pewnością to tylko zbieg okoliczności.... RMJ się niepotrzebnie denerwuje... :roll:
CZESTER
8th March 2007, 20:22
Pomijając słowa fucking, RMJ jest wkurw..., że podobno zjechałeś jego pomysł bez pytania. Konflikt praw autorskich ;)
Dokładnie, właśnie miałem to napisać 8)
cody
8th March 2007, 21:13
http://download.yousendit.com/D7F3144506AE5DA1
Alizee-J'en Ai Marre(soft skin club mix) MP3 prosze bardzo :D
Dragon
8th March 2007, 21:20
Wielkie, wielkie, wielkie..................... BROWARKI Ci się należą....
:cheers: :cheers: :cheers:
Wielkie dzięki bracie.... 8)
kiko90
8th March 2007, 21:22
Może :cheers: :cheers: Dolececą do Ciebie pocztą jak poczta polska nie wipije podrodze :mrgreen:
Wielkie dzięki 8)
karolkuich
8th March 2007, 22:12
Jeżeli już ktoś ma mieć prawa autorskie to będą to producenci klipu JAM. :) Każdy może bazować na tym samym obrazie i nikt nie może nikomu wmawiać że skradł mu pomysł. :x Obie tapety to różne aranżacje tego samego wycinku teledysku i nic więcej! :!: Sam mam w komputerze tę właśnie tapetę RMJ pobraną z jego strony. Czy to znaczy że mu ją ukradłem??? :?: Oczywiście pomijam sytuację w której ktoś podpisuje czyjąś pracę jako własną, bo to oczywiste nadużycie, :boff: ale w pracy convera nie można się doszukać cech wspólnych z pracą RMJ, poza obrazem bazowym. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Przemyslav
8th March 2007, 22:23
Nie mnie to oceniać :) Obaj autorzy powinni sobie wyjaśnić sprawę :)
Konrado
8th March 2007, 22:29
Nie wiem co mam o tym myslec :/ zaowazylem ze na ten temat zaczela sie juz w angielskiej skcji ladna dyskusja, szkoda ze nie znam angielskiego :( bym staral sie jakos obranic a tak lipa :(
chyba tylko pozostaje usuniecie tej tapety z formum skoro RMJ sie tak burzy o jedno zdjecie
Dragon
8th March 2007, 22:47
Napisałem cosik na twoją obronę.... 8) Żeby nie było....
Konrado
8th March 2007, 22:53
Napisałem cosik na twoją obronę.... 8) Żeby nie było....
Dzieki :) ja sam sie nie obronie :roll:
karolkuich
8th March 2007, 23:19
RMJ zachowuje się dziwnie jak na moderatora, przydałoby mu się trochę powściągliwości i samokrytyki. Dla nas wypływa nauka na przyszłość, aby się trzy razy zastanowić, zanim się coś, gdzieś zaprezentuje. Bez znajomości angielskiego łatwo zostać zakrakanym ! :badboys:
kubex
8th March 2007, 23:26
Thxxx bro!!! Dzięki dzięki :cheers:
Przemyslav
8th March 2007, 23:27
Looknąłem pracę RMJ'a. W prawdziwym świecie mogłoby się to skończyć już sądem. Niestety obrazek z ławeczką został zaczerpnięty z tapetki RMJ'a. RMJ wkruza się o to, że było to bez pytania zgapione od niego, dodany inny efekt i podpisane innym nick'iem. Tutaj go rozumiem. Wszak jak na moderatora przystało, powinien to delikatniej wyjaśnić, nawet na boku przez PW.
Sławek
8th March 2007, 23:48
Jak moim zdaniem skoro Conver włożył w to dodatkowy swój wysiłek i nie pobiera opłat ani też RMJ nie pobiera opłat za tę tapetkę to nie mam pojęcia czym RMJ się bulwersuje i robi niepotrzebny chaos.
Nie ma się czym przejmować, niestety ludzi tacy są jak się zacznie kłótnia to już na dobre, ale wszyscy o tym mam nadzieję szybko zapomną, ale pewnie jak zawsze publika podzieli się mniej więcej po połowie. Ale racja bez angielskiego to nie idzie się dogadać, ja też nie znam angielskiego :(
Może nawet lepiej że nie będziesz udowadniał swoich racji, ale krótki Twoj komentarz by się przydał i na tym bym skonczył. 3ym się :wink:
Konrado
8th March 2007, 23:50
Looknąłem pracę RMJ'a. W prawdziwym świecie mogłoby się to skończyć już sądem. Niestety obrazek z ławeczką został zaczerpnięty z tapetki RMJ'a. RMJ wkruza się o to, że było to bez pytania zgapione od niego, dodany inny efekt i podpisane innym nick'iem. Tutaj go rozumiem. Wszak jak na moderatora przystało, powinien to delikatniej wyjaśnić, nawet na boku przez PW.
Niby sie z Toba zgadzam, ale ten obrazek pochodzi z teledysku i nawet jezeli RMJ zrobil screena z klipu to on nie moze byc jego wlasnoscia, nie moze on miec praw ze akurat ta stopklatka jest jego i koniec, rowie dobrze ja moglem taka sama stopklatke wykonac i wkleic do tapetki, moim zdaniem nawet jezeli dowolny uzytkownik zrobi screena z jakiegos wystepu Alizee i umiesci go na forum, ja pozniej go wezme i wykorzystam w tapetce to mojim zdaniem ten uzytkownik nie powiniem miec do mnie o to pretensji poniewaz nie ma on do tego obrazka zadnych praw autorskich. Ale faktem jest ze kultura powino byc powiadomienie ze wykorzsteam ten obrazek...
Niech ktos to przetlumaczy i posle do RMJ w mojim imieniu :cheesy:
Przemyslav
8th March 2007, 23:55
Jak zawsze wina jest po środku :) Ale of course jestem z Tobą :) Za rodakiem :D
Sławek
8th March 2007, 23:57
Conver dopisz że spodobała Ci się jego tapetka i chciałeś porobić z nią różne efekty. I jednym z nich się z nami podzieliłeś (co się chwali, bo im więcej Lili tym lepiej, czyż nie? + dodatkowo był to wkład Twojej pracy !!). Ale wazelinia :lol:
Po za tym w sieci tak dużo jest obrazków z Lili że nikt nie patrzy na autora, nawet gdyby chciał to czasami nie jest w stanie dojść, a to i tak za dużo zabiera czasu :(
Przemyslav
8th March 2007, 23:59
Dla mnie w tym wypadku nie liczy się kto komu ?? Tylko z kim i dla kogo - z Lili i dla Lili i jej fanów :)
Sławek
9th March 2007, 00:03
Dla mnie w tym wypadku nie liczy się kto komu ?? Tylko z kim i dla kogo - z Lili i dla Lili i jej fanów :)+++++
Jak RMJ ochłonie to dacie znać jak się zachował :) Myślę że po prostu miał dzisiaj zły dzień :D
karolkuich
9th March 2007, 00:06
Dla mnie w tym wypadku nie liczy się kto komu ?? Tylko z kim i dla kogo - z Lili i dla Lili i jej fanów :) :cheers: SwistaQ- the best moderator of all moderators ! :cheers:
karolkuich
9th March 2007, 10:46
Ze względu na to iż RMJ zachowuje się jak dziecko, któremu zabrano zabawki a zagorzała dyskusja zatacza coraz szersze kręgi proponuję dla uspokojenia sytuacji wystosować oficjalną notę polskiej sekcji. Oczywiście trzeba będzie to dobrze przetłumaczyć, więc potrzebny będzie poliglota. Powinno to być coś w stylu :
Polska sekcja Alizee Forum pragnie przeprosić RMJ za wykożystanie przez jednego z naszych członków tapety z wizerunkiem Alizee bez uprzedniej zgody Autora. Jednocześnie informujemy że wykożystany element został zaprezentowany tylko i wyłącznie dla ukazania uczucia jakim nasz fan darzy osobę dla której wszyscy tutaj jesteśmy. Niniejszym uznajemy trud Autora włożony w powstanie tej tapety i prawa jekie rości do przedmiotu sporu. Z pozdrowieniami polska sekcja Alizee Forum.
Piszcie co sądzicie na ten temat.
Sławek
9th March 2007, 10:55
Dobre ale lekka przesada zeby coś takiego wysyłać, ale skoro to ma RMJ uszczęśliwić ... :):D
karolkuich
9th March 2007, 11:15
Dobrze zrozumiałeś. Chodzi mi o urażoną ambicję RMJ. :) Bądźmy mądrzejsi.
kubex
9th March 2007, 11:32
Powinien to Swistaq napisać bo jest modem XD Ja jestem za!
Konrado
9th March 2007, 13:36
Trzy miesice temu wykorzystalem te sama fotograie z Alizee do jednej z mojich pierwszych tapet, tapeta pojawila sie tez w sekcji angielskiej, nawet RMJ napisal ze tapeta jest ladna i nie burzyl sie ze zdjecie pochdzi z jego tapety
http://www.alizee-forum.com/ltopic,16251,0,asc,15.html
chlopak ma poprostu zle dni, gdybym znal angielski to sam bym sobie z chlopakiem po przez PW sprawe wyjasnij a tak to lipa :roll:
Dragon
9th March 2007, 14:37
Najgorsze jest to że "chyba" cała ang sekcja opowiada się po stronie RMJ... Tak mi się wydaje..... :?
kubex
9th March 2007, 15:19
No nie cała <Dragon> :D ( na szczęście ). Już dwie osoby sie wstawiły za Converem. Np.
Vaandva napisał We can proceed with this discussion, as an ideological question ofc, but kubex is right: Please give a break to conver. He already presented his apologises and removed the wallpaper, so still blaming him do not help to anything.
A tak wogóle dziwi mnie używanie słów wulgarnych na forum (w dodatku przez moda)
cody
9th March 2007, 17:59
A tak wogóle dziwi mnie używanie słów wulgarnych na forum (w dodatku przez moda)
Tez mnie to dziwiło ale chyba sam sobie ostrzezenia nie da:P
cody
9th March 2007, 18:05
To chyba moje pierwsze przestępstwo :twisted: 8) hiihihihi
Jak cos to ja tego nie robilem...
p.s Jeszcze sie napijemy :D :wink:
kubex
9th March 2007, 21:02
Cody ty coś wogóle zrobiłeś?? 8) 8)
Wienio
9th March 2007, 21:02
a kara by się mu sprzydała :evil: :evil: przecież znowu nic wielkiego sie nie stało a RMJ robi z tego taką awanturę... :!:
kubex
9th March 2007, 21:11
Orion napisał : I mean wtf take a hint I mean it's not like . . . . . I mean . . geez relax already and read over all the postsIf you can read this, then Orion Rocks, and is not cocky and conceited oh yeah . . . and another thing . . . you're ok too, but shut up about it
Takie troche nie miłe :roll: Ale dobra chłopak może jest starszy ale chętnie bym go pojechał w realu. Denerwuje mnie taki człowiek. Nie tylko ja pisałem jeszcze o Converze ale on spaie do mnie. Czemu?? Bo może jestem polakiem i uwłaczam jego godność pojawiając sie na forum angielskim?? I nie będe pisał słów które cisną mi sie na usta. SZKODA MI NA TAKIEGO SIŁY!!!
Dragon
9th March 2007, 21:15
Właśnie.... Jak dla mnie to jest uraza honoru... Idę oglądać Harrego...
CZESTER
9th March 2007, 21:18
Cała sekcja ang. wielce sie burzy :roll: Ehh Conver jesteśmy z Tobą :mrgreen:
karolkuich
9th March 2007, 21:57
Dajcie sobie spokój chłopaki. Nie warto rozmawiać z kimś kto nie jest otwarty na dyskusje. I tak nie dadzą się przekonać, że gra jest warta świeczki. Niech sobie siedzą na swym forum i zabarykadują się swoją nieustępliwością. Pomarudzą, pomarudzą i temat się skończy. Szkoda zawracać sobie głowę jałową dyskusją. :roll:
Konrado
9th March 2007, 22:01
Dzieki chlopaki za obrone i wsparcie :cheers:
Kurnasz... ale narobilem bigosu :( :( :( gdybym wiedzial ze "wielki" RMJ tak sie urazi o jedno zdjecie to bym wogole tego dnia PSP'a nie uruchamial...
Najlepiej poprostu bedzie to przemilczec i nic nie pisac w Ang sekcji, niech oni sie tam wygadaja i moze z czasem zapomna. Niechcial bym aby powstal jakis konflik miedzy sekcjami z powodu jednej tapety... Ja juz tam napisalem ze przepraszam za zamieszanie i skasowalem tapete. wiecej RMJ odemnie nie dostanie, niech nie mysli ze posle do niego kwiaty z napisem "wybacz mi" :evil: Moze i uwarza sie on za najwiekszego grafika na forum i ma duzy wklad w kazda produkcje multimedialna z Alizee ale niech troche spasuje i da sie rozwija poczatkujacym grafika :roll:
Kazdy popelnia bledy, ja sie do swojego przyznalem, przeprosilem a ze dla RMJ to jest malo to niech zachowa to juz dla siebie a nie klieknie jak glupi na forum robiac z siebie ofiare
Zresta co ta za mod ktory uzywa wulgaryzmow na forum :roll:
karolkuich
9th March 2007, 22:07
Tak robią mali ludzie niepewni swojej wartości. A RMJ swoim podejściem udowadnia że się na moderatora poprostu nie nadaje. I lipa ! :hate:
cody
9th March 2007, 23:26
ja przeciez nic nie robilem... :D :D
Dragon
9th March 2007, 23:29
A co on zrobił?? Czemu jak zwykle nic nie wiem.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :P
karolkuich
9th March 2007, 23:47
ja przeciez nic nie robilem... :D :D A to niezwykłe przestępstwo ! :)
Sławek
11th March 2007, 15:17
Jeszcze dojdzie ze sami ze sobą zaczną się kłócić. Nie zostawiajmy tam swoich postów bo to dodatkowo ich prowokuje, wspierajmy się tu a oni tam niech dają upust swoim nerwom. My zrozumiemy co oni piszą, a oni polskiego raczej nie znają :)
Konrado
11th March 2007, 21:42
simple, but beautiful wallpaper :wub: :
http://i77.photobucket.com/albums/j66/jorgelopez33/Untitled-12copy.jpg
wiem moze ktos gdzie mozna znalesc zdjecie z tej tapetki :?: Alize wygladam tam bardzo pieknie :oops:
Edit:
juz mam :D :D :D http://www.alizee-forum.com/galerie/details.php?image_id=923
Wienio
11th March 2007, 22:49
Rzeczywiście przepięknie :oops: :oops: :oops:
tak świeżo, i rezolutnie, i wogole... :mrgreen:
kiko90
12th March 2007, 17:27
Tylko tak troszkę dziecinnie :roll:
Misiaczek
12th March 2007, 18:50
Rzeczywiście przepięknie :oops: :oops: :oops:
tak świeżo, i rezolutnie, i wogole... :mrgreen:
o tak. Alizee na ttym zdjęciu wygląda zabujczo pięknie (ba powiem więcej :oops: Jest prześliczna :oops: :oops: ). Patrząc na to zdjęcie od razu można się zakochać :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:. Czasami żąłuję, że ja nie jestem jej chłopakiem :(. Mając taką piękną dziewczynę byłbym najszczęśliwszym chłopakiem na świecie :oops: :oops:
karolkuich
12th March 2007, 19:45
Tylko tak troszkę dziecinnie :roll: To dobrze ! Ja lubię małe, niegrzeczne dziewczynki ! :dribble: :cheesy: :boff:
cody
12th March 2007, 19:50
Ale taką ja mam w pamieci i taką chce ja widziec w moich snach...
Na tej fotce jest prawie jak moj ideal piekna :oops:
kubex
12th March 2007, 21:53
Faktycznie wygląda pięknie :D
Misiaczek
13th March 2007, 10:43
Ale taką ja mam w pamieci i taką chce ja widziec w moich snach...
Na tej fotce jest prawie jak moj ideal piekna :oops:
To prawda na tej fotce wyszła idealnie. Nic dodać nic ująć :oops:. Ma w sobie coś magnetycznego. Sam nie wiem co ale ma :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Faktycznie wygląda pięknie :D
Potwierdzam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon
13th March 2007, 19:11
Pytanie:
Jaki tytuł ma piosenka lecąca w tym filmiku:
http://youtube.com/watch?v=FLhB0yvgxqY&mode=related&search=
Wiem że chyba pochodzi z filmu "Grease" z Travoltą ale tytułu nie znam... help...
Czy to przypadkiem nie "One That I Want"??
Już mam:
http://youtube.com/watch?v=AvZ7DQUwIL0 ... 8)
A tak przy okazji. Travolta o wiele lepiej wychodził za młodu w musicalach niż teraz...:D
cody
15th March 2007, 20:43
Mam wielką prośbe:
Gdy r obicie renderki z Lili to przosze zapiszcie je i wyslijcie mi :oops: PLZ
Będe bardzo wdzięczny...
p.s zasrana cenzura
Krzysiekhermanski
18th March 2007, 01:48
Gdzie moge znalesc bo cos nie moze znalesc Oh Happy Day??? pozdro all
Przemyslav
18th March 2007, 07:40
Gdzie moge znalesc bo cos nie moze znalesc Oh Happy Day??? pozdro all
Ke ??? :) JEsteś pewien, że to śpiewała Lili ?? :)
Dragon
18th March 2007, 12:04
A no śpiewała ŚwistaQ...
http://youtube.com/watch?v=GcQm-84GA5Y
Przemyslav
18th March 2007, 12:07
A no śpiewała ŚwistaQ...
A to to :) :) Nie mam do tego pamięci :D Gdyby pytanei było zadane o pierwszy występ np. na M6 no no :D
kiko90
18th March 2007, 13:50
A no śpiewała ŚwistaQ...
Jak szybko czas leci, Alizee miała, aż 15 lat jak to śpiewała :roll:
Ale szczerze powiem i bez obrazy nie pasuje do niej ta piosenka, wole ją tą roztańczoną i bardziej uśmiechniętą oraz żywą :mrgreen:
Giovanni
18th March 2007, 13:58
Stary, ona to śpiewała w konkursie, nie bo chciała(chiba), a poza tym słodko tam wygląda, widać było co z niej wyrośnie ^^
compu.pl
21st March 2007, 15:14
mam co jakis czas
Błąd Ogólny
Wystąpił Błąd
Misiaczek
21st March 2007, 15:17
mam co jakis czas
Błąd Ogólny
Wystąpił Błąd
nie bardzo rozumiem :roll: . Napisz dokładnie w jakiej sytuacji on się pojawia :roll:
Przemyslav
21st March 2007, 15:18
mam co jakis czas
Błąd Ogólny
Wystąpił Błąd
Jasnowidzem nie jestem :) Gdzie on występuję :)
compu.pl
21st March 2007, 15:19
mam co jakis czas
Błąd Ogólny
Wystąpił Błąd
Jasnowidzem nie jestem :) Gdzie on występuję :)
w poprzednim temacie, nie mozna dac odpowiedzi
compu.pl edytuj posty :wink:
Przemyslav
21st March 2007, 15:23
Temat z płytami ?? Bo nie wiem jak rozumiesz poprzedni. Jeśli o ten chodzi, to u mnie wszystko jest w porządku. Wyloguj się i zaloguj ponownie, może to coś da. Jak dotąd nikt nie miał tego problemu :)
CZESTER
21st March 2007, 15:23
Moderatorem to ja nie jestem, ale mógłbyś edytować posty 8) Niebardzo rozumiem o co Ci chodzi, u mnie wszystko OK działa :D
Misiaczek
21st March 2007, 15:25
Moderatorem to ja nie jestem, ale mógłbyś edytować posty 8) Niebardzo rozumiem o co Ci chodzi, u mnie wszystko OK działa :D
jak i u reszty forumowiczów :roll: :roll: . Nie bardzo wiadomo dlaczego. Może to wina przeglądarki :?: :?: :roll:
compu.pl
21st March 2007, 15:31
po pierwsze edytować sie nie dało (był bład)
logowałem sie 6 razy i nie pomaga, raz działa raz nie
no coż to są uroki PHPBB :wink:
Przemyslav
21st March 2007, 15:34
Zgłoszenie przyjęte, zostanie wysłane Adminsitratorom :) Ciekawi mnie fakt, czemu to tylko Ciebie dotyczy.
compu.pl
21st March 2007, 15:36
Zgłoszenie przyjęte, zostanie wysłane Adminsitratorom :) Ciekawi mnie fakt, czemu to tylko Ciebie dotyczy.
skąd mam to wiedzieć?, ja pojawi sie jeszcze raz zrobie screena
Przemyslav
21st March 2007, 15:38
No no screen będzie najlepszy w tym wypadku :)
Misiaczek
21st March 2007, 15:40
Czemu od razu nie zapodałeś screena :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:
compu.pl
21st March 2007, 15:41
Czemu od razu nie zapodałeś screena :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: coż myslałem ze chwilowo taki błąd jest, zaraz podam linka do screena, jak sie uda napisac , lub na pw napisze :wink:
CZESTER
21st March 2007, 16:41
Kolega compu.pl napisał mi na pw, ponieważ teraz wogóle nie może dodać postu :roll:
Cytuje:
"na dole screena jest data aby było wiadomo kiedy
i mam ciągle ten błąd, dlatego nie mogę dodać postu.
Logowałem sie z FF, Opera, IE, i jest błąd.
Taki błąd pojawia się jeżeli ktoś atakował forum i jest naruszona struktura bazy danych, taki powód jest najczęsciej"
http://www.compu.pl/post.jpg
Ja sam nie wiem, co mam o tym myśleć, nigdy wcześniej nie widziałem podobnego błędu :wink: :roll:
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.