View Full Version : ‹‹ Masz problem, pytanie - pisz tutaj, pomożemy ^_^ ››
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Przemyslav
26th August 2006, 22:09
Mam pytanko do tych, którzy korzystają z komunikatora AQQ.. choć nie tylko do nich :lol:
Potrzebuje info, jak zrobić "styl okna rozmowy" - szukam również programika(jeżeli taki istnieje) jednak z negatywnym skutkiem :cry:
Jeżeli ktoś by się natknął na informacje, jak zrobić ten styl to proszę o odpowiedź :wink:
http://www.aqq.eu/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,236/Itemid,69/ :?: :?: 8)
slawekebi
26th August 2006, 22:20
Mam pytanko do tych, którzy korzystają z komunikatora AQQ.. choć nie tylko do nich :lol:
Potrzebuje info, jak zrobić "styl okna rozmowy" - szukam również programika(jeżeli taki istnieje) jednak z negatywnym skutkiem :cry:
Jeżeli ktoś by się natknął na informacje, jak zrobić ten styl to proszę o odpowiedź :wink:
http://www.aqq.eu/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,236/Itemid,69/ :?: :?: 8)Jak Ja mogłem to przeoczyć :!: :?: :mrgreen: hehee dzięki SwistaQ
Epris
27th August 2006, 01:41
moze ktoś mi wrzucić na serwer piosenke: Coeur Dejr Pris i L'E-mail a des ailes ? bo ja nie mam :( bede wdzieczny i postawie bro :D
croolik
27th August 2006, 02:48
No to skoro wiesz, to kup Maxi CD JEAM/IFU. Tam znajdziesz zapewne. :wink:
slawekebi
27th August 2006, 09:00
moze ktoś mi wrzucić na serwer piosenke: Coeur Dejr Pris i L'E-mail a des ailes ? bo ja nie mam :( bede wdzieczny i postawie bro :Ddawaj do mnie na priv'a :cheesy:
btw a nie masz na plytach :?:
Italiano
27th August 2006, 10:05
dobrze wiedzieć, dzięki croolik :D
Italiano
27th August 2006, 10:07
ho ho, zaraz jak croolik wpadnie to będzie saigon :)
slawekebi
27th August 2006, 10:22
ho ho, zaraz jak croolik wpadnie to będzie saigon :)dlaczego tak uwazasz :?: :mrgreen:
Dragon
27th August 2006, 11:41
moze ktoś mi wrzucić na serwer piosenke: Coeur Dejr Pris i L'E-mail a des ailes ? bo ja nie mam :( bede wdzieczny i postawie bro :D
Ta pierwsza jest cudowna. Druga naturalnie też ale pierwsza szczególnie mi sie spodobała. Zwłaszcza refren... :oops: :oops: :D
Italiano
27th August 2006, 13:35
ho ho, zaraz jak croolik wpadnie to będzie saigon :)dlaczego tak uwazasz :?: :mrgreen: bo w regulaminie pisze że nie można dawać linków do oficjalnych piosenek Alizée :D
slawekebi
27th August 2006, 13:56
ho ho, zaraz jak croolik wpadnie to będzie saigon :)dlaczego tak uwazasz :?: :mrgreen: bo w regulaminie pisze że nie można dawać linków do oficjalnych piosenek Alizée :DBył to pierwszy i ostatni raz.. :mrgreen:
btw musiało mi to umknąć, ale zamiary miałem dobre
Italiano
27th August 2006, 16:15
no może ujdzie płazem, liczy się intencja :cheesy:
Przemyslav
27th August 2006, 17:00
Teraz przeszło w offtop'a :) :D
kris
28th August 2006, 14:02
Konczy mi sie 3-miesieczna subskrypcja do nortona i przydalby sie kod (najlepiej na dozywotnia) albo dlugoletnią subskrypcje.Z gory dzieki.
slawekebi
28th August 2006, 16:50
Konczy mi sie 3-miesieczna subskrypcja do nortona i przydalby sie kod (najlepiej na dozywotnia) albo dlugoletnią subskrypcje.Z gory dzieki.a jaką masz wersje Nortona :?:
kris
28th August 2006, 16:52
Norton internet Security 2004
Przemyslav
28th August 2006, 17:04
Tylko nie ten shit :D :D :D 8) To jush zassaj sobie nową wersję 2006 :)
Samue'l
28th August 2006, 18:15
A może jak wpiszesz serial to będzie ci działać:P
mam tu pare:
...Tu pomagam koledze, a mi będzie kasować...
Norbidinho
29th August 2006, 10:54
Potrzebna mi pioseneczka Akcent - Jokero (nie wiem dokladnie jak sie pisze tytul ale chyba sie domyslacie) :mrgreen: Bardzo bylbym wdzieczny jak ktos udostepni linka albo cos :wink:
slawekebi
29th August 2006, 12:46
Potrzebna mi pioseneczka Akcent - Jokero (nie wiem dokladnie jak sie pisze tytul ale chyba sie domyslacie) :mrgreen: Bardzo bylbym wdzieczny jak ktos udostepni linka albo cos :wink: :mrgreen: Prosze Cie bardzo :mrgreen:
[edit: LINK OUT]
Norbidinho
29th August 2006, 12:54
:mrgreen: Prosze Cie bardzo :mrgreen:
[edit: LINK OUT]
Dziekowa ale wlasnie 10 minut temu sam se sciagnalem :mrgreen: Ale dzieki za dobre checi :wink: Moze przyda sie komus innemy 8)
Hunti
29th August 2006, 19:02
Wiedząc, że mamy tu tyle zaawansowanych technicznie chłopców, kieruję się tutaj z pewnym trapiacym mnie problemem... :lol:
Otóż sprawa dotyczy zamiany komputera na nowy (stary ma już chyba z dwa lata, a przy moim szacunku do niego jest naprawdę wysłużony :P)... Pewien informatyk dał mi listę, która jego zdaniem zawiera najlepsze bądź godne polecenia pc/ekrany/głośniki... Mogę sobie wybrać którykolwiek z listy, tylko że mi te parametry mało mówią, no może oprócz tego, która karta graficzna lepsza, a który ma więcej pamięci :P Dlatego udaję się z prośba do was o małą poradę :wink:
Więc lista zawiera takie pozycje jak:
Komputery oparte na procesorach ifrmy Intel (I ku nim się skłaniam :P):
Intel Deamon 1
Intel Deamon 2
Intel Hardcore 1
Intel Hardcore 2
Monitory: (Też tylko dwa wybrane, bo jest ich mnóstwo)
NEC Monitor AccuSync LCD92VM 19''
Sync Master 19'' 940 N
Głośniki:
Głośniki XP 730 3200 Watt
Głośniki XP-548 5.1 2500 Watt
Creative Głośniki SBS580 5.1 retail
To są tylko niektóre pozycje, co do których ewentualnie się zastanawiam... Może ktoś wie coś o nich więcej, na tyle by mi polecić/odradzić :wink:
Samue'l
29th August 2006, 19:16
Ja ci moge tylko powiedzieć, że creative to dobra firma, nie wiem jak inne głośniki grają. Ty masz gotowce do wybrania, ja tam wole sobie wszystko samemu wybrać i złożyć kompa, bo takie gotowce już złożone to drożej kosztują. I zawsze jest coś innego niż bym chciał.
Szukam tych zestawów Intel'a w necie i nic ni ma :) Możesz cosik więcej o tym powiedzieć :)
Przemyslav
29th August 2006, 20:55
Nigdy nie brać gotowych zestawów :) :) Najlepiej samemu złożyć albo dać znajomemu, który wie do czego komp będzie wykorzystywany :) :D
Samue'l
29th August 2006, 21:33
Nigdy nie brać gotowych zestawów :) :) Najlepiej samemu złożyć albo dać znajomemu, który wie do czego komp będzie wykorzystywany :) :D
Popieram^^ Ja zawsze wszystko sam dobierałem, i szwagier mi składał.
Hunti pisz w osobnym poście a nie w moim:P
www.proline.pl
Tam masz wszystko co potrzebne żeby stworzyć komputer.
Dobieranie jest bardzo proste, wybierzesz procek to szukaj płyty głównej, na proline nawet dzieciak się połapie, tam pisze jakie procki dana płyta obsługuje więc bez wiedzy dobierzesz. Wystarczy, że wiesz ile chcesz kasy na to wydać I w sklepie za dopłata chyba 20zł ci złożą kompa, z tych części które zamówisz. Ja wszystko zawsze kupowałem w proline, polecam ten sklep, lub ich hurtownie:)
Co do płyty ja do swojego athlona kupiłem najtańszą jaka była pod sata II bo i tak jak kiedyś będę chciał wymienic procka to i płyte będę musiał, więc też sobie to weź pod uwage. Chyba, że cchesz mieć zintegrowaną grafike dźwięk itp. To zapłacisz trochu więcej^^
Jak nie masz ich sklepu gdzieś w pobliżu to zamawiasz przez neta i kompa dostaniesz kurierem, i to chyba nawet za darmo.
Hunti
29th August 2006, 21:56
Hunti pisz w osobnym poście a nie w moim:P
Primo - Proszę, nie rozkazuj :P
Secundo - Jako mod mam prawo dodawać uwagi do twoich postów
Tertio - Zwłaszcza jeżeli ta pisanina ogranicza się do "Link wycięty".
Byłabym zobowiązana, jeżeli w przyszłości przestałbyś wycinać moje dopiski, bo jeżeli znalazły się tam ,to nie dlatego że chciałam sobie popisać a nie miałam ochoty klikać na "Odpowiedź". :roll:
kris
29th August 2006, 21:59
Czy ktos jeszcze z was moze meic kody na subskrypcje dlugoletnia do nortona internet security 2004 ?jak cos to na pm bo Hunti mod uderza do głowy ;) :p i wszysstko "wycina" :D
Przemyslav
29th August 2006, 22:01
Hunti pamiętaj, że wybranie płyty głownej niesie za sobą dalsze czynności, odpowiednia grafika, dyski itd... to jak klocki Lego, dany zestaw to dany zestaw :) Jak cosik napisz do mnie na GG to poszukamy :D
slawekebi
29th August 2006, 22:16
Poszukuje utworu z przeróbki wykonanej przez Cascada - Everytime we touch :roll: - Szukam i nie moge znaleźć wersji oryginalnej/nie przerobionej
Hunti
29th August 2006, 22:33
Poszło na PW... Nie wiem, czy to o to chodziło, bo nawet nie znam piosenki :wink:
slawekebi
29th August 2006, 22:40
Poszło na PW... Nie wiem, czy to o to chodziło, bo nawet nie znam piosenki :wink:nie o ten utwór chodzi..
napisalem, ze przeróbke wykonal zespol Cascada..
A ja szukam wersji oryginalnej :wink: - bez zadnych przeróbek
ale dzieki
Przemyslav
29th August 2006, 22:57
Ta piosenka to: Maggie Reilly - Everytime We Touch :) :)
slawekebi
29th August 2006, 23:10
Ta piosenka to: Maggie Reilly - Everytime We Touch :) :)zgadza sie :mrgreen: dzieki :oops:
Samue'l
30th August 2006, 01:00
Czy ktos jeszcze z was moze meic kody na subskrypcje dlugoletnia do nortona internet security 2004 ?jak cos to na pm bo Hunti mod uderza do głowy ;) :p i wszysstko "wycina" :D
To ecie wysłałem kody, to Hunti wykasowała:D Daj gg wyśle ci jeszcze raz. Powinni jej tego zabronić :P
Ps. Hunti ostatnio tak żeś dopisała, że szukasz zestawów intela, że wygląda to tak jak ja bym szukał... :roll:
Hunti
30th August 2006, 10:34
To ecie wysłałem kody, to Hunti wykasowała:D Daj gg wyśle ci jeszcze raz. Powinni jej tego zabronić :P
Nie ma potrzeby, bo kris koniec końców dostał te kody na gg ode mnie i ponoć nie działają :P
Ps. Hunti ostatnio tak żeś dopisała, że szukasz zestawów intela, że wygląda to tak jak ja bym szukał... :roll:
:roll: :lol:? A to nie była kwestia twojego błędu w cytacie? :lol:
Zresztą koniec ofttopa, myśl o tym co chcesz, ja już ze swojej strony się wytłumaczyłam. Jeżeli naprawdę chce ci się o tym dyskutować to zapraszam na PM :P
Samue'l
30th August 2006, 11:32
Tam nie było cytatu :roll:
Hunti
30th August 2006, 11:37
Tam nie było cytatu :roll:
Ja w Twoich postach nie grzebałam. :roll:
Jeżeli chcesz to jeszcze omówić, to zapraszam na PM - koniec tego wątku w tym temacie.
slawekebi
30th August 2006, 11:38
Potrzebuje mp3 'Zhivago - Celebrate the love' (żadnej przeróbki nie chce :))
Dzięki
Arreat
30th August 2006, 11:42
www.hotdaddy.com
i dajesz mp3 search... :)
Dragon
30th August 2006, 11:45
www.hotdaddy.com
hmmm Dziwne to...Wytłumacz jak to działa.
slawekebi
30th August 2006, 11:48
www.hotdaddy.com
i dajesz mp3 search... :)Nic tam nie znalazłem prócz .midi tego wykonawcy :roll:
Przemyslav
30th August 2006, 12:27
www.hotdaddy.com
To nic innego jak wyszukiwarka plików z wykorzystaniem silników znanych wyszukiwarek :) Ppzy okazji tworzy odpowiednią skladnię zapytania :)
Samue'l
30th August 2006, 19:11
mam takie pytanie, zna ktos tytuł piosenki lecacej w tle tu:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-8151702479472611821&q=alizee
Bo i do mojego dzieła chcę ja dodać:D
Arreat
30th August 2006, 22:34
google.pl/options
google.com/options
ext:mp3
szuka plikow o rozszerzeniu .mp3
"Ja coś mówię"
szuka nie Ja+coś+mówię
tylko składnię Ja coś mówię :D
i wiele innych. -wy
odejmuje wy z wyszukiwania :D site:www.a-f.com/forum
szuka tylko na podanej stronie
itd itp :)
Dragon
31st August 2006, 17:16
Wie ktoś jak grać w NFSUII przez neta??
Darkthrone
31st August 2006, 21:48
Mam pytanko do ekspertów i nie tylko :mrgreen:
http://www.barrob.republika.pl/12df3.jpg
na rapida nie wrzuciłem bo mnie wku***ł :D
Może mi ktoś powiedzieć skąd w katalogu windowsa wzięły się te ukryte foldery, i czemu ich tyle naje#%$ne :?:
Jakby co to wujek co jakiś czas aktualizuje windowsa, i nie wiem czy to nie od tego przypadkiem :D
Przemyslav
31st August 2006, 21:52
Aktualizacje systemu :) :) W katalogach tych przechowywane są pliki systemowe przed aktualizacją, na wypadek jakbyś chciał usunąć uaktualnienie :) Usuwanie tych folderów zalecane dla doświadczonych lub na własne ryzyko :)
Na Rapid'a się fotek nie wrzuca :) On nie jest do zdjęć :) Do tego jest ImageShack, Fotosik itd...
Widzę, że AllPlayerem lookasz filmy, masz Windows XP Pro, partycja C na NTFS'ie :) i korzystasz z Trilliana :) i masz zintegrowaną dźwiękówkę Realtek AC 97 :)
Darkthrone
31st August 2006, 21:55
Aktualizacje systemu :) :) W katalogach tych przechowywane są pliki systemowe przed aktualizacją, na wypadek jakbyś chciał usunąć uaktualnienie :) Usuwanie tych folderów zalecane dla doświadczonych lub na własne ryzyko :)
dzięki za informacje :mrgreen:
Na Rapid'a się fotek nie wrzuca :) On nie jest do zdjęć :) Do tego jest ImageShack, Fotosik itd...
Racja, myślałem o ImageShack a wszedłem na rapida, i się dziwie czemu nie ma linka 8)
Widzę, że AllPlayerem lookasz filmy, masz Windows XP Pro, partycja C na NTFS'ie i korzystasz z Trilliana i masz zintegrowaną dźwiękówkę Realtek AC 97
Co do allplayera i Windowsa masz rację, ale reszta należy do mojego wujasa :D ja używam karty dźwiękowej Sound Blaster Audigy :D
Vegéetique
1st September 2006, 02:21
Witam.
Wiec tak, udaje sie z tym malym problemem do was. Potrzebuje jakis normalny konwerter plikow wav do mp3. Nic jakiesgos specjalistycznego, tylko jakis w miare niezly darmowy programik.
Szukalem tego na necie, ale jakos lipnie to wyglada, nic nie moge znalesc. Jak ktos zna takie cus to niech pisze! Z gory dzieki!
Rufus23
15th September 2006, 18:36
Co do rapidu to mógby mi ktos podać link z teledyskami Alizee do ściągniecia z rapidu byłbym bardzo wdzięczny :cheesy: :cheesy: :!: :!: :!: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Arreat
15th September 2006, 18:53
A ja polecam... cd-rw, nagrywasz na to wszystkie utwory itp. itd. i za pomoca WMP zgrywasz @ mp3... :D Chociaz poszukaj MP3 converter albo użyj www.hakia.com - wpisujesz PYTANIE albo frazę:D
Przemyslav
15th September 2006, 19:04
Witam.
Wiec tak, udaje sie z tym malym problemem do was. Potrzebuje jakis normalny konwerter plikow wav do mp3. Nic jakiesgos specjalistycznego, tylko jakis w miare niezly darmowy programik.
Szukalem tego na necie, ale jakos lipnie to wyglada, nic nie moge znalesc. Jak ktos zna takie cus to niech pisze! Z gory dzieki!
CDex darmowy :) :) I prosty :)
Co do rapidu to mógby mi ktos podać link z teledyskami Alizee do ściągniecia z rapidu byłbym bardzo wdzięczny :cheesy: :cheesy: :!: :!: :!: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Poszukaj na forum bo były :)
Norbidinho
18th September 2006, 12:19
Potrzebuje piosenki DJ Tiesto z kims tam - Just Be (oryginalnej wersji) 8) Pozdro
Przemyslav
18th September 2006, 12:32
Potrzebuje piosenki DJ Tiesto z kims tam - Just Be (oryginalnej wersji) 8) Pozdro
Myślę, że serio powinieneś zainstalować jakiś program p2p :) :)
zapi
18th September 2006, 17:44
Mam duży problem :/, otóż zassałem sobie colina 05 i podlaczylem kierownice :D, gdy wchodze w Panel Sterowania >> Drukarki i inny sprzęt >> Kontrolery Gier , otwiera mi sie okienko z urzadzeniem, lecz gdy je zaznaczam i klikam wlasciwosci na sekundke otwiera sie okno z własciowosciami ,ale po chwili sie zamyka... nie wiem co robic :/
Italiano
18th September 2006, 18:38
jak to sie mówi: najlepszym lekarstwem jest...... format c: :cheesy:
zapi
18th September 2006, 18:51
Tyle ze tak sie działo nawet po formacie :P, rozwiazalem problem (nie wiem nawet jak a trapił mnie z kilka miechów:P) ale jest nastepny ;/ kierka nie reaguje na ruchy ;/ komp ja rozpoznaje stery mam zainstalowane ale nie da sie jej skalibrowac ;//
Italiano
18th September 2006, 18:54
ja robie tak jak mi cos nie działa: kopie kopa z lewej strony 2x, z prawej 1x, z góry z plaskacza tzn z otwartej dłoni, i na końcu całuje w POWERA tak żeby po dobroci go przekonać :cheesy:
Dragon
18th September 2006, 18:59
ja robie tak jak mi cos nie działa: kopie kopa z lewej strony 2x, z prawej 1x, z góry z plaskacza tzn z otwartej dłoni, i na końcu całuje w POWERA tak żeby po dobroci go przekonać :cheesy:
Ja tak musiałem ze starym sprzętem. A narazie ten nowu działa jak marzenie... Zresztą gardzę przemocą... :lol:
Samue'l
23rd September 2006, 16:46
Hejo, wie ktoś z jakiej stronki moge ściągnąć teledysk " Parler tout bas"
tak żeby zajmowował max do 100mb
Jak próbuje ściągnąć z http://vdb.alizee.cz/... to pisze ze plik został usunięty.Jak ktoś zna inną stronkę to proszę o linka:-)
Rufus23
23rd September 2006, 17:33
Ja tak musiałem ze starym sprzętem. A narazie ten nowu działa jak marzenie... Zresztą gardzę przemocą... :lol: ja swojego przed gruntowną przemiana kopałem biłem jak nie szedł żucałem w niego różnymi żeczami teraz nie muszę go praskac chodzi jak nowy :cheesy: :cheesy: :cheesy:
André81
23rd September 2006, 21:26
Od kilku dni wchodząc na nasze forum , musze się za każdym razem logować dlaczego?? Kiedyś nie musiałem na początku zaznaczyłem opcje automatycznego logowania i było dobrze :roll:
Przemyslav
23rd September 2006, 21:38
Od kilku dni wchodząc na nasze forum , musze się za każdym razem logować dlaczego?? Kiedyś nie musiałem na początku zaznaczyłem opcje automatycznego logowania i było dobrze :roll:
Porponuję wyczyścić twe zbiory cookies przeglądarki której używasz i spróbować ponownie :)
André81
23rd September 2006, 21:49
Tak też zrobie , dzięki SwistQ.
LGf
28th September 2006, 14:17
potrzebuje remixa z intra tej strony http://www.alizee-mexico.com/
nie koniecznie musi byc download zeby tylko tytul mi ktos podal bo nie ma go na oficjalnym singlu a bardzo mi sie podoba
Italiano
28th September 2006, 14:31
przypuszczam ze to jest remix Dj Omri . Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Całość nazywa się tak: Mylene Farmer & Alizee - Moi Lolita (D J-Omri Remix).mp3
Przemyslav
28th September 2006, 15:25
Alizée - Moi... Lolita (Illicit Full Vocal Mix) :) :) :D Ale sprawdź i tesh Italiano wersje :)
LGf
28th September 2006, 19:14
potrzebuje porady najlepszy antywirus i/lub anty-spyware ?
Dragon
28th September 2006, 19:19
Dla mnie najlepszym antyvirem jest Avast!. Ja mam v. 4.7 Professional...
Sprawuje sie doskonale i nie przeszkadza w pracy bez powodu... Polecam...
zapi
28th September 2006, 19:33
Fuu, wg mnie avast! to zabawka dla niemowlaków (bez urazyyy :P) Ja preferuje starego poczciwego i niezawodnego Kasperskyego, jest skuteczny i nie zjada całej pamięci :P
slawekebi
28th September 2006, 20:03
Jak chcecie być oryginalni to miejcie OS bez żadnych anty.. :P
Ja tak mam jedynie Ad-aware i SpyBot S&D
zapi
28th September 2006, 20:06
Ja nie używam kompletnie żadnego antyvira... Dlaczego ? - Nie wiem. Nie chce mi sie instalowac :P :wink: :cheesy: :mrgreen:
Przemyslav
28th September 2006, 20:45
potrzebuje porady najlepszy antywirus i/lub anty-spyware ?
Spyware Doctor 4.0.0.2618, Spyware Blaster 3.51, Spybot - Search & Destroy 1.4, Ewido Anti-Spyware 4.0.0.172c, Windows Defender 1.1.1347.0...
A antywiry to: NOD32 i Avast :) Brak antywirusa w kompie to bomba z opóźnionym zapłonem :)
zapi
28th September 2006, 20:46
Spyware Doctor 4.0.0.2618, Spyware Blaster 3.51, Spybot - Search & Destroy 1.4, Ewido Anti-Spyware 4.0.0.172c, Windows Defender 1.1.1347.0...
A antywiry to: NOD32 i Avast :) Brak antywirusa w kompie to bomba z opóźnionym zapłonem :)[/quote]
Głosisz herezję :!: :!: :!: :!: Jak można Avasta używać... :mrgreen: :cheesy: hehehehhe :D
Przemyslav
28th September 2006, 20:51
To tak jakbyś się nie zaszczepił na Malarię i wyjechał do Afryki :) :) A nóż widelec może mi się nie trafi :) Ja dmucham na zimne i mam :) Obecnie używam NOD32 :) Ale Avast w wersji Pro tesh nie jest zły :) Oczywista broń Boże Nortona i Pandy :) Norton psuje system'a a Panda go zamula :)
LGf
28th September 2006, 20:59
jestem za dobrym firewallem na sieci i w ogole nigdy zadnych wirusow nie lapie zreszta z netu malo korzystam glownie tylko do csa ale brat ktory sie gorzej zna na necie wlazl mi na jakies podejzane stronki xxx tgp i cos chyba nasciagal zamiast pobrac z dc xD i zalaczyl mi sie jakis jeden co tworzy pliki nazwa.rar ktore maja 121kb i ktorych wole nie ruszac dobrze ze w jednym folderze xD
CZESTER
28th September 2006, 22:49
Ja mam Antywira F-Secure 2006 i Spybot S&D :D
LGf
29th September 2006, 00:32
Alizee - Moi... Lolita (Illicit vocal mix) (Longer) tak to to dziekoweczka xDD :mrgreen:
Samue'l
29th September 2006, 14:29
Ja nie używam kompletnie żadnego antyvira... Dlaczego ? - Nie wiem. Nie chce mi sie instalowac :P :wink: :cheesy: :mrgreen:
to tak samo jak ja, kiedyś mialem te antywisrusy i więcej wirusów miałem niż teraz:D
Przemyslav
29th September 2006, 14:34
to tak samo jak ja, kiedyś mialem te antywisrusy i więcej wirusów miałem niż teraz:D
Ja od 2001 nie miałem żadnego wira :) :) Jeśli cosik nawet było to było szybko eliminowane przez antywira :) :)
LGf
29th September 2006, 17:51
pobralem tego NOD32 i zlapal wirusa (Garde.A) zatakowal wszystkie pliki html htm i jescze jakies jedno rozsszezenie ol musialem wywalic no ale jest lepiej szkoda tylko ze nie moge miec antywira w tle na ale ramu niestety za malo wiec go odinstalowalem ale zawsze jak co to sie przyda xD
LGf
2nd October 2006, 14:48
mam kolejna prosbe ale w tym wypadku jakby ktos moglby zuploadowac nie moge znalesc klipu gdzie alizee na koncercie gra na perkusij sciagnelem to kiedys od polaka na hubie ale teraz po formacie nie moge tego odnalesc a w vdb.alizee.cz tego w ogole nie zapisano ;o
dokladniejsze info ktore pamietam na temat tego pliku:
:arrow: nagrane jest z amatorskiej kamery
:arrow: koncert prawdopodobnie w olimpi stroj ma taki sam jak na en concert wszystko wyglada tak samo
:arrow: trwa krootko jakies 10-20s a wiec malo zajmuje
:arrow: podczas niego wykonuje JPVA
co dziwne jeden z opow na alizee.myftp.org nic o tym klipie nie wiem a pobralem go kiedys wlasnie z tego huba od pewnego polaka ktorego ostatnio w ogole nie widze :(
slawekebi
2nd October 2006, 19:46
Piszę w sprawie utoworów w radiu PSR, które słyszałem zasypiając.. udało mnie się je nagrać w kawałku :wink: Jednak nie mam zielonego pojęcia kto jest artystą bądź jaki jest tytuł :oops:
Jeżeli będzie jakiś chętny człowiek mi pomóc to link znajduje się poniżej..
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=819091FB0720585F
Italiano
2nd October 2006, 20:17
tą pierwszą gdzieś słyszałem ale nie jestem w stanie przypomnieć kto to śpiewa natomiast drugą znam, jest to "All That's Left - I Saw The Sign"
Italiano
2nd October 2006, 20:45
może mi ktoś powiedzieć jak pobrać pliki z tego czegoś ?? http://www.oxyshare.com/
zapi
2nd October 2006, 20:52
Wydaje mi sie że trzeba kliknąć jedną z ikonek na dole, po czym po przejściu na inną strona zarejestrować się
tu link do obrazka :D http://img124.imageshack.us/img124/532/aakb3.th.jpg (http://img124.imageshack.us/my.php?image=aakb3.jpg)
Italiano
2nd October 2006, 21:00
Zapi, niestety to nie to
Przemyslav
2nd October 2006, 21:33
Na przykład:
http://img426.imageshack.us/img426/1207/beztytuupt2.th.jpg (http://img426.imageshack.us/my.php?image=beztytuupt2.jpg)
8) 8) Przeca to proste ;)
Italiano
2nd October 2006, 21:51
chciałbym aby mi się takie coś wogóle wyświetlało bo chciałem pobrać http://www.oxyshare.com/get/658973941451238f2c46060.09567909 czyli Alizée - Music Video - J'ai Pas Vingt Ans (nice-dvdr-2003).mpg ale nie da sie. NIe wyskakuje takie cos co tobie :(
Przemyslav
2nd October 2006, 21:54
Klikasz na Fast and Extreme. Musisz to mieć :) Jak nie to looknij pod IE, czy Operą :D
Italiano
2nd October 2006, 21:59
pod IE jest a w firefoxie nie ma nie wiem czemu :roll: , dzięki SwistaQ
snajper
5th October 2006, 19:33
elo! prośbę mam taką skromną dla kochanego forum
dla ludzi, co podążąją za modą...
skrobnął by ktos parę przykładów smsow pisanych tymi ostatnio modnymi skrotami?? typu, U, Y, 2 2omor, 2day, l8r pls i takie tam, z tym ze haczyk tkwi ze trza pisac po angielsku....
Im trudniejszy sms do odczytania, tym lepiej :] przyokzji mozecie mi napisac cale zdanie bez skrotu
a i najwazniejsze: temat obąjetny, mozecie pisac nawet o dupie maryny
TXH :P p.s. czasem pisze tymi skrótami, ale to tylko thx jak co, nie lubie takich
EDIT:
P O A N G I E L S K U ja juz sobie tam zrozumiem co to znaczy, ale zeby wszystko bylo po angielsku
Przemyslav
5th October 2006, 20:05
Ja znam jeden :D
Tea Who U Yeah Bunny :D :D
Italiano
5th October 2006, 21:24
Ja znam jeden :D
Tea Who U Yeah Bunny :D :D
umieram ze śmiechu, :lol: za mocne
LGf
5th October 2006, 22:10
heh http://www.smog.pl/wideo/3318/tea_who/
Mam problem mialem jakis czas temu format juz od jakies czasu uporzadkowalem sobie system i pobralem z netu 30giga (glownie alizee xD) I wlasnie mialem zaczac robic kolejny film gdy zorientowalem sie ze nie mam directx9 zawsze go uzywalem bez problemu ale teraz po ostatnim formacie pojawia mi sie jakies blad prawie na samym poczatku instalacij wyskakuje mi okienko ze (tu uwaga najlepsze) Instalowane przezemnie oprogramowanie nie przeszlo testow windows i nie jest autoryzowane ich logiem zainstalowanie tego produktu moze byc niebezpieczne i nie zostanie przeprowadzone do konca (tutaj do wyboru mam tylko ok) i wychodzi mi z instalacij. Gdy przegladam plik dxerror z folderu windows mam cos takiego
[10/05/06 20:07:00] module: dsetup32(Jul 28 2006), file: setup.cpp, line: 5558, function: CSetup::DoCopy
Failed API: SetupInstallFromInfSection()
Error: (0xfffffdda)
Unable to proceed dxxp.inf:[WINXP_INSTALL]. The file may be damaged.
Przemyslav
5th October 2006, 22:18
heh http://www.smog.pl/wideo/3318/tea_who/
Mam problem mialem jakis czas temu format juz od jakies czasu uporzadkowalem sobie system i pobralem z netu 30giga (glownie alizee xD) I wlasnie mialem zaczac robic kolejny film gdy zorientowalem sie ze nie mam directx9 zawsze go uzywalem bez problemu ale teraz po ostatnim formacie pojawia mi sie jakies blad prawie na samym poczatku instalacij wyskakuje mi okienko ze (tu uwaga najlepsze) Instalowane przezemnie oprogramowanie nie przeszlo testow windows i nie jest autoryzowane ich logiem zainstalowanie tego produktu moze byc niebezpieczne i nie zostanie przeprowadzone do konca (tutaj do wyboru mam tylko ok) i wychodzi mi z instalacij. Gdy przegladam plik dxerror z folderu windows mam cos takiego
[10/05/06 20:07:00] module: dsetup32(Jul 28 2006), file: setup.cpp, line: 5558, function: CSetup::DoCopy
Failed API: SetupInstallFromInfSection()
Error: (0xfffffdda)
Unable to proceed dxxp.inf:[WINXP_INSTALL]. The file may be damaged.
Poradzić mogę jedno (wynika to z opisu) - pobrać jeszcze raz instalkę DirectX 9.0c PL z netu. Z komunikatu wynika, że paczka musiała być żle pobrana, bo jeden z pilków jest uszkodzony :)
LGf
6th October 2006, 16:33
pobieralem juz wiele razy a takze probowalem zainstalowac z plyt miedzy innymi komputer swiata ;/ chyba mnie czeka formacik ;/
Samue'l
6th October 2006, 18:21
pobieralem juz wiele razy a takze probowalem zainstalowac z plyt miedzy innymi komputer swiata ;/ chyba mnie czeka formacik ;/
A może na innej partycji ci się zainstaluje albo inna wersja:-)
Dragon
6th October 2006, 19:52
Mam pytanie. Pracował juz ktos we Flashu?? Bo ja teraz przerabiam go w szkole. Zainstalowałem u siebie i sie bawie. Ciekawy program... Macie może jakieś poradniki czu cuś? Acha i jak z wersji Trial zrobić normalną?.. Bo nie mam zamiaru kupować. :D Acha jeśli zrobiłem niepotrzebny temat. To można go usunąc. Chciałbym tylko jakieś informacje.. :mrgreen:
kiko90
6th October 2006, 21:07
Js niepracowałem 8) ale temat to tylko chyba moderatorzy mogą wyrzucać, a posty ty możesz zmieniać i usunąć :twisted:
Przemyslav
6th October 2006, 21:18
Ja pracowałem na najnowszej wersji Macromedia Flash Professional 8, gdy pisałem pracę licencjacką :)
Ja korzystałem in oz tej strony: http://www.flashzone.pl/ :)
Co do cracka itp... to możesz sobie looknąć na Googlu, co nie :) :) A pełne wersje retail znajdziesz na warezach itp...
http://www.phazeddl.com/search.php?q=macromedia - na przykład :)
CZESTER
6th October 2006, 21:32
Mam pytanie. Pracował juz ktos we Flashu?? Bo ja teraz przerabiam go w szkole. Zainstalowałem u siebie i sie bawie. Ciekawy program... Macie może jakieś poradniki czu cuś? Acha i jak z wersji Trial zrobić normalną?.. Bo nie mam zamiaru kupować. :D Acha jeśli zrobiłem niepotrzebny temat. To można go usunąc. Chciałbym tylko jakieś informacje.. :mrgreen:
Ja pracowałem i nadal czasem cosik grzebie :D No z z akupem to był raczej problemik, jakieś 2.500 zł :D Z wersji Trial na normalną... Hm sciągasz cracka i już :D
LGf
6th October 2006, 23:25
patrycije mam 1 inne wersje tez sie nie chca proobowalem 9.0c 9.0
Przemyslav
7th October 2006, 10:30
patrycije mam 1 inne wersje tez sie nie chca proobowalem 9.0c 9.0
TO proponuję zdobyć Windows XP Pro, czy Home z SP2, bo tam jush jest zintegrowany DIrectX 9.0c :)
Bartek
7th October 2006, 12:54
Prosze cie bardzo akurat posiadam ten filmik wiec ci go zapodam oto link
ttp://www.yousend.net/files/koncert_2236-avi.shtml :D
slawekebi
7th October 2006, 13:27
Prosze cie bardzo akurat posiadam ten filmik wiec ci go zapodam oto link
ttp://www.yousend.net/files/koncert_2236-avi.shtml :Dnie pogniewasz się, jak poprawie link :wink:
http://www.yousend.net/files/koncert_2236-avi.shtml
Bartek
7th October 2006, 13:51
mysle ze nie slawekebi ale jesli ci dom wyleci w powietrze to sie nie zdziw :D zartuje oczywiscie w tym momencie thax za poprawe :cheesy:
Dragon
7th October 2006, 16:34
O thx nie mam tego... :mrgreen: A przy okazji wreszcie ruchomy avek...hehhee I witam ponownie Bartka....hehehe
Rufus23
7th October 2006, 18:10
mysle ze nie slawekebi ale jesli ci dom wyleci w powietrze to sie nie zdziw :D zartuje oczywiscie w tym momencie thax za poprawe :cheesy: witoj spowrotem :cheesy: :cheesy:
slawekebi
7th October 2006, 19:17
Ma ktoś fotę, która widnieje jako avatarek u hellboyxD ?
pisałem już w którymś poście, lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi
kiko90
7th October 2006, 19:30
Zna ktoś stronki o kartach dżwiękowych do ściągnięcia prosze o odpowiedz pls :P
slawekebi
7th October 2006, 19:32
Zna ktoś stronki o kartach dżwiękowych do ściągnięcia prosze o odpowiedz pls :Po ile wiem kart dźwiękowych nie można pobrać z sieci :roll:
Jaką masz kartę dźwiękową: zintegrowaną ?
kiko90
7th October 2006, 19:34
cynk w tym że wogule nie posiadam i niemoge słuchać muzy :cry:
slawekebi
7th October 2006, 19:36
cynk w tym że wogule nie posiadam i niemoge słuchać muzy :cry:podaj pełną nazwe płyty głównej :)
hellboyxD
7th October 2006, 19:41
Ma ktoś fotę, która widnieje jako avatarek u hellboyxD ?
pisałem już w którymś poście, lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi
jam mam ale niestety nie za duzej rozdzielczosci
:wink: http://img443.imageshack.us/img443/7265/japon171lc9.jpg (http://imageshack.us)
Przemyslav
7th October 2006, 19:41
To mnie rozbawiło :D :D
Dragon
7th October 2006, 19:54
Mam prośbę. Ma ktoś link do torrenta (który działa) do filmu ''WTC''??
slawekebi
7th October 2006, 20:00
Mam prośbę. Ma ktoś link do torrenta (który działa) do filmu ''WTC''?? http://isohunt.com/torrents/world+trade+center
LGf
7th October 2006, 20:13
dzieki mistrzu dzieki dzieki dzieki
dokladnie o to chodzilo hehe pozamykam japy cwaniakom z huba ze cos takiego nie istnieje mysla ze jak maja 80giga czy wiecej z alizee to ich zdanie jest prawda absolutna xD
konradzik
8th October 2006, 08:13
Za chu*a nie wiem jak się wstawia te obrazki pod dolną kreseczką i blokiem tekstu (???) Może mi ktoś powie jak to się robi :mrgreen: Nie za bardzo znam się na tych sztuczkach.Proszę! :roll:
:wink:
Rufus23
8th October 2006, 08:18
To mnie rozbawiło :D :D mnie z reszta też :cheesy: :cheesy: to był kawał czy pisałes poważnie ??? :wink: :wink:
kiko90
8th October 2006, 08:40
To mnie rozbawiło :D :D mnie z reszta też :cheesy: :cheesy: to był kawał czy pisałes poważnie ??? :wink: :wink:
Pisałem poważnie :!:
hellboyxD
8th October 2006, 10:58
Za chu*a nie wiem jak się wstawia te obrazki pod dolną kreseczką i blokiem tekstu (???) Może mi ktoś powie jak to się robi :mrgreen: Nie za bardzo znam się na tych sztuczkach.Proszę! :roll:
:wink:
Po koleji: Profil> nastepnie w rubryce "podpis" dajesz adres obrazka tak jak bys go normalnie wstawiał na forum czyli adres_obrazka :wink:
CZESTER
8th October 2006, 11:19
Potrzebuje jakiś dobry kurs do Delphi :D
Przemyslav
8th October 2006, 14:36
Potrzebuje jakiś dobry kurs do Delphi :D
http://www.delphi.qs.pl/
http://delphi.triger.com.pl/
http://4programmers.net/
http://www.swissdelphicenter.ch/en/ - baza wiedzy na temat Delphi
http://www.torry.net/ - olbrzymia baza komponentów oraz przykładowych kodów źródłowych
http://www.delphi.org.pl - serwis Polskiej Grupy Użytkowników Delphi
i polecam także wiele for dyskusyjnych a propo programowania :)
CZESTER
8th October 2006, 15:32
Dzięki SwistaQ :D :D :D
Rufus23
8th October 2006, 19:01
Chłopaki chłopaki Qpel chce sobie kupic kompa wybrał taki i nie wie czy on jest wmiare dobry i czy nie będzie sie sypał po tygodniu o to jego warunki fizyczne :
Procesor Intel Core 2 Duo E6300
pamięc DDR2 512mb PC 533
Karta graficzna GeForce FX550
Karta muzyczna 3D Zaintegrowana
Dysk twardy 160GB SATAll 8mb
Napęd FDD 1,44MB
Nagrywarka DVD-RW
Obudowa ATX 400W
Klawitura multimedialna +mysz opytczna
i chce za to dać 1999zł- :cheesy: :cheesy: pytam sie EXpertów czy ten komp jest dobry czy szajs !!!!!!!! i czy warto za niego wylożyc tyle kasy ??????? :cheesy:
Przemyslav
8th October 2006, 19:24
Chłopaki chłopaki Qpel chce sobie kupic kompa wybrał taki i nie wie czy on jest wmiare dobry i czy nie będzie sie sypał po tygodniu o to jego warunki fizyczne :
pamięc DDR2 512mb PC 533
Napęd FDD 1,44MB
Nagrywarka DVD-RW
Obudowa ATX 400W
i chce za to dać 1999zł- :cheesy: :cheesy: pytam sie EXpertów czy ten komp jest dobry czy szajs !!!!!!!! i czy warto za niego wylożyc tyle kasy ??????? :cheesy:
To jest takiej średniej klasy komp, do pogrania i do netu :) Daję mu góra 2 lata ważności :) Wiesz 2.000 zł na kompa to nie jest dużo, ja za swoją samą jednostkę dałem 4.000 zł, ale wiem, że długo posłuży :D :D No i tesh kewstia do czego qmpel używa kompa :)
Rufus23
8th October 2006, 20:29
pamięc DDR2 512mb PC 533
Napęd FDD 1,44MB
Nagrywarka DVD-RW
Obudowa ATX 400W
To jest takiej średniej klasy komp, do pogrania i do netu :) Daję mu góra 2 lata ważności :) Wiesz 2.000 zł na kompa to nie jest dużo, ja za swoją samą jednostkę dałem 4.000 zł, ale wiem, że długo posłuży :D :D No i tesh kewstia do czego qmpel używa kompa :) on raczej bedzie ściągał muzykę z p2p i Filmy zpewnoscią też będzie grał !!!!!!!!
Samue'l
8th October 2006, 20:37
pamięc DDR2 512mb PC 533
Napęd FDD 1,44MB
Nagrywarka DVD-RW
Obudowa ATX 400W
To jest takiej średniej klasy komp, do pogrania i do netu :) Daję mu góra 2 lata ważności :) Wiesz 2.000 zł na kompa to nie jest dużo, ja za swoją samą jednostkę dałem 4.000 zł, ale wiem, że długo posłuży :D :D No i tesh kewstia do czego qmpel używa kompa :) on raczej bedzie ściągał muzykę z p2p i Filmy zpewnoscią też będzie grał !!!!!!!!
To taki Gothic 3 może mu się przycinać:D niech se weźmie 1gb ramu i lepszą grafikę jak do gier.
Ja tą kartkę graficzną mam i chwale ją, bo nie gram w gry:D Ale jak wyjdzie gothic 3 to zobaczymy co ta karta potrafi^^
Dziwne ze te karty jeszcze robią, ja gdzieś rok tem ją kupowałem i dałem chyba 200zł:P
Italiano
8th October 2006, 20:41
ja tesh zamierzam kupowac nowego kompa oceńcie:
Proc: Intel Core2 Duo E6400 2.13 GHz (S775) bulk
Pamięć: Patriot 2x512 DDR2 PC 5300 667MHz
Dysk: WD Caviar SE-16 250 GB 16MB cache SATA-II
Grafika: GeForce 7600 GT Gigabyte Silent Pipe II 256MB TV & DVI (PCI-E)
Płyta główna: Asus P5LD2 Deluxe
Przemyslav
8th October 2006, 21:27
ja tesh zamierzam kupowac nowego kompa oceńcie:
Proc: Intel Core2 Duo E6400 2.13 GHz (S775) bulk
Pamięć: Patriot 2x512 DDR2 PC 5300 667MHz
Dysk: WD Caviar SE-16 250 GB 16MB cache SATA-II
Grafika: GeForce 7600 GT Gigabyte Silent Pipe II 256MB TV & DVI (PCI-E)
Płyta główna: Asus P5LD2 Deluxe
No twój to jush jest z wyższej półki sprzęt :) Platforma Intel Core 2 Duo i GeForce :) :) 1 GB DDR2, dysk tesh duży na SATA II :) Tak polecam ten zestaw :) :) Dokonałeś trafnego wyboru :)
Italiano
8th October 2006, 21:45
dobrze wiedziec, ale mam ciągłe wątpliwości co do modelu płyty głównej, celuje na ASUSy ale nie wiem dokładnie który model brać.
Przemyslav
8th October 2006, 21:47
dobrze wiedziec, ale mam ciągłe wątpliwości co do modelu płyty głównej, celuje na ASUSy ale nie wiem dokładnie który model brać.
Tu Ci nie powiem, bo ja ja od zawsze prawie GIGABYTE :) Ale z tego co wiem Asus'y nie są złe. :) Jedna rada jak masz p. głównę ASUS, to i beirz tesh grafikę z pod znaku Asus'a Ge Force. Bo wtedy to lepiej ze sobą współgra, jak ta sama firma :) Jak z klockami: lego do lego pasują idealnie, a lego do duplo tesh, ale jush mniej :)
CZESTER
8th October 2006, 21:48
No procek dobry z podwójnym rdzeniem :D Ogólnie zestawik dobry :D
Rufus23
9th October 2006, 16:51
nie wiem co jest lepsze komp z podwujnym rdzeniem czy zwykły !!!!!!!!!! :cheesy: ?????? kto mi na to Odp ???
Italiano
9th October 2006, 17:00
z podwójnym rdzeniem lepszy, i nie komp tylko procesor :D
zapi
9th October 2006, 17:26
Mam problem :D Coś zaśmieciło mi duużo miejsca na c: :D Doszedłem do tego że to katalog Backup programu Kaspersky. I nie mam zielonego pojęcia jak go usunąć :/ tutaj zamieszczam screena :D Mam nadzieje że ktoś zdoła mi pomóc :roll: http://img125.imageshack.us/img125/8661/opzg2.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=opzg2.jpg)
Rufus23
9th October 2006, 19:36
chetnie bym ci pomugł zapiale nie jestem tak świetny jak nasz zacny kolega Swistaq w informatyce oczywiście wem co mam wiedzieć o kompuerach i nic po za tym a co powiecie o tym procesorze ostatnio naszła u mnie w klasie jakaś moda na zmienianie komputerów oczywiście ogarneła wszystkich oprucz mnie ja swojego kompa nie zamierzam narazie zmieniać jest dobry i nie sypie sie tak często jestem z niego zadowolony chodz czasami szwankuje ale to tylko jesli chodzi o robaki tak pozatym ni mam z nim problemów O to komp który chce kupic moja koleżanka powiedziałem że spytam sie expertów z forum FA a ona sie zgodziła podaje jego warunki fizyczne :
Procesor Intel Core 2 Duo E6400
Pamięć DDR2 512MB PC533
Karta graficzna GeForce 7300GT 256MB DDR2/128bit
Karta muzyczna 3D zaintegrowana
Dysk twardy 160GB SATAll 8MB cache
Czytnik Kart 12-w-l(wewnętrzny)
Nagrywarka DVD-RW
Obudowa ATX 400W z kolorowym wyświetlaczem LCD
Klawiatura +mysz satelitarna :shock: :shock: :shock: pierwsze słysze !!!!!!!!!!
i jak ten komp sie prezentuje??? Cena 2499zł- i czy warto za niego tyle wyłożyć ??????? :cheesy: :cheesy:
Przemyslav
9th October 2006, 20:11
I tradycyjnie zależy do czego będzie koleżanka kompa używać ?? :) Bo sam w sobie jest OK :) Taka wyższa półka średniej klasy :) :)
Mam problem :D Coś zaśmieciło mi duużo miejsca na c: :D Doszedłem do tego że to katalog Backup programu Kaspersky. I nie mam zielonego pojęcia jak go usunąć :/ tutaj zamieszczam screena :D Mam nadzieje że ktoś zdoła mi pomóc :roll: http://img125.imageshack.us/img125/8661/opzg2.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=opzg2.jpg)
Zbędne Backup'y powinno się dać wywalić z pod programu :) Jak nie to zalecam program Unlocker, który wywali pliki nawet jak są używane :)
Italiano
9th October 2006, 21:34
http://img66.imageshack.us/img66/9794/purebeatydu2.th.jpg (http://img66.imageshack.us/my.php?image=purebeatydu2.jpg)
może ktoś to wideo udostępnić na rapidshare, bo nigdzie nie mogę znaleźć, proszę bardzo. To jest chyba wideo z sesji zdjęciowej o ile się nie myle.
Bartek
9th October 2006, 23:46
Ojczyzna w potrzebie !!
potrzebuje pare piosenek ktorych jeszcze nie mam i za sku..... nie moge ich znalesc. Pomozecie ?? (głupie pytanie :D )
wiec potrzbowałbym tych oto utworow:
1-Conditionnelle
2 - I swear
3-Moi Lolita (English)
4-oh happy day
5-Quelli che non hanno eta
6-Oh Happy Day
7-why
z gory dziekuje :afro:
zapi
10th October 2006, 08:27
I tradycyjnie zależy do czego będzie koleżanka kompa używać ?? :) Bo sam w sobie jest OK :) Taka wyższa półka średniej klasy :) :)
Zbędne Backup'y powinno się dać wywalić z pod programu :) Jak nie to zalecam program Unlocker, który wywali pliki nawet jak są używane :)
Dzięki za pomoc SQ :D Działa jak matka natura chciała :D Mam nadzieje że nie zaczniesz nas "vacić" za pomoc w tych sprawach xD :D
Btw:
...Klawiatura +mysz satelitarna :shock: :shock: :shock: pierwsze słysze !!!!!!!!!! ...
Rozbawiłeś mnie Rufus :D Nie ma co! :D
Ja ostatnio widziałem czajnik atomowy, sokowirówke turbośmigłową aa i mikrofalówke uranową :D
Rufus23
10th October 2006, 13:34
Rozbawiłeś mnie Rufus Nie ma co! od tego na tym forum jestem trzeba do życia podchodzic z jajem :cheesy: :cheesy: :cheesy:
LGf
10th October 2006, 17:15
niestety nie mam nic z tego mam tylko oficjalna muzyke ale o czyms takim "Moi Lolita (English)" pierwszy raz slysze ;o
Przemyslav
10th October 2006, 18:25
Nie ma problemu zapi :) :cheers:
Przemyslav
10th October 2006, 18:27
Ojczyzna w potrzebie !!
potrzebuje pare piosenek ktorych jeszcze nie mam i za sku..... nie moge ich znalesc. Pomozecie ?? (głupie pytanie :D )
wiec potrzbowałbym tych oto utworow:
1-Conditionnelle
2 - I swear
3-Moi Lolita (English)
4-oh happy day
5-Quelli che non hanno eta
6-Oh Happy Day
7-why
z gory dziekuje :afro:
A co za zespół ?? :) :)
Bartek
10th October 2006, 21:19
zespół nabytego upośledzenia odporności (AIDS) oj Swistaq zawsze ci sie dupy zarty trzymały. Alizée tak sie zwie ta piekna osoba ktora wykonuje te wykonania :wink:
slawekebi
16th October 2006, 23:00
Bardzo proszę o podanie mi chociaż artysty bądź tytułu poniższego utworu, podanego w linku (nagrane z radia)
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=625383F7676AFAD8
Dzięki śliczne za rozwiązanie tej zagadki ;-)
Italiano
16th October 2006, 23:18
uuuu, gdzieś to słyszałem ale wykonawcy nie jestem w stanie sobie przypomnieć
spec_u
20th October 2006, 08:50
# What connection is there between Alizée and the female Night Elf's dance in the game World of Warcraft?
The Night Elf's dance was probably inspired by portions of the dance Alizée does in her television performances of J'en ai marre !, particularly the sequence performed during the song's bridge. If you're looking for a video of this, the choreography is the same in all J'en ai marre ! performances , so any will do (the official music video does not contain dance choreography). Also see the previous question.
OMG ma ktoś może jakieś video pokazujace tego elfa z WoW'a ? ; D
padłem :cheesy:
EDIT:
-znalazłem, lookniejcie sami http://www.youtube.com/watch?v=U1ng9FNN_lw
chyba ktoś z Blizzard'u jest fanem Lili ;- )))
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Przemyslav
20th October 2006, 16:04
zespół nabytego upośledzenia odporności (AIDS) oj Swistaq zawsze ci sie dupy zarty trzymały. Alizée tak sie zwie ta piekna osoba ktora wykonuje te wykonania :wink:
Z tego co wiem, takich kawałów Lili nie śpiewała :) :)
Italiano
20th October 2006, 16:45
OMG ma ktoś może jakieś video pokazujace tego elfa z WoW'a ? ; D
padłem :cheesy:
EDIT:
-znalazłem, lookniejcie sami http://www.youtube.com/watch?v=U1ng9FNN_lw
chyba ktoś z Blizzard'u jest fanem Lili ;- )))
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
hehem teraz wszyscy fani Alizée grający w WoW`a grają Nocnymi elfami :D
Dragon
20th October 2006, 17:54
Ja niedłygo zamierzam załatwić sobie WoWa..... hehehehhehe Świetne to.... :mrgreen:
kiko90
20th October 2006, 20:57
WoWa czy ja oczymś nie wiem :?:
Dragon
20th October 2006, 21:01
WoWa czy ja oczymś nie wiem :?:
eh ty nie na czasie..... World of Warcraft... MMoRPG w świecie Warcrafta rodem z Blizzardu :mrgreen:
kiko90
20th October 2006, 21:02
Teraz już wiem ocb dzięki 8)
Rufus23
20th October 2006, 21:34
Teraz już wiem ocb dzięki 8) Warcraft fajna gierka :cheesy: :cheesy:
Maciej
21st October 2006, 09:20
Ma ktoś może jakiś filmik z M6awards jak Alizee wygrała. Jak macie to ślijcie na gmacias13@vp.pl błagam :wink:
Bartek
21st October 2006, 12:42
Z tego co wiem, takich kawałów Lili nie śpiewała :) :)
przeciez sobie z palca tych tytułow nie wyssałem jak smigałem po necie i szukałem roznych zeczy na temat Lili to znajdowałem takie tytuły i zapisywałm bo ich jeszcze nie miałem nie to nie poszukam sobie sam a jak juz najde to wam pokaze czy były czy nie było czegos takiego :bounce:
kiko90
21st October 2006, 15:44
Teraz już wiem ocb dzięki 8) Warcraft fajna gierka :cheesy: :cheesy:
przez chwilkę, ale póżniej nudna trochę. 8)
slawekebi
21st October 2006, 18:39
chyba chłopaki zeszliście z tematu :roll:
Dragon
21st October 2006, 20:07
Racja zeszliśmy troche.... :D Wracając do tematu wie ktoś gdzie można zdobyć utwory z En Concert, bo przecież płytka CD-Audio z utworami z koncertu jest a ja nigdzie nie moge znaleźć tych utworów. Pomóżcie....
Przemyslav
21st October 2006, 23:55
Nie ma jeden dzień MOD'a i jush burdel :) Będą lecieć posty, a jak i trza będzie konta :)
Rufus23
22nd October 2006, 06:37
Racja zeszliśmy troche.... :D Wracając do tematu wie ktoś gdzie można zdobyć utwory z En Concert, bo przecież płytka CD-Audio z utworami z koncertu jest a ja nigdzie nie moge znaleźć tych utworów. Pomóżcie.... własnie ja tyż tego szukam i nie moge znaleśc kto pomoże ..................... :roll: :roll:
kiko90
22nd October 2006, 10:23
Racja zeszliśmy troche.... :D Wracając do tematu wie ktoś gdzie można zdobyć utwory z En Concert, bo przecież płytka CD-Audio z utworami z koncertu jest a ja nigdzie nie moge znaleźć tych utworów. Pomóżcie.... własnie ja tyż tego szukam i nie moge znaleśc kto pomoże ..................... :roll: :roll:
Ciekawe czy są mp3 z En concert 8) . Naprade chciałbym mieć Parle tout bas, Amelia m'a dit, MM oraz J.B.G :P
kris
22nd October 2006, 14:11
Mam problem z nortonem internet security 2006 .Po zainstalowaniu wpisaniu kodu produktu i kodu subskrypcji na 2457 dni, przeskanowanu kompa i zauktalizowania bazy wirusow nastepnego dnia pojawia sie informacja ze dobiegl konca okres probny i domaga sie aktywacji przy uzyciu innego klucza produktu niz przy instalacji. dlaczego mi wycina takie numery? probowalem innych kluczy sciagnietych z neta i nie dzialaja.ma ktos na to jakas rade ?
Przemyslav
22nd October 2006, 14:15
Bo to są klucze nielegalne, czyli jak wiadomo Symantec powoli zaczyna blokować fałszywki :) :) Zalecam zaopatrzyć się w inny produkt, nabyć oryginał lub ewentualnie rozejrzeć się za wersję 2007. Napewno Antyvirus jush jest 2k7 :)
slawekebi
22nd October 2006, 14:16
Mam problem z nortonem internet security 2006 .Po zainstalowaniu wpisaniu kodu produktu i kodu subskrypcji na 2457 dni, przeskanowanu kompa i zauktalizowania bazy wirusow nastepnego dnia pojawia sie informacja ze dobiegl konca okres probny i domaga sie aktywacji przy uzyciu innego klucza produktu niz przy instalacji. dlaczego mi wycina takie numery? probowalem innych kluczy sciagnietych z neta i nie dzialaja.ma ktos na to jakas rade ? cofnij kalendarz o interesującą Cię liczbę miesięcy :lol: może pomoże
kris
22nd October 2006, 15:14
jeszcze jedna sprawa, przy sciaganiu tych kluczy do nortona scognela mi sie jakas aplikacja o nazwie: crack 00.Przeskanowalem to avastem i niby nic nie wykryl ale nie moge tego usunac a wolalbym sie tego pozbyc bo zreszta mi to niepotrzebne.Macie na to jakis pomysl ?
Przemyslav
22nd October 2006, 16:25
jeszcze jedna sprawa, przy sciaganiu tych kluczy do nortona scognela mi sie jakas aplikacja o nazwie: crack 00.Przeskanowalem to avastem i niby nic nie wykryl ale nie moge tego usunac a wolalbym sie tego pozbyc bo zreszta mi to niepotrzebne.Macie na to jakis pomysl ?
Program Unlocker :) Jak nie to z DOS'a :)
André81
22nd October 2006, 20:50
Ciekawe czy są mp3 z En concert 8) . Naprade chciałbym mieć Parle tout bas, Amelia m'a dit, MM oraz J.B.G :P Ja nie wiem , po prostu kupiłem sobie płytke CD-Audio En Concert i po wszystkim :lol: :lol:
slawekebi
22nd October 2006, 21:10
Ciekawe czy są mp3 z En concert 8) . Naprade chciałbym mieć Parle tout bas, Amelia m'a dit, MM oraz J.B.G :P Ja nie wiem , po prostu kupiłem sobie płytke CD-Audio En Concert i po wszystkim :lol: :lol: a jak! najprostsza metoda.. od razu dasz zarobić :)
kiko90
22nd October 2006, 21:10
Ciekawe czy są mp3 z En concert 8) . Naprade chciałbym mieć Parle tout bas, Amelia m'a dit, MM oraz J.B.G :P Ja nie wiem , po prostu kupiłem sobie płytke CD-Audio En Concert i po wszystkim :lol: :lol:
No tak, ale możesz słuchać na odtwarzaczach mp3 te piosenki :?:
Hunti
22nd October 2006, 21:32
No tak, ale możesz słuchać na odtwarzaczach mp3 te piosenki
? :shock: A jest jakaś przeszkoda w przegraniu utworów z płytki na komputer, a z komputera na mp3, czy mp4? Ja np tak właśnie robię, więc nie wiem, czemu taka możliwośc miałaby zostać wykluczona...
Racja zeszliśmy troche.... Wracając do tematu wie ktoś gdzie można zdobyć utwory z En Concert, bo przecież płytka CD-Audio z utworami z koncertu jest a ja nigdzie nie moge znaleźć tych utworów. Pomóżcie....
Jeżeli chodzi o nielegalne źródło zdobycia tych empetrójek, to pytanie chyba nie jest na miejscu.
Dragon
23rd October 2006, 15:14
A dziękuje.... Bo to ja o to prosiłem;) Szkoda że nie masz więcej... Masz?? :mrgreen:
Hunti
23rd October 2006, 18:52
Skoro koledzy na to nie wpadli, ewentualnie nie zapoznali się z regulaminem, to przypominam, że na forum nie wymieniamy się materiałami objętymi prawami autorskimi (a zwłaszcza tymi od Alizée) :roll:
Dragon
23rd October 2006, 19:09
I'm sorry... :oops: Ale na serio to rzeczywiście perfidnie złamalismy regulamin.... :?
Chociaż.... żaden z tych utworów nie był oficjalny(Bartek sam je wykonał wycinając z koncertu :P )...
Italiano
23rd October 2006, 20:59
I'm sorry... :oops: Ale na serio to rzeczywiście perfidnie złamalismy regulamin.... :?
Chociaż.... żaden z tych utworów nie był oficjalny(Bartek sam je wykonał wycinając z koncertu :P )... ale każda zmiana lub przekształcenie materiału narusza prawa autorskie, tak samo jak jest gazeta z płytą, nie możesz jej sprzedać oddzielnie bo naruszasz prawa.
Bartek
23rd October 2006, 21:07
Skoro koledzy na to nie wpadli, ewentualnie nie zapoznali się z regulaminem, to przypominam, że na forum nie wymieniamy się materiałami objętymi prawami autorskimi (a zwłaszcza tymi od Alizée) :roll:
tak myslałem ze ktos sie doczepi
Dragon ale mam cos dla ciebie :D ale oprucz Tempęte bo sie nie chce zapodac na serwera :/ moze nastepnym razem. Zuce ci na PM bo słuzby pozadkowe sie czepiaja
Samue'l
25th October 2006, 19:18
hej, mam taki problem: kupiłem wczoraj nową płyte główną "Gigabyte GA-K8N51GMF-9 s939 GF6100+NF430"
tu link http://proline.pl/shop.php?prodid=GIGABYTE+K8N51GMF-9
i jest zintegrowana karta sieciowa i gdy podłącze internet to jak się ładuje windows to mi się uruchamia ponownie komputer i tak za każdym razem, nie wiem czemu się tak dzieje, bo jak odłącze internet to wszystko ładnie chodzi. Musze pierw załadowac windowsa i potem dopiero podłączyć internet żeby chodziło. Jeśli ktoś wie jak zrobić żeby windows się ładował na podłaczynym internecie to proszę o pomoc.
Tak samo mam jedną kość pamięci ram na pc 266 a druga na pc 400 i był konflikt musiałem tą na pc 266 wyciągnąć:/
Zostało mi 256 ramu i 128mb automatycznie przydzieliło na karte graficzną i mi zostało 128mb:/
Heh musze ram kupić:/
Z góry dzięki z pomoc.
Dragon
28th October 2006, 13:34
Pomocy.... Croolik, Hunti..... Potrzebuję waszej pomocy....
Ptrzeba mi przetłumaczyć króciutki tekst na język francuski..(Sam próbowałem z marnym skutkiem :cry: ) Oto ten tekst...:
Droga Saro
Chciałabym zaprosić cię na koncert który odbędzie się 4 października 2006r w Sosnowcu.
Wystąpią Courtney Love, The Liberttnes oraz The Rolling Stones. Będzie super zabawa, gwarantuję.
O bilety się nie martw, ja je kupię. Proszę odpisz szybko.
Z góry bardzo dziekuję za pomoc.......
kris
28th October 2006, 21:18
Ja mam taki problem:Mam neostrade i 2 kompy w domu(jeden laptop).Chciałbym korzystac z neta na laptopie w pomieszczeniu w ktorym nie ma modemu neostrady.Jets gniazdko odpowiednie oczywiscie.Nie wiem jak skonfigurowac siec zeby polaczyc te 2 kompy i korzystac na laptopie z neta i nie odpinac modemu ciagle od stacjonarnego kompa.Musze miec router ?(tak sie nazywa to urzadzenie chyba ktore rozdziela sygnal ?) Czy moge do laptopa podpiac kabel ktory mialem dolaczony(chyba przeznaczony do polaczenia przez modem wraz z taka wtyczka starego typu)czy musze kupic taki kabel internetowy? Gdzie go podpiac po skonfigurowaniu sieci ? do wejscia modemowego czy do wejscia na siec LAN?
Hunti
28th October 2006, 22:54
Ptrzeba mi przetłumaczyć króciutki tekst na język francuski..(Sam próbowałem z marnym skutkiem :cry: ) Oto ten tekst...:
Droga Saro
Chciałabym zaprosić cię na koncert który odbędzie się 4 października 2006r w Sosnowcu.
Wystąpią Courtney Love, The Liberttnes oraz The Rolling Stones. Będzie super zabawa, gwarantuję.
Już poszło na pm :)
Arreat
28th October 2006, 23:18
Rozwiazanie problemu:
-neta :
- Kup router. Zastąp go zamiast routera neo. Skonfiguruj. Ustaw siec bezprzewodowa. Laptopy zazwyczaj to maja. Do pc daj zwykle kablowe podlaczenie.
-płyty głównej:
-ram:
_ Do pierwszego, głównego slotu(albo zbadaj który to) wsadz pamiec 266Mhz. Do dowolnego innego wsadz szybsza.
Alternatywa- wylacz DualChannel
Alt.2. Podbij napiecie.
Alt.3 kup takie same czestotliwosci.
-LAN:
- aktualizacja BIOSu.
-kupienie zew. karty
-zainstalowanie sterownikow
-przeinstalowanie Windy
-przegrzewajacy sie chipset
;)
Samue'l
29th October 2006, 16:16
mam nówkę płyte i na niej zintegrowaną sieciówke więc jakim sposobem aktualizacja biosu ma coś dać?? nie przesadzaj, jedyne co może pomóc to wsadzenie nowej sieciówki, a co do pamięci to nic się nie da zrobić zawsze będzie konflikt bo płyta musi zwalniać i druga pamięć, więc musze sobie kupić nową pod pc 400:/
Dragon
29th October 2006, 16:45
Droga Saro
Już poszło na pm :)
Wielkie dzięki za pomoc.... Jestes wielka :mrgreen:
kris
31st October 2006, 22:15
Bo to są klucze nielegalne, czyli jak wiadomo Symantec powoli zaczyna blokować fałszywki :) :) Zalecam zaopatrzyć się w inny produkt, nabyć oryginał lub ewentualnie rozejrzeć się za wersję 2007. Napewno Antyvirus jush jest 2k7 :)
No mam 2007 ale zaden z kluczy nie pasuje(zostaly wykorzystane).Macie keygena albo moze ktos pomoc poszukac dzialajacy klucz albo keygena do tego nortona 2007?
Samue'l
31st October 2006, 22:42
Może te:
1.Product Key:V2RDHD247PVR4HC4RTQDJGX6B activation: 26BVFKJHPF9M
2.Product Key:V33WHBGJKDGMF8PBDH8FCBYMY activation: GBQV74BF33W2
3.Product Key:V4FHRMHYH7PR8FF9PY46J3DDC activation: XHHCWFWH7KTC
4.Product Key:VBYFBQ83WKVFP3YCHF7RG6C3K activation: P9TB4QC794JJ
5.Product Key:VJ97G6XMKG6V9PR69CGQKCTTX activation: P9YWMKP8F84W
6.Product Key:VK4JP3G2GD7J6HY76B4YXGBHK activation:P9JP9CTV92J2
7.Product Key:VPR76H8RGVVWTBC2Y36TCD4HJ activation: C9Q3JV8QHTFW
8.Product Key:VTX8RGQRFYGD92VY237WWT9W7 activation: GQ2W7TFYWC8J
9.Product Key:VXWGXHJD4YBQ7PHT726GKB3PB activation: KJCTBCTVYFTC
Product Key:VY7VMCP9GR7J99D766GJ433WJ activation: XKCQFMXFFH2P
Inne źródła
2.
Product Key:V4FHRMHYH7PR8FF9PY46J3DDC activation:XHHCWFWH7KTC
3.
Product Key:V4FHRMHYH7PR8FF9PY46J3DDC
Arreat
31st October 2006, 23:02
CD-KEYE, SERIALE:
www.serials.ws - UWAGA nieprzyjemne reklamy, nie wchodzić w obecności młodszego rodzeństwa, lub rodziców!!
Erni
31st October 2006, 23:20
CD-KEYE, SERIALE:
www.serials.ws - UWAGA nieprzyjemne reklamy, nie wchodzić w obecności młodszego rodzeństwa, lub rodziców!!
zapomniales dodac, zeby nie wchodzic pod kontrola przegladarki IE, bo przez przypadek mozemy stracic kontrole nad komputerem ;P
Arreat
31st October 2006, 23:21
Możliwe. Ja tam IE nie mam xD A dla użytkowników IE, świetnie, nauczka ;)
Przemyslav
1st November 2006, 02:22
Proponuje używać programów typu CrackDownloader, który bezpośrednio wyszukuje numerki i cracki z tych podstępnych stron i ssa je na dysk bez wchodzenia na strony lub program Serials 2000, który stanowi bazę wszelakich numerków :)
Samue'l
1st November 2006, 16:40
CD-KEYE, SERIALE:
zapomniales dodac, zeby nie wchodzic pod kontrola przegladarki IE, bo przez przypadek mozemy stracic kontrole nad komputerem ;P
Heh tą stronę każdy zna, kiedyś przez wejście na nią musiałem robić formata^^
Tak w ogóle seriale które napisałem wcześniej pochodzą z tej stronki^^
Rufus23
1st November 2006, 21:07
CD-KEYE, SERIALE:
www.serials.ws - UWAGA nieprzyjemne reklamy, nie wchodzić w obecności młodszego rodzeństwa, lub rodziców!! Ja jestem najmłodszy z naszej całej paczki, więc kogoś jeszcze młodszego nie będzie a rodzice rzadko wchodzą do mojego pokoju :cheesy:
kris
1st November 2006, 21:56
Mam jeszcze jedno pytanie, banalne wrecz smieszne ale jak sie tworzy partycje? Czy stworzenie partycji "zabezpiecza" czesc danych w przypadku zlapania syfa(wirusa,itp.)-chodzi mi o sytuacje gdy bede mial wirusa i chcial sformatowac tylko dysk C(bo tam bede mial zainstalowanego windowsa i programy) to czy fomat tej partycji usunie na 100% wirusa z kompa czy bede musial tez pozostale partycje formatowac?
Przemyslav
1st November 2006, 22:04
Zależy od wirusa, powiem to tak, jakbym pisał wirusa, to bym go tak pisał, by atakował all, bez wyjątku. Tak więc cześć wirusów atakuje tylko tam, gdzie są, inne atakują all konkrtne pliki, np *.exe... itp... Np. LoveLetter zamieniał all pliki JPG na skrypty w VBS.
kris
1st November 2006, 22:20
A jak sie tworzy partycje?Jakies programy do tego sa?Ewentualnie na pm'a bym porosil jaks krotka instrukcje :)
Przemyslav
1st November 2006, 22:27
Partition Magic,
Paragon Partition Manager,
Ranish Partition Manager,
Acronis Disk Suite
http://www.agavk.p9.pl/strony/win_partycje_02.php
i inne...
Można jesio skorzystać z wbudowanego narzędzia w WIndows do partycji co jest w PS --> Narzędzia adminsitracyjne --> Zarządzanie komputerem, ale jest mało przydanty i mało uniwersalny...
slawekebi
3rd November 2006, 17:10
Poszukuje polskiej piosenki.. jedyne co znam, to jej refren:
Kocham Ciebie, dziewczyno.. z moich pięknych lat. Widzę Ciebie w nocnych snach.
PS-sorki, mogłem przekręcić jakieś wyrazy]
Dzięki za pomoc
Przemyslav
3rd November 2006, 17:25
Zajechało Białym Misiem :D
Dragon
3rd November 2006, 17:29
Też mi coś Disco Polo zajeżdza... :mrgreen:
Giovanni
3rd November 2006, 18:02
Misiem czy nie, to jakaś zboczona piosenka :mrgreen:
Ja bynajmniej jej nie znam. Ale teksty ma dobre: "w nocnych snach"
zara moze w dziennym słońcu :wink:
Samue'l
3rd November 2006, 19:23
Akcent - Kocham Ciebie Dziewczyno
Żeby nie wyszło, że ja to znam:P specjalnie dla Sławka poszukałem, a propo takie żeczy można na googlach oblookać.
Ściągne se tą biesiadną pisosenkę i słuchne:P
Giovanni
3rd November 2006, 19:28
Powodzenia. Tylko uważaj bo Alizee odstawisz bo takiej muzie :mrgreen:
Norbidinho
6th November 2006, 10:07
Ja mam troche taki dziwny problem i prosze was o pomoc.Mam za zadanie napisac wypracowanie z polskiego a temat jest taki ``czy Edyp byl postacia tragiczna?``.Wiem tyle ze byl ale nic wiecej nie wiem bo ksiazki nie czytalem a jak sie zna samo streszczenie to troche trudno napisac.Nie prosze o to zebyscie mi napisali cale wypracowanie tylko chociaz to co sie w nim ma znajdowac, jakies przyklady ze Edyp byl tragiczny :mrgreen: Bardzo wazne :wink:
Giovanni
6th November 2006, 11:30
Takie rzeczy to trzeba samemu robić. Na tym polega nauka :D
Ale drobna pomoc nie zaszkodzi. Edyp był bohaterem tragicznym bo nieświadomiezabił włsnego ojca i równie nieświadomie ożenił się z własną matką. Tyle podpowiedzi z mojej strony. A dokładniejszego info pszukaj sam :mrgreen: żeby nie było za łatwo.
Norbidinho
6th November 2006, 20:52
Jak zgrac cracka do gry na linuxie?
Erni
6th November 2006, 20:55
do czego to doszlo, zeby gry na linuksa crackowac... :P
Norbidinho
6th November 2006, 21:00
do czego to doszlo, zeby gry na linuksa crackowac... :P
Ty no ja nie wiem o co kaman w z tym linuxie :D Bo se zainstalowalem giere ale do niej jest crack i teraz hu%^ nie wiem co zrobic wiec prosze sie nie nabijac :mrgreen:
Przemyslav
6th November 2006, 21:18
Hehehe cracki w Linuchu :) A co to za gra ??
Erni
6th November 2006, 21:25
...i jaka dystrybucja?
Szczerze mowiac, to od kad przeszedlem na Mandrive, cos ponad rok temu, to jeszcze nie gralem w zadna gre :P
Norbidinho
6th November 2006, 21:54
Hehehe cracki w Linuchu :) A co to za gra ??
Medal of honor AA :D http://img522.imageshack.us/img522/8079/gd9db9.jpg cos takiego wyskakuje po zainstalowaniu a na plytce jest crack do tej gry
Przemyslav
6th November 2006, 22:43
A czy miałeś taki instalator:
http://offload1.icculus.org/~ravage/mohaa/donotlinktomyfiles/abc/medal_of_honor_allied_assault_installer.jpg
Norbidinho
6th November 2006, 22:46
A czy miałeś taki instalator:
http://offload1.icculus.org/~ravage/mohaa/donotlinktomyfiles/abc/medal_of_honor_allied_assault_installer.jpg
Nie mialem 8)
Przemyslav
6th November 2006, 22:49
To powiem tak nigdzie nei widzę crack'a do Linuch'a, bo przeważnie ich nie ma :) Może pod Cenegą odpaliłeś wersję z Win'a :)
Norbidinho
6th November 2006, 22:55
To powiem tak nigdzie nei widzę crack'a do Linuch'a, bo przeważnie ich nie ma :) Może pod Cenegą odpaliłeś wersję z Win'a :)
Dobra trudno jeszcze raz sprobuje zainstalowac :wink: I prosze sie nie smiac z mojej nie wiedzy :mrgreen:
Norbidinho
8th November 2006, 16:30
Hahahaha i zagdalem do mojej siory chlopaka i powiedzial mi jak zgrac cracka na tym linuxie :D I gierka smiga 8)
kiko90
8th November 2006, 16:39
Hahahaha i zagdalem do mojej siory chlopaka i powiedzial mi jak zgrac cracka na tym linuxie :D I gierka smiga 8)
Zobacz jakiego mądrego chłopaka ma twoja siostra 8)
Przemyslav
8th November 2006, 16:55
Crack na linuxie :) :) :D No niestety nie których rzeczy się nie da przez neta :) Nie ma jak samemu zasiąść do kompa i pokombinować :)
Samue'l
8th November 2006, 18:39
Witam wszystkich jak zwykle gorąco, tym razem przychodze z psrośbą :D :D
mam sprawe do tych którzy są dobrzy z chemi.
Mam przygotować coś na taki temacik "twardnienie zaprawy wapiennej"
Oczywiście moge ściągnić jakieś wypracowanie z internetu, ale to będzie nudne i max za to dostane 3, bo tego nikt w klasie nie będzie słuchał (ja też bym nie słuchał).
Nie musi być długie, ale żeby było ciekawe, jeśli ktoś może to proszę o pomoc, w ostateczności będę musiał coś z internetu ściągnąć.
Na wtorek to mam przygotować:(
Sprawa numer 2
Wie ktoś co należy wpisać w exelu, aby obliczył tabliczke mnożenia??
Tzn, mam wpisane u góry poziomo od 1 do 10 i pionowo od 1 do 10 i chodzi mi o to co trzeba wspisać czyby automatycznie obliczyło wszystko,
czyli, że na końcu wyjdzie 100 czyli 10x10
Mam nadzieje, że domyślicie się o co mi chodzi, to z exelem na jutro potrzebuje więc jak ktoś cosik wie proszę pisać.
Z góry wam dziękuję^^
Przemyslav
8th November 2006, 19:00
Ad 1)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wapno_(spoiwo)
http://www.sciaga.pl/tekst/48049-49-woda_w_budownictwie
http://rogalska.avx.pl/wyk/zaprawy_i_tynki_budowlane.pdf
Ad 2)
www.swistaq.x12.pl/Zeszyt1.xls
Samue'l
8th November 2006, 23:00
Wielke dzięki Świstaq:-)
Masz u mnie 2 piwa, jak nie dam ci ich osobiście to wyślę pocztą :D
Giovanni
8th November 2006, 23:09
SwistaQ to taki dobry duszek tego forum. Ilu osobom już pomógł sam on chyba nawet nie wie. A jakby każdy miał mu browarka zapodać za pomoc to do końca życia nie musiałby chodzić po piwo :D
Big thanks for all SwistaQ 8)
Dragon
8th November 2006, 23:11
Racja, racja... SwistaQ NAJLEPSZY MOD NA ŚWIECIE!!!
ŚwistaQ na Admina!!! :mrgreen:
Przemyslav
9th November 2006, 16:33
Hehehe no problem :) Zawsze pomogę jak wiem :) :cheers: :) Gdybym wypił od każdego piwo, to bym był totalnie zalany :D
Dragon
9th November 2006, 18:27
Hehehe no problem :) Zawsze pomogę jak wiem :) :cheers: :) Gdybym wypił od każdego piwo, to bym był totalnie zalany :D
Szczerze to byś chyba umarł... miałbyś z 20 promlili... :mrgreen:
Arreat
10th November 2006, 18:46
Uwaga- szukam pomocy dla linucha- GIEREK! :P 3d, FPS/ RTS niewazne, byleby nie byla to emulacja, albo bardzo zgodna emulacja.
Przesiadłem sie na Ubuntu 6.06 ;D Oczywiscie starzy nie, to tamto, slyszalem itp. a tu :roll: proscizna, tylko terminal obcykac trzeba :P
Tremulous smiga ze ... OMG :)
Italiano
10th November 2006, 18:48
Uwaga- szukam pomocy dla linucha- GIEREK! :P 3d, FPS/ RTS niewazne, byleby nie byla to emulacja, albo bardzo zgodna emulacja.
Przesiadłem sie na Ubuntu 6.06 ;D Oczywiscie starzy nie, to tamto, slyszalem itp. a tu :roll: proscizna, tylko terminal obcykac trzeba :P
Tremulous smiga ze ... OMG :) w gry na Windowsa nie zagrasz na Linuxie bez "Wine" ( a ja wole Kubuntu :P ładniejsze )
Przemyslav
10th November 2006, 21:24
Tremulous smiga ze ... OMG :)
A looknij sobie dodawane do Linucha (Ubuntu) :) Ja wolę Xubuntu ostatnio :)
kiko90
10th November 2006, 23:36
Ale działają Ci na odtwarzaczu mp3 :?: Bo mi wyskakuje Critic Error!
kiko90
10th November 2006, 23:45
ŚwistaQ mam do Ciebie prośbę poproś ministra edukacji żeby niedodawał nowego przedmiotu ok :?:
Przemyslav
10th November 2006, 23:53
ŚwistaQ mam do Ciebie prośbę poproś ministra edukacji żeby niedodawał nowego przedmiotu ok :?:
Jaki ?? 8)
kiko90
10th November 2006, 23:55
Lekcja Patriotyzmu ma być a ja niechcę mieć kolejnego przedmiotu :roll:
Giovanni
10th November 2006, 23:59
Dramatyzujesz kiko. Trza wiedzieć skąd sie jest i kim sie jest :D . Bo ilu ludzi w Twoim wieku wie chociażby kiedy miał miejsce "cud nad Wisłą" i co to w ogóle było. Trza przyznać że dzisiejsza młodzież jest niedouczona jeśli chodzi o wiedzę historyczną.
kiko90
11th November 2006, 00:03
Ja bynajmniej wiem o cochodzi :P Bitwa polsko-radziecka.Odbyła się nad Wisłą.a Cud nad Wisłą był w II Wojnie Światowej :P
Giovanni
11th November 2006, 00:10
No i brawo. A ilu z Twoich kolegów nie wie nawet gdzie jest Wisła(nie klub :D ) chodzi mi o to że młodzi ludzie zatracają swoją polskość, a powinni pamiętać o tych którzy przelewali za nich krew i sprawili, że jesteśmy wolni. Teraz pojęcie honor nie istnieje a świat pogrąża sie w coraz większym chaosie. Jak jeszcze zapomnimy o przodkach i naszej historii to jakimi będziemy ludzmi? Nie mówie, że Giertych ma same dobre pomysły. Na pewno ma ich za dużo naraz ale niektóre mają sens.
kiko90
11th November 2006, 00:15
Dla mnie bezpieczęstwo no i może mundurki cżasami nawet, a inni niewiedzą kiedy była bitwa Pod Legnicą :?: A to moje rodzinne miasto :!: Kto może znaleść mi na temat Milki :?:
Italiano
11th November 2006, 00:40
A looknij sobie dodawane do Linucha (Ubuntu) :) Ja wolę Xubuntu ostatnio :) ja zdecydowanie wolę kubuntu, nie lubię środowiska gnome :P
---- do posta powyżej
gorzej kiko jakby niewiedzieli kiedy kiedy było uchwalenie konstytucji 3 maja !! ( ja nie mogę sobie przyjąć do wiadomości że ktoś nie umie historii własnego państwa, jestem maniakiem historii :twisted: )
Giovanni
11th November 2006, 00:44
To widać na avatarze :cheesy: ja też historie uwielbiam. Co jak co ale o swoim kraju trza wiedzieć jak najwięcej. Poza tym duzo discovery oglądam. Tam to fajne pogramy robią. Albo ten kanał history.
p.s Ale nam sie lekki offtop zrobił znowu :cheesy:
Bartek
11th November 2006, 00:59
Ale działają Ci na odtwarzaczu mp3 :?: Bo mi wyskakuje Critic Error!
a pytanie skierowane do kogo ?? jesli do mnie to nie wiem nie posiadam odtwarzacza mp3 ja sobie słucham na wiezy ale wydaje mi sie ze powino bez problemu działac moze to byc spowodowane typem pliku lub jakoscia piosenki sprubuj zmniejszyc jakos nagrania albo zmien typ pliku albo ewentalnie mozesz sobie kupic nowy odtwarzacz mp3 :wink: :cheesy:
Przemyslav
11th November 2006, 10:03
Lekcja Patriotyzmu ma być a ja niechcę mieć kolejnego przedmiotu :roll:
A to zaraz do Gierycha zagadam na GG 8) 8)
kiko90
11th November 2006, 12:04
Dzięki Świstak że pogadasz z nim :P masz u mnie Kubusia 8)
kiko90
11th November 2006, 12:11
No z tym moge się zgodzić :lol: Nie moge zmieniać typu pliku :roll: a mp3 kupiłem za 100zł 8) Ale to dziwne bo na komputerze wchodzą. Najbardziej zależy mi na PTB :oops: Alizee en concert to dopiero cavko :P
kris
11th November 2006, 16:19
Mam problem z Nero 6.Nie moge ngrac na laptopie epoki lodowcowej na plyte dvd-r.Po ustawieniu czestosci bitow, jakosci kodowania itp. wlaczenu procesu przez klka minut pracuje normalnie i koduje film do formatu dvd(sciagniety jest w formacie .avi).Potem wskaznik procesu sie zatrzymuje w jednym miejscu i czas pozostaly do zakonczenia procesu tez.Co moge zrobic zeby nagrac epoke bez problemow?Czyzby brakowalo nero jakichs wtyczek/kodekow? Nagrywalem juz inne filmy sciagniete w .avi i wszystko bylo ok.Z gory dzieki.
Przemyslav
11th November 2006, 17:54
Ja jeśli jush muszę konwertować avi na vob'y to robię to przy pomocy: ConvertXtoDVD :) Może twoja epoka ma jakiś inny kodek zastosowany, nowszy, z którym Nero 6 nie może sobie poradzić lub film ma zgubione klatki i tam się wiesza proces :) Proponuję mój program lub wgrać najnowsze Nero 7 :)
Dragon
12th November 2006, 15:36
http://www.telewizja.zapodaj.info/
To pic na wode czy prawda??
JPVA leci na RMF :mrgreen:
Przemyslav
12th November 2006, 15:49
Ale co ?? Jest taki program sprzedawany na aukcjach itp.. :) Tylko po co bulić 10 zł: http://zdjecia.npircs.pl/watchtvpl.zip :)
Dragon
12th November 2006, 16:09
Ale co ?? Jest taki program sprzedawany na aukcjach itp.. :) Tylko po co bulić 10 zł: http://zdjecia.npircs.pl/watchtvpl.zip :)
uu Dzięki:D
Italiano
12th November 2006, 16:19
hehe ale ściema, szablon tej strony ściągnięty z jakiegoś serwisu layoutowego bo widziałem :D
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.