View Full Version : ‹‹ Masz problem, pytanie - pisz tutaj, pomożemy ^_^ ››
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
slawekebi
6th July 2006, 15:07
(...)Popronuję zobaczyć, czy się da zalogować pod Operą, FF :)
Korzystam z Opery9 odkąd mam neta.. Mam nadzieję, że to "wkrótce" szybko minie.
Przemyslav
6th July 2006, 15:08
(...)Popronuję zobaczyć, czy się da zalogować pod Operą, FF :)
Korzystam z Opery9 odkąd mam neta.. Mam nadzieję, że to "wkrótce" szybko minie.
Ja także jak ty Opera 9, no ale ni mam z tm problemów, jestem non stop zalogowany :roll:
Krogi
6th July 2006, 15:40
też mam tę operą lae coś nawala :(:( Nie da się zamykać reklam wyskakujących :cry: :( ani nie moge oglądać teledysków naonecie :cry: :(
Przemyslav
6th July 2006, 15:41
też mam tę operą lae coś nawala :(:( Nie da się zamykać reklam wyskakujących :cry: :( ani nie moge oglądać teledysków naonecie :cry: :(
1. Jaki rodzaj reklam ?? Flashowe, pływające, popupowe ??
2. Teledyski na Onecie u mnie chodzą bez problemu :) Kontrolka z WMP :) Klipy w formacie WMV bez problemu :)
Mam prośbe(SwistaQ na pewno bedzie wiedzial :D ) Chce sciagnac plik z Megashare. Wazy 460 MB a jednorazowo mozna sciagnac tylko 300 MB i trzeba czekac 2 godziny by moc sciagac ponownie.Proponują by zainstalowac FlasGet'a dzieki ktoremu bedzie mozna dokonczyc sciaganie pozostalych 160 MB tego pliku. Jak ustawic Flasget'a by dokonczyl sciagac ten plik i scalił go ?
Przemyslav
7th July 2006, 12:50
Polookaj takie programy:
RapidShare Link Grab Helper
The Grabber
USDownloader
RapGet
MultiDownloader
:cheesy: :mrgreen:
drops9
7th July 2006, 13:01
Mam prośbe(SwistaQ na pewno bedzie wiedzial :D ) Chce sciagnac plik z Megashare. Wazy 460 MB a jednorazowo mozna sciagnac tylko 300 MB i trzeba czekac 2 godziny by moc sciagac ponownie.Proponują by zainstalowac FlasGet'a dzieki ktoremu bedzie mozna dokonczyc sciaganie pozostalych 160 MB tego pliku. Jak ustawic Flasget'a by dokonczyl sciagac ten plik i scalił go ?
Nie wiem dokładnie czy chodzi o to, o czym ja myśle :cheesy: ale jak masz neostrade to zresetuj połączenie to ci da nowy IP i może bedzie sie dało dalej ściągac (ja tak robie na RapidShare i mi działa) 8)
Darkthrone
7th July 2006, 17:25
Wie ktos z Was może jak wyłaczyć messager'a, bez szkody dla outlooka? Bo zaczyna mnie ten programik wkur****ć :evil:
Przemyslav
7th July 2006, 17:59
Zassaj program xp-Antispy :) i tam masz opcję odinstaluj Messengera całkowicie :) oraz opcję nie uruchamiaj Messengera razem z OE :)
Norbidinho
8th July 2006, 13:01
A ja mam taki nietypowy problem :mrgreen: Jaki numer trzeba wykrecic przed normalnym komorkowym zeby dodzwonic sie do Niemiec ? np *** 663461233 co mam wpisac w miejsce gwiazdek :?: :mrgreen: (ilosc gwiazdek przypadkowa :mrgreen: ). Ale baran ze mnie :? 8)
CZESTER
8th July 2006, 13:08
A ja mam taki nietypowy problem :mrgreen: Jaki numer trzeba wykrecic przed normalnym komorkowym zeby dodzwonic sie do Niemiec ? np *** 663461233 co mam wpisac w miejsce gwiazdek :?: :mrgreen: (ilosc gwiazdek przypadkowa :mrgreen: ). Ale baran ze mnie :? 8)
Mi się wydaje, że nic... Ja kiedyś do ojca dzwoniłem na komórkowy jak on był w Belgii i normalnie się dodzwoniłem 8) 8)
PS. Norbinho, czyżby to było związane z Twoją miłością, która wyjechała do Berlina :mrgreen: :mrgreen:
Norbidinho
8th July 2006, 13:11
Mi się wydaje, że nic... Ja kiedyś do ojca dzwoniłem na komórkowy jak on był w Belgii i normalnie się dodzwoniłem 8) 8)
PS. Norbinho, czyżby to było związane z Twoją miłością, która wyjechała do Berlina :mrgreen: :mrgreen:
Trzeba wpisac jakis nr bo nie moge zadzwonic :? No a z czym innym :?: :mrgreen:
CZESTER
8th July 2006, 13:12
Trzeba wpisac jakis nr bo nie moge zadzwonic :? No a z czym innym :?: :mrgreen:
Hehe, dzwoń dzwoń :mrgreen: :mrgreen: Kurna to juch nie wiem :? :? Hmmmmm, mówię Ci, że u mnie szło normalnie do Belgii. Jak coś się dowiem to dam znać.
Przemyslav
8th July 2006, 13:14
Jesli ma tylko roaming włączony :D :D a co do komórek niemieckich, było tak: 0160 --> sieć T-Mobile, 0172 --> Vodafone (początki numerów). U mnei tak było: moja była pojechała do Chorwacji, włączyła roaming i ja na loozie dzowniłem do niej jakby była w Polsce.
Dodatkowo: Kierunkowy z Polski do Niemiec: 0049.
Norbidinho
8th July 2006, 13:29
Jesli ma tylko roaming włączony :D :D a co do komórek niemieckich, było tak: 0160 --> sieć T-Mobile, 0172 --> Vodafone (początki numerów). U mnei tak było: moja była pojechała do Chorwacji, włączyła roaming i ja na loozie dzowniłem do niej jakby była w Polsce.
hhyhyhyhyhy wpisalem 0172 i dalszy jej nr i sie dodzwonilem :D Jupi :P Dzieki SwistaQ :D Masz u mnie piwko a nawet dwa :mrgreen:
Przemyslav
8th July 2006, 13:32
hhyhyhyhyhy wpisalem 0172 i dalszy jej nr i sie dodzwonilem :D Jupi :P Dzieki SwistaQ :D Masz u mnie piwko a nawet dwa :mrgreen:
Nie ma problemu ziomek :) :D Trzeba se pomagać :) :D
Norbidinho
8th July 2006, 13:57
I jeszcze takie male pytanie : Czy mozna wysylac do niej smsy z bramki internetowej ? Bo ja jak rok temu bylem w Niemczech to kolezanka do mnie normalnie wysylala z neta esy 8)
Przemyslav
8th July 2006, 14:00
Looknij to: http://zygfrydstanke.webpark.pl/perfektkopy.html :)
aaa i: www.5vor12.de :cheesy:
Norbidinho
8th July 2006, 14:08
Looknij to: http://zygfrydstanke.webpark.pl/perfektkopy.html :)
Czy wystarczy ze wpisze jej nr czy musze ten niemiecki nr 0172 tez wpisac :?:
Przemyslav
8th July 2006, 14:18
Napewno chce numer telefonu o 9 znakach :) Spróbuj :) Np. napsiz koleżance, że jakby doszedł niech puści szczura :D 2 link lepszy będzie bo niemeicka bramka :D
Norbidinho
8th July 2006, 23:36
Ja potrzebuje wersje piosenki Pakito - Living on video ale ze spiewem w tle jakiejs typiary :D Sciagnalem okolo 20 piosenek i zadna wersja nie jest z ta babka :?
slawekebi
8th July 2006, 23:37
Ja potrzebuje wersje piosenki Pakito - Living on video ale ze spiewem w tle jakiejs typiary :D Sciagnalem okolo 20 piosenek i zadna wersja nie jest z ta babka :?
ja mam.. podaj adres@ to prześle :D
Przemyslav
8th July 2006, 23:44
Sławek czyżby The Drill ?? :D :D
slawekebi
8th July 2006, 23:47
Sławek czyżby The Drill ?? :D :D
nie rozumiem.. :oops:
Ja potrzebuje wersje piosenki Pakito - Living on video ale ze spiewem w tle jakiejs typiary Sciagnalem okolo 20 piosenek i zadna wersja nie jest z ta babka
to nazywa się: "Pakito - Livin on video (DJ Next extented Remix)"
Przemyslav
8th July 2006, 23:50
The Drill tesh taki DJ zrobił remix Pakito i tam tysh laska se śpiewa :D i się pytałem, czy to to :D
Norbidinho
8th July 2006, 23:52
Slawek to moj e mail - norbinho@wp.pl :D Bede wdzieczny jak przesles :P
A te pajace na rmf max pisza ze to jest Pakito - Living on video i nie pisza ze to jakis remiks :D Mogliby napisac a nie ludzi w hu%^$ robia :mrgreen:
slawekebi
8th July 2006, 23:53
The Drill tesh taki DJ zrobił remix Pakito i tam tysh laska se śpiewa :D i się pytałem, czy to to :D
Dobrze wiedzieć :oops: bo nie miałem pojęcia.. hehe
więc to nie to :D
kris
10th July 2006, 13:21
Sciagnalem sobie plik z Alizee w 3 czesciach(spakowany rar).Jak je teraz scalic zeby tworzylo 1 caly filmik ?
CZESTER
10th July 2006, 13:24
Sciagnalem sobie plik z Alizee w 3 czesciach(spakowany rar).Jak je teraz scalic zeby tworzylo 1 caly filmik ?
Najlepiej w WinRarze. Jesli masz zainstalowanego WinRar'a to klikasz na jedną z częsci i tam masz już cały filmik, przeciągasz go myszką np. na pulpit i jush :D Albo klikasz wypakuj do... i wybierasz miejsce gdzie Ci ma wypakować :D
slawekebi
10th July 2006, 14:56
Czy byłby ktoś wielkoduszny i udostępnił mp3:
Alizée - Toc de mac
* L`E-mail a des ailes
* J.B.G
* C`est trop tard :?:
Nie jestem w stanie zakupić płyty..(inne wydatki) a z P2P mam strasznie mało źródeł i nie idzie..
Wybaczcie, że wyskakuje z taką prośbą :?
drops9
10th July 2006, 15:01
Czy byłby ktoś wielkoduszny i udostępnił mp3:
Alizée - Toc de mac
* L`E-mail a des ailes
* J.B.G
* C`est trop tard :?:
Nie jestem w stanie zakupić płyty..(inne wydatki) a z P2P mam strasznie mało źródeł i nie idzie..
Wybaczcie, że wyskakuje z taką prośbą :?
Ja moge na BearShare (jak by był jakiś problem to na gg3409943)
slawekebi
10th July 2006, 15:06
Ja moge na BearShare (jak by był jakiś problem to na gg3409943)
A mógłbyś spakować i tu wrzucić :?:
http://www.yousendit.com
Krogi
10th July 2006, 15:08
w winrarze to on sam automatycznie łączy to w jedno :D tylko żeby pliki były w tym smym katalogu bo jak nie sa to się pyta gdzie jest dana częśc i możesz podać ścieżkę ale lepiej do jednego i ciach :) :P
drops9
10th July 2006, 15:09
Ja znajdę i spakuje, a Ty wytłumacz jak się tam wrzuca (tak mniej więcej) bo nie czaje tego.
slawekebi
10th July 2006, 15:19
Ja znajdę i spakuje, a Ty wytłumacz jak się tam wrzuca (tak mniej więcej) bo nie czaje tego.
1. podajesz adres @
2. wybierasz ścieżke.. w tym przypadku do spakowanych mp3 :)
3. "Send it" <-- kliknąć
Czekasz aż pliki zostaną wysłane na serwer.. i jak skończy wysyłać to pokaże się linkpod treścią "Here is the link for the file you uploaded:"
i kopiujesz ten link i wklejasz na forum :D
Przemyslav
10th July 2006, 17:00
No i bardz dobrze chłopaki wytłumaczyli :D :D
drops9
10th July 2006, 17:37
Chyba nic nie pomyliłem :D
[edit: wiadomo dlaczego]
slawekebi
10th July 2006, 18:16
Masz rację.. nic nie pomyliłeś :!:
Te mp3 są fantastyczne :!: :P :lol: :D :mrgreen: :!:
Masz ode mnie ogromnego +
drops9
10th July 2006, 21:28
A wie ktoś może jak nazywa się ten utwór, który był grany w czołówce studia mundialowego :?:
Przemyslav
10th July 2006, 21:32
Z całą pewnością nie był to kawałek Superpudra - Co zrobił Janas :D
Wienio
10th July 2006, 21:37
i ja na tym skorzystałem dziękuje bardzo u mnie też big+ :mrgreen: :mrgreen:
drops9
10th July 2006, 21:40
A prosze Was bardzo, jak co to jeszcze moge coś wrzucić :cheesy: :mrgreen: Dzięki za + już niedługo będe miał 3 :cheesy: :mrgreen: :lol: :lol:
Italiano
10th July 2006, 22:39
Jak ktoś woli Torrenty to moge mu dac te oferty:
http://www.demonoid.com/files/details/258445/6790205/
http://www.demonoid.com/files/details/258444/5432164/
Jak ktoś chce to moge sciagnac mu torrenta, bo trzeba miec konto w tym servisie :D
Przemyslav
10th July 2006, 23:30
Oczywista ja także loodkóf mogę po zapraszać na Demoinda :D
Krogi
11th July 2006, 11:28
A wie ktoś może jak nazywa się ten utwór, który był grany w czołówce studia mundialowego :?:Celebrate the Day chyba o ten ci chodzi :D:D
zapi
11th July 2006, 14:52
A ja mam takie pytanie (nie o mnie chodzi :twisted: ) Zalozmy ze mam neostrade 2mb/s, dzielona na 4, router ma sasiad ktory zalozmy wyjechal, czy moge w jakikolwiek sposob zrobic sobie zewnetrzne ip?? :P (oprocz wlamania sie do sasiada i dobrania sie do ruoterka) 8) :P
Arreat
11th July 2006, 23:45
Zapi oczywiscie
www.no-ip.info
lub hamachi.
zapi
12th July 2006, 11:31
Z No-Ip nic nie zrobisz (napisalem ze Neostrada dzielona - czyli wewn. IP) a Hamachi jest malo popularne :P (kolega chce Hostowac gre)
Przemyslav
12th July 2006, 11:38
To chyba zostaje zakraśćsię do ruterka :D
slawekebi
12th July 2006, 12:39
To chyba zostaje zakraśćsię do ruterka :D
robiłem tak gdy miałem Neo+ 8)
teraz nie moge bo mam radiówke :) - dobrze chodzi
kris
13th July 2006, 21:26
Mam pytanie-jak zablokowac dostep do partycji dysku zeby brachol w niej nie grzebal ?(utworzenie kont nic nie da bo i tak jest chyba dostep do calego dysku poniewaz kiedys probowalem stworzyc osobne konta-chyba ze czegos nie umiem ustawic)
Norbidinho
13th July 2006, 21:45
Mam pytanie-jak zablokowac dostep do partycji dysku zeby brachol w niej nie grzebal ?(utworzenie kont nic nie da bo i tak jest chyba dostep do calego dysku poniewaz kiedys probowalem stworzyc osobne konta-chyba ze czegos nie umiem ustawic)
Najprostszym sposobem jest dojeban%$$%^$ mu z bani :wink: Nie no zartuje :mrgreen: Niestety nie wiem jak to zrobic ale zapewne SwistaQ cos wie :wink:
Przemyslav
13th July 2006, 22:59
Zacznijmy od tego: TweakUI for Win XP :) W opcji My Computer --> Drivers możesz ustalić, które partycje są widoczne z poziomu Mój komputer :)
croolik
14th July 2006, 14:43
Lub też przejść na NTFS. :mrgreen:
Przemyslav
14th July 2006, 14:53
Lub też przejść na NTFS. :mrgreen:
To tesh i uprzywilejować :D :D Croolik zrobić ext3 partycje :D To jush nikt pod Win'em standrdowo ne izobaczy :D
kris
14th July 2006, 14:54
Program SwistaQ'a zadziałal :D.Jeszcze jedno-wiem ze mozna ustawic by po wlaczeniu sie wygaszacza dostep do kompa byl chroniony haslem.Tylko gdzie sie je ustawia ?
Przemyslav
14th July 2006, 15:28
1. Wystarczy otworzyć Rejestr (przejdź do Start|Uruchom, wpisz regedit i wciśnij [Enter]) i odnaleźć ścieżkę HKEY_CURRENT_USER|Control Panel|Desktop. Teraz można sprawdzić lub zmienić wartość pola ScreenSaveUsePassword. Po zamknięciu Edytora Rejestru zmiany wejdą w życie.
2. Jeśli nie pomoże pierwsze to polookaj te polecenia:
control userpasswords
control userpasswords 2
secpol.msc
Wpisujemy w menu Start --> uruchom i Enter :D
drops9
14th July 2006, 15:34
A ja klikam prawym na pulpit / właściwości / wygaszasz ekranu i zaznaczam po wznowieniu chroń hasłem :D :D :D
Przemyslav
14th July 2006, 15:40
No właśnie, tylko ni ma gdzie tego hasła ustawić :D Na chłopski rozum jest ono hasłem do konta użytkownika na XP :)
kris
14th July 2006, 16:59
1. Wystarczy otworzyć Rejestr (przejdź do Start|Uruchom, wpisz regedit i wciśnij [Enter]) i odnaleźć ścieżkę HKEY_CURRENT_USER|Control Panel|Desktop. Teraz można sprawdzić lub zmienić wartość pola ScreenSaveUsePassword. Po zamknięciu Edytora Rejestru zmiany wejdą w życie.
Nie mam takiej opcji tam :D :lol:
Ale->No właśnie, tylko ni ma gdzie tego hasła ustawić Na chłopski rozum jest ono hasłem do konta użytkownika na XP
to podziałało.Ustawiłem hasło dla administratora :D Dzieks za pomoc :D
Przemyslav
14th July 2006, 18:18
No problemo :D Zawsze do usług :D
drops9
14th July 2006, 20:39
10 lipca wrzuciłem tutaj link (kilka postów w góre), dzisiaj patrzę i linka nie ma.
Moje pytanie jest następujące: o co chodzi i czemu został usunięty :?:
Przemyslav
14th July 2006, 21:05
Ja nie usuwałem, ale wiem dlaczego :) Prawa autorskie zostały naruszone itd...
drops9
14th July 2006, 21:11
Ahaaa :!: A jak wrzuce na to forum inne mp3 (nie Alizee) to też zostaną usunięte :?:
Przemyslav
14th July 2006, 21:16
W zasadzie powinny, bo właśnie aktualizowany jest regulamin co do utworów wykonawców, że nie wolno. Moje stanowisko jest takie:
- utwory oryginalne Lili - nie wrzucamy
- klipy z tv, własne remixy itp... - owszem :)
- inne mp3 i multimedia nie związane z Lili - ja przymykam oko, bo sam tesh wrzucam :)
Ktoś porzebuje mp3 Lili to wysyłami linka na PM'a i jush :)
P.S. Mnie to rybka wogóle, bo jak ktoś nie dorwie tu, to gdzie indziej, no ale jest regulamin i cza się chociaż w przypadku Lili stosować :) Uszanujmy jej pracę :)
Norbidinho
14th July 2006, 21:36
A ja mam taka prosbe :D Kto posiada jakies fajne remixy Alizee-Moi Lolita to bardzo bym byl wdzieczny gdyby udostepnil :wink:
Italiano
14th July 2006, 23:27
ja mam JPVA Benassiego ale zapewne macie to jush :D
Norbidinho
14th July 2006, 23:31
ja mam JPVA Benassiego ale zapewne macie to jush :D
No to akurat to mam juz dlugo :D Ale bardzo zalezy mi na Moi Lolita :D Mam jeden taki zajefajny i jeszcze bym chcial jakies :mrgreen:
Przemyslav
14th July 2006, 23:45
Właśnie wrzucam na Rapid'a :) To jakby chciał później to do Norbiego po linka :D
Norbidinho
14th July 2006, 23:48
Właśnie wrzucam na Rapid'a :) To jakby chciał później to do Norbiego po linka :D
Wielkie dzieki SwistaQ po raz kolejny :D No jak ktos by chcial to do mnie : P :D
Przemyslav
18th July 2006, 00:05
Teraz ja mam prośbę :)
Link --> http://rapidshare.de/files/26120571/WinRAR_3.60_Beta_6.rar.html :D
W paczce jest instalka WinRAR'a w wersji 3.60 Beta 6 :) i mój crack :) Chodzi o ten crack, czy moglibyście przetestować czy działa u Was :) czy usuwa komunikaty o rejestracji, czy w okienku O programie jest napsiane, że scrackowany itp.. :)
Aaaa jak zassacie rar'a z rapida, to dla pewności przeskanujcie antywirem :) Niechcę mieć nikogo na sumieniu :D Jeśli crack będzie działał, to będę robił inne :D
Krogi
18th July 2006, 10:02
Teraz ja mam prośbę :)
Link --> http://rapidshare.de/files/26120571/WinRAR_3.60_Beta_6.rar.html :D
W paczce jest instalka WinRAR'a w wersji 3.60 Beta 6 :) i mój crack :) Chodzi o ten crack, czy moglibyście przetestować czy działa u Was :) czy usuwa komunikaty o rejestracji, czy w okienku O programie jest napsiane, że scrackowany itp.. :)
Aaaa jak zassacie rar'a z rapida, to dla pewności przeskanujcie antywirem :) Niechcę mieć nikogo na sumieniu :D Jeśli crack będzie działał, to będę robił inne :DJuż się biore za sprawdzanie :lol: :):) i ci powiem czy zniknęło :D:D
tak jak pisałem zrobiłem :D zainstalowałem wszystko co tam było i nic nie wyskakuje :D działa bez zarzutu :lol: :):) możesz sobie pogratulować i odemnie też przyjmij :lol: :) :!: :D
Ronnie
18th July 2006, 10:15
http://www.milanos.pl/video.php?cat=2&id=6144
Jak ten filmik zassac na hdd? :)
Pozdro
Przemyslav
18th July 2006, 10:24
Krogi, dzięki :D :D Na Ciebie można zawsze liczyć :D Hihhihi no to oki będzię się robić cracki :D :D
Krogi
18th July 2006, 10:26
Krogi, dzięki :D :D Na Ciebie można zawsze liczyć :D Hihhihi no to oki będzię się robić cracki :D :Dno spoko :D dostane miano testera :lol: :D:D już tyle rzeczy testowałem :D że chocho :)
CZESTER
20th July 2006, 12:45
Mam prośbe do kogoś kto umie język francuski :roll:
Otóż dostałem Maila od rodziny z Francji i nic nie kumam :roll: :roll:
Kto pomorze, prosze o dosć dokładne tłumaczenie. Zgóry dzięki :D
"Grzegorz, tu peux venir passer les vacances chez nous en France au mois d'aôut, je suis entrain de construire un garage, tu pourras m'aider et tu pourras gagner un peu d'argent. Bonjour à tout le monde - yves et sothea
Dragon
20th July 2006, 12:49
Pisz zebys do nich przyjechal na wakcja czy cos takiego, i cos o pieniadzach i podaja telefon, ale niech ktos bardziej doswiatczony ci powie dokladnie
Hunti
20th July 2006, 12:57
"Grzegorz, tu peux venir passer les vacances chez nous en France au mois d'aôut, je suis entrain de construire un garage, tu pourras m'aider et tu pourras gagner un peu d'argent. Bonjour à tout le monde - yves et sothea - tel: 03.22.23.52.39 tel. Paris: 01. 43. 53. 10. 66"
Ech, szczęściarzu :D
Grzegorz, możesz przyjechać i spędzić wakacje u nas, we Francji w sierpniu, jestem zaciągnięty do budowy garażu, możesz mi więc pomóc i możesz przy okazji zarobić trochę pieniędzy. Pozdrów wszystkich - Yves i Sothea...
Krogi
20th July 2006, 12:59
a gdzie masz tę rodzine w jakim miejscu :?: :D:D można na Korsyce :lol: :lol: :D
Dragon
20th July 2006, 13:00
niewiele sie minálem z prawda... Cholera Hunti wymiatasz ile ty sie uczysz Francuskiego???
Hunti
20th July 2006, 13:02
niewiele sie minálem z prawda... Cholera Hunti wymiatasz ile ty sie uczysz Francuskiego???
Będzie jakieś 5-6 lat, ale dopiero ostatni rok mi coś dał :D Bo wcześniej to tak dorywczo, nazwy zwierzątek ,warzyw, owoców, "bonjour", "Au revoir"... :cheesy:
CZESTER
20th July 2006, 13:08
"Grzegorz, tu peux venir passer les vacances chez nous en France au mois d'aôut, je suis entrain de construire un garage, tu pourras m'aider et tu pourras gagner un peu d'argent. Bonjour à tout le monde - yves et sothea - tel: 03.22.23.52.39 tel. Paris: 01. 43. 53. 10. 66"
Grzegorz, możesz przyjechać i spędzić wakacje u nas, we Francji w sierpniu, jestem zaciągnięty do budowy garażu, możesz mi więc pomóc i możesz przy okazji zarobić trochę pieniędzy. Pozdrów wszystkich - Yves i Sothea...
Dzięki, a po co ten numer telefonu, czego on dotyczy ????
Dragon
20th July 2006, 13:08
Ej Hunti, jak ty wlasciwie masz na imie???
Hunti
20th July 2006, 13:15
Prawdopodobnie po prostu numer kontaktowy - chyab gdybyś chciał zadzwonić :)
Przemyslav
20th July 2006, 13:26
Telefon do telepizzy :) :) :D
CZESTER
20th July 2006, 13:28
Hunti pomocy :D :D
Przetłumaczysz mi na francuski moją odp. do famili :D
"Dziendobry.
Oczywiscie, ze zgadzam się przyjechac na wakacji do was. Jestem bradzo szczęliwy z tego powodu. Ale napiszcie kiedy dokładnie moge przyjechać. Niewiem też czym będzie taniej samolotem czy pociągiem ? A czy może również ze mną jechać Marcin mój brat ???
Pozdrowienia dla wszystkich."
Dzięki Hunti za tłumaczenie.
Krogi
20th July 2006, 13:40
i weś tak jeszcz Hunti machni że przyjedzie ze mną kilka kumpl z Froum :lol: :) jakies 30 osób :lol: :)
Przemyslav
20th July 2006, 13:41
i weś tak jeszcz Hunti machni że przyjedzie ze mną kilka kumpl z Froum :lol: :) jakies 30 osób :lol: :)
No no popieram :D :D :D
CZESTER
20th July 2006, 13:41
Hehee dobry pomysł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hunti
20th July 2006, 13:47
"Bonjour
Bien sûr, j'accepte votre offre. Je suis très heureux pour cette raison. Mais s'il te plaît dit-moi pour quand exactement je peux venir? Je ne sais pas aussi que c'est plus à bon marché (CHYBA tu będzie ten zwrot :P) - l'avion ou le train? Et est-que mon frère peux aller avec moi?
Bonjour à tout le monde"
No. Mam nadzieję, że to jest dobrze :D
Krogi
20th July 2006, 13:49
jak nie jeteś pewny Czester to się skonsultuj z Croolikiem :D:D on ci na pewno dobrze powie :):)
Hunti
20th July 2006, 13:51
jak nie jeteś pewny Czester to się skonsultuj z Croolikiem :D:D on ci na pewno dobrze powie :):)
Też to doradzam, tak na wszelki wypadek :D
Przemyslav
20th July 2006, 13:57
A Hunti dopisałaś, że Czester będzie ze znajomymi ?? :D To garaż w 1 dzień postawimy :D
Hunti
20th July 2006, 14:01
A Hunti dopisałaś, że Czester będzie ze znajomymi ?? :D To garaż w 1 dzień postawimy :D
Nie, niestety :D Ale zawsze można zmienić :)
drops9
20th July 2006, 14:17
A tam garaż, od razu cały dom postawimy (tak jak w tym programie na Polsacie co w 7 dni budują) :cheesy: :cheesy:
Krogi
20th July 2006, 14:26
A tam garaż, od razu cały dom postawimy (tak jak w tym programie na Polsacie co w 7 dni budują) :cheesy: :cheesy:Dom nie do poznania :lol: :D tez to lubie oglądać :lol: :P
slawekebi
20th July 2006, 14:56
Mam pytanie do użytkowników Opery
Mam wersję 9.0
Na na niektórych witrynach wyskakuje komunikat:
"Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek wbudowanych lub jest obecnie skonfigurowana tak, aby nie wyświetlać ramek wbudowanych."
Moje pytanie: jak się z tym uporać :?:
W Nardzędzia--> Preferencje-->tego nie widzę.. (zwłaszcza w zakładce: "zawartość")
Krogi
20th July 2006, 15:07
ściągnij sobie łątkę do tej opery :P miałem tez taki problem z nią ale po łatce już ok :):)
slawekebi
20th July 2006, 15:27
ściągnij sobie łątkę do tej opery :P miałem tez taki problem z nią ale po łatce już ok :):)Możesz podesłać link..
bo nie wiem o jakiej łatce mowa :cry:
Krogi
20th July 2006, 15:32
ściągnij sobie łątkę do tej opery :P miałem tez taki problem z nią ale po łatce już ok :):)Możesz podesłać link..
bo nie wiem o jakiej łatce mowa :cry: http://mojaopera.9g.pl/wiki/Opera_9_-_pomoc tu powinineś znaleśc coś dla siebie :lol: :) tutaj tez możesz znaleśc coś pomocnego :lol: :) http://my.opera.com/polski/forums/forum.dml?id=60
Italiano
20th July 2006, 16:05
nie ma to jak nasz kochany Lisek Firefox, wszystko inne to .... kupa :twisted:
Przemyslav
20th July 2006, 16:09
Jestem innego zdania :D :D Przeciwnego, hihih :D
Italiano
20th July 2006, 16:16
Jestem innego zdania :D :D Przeciwnego, hihih :D nie no zartuje, kazdy lubi to co chce, ja sie przyzwyczaiłem do firefoxa, a sylyszalem wlasnie ze opera jest b.dobra
Przemyslav
20th July 2006, 16:39
Jestem innego zdania :D :D Przeciwnego, hihih :D nie no zartuje, kazdy lubi to co chce, ja sie przyzwyczaiłem do firefoxa, a sylyszalem wlasnie ze opera jest b.dobra
Spoko nie no FF tysh mam zainstalowanego :) Tylko żeby on był mi pomocny w pracy musiałem instalować 60 pluginów :D A do Opery nie :D I to taka polityka :D
Arreat
20th July 2006, 16:51
Ja jestem za operą, najnowsze wersje firefoxa są niestabilne- opera nigdy się nie wiesza ^^ Ostatnio się przesiadłem więc wiem.
Ale jednak firefox ma jedna zalete- jak otwierasz w nowym panelu, to nie przeskakuje ci na niego, tylko zostaje dalej w tym samym panelu :)
Krogi
20th July 2006, 16:51
u mnie tez wszyscy w domu, znajomi używają FF ale ja uważam że Opera jest lepsza :lol: :) i przyzwyczaiłem się do niej :D
Przemyslav
20th July 2006, 17:03
Ja jestem za operą, najnowsze wersje firefoxa są niestabilne- opera nigdy się nie wiesza ^^ Ostatnio się przesiadłem więc wiem.
Ale jednak firefox ma jedna zalete- jak otwierasz w nowym panelu, to nie przeskakuje ci na niego, tylko zostaje dalej w tym samym panelu :)
No w Operze tesh tak jest :) Wciśnij link przytrzymując Ctrl + Shift :D a poza tym w opcjach można to uwstawić :D
Dragon
20th July 2006, 22:45
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sciaglem z rapida Un heure avec Alizée, i nie mam dziwieku!!!!!! Co mam zrobic,, BLAGAM POMÓZCIE!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
drops9
20th July 2006, 22:52
Zainstalować potrzebne i niezbędne do tego kodeki :P
Dragon
20th July 2006, 22:58
PODAJ LINK!!!!! PODAJ LINK!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: PRZEZ TRZY DNI PRZEZYWALEM PIEKLO!!!!!!! SIAGALEM TEM PIEPRZONY FILM!!!!! TLKO POTO ABY USLYSZEC< A PRZEPRASZAM NIE USLYSZEC A JEDNEGO DZWIEKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
PROSSSSSZE PODAJ LINK!!!! JAKI KOLWIEK TYLKO ZEBYM MIAL DZWIEKKKKK :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: AAAAAAAAAAA!!!!!!!!! JA NIE UDAJE, JESTEM WURWIONY!!!!!!!!!!!!!
PRZERASZAM TYCH KTÓRYCH OBRAZILEM ALE TO MNIE WYPROWADZILO Z RÓWNOWAGI!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
drops9
20th July 2006, 23:07
To piwinno wystarczyć: http://www.underpl.org/program-542-k-lite_mega_codec_pack_1.53.html
Ja też jestem wkur*** bo mi sie pliki .exe popierdoli*** na dysku przez... uwaga... Nortona Anti. 2006
Dragon
20th July 2006, 23:13
Bóg zaplac dobry czlowieku.... :lol: ja przez ta Alizée trafie do psychiatryka, predzej czy pózniej... :lol:
slawekebi
20th July 2006, 23:21
Bóg zaplac dobry czlowieku.... :lol: ja przez ta Alizée trafie do psychiatryka, predzej czy pózniej... :lol:
Nie Ty jeden :!: Jak Bóg da, to będziemy siedzieć na tym samym odziale :mrgreen:
Dragon
20th July 2006, 23:44
Obejzalem!! Uslyszalem!!!! Jestem w siódmym niebie!!!!!! Tylko szkoda ze nie rozumiem o czym oni mówia.... :cry: :D :D :D :D :D Zostala jeszcze tylko druga czesc..... :D
Arreat
21st July 2006, 00:39
Do dropsa:
Nie używaj nortona, to gówno jakich mało.
Polecam darmowego avasta home edition- bardzo skuteczny, szybki, i w ogóle spoko antywirus.
www.avast.pl
^^ Naprawdę jest dobry! Jeśli masz 512MB ramu, to nawet nie poczujesz że masz antywira^^
Norbidinho
21st July 2006, 00:49
Do dropsa:
Polecam darmowego avasta home edition- bardzo skuteczny, szybki, i w ogóle spoko antywirus.
www.avast.pl
^^ Naprawdę jest dobry! Jeśli masz 512MB ramu, to nawet nie poczujesz że masz antywira^^
Moim zdaniem avast to gowno 8) .Nic mi nie chronil kompa jak go mialem.Najlepiej zaloz se firewalla jakiegos czy jak to sie pisze.Ogolnie to sie na tym nie znam ale ze avast jest slaby to sie juz moglem przekonac...Moze akurat Tobie Arreat chroni kompa ale u mnie bylo inaczej :mrgreen:
Przemyslav
21st July 2006, 00:58
Do dropsa:
www.avast.pl
Tak Norton to 1 wielkie gó...o :) Co do avast'a może ejst dobry, ale w klasyfikacji ogólnej wypadł dopiero na 8 miejscu, oczywista pierwsze Kaspersky, który wypuszcza nowe bazy wirusów nawet pary razy dziennie :) I tego siętrzymam --> Kaspersky Internet Security :) Antywir + Firewall :)
zapi
21st July 2006, 06:23
Kaspersky Rox :P W ogole nie muli kompa i jest naprawde skuteczny :P
Italiano
21st July 2006, 08:52
Obejzalem!! Uslyszalem!!!! Jestem w siódmym niebie!!!!!! Tylko szkoda ze nie rozumiem o czym oni mówia.... :cry: :D :D :D :D :D Zostala jeszcze tylko druga czesc..... :D spoko spoko, specjalnie wyslalem dla ciebie na rapidshare.de napisy, oto link:
http://rapidshare.de/files/26486592/Une_heure_Avec_Alizee.zip.html
Arreat
21st July 2006, 10:32
O_o mi avast home edition+ZoneAlarm śmigają i tylko od czasu Ad-Aware'em SE usuwam robaczki które mulą ^^ A tak to PC śmiga jak nowy :P
slawekebi
21st July 2006, 10:39
Ja lece na czysto.. bez żadnych antywirów, firewalli.. mam jedynie Ad-Aware 6.0 pro i SpyBot S&D ktorych i tak sporadycznie używam
mogę napisać na GG.. jak się skutecznie(Windows nie zna takiego słowa) zabezpieczyć :D
[6420744]
Krogi
21st July 2006, 11:01
Ja mam avasta i według mnei jest dobry :lol: :)
Przemyslav
21st July 2006, 11:09
Dobra nie ma się co licytować, bo każdy ma swego ulubieńca :D Jedno co nas łączy to używamy produktów wysokiej jakości :D
drops9
21st July 2006, 13:15
Dzięki za porady odnośnie antivirów :D Ale i tak już nigdy nie zainstaluje żadnego bo to wszystko to gów*** :!: Gdyby nie ten Norton... :x kur*** chyba ich podam do sądu (nie znam sie ale to chyba przez niego straciłem kilkaset plików)
kris
21st July 2006, 20:39
Sciagnalem sobie K-lite Codec Pack'a ale teraz pliki video nie chca mi sie odtwarzac w winampie. Dlaczego ? W opcjach winampa przydzieliłem mu wszystkie typy plikow jakie moze odtwarzac ale nie pokazuje sie obraz a idzie tylko sam dzwiek.
CZESTER
21st July 2006, 20:42
Sciagnalem sobie K-lite Codec Pack'a ale teraz pliki video nie chca mi sie odtwarzac w winampie. Dlaczego ? W opcjach winampa przydzieliłem mu wszystkie typy plikow jakie moze odtwarzac ale nie pokazuje sie obraz a idzie tylko sam dzwiek.
Ja mam ten sam zestaw kodeków i musze powiedzieć że u mnie wszystko OK, nie wiem w czym tkwi problem :roll:
drops9
21st July 2006, 20:44
Weż ściągnij to co dałem na poprzedniej stronie, może to coś da :D
kris
21st July 2006, 20:45
Teraz to moge odtwarzac pilki video tylko w WMP, Bestplayerze i jakims Media Player Classic ale nie w winampie.Nadal jest chyba domyslnym odtwarzaczem bo przy wszystkich plikach widnieje ikona winampa(choc nie jestem pewien czy jest domyslnym)
EDIT: Mozesz SwistaQ skasowal te dwa posty wyzej bo mi sie za duzo kliknelo ?
Przemyslav
21st July 2006, 21:36
A w opcjach Winamp ma zaznaczone WMV ?? :) Żeby otwierał ?? :)
kris
22nd July 2006, 13:08
Ma.Ma zaznaczone wszystkie rozszerzenia zeby otwieral jakie tylko moze.Po zainstalowaniu tego K-lite codec pack'a chyba Media player clasic(ktory sie razem z kodekami zainstalowal)przejal odtwarzanie od winampa.Tylko nie da sie go odinstalowac bez odinstalowania calosci z kodekami.
drops9
22nd July 2006, 14:27
Ale ja dobre kodeki wrzuciłem 8) sam sie sobie dziwie :D
Przemyslav
22nd July 2006, 14:36
Ma.Ma zaznaczone wszystkie rozszerzenia zeby otwieral jakie tylko moze.Po zainstalowaniu tego K-lite codec pack'a chyba Media player clasic(ktory sie razem z kodekami zainstalowal)przejal odtwarzanie od winampa.Tylko nie da sie go odinstalowac bez odinstalowania calosci z kodekami.
Ja to jak instaluje K-Lite to biorę zaznaczam opcję Custom i są ptaszki do wyboru, co się chce :) No i zaznaczam co mi potrzeba :D Zostaje chyba odinstalować K-Lite i jesio raz instalnąć tylko sam wybeirz opcje :D
slawekebi
22nd July 2006, 16:13
Więc mam drobny aczkolwiek nurtujący problemik z programem do pobierania plików.. Mam "star downloader" i "Internet downloader manager". Problem tkwi w tym, zarówno jeden jak i drugi przed ściąganiem pliku z rapideshre(wyskakuje okienko,dzie zapisac itd)
i nagle z rozszerzenia .rar zmienia się na .html :shock:
Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić :cry:
Można podzielić pliki przy ściąganiu na powyższym(omawianym) serwerze :?: Testowałem nawet Flashget, i nie mogę ich podzielić(np.4 części)
Pytam się Was, ponieważ nie wiem czy to jest jakiś wybryk używanego przeze mnie oprogramowania :roll:
Przemyslav
22nd July 2006, 16:42
Spróbój wget :) :) Albo programy typowe do pobierania z takich stron:
http://www.rapget.com/en/index.html
http://www.dimonius.ru/dusd.php
Method to Download through Rapidshare.com using Flashget
18th January 2006
As everybody knows recently Rapidshare improved upon its systems by doubling space, removing Happy Hours and code verification for Downloads. Earlier Flashget was able to download using Rapidshare but not now because of code verification. I have found a good and easy method to get the download work in Rapidshare.
Suppose the Download link you got by Rapidshare is like:
http://rapidshare.de/files/XXXXXXXX/abc.rar
Use Rapidshare grabber (get it from http://rapidshare.de/files/11268882/gbr.zip) and paste the link into it. Click Grab. The Image appears. Enter the words in image and send to Flashget or any download manager you have.
It won’t give you a resume service but will surely give you faster uninterrupted download.
Dragon
22nd July 2006, 19:49
Mam pytanie?? Bo sprawa jest taka.... jestem w Holandii.... Tu zarejestrowalem sie na forum.... wróce do kraju to musze robic jakies dodatkowe rzeczy czy cos???
Italiano
22nd July 2006, 19:51
Mam pytanie?? Bo sprawa jest taka.... jestem w Holandii.... Tu zarejestrowalem sie na forum.... wróce do kraju to musze robic jakies dodatkowe rzeczy czy cos??? tylko sie zalogowac ponownie :D
Przemyslav
22nd July 2006, 20:03
Mam pytanie?? Bo sprawa jest taka.... jestem w Holandii.... Tu zarejestrowalem sie na forum.... wróce do kraju to musze robic jakies dodatkowe rzeczy czy cos???
5 złoty dla modów :) a serio tak jak Italiano pisze :)
Dragon
22nd July 2006, 20:10
Acha nie tak tylko pytam dla pewnosci.... :D Dzieki!!!
slawekebi
23rd July 2006, 00:51
Dzięki SwistaQ za udzielenie pomocy..
jednak mam radiówke, stałe wewnętrzne IP i musze czekac nawet do 59min na pobranie :cry: Jest na to jakiś sposób :?:
Oczywiście nie wliczając kupna "premium"
Krogi
23rd July 2006, 01:10
http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiversion/index.php/t61327.html może tutaj coś znajdziesz dla siebie :lol: :)
Przemyslav
23rd July 2006, 01:35
http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiversion/index.php/t61327.html może tutaj coś znajdziesz dla siebie :lol: :)
Krogi mnie wyprzedził :D Mi konto premium się dzisiaj skończyło :cry:
Krogi
23rd July 2006, 01:41
Krogi mnie wyprzedził :D Mi konto premium się dzisiaj skończyło :cry:a na ile wykupiłeś :?: :lol: :)
Przemyslav
23rd July 2006, 01:41
A kto powiedział, że kupiłem :D :D :D
Chociaż i tak jest dziwnie :)
Hello, SwistaQ! Your Premium-Account is valid until Thu, 22. Jun 2006.
Niby 23, ale jesio mogę ładować pliki jako premium :D I po za tym 22 to nie czwartek, to jush zgupiałem :D
EDIT: OK jush chyba wiem :) Your account is expired on Thu, 22. Jun 2006! Expired accounts will be deleted after 30 days! Extend your existing account here or buy a new account here.
:cheesy: :mrgreen: Dobra mam jesio miesiać i niszczą konto :D
Krogi
23rd July 2006, 01:49
A kto powiedział, że kupiłem :D :D :D
aha :lol: :):) wszystko jasne :lol: :D:D czyli wiem już wszystko co chciałem :lol: :):)
Przemyslav
23rd July 2006, 01:51
Po prostu znalazłem się w odpowiednim i miejscu czasie jak rozdawali darmowe konta miesięczne :) :D :cheesy:
zapi
26th July 2006, 00:19
SwistaQ, działa Ci ten crack :P Dlugo mnie trzymasz w niepewnosci, zaraz bede mial wrody na żąłądku :mrgreen: :cheesy:
Norbidinho
29th July 2006, 07:54
Bardzo potrzebna mi jest piosenka United - Naprawde nie wiem :? Kto ja posiada i mi ja zapoda bede bardzo wdzieczny :cheers:
zapi
29th July 2006, 08:44
Ta z hooligansow :?: Jezeli tak to ja ja posiadam :D
Norbidinho
29th July 2006, 08:50
Ta z hooligansow :?: Jezeli tak to ja ja posiadam :D
Ty mi tu nie posiadaj tylko dawaj :mrgreen: Nie wiem czy ta ale tez sie przyda 8)
zapi
29th July 2006, 09:51
Piesn ta nie jest objeta zadnymi prawami autorskimi wiec pozwalam sobie ja tutaj umiescic :P http://rapidshare.de/files/27415315/WEST_HAM_UTD-IM_FOREVER_BLOWING_BUBBLES.mp3.html prosze Norbinho 8) :mrgreen: :cheesy:
Norbidinho
29th July 2006, 11:47
Piesn ta nie jest objeta zadnymi prawami autorskimi wiec pozwalam sobie ja tutaj umiescic :P http://rapidshare.de/files/27415315/WEST_HAM_UTD-IM_FOREVER_BLOWING_BUBBLES.mp3.html prosze Norbinho 8) :mrgreen: :cheesy:
To nie jest to ale dzieki bo ta pioseneczke tez chcialem miec :wink: Hymn West Ham United 8) A ta piosenke co potrzebowalem miec to mi przeslal SwistaQ :D
slawekebi
29th July 2006, 15:57
Słuchałem dziś w nocy radia RMF FM.. w mp3 i leciały 4utwory, które mnie się spodobały. Lecz jest mały problem, bo nie wiem kto jest ich wykonawcą oraz nie znam ich tytułów :cry:
Jeżeli byłby ktoś uprzejmy przejrzeć te utwory(.wav)[zgrane z mp3] to będę wdzięczny :lol:
Szczególnie interesuje mnie wykonawca utworu 4, które zamieszczam poniżej:
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2AC7B4196E0AE600
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=B72C4E5129DB9F47
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=193B5EB221F53224
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=970795930FD1FCEC
Sorry za słabą jakość.. ale tak odbiera na moim terenie(mp3)
Arreat
29th July 2006, 16:28
A ja radiostacjii, klubostacja wcozraj była, po prostu full wypas- nie ma jak DJ Lexus- MTV ^^ Zarrąbiste utowry lecą!
CZESTER
29th July 2006, 16:34
To jest dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przemyslav
29th July 2006, 16:37
1. BeeGees - Juliet http://forum.movief.net/images/smiley/big_smile.png
2. Tanita Tikaram - Twist in My Sobriety
3. Starship - We Built This City
4. Jean Michel Jarre & Vangelis - Miami Vice - Crocketts Theme
http://forum.movief.net/images/smiley/exciting.pnghttp://forum.movief.net/images/smiley/exciting.png
Ahhh piosenki mego dzieciństwa http://forum.movief.net/images/smiley/big_smile.png
slawekebi
5th August 2006, 17:02
Mam pewien pomysł co do serwera http://imageshack.us/
otóż, chciałbym dodać pewne polecenie do menu kontekstowego (PPM->Wyślij do: ImageShack) Jednak nie moge uzyskać efektu.
Początkową sprawą jest włączyć ukryte katalogi..(Narzędzia-Opcje folderów-Widok: pokaż ukryte pliki i foldery)
Więc robie skrót do powyższego serwera na pulpicie i dodaje nowy skrót w C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Send To
Nie pokazuje.. (sprawdzałem np. HDD "D" i działa)
Nie wiem czy coś robię źle, proszę o pomoc :cheesy:
Wydaje mnie się, że to jest ciekawa funkcja w menu kontekstowym. Zamiast wchodzic na serwer i wysylac :roll:
Edit: w Operze9 już sobie ustawiłem, że moge wrzucić obrazek(nie sciagajac na HDD) klikając PPM na tym obiekcie
http://img359.imageshack.us/img359/1062/beztytuuhw2.th.jpg (http://img359.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhw2.jpg)
Przemyslav
5th August 2006, 21:39
Ja to od dawna mam :) http://rapidshare.de/files/28333613/ImageShack_QuickLoad_1.0.36.msi.html 8) 8) Klikasz PPM (masz opcję Upload) na plik jpg, czy inny obrazek i jush :)
slawekebi
9th August 2006, 13:37
Mam problem z "Screamer radio(v0.3.8)"
Otóż przy próbie podłączenia się do jakiejkolwiek stacji, wyświetla nastąpujący komunikat:
http://img93.imageshack.us/img93/1575/beztytuuzg9.th.jpg (http://img93.imageshack.us/my.php?image=beztytuuzg9.jpg)
I sobie nie posłucham.. znacie jakieś inne dobre radyjko :?:
Przemyslav
9th August 2006, 13:46
Nie wsio stacje PL są dostępne :) Po prostu leć następne :) Spróbuj zassać wersję 0.3.9. Beta :) Albo edytuj np. Ulubione, bo często stacje zmieniają adresy i autor nie nadąża :) Zostaje jesio odczkeanie paru minut, cy cuś i spróbowanie ponownie :D
snajper
10th August 2006, 20:49
Taki drobny szczególik...
http://images1.fotosik.pl/131/0b98db0630836c83m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0b98db0630836c83)
Zobaczcie jaki jest obrazek przy kursorze, a jaki jest opis?? :D:D (jakby ktos nie zczaił, to nasza lili - takie samo sie wyswietla przy tym forum....
Wie ktos jak mozna zmieniac te ikonki w Firefoksie?? bo mnie draznia... a pare takich juz sie zdarzylo... (np. przy stronce szkolo, logo Imegeshacka...:D:D:D:
Przemyslav
10th August 2006, 21:23
A co ja mam powiedzieć :D :D
http://img520.imageshack.us/img520/1058/beztytuuhj6.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=beztytuuhj6.jpg)
Ja co pewien czas czyszczę folder z ikonami do linków i jush :)
Cobra1
10th August 2006, 22:11
świst skąd masz taki ładny pasuk u góry "Uptime" ?? ja też poproszę :)
Przemyslav
10th August 2006, 22:43
świst skąd masz taki ładny pasuk u góry "Uptime" ?? ja też poproszę :)
http://www.statbar.nl/ 8)
drops9
10th August 2006, 22:53
Fajny ten program :cheesy: danke SQ :P
slawekebi
10th August 2006, 22:54
Też mam te ikonki z Lili i mnie nie przeszkadza :D
http://img119.imageshack.us/img119/6818/beztytuuym4.th.jpg (http://img119.imageshack.us/my.php?image=beztytuuym4.jpg)
Przemyslav
10th August 2006, 23:22
Skoro te dwie przeglądark itak mają (pomijam IE, która rzadko keidy w wersji 6.0 pamięta), to widać musi tak jush być :D
Nie ma problemu chłopaki :)
snajper
11th August 2006, 10:46
hehe widze, że inny tesh mają ten problem.... widocznie tak ma być :D:D
Darkthrone
11th August 2006, 23:07
Mały problemik :mrgreen:
Po zainstalowaniu windowsa wyskakuje mi ikonka ze za 60 sek zresetuje mi kompa. jest świeżo po formacie więc raczej to nie wir. Ktoś wie co mogę doradzić kumplowi bo to nie u mnie :mrgreen:
Cobra1
11th August 2006, 23:27
Tak, zainstalować Service Pack 2 :D bo to na 100% Sasser lub jeszcze jego poprzednik Blaster :D
Jest także łagodniejsza metoda, znaleść na stronie microshita łatkę na blastera i sassera :]
EDIT:
Ok, tu masz mały opis użycia by Cobra1:
1.Odłącz kompa od neta
2.Użyj narzędia do usuwania Sassera, Blastera i MyDooma (http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=pl&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2 f4%2fa%2fa%2f4aa524c6-239d-47ff-860b-5b397199cbf8%2fWindows-KB890830-V1.19.exe)
3. Zainstaluj łatki które znajdziesz pod tymi linkami:
Blaster:
Łata-Blaster (http://download.microsoft.com/download/0/3/2/03201ef2-b9f9-4f0d-9051-7c951522fc58/WindowsXP-KB823980-x86-PLK.exe)
Sasser:
Łata-Sasser (http://download.microsoft.com/download/3/b/0/3b0062ab-3627-498d-b05e-04a5b56eaf82/WindowsXP-KB835732-x86-PLK.EXE)
4. Możesz resetnąc kompa i podłączyć do neta i heja :D
Przemyslav
11th August 2006, 23:44
No to nie ma SP2 jak złapał, chyba :D :D No a jak naprawić, tak jak Cobra napisał :) Ja jego złapałem przez GG :D
Cobra1
11th August 2006, 23:51
Świstaqu blastera lub sasserka łapiesz tylko po podłączeniu się do neta na niezabezpieczonym systemiku :) tak więc minimalny ruch w internecie zwabia sasserka :), a usunąc chama z sieci niema jak :) bo by trza wszystkie serwerki formatować :D tak więc jak ty nie założysz zabezpieczenia to ten obok ciebie tego ci niezrobi :D
Przemyslav
12th August 2006, 00:01
Nie no spoko, ja po tamtejszej wpadce, teraz WIndows Update na bieżąco :) :)
zapi
14th August 2006, 01:25
Mam tu takie małe zapytanie (głownie do SQ - on jest w tym obcykany :D) Ktos włamał sie do komputera mojego kolegi i wykradł bardzo ważne dane. Pytanie jest takie - Czy moge sprawdzic kto ostatnio włamywał sie do komputera mojego kolegi, tzn. zdobyc jego IP, i czy moge zdobyc jego jako taki namiar (wystarczy miasto, a gdybym mogl zdobyc inforamcje o net providerze i osiedlu, bylbym w niebowzięty :D) Jezeli tak to jak? Jezeli to jest zatrudne dla newbie, to do kogo moge sie zwrocic o pomoc :?
Darkthrone
14th August 2006, 13:39
Wie ktoś może jak zabezpieczyć dostęp do folderu dla niepowołanych osób korzystających z mojego kompa?? Uczynić folderu prywatnym nie mogę, bo nie ten system plików :D
slawekebi
14th August 2006, 13:45
Wie ktoś może jak zabezpieczyć dostęp do folderu dla niepowołanych osób korzystających z mojego kompa?? Uczynić folderu prywatnym nie mogę, bo nie ten system plików :DJeśli jest to XP na NTFS możesz skorzystać z jednego z benefitów NTFS-u czyli opcji Folderów prywatnych. Wszystkie twoje prywatne dane zlokalizowane w ścieżce dostępu: C:\Documents and settings\Nazwa twojego profilu (i tylko w niej) możesz uczynić niedostępnymi. Klikasz prawym na folder >>> Właściwości >>> Udostępnianie i zabezpieczenia. W zakładce haczykujesz opcję Nie udostepniaj tego folderu. Zostaniesz poproszony o nadanie hasła dostępu.
Warunek użycia Folderów prywatnych to: NTFS + ścieżka dostępu twojego profilu. Jeśli nie spełniasz żadnego z tych wymogów możesz:
1. Przekonwertować FAT32 na NTFS (konwersja to nie format = zachowuje dane) plus przerzucić do ścieżki twojego profilu te dane, których inni mają nie oglądać.
2. Lub skorzystać z darmowego progsa FileLock hasłującego co chcesz.
Darkthrone
14th August 2006, 13:47
Dzięki za cynk. Trzecia opcja wygląda najłatwiej :mrgreen:
Przemyslav
14th August 2006, 22:20
Wie ktoś może jak zabezpieczyć dostęp do folderu dla niepowołanych osób korzystających z mojego kompa?? Uczynić folderu prywatnym nie mogę, bo nie ten system plików :D
Heheh porno :D :D
Norbidinho
15th August 2006, 16:32
A ja potrzebuje piosenki UB40 - Kingston Town 8) Kto ma ten moglby wrzucic na rapida albo cos :D Bylbym bardzo wdzieczny :wink:
Przemyslav
15th August 2006, 16:51
A ja potrzebuje piosenki UB40 - Kingston Town 8) Kto ma ten moglby wrzucic na rapida albo cos :D Bylbym bardzo wdzieczny :wink:
Link podany na PM'a :)
Norbidinho
15th August 2006, 21:24
Link podany na PM'a :)
Kurde SwistaQ po raz setny mowie ze na Ciebie to zawsze mozna liczyc :wink: Wielkie dzieki 8) :cheers: :cheers:
I znowu mi jest potrzebna taka jedna piosenka : Olav Bososki - Waterman :? Sciagam ale sciagaja sie same remixy wiec bardzo prosze jak ktos ma to niech zapoda :wink: :wink:
Przemyslav
15th August 2006, 21:30
Wyśle Ci na pocztę :D :D Z ciekaowści się spytam, nie masz żadnego p2p ?? :D
Norbidinho
15th August 2006, 21:41
Wyśle Ci na pocztę :D :D Z ciekaowści się spytam, nie masz żadnego p2p ?? :DDzieki SwistaQ :D Szczerze teraz nie mam :D Ale pare godzin temu mialem :D Ale tak sie wkurzylem ze nie chce mi nic sciagnac ze usunalem :mrgreen: I nie jest mi potrzebny narazie bo nie zamierzam nic sciagac :wink:
Przemyslav
15th August 2006, 21:42
A co miałeś ?? :D :D
Norbidinho
15th August 2006, 21:44
A co miałeś ?? :D :D
Yyyy nie wiem :mrgreen: Ogolnie mam teraz do sciagania Emule , Azureusa i mialem wlasnie tego 3 co usunalem bo mnie wkurzyl :D A nazwy nie pamietam bo go pierwszy raz w zyciu uzywalem :mrgreen: Ale jakis niby najlepszy z tego co mowil mi mojej siory chlopak :brow: :mrgreen:
Przemyslav
15th August 2006, 21:45
Looknij Bearshare Lite :) :) On najszybciej ssa mp3 :)
Norbidinho
15th August 2006, 21:48
Ok bedzie trzeba obadac :wink: Dzieki jeszcze raz za pioseneczke :D Bo ja mialem wersje bez spiewu tej babki i troszke zmieniona wogole byla 8)
Darkthrone
15th August 2006, 21:58
Właśnie zainstalowałem i ssa ładnie :mrgreen: I ponoć bez szpiegów, ale w to wątpie :D
Przemyslav
15th August 2006, 22:02
Ja mam wersję właśnie odchudzoną z wywalonymi plikami WebStats czy folderami z jej folderu :) Manualnie to zrobiłem :)
Darkthrone
15th August 2006, 22:05
To radził bys je wywalić czy jak?? Bo u mnie są :mrgreen:
Przemyslav
15th August 2006, 22:06
Ja wywaliłem wsio pliki i foldery z tą nazwą i teraz mi programy antyszpiegowskie się o to nie plują :D
Darkthrone
15th August 2006, 22:16
zrobiłem to samo i o dziwo program dalej działa :D Dzieki mistrzu za info, znowu Ci wiszę browara :mrgreen: :cheers:
Przemyslav
15th August 2006, 22:23
zrobiłem to samo i o dziwo program dalej działa :D Dzieki mistrzu za info, znowu Ci wiszę browara :mrgreen: :cheers:
No problem :cheers: :) No to jush mogę magazyn jakiś otworzyć na browarka i całoroczny zapas :D :D
Epris
15th August 2006, 23:36
Wielkie dzieki SwistaQ po raz kolejny :D No jak ktos by chcial to do mnie : P :D
jaaaaa chce :)
Przemyslav
15th August 2006, 23:38
jaaaaa chce :)
To piszemy do Niego na GG lub PM'a :)
slawekebi
15th August 2006, 23:38
Ty SwistaQ jesteś:
człek pomagier :mrgreen: - bardzo dobrze
Epris
15th August 2006, 23:42
a skąd mam mieć numer? jak klikam na kontakt gg: to błąd :/ ok napisze mu PM
slawekebi
15th August 2006, 23:50
a skąd mam mieć numer? jak klikam na kontakt gg: to błąd :/ ok napisze mu PMWystarczy najechać myszką, a chmurka się pojawi i zrobi swoje. (mam tak w Operze 8) )
Epris
15th August 2006, 23:51
jak zawsze na forach robiłem (też mam opere) ale tutaj nie działa :/
slawekebi
15th August 2006, 23:54
jak zawsze na forach robiłem (też mam opere) ale tutaj nie działa :/w jakim sensie? nie wyświetla się chmurka/podpowiedź czy jak?
Przemyslav
15th August 2006, 23:54
Błąd jest pewnie typu:
Nieznany lub nieobsługiwany typ adresu
aim:goim?screenname=5968310&message=Hello+Are+you+there?
Gdzie 5968310 numer GG :) :)
Epris
15th August 2006, 23:56
owszem wyświetla sie chmurka o treści:
Nazwa:Numer GG
Adres:8u3428ry nuhfudshuywryi8uy - jakies pierdoły (przykładowo)
Przemyslav
16th August 2006, 00:00
Ja mam numer GG także na pasku stanu:
http://img102.imageshack.us/img102/4886/xxxnr8.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=xxxnr8.jpg)
8)
slawekebi
16th August 2006, 00:03
owszem wyświetla sie chmurka o treści:
Nazwa:Numer GG
Adres:8u3428ry nuhfudshuywryi8uy - jakies pierdoły (przykładowo)
Ja mam takie cóś(na Twoim przykładzie, nie mniej mi za złe :cheesy: )
http://img48.imageshack.us/img48/4748/defaultsz4.jpg (http://imageshack.us)http://img48.imageshack.us/img48/2136/3565ek4.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=3565ek4.jpg)
Epris
16th August 2006, 00:04
hehe dobrze by było jakbym ja tez miał :) ale niestety :roll:
spec_u
16th August 2006, 10:00
"Alizée - Moi... Lolita" HQ ! WANTED !!!
-jesli ktoś posiada teledysk "Moi... Lolita" - wysokiej jakości (rozdzielczości) to prosze o wrzucenie na rapidshare.de, dzięki ;- ))) 8)
EDIT: już znalazłem : P
Przemyslav
17th August 2006, 01:53
Ty SwistaQ jesteś:
człek pomagier :mrgreen: - bardzo dobrze
Hehehe staram się spełniać dobrze swą funkcję, a po za tym lubię pomagać :) :D :D
Epris
20th August 2006, 12:51
no więc pisze, ma ktoś Photoschopa CE lub 7.0 pełną werscje PL?? jak tak to prosiłbym o wrzucenie na serwer, bądź link do strony z której można ściągnąć., Pozdrawiam
slawekebi
20th August 2006, 12:59
no więc pisze, ma ktoś Photoschopa CE lub 7.0 pełną werscje PL?? jak tak to prosiłbym o wrzucenie na serwer, bądź link do strony z której można ściągnąć., PozdrawiamŚciągnij sobie wersje 9.0 CS2 "TRYOUT" - jak będziesz miał na dyski, to Ci podrzuce witaminke i będzie :thumbup:
np. stąd: http://www.download.net.pl/263/Adobe-Photoshop/
albo http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/Adobe_Photoshop.php
btw osobiście polecam wersje EN.. można więcej się nauczyć i masz mnóstwo tutoriali w tym języku :P
Epris
20th August 2006, 13:04
no więc pisze, ma ktoś Photoschopa CE lub 7.0 pełną werscje PL?? jak tak to prosiłbym o wrzucenie na serwer, bądź link do strony z której można ściągnąć., PozdrawiamŚciągnij sobie wersje 9.0 CS2 "TRYOUT" - jak będziesz miał na dyski, to Ci podrzuce witaminke i będzie :thumbup:
np. stąd: http://www.download.net.pl/263/Adobe-Photoshop/
albo http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/Adobe_Photoshop.php
btw osobiście polecam wersje EN.. można więcej się nauczyć i masz mnóstwo tutoriali w tym języku :P
dzięki bardzo :cheers: - browarek dla Ciebie :lol:
Przemyslav
20th August 2006, 13:15
Bez witaminki, ani rusz :D :D :D
Rufus23
20th August 2006, 13:18
Mam problem z netem dokładnie z serwerem kto może mi pomuc :?: :?: :?: :?: :?:
slawekebi
20th August 2006, 13:18
Bez witaminki, ani rusz :D :D :Doczywiście.. takie czasy :D
Epris
20th August 2006, 13:30
ja Ci moge pomóc :] a w czym masz problem? pisz na pM'a
zapi
22nd August 2006, 02:33
Rufus nie pytaj kto Ci moze pomoc, tylko wal smialo :D Wszyscy sie postaramy.
Ja mam taki problem - Niedawno zainstalowalem Opere kochaną, i nie otwiera mi sie outlook ;/ ikonka outlooka zmienila sie na taka operowatą :D I gdy probuje otworzyc OE, wyskakuje mi w operze karta "opera:blank" ;/ mozna to jakos naprawic :?:
Epris
22nd August 2006, 02:34
"Alizée - Moi... Lolita" HQ ! WANTED !!!
-jesli ktoś posiada teledysk "Moi... Lolita" - wysokiej jakości (rozdzielczości) to prosze o wrzucenie na rapidshare.de, dzięki ;- ))) 8)
EDIT: już znalazłem : P
no to podrzuć :p i ja ściągne, bo na tym laptaku nic nie mam :(
Epris
22nd August 2006, 02:37
Rufus nie pytaj kto Ci moze pomoc, tylko wal smialo :D Wszyscy sie postaramy.
Ja mam taki problem - Niedawno zainstalowalem Opere kochaną, i nie otwiera mi sie outlook ;/ ikonka outlooka zmienila sie na taka operowatą :D I gdy probuje otworzyc OE, wyskakuje mi w operze karta "opera:blank" ;/ mozna to jakos naprawic :?:
no jakoś sie da zapewne, moze odinstaluj opere i zainstaluj w innym miejscu, ja zawsze kombinuje jak cos nie halo i działa :)
Przemyslav
22nd August 2006, 02:41
Spróbuj tak:
http://img237.imageshack.us/img237/9750/xxxrs0.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=xxxrs0.jpg)
8) 8)
zapi
22nd August 2006, 02:42
Juz zrobiłem :D Wystarczyło podmienic skróty z katalogu C:\Program Files\Outlook Express i bryka ;]
Edit: SQ twoj sposob okazał sie lepszy dzięki ;* :D
Przemyslav
22nd August 2006, 02:47
Proszę bardzo :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: 8)
Italiano
22nd August 2006, 08:00
Dla ciebie Epris:
Alizée - Music Video - Moi... Lolita - 48H.m2v - 288.2 MB
Part1: http://rapidshare.de/files/18439102/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part1.rar.html
Part2: http://rapidshare.de/files/18443843/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part2.rar.html
Part3: http://rapidshare.de/files/18447664/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part3.rar.html
slawekebi
22nd August 2006, 14:22
Mam problem z siecią GG w komunikatorze AQQ..
Otóż od godziny 13:00 co chwilę mi się gg rozłącza i łączy na nowo, może to wina serweru :?: Też macie taki problem :roll: :?:
spec_u
22nd August 2006, 14:28
Mam problem z siecią GG w komunikatorze AQQ..
Otóż od godziny 13:00 co chwilę mi się gg rozłącza i łączy na nowo, może to wina serweru :?: Też macie taki problem :roll: :?:
mi wogóle przez jakieś około 15 min. nie chciało się włączyć o_0, pewnie mają jakieś problemy z serwerem GG... 8)
Przemyslav
22nd August 2006, 14:29
HUB im padł, serwer rejestracji, reklam i 217.17.45.147 :) :) 8)
slawekebi
22nd August 2006, 14:32
HUB im padł, serwer rejestracji, reklam i 217.17.45.147 :) :) 8)powinni mieć coś w razie awarii czy cóś :lol:
Przemyslav
22nd August 2006, 14:33
Mogła być awaria albo coś modernizowali i musieli wyłączyć :)
Epris
22nd August 2006, 16:58
Dla ciebie Epris:
Alizée - Music Video - Moi... Lolita - 48H.m2v - 288.2 MB
Part1: http://rapidshare.de/files/18439102/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part1.rar.html
Part2: http://rapidshare.de/files/18443843/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part2.rar.html
Part3: http://rapidshare.de/files/18447664/Aliz_e_-_Music_Video_-_Moi..._Lolita_-_48H.part3.rar.html
dziekuje Ci bardzo :) :cheers: :cheers: :cheers:
Hunti
23rd August 2006, 19:35
Prosiłabym o namiary paru wirtualnych dysków - najlepiej sprawdzonych, ale podziękuję za każde... Google niby coś wiedzą, ale wolałam się popytać tutaj :) Koleżance kończy się miejsce, a że nie chce jej się kasować plików z Weir'em, ma spory dylemat :wink:
Przemyslav
23rd August 2006, 19:46
www.edysk.pl ?? :)
http://www.idrive.com
http://www.mydocsonline.com
http://www.znail.com
Czy chodzi Ci o virtual'e ?? :) Jak tak to ja używam Alkohol 120% i PowerISO do robienia, a ładuję je Daemon :)
Hunti
23rd August 2006, 19:52
Nie, nie chodziło mi o wirtualne dyski robione za pomocą Demona i Alkohol'a, tylko o wirtualny dysk w internecie :) Dzięki za te adresy :* ( i drugi od kolezanki :D :*)
Przemyslav
23rd August 2006, 20:56
Nie ma problemu :) :*
Dragon
23rd August 2006, 21:28
Mam pytanie.... Ile może kosztować nowy singiel Alizée w dniu wydania....??
slawekebi
23rd August 2006, 21:33
Mam pytanie.... Ile może kosztować nowy singiel Alizée w dniu wydania....??do 50zł :?: chyba troszkę przesadziłem.. ale biorę pod uwagę koszty przesyłki. W moim mieście tego nie dostane :cry:
btw widzę, że KALI już sobie poszedł :cheesy:
Dragon
23rd August 2006, 22:13
Mam pytanie.... Ile może kosztować nowy singiel Alizée w dniu wydania....??do 50zł :?: chyba troszkę przesadziłem.. ale biorę pod uwagę koszty przesyłki. W moim mieście tego nie dostane :cry:
btw widzę, że KALI już sobie poszedł :cheesy:
Zaczynam sie o niego martwić.... Powiedział że wróci...hmmm Wciągnęło go to polowanie :mrgreen: :cheesy:
Italiano
23rd August 2006, 23:22
mam pytanie, czy macie link do tej strony na której wysyłało się swoje zdjęcie i wykazywało w procentach podobieństwo do sławnych ludzi ?? gdzies wlasne byl ten link ale go wcielo :)
Przemyslav
23rd August 2006, 23:31
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN 8) Link wydarty z forum :) Wsio jest na forum :D
CZESTER
23rd August 2006, 23:32
mam pytanie, czy macie link do tej strony na której wysyłało się swoje zdjęcie i wykazywało w procentach podobieństwo do sławnych ludzi ?? gdzies wlasne byl ten link ale go wcielo :)
Proszę Italiano :mrgreen:
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN
:D :D :lol:
Edit: SwistaQ szybszy :D :D :D
Italiano
23rd August 2006, 23:41
dziękować, dziękować, niech wam Bozia ześle browca :cheers:
Edit: Piszę to jeszcze tutaj bo może w tamtym temacie nie zauważyliście :wink: . Macie rmx piosenki "J'en ai marre" która jako podkład była w Kulisach Klipu "J'en ai marre". A te właśnie kulisy :cheesy: znajdują się na En Concercie. Kto byłby łaskaw wystawić to rapidshare albo wyslac na maila ??
Italiano
24th August 2006, 19:42
mam pytanie, czy ktoś posiada RMX z Bonusa na En Concert ( kulisy robienia klipu do J'en ai marre ) ?? Bardzo podoba mi się i chciałbym go mieć ale nigdzie nie mogę znaleźć :D
Rufus23
25th August 2006, 07:07
mam pytanie, czy ktoś posiada RMX z Bonusa na En Concert ( kulisy robienia klipu do J'en ai marre ) ?? Bardzo podoba mi się i chciałbym go mieć ale nigdzie nie mogę znaleźć :D Jeśli chodzi o mnie to wydawało mi sie że posiadam wszystkie remixy ale teraz wiem że nie posiadam wszystkich tego akurat nie mam ale da sie załatwić :D :D :D :D :D
danio00
25th August 2006, 12:08
Italiono kup sobie DVD z bonusem i będziesz miał :D :D
Italiano
25th August 2006, 13:05
Italiono kup sobie DVD z bonusem i będziesz miał :D :D a niby skąd wiem że jest taki rmx jak nie z DVD kupionego ??
drops9
26th August 2006, 15:28
Może mi ktoś wytłumaczyć jak sie ściąga ze stron "megaupload.com" :?:
Hunti
26th August 2006, 17:16
Może mi ktoś wytłumaczyć jak sie ściąga ze stron "megaupload.com" :?:
2. MegaUpload.com
a) Otwórz dany link w nowym oknie,
b) Jeśli na guziku obok loga widnieje napis 'Download with Premium!', odświerz stronę lub użyj programu RapGet (czyt. na samym dole). Jeśli nie, przejdź do następnego punktu:,
c) Poczekaj 45 sekund, aż załaduje się guzik z linkiem do pliku,
d) Kliknij na 'Click here to download' obok loga,
e) Pobieranie rozpocznie się automatycznie.
RapGet
RapGet to program, dzięki któremu pobieranie z ww. serwisów staje się znacznie prostsze, wygodniejsze i szybsze. Wystarczy wkleić linki, nacisnąć zielony guzik i gotowe! Dzięki RapGet możesz:
- ustawić kolejkę linków do pobrania (nie musisz być obecny przy zakończeniu pobierania się każdego z plików!),
- ominąć brak wolnych slotów w serwisach takich jak np. MegaUpload,
- włączyć restart połączenia z internetem po pobraniu się pliku z RapidShare - koniec z przerwami między kolejnymi download'ami! (przeznaczone głównie dla posiadaczy Neostrady),
- używać proxy (pobieranie kilku plików jednocześnie, omijanie przerw między downloadami z RapidShare),
Gorąco polecam program, bo sam go używam :).
A tu masz Download do RapGeta: http://www.rapget.com/en/download.html
drops9
26th August 2006, 18:18
Bardzo Ci dziękuje Hunti. Jeśli to będzie tak pięknie śmigało jak w tym opisie, to bardzo mi pomoże. Na tym forum już chyba była dyskusja czy da się tak zrobić, żeby ściągać jakimś managerem z tego typu serwerów i nikt na ten temat nic nie wiedział, aż tu Hunti zrobiła taką niespodziankę :D Jeszcze raz Ci dziękuje :cheesy:
Przemyslav
26th August 2006, 18:27
Buhehehe ja drops o tym pisałem :D :D Tylko to było n-postów wieki temu :D :D
Ja korzystam z tego:
http://img166.imageshack.us/img166/2690/xxxwh5.th.jpg (http://img166.imageshack.us/my.php?image=xxxwh5.jpg)
I tak ni znam wszystkich tych opcji :D :D
Hunti potwierdziła, tym samym, że jest bardzo dobrym MOD'em :) :) :D
drops9
26th August 2006, 18:40
Zaraz się okaże, że wszyscy o tym wiedzieli oprócz mnie :? To ja sie tyle męczyłem z tym badziewiem, a to takie proste i przyjemne jest.
Cobra1
26th August 2006, 19:41
jak sie zwie program który nawet jesli osoba jest na drugim końcu świata robi teoretyczną sieć lan ??
Przemyslav
26th August 2006, 19:45
jak sie zwie program który nawet jesli osoba jest na drugim końcu świata robi teoretyczną sieć lan ??
Hamachi ?? :) :)
Cobra1
26th August 2006, 19:49
świstak złoto ty moje :) ty to wiesz odrazu co człekowi potrzeba, masz piwko u mnie ino musisz je sam odebrać :D
mam nadzieje ze ten programmi pomoze :D
slawekebi
26th August 2006, 21:56
Mam pytanko do tych, którzy korzystają z komunikatora AQQ.. choć nie tylko do nich :lol:
Potrzebuje info, jak zrobić "styl okna rozmowy" - szukam również programika(jeżeli taki istnieje) jednak z negatywnym skutkiem :cry:
Jeżeli ktoś by się natknął na informacje, jak zrobić ten styl to proszę o odpowiedź :wink:
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.