View Full Version : Jérémy Chatelain
Michel
21st October 2004, 22:10
Jeremy jest "gópi", jest okropny, komentarzy o czapeczce już nie wspomnę :wink:
Tak się zastanawiam, czy ktoś z Was posłuchał jakiejś jego piosenki lub conieco się o nim dowiedział. Być może niektórzy tak, być może niektórzy nie. Różnie to bywa. Ja chciałbym, aby wszystko to, co powiedzieliśmy na jego temat było poparte dobrymi argumentami. Jednym z takich argumentów może być wcześniejsze wysłuchanie jego utworów, a potem napisanie, co się o nich myśli.
Być może niektórzy z Was są ciekawi, co właściwie ten "słynny" Jeremy śpiewa. Cóż, chciałbym wyprzedzić Wasze ciekawości albo poprostu pomóc Wam w czymś. Wsadziłem na skrzynkę pocztową jego pierwszą, debiutancką piosenkę. Oceńce i napiszcie co o niej myślicie i czy Wasz pogląd wobec niego zmienia się. Jeśli okazałoby się, że jest dużo osób, którym podoba się ten utwór, wrzucę inny :)
Powodzenia, obecnie wklejony utwór to "Laisse-moi" - singiel ten sprzedał się w nakładzie 200 000 kopii i jest to pierwszy singiel Jeremy'ego Chatelaina :D:D:D
http://jc_fr.w.interia.pl/Jeremy_Chatelain_-_Laisse-moi.mp3
Tekst:
Laisse-moi écrire
A l'encre de mon corps
Tous les mots qui me font souffrir
Quand le silence est trop fort
Laisse-moi vivre loin de toi
Et du mal qui nous entoure
Ici la haine est un počme
Mon coeur saigne regarde autour
Une pensée, un cri le jour et puis la souffrance
Les aiguilles tournent, les gens se lassent
Vient l'indifférence
{Refrain:}
Laisse-moi
Les larmes coulent sur mon visage
Je t'en prie laisse-moi
Si notre amour fait naufrage
Ca ne changera pas le monde autour de moi
Alors laisse-moi
Laisse-moi te dire
Qu'il fait froid dans les rues
Que la misčre n'a plus d'espoir
Que nos vies sont déjŕ perdues
Si tu viens prčs de moi
Comme dans tous nos souvenirs
Sache que ça ne changera pas
Tous les malheurs et męme le pire
Allongés ensemble, je me ferai violence
Les aiguilles tournent, les gens se lassent
Vient l'indifférence
{au Refrain}
Laisse-moi
Si les larmes blessent mon coeur
Je t'en prie laisse-moi
Si j'ai peur, si je tremble et si j'ai froid
C'est que je sais que rien ne changera
Laisse-moi {x4}
{au Refrain}
Laisse-moi
Si les larmes blessent mon coeur
Je t'en prie laisse-moi
Si j'ai peur, si je tremble et si j'ai froid
C'est que je sais que rien ne changera
miror
21st October 2004, 22:36
yoyoyo ja widzalem jego teledysk narazie tylko tyle napisze bo nie chem byc pionierem ... ja wole zostac na razie obserwatorem :) sam jestem ciekaw co inni na to
Adi32
21st October 2004, 23:51
Hehe, jaka szczerość mirir, ja też nie bede nic pisał bo "Naazie niechce mi sie to ściągnąć" hehe
croolik
22nd October 2004, 00:41
[edit, 01:08: tutaj była dość długa wypowiedź na temat tego tematu (masło maślane :wink: ), ale po namyśle ją usunąłem. Do wglądu na priv.]
n@pster
22nd October 2004, 08:32
hmmm...po primo: Nazwa forum : "Wszytko o Alizee", no ale nic...
po drugie primo ( :wink: ) : Gdzies wyrazilem moje znadnie o Nim. Co piosenek mialem "zaszczyt" ich sluchac...i ...yyyyyy....no powiem ze nie sa najlepsze (a moze nie znam sie na muzyce)
Michel
22nd October 2004, 09:46
http://www.mf-international.com/music_/Jeremy_Chatelain_-_Laisse-moi.mp3
Oto inny link do tej samej piosenki. Oby Wam si lepiej ściągnęło :wink:
A Napster: Mi jego inne piosenki też średnio, ale to wszystko kwestia gustu :)
Darkthrone
22nd October 2004, 23:57
Ja tam za gościem nie przepadam, ael jakbym go spotkał to rzecz jasna nic bym mu nie zrobił :wink:
miror
23rd October 2004, 00:02
ja nigdy nic onim nie pisalem wiec czekam na tych co pisali :P to takie sprostowanie :)
Maju
23rd October 2004, 09:34
ja nie mam zamiaru sie o nim nic dowiadywac :roll: nie lubie tego goscia :roll:
Michel
23rd October 2004, 21:33
A więc temat zamknięty ;-)
Blej
24th October 2004, 08:29
Nie trzeba go od razu zamykac Michel, zobaczysz kiedy znow o tajnym ślubie bedzie głośno to zaroi sie tu od postów. :D Dobra powiem jako pierwszy. O J.CH. wiem:
-Chodzi albo jest mężem Alizée
-Ubiera się jak... :?
-Chyba reklamuje jakąś odzież
-Jest piosenkarzem, lecz dla mnie jest marny, słuchałem jego wypocin i musze powiedzieć że nie urzekły mnie.
A teraz co moze stać się dla Alizée gdy będzie spotykać sie z Jeremim:
-Dziecko...a to już jest THE END kariery
-Alizée może z nim nagrać płyte.... :boff:
-Ten Jeremi moze zabronić jej spotykać sie z męska częscią fanów.
I jescze kilka rzeczy które wyleciały mi teraz z głowy.
Więc ogólna ocena tego gościa "4-" Jeżeli Lili jest z nim szczęścliwa to niech sie z nim spotyka, tylko mam nadzieje ze żaden z "co mogłoby się stać dla Alizée gdy będzie spotykać sie z Jeremim" nie spełni się.
n@pster
24th October 2004, 10:57
Ten Jeremi moze zabroni? jej spotyka? sie z m?ska cz?sci? fanów.
:laughbounce: :laughbounce: :laughbounce:
Jakos wydaje mi sie ze gdyby Alizee byla trzemana "na uwiezi" to juz by dawno z nim nie byla...
...a moze juz z nim nie jest...przeciez nic nie wiadomo....
Hubi
24th October 2004, 11:31
Co tu dużo mówić, gosć śpiewać nie umie( przynajmniej dla mnie ), ubiera sie jak palant, zachowuje się zresztą podobnie, no ale po co to powtarzać jak i tak każdy juz dawno sie wypiowiadal na temat tego gościa. Ogólnie nie lubie goście i jego twórczości, no ale w tym to nie jestem osamotniony, co nie :cheesy:
Maju
24th October 2004, 12:04
z gadzam sie z "Hubi" :wink: ubiera sie strasznie ....... :roll:
miror
24th October 2004, 12:10
ubiera sie normlanie moze bym sie tak nie ubieral ale paryz to wkoncu stolica mody i sa tam rozne style wiec nie mi to oceniac .... i wezcie nie poruszajcie tematu zwiazengo ze slubem bo mnie to wqrza ze ktos che przeinaczyc prawde :P
desaint
25th October 2004, 00:53
Hmmm.... Ja tam mam na niego lekarstwo ...
http://www.sako.fi/img/trg/trg-42_black_steel.jpg i po co zdzierac gardlo ... piss
snajper
25th October 2004, 14:35
ja nic niemam do tego goscia, dlaczego go tak nielubicie, skoro lili jest z nim szczęśliwa, to się cieszcie jej szczęściem :P:P:P
desaint
25th October 2004, 14:55
Hm... _t_ jest roznica pomiedzy nie lubic go (czego nie mozemy chyba powiedziec bo z nim nigdy nie rozmawialismy, no chyba ze sa miedzy nami ludzie ktorzy maja sklonnosc do oceniania ludzi po wygladzie, co w sumie jesli chodzi o mr.J :wink: nie ma chyba znaczenia) a nie lubic tego co robi (a robi z siebie klowna, brzydko spiewa, podrywa Ali i ubiera sie jak .. (no comment).
Aha mam jescze do Ciebie pytanie _t_ czy twoja wypowiedz powyzej byla szczera ?
miror
25th October 2004, 15:43
nie podrywa tylko jest jej mezem :) dobra nie zaczynam znow tych wywadow ale ja nic doniego nie mam bomusial bym wybic wsytzkich chlopakow mezow laske ktore mi sie podobajom jesli oto tu chodzi :)
Adi32
25th October 2004, 15:52
Jak chcecie to moge wam forum o nim założyć :/ :mrgreen:
snajper
25th October 2004, 18:09
tak, mój post był szczery, cieszę się że ona jest szczęśliwa, i nieuważam że ten Jermain czy jakoś tak zabiera ją innym z dwóch powodów:
1. Alizee jest jak każdy z nas człowiekiem i ma prawo wyboru, jak będzie chciała to będzie jego żoną, jak nie to będzie miala jakies innego chłopaka
2. Nie zazdroszczę temu gościowi, bo sam mam dziewczynę i jestem szczęśliwy, a pozatym moje szanse nawet na to, że ona kiedyś zwróci na mnie uwage, albo coś w tym stylu są równe zeru (chociaż cuda się zdażają, w czerwcu o dziewczynie, z którą teraz jestem mogłem sobie pomarzyć conajwyżej)
Adi32
25th October 2004, 21:50
Taka jedna mała uwaga:
__t__, jak będzie chciała to będzie jego żoną,
Już jest :wink:
snajper
26th October 2004, 14:25
z tego co ja wiem, to ślub jest nieważny, bo został zawarty w ameryce, a taki we Francji nieobowiązuje.....
Maju
26th October 2004, 16:11
zgadzam sie z toba :wink: Czemu ona nie powie oficjalnie ze ma meza tylko tak na dziko wszystko jest i Fani jej nie wiedza co jest grane :roll:
miror
26th October 2004, 18:02
ztego co ja wiem to ona ma obraczke i prawdopodobanie kocha go nad zycie wkoncu za niego wyszla fakt jest faktem no bo ona ceni swojom prywatnosc a fani zauwazyly bo sie obraczka pojawila pozdroo :wink:
Adi32
26th October 2004, 20:11
Adi32, __t__, jak będzie chciała to będzie jego żonąz tego co ja wiem, to ślub jest nieważny, bo został zawarty w ameryce, a taki we Francji nieobowiązuje....
A więc sądzisz że w chwli gdy przekraczają granice Ameryki to przestają się trzymać za ręce i udają przyjaciuł ? :wink:
Na papierze nie jest napisane że Alizée kocha Jérémiego w Ameryce a we Francij już nie.
desaint
26th October 2004, 20:34
A co wy na to zeby zaapelowac o oficjalny wywiad z forumowiczami ... nie wierze ze jest na tyle zajeta zeby nam nie dac chwili .. wszystko sie wyjasni .. :D
Maju
26th October 2004, 20:51
jak my sie z nia z kontaktujemy to bedzie cud :roll: to jest nie do wykonania :roll:
desaint
26th October 2004, 22:11
Nigdy nie mow nigdy ... nie badz takim pesymista .. mozemy przeciez sprobowac (cos sie wymysli, nie jstesmy przecie jakimis tam fanami..) .. nie mamy nic do stracenia ...
Darkthrone
26th October 2004, 23:22
nie wierze ze jest na tyle zajeta zeby nam nie dac chwili .. wszystko sie wyjasni ..
widze, że optymiści są wsród nas:D:D
Spróbowac mozna tylko w jaki sposób :?: :wink:
desaint
27th October 2004, 20:08
Hmm... Polak potrafi ... musi byc jakis sposoob ... a sposob musi byc:
1) Uprzejmy
2) Oryginalny
3) Z klasa..
moze jeszcze jakies kryteria .. wypiszmy razem a potem razem cos wymyslimy ...
snajper
27th October 2004, 21:18
Ja postanawiam że się na temat tego gościa niewyrażam
"Jeremy Chatelain" - ostatni raz widzicie te dwa wyrazy w moich postach
Samael
28th October 2004, 17:52
Mnie jakoś nie ciągnie do tego, żeby posluchać jego muzyki.
A co do jego osoby- No Commentz!
Fraq
29th October 2004, 02:52
Niektorzy to aspiruja tu do miana wyroczni. Zdjecia goscia nie widzieli na oczy, nie slyszeli jak spiewa, a i tak wiedza, ze jest beee, a dlaczego - bo tak i juz.
Obrazajac jej meza czy tam chlopaka, w kazdym razie tego, z kim dzieli loze i nie jest przy tym bohaterka brukowcow, czyli wyglada to na powazny zwiazek, obrazacie posrednio takze i Ja.
loocas
29th October 2004, 21:02
Szczerze jeszcze nie słyszałem jego piosenek, więc nie wypowiem sie na ten temat. A co do jego osoby to skoro Alizee chce z nim być i jest z nim szczęśliwa to znaczy, że tak musi być. To Jej życie i Jej wybór więc nam pozostaje tylko to zaakceptowac. Jesli Lilly jest szczęśliwa to i ja sie ciesze razem z Nią.
Inną sprawą jest natomiast jego wpływ na wygląd Alizee (bo jak sądze to jego sprawka). No ale cuż możemy na to poradzić???
desaint
30th October 2004, 15:08
Watpie czy tak szczerze sie cieszycie ... w glebi duszy pewnie kazdy z fanow chcialby zeby byla sama ... ale w takim przypadku ona bylaby nieszczesliwa ... bledne kolo.
loocas
30th October 2004, 15:47
w glebi duszy pewnie kazdy z fanow chcialby zeby byla sama ...
w głębi duszy tak, ale cuż z tego, i tak gdyby była sama, szanse na zainteresowanie Jej swoją osobą są w przybliżeniu równe zero
Samael
30th October 2004, 15:54
A poza tym, :roll: trzeba by było ją wpierw gdzieś spotkać. Hehe
desaint
30th October 2004, 17:31
[/quote]
w głębi duszy tak, ale cuż z tego, i tak gdyby była sama, szanse na zainteresowanie Jej swoją osobą są w przybliżeniu równe zero[/quote]
ale nie zero ..
kranked
30th October 2004, 17:43
A co wam by dało jakby ona była sama :?: :?: :wink:
Adi32
30th October 2004, 21:40
(Niektórzy chyba robią sobie jakąś nadzieje) :roll:
Darkthrone
30th October 2004, 23:24
Niektórzy chyba robią sobie jakąś nadzieje
tylko pytanie po co...
snajper
31st October 2004, 10:31
Cytat:
Niektórzy chyba robią sobie jakąś nadzieje
tylko pytanie po co...
no wlasnie, po co??
Adi32
31st October 2004, 13:39
Poco ?
A po to że jak sobie który pomyśli "Nie no przecież ja niemam zadnych szans" to łapie "doła" (takie załamanie)
A jak sobie będzie myślał (Może kiedyś...) To zawsze będzie troche lżej :wink:
Efektem ubocznym jest to że osoba może coraz bardziej sie podkochiwać itd.
a to już będzie większy "dół"
desaint
31st October 2004, 18:58
EE yyyy .... chyba ze niby ja sobie robie nadzieje .. hmm ... NIE ...
Adi32
31st October 2004, 21:02
desaint, EE yyyy .... chyba ze niby ja sobie robie nadzieje .. hmm ... NIE ...
Hmm, to ja już niewiem, więc może sam odpowiec na te pytanie ? "A co wam by dało jakby ona była sama :?: :?: " :wink:
Samael
1st November 2004, 10:00
Za marzenia nikt nas nie ukarze. :? Każdy o czymś marzy a problem jest w tym że tylko niektóre marzenia są do zrealizowania.
desaint
1st November 2004, 22:47
Hmm, tak marzenia zawsze sa ... tylko problem w tym ze niektoorzy myla marzenia z nadzieja ... i tu jest problem na zdrowy rozum np. Alizee stoi na pograniczu marzenia a nadziei ... chyba...
Adi32
1st November 2004, 23:45
"A co wam by dało jakby ona była sama"
NIC. Wydaje mi sie że Ci którzy tak nie lubią Jérémiego sami nie wiedzą dlaczego, a jeżeli wiedzą to mają jakąś nadzieje.
(Moge się mylić)
snajper
2nd November 2004, 17:50
Cytat:
"A co wam by dało jakby ona była sama"
NIC. Wydaje mi sie że Ci którzy tak nie lubią Jérémiego sami nie wiedzą dlaczego, a jeżeli wiedzą to mają jakąś nadzieje.
(Moge się mylić)
a jak, zgadzam się z tobą w 100%
desaint
2nd November 2004, 23:39
Przepraszam ale nie rozumiem... yyy co ma hmm "wiedzenie dlaczego ktos nie lubi" Mr J. do robienia sobie nadziei* (moglbys to rozwinac Adi???).
* nadzieja -> w jakim kontekscie?
1) Czy nadzieja dla tego czy kiedys ktos bedzie z Nia ??
2) Czy nadzieja w jakis surrealistyczne spotkanie ??
3) Czy wreszcie do tego ze usmiechnie sie w odpowiednim kierunku i czasie ??
Adi32
3rd November 2004, 00:52
desaint, yyy co ma hmm "wiedzenie dlaczego ktos nie lubi" Mr J. do robienia sobie nadziei* (moglbys to rozwinac Adi???).
Myle że jeżeli ktoś ma już tą nadieje (czyli mocno wieży), to jedną z głównych przeszkud jest Mr J.
desaint, * nadzieja -> w jakim kontekscie?
1) Czy nadzieja dla tego czy kiedys ktos bedzie z Nia ??
2) Czy nadzieja w jakis surrealistyczne spotkanie ??
3) Czy wreszcie do tego ze usmiechnie sie w odpowiednim kierunku i czasie ??
Jak już to 1) ostatecznie 2) (chociaż mi by 3) wystarczyło)
Niewiem czy mnie dobrze rozumiecie.
Chodzi mi o to że nie lubią go ponieważ on jest z nia, ale teraz nasuwa sie pytanie "Co by im dało jak by tak nie było ?" Myśle że nic, a jeżeli ktoś myśli sobie inaczej to chyba ma jakieś nadzieje.
Inni mogą go nie lubieć bo im sie nie podoba jego styl ubierania, albo śpiew. Ja niewiem jak to wytłumacztć.
Przemyslav
3rd November 2004, 13:53
Ja kolesia nie lubię bo mi kobitkę uwiódł :evil: Cwaniak jeden bo zna francuski i se w TV był.
desaint
3rd November 2004, 21:33
Ej no zazdrosni jestesmy i tyle .. co tu tłumaczyc jestesmy samcami ktorym Ona (samica) sie podoba jednak zostala uwidziona przez innego samca (mr.J) i czujemy dyskomfort psychiczny.
Napewno to samo uczucie (moze nie jawnie) ale jednak byloby obecne gdyby to ktoremoos z nas sie udalo ...
Przemyslav
3rd November 2004, 22:58
Napewno to samo uczucie (moze nie jawnie) ale jednak byloby obecne gdyby to ktoremoos z nas sie udalo ...
Napewno, znajac psychike czleka :) Taka lekka zazdrosc i niespelnienie u nas wystepuje. Cza sie pogodzic i tyle :):)
Markwi
13th November 2004, 18:10
Podziwiam Was chłopaki za to ,ze Wam jeszcze nie przeszło. Dajcie spokój - niech sobie Chatelain za Nas korzysta i niech mu bedzie na zdrowie.
Bartek
3rd June 2005, 15:17
Wiecie co wam powiem na jego temat
-słuchałem jego piosenki a na muzyce troche sie znam i powiem wam ze on nie umie spiewac !!!
-nie widziałem jego zdjec wiec nie powiem nic o wygladzie ale stwierdzam po waszysz postach ze niezbyt dobrze sie ubiera!!
TYLE MAM DO POWIEDZENIA NA JEGO TEMAT !!!!!
przynajmniej narazie
hmm po co nam FC Alizée skoro mozemy założyć FC Jeremi :D Są jacyś chętni? :bounce:
oleger
3rd June 2005, 18:31
hmm po co nam FC Alizée skoro mozemy założyć FC Jeremi :D Są jacyś chętni? :bounce:Blej,
nigdy!!! nigdy! tylko nie jeremi!!! :x
Przemyslav
3rd June 2005, 18:48
hmm po co nam FC Alizée skoro mozemy założyć FC Jeremi :D Są jacyś chętni? :bounce:hmm mam nadzieje ze zes zartowal :D:D:D
hehe tak żem żartowałem :cheesy:
Bartek
4th June 2005, 21:09
ja jestem chętny zeby go dołapac i mu cos zrobic kto w to wchodzi ??
jeszcze nie wim jak go złapiemy ale cos sie wymysli!!
Przemyslav
4th June 2005, 21:43
hihih proponujem waglika w liscie o nadawcy: Universal :D:D:D
snajper
5th June 2005, 10:06
ja juz swoja propozycje gdzies przedstawilem....ale powiem tak:
-dorwac
-obedrzec ze skory
-skopac
-odcinac pokolei kawalki ciala tępym nozem
-a na koncu poderznac gardlo widelcem
:D:D:D hehehe :D:D:D tak na serio toi my tacy brutalni nie jestesmy :D:D:D
Przemyslav
5th June 2005, 10:14
ja bym go zgnoil psycholigicznie, ze sam by uciekl :D:D:D
Tak świstaq, psychologia rulez :) A od czego zaczniemy go obcinać :) :roll: :D
Bartek
5th June 2005, 12:44
ja jestem za wąglikiem tylko gdzie zdobyc takiego wirusika !!!???
taki jeden mi się nasuwa :cheesy: Osama Bin laden
Przemyslav
5th June 2005, 13:30
ja jestem za wąglikiem tylko gdzie zdobyc takiego wirusika !!!???hihih z biedronki :D:D:D
z biedronki
przysięgł bym że to wąglik z netto :cheesy: < ( ta reklama o biedronce jest wypasiona )
Bartek
5th June 2005, 13:45
to do biedronki!!!!!!!!
kubex
8th June 2005, 14:31
Tak zabijemy go a Alizee wpadnie w żałobę i przestanie śpiewać :mrgreen:
Bartek
8th June 2005, 14:42
to moze chciaz połamiemy mu nogi ??. A tak wogule to nic mu nie rubmy dla dobra Alizee bo jak ona go zeczywiscie kocha to go zostawmy w spokoju .Przynajmniej takie jest moje zdanie ale jakbyscie chcieli mu cos robic to mi otym powiedzcie to tez sie dołacze !!
Nathalie
8th June 2005, 14:48
ale z was brutale widze nie moge uwieżyć w to co tu powypisywaliście :shock:
Bartek
8th June 2005, 14:57
A co ja takiego napisałem !!
Nathalie
8th June 2005, 15:02
nie napisałam że ty konkretnie coś napisałeś tylko to było tak ogólnie do chłopaków
Przemyslav
8th June 2005, 16:01
Barterk ty tam ladunki wybuchowe znasz, to moze jakas bombke niespodzianke :D:D:D
CZESTER
8th June 2005, 16:22
O to by był dobry pomysł :mrgreen:
Bartek
8th June 2005, 16:23
Dobry pomysł tylko musimy znac adres. Ja to moge zrobic !! no problem a jak duzą robimy .Tylko zeby Alizee jej nie otwozyła !!!!!!!! bo bedzie lipa !!
CZESTER
8th June 2005, 16:26
Ojojojo.......własnie tylko żeby Alizee tego nie otworzyła 8) Ona potrafi odbierać jego telefony to i może jego paczke otworzyć. :mrgreen: Hm... :roll: Najlepiej żeby to on otworzył Wtedy będzie wielkie Boooooooom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bartek
8th June 2005, 16:29
No tylko zeby nie zaduze bo Alizee jeszcze uszkodzi !!!!!!!!
Przemyslav
8th June 2005, 16:32
to sie nadaje przesylke do rak wlasnych z potweirzeniem odbioru i gitara :):)
CZESTER
8th June 2005, 16:34
No właśnie najlepsze rozwiązanie.... :mrgreen: :cheesy:
Bartek
8th June 2005, 16:36
To robimy dajcie adres i wymiary ja sie reszta zajme
snajper
8th June 2005, 17:24
ale gdy poczta dojdzie, to czeba wywabic lili z malą z domu zeby im sie cos przypadkiem niestalo
aha i mozna otworzyc jujz konto na ktore bedziemy wplacac pieniadze na nowe drzwi :D
Przemyslav
8th June 2005, 17:30
aha i mozna otworzyc jujz konto na ktore bedziemy wplacac pieniadze na nowe drzwi
ja tam jej chetnie sam zaloze :D:D pan monter puka zawsze 2 razy :D
Nathalie
8th June 2005, 18:39
nie kombinujcie nic z tego nie będzie i tak nie macie adresu :cheesy: :mrgreen: :cheesy: :mrgreen:
CZESTER
8th June 2005, 18:42
Jak nie !!! Jakoś by się załatwiło :mrgreen: Spokojna głowa :cheesy:
Nathalie
8th June 2005, 18:46
Czester aż takie możliwości masz że możesz załatwić adres Alizee? no to fajnie masz...
snajper
8th June 2005, 20:12
polak wszystko potrafi :D a juz wszczegolnosci croolik lub swistaq
Przemyslav
8th June 2005, 20:20
snajper jakby cza bylo zdjac Jerem'ego snajperka to jak bedziesz chcial to mozesz czynic honory ;);)
snajper
8th June 2005, 21:02
tak moze byc taka czarnoprochowa snajpera??:D:D
http://www.egun.de/market/uploaded/485623_42a5e7a782f0f.jpg
ale smierc z takiego cacka, to by byl zaszczyt dla j.
http://www.egun.de/market/uploaded/481341_42a157716da94.jpg
Bartek
9th June 2005, 15:23
Chłopaki z bomby narazie nici zapalnik mi wysaidł ale jak bende miał czs to go wyremontuje.Dzisiaj prubowałem prototyp zrobic i by mi palce pourywało ale naszczescie nic sie nie stało bo jako doswiadczony pirotechnik najpierw chciałem sprawdzic zapalnik i lipa wypalił jak był wyłaczony miałbym niespodzianke jakbym chciał podłaczyc ładunek to by mi w tedy palce pourywało. Moze zrobie to nawet dzis jak znajde chwile czasu !!!!!!!!
oleger
9th June 2005, 15:28
no to życze powodzenia Bartek :D
Bartek
9th June 2005, 15:37
tak snajper z PSG go albo lepiej z Barretty m81 0,5 cala wiesz co to jest to jest 12,7 mm duza dziure by mu zrobiło z odległosci 2300 m bysmy go załatwili
snajper
9th June 2005, 16:10
hehe, szkoda amunicji na takiego.....mowie lepiej zalozyc optyke na wiatrowke, czy jaka haenele, bo srut przynajmniej tani jest no nie??
Reich86
9th June 2005, 16:36
A po co optyke, sprawe trzeba zalatwic gdzies w dzwiach jakiegos hotelu itd. ale z blizszej odlegosci (bereetta, walther ppk) aby wyrywajac chwasta spojrzec mu oko w oko. A tak na serio co sie tak uwizeliscie na biednego J. on tylko ulegl (jak my wszyscy) urokowi Lili. Tylko szkoda ze przez niego Alizee w ciaze zaszla i jest zmuszona opuscic fanow.
Przemyslav
9th June 2005, 18:24
Ja jestem zdania, ze kurka ale co jak co Alizee mogla na kogos lepszego trafic :) Jush nie mowie o Nas :D
Reich86
9th June 2005, 21:45
No mogła ale kobiet nie da sie zrozumiec, nie raz widzialem ze super laseczka pod reke idzie z takim plakiem, i to nie dla kasy bo kolesia znam i jak tu nadarzyc za nimi??
snajper
10th June 2005, 16:19
zdaza sie........no niestety, tez znam nawet dwa takie przypadki...kolezanka chodzi z ze zjebami ze swojej klasy ba mowi sa kulturalni (a kazdy po kolei przyniej z trudem jakies slowo wydusi:D), a z jakims fajnymi chlopakami to nie.......bo pala, bo pija, bo wagaruja.....bo pyskuja do nauczycieli...a drugiego przypadku to osobiscie nieznam, tylko z widzenia, ale tez sie fajna panna marnuje
Wasik
18th June 2005, 21:21
:bounce: :bounce:
Jak czytałem ten topic to omało co z krzesła nie zleciałem :lol: :lol: :lol:
Nikt nie potrafi zrozumieć kobiet nawet one same :mrgreen:
Resident
19th June 2005, 12:31
Chatelain jakie glupie nazwisko :cheesy:
A co do samego Dżeremiego... chętnie bym go wychłostał po gołej poopie kablem od odkurzacza http://www.osiol.net/style_emoticons/default/a_rotfl.gif
CZESTER
19th June 2005, 15:13
bym go wychłostał po gołej poopie kablem od odkurzacza
Dobre, dobre Resident... Też bym to zrobił chętnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przemyslav
19th June 2005, 17:18
Ja jush nie moge ze smiechu :):) Tyle sposobow na jendego "chwasta" :D:D
Bartek
21st June 2005, 14:41
Jak mamy tyle sposobów to trzeba którys wykazystac.A ja mam jeszcze jeden mozemy wysłac list z grozbami 8)
Wasik
21st June 2005, 16:07
Jak mamy tyle sposobów to trzeba którys wykazystac.A ja mam jeszcze jeden mozemy wysłac list z grozbami 8)
Tylko to jest Karalne od 3 do 5 lat pozbawienia wolności :twisted:
Bartek
21st June 2005, 18:39
Wiec nie wysyłamy listów . A tak nawiasem ta reszta sposobów nie jest karalna ??
za połowe naszych pomysłów dostalibysmy conajmniej 15 lat tutaj podam taki przykład wysadzenie go bombą w paczce zadersowanej do niego !!
Wasik
21st June 2005, 19:22
No prawie wszystkie są karalne :x (niestety) najłagodniej to chłosta :twisted:
Pozbycie sie tego dziwadła nic nie pomoże, miejmy tylko nadzieje że Lili bedzie z Nim szczęśliwa 8) pozostają nam tylko marzenia :oops:
:bounce:
snajper
21st June 2005, 22:29
eeeee tam, on pewnie jest taki dziamdziak, ze sie pewnie sam wykonczy.... pokaleczy sie lyzeczką jak bedzie smarowal chleb dzemem przy sniadaniu.....a ze lyzeczka bedzie wysmarowana dzemem to sie jakies zakazenie wda... :D:D no bo w koncu taki ktos, o ktorym chyba kazdy wie jakie mam zdanie to to on moze wsio zrobic :D:D:D
Przemyslav
21st June 2005, 22:39
To ja wyskocze z Cyklonem B :D:D
Reich86
22nd June 2005, 00:09
A ja z młotkiem, takim fest z póltora kilo, ze łba nie bedzie co zbierać.
snajper
22nd June 2005, 08:11
To ja wyskocze z Cyklonem B
Barak szósty, Barak szósty, CYKLON Be, je!!ć Jasło, je!!ć Jasło, JKS
:D:D najlepiej kiboli na niego naslac...jak tak wpadnie kilkuset gosci w dresach i szalach do Ajaccio to sie chlopak na smierc przestraszy, a oni go tylko dobiją jakbyco :D
Wasik
22nd June 2005, 12:48
... :D:D najlepiej kiboli na niego naslac...jak tak wpadnie kilkuset gosci w dresach i szalach do Ajaccio to sie chlopak na smierc przestraszy, a oni go tylko dobiją jakbyco :D
Bardzo dobry pomysł :thumbup:
I nikt nie pomyśli nawet że to z powodu Lili
kibole => :bounce: :yikes: <= Jeremy
Bartek
22nd June 2005, 15:18
A co kibole nie sa karalni?? trzeba go tak załatwic zeby nikt nie wiedział kto to zrobił !!
Wasik
22nd June 2005, 16:57
A co kibole nie sa karalni?? trzeba go tak załatwic zeby nikt nie wiedział kto to zrobił !!
No to zabójstwo na zlecenie :twisted:
snajper
22nd June 2005, 18:28
eee tam, moze i sa karaklni, ale ich to pie!!!!i....zreszta jak najedzie ci na chate kilkuset takih chlopa, to pan J. z powodu zamieszania niezapamieta ani jednej twarzy :D
spec_u
31st July 2006, 12:46
http://www.youtube.com/watch?v=WmKkafMy2N4&search=jeremy_chatelain
Krótko i na temat co o tym (video) sądzicie ?
Ocenice od 1 do 10:
Image* : ...
Spiew : ...
*(wygląd, wizerunek ogólnie jak sie prezentuje)
Btw ja nie oceniam żeby nie sugerować, czekam na wasze oceny ;- ))) 8)
Przemyslav
31st July 2006, 13:39
Image = 3 - wygląda jakby wyszedł prosto z pralki :D Mówię o fryzie :D A poza tym ma coś w rodzaju spódniczki z koszulki :D LOL :D
Śpiew = 3 - smętny, jakby ktoś mu jajka drutem kolczastym pociągnął :D
Moim zdaniem nie najlepiej tu wypadł :) :D
konradzik
31st July 2006, 13:46
Co za szajs ,hahahahahahaah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!1
Krogi
31st July 2006, 13:49
wygląd mi się nie podoba :P 1 :):) za tą kiecke to powinienem mu odjąć :lol: :):) co do śpiewu to nei wiem :D bo Cygan nie jestem :P i nei znam się :P takie średnie mam wrażenie :P powiedzmy 5 :P:P
slawekebi
31st July 2006, 15:22
Image: 2 Jak On wygląda :!: bujna czupryna. Tą kiecke to chyba pożyczył od szkotów ale wzorek ma Serbski hahahah
Śpiew: 4 nie potrafię uzasadnić :wink: - Piasek lepiej śpiewa :D
Wienio
31st July 2006, 16:18
powiem tak śpiewa jak potrafi nie będe mowił że wyje i takie tam bo cos tam umie wkońcu nie każdy ma anielski głos ajk Lili mysle że samo to, że cos tam osiągnoł dużo znaczy...więc niech ma to 6
A co do wyglądu to sie nie wypowiem bo nie potrafie oseniac chłopaków :D :D :D ale ta nibyspodniczka to jest śmieszna więc 4 :D
danio00
31st July 2006, 17:08
O boże, jak on tam wygląda i jak śpiewa, chyba LIli była ślepa :D :D
daje:
za śpiew 1 ?:D (nie wiem czy nie zadużo)
za image 1 :D
Robertos2000
31st July 2006, 18:16
Co Wy chcecie Jeremiasz nie tak tragicznie spiewa, image ma takie do dupci troche, ale glos nie jest zły :)
image: 2
spiew: 5
nie bijcie mnie :beer:
Darkthrone
31st July 2006, 21:03
Wygląd tragiczny :mrgreen:
-1
A co do śpiewania, to na pewno śpiewa lepiej ode mnie :D
Za śpiew 3 :wink:
drops9
31st July 2006, 23:43
Cholera, a mi ten film się nie chce otworzyć :cry: ale z tego co piszecie to nie zaciekawie wypadł nasz "ulubieniec" :mrgreen: :D
zapi
1st August 2006, 00:37
Image - 1 w porywach
Spiew 4 jest lepszy ode mnie :P
spec_u
1st August 2006, 12:07
http://www.youtube.com/watch?v=zSYIX8fu0cM&search=chatelain
Przed chwilą znalezione ;- )))
Lepiej czy gorzej niż na ostatnim ? : D 8)
Przemyslav
1st August 2006, 12:46
Te linki powinny być zabronione :D :D
slawekebi
1st August 2006, 12:51
Te linki powinny być zabronione :D :DPropunje kilka lat odsiadki o zaostrzonym rygorze.. :cheesy: Gdy wyjdzie, to się oduczy wstawiania takich rzeczy :P
spec_u
1st August 2006, 12:54
Te linki powinny być zabronione :D :D
chyba musze uważać żeby jakiegoś bana za nie nie dostać : P
Btw ale wiesz IMO są ważne, wkońcu Jérémy = mąż Lili i osoba która ma na nią chyba teraz największy wpływ (np. zmiana stylu Alizée po poznaniu Jérémiego, szerkie spodnie, te wystające bokserki itd ; )... a szczególnie że Jérémy teraz się "dobiera" do płyty Lili więc wszyscy muszą wiedzieć co "grozi" nowej płycie... ;- )))
Krogi
1st August 2006, 13:04
Jérémy to ten w czapeczcne :?: :lol: :) bonie iem który to ale murzynem nie jest :P:P a tylko ten w czpace wygląda jak by w domu nie miał lustra :lol: :):) :)
spec_u
1st August 2006, 13:05
Jérémy to ten w czapeczcne :?: :lol: :) bonie iem który to ale murzynem nie jest :P:P a tylko ten w czpace wygląda jak by w domu nie miał lustra :lol: :):) :)
dokładnie ten ;- )))
drops9
1st August 2006, 14:29
Łeeee, będę rzygał :!: Normalnie jak go widzę to mi się nuż w kieszeni otwiera :!:
spec_u
1st August 2006, 15:28
A teraz chyba serio podpadne bo mam kolejny teledysk z Star Academy 2, ale tym razem... niedośc, że powiem, że pisoenka jest niezła to jeszcze... Jérémy niezle zaśpiewał !!!
http://www.youtube.com/watch?v=tcVTQlhRGIA&search=%20Star%20Academy%202
Btw co prawda troche "kiczowate" ale według mnei naprawde niezle wszyscy (w tym Jérémy) zaśpiewali ;- ) ? 8)
Acha jak dalej Ci sie nie podoba to pamietaj że zawsze moze być gorzej:
http://www.youtube.com/watch?v=iTGqvGJSYuk&search=%20Star%20Academy%202
:D :D :D
Madllen K.
1st August 2006, 16:54
Jakiś rok temu oglądałam cały koncert Star Academy 2 i muszę powiedzieć że zrobili na mnie b.dobre wrażenie.Jeremy jak i cała reszta naprawde dobrze śpiewa.Ściągnełam sobie pare piosenek,teledysków,zamierzam rówież kupić płyte z tego właśnie koncertu oraz płyte zwyciężczyni Star Academy 2 (Nolwenn Leroy) Histoires Naturelles. :D
Nolwenn Leroy-Nolwenn OHWO!
http://rapidshare.de/files/27792964/studio22-RTL-ohwo.mp3.html
Star Academy 2-Paris Latino
http://rapidshare.de/files/27794234/Clip_Paris_Latino.wmv.html
Star Academy (z koncertu)
http://rapidshare.de/files/27795748/load.cgi.wmv.html
Jeremy Chatelain-J'aimerai
http://rapidshare.de/files/27794701/Jeremy_Chatelain_-_Jaimerai.mp3.html
Hunti
6th August 2006, 19:48
Paris Latino?! :) To kiedys leciało w mtv, a ja się jeszcze zastanawiałam, że gość łudzaco podobny do Jeremy'ego :lol:
André81
6th August 2006, 23:16
Ja to sobie myśle że ten Jeremi jest największym szczęściarzem na tej planecie :!: Nieważne jak wygląda albo jak sie ubiera, to nieistotne .....on ma Alizée - to wszystko :cry:
slawekebi
6th August 2006, 23:55
Ja to sobie myśle że ten Jeremi jest największym szczęściarzem na tej planecie :!: Nieważne jak wygląda albo jak sie ubiera, to nieistotne .....on ma Alizée - to wszystko :cry:Nawet pogratulować bym mu nie potrafił.. :x
Zazdrość mnie zżera ale grunt, że Lili jest szczęśliwa i to się liczy :!:
André81
7th August 2006, 00:11
Teraz już sie z tym pogodziłem ale jak sie dowiedziałem całej prawdy o mężu, dziecku,małżenstwie całym, a było to gdzieś w pazdzierniku ubiegłego roku to naprawde myślałem że oszaleje z rozpaczy :cry: :cry:
slawekebi
7th August 2006, 00:20
Teraz już sie z tym pogodziłem ale jak sie dowiedziałem całej prawdy o mężu, dziecku,małżenstwie całym, a było to gdzieś w pazdzierniku ubiegłego roku to naprawde myślałem że oszaleje z rozpaczy :cry: :cry:Na forum ktoś napisał, że Jeremy uwiódł naszą Lili w 7miesięcy :shock:
Niezły z niego jest kozak 8) - ma to coś.. ale nie spotkała nas, i to jest przykre :wink:
croolik
7th August 2006, 06:21
Uwiódł, uwiódł.
Nikt nie pomyślał, że do tanga trzeba dwojga?
Skoro są ze sobą trzy lata, ba - mają ze sobą dziecko, to chyba jednak Alizee coś w nim widzi.
Z pierwszym lepszym takiego numeru by nie wykręciła. Chyba, że ją tak nisko cenicie... :wink:
slawekebi
7th August 2006, 09:52
Chyba, że ją tak nisko cenicie... :wink: :shock: a w życiu :!: :shock:
Odkąd ją "znam" bardzo ją cenię. A złego słowa to o niej nigdy nie powiem :shutup:
spec_u
7th August 2006, 10:59
Michal Kwiatkowski & Jérémy Chatelain - Savoir aimer
http://www.youtube.com/watch?v=ZIrxMCHDbUw&NR
A to jak wam sie widzi? 8)
Btw Polak o_O ?
Wienio
7th August 2006, 11:31
Ja tak długo chyba nie pociągne... czemu ona jest taka ładna :?:
pewnie nawet jej nie spotkam :cry: ehh ciężkie to życie
spec_u
7th August 2006, 12:25
hehe, na początku jest "najgorzej"...
puzniej albo Tobie przejdzie albo sie... przyzwyczajisz... ;-)))
Przemyslav
7th August 2006, 12:31
Hehehe to chyba jakieś ćwiczenie silniej woli :) Albo Ci przejdzie i będzie spoko, ale się zapadaniesz :) Życzę Ci tego 1 :)
Dragon
7th August 2006, 12:43
Na początku.....Eh ja to mam juz za sobą..... To był koszmar..... Ale teraz to Lili ratuje mi zycie. Ona jest jak kroplówka, jak respirator...Podtrzymuje mnie przy życiu.... Ach...... Gdyby nie ona to nie wiem.....
Hunti
7th August 2006, 13:01
Btw Polak o_O ?
A... "Kopara mi opadła" Śpiewałam piosenkę, którą śpiewał Jeremy i to w dodatku z Michałem (Tak, Polak ten co robi karierę we Francji mp3 "Mon tout" i takimi innymi :wink:) :shock: Tylko ja jej nie śpiewałam w Star Academy a na festiwalu, ale mimo wszystko...
Z pierwszym lepszym takiego numeru by nie wykręciła. Chyba, że ją tak nisko cenicie... :wink:
:arrow: :cheesy:
slawekebi
7th August 2006, 16:35
Na początku.....Eh ja to mam juz za sobą..... To był koszmar..... Ale teraz to Lili ratuje mi zycie. Ona jest jak kroplówka, jak respirator...Podtrzymuje mnie przy życiu.... Ach...... Gdyby nie ona to nie wiem.....Powiesz Jej to, gdy ją spotkasz :P
Przemyslav
7th August 2006, 18:04
Na początku.....Eh ja to mam juz za sobą..... To był koszmar..... Ale teraz to Lili ratuje mi zycie. Ona jest jak kroplówka, jak respirator...Podtrzymuje mnie przy życiu.... Ach...... Gdyby nie ona to nie wiem.....Powiesz Jej to, gdy ją spotkasz :P
Hehehe romantyczne :D :D Ty jesteś dla mnie jak respirator :D Mocne :D
André81
7th August 2006, 22:37
Kiedyś natknołem sie na francuskiej tv - Téva, na program w którym występował Jeremi.Jezdził po paryżu autem z dziennikarką i udzielał wywiadu, następnie wyjechali poza miasto i dotarli do strzeżonego osiedla . Przed bramą Jeremi wystukał jakis kod , i wjechali na osiedle.Potem udali sie do ogromnej willi, gdzie Jeremi chwalił sie swoim studiem, oprowadzał po wszystkich pokojach ( czekałem tylko aż pojawi sie Alizée, ale to nie nastąpiło :cry: )Potem zwiedzali jeszcze ogród i cała ekipa opuściła posesje. Było to jakies 2 miesiące temu.
slawekebi
7th August 2006, 23:07
Kiedyś natknołem sie na francuskiej tv - Téva, na program w którym występował Jeremi.Jezdził po paryżu autem z dziennikarką i udzielał wywiadu, następnie wyjechali poza miasto i dotarli do strzeżonego osiedla . Przed bramą Jeremi wystukał jakis kod , i wjechali na osiedle.Potem udali sie do ogromnej willi, gdzie Jeremi chwalił sie swoim studiem, oprowadzał po wszystkich pokojach ( czekałem tylko aż pojawi sie Alizée, ale to nie nastąpiło :cry: )Potem zwiedzali jeszcze ogród i cała ekipa opuściła posesje. Było to jakies 2 miesiące temu. więc mieliśmy próbkę MTV Cribs w wykonaniu francuskim :cheesy:
Całymi dniami siedzisz i pstrykasz po fr. kanałach? czy jak?
Przemyslav
7th August 2006, 23:15
Kiedyś natknołem sie na francuskiej tv - Téva, na program w którym występował Jeremi.Jezdził po paryżu autem z dziennikarką i udzielał wywiadu, następnie wyjechali poza miasto i dotarli do strzeżonego osiedla . Przed bramą Jeremi wystukał jakis kod , i wjechali na osiedle.Potem udali sie do ogromnej willi, gdzie Jeremi chwalił sie swoim studiem, oprowadzał po wszystkich pokojach ( czekałem tylko aż pojawi sie Alizée, ale to nie nastąpiło :cry: )Potem zwiedzali jeszcze ogród i cała ekipa opuściła posesje. Było to jakies 2 miesiące temu. więc mieliśmy próbkę MTV Cribs w wykonaniu francuskim :cheesy:
Całymi dniami siedzisz i pstrykasz po fr. kanałach? czy jak?
Te po 23:00 :D :D :D
croolik
8th August 2006, 01:04
Btw Polak o_O ?
Savoir aimer Florenta Pagny'ego? Ach, wspomnienia. :wink:
Hunti
8th August 2006, 01:24
Btw Polak o_O ?
Savuar eme, a iun eknoniu ki pas, nią garde okiuni tras...
(znam całe 8) :D)
Kiedyś natknołem sie na francuskiej tv - Téva, na program w którym występował Jeremi.Jezdził po paryżu autem z dziennikarką i udzielał wywiadu, następnie wyjechali poza miasto i dotarli do strzeżonego osiedla . Przed bramą Jeremi wystukał jakis kod , i wjechali na osiedle.Potem udali sie do ogromnej willi, gdzie Jeremi chwalił sie swoim studiem, oprowadzał po wszystkich pokojach ( czekałem tylko aż pojawi sie Alizée, ale to nie nastąpiło Crying or Very Sad )Potem zwiedzali jeszcze ogród i cała ekipa opuściła posesje. Było to jakies 2 miesiące temu.
Czyżby to foty z tego tourne po domu Jeremy'ego?
http://choumi86.free.fr/Images/Jeremy29.jpg
http://choumi86.free.fr/Images/Jeremy53.jpg
http://choumi86.free.fr/Images/Jeremy31.jpg
croolik
8th August 2006, 01:28
Btw Polak o_O ?
Savuar eme, a iun eknoniu ki pas, nią garde okiuni tras...
(znam całe 8) :D)
Tiens, moi aussi. :wink: Możemy jakiś duecik uskutecznić. :wink:
Hunti
8th August 2006, 01:33
Obawiam się, że to będzie tzw. "przerost formy nad treścią", chyba że ty poratujesz jakimiś nadzwyczajnymi zdolnościami wokalnymi :wink:
croolik
8th August 2006, 01:43
Się bym nie martwił. :wink:
W dobie dzisiejszej techniki się wszystko wygładzi. :P
Przemyslav
8th August 2006, 09:18
Nie no muszę przyznać, że tutaj wygląda jak człowiek 8)
Hunti
8th August 2006, 10:44
Nie no muszę przyznać, że tutaj wygląda jak człowiek 8)
Chciałam dopisać, że możecie się pieklić, bo na fotkach wygląda w miarę nieźle, ale ładnie że sam to zauważyłeś :D
André81
8th August 2006, 20:28
Hunti nie to nie są fotki z tego programu, wyglądał wtedy inaczej :wink: .
konradzik
11th August 2006, 16:47
Obawiam się, że to będzie tzw. "przerost formy nad treścią", chyba że ty poratujesz jakimiś nadzwyczajnymi zdolnościami wokalnymi :wink:chyba "treści nad formą" Hunti, hehehehehe :P :P :P
to JA -cepp z dyskoteki :twisted: :twisted: :twisted:
spec_u
29th September 2006, 19:03
Dla "fanów" Jérémi'ego na youtub'ie pojawiło się kilka jego klipów:
http://www.youtube.com/watch?v=xwFZnZmq75U&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=IX3tugBj148&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ebPTrsoZFTc&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=jUEDV-N1Rg0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=l7fOPfTcaxk
Jak sie podoba lub nie podoba ? 8)
Przemyslav
29th September 2006, 20:10
Ja nawet nie będę lookał, bo mi monitor spali :D :D
Italiano
29th September 2006, 23:15
nie kokosy :yuk: Message too short.
kiko90
30th September 2006, 10:38
Jeremy może jest Cool, ładny itp. Ale co z tego ja go nielubię bo jest dziwny, głupi ( niesprawdzałem jego IQ ) ale Wy go chyba cenicie.Niech broni pilnuje LiLi jak najlepiej może :oops:
Hunti
30th September 2006, 12:18
Ale co z tego ja go nielubię bo jest dziwny, głupi ( niesprawdzałem jego IQ )
...:P
(Chyba nie da się w jakiś inny sposób podsumować powyższej wypowiedzi :roll:)
spec_u
30th September 2006, 13:52
Ale co z tego ja go nielubię bo jest dziwny, głupi ( niesprawdzałem jego IQ )
...:P
(Chyba nie da się w jakiś inny sposób podsumować powyższej wypowiedzi :roll:)
racja Hunti, kiko90 podał "konkretne" i "mocne" argumenty ; D
:cheesy: 8)
pascal
2nd October 2006, 06:39
Już to w innym temacie napisałem, ale tutaj też to zamieszcze. A więc...
Co do Jeremiego, to ja sam uważam go za nieodpowiedniego mężczyznę dla Alizee. Z tego co widziałem na fotografiach (młody mężczyzna podpierający się laską, w podartych dzinsach i kapeluszy z lat 80') uważam, że mu głowa sodowa uderzyła do głowy. Zapewne taki ubiór jest modny, ale kojarzy mi się z jakimś (zaznaczam, że to moje zdanie) uzależnionym od alkoholu rock'n'drolowcem... Reasumując... Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż!
slawekebi
2nd October 2006, 07:34
...(zaznaczam, że to moje zdanie)...
Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż! Ty lepiej nie kracz! Jeśli Lili jest z nim szczęśliwa, to ma tak zostać :oops:
hellboyxD
2nd October 2006, 15:21
...(zaznaczam, że to moje zdanie)...
Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż! Ty lepiej nie kracz! Jeśli Lili jest z nim szczęśliwa, to ma tak zostać :oops:
Skoro go do tej pory nie zostawila a minelo juz troche to moze tylko i wyłacznie znaczyc ze jest jej z nim dobrze i taki mąz jej odpowiada :roll: :P
LGf
2nd October 2006, 15:25
Już to w innym temacie napisałem, ale tutaj też to zamieszcze. A więc...
Co do Jeremiego, to ja sam uważam go za nieodpowiedniego mężczyznę dla Alizee. Z tego co widziałem na fotografiach (młody mężczyzna podpierający się laską, w podartych dzinsach i kapeluszy z lat 80') uważam, że mu głowa sodowa uderzyła do głowy. Zapewne taki ubiór jest modny, ale kojarzy mi się z jakimś (zaznaczam, że to moje zdanie) uzależnionym od alkoholu rock'n'drolowcem... Reasumując... Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż!
;o oke lepiej znalesc jej jakies sztywniaka w krawacie co zna C++?
kiko90
2nd October 2006, 15:26
Co raz bardziej nie lubie go, ale ciesze się że pisze texty la LiLi :P
Hunti
2nd October 2006, 16:10
Reasumując... Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż!
Całe szczęście, że pozostawiacie jej wolność wyboru... Bo przecież "lepiej" to nie "koniecznie".
Btw, mi się jego styl bycia nawet podoba, a co do tego, czy ma go zostawiać czy nie, i czy jestem dobrym ojcem się nie mieszam, bo wydaje mi się, że nikt z tego forum nie jest upoważniony do wydawania takich ubliżających mu sądów...
Italiano
2nd October 2006, 16:44
Jeremy ma poprostu oryginalny styl ubioru i dlatego jest rozpoznawalny, bo gdyby nie wyróżniał się to nigdy by nie zaistaniał na scenie francuskiej muzyki.
zapi
2nd October 2006, 16:44
Reasumując... Niech go Alizee lepiej zostawi, bo ani to ojciec, ani mąż!
Całe szczęście, że pozostawiacie jej wolność wyboru... Bo przecież "lepiej" to nie "koniecznie".
Btw, mi się jego styl bycia nawet podoba, a co do tego, czy ma go zostawiać czy nie, i czy jestem dobrym ojcem się nie mieszam, bo wydaje mi się, że nikt z tego forum nie jest upoważniony do wydawania takich ubliżających mu sądów...
Hunti, czy my o czymś nie wiemy :?: :mrgreen: :cheesy:
spec_u
2nd October 2006, 17:00
Widze ,że kolejny ciag dyskusji w stylu - "Jérémy - dobry czy zły mąż ?"...
IMO chociaż sam byłęm do niego zle nastawiony przez dłuższy czas teraz w sumie go "polubiłem" w sensie, ze mi nie przszkadza : P
Jego muzyka naprawde nie jest taka zła a nawet ma kilka całkiem niezłych kawałków a co do stylu no cóż... wiadomo, że "gwiazdy" muszą troche sie wyróżniać z tłumu, gdyby ubrał normalne gacie i zwykłą koszulke to wątpie zeby ktoś na niego zwrócił uwage... A nie zapominajmy, że Lili też była często krytykowana (głównie przez zazdrosne panny) za krótką spódniczke itd.
Btw ogólnie trzeba pamietać, że we Francji troche inna moda jest, z tego co wiem tam częsciej ludzie chodzą tak "kolorowo" ubrani ;- ))) :cheesy: 8)
zapi
2nd October 2006, 17:12
Wyrażam podobny stosunek do Jeremiego co kolega spec_u :D Mimo wszystko jest to rodzina, atakując jego w pewnym sensie "atakujemy" także Alizee i ich córke :wink:
LGf
2nd October 2006, 17:16
te niech ktos zarzuci jakmis tytulami ktore sa best nutami jeremego xD bo ol mi sie nie chce sciagac xD
kiko90
3rd October 2006, 08:15
Wyrażam podobny stosunek do Jeremiego co kolega spec_u :D Mimo wszystko jest to rodzina, atakując jego w pewnym sensie "atakujemy" także Alizee i ich córke :wink:
Może i też atakujemy w pewnym sensie Alizee.Ale go po prostu nie lubie :evil:
slawekebi
3rd October 2006, 16:33
Ale go po prostu nie lubie :evil:rada: zachowaj to dla siebie :P
pascal
5th October 2006, 22:12
kiko90 nie jesteś sam :wink:... Ja go wręcz nie znoszę. A przede wszystkim za to, że przez niego Alizee się zmieniła :evil:...
Dragon
5th October 2006, 22:22
Widze że rośnie na front anty-jeremy......ehhh Młodzi
spec_u
5th October 2006, 22:45
kiko90 nie jesteś sam :wink:... Ja go wręcz nie znoszę. A przede wszystkim za to, że przez niego Alizee się zmieniła :evil:...
pascal, wyluzuj : )
Lili sie zmieniła a niby jak ? Chodzi o Jej styl szerokie portki + bokserki itd. ?
No niewątpliwie "znajomość" Lili z Jérémy'm miała na to wielki wpływ ale czy to żle ? Wkońcu Lili jest osobą dorosłą, ma z Jérémy'm córeczke Anne-Lee, więc... chyba wie co robi ; )
Btw wiem, że wszyscy by woleli żeby Lili była "wolna" bez męża... bez dziecka... bez przerwy w koncertach/płytach itd... ALE NIE JEST i trzeba sie z tym pogodzić.
Btw z drugiej strony pomyśl sobie jak to Ty byś był mężem Lili ? a wszyscy krytykowali by Cie za sam fakt bycia Jej mężem... ; )
Norbidinho
5th October 2006, 23:06
To samo by bylo gdyby ktorys z nas byl mezem Alizee ;) Np. jak ja bylbym jej mezem to byscie o mnie zle pisali itp :wink: Ja do niego nic nie mam i nieraz zapominam ze on istnieje wogole :wink: Ma swoj styl i ja go szanuje :wink: Wyluzujcie troche bo to sie nudne robi :wink:
Darkthrone
6th October 2006, 10:05
Obojętnie kto był by jej mężem, i tak zawsze się znajdzie ktoś taki (zazdrosny :D ) któremu to nie odpowiada :D
Dragon
6th October 2006, 13:21
Ja też byłem trochę zazdrosny... Ale natychmiast pomyslałem sobie że Alizée było by bardzo źle gdyby dowiedziała się jak wypowiadam się o jej mężu. Teraz to ja go troche polubiłem ze względu na Lili... Dla niej wszystko. Wam też radze tak zrobic...
spec_u
11th October 2006, 17:05
Czy tylko mi sie zdaje czy Jérémy "troszke" fałszuje ? ; D
http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Italiano
11th October 2006, 17:46
Czy tylko mi sie zdaje czy Jérémy "troszke" fałszuje ? ; D
http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
no za czysto to nie zaśpiewał ale Jenifer tesh nie wyszlo za bardzo :thumbdown:
danio00
11th October 2006, 18:31
nooo troche zalatuje fałszem :D ale nawet fajnie to wsyzło im :D :D
Dragon
11th October 2006, 18:48
http://img308.imageshack.us/img308/6776/alizee06nn0.th.jpg (http://img308.imageshack.us/my.php?image=alizee06nn0.jpg)
Piękna....... :oops:
Rufus23
11th October 2006, 19:45
http://img308.imageshack.us/img308/6776/alizee06nn0.th.jpg (http://img308.imageshack.us/my.php?image=alizee06nn0.jpg)
Piękna....... :oops: własnie ta fotka jest moja najlepszą fotką Alizee Dragon wyręczyłes mnie dzięki :oops: :oops: :oops: :oops:
Dragon
11th October 2006, 20:25
O shit... Nie ten Topic!!! hehhehe :mrgreen: ...hehhehe Gafa na moje konto.... niech ktoś to przeniese....
Bartek
11th October 2006, 23:00
Lili sie zmieniła a niby jak ? Chodzi o Jej styl szerokie portki + bokserki itd. ?
No niewątpliwie "znajomość" Lili z Jérémy'm miała na to wielki wpływ ale czy to żle ? Wkońcu Lili jest osobą dorosłą, ma z Jérémy'm córeczke Anne-Lee, więc... chyba wie co robi ; )
Btw wiem, że wszyscy by woleli żeby Lili była "wolna" bez męża... bez dziecka... bez przerwy w koncertach/płytach itd... ALE NIE JEST i trzeba sie z tym pogodzić.
Btw z drugiej strony pomyśl sobie jak to Ty byś był mężem Lili ? a wszyscy krytykowali by Cie za sam fakt bycia Jej mężem... ; )
dobrze gadasz wodki Ci dac zgadzam sie z toba w zupełnosci a pascal i kiko90 niech sie ciesza ze nie mieszkaja w mojej okolicy bo zafundował bym im lekcje podworkowej sztuki walki (tylko ta znam i jak na razie mnie nie zawiodła)
a co do tego wykonania http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR to mnie mało interesuje jak on spiewa tylko co to za przytulanie na koncu przeciez ona ma zone i dziecko oj nie ładnie chyba ze to było krecone zanim sie ozenił to zwracam honor do kieszeni :cheesy: a wiecie co jest najlepsze ze na koncu wszyscy krzycza Jenifer ! Jenifer ! a nikt Jeremy to w ramach takiej ciekawostki :cheesy:
kiko90
12th October 2006, 17:01
dobrze gadasz wodki Ci dac zgadzam sie z toba w zupełnosci a pascal i kiko90 niech sie ciesza ze nie mieszkaja w mojej okolicy bo zafundował bym im lekcje podworkowej sztuki walki (tylko ta znam i jak na razie mnie nie zawiodła)
a co do tego wykonania http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR to mnie mało interesuje jak on spiewa tylko co to za przytulanie na koncu przeciez ona ma zone i dziecko oj nie ładnie chyba ze to było krecone zanim sie ozenił to zwracam honor do kieszeni :cheesy: a wiecie co jest najlepsze ze na koncu wszyscy krzycza Jenifer ! Jenifer ! a nikt Jeremy to w ramach takiej ciekawostki :cheesy:
MAM PRAWO NIELUBIĆ LUDZI :evil: prawda :?: LiLi i Jeremy to 2 różne osoby 8)
LGf
12th October 2006, 17:25
mam lekko inne spojrzenie na zwiazek malrzenski
Italiano
12th October 2006, 17:35
dobra dobra, i tak wszyscy wiemy, że i tak odbiję Jeremiemu Alizée, więc po co te kłótnie ?? 8)
Rufus23
12th October 2006, 19:50
dobra dobra, i tak wszyscy wiemy, że i tak odbiję Jeremiemu Alizée, więc po co te kłótnie ?? 8) taaaaaa jasne chcę to zobaczyć jak odbijasz Alizee Jeremiaszowi on tak łatwo nie odpusci :cheesy: :cheesy:
slawekebi
12th October 2006, 19:52
dobra dobra, i tak wszyscy wiemy, że i tak odbiję Jeremiemu Alizée, więc po co te kłótnie ?? 8) taaaaaa jasne chcę to zobaczyć jak odbijasz Alizee Jeremiaszowi on tak łatwo nie odpusci :cheesy: :cheesy:skąd wiesz jaki jest Jeremy :?:
Ładne Was fantazje ponoszą :lol:
Rufus23
12th October 2006, 20:10
dobra dobra, i tak wszyscy wiemy, że i tak odbiję Jeremiemu Alizée, więc po co te kłótnie ?? 8) taaaaaa jasne chcę to zobaczyć jak odbijasz Alizee Jeremiaszowi on tak łatwo nie odpusci :cheesy: :cheesy:skąd wiesz jaki jest Jeremy :?:
Ładne Was fantazje ponoszą :lol: on nie odpuści dla takiej bogini ja bym nie odpuscił jestem ciekawy co by powiedział Jermi jak bym mu powiedział że chcę mu odebrać Alizee :?: :?: :?: :wink: :wink: :cheesy:
Bartek
12th October 2006, 20:18
Kiko90 masz prawo nie lubic ludzi ale zachowaj to dla siebie to jest twoja osobista sprawa i nie wiem czy inni tez maja takie zdanie ale mnie to pierdoli kogo ty nie lubisz
a to druga sprawa oto jeden komentarz z tego nagrania http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR
KOMENTARZ
Jeremy and Jennifer make a really nice couple. I hear Jeremy is divorcing Alizee and marrying Jennifer
:shock:
mam nadzieje ze zle sobie go tłumacze albo to jest jakis wałek :wink:
Italiano
12th October 2006, 20:22
Kiko90 masz prawo nie lubic ludzi ale zachowaj to dla siebie to jest twoja osobista sprawa i nie wiem czy inni tez maja takie zdanie ale mnie to pierdoli kogo ty nie lubisz
a to druga sprawa oto jeden komentarz z tego nagrania http://www.youtube.com/watch?v=VU95tg8F2lI&NR
KOMENTARZ
Jeremy and Jennifer make a really nice couple. I hear Jeremy is divorcing Alizee and marrying Jennifer
no nieczytałem komentarzy, hehe dobre "Jeremy and Jennifer make a really nice couple. I hear Jeremy is divorcing Alizee and marrying Jennifer" Jeremy i Jennifer tworzą naprawde niezłą parę. Słyszałem że Jeremy rozwodzi się z Alizée i zamierza sie pobrać z Jennifer. Hehe, ale baja chociaż chciałbym aby się to ziściło :D
spec_u
12th October 2006, 20:41
SwistaQ, jak usunąc tego posta? Gdzie ta opcja jest ? ; D
Dragon
12th October 2006, 20:41
KOMENTARZ
no nieczytałem komentarzy, hehe dobre "Jeremy and Jennifer make a really nice couple. I hear Jeremy is divorcing Alizee and marrying Jennifer" Jeremy i Jennifer tworzą naprawde niezłą parę. Słyszałem że Jeremy rozwodzi się z Alizée i zamierza sie pobrać z Jennifer. Hehe, ale baja chociaż chciałbym aby się to ziściło :D
A WYŻYCIU!!!! Chesz żeby Lili cierpiała.......???!!!! :oops:
spec_u
12th October 2006, 20:42
I hear Jeremy is divorcing Alizee and marrying Jennifer" Hehe, ale baja chociaż chciałbym aby się to ziściło :D
Hmm, prawde mówiąć raczej bym nie wierzył w to co piszą pod newsa'mi an youtube'ie ;- )
Btw prawde mówiąć w sumie Jenifer i Jérémy do siebie troche pasują: styl ubiór, muzyka (taki "niby" rock ; ) itd...
Jednak Jenifer to wkońcu bliska przyjaciółka Lili więc... nie ma szans ; -))) 8)
damn *lol* Jenifer sounds nice, but Jérém like a small hobbit XD - to jest dopiero mocny komentarz ahahaha ;- )))
Italiano
12th October 2006, 21:07
hehe, znalazła by ukojenie w moich ramionach :P :)
Dragon
12th October 2006, 21:16
Nie wątpie..... Zresztą nie tyko w Twoich.... :mrgreen: :oops:
spec_u
12th October 2006, 22:09
Nie wątpie..... Zresztą nie tyko w Twoich.... :mrgreen: :oops:
ahahaha już sobie wyobrażam te setki tysięcy fanów którzy nie mogli by spać po nocach i knuli by misterne plany podboju Naszej Lili ;- ))) 8)
CZESTER
12th October 2006, 22:24
Pewnie ktoś jakąs plotke puścił na You tube'ie 8)
kiko90
13th October 2006, 19:44
Spec_u
pewnie już wiesz jak się zmienia i usuwa swego posta :wink: A jak nie to koło cytuj powinno pisać zmień :P
Maciej
19th October 2006, 21:34
Po prostu go nie lubię. Wygląda jak jakiś ćpun. :evil:
kiko90
20th October 2006, 16:48
Po prostu go nie lubię. Wygląda jak jakiś ćpun. :evil:
Jak on wygląda jak ćpun to co dobiero ja :lol: :lol: :lol:
konradzik
27th October 2006, 03:32
A ja nie dosyć że nie potrafię Jeremyego nienawidzić to jeszcze na dokładkę chyba trochę go lubię :mrgreen:
André81
27th October 2006, 23:08
A ja nie dosyć że nie potrafię Jeremyego nienawidzić to jeszcze na dokładkę chyba trochę go lubię :mrgreen: Też nic do niego nie mam , a tak serio to mu zazdroszcze :roll:
Rufus23
28th October 2006, 08:06
A ja nie dosyć że nie potrafię Jeremyego nienawidzić to jeszcze na dokładkę chyba trochę go lubię :mrgreen: Też nic do niego nie mam , a tak serio to mu zazdroszcze :roll: Każdy mu zazdrości Andrea no prawie każdy :lol:
kiko90
8th November 2006, 16:43
Ja mu nie zazdroszę, ale na bank każdy z Was chciałby się zamienić z Jeremim chociasz na 5 min :twisted: Nie wiem dlaczego, ale go wręcz nieznoszę :evil: i to zapewne przez niego LiLi nie może wydaćAlbumu :cry:
Dragon
8th November 2006, 18:16
Ja mu nie zazdroszę, ale na bank każdy z Was chciałby się zamienić z Jeremim chociasz na 5 min :twisted: Nie wiem dlaczego, ale go wręcz nieznoszę :evil: i to zapewne przez niego LiLi nie może wydaćAlbumu :cry:
ehhh... Nie będę was przekonywać... Zresztą Jeremiasz mnie nie obchodzi...i nie sądzę żeby przez niego Lili nie mogła wydać albumu...
Giovanni
8th November 2006, 22:48
Ja po części odczuwam to wszystko o czym wyżej piszecie. To zależy. Ale jak już kiedyś pisałem nie jest jego winą to że kocha Lili bo ktos z Nas nie :cheesy: ale on miał to szczęscie że jego uczucia Lili odwzajemniła.
André81
8th November 2006, 23:27
Mnie sie tak zdaje że najgorsze tkwi w tym, że to Alizée pierwsza sie w nim zakochała i sie za nim uganiała ( ale mi sie zrymowało) a on zgrywał kozaka :evil: A zresztą nie wiem ,tak mi sie jakos nasuneło i napisałem :wink: Jedno jest pewne nic tego już nie zmieni , stało sie i już niech tak pozostanie... jednak smutno jest mieć marzenie , wiedząc że sie nie spełni :cry:
Giovanni
8th November 2006, 23:31
Ale samo to że marzysz Ci pomaga. MI pomogło w wielu ciężkich chwilach :oops:
Dragon
8th November 2006, 23:32
Dlatego nie mam aż takich marzeń - Zakocha się w mnie, rzuci Jeremego itp itp... Ja chcę ją tylko spotkać.. To jest realne.. :oops: Wiem że tak się stanie.. Już się doczekać nie mogę... Tylko kiedy to się stanie...
André81
8th November 2006, 23:38
Ej teraz mi sie przypomniało :idea: 2 dni temu tj. 6 listopada 2006 Alizée i Jeremmy mieli 3 rocznice ślubu :!: Wszystkiego najlepszego :date:
Giovanni
8th November 2006, 23:42
a no mieli. all the best to them
http://img471.imageshack.us/my.php?image=certificate8wmnf3.jpg
Dragon
8th November 2006, 23:47
a no mieli. all the best to them
http://img471.imageshack.us/my.php?image=certificate8wmnf3.jpg
Dobre nie wiedziałem!!!! :D ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... Kolejnych 3 lat... (Mimo że niektórzy woleliby aby to się jak najszybciej skończyło)
kiko90
9th November 2006, 17:29
Fajne :P Wszystkiego najlepszego z rocznicy ślubu :lol: , a ja się przyznaje że niewiedziałem kiedy jest ich rocznica :cry:
a.R.E.k.
26th April 2007, 19:29
Nie będę się o nim wypowiadać, bo go nie znam. Ale ta piosenka mi się nawet podoba. Przynajmniej melodycznie, bo jego głos... A zawsze myślałem, że większość Francuzów ma podobny do siebie, taki charakterystyczny głos. Ale on zmienił nieco to przekonanie. A tylu aktorów francuskich mnie w nim upewniało... :cry: Ale co tam! Głos to on ma przeciętny. Ta piosenka jest taka... nawet fajna. Macie jeszcze jakieś inne jego mp3?
Może znajdę jeszcze coś w "pewnym" programie :lol:
Citroen_Maniak
27th April 2007, 14:37
Mojego planu nic nie może zepsuć.
Lądujemy desantem pod osłoną nocy w ogrodzie ich domu, czekamy do rana aż Jeremy wyjdzie po coś. Wtedy na mój znak snajper albo <Dragon> go sprzątną z M47. No i to wszystko i zmywamy się do samochodu, który wcześniej zostanie podstawiony przez kogos z nas. Kto ma van'a?
Marzec
27th April 2007, 16:35
Ta piosenka jest taka... nawet fajna. Macie jeszcze jakieś inne jego mp3?
http://www.youtube.com/results?search_query=jeremy+chatelain&search=Search
snajper albo <Dragon> go sprzątną
Lepiej przekupić (prze ku pić), proponując rozwód. Lili by na tym mniej ucierpiała, albo przynajmniej nie dotknęło by ją to na całe życie :)
Dragon
27th April 2007, 18:53
Mojego planu nic nie może zepsuć.
Lądujemy desantem pod osłoną nocy w ogrodzie ich domu, czekamy do rana aż Jeremy wyjdzie po coś. Wtedy na mój znak snajper albo <Dragon> go sprzątną z M47. No i to wszystko i zmywamy się do samochodu, który wcześniej zostanie podstawiony przez kogos z nas. Kto ma van'a?
Nawet nie wiesz ile rzeczy może pójść nie tak... Wiem co mówię... Rozmawiasz z prawie zawodowym taktykiem i strategiem :P
a.R.E.k.
27th April 2007, 19:02
Ta piosenka jest taka... nawet fajna. Macie jeszcze jakieś inne jego mp3?
http://www.youtube.com/results?search_query=jeremy+chatelain&search=Search
dzięki :wink:
tom101
27th April 2007, 19:44
Malo o nim wiem.. Moze se spiewac co chce tylko jesli przez jego "kariere" Lilka ma niewydac plyty.. to niech sie chlopak pilnuje.
a.R.E.k.
28th April 2007, 10:08
No, ale jego kariera to JEGO kariera, a kariera Alizee to zupełnie co innego. Dlaczego ona miałaby być przez niego mniej sławna. Z tego co wiem to on jej pomagał przy nowej płycie (gdzieś o tym czytałem :wink: ) więc sądzę, że on również chce, żeby Lizi znów nagrywała przeboje! :lol: Właśnie dlatego go lubię. Zresztą słyszałem już trzy jego piosenki i może nie robi hitów, ale razem z Alizee mogliby zrobić coś dobrego. :wink:
tom101
28th April 2007, 10:38
Spoko, jest mi obojetny. Tylko niech wie, że jesli podniesie reke na Lilke.. albo bedzie chcial z Niej zrobic kure domowa.. To pozaluje
Hunti
28th April 2007, 18:00
Dla mnie Jeremy to jeden z ulubionych wykonawców ostatnio :D Nawet poświęciłam pieniądze na jego płytę, i teraz sobie w kółko słucham... Ale cóż, mi może ze względu na płeć jest łatwiej się przemóc niż wam. :P
Dragon
28th April 2007, 18:50
hmmm Przesłuchałem jeden utwór i to nie do końca i muszę powiedzieć że jest znośny :D
Robertos2000
28th April 2007, 18:58
Ściągam płytę "Variétés francaise" z 2006 roku. Mało źródeł tylko 10, ale jakoś idzie pomału.
a.R.E.k.
28th April 2007, 19:40
Ja się przemogłem i teraz w kółko mógłbym słuchać "Geogry" :D
kubex
29th April 2007, 01:31
Ja ściągne to zobacze. Narazie zostaje obojętny :D
Maju
31st March 2008, 20:58
jak jest szczesliwa niech go nie rzuca :) szczescie jej jest najwazniejsze :P
Nevi
31st March 2008, 21:12
Ale Maju, Lilka wcale nie jest z Jerrym szczęśliwa. Wyżalała mi się wczoraj przez telefon że w ogóle się nią nie interesuje.. Dokopiemy mu? ^^
3Dmark
31st March 2008, 21:15
Dokopiemy mu? ^^
Ja się na to pisze:D
Damian1
31st March 2008, 21:18
Ja z czystą przyjemnościom a przy okazji poznam Alizee z bliska.Najlepiej cza by było wrobic go w cos zeby poszedl do wiezienia na jakies 60 lat ale bym sie cieszył.Co wy na to robimy to, wtęczas Alizee sie rozkreci i znowu bedzie wydawała piosenki i moze przyjedzie do Polski.Nevi ma racje ona nie jest z nim szczesliwa.
Pasat
31st March 2008, 21:25
Prawda :!: Do mnie też ostatnio mnóstwo e-maili pisze, że jest nieszczęśliwa z Jérémym :). Pojedziemy do Francji na koncert Alizée i przy okazji go skasujemy :twisted:.
3Dmark
31st March 2008, 21:28
To w jaki sposób go skasujemy?:twisted:
Juliette
31st March 2008, 21:32
lol .. haha :p
dlaczego mialaby byc nieszczesliwa? nie wydaje mi sie szczerze mowiąc ale oczywiscie nie wiem na pewno.
Jak dla mnie Jeremy jest bardzo przystojny:) ogladalam pare programow z nim na youtube i mi sie podoba.
Oczywiscie z calym szacunkiem. Tutaj mamy pewnie jeszcze bardziej przystojniejszych panow na forum więc mozecie wkraczac do ataku ;)
CZESTER
31st March 2008, 21:33
Przeniosłem tutaj dyskusje, bo z fotkami to za wiele nie miała wspólnego.
3Dmark
31st March 2008, 21:35
lol .. haha :p
dlaczego mialaby byc nieszczesliwa? nie wydaje mi sie szczerze mowiąc ale oczywiscie nie wiem na pewno.
Jak dla mnie Jeremy jest bardzo przystojny:) ogladalam pare programow z nim na youtube i mi sie podoba.
Oczywiscie z calym szacunkiem. Tutaj mamy pewnie jeszcze bardziej przystojniejszych panow na forum więc mozecie wkraczac do ataku ;)
My jesteśmy poprostu zazdrośni:):lol:
Juliette
31st March 2008, 21:41
tak też mysle ... ; )
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.