PDA

View Full Version : Jérémy Chatelain

Pages : 1 [2]

Damian1
31st March 2008, 21:59
Spoko, jest mi obojetny. Tylko niech wie, że jesli podniesie reke na Lilke.. albo bedzie chcial z Niej zrobic kure domowa.. To pozaluje

Tom pojade z tobą i odwiedzimy Alizee może go przylapiemy go na gorącym uczynku to podchodzimy go do niego bierzemy go na podwórko moze kilka dziewczyn z nami pojedzie to dziewczyny wezna Ailzee i jej dziecko, przy okazji z nia pogadacie, a my w tym czasie z Tom zlejemy tamtego gościa ze z szpitala nigy nie wyjdzie i wrobimy og w jakoms zdrade moze Alizee uwierzy :) A Jeremy nigdy sie nie zblizy juz do Alizee.

lol .. haha :p
dlaczego mialaby byc nieszczesliwa? nie wydaje mi sie szczerze mowiąc ale oczywiscie nie wiem na pewno.
Jak dla mnie Jeremy jest bardzo przystojny ogladalam pare programow z nim na youtube i mi sie podoba.
Oczywiscie z calym szacunkiem. Tutaj mamy pewnie jeszcze bardziej przystojniejszych panow na forum więc mozecie wkraczac do ataku

Robimy tak.???
Mozę jeszcze ktos z chłopaków sie dołaczy, dziewczyny mam namysli ze też.

A odnosnie wyzszego postu oczywiscie jestesmy przystojniejsi :oops:

Shibby
31st March 2008, 22:01
Ja nie tyle jestem zazdrosny, co mu po prostu zazdroszczę. :) Ma niebywałe szczęście, że jego żoną została właśnie Lili i jeżeli jest z nim szczęśliwa to niech tak pozostanie. :)

Ale przyznam, że na początku mojego zafascynowania Lilką też miewałem podobne myśli, dopóki nie ochłonąłem i nie zszedłem na ziemię. :D

Shibby
31st March 2008, 22:30
Zejdź chłopie na ziemię, bo chyba powoli przesadzasz. To już się trochę niesmaczne robi.

Jeżeli widziałeś takie filmiki to na pewno były to fake'i, o ile w ogóle to miało dotoczyć Lili.

Fajnie sobie pomarzyć, ale bez przesady, aby w tych marzeniach Lili była bita, upokarzana albo coś z tych rzeczy, a ty dzielny rycerz podstępem chcesz ją uratować. Marzenia, marzeniami, ale jak by to Lili przeczytała (na szczęście nie będzie miało to miejsca) to tylko takimi postami przykrości byś jej narobił. A chyba nie o to chodzi?

Damian1
31st March 2008, 22:36
Oczywiscie nie o to chodzi moze troche przesadziłem, każdy kocha Alizee i kazdy chce zeby ona była szczesliwa widziałem takie filmiki moze to nawet były jakies jaja nie wiem.Kazdy pragnie tego zeby Alizee ruszyła z produkcja muzyki tak doskonałej jak do tej pory i nas jeszcze nie tlyko spiewem zaszkoczy takze wyglondem, tancem itd.

3Dmark
31st March 2008, 23:38
Dobrze że za marzenia się nie płaci:wink:

Linkin_pl
1st April 2008, 00:14
Kolego, mogę Cię zapewnić, żę jeśli takie coś by się działo to tutaj wszyscy wiedzieliby jako pierwsi, ba!, na nastepny dzień byłby zamówiony już autokar do Francji :) Co jak co, Jeremy dobrze wie (pewnie), że aktualnie jest mężem najładniejszej i najbardziej unikalnej dziewczyny na tym globie i lepszej nie znajdzie, tak naprawde to ciąży na nim gruba presja (oraz stado sępów liczące gruube kilka milionów, czyhające na jego małe podknięcie:P) aby Jej nie stracić. Raczej w tym związku to Alizee rozdaje karty, mogę się założyć, że tak jest właśnie, więc jak już to On może być bity przez Nią :D Co więcej jeśli sam by Ją rzucił zostałby przez wszystkich facetów nazwany "Największym frajerem jakiego zna historia" ;P Dodajmy do tego, że sam jest piosenkarzem, jadnak żona postawiła mu poprzeczke na poziomie mission impossible raczej przez co samemu można w kompleksy popaść :) Więc biedny Pan Ch. nie ma też tak rózowo jak może wyglądać.. ^^

Konrado
1st April 2008, 00:27
Kolego, mogę Cię zapewnić, żę jeśli takie coś by się działo to tutaj wszyscy wiedzieliby jako pierwsi, ba!, na nastepny dzień byłby zamówiony już autokar do Francji :) Co jak co, Jeremy dobrze wie (pewnie), że aktualnie jest mężem najładniejszej i najbardziej unikalnej dziewczyny na tym globie i lepszej nie znajdzie, tak naprawde to ciąży na nim gruba presja (oraz stado sępów liczące gruube kilka milionów, czyhające na jego małe podknięcie:P) aby Jej nie stracić. Raczej w tym związku to Alizee rozdaje karty, mogę się założyć, że tak jest właśnie, więc jak już to On może być bity przez Nią :D Co więcej jeśli sam by Ją rzucił zostałby przez wszystkich facetów nazwany "Największym frajerem jakiego zna historia" ;P Dodajmy do tego, że sam jest piosenkarzem, jadnak żona postawiła mu poprzeczke na poziomie mission impossible raczej przez co samemu można w kompleksy popaść :) Więc biedny Pan Ch. nie ma też tak rózowo jak może wyglądać.. ^^

Dokladnie, chlopak madrze pisze, bo to czytalem powyzej (bez obrazy) ale wiekszych glupot na tym forum mi nie bylo dane czytac :?

hyundai86
1st April 2008, 02:25
Dokladnie, chlopak madrze pisze

Też tak myślę :D

bo to czytalem powyzej (bez obrazy) ale wiekszych glupot na tym forum mi nie bylo dane czytac :?

Konrado zbędny spam trza pomijać ;)

Marzec
1st April 2008, 17:54
Na miejscu Jeremiego nastawiałbym karku i nie tylko :D żeby dostać jakiegoś klapsa :D a dla LiLi rzuciłbym robotę, sprzątałbym, córeczkę bym pieścił i w ogóle :D Poza tym, że piszecie bzdury, to takie rzeczy nie mogłyby mieć miejsca :D Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś współżyjący z LiLi czuł do Niej jakąś negatywną energię :D

Damian1
1st April 2008, 17:58
A kto by tego nie rzucił jak by cza było to bym odał życiem za nią.Lili jak by przeczytała te posty to by pomyślała ze jestesmy jakimis debily coś takiego.Ze lili kazdy kocha i chce z nia byc itd, wicie oco chodzi.Aha pytanie na boku Lili w jakim jezyku muwi i spiewa.?

Pasat
1st April 2008, 19:37
Aha pytanie na boku Lili w jakim jezyku muwi i spiewa.?

Koleś nie kompromituj się...

Damian1
1st April 2008, 20:11
Koleś nie kompromituj się...

Jakbym wiedzial to bym nie pytał napewno nie polski i niemiecki.

hyundai86
1st April 2008, 20:25
Damiano to jest francuski :cheesy: Normalnie nie chce mi się wierzyć :) Taki język jak francuski nie rozumiejąc go kompletnie powinieneś rozpoznać od razu takie jest moje zdanie ;) Podobnie z niemiecki czy włoskim i kilkoma innymi najbardziej popularnymi językami :wink:

Maciej
1st April 2008, 20:32
Ale przecież nic się nie stało :D ja też nie potrafię odróżnić hiszpańskiego od włoskiego xD

Damian1
1st April 2008, 20:39
A no faktycznie francuski te dzwieki koncuwki itd.Sorki za spam tylko ze ja 0% umiem francuski płacz pozostaje.Ktoś by mi pomógł gdy bym rozmawiał z nia na jakims forum np. na tym myscape .

kiko90
5th April 2008, 18:54
A ja go polubiłem porzez muzyke ;)

Tomcio
19th April 2008, 16:15
Ja tam nic na niego nie mam ale wedlug mnie wogule nie umi spiewać i ma zadne piosenki

chudyzam
19th April 2008, 16:24
Ja tam nic na niego nie mam ale wedlug mnie wogule nie umi spiewać i ma zadne piosenki

!!! :shock::shock::shock:!!! 8 postów tego gościa i ósmy raz skacze mi ciśnienie... Niech ktoś tu zrobi porządek, bo tacy ludzie niestety psują renomę forum...

BTW - co on tutaj napisał, może mi ktoś przetłumaczyć z "polskawego" na nasze? :blink:

3Dmark
19th April 2008, 16:32
Trudno to przetłumaczyć, ale na polski to bedzie mniej więcej tak:D :
Ja nic do niego nie mam, ale według mnie nie umie śpiewać i nie ma ciekawych piosenek:P

chudyzam
19th April 2008, 16:33
Dzięki 3Dmark, ja niestety tłumaczę tylko z angielskiego, tutaj kompletnie się pogubiłem :cheesy:

Wniosek - trzeba się uczyć języków obcych! :cry:

:cheesy: