PDA

View Full Version : Ajaccio wszystko na temat

andrzej768
12th October 2004, 16:04
8) Witam wszystkich!!!!!!!
Wiecie coś na temat imprezy w porcie w Ajaccio???

Darkthrone
12th October 2004, 16:09
A co ta impreza ma wspólnego z Alizée??

Adi32
12th October 2004, 16:12
Ja nic niewiem :roll:
Ten temat nie powinien znajdować się w forum generalnym ? :wink:

andrzej768
12th October 2004, 16:18
tak ale swoją fotkę to chcesz zamieszczać na tym forum :D

Maju
12th October 2004, 16:24
Nie rozumiem tego teamtu tu :roll: Jakas impreza w porcie Ajaccio i co ? bedzie tam Alizee ?

Adi32
12th October 2004, 16:30
Chyba nie :roll: :roll:

croolik
12th October 2004, 16:35
andrzej768:

Wiecie coś na temat imprezy w porcie w Ajaccio???

?

Darkthrone wrote:

tak ale swoją fotkę to chcesz zamieszczać na tym forum

???
A co ma wspólnego impreza w porcie w Ajaccio z Alizee?
Bo jeśli chodzi o informacje o samym Ajaccio - wszystkie informacje są w "Forum generalnym".

Jak się zdecydujesz napisać o co Ci chodzi, pogadamy :wink:

Cobra1
12th October 2004, 17:26
mu chodzi o jakieś info o Ajaccio a jak wiadomo old użytkownikom forum takowy temat znajduje sie na generalce tak więc proszę modów o del tego topicka :D

croolik
12th October 2004, 17:56
Dla Andrzeja:

http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=6985&highlight=ajaccio

http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=6665&highlight=ajaccio

http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=4042&highlight=ajaccio

(Forum Generalne)

Na razie zostawiam temat otwarty w nadziei, że Andrzej wróci i doprecyzuje o co mu konkretnie chodziło.

andrzej768
14th October 2004, 20:48
18 - 21 października
V-Rally Tour de Corse / Rallye de France
Francja
Dzięki i Pozdrawiam CROOLIK :bounce:

kranked
14th October 2004, 20:50
Rajd Korsyki zaczyna się jutro :wink:

andrzej768
14th October 2004, 20:53
OK "KRANKED"POSZUKAM NA FRANCUSKICH STACJACH TV-SAT
:bounce: :bounce: :bounce:

takelbery
14th October 2004, 23:32
No zaczyna się 18 a samochody i ekipy stoją już w Porcie Ajaccio :D

P.S. Dzięki Napster za programik :D

Maju
15th October 2004, 09:27
duzo budek stoi ...tych sklepikow :cheesy: Moze gdzies w tlumie Alizee pojdzie hmm ? http://www.corse-du-sud.cci.fr/port/webcam.htm A nikt nie wie jak mieszka Alizee w ajaccio ? zaden fan jeszcze nie dotarl do jej domu ? ja bym chcial chociaz zobaczyc jakki ma dom Alizee :wink:

Adi32
15th October 2004, 10:44
Maju, ja bym chcial chociaz zobaczyc jakki ma dom Alizee

Gdzieś było kiedyś o Jej domu, już nie pamiętam gdzie.

Maju
15th October 2004, 10:52
Jezeli ktos by mial informacje albo zdejcia to dajcie znac prosze.....

Adi32
15th October 2004, 11:13
Ale Alizée przecież chyba mieszka w jakimś apartamencie w Paryżu (jeżeli nic nie pomieszałem)
Może Croolik coś wie...

n@pster
15th October 2004, 11:18
:D trodno wyczuc, ale wg. mnie Alizee mieszka w Ajaccio :D

Ronnie
15th October 2004, 11:50
w tej chwili byc moze jest w Ajaccio... wiadomo przerwa itd. ale jak jest "w pracy" to raczej kisi sie w Paryzu :D

Adi32
15th October 2004, 11:51
Hehe kisi sie ? Jeśli to jest kiszenie to bardzo chętnie też bym sie tak po kisił :cheesy: :cheesy:
A co do pracy, to co Ona ma teraz do roboty ?

Maju
15th October 2004, 12:06
Ciekawe gdzie teraz jest w tym momencie :wink: i co robi teraz ? Ale wogole to chcialbym zobaczyc jak mieszka , albo jak mieszkala z rodzicami w ktorym domu ..... :wink: przeciez to nie jest Ameryka zeby szukac igly w stogu siana :roll: moze ochrona stoi pod domem ? ciekawe jak wyglada jej dom :roll:

Adi32
15th October 2004, 12:16
Napewno ładny :wink:
Też chciał bym zobaczyć, ale chyba nie będziemy mieli okazij :(

Maju
15th October 2004, 12:23
Moze gdzies sa :roll: napewno , nie wierze ze nikt nie szukal jej domu z fanow :) a wogole ciekawe jak to wszytsko wyglada jak przyjezdza do ajaccio czy pieszo idzie z lotniska czy tata po nia przyjzedza ? ciekawe to wszystko nie ?

Adi32
15th October 2004, 12:31
Maju, Moze gdzies sa Rolling Eyes napewno , nie wierze ze nikt nie szukal jej domu z fanow Smile a wogole ciekawe jak to wszytsko wyglada jak przyjezdza do ajaccio czy pieszo idzie z lotniska czy tata po nia przyjzedza ? ciekawe to wszystko nie ?

Masz racje :lol: :lol: Chciał bym to wszystko wiedzieć, a jeszcze lepiej widzieć, a jeszcze lepiej - być w tedy z Nią :lol: :lol: :lol: :P :oops:
Może Maju pojedziemy do Niej i sie zapytamy ?

Maju
15th October 2004, 12:49
Mozemy jechac :cheesy: chcial bym stac na lotnisku jak przyjezdza do Ajaccio :wink: i porwac ja w samochod , odjechac jak najdalej (na korsyce daleko nie uciekniesz samochodem :d) pozniej na statek i do Polski :D

Adi32
15th October 2004, 12:52
Ja bym Ją poprosił o autograf z dopiskiem "Dla Adriana" (niewiem jak bym to powiedział)
I zdjęci z mną (Menager pewnie by sie nie zgodził)

croolik
15th October 2004, 12:56
No, hmmm, mieszka zasadniczo na zmianę w Ajaccio (z rodzicami i bratem) i w Paryżu (w swoim apartamencie). Mało kto zna adresy (osobiście nie spotkałem osoby z taką wiedzą).
Ostatnio była zapewne w Paryżu, bo brała udział w castingu do jakiegoś musicalu, czy coś. Odpadła, ale ważne, że coś robi.

Adi32
15th October 2004, 13:00
croolik, (z rodzicami i bratem)

I z psem :cheesy:

croolik, brała udział w castingu do jakiegoś musicalu

:shock: Co ? Jakoś nie widze Alizée w musicalu :roll:

croolik, ale ważne, że coś robi.

W sumie tak, ale wolał bym żeby pomyślała coś o nowej płycie :P

Maju
15th October 2004, 14:02
Przepraszam "Croolik" Ale jak mozesz to opowiedz nam co sie dzieje teraz z Alizee ? w jakim castingu brala udzial do czego ? I czy bedzie gdzies na zywo wystepowala jeszcze np. w Hit Machine ? zaspiewa piosenke AMD ? Co porabia teraz ? Czy to juz ostatnie promyki Alizee ? mam na mysli plyty concertowe ! Co bedzie po tych plytach koncertowych dalej z Alizee ? :cry: :cry: :cry: :cry:

miror
15th October 2004, 17:05
a moze sobie mieszka w paryzu z Jeremym.. bo stawial bym ze znim mieszka :P

Maju
15th October 2004, 17:30
a jak juz mowimy o Jeremym to ma 19 pazdziernika bodajze urodziny ! Nie lubie jego , i nigdy go nie bede lubial :twisted:

Blej
15th October 2004, 18:30
MOze się mu podliżemy i wyślemy paczke z prezentem? :D

Maju
15th October 2004, 18:32
Nie no to napewno :lol: + kwiaty :date: sie ucieszy napewno :bday:

Darkthrone
15th October 2004, 18:35
wyślemy paczke z prezentem

... bombe :mrgreen:

Adi32
15th October 2004, 20:31
Coo ? Jérémy ma urodziny dzień po mnie ? Ale jaja, a Maju 2 dni po mnie :cheesy: Blej, wyślemy paczke z prezentem?

Hehe, kolega odpowiedział:
Darkthrone, ... bombe :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maju
15th October 2004, 21:40
bombe

:twisted: wysadzi go w powietrze :twisted:

croolik
15th October 2004, 23:15
Maju:

a jak juz mowimy o Jeremym to ma 19 pazdziernika bodajze urodziny !

Zanosi się imprezka, hepppp, hiiiik...

Adi32
15th October 2004, 23:36
Z czego tu sie cieszyć ? :/
Ja tam mam jego urodzinki tam gdzie ostatnio.

Maju
17th October 2004, 10:50
Chyba wszyscy go tam maja :twisted: Bo zajal nasza piekna milosc ........ :cry:

Blej
17th October 2004, 15:53
Ciekawe czy urządza imprezę czy chce byc z lili sam na sam i coś tam porobić przy świecach :lol:

Ronnie
17th October 2004, 16:31
raczej odstawi impre :wink: chetnie bym sie wkrecil i odwalil jakas mega parodie :) swistaq wchodzisz w to? :mrgreen: :lol: :lol:

Maju
17th October 2004, 19:46
Wszyscy w chodzimy ! Robimy akcje na dom Jeremiego :cheesy: kazdy bombe wezmie ze soba , porostawiamy w kolo domu (najpierw poczekamy az Alizee opusci dom ) a pozniej Swistaq zdetonuje jego dom :cheesy:

Adi32
17th October 2004, 22:52
Trza by sie wkręcić na krzywy ryj, obory narobić i wszystkie trunki wyprubować nie Świstaq ?

n@pster
17th October 2004, 23:20
<Lol> ja sie na to pisze :D:D:D btw. gdzie mieszka jeremy ?

marrt
17th October 2004, 23:35
[warning: OT]
Co do ostatnich postów - błazenada. Znacie chociaż człowieka , że tak się o nim wypowiadacie?? Nie spotkaliście go , oceniacie pewnie po kilku zdjęciach, i to zapewnie tych gorszych.

Moje pytanie: Co on wam zrobił??

"Zajął Alizée" - straszne... Kto wam to powiedział?? To czy rzeczywiście są razem to ich sprawa, nie afiszują się z tym , wiec do końca nie wiadomo. Wierzyć doniesieniom "prasy" (lub jak kto woli szmatławców) w ślub? Kto tam chce.
[warning: OT w OT]

Należy jednak przyjąć kilka "poprawek".
W necie są skany (http://img87.exs.cx/img87/3642/certificateAlize-Jerem2.jpg) rzekomego certyfikatu, "dowodu" ślubu. Chłopcy (i dziewczęta?) oraz starsi odemnie :D
Wydrukujcie cetryfikat, oprawcie w ramkę z podpisem "ściema roku".

Może przedstawimy nieprawidłowości w certyfikacie.
1. Miejsce na wpisanie świadków. Jest tam wpisany(a) Lyndsi Pinko. Jest jeszcze miejsce na jednego świadka, którego brak.
2. Jest to certyfikat zawarcia ślubu kościelnego . Widnieje nazwa kościoła (a raczej kaplicy) w Las Vegas. Teoretycznie dokument ten powinnien zostać dostarczony do prokotolanta w ciągu 10 dni. Problem w tym, że kaplica taka w Las Vegas nie istnieje (nie pytajcie skąd wiem, po prostu wiem :) ).
3. Czy nie wydaje się wam dziwne, że część certyfikatu jest wypełniona maszynowo, a część pisemnie. Ba, część wypełniana przez "kaplicę" jest drukowana i pisana. Część pisana wypełniana jest różnymi charakterami pisma (data + świadkowie). Do tego podpis osoby przeprowadzającej ceremonie. Brak podpisów pary młodej oraz świadka (oraz innych PODSTAWOWYCH danych - ot, choćby wiek). Więc certyfikat taki może posłużyć jedynie do podtarcia sobie .... , a nie przedstawienia prokolantowi.
4. Brak pełnego adresu, nadrukowana pieczęć United States Of America. Pieczęć nevady wygląda mniej-wiecej tak: http://www.serenityvibrationhealing.com/graphics/usa_state_seals/nv.gif .
Zaznaczam - mniej wiecej - ta przedstawiona również nie jest prawidłową.

Odczepmy się już od certyfikatu, bo można pisać sporo. Ot , choćby znajomy który studiuje na politechnice, bawi się w różne kompresje filmów , obróbkę grafiki etc. twierdzi , że pieczątka "Rev. William M. Duckro" została wydrukowana pierwsza, a pozostała treść nadrukowana na pieczątkę. Nie wnikam, choć zapewne ma racje.

Chwyćmy się "oficjalnej strony która potwierdza certyfikat". Mowa o http://www.co.clark.nv.us/recorder/Mar_srch.htm. Główna rzecz - oficjalną stroną internetową stanu Nevada to ... http://www.nv.gov/ . Dane dot. clark.nv.us nijak mają się do tego co prezentowane jest na stronie. Domene zarejestrowała firma Great Basin Internet Services, Inc. z Reno a DNS umieszczone są w domenie GREATBASIN.NET . Domena została zarejestrowana Wed Feb 05 13:47:04 GMT 2003 , a strona dysponuje danymi dużo wcześniejszymi. Wiec co, ściemniają? Jasne. Postaram się to udowodnić.

Wejdźmy na tą super stronę (http://www.co.clark.nv.us/recorder/Mar_srch.htm) ,wybieramy poszukiwanie po numerze certyfikatu i wpiszmy numer certyfikatu Alizee (D617606). Ładnie, wyskakują piękne dane dot. naszej gwiazdy. Więc lecimy dalej. Wpiszmy numer o jeden większy - czyli D617607. Śliczny certyfikat nam wyskakuje , prawda? KING ALEXANDER oraz HARDING TRACY JAYNE niewątpliwie są parą szczęśliwą. Przeskoczymy tak z 10 numerków do przodu. I co? Większość to zagraniczni osobnicy. Wiec jak, amerykanie w nevadzie ślubów nie biorą? No i co ważniejsze, nie ma tam czegoś takiego co się nazywa "ochrona danych osobowych" ? Zapewniam - jest.

Z ciekawszych ludzi znajdziemy tam np. MCDONALD'a czy nawet królową Elżbietę (C128468).

No i z każdego ślubu możemy zamówić śliczny certyfikacik. Wystarczy odpowiednio zapłacić.

Taki kolejny pewniak który w pełni pokazuje, że serwis to ściema: oglądnijmy certyifikat numer D722779 . Widać w nim coś dziwnego? Nie? Czy na pewno?
Data ślubu - 11 września - tak, to rocznica ataku na WTC. Może się nie znam, ale 11 września był dniem żałoby, urzędy czynne nie były, a w kościołach prowadzone były msze żałobne , śluby nie były dawane (odgórny "zakaz" kogośtam). A ślubów z 11 września jest masa...

Z ciekawostek:

D617606 - 6.11.2003
D617615 - 5.11.2003
D617614 - 7.11.2003

coś nie tak z numeracją? do tego bardzo wiele "regularnych" pustych pozycji , oraz ostatniej dacie ślubu - 8 października. Przez 9 dni nikt w nevadzie ślubu nie wziął podczas gdy dziennie zawieranych ich było czasami nawet kilkaset?
No i numery certyfikatów np. -000144 - niezgodne z pozostałą numeracją - po prostu błędnie wygenerowane ID.

Odczepmy się od strony i spójrzmy teraz logicznie :)
W stanach bardzo rygorystycznie podchodzi się do wieku. Tam pełnoletność osiąga się dopiero w wieku 21 lat. Za wypicie głupiego piwa (nieważne , czy w domu czy po za) delikwent niepełnoletni trafia do aresztu, i najczęściej kierowany jest na "odwyk" w postaci terapii antyalkoholowej/prac społecznych. Myślicie, że osobie ot tak dwóch 19-stolatków może sobie iść i wziąść ślub? Do tego konieczna jest zgoda rodziców pana i pani młodej. I nie chodzi o zwykłe pisemko "wyrażam zgodę" :) . To taka bardziej lightowa wersja "Czy zgadza się pani aby pani córka Alizee Jacotey wyszła za mąż..." . Czyli "Tak" musi paść 6 , a nie 2 razy :).

Podsumowując - kto chce certyfikat ślubu Bill'a Joanny d'Arc i Tadeusza Kościuszki? :)
[/koniec OT ot'ka]
No, wiec odwalcie się od człowieka :) . A co do "obrączki" - spytajcie się dowolnego jubilera , czy to co ma alizee na palcu to obrączka :)

No, mam nadzieje , że kilka osób jest troszkę uspokojonych (czyt. uspokoiło sie :P) . Jednak prawda jest taka, każdy kto marzy o Alizee , wali teksty o tym że to jego dziewczyna etc - to niewyrzyty **** który nie potrafi znaleźć sobie dziewczyny. Każdy startuje do lily a w większości nie zna nawet odległości do paryża. Gadanie zamiast przejść do "czynów" :d

Tyle OT'ków - podsumowanie całości: znajdźcie sobie dziewczyny na miejscu :). Ja mam swoją, i zapewniam , że jest "równie" piękna jak alizee :) Jeśli nawet nie piękniejsza :D . Ktoś tu coś o tym wie :)

miror
18th October 2004, 00:03
ehh marrt moze masz ta girl ale widac ze alizee masz na oku bo walisz takie farmazony ze chyba sam wnie nie wierzysz :wink: ta obronczka jest bankowa i tyle mi styka to juz powoli paranoja jakies wyimaginowane argumenty juz chyba kazdy wie ze ALIZEE jest zamezna .. i nikt tego nie zmieni chyba ze prawnik :)

p.s to chyba nie ten topic na ten temat :wink:

croolik
18th October 2004, 02:56
FLAME WARNING :!:

marrt, ciekawy elaborat :wink:
Czułem w kościach, że poruszenie tematu 'Jeremy' nie może nieść z sobą nic dobrego :wink:

Maju
18th October 2004, 16:08
Tylko zespokojem :lol: to jest forum o Alizee i nie zasmiecajmym nim jakims Jeremym :roll: to co napisalismy o nim to napisalismy :wink:

Ps. i tak go nie lubie :twisted:

kranked
18th October 2004, 17:58
A ja generalnie mam to wiecie gdzie czy Alizee jest zamężna czy nie, czy jest czy nie i tak mi to nie robi różnicy bo po co :wink: Co niektórym także radze podejść do tego z dystansem bo i tak wiedza o ślubie Alizee nie przyniesie wam żadnych korzyści. :roll: