View Full Version : Alizee................
misieq
3rd October 2004, 08:54
Witam jestem nowy na forum czytałem tu już kilka postów i stwierdziłem że wszyscy jesteście zafascywnoani Alizee aż do bólu, do czego i ja sie dopisuje :? Alizee to jak dla mnie ucieleśnienie piękna i delikatności i wszstkiego co jest najlepsze u kobiet wiec jak wy sobie radzicie z myślą że i tak prawie żaden z nas z nią nie porozmawia nie dostknie jej reki itd.(bez świństw). Czytałem post o waszych snach z nia no no nieźle :D wszyscy sie w niej kochacie; :oops: tylko że faktem jest że ona jest dla nas nieosiągalna. Co wy na to..........???? (możeby ją sklonować) :doc:
Maju
3rd October 2004, 10:22
po pierwsze to witam Cie na forum :) , lepiej by bylo jak bys sie przywital w topicu "Witajcie" a nie od razu zakladac nowy temat :roll: i to na dodatek dwa na raz :roll:
tylko że faktem jest że ona jest dla nas nieosiągalna
nie do konca sie z tym zgadzam :roll:
Alizee to jak dla mnie ucieleśnienie piękna i delikatności i wszstkiego co jest najlepsze u kobiet wiec jak wy sobie radzicie z myślą że i tak prawie żaden z nas z nią nie porozmawia nie dostknie jej reki itd.(
ja sobie radze bardzo dobrze :wink:
(możeby ją sklonować)
W zyciu bym sie na to nie z godzil :roll:
Przemyslav
3rd October 2004, 10:47
Witamy Miśka :D:D Jak cosik odwiedz tego topica: http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=2442&start=660&sid=97822d99868b63a3c26a5c5fe886b117 :D:D Misiek jakos sobie jesio radzimy, nie popadamy w nerwice :D:D A co do sklonowania hmmm :D:D Kazdy by mial swoja kopie, ale Alizee jest jedyna i niezastapiona wiec temat do dyskusji :):)
n@pster
3rd October 2004, 10:55
Witam witam :)
i tak prawie żaden z nas z nią nie porozmawia nie dostknie jej reki
no nie nie badz taki pewnien... co nie Tom ? 18 i wruuummm do Ajaccio :)
Przemyslav
3rd October 2004, 11:02
no napster ino sie przebijesz przez zasieki i murek z bodyguardow i alles oki :D:D :mrgreen:
n@pster
3rd October 2004, 11:12
przebiore sie za jeremiego i droga wolna (tylko mnie nie zabijcie :D )
PS. Swistaq daj mi twoj gg bo mi wcielo :]
Ronnie
3rd October 2004, 11:40
no nie nie badz taki pewnien... co nie Tom ? 18 i wruuummm do Ajaccio
jasne! :roll: kto sie swistaq nieprzebije? W barke Higinsa i jestesmy, ale serio napster ja mowie powaznie... niewiem czy Ty to odebrales jako zart... Ale jedziemy :mrgreen:
Przemyslav
3rd October 2004, 11:52
oka to wy jedzcie, ja bede przelotem :D:D ach te stewardessy :D:D :mrgreen: a tak na serio to cos z webim sie wykombinuje, najbardziej realna mozliwoscia jest jakas wycieczka z poslki albo siakies wczasy :):) bo tak samemu czy tam w 4 osoby tico przez europe :D:D zeby wozek byl moj, ale w dowodzie widnieje inny wlasciciel :( jesio :D :cheesy:
n@pster
3rd October 2004, 12:11
tom, ja o tym mowie jak nakbardziej serio :!:
Adi32
3rd October 2004, 12:43
misieq, i tak prawie żaden z nas z nią nie porozmawia nie dostknie jej reki
Hehe, niebąć taki pewien.
Są tu chyba 2 osoby dotchnięte (albo jedna) Kiedyś o tym było, ale dawno.
croolik
3rd October 2004, 13:33
Wracając do tematu - klony żyją krótko...
misieq
3rd October 2004, 15:54
a więc sobie radzicie :lol: .......
a z tymi dwoma postami to pomyłka przy pracy za co serdecznie przepraszam
misieq
3rd October 2004, 15:55
.....................to kiedy do niej jedziemy......................... 8)
Adi32
3rd October 2004, 16:16
a więc sobie radzicie
Teraz tak, lecz ja sobie kiedyś nie radziłem, jakiś rok temu
misieq, .....................to kiedy do niej jedziemy.........................
Nie za stary jesteś na taką podruż ?
Darkthrone
3rd October 2004, 16:21
(możeby ją sklonować)
to już nie było by to samo...
jakby każdy miał "swoją" Alizée to na tym forum nie było by nikogo
Przemyslav
3rd October 2004, 16:59
na podroz dobry kazdy wiek a szczegolnie do takiej osobki :D
Maju
3rd October 2004, 17:28
Ja i tak ja odwiedze i tak :cheesy: w tej chwili ucze sie jezyka Francuskiego (duzo juz znam slow i , potrfie ulozyc nie ktore zdania , duzo tez mi dalo to ze przyjelem Francuza i moglem z nim rozmawiac ) Jak tylko sie naucze tego jezyka to wyjezdzam na stale do Francji i poszukuje Alizee :) Zamieszkam sobie w Paryzu i bedzie Super ...... :wink: A jezyk idzie mi bardzo dobrze jak narazie :wink: Dlatego zachecam wszytskich do uczenia siego bo jest naprawde super :) Moze kiedys wysle bileta z Francji i odwiedzi mnie ktos :D:D
misieq
3rd October 2004, 18:38
ujj coś mało w was zapału zostało może wam sie znudziła już :D
misieq
3rd October 2004, 18:49
uuu mało w was zapału................................ :?
misieq
3rd October 2004, 18:50
ale zaszlałem :lol:
[edit: To nie szalej, bo się zmęczysz.
Wszyscy widzą Twoje posty - nie ma potrzeby pisać co chwilę tego samego. :wink: croolik]
Darkthrone
3rd October 2004, 19:16
zaszałałeś to mało powiedziane :wink: . Zauważyłem, że nowi maja problemy z napisaniem jednego postu
Przemyslav
3rd October 2004, 20:56
zaszałałeś to mało powiedziane :wink: . Zauważyłem, że nowi maja problemy z napisaniem jednego postu
Buhehehe :D :D No misiek ma za duze pokłady energii :):)
Hubi
4th October 2004, 20:34
Na początek to witam nowego członka( bez skojarzej :cheesy: ).
Nie żebym coś mówił :wink: ale co do klonowania to już raz sporo o tym rozmawiało się na forum( to tak w woli przypomnienia :D ).
No również nie mogę do konca się zgodzić z opinią iż nigdy nie uda nam się spotkać Alizee( jak to mówią Polak potrafi :cheesy: ). A co do wyjazdu to czemu nie, ja już się szykuje tylko jeszcze nie wiem gdzie :D
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.