View Full Version : Alizee ma kolczyk
andrzej768
21st September 2004, 13:56
Czy dobrze widzę Alizee ma kolczyk na języku??? :shock:
Blej
21st September 2004, 14:04
Ależ ty szybki...gdybys przeżucił wszystkie topici zobaczył byś ze juz o tym rozmawialiśmy, na przyszłość najpierw sprawdź potem pisz.
PS: Czemu ja sie tak wymądrzam ?? :D
Darkthrone
21st September 2004, 14:32
Przecież o tym wszyscy wiedzą od dobrych paru miesięcy :wink: .
Jakbyś częsciej odwiedzał forum to byś był na bierząco...
n@pster
21st September 2004, 15:08
ma :] dobrze widzis a pozatym witam...
a co do topica to mozna go zamknac..
Maju
21st September 2004, 15:52
Rowniez witam cie :) i na przyszlosc zastanow sie jak bedziesz zakladal topic czy dobrze robisz ..... i czy czasem tego juz nie bylo :) Pozdrawiam
Ronnie
21st September 2004, 15:56
A Pan chyba od fotomontazy, dobrze pamietam? :lol: :lol:
O kolczyku jak i o nowej fryzurze juz bylo w innym topicu...
Adi32
21st September 2004, 19:14
Dajcie już z tym spokój, chciał bym zapomnieć o tym kolczyku :/ :/
Maju
21st September 2004, 19:37
A tam zapomniec :roll: :roll: :roll: Fajny jest .... mi to tylko troszke ta karnacja skory nie opdowiada ..... zdeczka za mocno sie opalila w tym solarium czy na wakacjach nie wiem gdzie byla ze tak sie opalila :cheesy: :cheesy: :cheesy: Ale tak to jest Super taka jak zawsze :) chcialbym ja zobaczyc teraz w telewizji jak wyglada ..... wogole dotknac ja :cry: zemndlal bym z wrazenia ! Jutro sie popytam Francuzow czy znaja Alizee :) i za spiewam im pisoenki jej :lol: serio bo jutro jade z nimi w autobusie na wycieczke
PS. wczoraj na France 3 Priscilla byla i siedziala na miejscu Jurora i glosowala chyba czy opinie swoja wyrazala na temat mlodych piosenkarzy :cheesy: bo spiewali :cheesy: Ale ogolnie to za nia nie przepadam :roll:
Adi32
21st September 2004, 19:40
Maju, i za spiewam im pisoenki jej
Hehe, powodzenia :):):)
n@pster
21st September 2004, 20:34
wogole dotknac ja
:D a kto by nie chcail... :roll: i to gdzieniegdzie :D
i za spiewam im pisoenki jej
:D hehehe ale w TDM to mnie nie pobijesz :D dzisjan na historii sobie nucilem :D
kranked
22nd September 2004, 14:01
W ten weekend byłem w Warszawskim Multikinie i widziałem jedną dziewczynę która była podobna do Alizee w nowej fryzurze :D Była to chyba jak narazie jedyna dziewczyna która wg. mnie jest podobna do Alizee :wink:
miror
22nd September 2004, 18:27
jak mozna priscilli nielubic ? :P po oblukaniu dvd jeszce bardziej ja lubie =)
Przemyslav
22nd September 2004, 23:51
wszyscy widza widza podobne laski do Lili :D:D:D spoko Polska kraina piwem i Alizee płynaca :D:D :afro:
Ronnie
23rd September 2004, 14:45
jak mozna priscilli nielubic ?
normalnie! :P ja tam niezamiezam sciagac jej piosenek i wogole interesowac sie nia :wink:
n@pster
23rd September 2004, 20:55
hehe tom ma racje, ja tez nie czuje nic szczegolnego do Niej :)
Przemyslav
23rd September 2004, 22:35
Rebi winni sie tłumacza :P:P:P :afro:
miror
24th September 2004, 00:28
tuz to prescillowa herezja :D ale kto jak lubi nie zmuszam do niczego :P umnie teraz ona przpduje :cheesy: :cheesy: :afro: :wink:
Blej
24th September 2004, 09:28
Heh przyznam się ż i ja nie lubie tej Priscili ona taki dziwny głos ma...fuj i żabie oczy ;D :D
PS: Ten Topic należy chyba skasować....
Maju
25th September 2004, 09:43
uuuuuuu :whistling: Ale zeszaszalal :cheesy: Ja tez nic specjalnego nie czuje do niej ..... wogole mnie nie pociaga ani ona ani jej piosenki :wink:
Markwi
8th October 2004, 11:17
Jesteś pewny,ze jesteś tego świadomy Maju? :wink:
Maju
8th October 2004, 14:05
tak jestem pewien :lol: nie lubie Priscilli czy jak to sie tam pisze bo ani nie wiem :lol: Alizee na pierwszy rzut oka mi sie spodobala .... od razu mi sie spodobala :wink:
miror
8th October 2004, 16:24
:shock: nie bede komentowal a ty blej sam masz zabie oczy wez wogule czlowieku zastanow sie nad tym co piszesz najlepiej wyjdz i zastanow sie nad sobom :wink:
takelbery
8th October 2004, 16:43
No to teraz Z MF przechodzimy na Priscille ??? Ja wam powiem Priscilla mi się podoba lubie czasami posłuchać, ale Miror ma racje, zastanówcie się nad tym co piszecie :D bo znowu będzie stan wojenny :D
Przemyslav
8th October 2004, 16:51
napewno z Priscilli wyrosnie ładniutki łabędź :D:D bo narazie jak dla mnei za młoda :D:D :cheesy:
Adi32
8th October 2004, 17:00
swistaq, napewno z Priscilli wyrosnie ładniutki łabędź
Pewnie ta :?
Ps. Ja tem niechce bardzo przeskadzać ale to jest dobry temat ? :roll:
n@pster
8th October 2004, 17:30
hmm...to ni to samo co Alizee :) tak jak mowilem, nie czuje nic szczegolnego, ale posluchac moge ;)
Maju
13th October 2004, 21:11
napewno z Priscilli wyrosnie ładniutki łabędź
N@pster :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czyli twoj post oznacza ze Priscilla jest teraz brzydkim kaczatkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
n@pster
13th October 2004, 21:30
no nie...ze swistaaqiem mnie mylic...chyba sie obraze :D rotfl :), maju czytaj uwazniej, swistaq, thats joke ;)
Przemyslav
13th October 2004, 21:35
no ja kurde mysle :P:P:P dlugo ciem znajde :D:D :P
takelbery
13th October 2004, 21:37
No Pan Świstak teraz uruchomi poszczególne trybiki swojej mafii. I cała machina Cię znajdzie.
Bo Pan Świstak jest The Best i jego mafia też :laughbounce:
Przemyslav
13th October 2004, 21:40
a moim wspolnikiem jest Webi. kazdego namierzymy po IP :D:D:D :mrgreen:
takelbery
13th October 2004, 21:59
No wracając do tematu :D
Wiecie jeszcze gdzie Alizee ma kolczyk (albo nity jak kto woli) ?? hehe tak gadam ze Śwsiatkiem i oglądam fotki :)
http://www.alizee-forum.com/galerie/data/media/143/Alize-White-shirt-5.jpg
Looknijcie sobie na jej kciuk i palec na którym jest obrączka. Zwróćcie uwage na paznokcie. :D
Maju
13th October 2004, 22:01
Przepraszam :cheesy: zle spojrzalem i myslalem ze napisal to N@pster :lol: no to Swistaq z brzydkiego kaczatka wyrosnie piekny labedz ........... :cheesy: :cheesy: :cheesy: Fajne to okreslenie dla Priscilli :lol:
Przemyslav
13th October 2004, 22:02
hihih spoko Maju :):) co do nitów to cos tam jest :D:D :mrgreen:
Maju
13th October 2004, 22:06
hihih spoko Maju co do nitów to cos tam jest
Ale naprawde smieszne to jest :lol: fajny tekst napisales :cheesy: ale poczekajmy..... zobaczymy co wyrosnie z brzydkiego kaczatka :cheesy: :bounce: :cheesy:
--------------------
Zwróćcie uwage na paznokcie.
to sa klipy sztuczne tam :roll: tego juz napewno nie ma :P miala 100 razy juz wymieniane napewno te paznokcie :) tak mysle ,ale moze i sa prawdziwe jej wlasne te paznokcie :)
takelbery
13th October 2004, 22:19
No to że tego nie ma to chyba normalne w końcu poaznokcie odrastają :D
Ronnie
14th October 2004, 09:05
http://www.alizee-forum.com/galerie/data/media/143/Alize-White-shirt-5.jpg
... :roll: ale sliczne to zdjecie ...
lunatic
15th January 2005, 23:59
A moze sie porznila w pazury, a? nikt nie zastanawial sie :)
Przemyslav
16th January 2005, 01:29
porznila w pazury
hihhiih fajnie zes topowiedzial :):) iwem wiem ze ty Litwin ale ogolnie fajnei zanrzmialo :D:D
lunatic
16th January 2005, 15:19
poranila w pazury
hihhiih fajnie zes topowiedzial :):) iwem wiem ze ty Litwin ale ogolnie fajnei zanrzmialo :D:D
I coby to mialo znaczyc? ;)
lunatic
17th January 2005, 21:19
I wnet tak cicho stalo sie :) cos znowu zle powiedzialem? A w lewym uchu Alizee ma 2kolczyki? nie, jak dawno Ona je ma? :P (ale i pytania :P )
W jakim lewym :twisted: w prawym
Przemyslav
17th January 2005, 22:38
I coby to mialo znaczyc? ;)
sorki nei zalapalem o co biega = sorry, i don't know what u mean :D
desaint
17th January 2005, 23:49
A ja tak sobie czytam... i czytam... i tak sie nastanawiam PO CO DO YANSEJ CIASNEJ JEJ SA POTRZEBNE TE KOLCZYKI i nity ... przecie i tak jest slodka i piekna ... bez nich chyba nawet i ladniejsza ...
croolik
18th January 2005, 15:58
Wytwarza większe pole magnetyczne...
Taki zabieg marketingowy :wink:
lunatic
18th January 2005, 16:46
[quote]
sorki nei zalapalem o co biega = sorry, i don't know what u mean :D
Juz nic :) wszystko gra :oops: cos mi wglowe strzelnelo, zapalilem sie ze wyrozniles jako litwina :)
Przemyslav
18th January 2005, 20:51
wszystko gra
spoko, wsio charaszo :D:D ale i tak komunikatywnosc mamy dobra :D
desaint
20th January 2005, 00:03
wszystko gra
spoko, wsio charaszo :D:D ale i tak komunikatywnosc mamy dobra :D
Dobra i do tego .. bardzo oryginalna 8) ... w dobrym tego slowa znaczeniu oczywiscie ... :D
slawekebi
30th June 2006, 16:47
Nie podobają mi się kolczyki w języczkach.. Ale muszę się z tym pogodzić. W końcu nie mamy na to wpływu 8)
Przemyslav
30th June 2006, 16:50
Zawsze można wyrwać :D :D
slawekebi
30th June 2006, 17:09
Zawsze można wyrwać :D :D
Pewnie że można.. Jakby miała lecieć do Polski na koncert, a na lotnisku przy bramce wydobyłby się "charakterystyczny dźwięk" i by zatrzymali naszego aniołka. Ale Rutkowski by coś wykombinował :D :lol: hahahaha
snajper
30th June 2006, 19:55
heh kolczyk na jezyku mi sie niepodba :] za tu lubie w pępku na ładnym opalonym brzuszku :P:P: hehe
fikus
30th June 2006, 20:46
a dla mnie kolczyki sa nawet spoko tylko bez przesady :) niech lili sobie jeszcze zrobi w pepuszku i bedzie super hihihi:):):) bo brzuszek ma ladny to akurat dzieki jakiemus malemu kolczykowi bedzie jeszcze sliczniejszy :):):) hihihi:)
sikorek
30th June 2006, 21:17
Żaden kolczyk nie popsuje wyglądu Lili ! :) Lili zawsze będzie piękna :)
Krogi
30th June 2006, 21:45
a dla mnie kolczyki sa nawet spoko tylko bez przesady :) niech lili sobie jeszcze zrobi w pepuszku i bedzie super hihihi:):):) bo brzuszek ma ladny to akurat dzieki jakiemus malemu kolczykowi bedzie jeszcze sliczniejszy :):):) hihihi:)z Brylantem :D::D i będzie miała pępek za 100 000$ :lol: :) Nadroższy pępek świata :lol: :D
fikus
7th July 2006, 23:52
z Brylantem :D::D i będzie miała pępek za 100 000$ :lol: :) Nadroższy pępek świata :lol: :D Najdrozszy i oczywiscie najpiekniejszy :) hehehe
Wojtal
7th July 2006, 23:55
z Brylantem :D::D i będzie miała pępek za 100 000$ :lol: :) Nadroższy pępek świata :lol: :D Najdrozszy i oczywiscie najpiekniejszy :) hehehe
Dla mnie nawet bez tego brylanta pępek ten jest najdroższy i najpiękniejszy na świecie :oops: :oops:
fikus
7th July 2006, 23:58
Dla mnie nawet bez tego brylanta pępek ten jest najdroższy i najpiękniejszy na świecie :oops: :oops: oj tak Lili ma super brzusio:) dla mnie tez jes najpiekniejszy i najdrozszy bez zadnych ozdob :):) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
drops9
8th July 2006, 00:01
Dla mnie nawet bez tego brylanta pępek ten jest najdroższy i najpiękniejszy na świecie :oops: :oops:
Sam bym tego lepiej nie powiedział :P
konradzik
9th November 2006, 23:02
kolczyk w języku (???) już to lubię ! i kocham ją i wzsystko ... :lol:
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.