PDA

View Full Version : BAR 5 VIP :-)

.: PRZEMEK :.
18th September 2004, 12:08
Dzisiaj, byłem na stronie baru i znalazłem link, w którym można dawać propzycje gwiazd, które mają odwiedzić bar :P Wiadomo oczywiście o kogo chodzi :) Oto link: http://www.barpolsat.interia.pl/forum?tid=539113&t=R3dpYXpkeSB3IEJBUlpF&c=118 Zapraszam do komentowania :-)

Maju
18th September 2004, 13:46
znam to :) na samym dole napisalem zeby Alizee byla w barze zobaczcie sobie :) i w srodku tez gdzies jest napisane :)

*
*
*
Proponuje to co zawsze :wink: Robimy NALOT na forum BARU VIP ze chcemy Alizee w Barze !!

Darkthrone
18th September 2004, 15:58
Szczerze mówiąc to sam nie wiem czy chciałbym zobaczyć Alizée w takim dennym programie jakim niewątpliwie jest "Bar" :?

.: PRZEMEK :.
18th September 2004, 16:26
Ale chodzi oto, aby Alizee wystąpiła w Polsce, a według mnie Bar to nasza jedyna szansa :?

takelbery
18th September 2004, 18:32
a według mnie Bar to nasza jedyna szansa

Jak to jest jedyna szansa to niech nie nawet mi nikt nie proponuje takich rzeczy. Po co komu Bar ? To jest denny program tak jak Darkthrone określił. Pierwszy Bar przyznam się troche oglądałem ale nie cały potem już stało się to marnowaniem czasu. Hehe mam własne życie i wole je obserwować bo potem sie skapne że coś mi uciekło :D Nie chce tylko żeby Alizee ponizała się występując w tamtym programie. :!: :!: :!: :mrgreen:

Blej
18th September 2004, 18:34
No tak..ale mnie i tak nie będzie tam to po co ja zapraszać :lol: i ktoś pewnie przekręci i powie "mez kourant elekto" haha :lol: ja juz dałem komentrarz zeby przyjechała ;)

Przemyslav
19th September 2004, 21:37
Ja niechce Alizee w Barze to sa mało inteligentne programy :evil: Komercha na 100% Alizee to np. Droga do gwiazd cos jakis konkurs muzyczny :):) No ostatecznie kanał muzyczny :):)

MyShQa
19th September 2004, 22:52
najlepiej by bylo jakby przyjechala na Święto Łodzi w maju ;)

Maju
20th September 2004, 15:07
Moze byc w Maju :lol: Maju tez przyjedzie :cheesy: :cheesy:

croolik
21st September 2004, 15:50
Będzie nowa płyta (nie koncertowa, zaznaczam) - będzie można dopiero "gdybać" o jej ewentualnym przyjeździe do Polski.
Inaczej marne szanse. Taka prawda.

Garath
26th September 2004, 21:19
Nie pozwole jej tam wejść.. tam siedzi banda idiotów... NIE DLA BARU nie głosujcie.. nie chce żeby Alizee tam była i rozmawiała z tymi pustymi i sztucznymi ludzmi.

Przemyslav
26th September 2004, 22:26
Ostatnio co tam sie dzieje to sodoma i gomora :evil:

Adi32
26th September 2004, 22:33
Garath, Nie pozwole jej tam wejść.. tam siedzi banda idiotów... NIE DLA BARU nie głosujcie.. nie chce żeby Alizee tam była i rozmawiała z tymi pustymi i sztucznymi ludzmi.

I z tym się zgodze, jeżeli Alizée miała by przyjechać do Polski, to napewno nie do baru!