View Full Version : Doigraja sie jeszcze!!!!
Blej
11th September 2004, 18:21
ADRIAN GRACJAN I SZYMON MOI STARZY KOLEDZY Obrazają Alizée. Mówią ze ma jajowatą głowę a co najgorsze porównują ją do K.Ryan. Mówią że to dziwka! Croolik daj bana Adri@nowi!Pomylilem się co do niego. Żebyście wiedzieli ile oni nienawisci mają do Alizee. Zaraz moge przytoczyć kilka cytatów: "Alizée ma jajowato głowę a Kate Ryan jest piękna ", mial także opis "Kate Ryan jest The Best a Alizee to dziw.. pierd*****". Dlatego proponuje wam nalot! Czas nadszedł by zobaczytli co to jest obrażać Alizee a zarazem nas!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Cobra1
11th September 2004, 19:20
kh mniewiem co sadzić o tym ale jeśli to jest prawda to lepiej zeby żaden taki niepokazywał się na forum a blej na przyszłość niektóre wyrazy gwiazdkuj !
.: PRZEMEK :.
11th September 2004, 20:31
Blej w tych sprawach nie jesteś sam, ja ostatnio gadałem z koleżanką i jak się dowiedziła że lubię i słucham Alizee to wziełą mnie za dziwaka :x a jak się zapytałem dlaczego nie lubi jej to powiedziała że jest "ble", czyli żadnego konkretnego powodu :evil: Poprostu ten świat jest nie tolerancyjny :(
Blej
11th September 2004, 21:08
Wiesz jaki on jest..mówił lubie Alizee...nucił Veni Vidi Vici rozmawialiśmy o Alizee gralimy na podwórku w siatke mimo ze jesteśmy w innych klasach...stawialiśmy se słodycze nawzajem był wszytko super namówił mnie na dodtakowy w-f na siatkówkę..poszłem mimio że byłem tam jeden z klasy...i ode tej siatkowki sie zaczeło..nie wziął mnie do dróżyny a potem oddał gry które ode mnei pożyczył..potem zaczął wyzywać mnie i Alizee na GG...powiedział wszytko swojej klasie wszyscy sie ze mnie brechali ..ale co miłosć do lili mnie ocali (nawet się rymuje). Ach szkoda gadać...jednym słowem zrobil mi świnstwo..Powdziałem mu chcesz zrobić zgode przeproś mnie i całe forum..a on powiedział ze nie bedzie sie ośmieszał..myślałem ze jest moim przyjacielem a okazał sie jednym z tych co przyjaźnią sie po to by pozyskać gierki albo inne cele..Sorry że was w to wmieszałem bo to ja namówiłem go na te forum..sczególnei sorry kieruje do modów..Mam nadzieje ze go szybko zablokujecie i wstawicie jeszcze jeden punkt ..."Nie wstydź się Alizée, nie lataj jak chorągiewka na wietrze, w obecności kolegów jej nie lubisz, a na forum co innego" NIECH POWSTANIE REGULAMIN UCZUĆ FORUM!!. Bo tacy zawsze będą ktorzy sie wsydzą. A ja nawet na lekcjach mowie o Alizee opowidam jej biografie z pamięci i sie nie wstydze jej, bronie jej! TO MÓJ SKARB! PIERWZY RAZ LUBIE TAK BARDZO WOKALISTKE! Więc brońmy Alizee i niewstydźmy sie jej!
Przemyslav
11th September 2004, 22:19
Więc brońmy Alizee i niewstydźmy sie jej!
Popieram o mojej pasji dowiedział się ojciec i mnie poparł :):) Woli to że tutaj z Wami jestem nisz jakbym miał się snuć z jakimiś typami :):) Gdyby nie forum to nie poznałbym Was :):) Jeden mi życie uratował za co jestem wdzięczny bardzo :):) Moi na wydziale znajomi wiedzą o mojej pasji więc jak im się coś trafi to podsyłają :) Adrain i jego qmple wykazali się szczeniactwem i brakiem tolerancji :evil:
Fraq
11th September 2004, 22:38
Mam taKkie pytanie, po co przejmowac sie idiotami? Wazne, ze lubisz Alizee, a tych, co jej nie lubia (w dodatku wyrazajacych sie w tak prymitywny sposob) i tak nigdy nie przekonasz.
n@pster
11th September 2004, 22:59
Powiem (prawie) krutko:
Jestesmy z toba :) olej ich. Odnosze wrazenie ze niektozy poprostu zazdroszcza tego ze ....no wiecie o co chodzi, nie wiem jak sie wyrazic... Dla przykladu siedze sobie wczoraj i podianm serwer cs'a, i wpadl do mnie kumpel zeby mappacka zrobic. Na moim pulpicie byla tapetka wiadomo z kim. On na no: "Tyyy...co to za dzi**a na pulpicie ? " Niestety zdazyl uniknac przed przelatujaca plyta z csem ale plytk juz sie nie nadawala do uzytku. Dziwie sie jego postepowaniu, skoro dobrze wiedzial ze yakie slowa skocza sie czym niezbyt przyjemnym... Potem (uwaga czisze prosze...) pytam sie jego czemu tak powiedzial...on na to... " yyy....no bo..jakos tak wyszlo..." zastanawialem sie czemu "tak wyszlo"...wiec czy jest to jkas zazdrosc (chodz nie wiem jak mozna zazdroscic tego) czy poprostu glupota... Ale do tolerancji trzeba dorosnac... zapewnie jak bedziesz Bléj na studiach, powiesz ze sluchasz Alizée to nikt nie bedzie sie z tego smial...
Więc brońmy Alizee i niewstydźmy sie jej
hehe nikt sie nie wstydzi... wrecz przeciwnie..niech tylko znajde ten spray... :)
Przemyslav
11th September 2004, 23:06
jak bedziesz Bléj na studiach, powiesz ze sluchasz Alizée to nikt nie bedzie sie z tego smial...
Na studiach jest spoko nikt Cię nie wysmiewa ale sie ekipa cieszy ze kazdy ma jakies hobby :):) Widac dopiero Adrian i jego banda musza dorosnać :evil: Ja myślę ze tak samo jak mialem w podstawowce bo mi matka pomagała czasem lekce robic to chlopaki sie nasmiewali ze mu matka zrobiła... oni tak sie smieja z nas i Lili z zazdrosci, Zazdroszcza nam tego ze nas Łaczy cos wiecej nisz pilka, podworko, gierki itd.... BRACIA I SIOSTRY :cheesy:
Hubi
11th September 2004, 23:29
Fraq ma w tej sprawie racje, absolutną. Po co przejmować się takimi elementami.
Bo po pierwsze według Ciebie Blej oni nie mają racji, zgoadzam się w tym z Tobą to jest raczej oczywiste, ale każdy człowiek ma prawo do odmiennego zdania( tak apropo to prawdziwego człowieka cechuje kilka przemiotów w tym szeroka pojęta TOLERANCJA, nie zawsze musi być ale w sprawach takich jak muzyka, czy podobne tak. Z tego wynika, że elementy te trudno nazwać ludźmi ).
A po drugie Blej takie odgryzanie się jest zbyteczne, a to dlatego iż tworzy ono błędne koło które do nikąd nie prowadzi, a tylko nasila wzajemną niechęć i że tak powiem agresje. Niech tamci mówią co chcą, bo koniec końców to nie MY czy nawet Ty, ale właśnie oni przegrają, a to dlatego że idiota nie wygra z człowiekiem myślącym, a wnioskując z wypowiedzi które tak subtelnie przytoczyłeś są to debile( debil=idiota ).
Nie tylko Ty masz takie problemy, więc nie widzę powodu dla specjalnego eksponowania tego problemu, gdyż zapewne każdy z NAS spotkał się z nim( ja przynajmniej tak ). Więc Blej dobrze że nie tak do konca Ci to powiewa, ale ze swojej strony proponuje usunięcie tego topika, bo nic nowego nie wnosi i jest tylko następnym topikiem w którym można dorobić parę postów, no pomijając to że zaśmieca i tak już nieco zaśmiecione forum. No ale nie ja jestem modem, czy admirem, i nie do mnie należy końcowa ocena czy go zostawić czy nie.
No to ja tyle powiem w tej sprawie.
Trzymajta się wszyscy.
Ps. Blej jak ten gość ma tyle lat co Ty to jak dla mnie to już wszystko jasne.
Cobra1
12th September 2004, 00:55
oj oj oj a ja napiszę najmniej zgadzam się z wami wszystkimi kuj w d**ę adrianowi chłopie olewka na maxa na niego i innych kto ośmiesza Alizee hyba że da mu się to wytłumaczyć że kazdy swoją rzepkę skrobie. Ja co prawda niemiałem żadnego takiego wyadku jak ty blej ale lekko lżejsze ale no cóż też były i jak to swistaq powiedział lepiej być tu niż szlajać sie z jakimiś "ludźmi zza kodeksu prawnego" ale wiem co czujesz ja miałem takie głupie przezwisko też mnie kuło ono mocno w serce ale po kilku tygodniach jak ktoś do mnie wołał po tym przezwisku to nawet sie nieodwracałem olewałem go gdyż takowe przezwisko mi sie niepodobało a pozatym ja mam imię ;) no blej to daj sobie spokój nieżałuj mu tych gier co mu pożyczyłes bo niema czego, ja mam takie małe powiedzonko że każdy PRZYJACIEL(nie kolega) może stać sie twoim śmiertelnym WROGIEM no niezawsze ale w większości przypadków tak bywa :( gdyż coraz częściej ludzie są dwulicowi, hamscy itp. itd niełam sie blej mam nadzieję ze w końcu się zbierzemy w przyszłe wacki i się spotkamy w 1 miejscu o jednym czasie :D kupę zdjątek narobimy :) i wtedy będziesz mógł komuś pokazać ile nas jest :D że nie ty jeden lecz kilku dziesięciu nas FANÓW ALIZEE istnieje w Polsce kilkaset w Europie i na Świecie :):)
hmm nawet niewyszło to takie krótkie jak myślałem ;) :D Blej pamiętaj jesteśmy z toba. a pozatym Alizee i jej muzyka jest dla spokojnych inteligentnych ludzi którzy mają świadomość że istnieją ludzie którzy nieumieją tolerować innej muzyki niż ta której słuchają gdyż ja oprócz Alizee słucham jakeś klubówki, wszystkiego po trochu czyli toleruję inny rodzaj muzyki ale nierozumię ludzi którzy nieumieją właśnie tak jak ja i inni na tym forum tego robić no ale cóż niekażdy człowiek jest jak my :( ale my wytrwamy ! sami na pustkowiu ale bedziemy nikt nas niepokona oprócz śmierci która jest bezlitosna dla każdego fana bez różnicy jakiej muzyki :D
dobra kończę :) bo całą stronę zapiszę ::D ;)a miało być mało a tu się namnożyło ;) :D:D:D
Maju
12th September 2004, 10:40
Blej wejs ich zatuk w tej szkole :twisted: :twisted: :hate:
_THX_
12th September 2004, 11:44
no comment......ale jak ja bym sie z czyms takim spotkal , to tak jak mowi Maju , musieliby ich w kostnnicy zidentyfikowac :bounce:
Darkthrone
12th September 2004, 13:00
Mam taKkie pytanie, po co przejmowac sie idiotami? Wazne, ze lubisz Alizee, a tych, co jej nie lubia (w dodatku wyrazajacych sie w tak prymitywny sposob) i tak nigdy nie przekonasz.
nic dodać, nic ująć.
ja już dawno przestałem się przejmowaćjakimi kolwiek negatywnymi określeniami w kierunku Alizée. Po prostu ich olewam :?
ajaccien
12th September 2004, 14:38
cóż, nie ma co komentować zachowania impertynenckich ignorantów, pozbawionych dobrego smaku, zadufanych w sobie i nie szanujących innych ludzi jak ich poglądów głupców... podpisuję się pod wszystkimi powyższymi postami nawołującymi do ignorowania tego typu zachowań ze strony ludzi, którzy nie zasługują na naszą uwagę...
najważniejszy, że mY trzymamy się razem
BRACIA I SIOSTRY
:P
n@pster
12th September 2004, 14:41
Jedyne co mozna powiedziec
:!: ALIZéE POWER :!: :)
CaRo_
12th September 2004, 20:22
Blej olej frajerow! a jesli chodzi o wypowiedzi niektorych ludzi na temat Alizee to poprostu brak wychowania, nie mam zamiaru rozmawiac z takimi ludzmy ktorzy zobacza (np. na pulpicie ) zdjecie Alizee i ja wyzywaja od sami wiecie jakich... ale tacy ludzie sa i beda wiec trzeba ich olac :wink:
desaint
8th November 2004, 21:32
Hehe w sumie ja najpierw zobaczylem Alizee u mojego kumpla na kompie (bo zbiera zdjecia wszystkiego co ladne) i tak sie zlozylo ze mial jeszcze pare jej kawalkow i tak sie zaczelo ... bylo to w wakacje .. zaczelism jej sloochac .. inni koledzy na poczatku podchodzili do niej sceptycznie (mowili ze nie umie spiewac i takie tam) ale przeciez nie o to chodzi ... i co ... spodobalo im sie i swego czasu grali w CS's a na koniec wygranej rundy jednoglosnie Veni Vidi Viciii ... i od tamtej pory nikt sie nie smieje ...
kubex
27th May 2005, 14:40
To idioci są! Ilu ich jest? Dwóch? A nas ilu? No właśnie! 8)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.