PDA

View Full Version : Lizee w Glam As You (?)

n@pster
30th August 2004, 17:04
Witam all,
siedzac sobie na angielskim forum znalazlem takie cos:

What i got out of this was that the Glam As You channel or GAY channel is having a special program October 9th for Alizée at the release of her new live album.. website here www.glamasyou.com

na moje tlumaczenie bedzie to proram w ktorym(?) Lizee ma opoiwadac o swoim nowym albumie Live(?). Ma on byc 9tego pazdziernika...

wiecej mozna znalezc na http://www.glamasyou.com

PS. wyjasnijcie cos wiecej, bo ja konfernecje na ang. prowadzielm, zamiast sie uczyc :)

Maju
30th August 2004, 17:27
GAY channel co to jest za program :roll: Bo tak sie sie chyba nazywa ten program na ktorym ma to leciec dobrze zoabzcylem ? mam jakis program taki ale muzyka na nim leci sie nazywa chyba "Gay.TV" ale tego drugiego to ja chyba nie mam :cry: Ciekawe czy to prawda :wink: To ma leciec 9 pazdziernika czy 9 wrzesnia :cheesy: ?Moze Croolik wie cos na ten temat :wink: ?

kranked
30th August 2004, 17:35
Super to może jakieś nowe video do kolekcji będzie :D

Maju
30th August 2004, 17:41
No a co :P ja juz sie nie moge doczekac kiedy to poleci ! Nowy rok szkolny bedzie wyjatkowy w tym roku :wink: w pazdzierniku czekaja na nas same niespodzianki i przyjemnosci :wink: Juz sie nie moge doczekac...... 8)

croolik
30th August 2004, 20:21
Nie, o niczym nigdzie nie będzie opowiadać. Puszczą być może parę jej piosenek, ale jej samej nie będzie.

n@pster
30th August 2004, 20:46
czyli nie warto nagrywac:( ale sowja droga mogli by ja zaproscic..

Maju
30th August 2004, 20:46
ale jej samej nie będzie.

:cry: :cry: :cry: dlaczego ...... :cry: :cry: smutno mi teraz :(:( ale jakas reklama specjalna bedzie moze :P

.: PRZEMEK :.
31st August 2004, 20:06
Ale napewno puszczą teledysk "Amelie ma`dit" :P Ale oczywiście ja sobie nie obejrze bo nie mam kablówki :cry:

Maju
31st August 2004, 20:25
Ale to leci na GAY.TV tak ? bo ja mam ten program muzyczny ..... Ale nagrajcie to :( Prosze WAs N@apster :wink: ze nie bedzie Alizee to nic nie szkodzi ale to bedzie o niej :)

n@pster
31st August 2004, 22:31
nie nagrem, bo nie mam tego kanalu, ale sciagnac potemo mozna :)

.: PRZEMEK :.
1st September 2004, 08:23
Ale jakto leci pierwszy raz w TV to może być problem ze ściągnięciem bo nie wiadamo czy ktoś to wogóle zgra na kompa i da to neta :?:

Przemyslav
1st September 2004, 08:45
jakość dziwnei sie czułem wchodzą na stronkę GAY.TV :D:D Maju szkoda ze nie mam tunerka ;((( Cobra a ty łapiesz ten kanał czy cuś ??

n@pster
1st September 2004, 09:22
no wlasnie cobra ??ale napewno bedzie w necie...dzien po emisji powinno byc w necie...moze nawet szybciej...

Maju
1st September 2004, 11:35
jakość dziwnei sie czułem wchodzą na stronkę GAY.TV

ja tez :roll: jakies zdjecia pedalskie za przeproszeniem tam sa :cheesy: :cheesy: :cheesy: bo to chyba jest dla nich ten kanal a ja tam nie wiem ale nazwa jakas dziwna :lol:

n@pster
1st September 2004, 12:29
eckhm...jakos nie jestem pewnien ze puszcza tweledysk Amelie m'a dit...skoro go jeszcze (chyba) nie ma...

poprawcie mnie jak zle mowie...

Przemyslav
1st September 2004, 13:03
z tego co wiem miałbyć a ni ma :(((

Maju
1st September 2004, 14:38
Ciekawe co to bedzie ale ja nadal nie wiem na czym to leci :cheesy: :cheesy: na Gay.TV rozumiem tak ?