PDA

View Full Version : Polsat - Wojewodzki

Maju
30th August 2004, 10:42
A wiec ogladalem w czoraj Wojewodzkiego na polsacie i gosciem byla "Virgin" no i rozmawiali o jej karierze pisoenkarki :!: i sie jej spytal kim sie czuje czy cos w tym stylu czy nie czuje sie czasem PUSTAWĄ LOLITĄ?no myslalem ze telewizor rozwale ! ja mu dam Pustawa Lolita posunal sie za daleko ! Obrazil Alizee :evil: ! Brat starszy sie az na mnie spojzal co on powiedzial :evil: :evil:

Darkthrone
30th August 2004, 11:14
a jeseś pewien że oni rozmawiali o Alizee :?: :?:

Maju
30th August 2004, 11:17
A Lolita to kto to jest ? jest gdzies jeszcze Lolita ? tlyko jedna piosenka jest gdzie spiewa sie o Lolicie ! i na dodatek Alizee miala takie przezwisko Lolita ! w gazetacg bynajmniej ja tak opisywali .....

Qwer_87
30th August 2004, 11:35
eeeeeeeee tam przesadzasz tak jakby strona o podobnej nazwie też była specjalnie zrobiona żeby obrazić Lili

Darkthrone
30th August 2004, 11:37
ale to nie znaczy, że on mówił o Alizee, a określenia pustawa lolita nie można od razu uznawać za jej obrazę

Ronnie
30th August 2004, 12:00
Ty chyba niewisz co znaczy lolita... lolita moze byc kazda kobieta...

a jeseś pewien że oni rozmawiali o Alizee

troche ogladalem, napewno nierozmawiali o Alizee...

miror
30th August 2004, 12:23
wlasnie maju ale lollllll dla ciebie :) jest film nawet lolita :D jeden z moich ulubionych :)

croolik
30th August 2004, 13:16
Maju ma chyba jakąś obsesję. :wink:
'Pusta lolita' jest raczej określeniem stylu, wyglądu, zachowania. Jest ładna, ale zapatrzona w siebie, nie grzesząca inteligencją, itp., itd.
Lolita nie jest synonimem Alizee i na odwrót. :wink:

Adi32
30th August 2004, 14:13
Maju, PUSTAWĄ LOLITĄ

Ja też to oglądałem i zapewniam że to nie było o Alizee tylko o "DODZIE"
I jakimś gościu co śpiewał że żerzną go dzedaj.

Maju
30th August 2004, 14:26
wiem ze o Dodzie ! nawet napisalem ze to on sie jej spytal czy czuje sie pustawa Lolita :lol: no ale jak mowicie ze nie mial na mysli jej to ok. ! tylko napisalem ze takiego czegos uzyl ! Bo Alizee tak nazywali "Lolita" w gazetach tez pisali Lolita ! Przepraszam jezeli zrobilem zamieszanie :wink:

Adi32
30th August 2004, 14:27
Jakie tam zamieszanie, ja jak to usłyszałem to tez tak kminiłem żeby to zapodać :)
P.s. To była powturka :)

n@pster
30th August 2004, 14:39
maju, jak sam wiesz Lizee zaprzecza wizerunkowi Lolity. A pozatym to btlo uzyte jako przenosnia...tak jak ktos powiedzail chodzilo o osobe zapatrzana w sobie itp.

Maju
30th August 2004, 15:02
No ja wiem :cheesy: nie robcie problemu :roll: ja tylko napisalem ze on takiego czegos uzyl :lol:

jak sam wiesz Lizee zaprzecza wizerunkowi Lolity

wiem o tym doskonale :P tylko gazety pisaly o niej jako Lolita :wink:

Garath
31st August 2004, 01:16
A tak swoją drogą Wojewódzki mógłby zaprosić ją do swojego programu :) Ciekawe co Kuba myśli o Alizee....

takelbery
31st August 2004, 01:56
Nie wiem , nie widziałem, nie słyszałem. Ale znając Wojewódzkiego i jego teksty mógł w ten sposób nawiązać do Alizee. Ale nie powiem wam na 100 % bo nie było mnie przy tym :D

Blej
31st August 2004, 08:59
Ha on by ją tylko obraził jak wszystkich. I buy Lili już do Polen nie przyjechala ;(.
PS: Słucham amelie m'a dit i coraz bardziej mi sie podoba!

Maju
31st August 2004, 09:17
Tez tak mysle ! to jest prawdziwa swin** on tak wszytskich obraza tam ! a na dodatek Zboczeniec :cry: widzieliscie co on robil z tym mikrofonem u dody :shock: ?

Adi32
31st August 2004, 09:57
Blej, Ha on by ją tylko obraził jak wszystkich

Hehe, ja myśle że on jest częściej obrażany niż sam obraża :cheesy:
Obejżyjcie kiedyś tego idiote to zobaczycie :cheesy:

Ronnie
31st August 2004, 15:57
I buy Lili już do Polen nie przyjechala ;(.

he? kupiles Lili? :wink: :lol: :lol:

.: PRZEMEK :.
31st August 2004, 20:14
Określenie Lolity nie raz spotkałem w gazecie i napewno nie była to Alizee :P A co to Wojewódzkiego to jest nienormalny, jak go widziałem w Idolu to noramalnie płakać mi się chciało, on chyba zamiast ,mózgu ma pustke, bo już tak głupio mówi ... :evil: A jakby Alizee przyszła do programu Kubusia to macie racje byłby to drugi i ostatni raz Alizee w POslce, conajmniej na 10 lat

Przemyslav
1st September 2004, 08:51
Wojewodzki glupi nie glupi, ale kase trzepie :)))) Jakby Alizee przyjechala to bysmy siedzieli na wydowni to by Wojewoda nie odwazyl Lili obrazac :twisted: :twisted:

Darkthrone
1st September 2004, 11:14
Jakby Alizee przyjechala to bysmy siedzieli na wydowni to by Wojewoda nie odwazyl Lili obrazac

wtedy by się to dla niego źle skończyło :D

Adi32
1st September 2004, 11:37
Darkthrone, wtedy by się to dla niego źle skończyło

Miał by do czynienia z fanami Alizee, a to napewno nie było by dla niego miłe.
Po chwili wynieśli by nas te grubasy

Darkthrone
1st September 2004, 11:39
Po chwili wynieśli by nas te grubasy

albo my ich :D. jedno jest pewne, Alizee by miała ubaw po pachy hehe :D

n@pster
1st September 2004, 12:27
heheh no tak...paly w reke i na widownie :D a jak nie to z buta :) ciekawe kto kogo by wynosil...:) ale ubaw by byl :)

Adi32
1st September 2004, 12:34
A widzieliście Wojewudzkiego na Eurowizij Idola ?
Niezła jazda była :P Angielski juror powiedział: "Polski juror to idiota!"

Przemyslav
1st September 2004, 12:57
Grubasom by sie rzuciło na mieso armatnie tych nie zrzeszonych na forum i FC i jakies schaby albo sztangi :D:D:D

Fraq
9th September 2004, 22:15
Lolita to byl przed laty taki film (kultowy) i przepraszam jesli to kogos urazi, ale wtedy o Alizee nikomu sie nie snilo. A co do samego okreslenia, to nie chce mi sie szukac jego genezy, ale zapewniam, ze bylo uzywane w showbiznesie przed przyjsciem Alizee na swiat.

Hubi
9th September 2004, 22:51
Chłopaki sorry, że coś powiem ale ja mam takie pytanie, a mianowicie: po co wy jeszcze ciągniecie ten temat? Nie ma ciekawszych topików do dyskusji? Tu już powiedziano to co trzeba było powiedzieć. No dajcie spokój. Fraq ma absolutną racje to określenie było już używane na długo zanim Alizee przeszła na świat, wiele piosenkarek, i kobiet showbiznesu nosiło to miano. I chyba tyle wystarczy no nie, każdy chyba to rozumie. A tak w ogóle to tak w woli przypomnienie to temat zszedł z toru głownego, czy to jest forum Wojewódzkiego? No chyba nie, no ale może ja adresy pomyliłem? No wkażdym bądź razie ja nie widzę dalszego sensu mieszania tu, to co miało zostać wyjaśnione zostało, i chyba wysterczy, jak dla mnie to jest takie sztuczne ciągnięcie tematu( z przykrością muszę stwierdzić, że nie tylko tego :| ). A czy to jest potrzebne i wskazane to już do całości należy ocena tego, więc jak uważacie panowie( i panie jeśłi jakiś są ).

Garath
10th September 2004, 01:47
Naprawde wątpie w to żeby to było o Alizee.... a jeśli tak to chiałbym usłyszeć kiedys jakie ma zarzuty do niej...

chociaż teraz ja sam mam do niej zarzuty , że dała sie tak zmienić.. chyba ze to ona sama chiała zmiany... a szkoda , bo była taka słodziutka... tylko spojrzcie na moj obrazek niżej :( :?

Przemyslav
10th September 2004, 13:07
Ja najbardziej lubię Alizee z pierwszego okresu :)) czyli image jej z płyty Gourmandises :):)

Maju
10th September 2004, 14:32
czyli image jej z płyty Gourmandises

A ja z MCE ! jakos Gourmandises wyglad nie przypadl mi do gustu

Blej
10th September 2004, 16:08
Alizee i tu i tu jest piękna ! Już chyba nie macie o czym rozmawiać to rozmawiacie o wyglądzie..

Maju
10th September 2004, 21:47
Alizee i tu i tu jest piękna ! Już chyba nie macie o czym rozmawiać to rozmawiacie o wyglądzie..

O matko ........... :roll: co tu nawet wlasnego zdania nie mozna wyrazic ?? mialem na mysli ze mi Alizee w krotkich wlosach to nie za bardzo sie widziala dlatego zostalem jej fanem gdy ukazala sie druga plyta ! a pierwsza jest rowniez bardzo dobra tyle ze ja jej w tedy jeszcze nie znalem :roll: :roll: :roll: Czy cos jeszcze mam wyjasnic ??

Blej
11th September 2004, 09:03
Nie rzucam się ;) Tylko już tyle ray rozmawialismy o jej fryzuże ja chyba sma napisałem z 4 razy w różnych topicach która mnie sie podoba. Ale to już sie robi nudne. Pogadajmy o czym innym ;)

miror
11th September 2004, 12:20
ten topic powinien dosatc klodke i tyle :) bo watpie zeby wystapila u wojewudzkiego ajak jakis cud sie stanie to sie go wtedy odblokuje :)

Blej
11th September 2004, 13:17
popieram...masz racje...miror na moda ! :lol: