View Full Version : Fake czy nie fake...o to jest pytanie...
n@pster
28th August 2004, 17:19
Dzisiaj siedzac sobie przed komputerkiem i piszac programik suchalem sobie muzy (akurat to byly remixy Moi...Lolita) i w pewnym momecie uslyszalem http://www.alizee.tcz.pl/priv/Moi_Lolita_(mi-laine_mi-coton).mp3 i spadlem z kanapy...co, kto, gdzie to nagrano ?? fake czy nie fake ?? Moim skromnym zdaniem nie mam zdania w tym temacie...mzoe mnie ktos oswiecic?
croolik
28th August 2004, 17:38
Co to za pytanie? :|
P.S. Jak definujesz fake?
n@pster
28th August 2004, 17:40
no chodzi mi o to czy ktos "sobie jaja robi", i "udaje" Alizee czy jest to nagranie ze studia tylko odpowiednio przerobione
croolik
28th August 2004, 17:46
Ze studia raczej nie :wink:
Chyba, że przepuszczone przez stado filtrów :)
Adi32
28th August 2004, 19:19
Hehe, mi sie wydaje że niejest ze studia, ale smieszne :):):)
Hubi
28th August 2004, 21:51
No szczerze to po przezsłuchaniu tego, to nie wiem gdzie się schować. Żeby mnie nie znalazło znowu, bo aż strach tego słuchać tak szczerze mówiąc. Gdzieś Ty to znalaż tak w ogóle Napster, oto jest pytanie :wink:
n@pster
28th August 2004, 22:17
na Dc Hubie moje ty kochanie*
*JOKE :D dalem tak zeby sie rymowalo <LOL>
Przemyslav
28th August 2004, 22:41
Dobra dobra nie poznaje kolegi :D:D:D
Cobra1
28th August 2004, 22:57
e tam jakaś lipa to jest mi się osobiście niepodoba to takie zdziecinnienie Alizee :[ poprzez filtry lub też ktoś sam to nagrał mała różnica mi się niepodoba i już
n@pster
28th August 2004, 23:34
Dobra dobra nie poznaje kolegi :D:D:D
no pisze ze Joke (zart) :D poprostu napisalem zeby sie rymowalo :D:D
mi tez sie nie podoba to "cos", za duzo filtrow...gdyby bylo bez to by tego nie bylo (i bylo by lepiej) :)
PS. kurcze jaka ja teraz mam tu opinie :D
Maju
29th August 2004, 00:19
To naprawde ona spiewa :shock: :shock: Nie ma co sie smiac :roll: pierwsze nagranie co chcecie ? ciekawe jak byscie wy spiewali ..... :roll: ale to jest napewno ona ? nawet gdyby to nic by sie nie stalo... no pierwszy raz Alizee stanela przed nagraniem wielkiego przeboju :shock: :shock:
Adi32
29th August 2004, 01:07
Nee, mi sie wydaje ze to nie Ona, przecie to łychać, i jeszcze fałszuje
n@pster, PS. kurcze jaka ja teraz mam tu opinie
Moim zdaniem taką samą jak miałeś :cheesy:
takelbery
29th August 2004, 03:47
Nie no to może być wszystko ale nie Alizee. Przynajmniej ja tak twierdze. To jest jakaś domowa produkcja. Przecież jak ona tam śpiewa ?? Pomyślcie czy ona z takim śpiewem dostała by się o Graines De Stars ?? To jakieś beztaleńcie śpiewa. A po tylu filtrach może troche przypominac Alizee.
Sprawa jest krótka, ale z tłumikiem !!! To jest FAKE !!!
Przemyslav
29th August 2004, 09:23
Popieram FAKE , szczegolnie jak pozniej rymt gubi itd... :)
Maju
29th August 2004, 10:55
no nie wiem ...... :roll: Mi to tez nie wyglada na Alizee :)
Adi32
29th August 2004, 11:20
Czyli FAKE, Popieram to jest "Fake!!!"
Blej
29th August 2004, 11:47
Bardzo brzydki fake ;D To nie jest Lili ja też moge z soebie pod wersje instrumental nagrać sie no i co.?
Maju
29th August 2004, 11:54
No 8) ja juz sie nagrywalem :lol: :lol: :lol:
Darkthrone
29th August 2004, 12:50
Ja dla mnie to zbyt amatorska robota, żeby to mogła być Alizee. To śpiewa jakiś dzieciak, albo ktoś co jest z deka wstawiony
Maju
29th August 2004, 14:08
Ja dla mnie to zbyt amatorska robota, żeby to mogła być Alizee. To śpiewa jakiś dzieciak, albo ktoś co jest z deka wstawiony
tez tak uwazam 8)
n@pster
29th August 2004, 18:44
no CHYBA ze przez x^999 filtrow przeszla to wyszlo jak wyszlo...ale watrpie, wiec mysle ze to fake...Bléj...yyy, o co chodzi Ci z ta wersja instrumantal ? Przeciez tam nie ma podkladu...
Adi32
29th August 2004, 21:14
Maju, No ja juz sie nagrywalem
Hahaha, a masz to na kompie ?
Maju
29th August 2004, 21:21
Hahaha, a masz to na kompie ?
w zyciu tego na oczy nie ujzysz a ni nie uslyszysz :twisted: :twisted: chociaz moze kiedys :roll: zastanowie sie :lol: :lol:
Adi32
29th August 2004, 21:27
Maju, w zyciu tego na oczy nie ujzysz a ni nie uslyszysz chociaz moze kiedys zastanowie sie
Hehe, No weś, pośmiejemy sie :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ale by zbita była pewnie :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Maju
29th August 2004, 21:35
Hehe, No weś, pośmiejemy sie
Ale by zbita była pewnie
Zdziwil bys sie jak bys uslyszal jak pieknie spiewam :laughbounce: :laughbounce: :laughbounce: nie no zartuje ja tlyko tak dla jaj zobaczylem jak to wyjdzie :P
Adi32
29th August 2004, 21:47
No spoko, weś wyślij albo linka daj :):):)
n@pster
29th August 2004, 23:30
Wiec tak,
Pozwole sobie zauwazycz ze FORUM TO NIE CHAT :!:...notorczycnie spolka Adi & Maju uzadzaja sobie z forum chat! takie sprawy mozna zalatwiac na GG lub PM ...Jesli mozecie to iszcie posty na temat, a jelsi nie wiecie co napisac to nie piszcie NIC, NULL. Odnosze pewne wrazenie ze niektozy patrza tutaj na ilosc postow... ale to tylko wrazenie. IHMO najlepiej by bylo gdyby jeden z adminow wylaczyl licznik postow, wtedy nikt by nie zerkal na licznik...a na jakiej podstawie uwazam ze niektozy zabardzo przywiazuja uwage do ilosci postow :?: ot zauwazylem "syndrom tysiecznego posta"... niektozy traktuja to jako jakas mete...szybko szybko do tysiaka...nie, nie, NIE! nie o to chodzi... Powtazam jeszcze raz...nie wiesz co napisac, nie pisz nic...
Przepraszam ze to tu pisze, ale nie chcialem zakladac osobnego topica (post mniej wazy w bazie),
Mam nadzieje ze nikogo wmiare nie urazilem..., i prosze tez Moderatorow o niewsciekanie sie...
Cobra1
29th August 2004, 23:39
zauwazylem "syndrom tysiecznego posta"... niektozy traktuja to jako jakas mete...szybko szybko do tysiaka...nie, nie, NIE! nie o to chodzi... Powtazam jeszcze raz...nie wiesz co napisac, nie pisz nic...
hieh to teraz siezaczeło odemnie tak ? :|
Pozwole sobie zauwazycz ze FORUM TO NIE CHAT ...notorczycnie spolka Adi & Maju uzadzaja sobie z forum chat!
z przykrością ale popieram ja już tu jestem od hohoho i dopiero (ps no patrzę na licznik ale tak sobie) tysiaczek a niektórzy niedawno przyszli i ju ż300, 500 lub też 1000 postów (PS . prawda napster :) ) ale co mi tam oni to nie ja
Wiec tak,
Pozwole sobie zauwazycz ze FORUM TO NIE CHAT ...notorczycnie spolka Adi & Maju uzadzaja sobie z forum chat! takie sprawy mozna zalatwiac na GG lub PM ...Jesli mozecie to iszcie posty na temat, a jelsi nie wiecie co napisac to nie piszcie NIC, NULL. Odnosze pewne wrazenie ze niektozy patrza tutaj na ilosc postow... ale to tylko wrazenie. IHMO najlepiej by bylo gdyby jeden z adminow wylaczyl licznik postow, wtedy nikt by nie zerkal na licznik...a na jakiej podstawie uwazam ze niektozy zabardzo przywiazuja uwage do ilosci postow ot zauwazylem "syndrom tysiecznego posta"... niektozy traktuja to jako jakas mete...szybko szybko do tysiaka...nie, nie, NIE! nie o to chodzi... Powtazam jeszcze raz...nie wiesz co napisac, nie pisz nic...
Przepraszam ze to tu pisze, ale nie chcialem zakladac osobnego topica (post mniej wazy w bazie),
Mam nadzieje ze nikogo wmiare nie urazilem..., i prosze tez Moderatorow o niewsciekanie sie...
zgadzam się w całym pokroju !
Adi32
30th August 2004, 00:17
Aaaa, no nic, było powiedzieć, poco zaraz pouczenia jakieś :)
n@pster, uwazam ze niektozy zabardzo przywiazuja uwage do ilosci postow
Ale powiec - Z kąd ten wniosek wyciągnełeś ?
Sugerujesz że pisze posty poto żeby mieć więcej ust nad avartarem ?
n@pster
30th August 2004, 01:06
zapomialem dodac...zazalenia na gg lub pm....
Adi:
Napisalem dalej na jakiej podstawie ten wniosek wycaignalem...koniec OFFTOPICA
Cobra1
30th August 2004, 02:03
ta mp3 jest koszmarna nieobchodzi mnie czy to jest fake czy też nie ale nawet jeśli to by była lili to zarąbiście głos przez filtry zdziecinniały ah co tu dużo pisać niepodoba mi sie ! :|
Maju
30th August 2004, 10:05
No ale jak by nie patrzec "N@pster" to to jest forum :wink: a na forum sie rozmawia ! jak kazdy bedzie mial inne podejscie do tego ze jedni pisza posty dla satysfakcji z buziek a jedni dla wiadomosci to nigdy nie dojdziemy do ladu ! No a co mamy robic na forum ? no co ......? patrzec w jeden punkt :roll: ? Przeciez po to jest zeby rozmawiac na nim ! nie chce sie klocic z nikim :wink: no ale my z Adi akurat mowilismy na temat ! o moim spiewaniu :cheesy: a temat jest przeciez o spiewaniu no to stalo sie cos ? malutkie zboczenie z tematu nie moze zaraz oznaczyc ze nie rozmawiamy o temacie :roll: no ludzie .....w pewny sposob sie jakos nasza rozmowa wiazala z tematem :wink: ja tu nie widze zadnego problemu :cheesy: Pozdrawiam :shock:
Adi32
30th August 2004, 14:17
Maju, No ale jak by nie patrzec "N@pster" to to jest forum a na forum sie rozmawia ! jak kazdy bedzie mial inne podejscie do tego ze jedni pisza posty dla satysfakcji z buziek a jedni dla wiadomosci to nigdy nie dojdziemy do ladu ! No a co mamy robic na forum ? no co ......? patrzec w jeden punkt ? Przeciez po to jest zeby rozmawiac na nim ! nie chce sie klocic z nikim no ale my z Adi akurat mowilismy na temat ! o moim spiewaniu a temat jest przeciez o spiewaniu no to stalo sie cos ? malutkie zboczenie z tematu nie moze zaraz oznaczyc ze nie rozmawiamy o temacie no ludzie .....w pewny sposob sie jakos nasza rozmowa wiazala z tematem ja tu nie widze zadnego problemu Pozdrawiam
Maju ma całkowitą racje, tymbardziej że każdy wyraził już opinie na temat tamtej podruby.
Maju
30th August 2004, 14:27
Ciagle ten temat nie moze sie ciagnac w nieskonczonosc !
Przemyslav
30th August 2004, 14:39
Ja koncze to tak a pro po fake'a: pic na wodę audiomontaż :D:D:D
n@pster
30th August 2004, 14:52
ostatni offtopic...Maju & Adi, mimo tego ze was lubie musze cos wytlumacyzc wam...
Forum jest tak zrobione ze jest podzielone na tematy...i na te tematy nalezy sie wypowiadac:!: jesli chcecie gadac sobie o niczym i wszytkim to zrobicie topic o nazwie "O wszytkim" i bedzie ok. Nie mowie tylko o tym topicu, ale wasz duet takze daje o sobie znac w kilklu innych tematach, naprawde to przeszkadza gdy pisze posta a odpowiedzi do niego szukam na stronie dalej...
No ale jak by nie patrzec "N@pster" to to jest forum
juz podalem co to znaczy forum, a to o czym ty mowisz to jest chat nie forum, po to sa organizowane konferencje zebysmy mogli sovie pogaac o wszytkim :wink:
No a co mamy robic na forum ? no co ......? patrzec w jeden punkt
wypowiadac sie na temat, udzielac odpowiedzi wmiare dlugich a nie jakis na 2-3 slowa... zapewne pamietacie problemy z forum (myslq) to z powietrza sie nie bierze:!: kazdy post wazy w bazie troche, a MB w bazie danych za free nie sa... Riccardo placi za serwer na ktoym stoi forum, alekiedys baza tak utyje ze juz nie bedziem ogl jej utrzymywac i co ? koniec forum...
Pozdrawiam... :roll:
miror
30th August 2004, 20:12
napsterm ma racje ale tesh pzrykladem nie grzeszy.. szybko mu cos te posciki lecom :) no ale nie wazne po prostu starajcie sie czasem opanowac i wyrazic swojom mysl do innej osoby na pm chyba poto to wymyslono :)
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.