View Full Version : Czy Alizee chce byc samodzielna ?
)-(arpagon
20th August 2004, 04:30
http://www.oxygen.akcja.pl/ali/01.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/02.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/03.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/04.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/05.jpg
http://www.oxygen.akcja.pl/ali/06.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/07.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/08.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/09.jpg http://www.oxygen.akcja.pl/ali/10.jpg
Alizee to szczęśliwa osoba (lub spod szczęśliwej gwiazdy). Konkurs
rysunkowy... i wycieczka na Malediwy. Już jako 11-latka była bardzo
fotogeniczna. Miała wówczas dłuuuuugie włosy. Z biegiem czasu
jej wygląd zaczał się zmieniać. Drugie i trzecie zdjecie przedstawia
Alizee w wieku 15 lat. Kolejne zdjęcia ukazują postać Alizee w
roli piosenkarki. Spójrzcie ile razy zmieniała fryzurę.
Do pewnego czasu zupełnie mi to nie przeszkadzało, ale ostatnie
występy (np. w duecie z Jennifer czy Natashą St Pier) dają sporo
do myślenia. Kiedyś było inaczej. Moi... Lolita w radiu i odrazu lepszy
humor. A teraz ? Z delikatnego L'Alize i słodkiego
Gourmandises pozostały tylko piękne oczy.
Czy Alizee chce być samodzielna ? Nie potrzebuje już wsparcia
Mylene i Laurenta ? Jak wplynął na jej życie Jeremy ? Dlaczego
tak dziwnie się ubiera ? I co najlepszego zrobiła z włosami ???
A poniżej Alizee w dość mocnym makijażu ^_^
http://www.oxygen.akcja.pl/ali/640.jpg
20th August 2004, 08:24
na tym ostatnim zdj?ciu to wygl?da jak stara baba(bez urazy)
CaRo_
20th August 2004, 10:18
moim zdaniem od drugiego zdjecia do przedostatniego wygladala najlepiej :wink:
Moze teraz komus sie podoba jeszcze bardziej ale moim zdaniem teraz wyglada gorzej, pamietajcie jednak ze nie liczy sie sam wyglad :wink:
Darkthrone
20th August 2004, 11:01
Nie sądze żeby chciała się całkowicie uzależnić od MF i LB choć cześciowo napewno.
Co do Jeremy'ego. Jestem pewny że zmiana fryzury na gorszą (moim zdaniem) i stylu ubierania się to tylko i wyłącznie jego zasługa...
Problem
20th August 2004, 11:02
Mi sie najbardziej podoba na tezeciem i czwartym od konca.
He to ja "Adi32" tylko niemoge sie zalogować, i niemoge sie zkontaktować z Croolikiem.
Jak do tąd wspułpraca Alizee z Mylene i Laurentem dawała wspaniałe efekty,
ale czy Alizee chce to kontynuować ? Z tym nie do mnie.
Pytaj C(r)OOL'ik-a.
Ja tam jestem za wspułpracą :)
Maju
20th August 2004, 11:17
Mi sie podoba ostatnie zdjecie :) To jest chyba wina jakosci zdjecia ze tak wyszla :roll: Ale w filmie gdzie spiewa w duecie bardzo ladnie jej w tych wlosach :) chociaz wolalem tamte no ale w tych tez jej nie jest zle :)
.: PRZEMEK :.
20th August 2004, 12:02
A w tamtej fryzurze wyglądało bardzo młodo a teraz wygląda na 24 choć ma 20 lat :? Nie wiem czy na to ma wpływ Jeremy, ale chyba tak :evil: A co to współpracy z MF i LB to sądze, że Alizée będzie współpracować z nimi ponieważ Alizee sama przyznała, że nie umie komponować piosenek.
n@pster
20th August 2004, 12:03
co wy tam gadace..ostatnia fotka jest wlassnie najlepsza..a co do tematu...
No napwno chce byc samodzielna, ale nie w tak wielkim stopniu zeby pisac samemu textty itp. Co do ubioru, byc moze Jeremy na Nia jakos oddzialuje ze zmienila fryzutrke (wiem ze poprzedia (z jvpa) byla lepsza ale ta tez jest nie zla)...
loocas
20th August 2004, 12:45
mi tam sie wszystkie zdjecia podobaja (to ostatnie nie jest takie zle, mam inne zdjecia w tej fryzurze i fajno w niej wyglada :mrgreen: ) choc musze przyznac ze poprzednia stylizacja byla lepsza :D
co do wspolpracy z MF i LB: chce byc samodzielna ale ktos musi pisac teksty i tworzyc muzyke
a Jeremy :evil: :evil: to pewnie wszystko jego wina
Darkthrone
20th August 2004, 12:46
loocas czemu zawsze walisz dwa takie same posty pod rząd??
loocas
20th August 2004, 12:49
sorry juz drugi raz ale niewiem czemu :oops:
jak ktos wie co robie zle niech da znac
Cobra1
20th August 2004, 12:52
kliknij 1 raz na submit a nie kilka razyt niebuj się strona sie niezawiesiła !
Przemyslav
20th August 2004, 12:56
Mnie najbardziej podoba się http://www.oxygen.akcja.pl/ali/08.jpg, ale reszta równeisz mi pasi :)) Nie samym wygladem człowiek zyje :) Grunt ze jej glosik sie nie zmienil :) A co do samodzielnosci to jak kazde "dziecko" chcce wyjsc spod klosza i to sie chwali ze ma ambicje i chce isc na swoje :D
Maju
20th August 2004, 13:17
To jest tez bardzo ladne :) Podoba mi sie ta fryzurka i ten makijaz :roll: bez makijazu tez slodziutko wyglada :P wogole fajnie ja ubrali w tym wystepie :)
n@pster
20th August 2004, 13:53
niewiem czy to wina oswietylenia, ae wlosy mi na filetowe wygladaja...ale wlasnie podoba mi sie tak
Ronnie
20th August 2004, 14:06
A co sadzicie o tym http://www.oxygen.akcja.pl/ali/06.jpg jezeli mailbym wybierac to biore ta fotke co swistaq zapodal. (chociaz wybor bardzo ciezkiii)
A co do wspolpracy, Ona nieporadzi sobie sama... na pisaniu textow raczej sie niezna bo nigdy tego nierobila, niewspomne o komponowaniu muzyki... wiec uwazam ze niech zostanie tak jak jest...
Co do ubran, to na scenie nie ma zbyt duzego wyboru, bo sa ludzie ktorzy jej to dobieraja...
PS: Alizetko, czy na Twoim avatarku niewidnieje czasem Kate Ryan? :wink:
Alizetka2
20th August 2004, 14:49
ma ostatniom zdj?ciu wygl?da na 40 lat i nie zmienie zdania! naj naj jest na 2 3 4 od ko?ca!
no zgad??s na moim obrazku jest Kate Ryan bravo!
Hubi
20th August 2004, 16:06
Mi osobiście najbardziej podoba sie image z Gourmandises, no cóż tamte włosy i Moi...Lolita pewnie tak podziałały, że wedle mnie tamten image był lepszy, co nie oznacza że ten jest zły :cheesy: .
Co do samodzielności to w tej chwili jest to takie gdybanie, wszystko powinno się wyjaśnić po wydaniu trzeciej płyty, jak dla mnie współpraca z MF i LB może się utrzymać, ale nawet jeśli jej nie będzie to się nie zmartwie. Ważne żeby trzeci album był bardziej dopracowany, wiec nie ma się co śpieszyć, ważne alby dalej śpiewała i upiększała świat swoim głosikiem :D .
Co do nowego image to może i Jeremy miał z tym coś wspólnego, może nie chcecie wiedzieć jak było zapytajcie Alizée dlaczego zmieniła styl.
)-(arpagon
20th August 2004, 16:14
niewiem czy to wina oswietylenia, ae wlosy mi na filetowe wygladaja...ale wlasnie podoba mi sie tak
Przefarbowane z odcieniem fioletu Kolor staje się wówczas
bardzo głęboki. Czerń nabiera blasku. To takie troszkę demoniczne.
Na szczęściem Alizee wygląda na tym wystepie bardzo ładnie.
Wiem, że wygląd nie odgrywa aż tak wielkiej roli, ale w przypadku
Alizee nowy fryz jest po prostu brzydki. Nie pasuje do niej i tyle.
Wizerunek równiez wpływa na promocję własnej pracy artystycznej.
Chyba lepiej zawiesić oko na wrodzonym pięknie niż gdzieś w autobusie
spoglądac kątem oka na jakiś brukowiec, w którym to krytykuje się
artystę za wygląd.
Blej
20th August 2004, 21:37
ma ostatniom zdj?ciu wygl?da na 40 lat i nie zmienie zdania! naj naj jest na 2 3 4 od ko?ca!
Heh a twoja Kate to na ile wygląda na każdym zdjeciu? heh na 50! No i może by sie wziela i zaczęla chodzić na Areobic bo coś łuda ma tłuste.
Wracając do tematu. Powiedziałem juz ze mi każda fryzura jest świetna. No bo to jest Alizee a ona w każdej wyglada jak bogini.
J*E*R*E*M*I Ach co za drań! To przez niego z dzińsów naszej lili wystawaly jakieś napuchnięte czerwone bokserki! wrrr :evil: . Niech się człowiek ogoli.
Praca z MF i LB. Może z nimi pracowac choć najlepiej by było gdyby przyjechała do Polski a teksty pisał jej Jacek Cygan (nie mylić z Romami) ;)
PS: Lubie wojny Kate vs. Alizée!
Alizetka2
20th August 2004, 21:51
ja tylko wyra?am swoje zdanie:D
miror
20th August 2004, 22:08
Blej zaczepiaj ALzietke na gg leipej :P bo widze ze lubisz o rok mlodsze :) co do samodzilenosci to hmmm maoim zdaniem powinn ateraz pzrejac inicjatywe w rozwoju swojej karriery bo to wazny okres wedlug mnie :)
)-(arpagon
20th August 2004, 23:29
ja tylko wyra?am swoje zdanie:D
Twoje zdanie jest wyjątkowo stanowcze. Alizee nie wygląda na ostatnim
zdjeciu na 40-latkę tylko na bardzo niewyspana 30 latkę^^.
Blej, zobaczysz, ze kiedyś zmienisz zdanie. Przekonasz się, że twoja
bogini zacznie tracić urok (choć wciąż będzie sobą - piekną dziewczyną).
Cóż ja Ci będe tłumaczyć, Ty i tak mi powiesz, że opowiadam głupoty.
Jak można powiedziec, że Alizee na ostatnim zdjeciu wygląda dobrze
skoro tak nie jest. Zgadzam się też ze stwierdzeniem, ze Alizee najlepiej
się pzredstawiała z okresu Gourmandises.
n@pster
20th August 2004, 23:33
Jak można powiedziec, że Alizee na ostatnim zdjeciu wygląda dobrze
skoro tak nie jest.
noralnie, slowami..
harapgon...wiadomo ze kazdy ma swoj gost, mi tez np. pooba sie Lili na ostatnim zdjeciu..i co mi tez bedziesz mowil ze jednak mi sie nie podoba ?? :wink:
takelbery
20th August 2004, 23:36
Narazie tylko skomentuje jeden wątek.
Chodzi mi o to:
Nie wiem co wy chcecie od tego zdjęcia ?
To nie jest zdjęcie zrobione przy pomocy zwykłego aparatu fotograficznego. Wyraźnie widać ze zdjęcie jest z satelity. Nie będe pisał ile kompresji i dekompresji przeszedł ten obraz bo mozna by zliczyć przynajmniej z 10 różnych które zmieniają żeczywisty obraz (kto mniej więcej zna zasady kompresji ten zrozumie) do tego oświetlenie w studio jest zupełnie inne. Pozatym jak chcecie wypominać Alizee mocny makijaż w topicu o samodzielności to dawajcie zdjęcia zrobione na ulicy w zwykłej codzienności i dopiero komentujecie. Wiadomo że w TV rządzi reżyserka i to ona decyduje kto i jak, nie ma żadnej samowolki. Nie można przyjść ubranym jak się chce bo i tak w tobie coś zmienią. Do tego zdjęcie które specjalnie wstawił Harpagon wycięte jest z pojedyńczek klatki podczas śpiewania gdzie normalne jest że człowiek porusza buzią i mogą zdarzyć się śmieszne i straszne miny. Do tego wycięcie takiej miny i wstawienie jej tutaj miało nas odstraszyć od Alziee, czy nie tak Harpagonie ?? Może próbujesz przekierować naszą podświadomość na inny typ kobiety ?? Kobiety któr podobno jest najlepsza i wszystko potrafi, potrafi "wyprodukować" ładną i zdolną artystke. Przynajmniej ja odnosze takie wrażenie. Jak każdy moge się mylić, to jest tylko moje zdanie.
)-(arpagon
20th August 2004, 23:45
hehe... no masz rację webmaniaku. Alizee to Alizee.. bardzo łądnie wyglada na
tym screeniem. Przyglądałęś się czasem na prezenterów TVN24 ?? Normalnie
facet miał tyle tapety na twarzy, że o mały włos nie zwróciłem ostatnio skonsumo-
wanych kanapek z serem :|
A kompresji mamy kilka:
- Zapis na taśmę cyfrową
- Enkodowanie do MPEG-2
- Dekodowanie sygnału w karcie DVB (straty niemal niezauważalne)
- Zrzut ekranu do JPEG - stopień 87%.
Nie ma tego aż tak dużo. W końcu jak idzie Live, to zabawa przy montazu
raczej odpada (liczą się przede wszystkim wysokiej jakości kamery TV).
takelbery
20th August 2004, 23:54
Dodaj sobie jeszcze straty podczas montażu :) do tego obraz nie jest zapisywany na taśmie tylko transmitowany do reżyserki gdzie jest obrabiany, dodaj sobie straty w kamerze, podczas montowania, poziom sygnału odbieranego przez satelite, potem poziom sygnału odbieranego przez talerz zmniejszany również przez zasilacz w komputerze i inne podzespoły, dojdzie druga kompresja już skompresowanego materiału podczas zapisywania no i w końcu jpg. Oka nie czepiajmy się zdjęcia bo w sumie aż takich stran nie ma bo to jest drogą cyfrową 1 zostaje 1 a 0 zostaje 0. Ale nie podoawaj takiego zdjęcia w topicu o samodzielności Alziee bo nie wiąże się to z tematem.
n@pster
20th August 2004, 23:56
tu sie mylisz haragon... do twoich "kompresji" doliczyc trzeba wysylanei danych do satelity..(nie wieze zeb szlo bez kompresji) i potem rozkompresowanie to na dekodeze (lub karcei DVB). ale nei o to mi chodzi....
tak jak webmaniak pisze...odnosze wrazenie ze wzzytko co mowisz jest Anty-Alizee...mowisz ze MF jest najlepsza (choc moim zdaniem to taki FR wisniewski)...usilujesz nam wmowic ze Lili jest produktem MF i LB...ale chyba musimy sie cofnac do podstaw...czlowiek nie jest produktem...Lili nie zostala w 100 % wykreowana przez MF...nawet w 50 % nie...sadzisz ze np. glos...czy gdyby byl inny czy bym sluchal Lili ? raczej nie...a tego MF nie wykreowala...wiec jak widac nie jest produktem...
no dobra koncze swoje wypociny bo itak nigdy sie nie zroziumiemy..
Adi32
21st August 2004, 00:08
Gadacie o tym kompresowaniu, a ja nic z tego nie łapie.
Może powiecie coś o temaci ? (Bo sie pewnie zaraz zaczniecie kłucić:))
takelbery
21st August 2004, 00:13
Z kompresowaniem Adi chodzi o to że obraz widziany okiem człowieka w studio jest zupełnie inny niż ten przedstawiony tutaj ;) Czaami nawet jeszcze gorzej w sumie wszystko cyfrowo ale przesyłane analogowo w formie cyfrowej gdzie dużo rzeczy zmienia korekcja błędów.
Adi32
21st August 2004, 00:21
webmaniakpl, Z kompresowaniem Adi chodzi o to że obraz widziany okiem człowieka w studio jest zupełnie inny niż ten przedstawiony tutaj ;) Czaami nawet jeszcze gorzej w sumie wszystko cyfrowo ale przesyłane analogowo w formie cyfrowej gdzie dużo rzeczy zmienia korekcja błędów.
No to rozumiem, tylko te kompresie i coś tam satelitarne :(
Przemyslav
21st August 2004, 00:26
a ja jestem n[piii] i z[piii] (te tance i wolne mnie wykoncza) :D:D:D po klubie :D:D A Lili i tak zawsze piękna :D:D Nasz kwiatuszek :D:D
croolik
21st August 2004, 00:30
Ale o so chozi...???
Zdjęcie normalne. Pochodzi z "Vainqueurs de l'annee". Była tam mocno umalowana i tyle. A ten grymas jest przecież zupełnie normalny... Przecież chyba zauważyliście, że ona jak mówi czy śpiewa podnosi bardziej do góry wargę z lewej strony...?
takelbery
21st August 2004, 00:35
Croolik mi nie chodzi o zdjęcie ale o cel w jakim zostało wstawione ;)
n@pster
21st August 2004, 00:37
Przecież chyba zauważyliście, że ona jak mówi czy śpiewa podnosi bardziej do góry wargę z lewej strony...?
hmm...a musze sie przyjzec ;)
Przemyslav
21st August 2004, 00:55
Przecież chyba zauważyliście, że ona jak mówi czy śpiewa podnosi bardziej do góry wargę z lewej strony...?
kurde ash tak iszczegolowy nie jestem cza bedzie na stop klatce:D:D
)-(arpagon
21st August 2004, 01:12
Głos Alizee jest inny. Wystarczy posłuchac bootlegu z Nicei.
Pewnie zaraz się posypią teksty "Nicea albo smierć". Nie no.. pewnie, ze Nicea.
Ja naprawdę nic nie mam do samej Alizee. Tylko problem w tym, że jej praca
nie zaczęła się od podstaw. Zawdzięczam jej wiele, bo dzięki niej znam Mylene.
Ale nie odwróciłem się od Alizee plecami. ZWŁASZCZA DZIŚ !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ALIZETKO!!!! 20 lat temu przyszła na swiat
dziewczynka, której pod dziś dzień nie opuszcza szczęście !! I oby była
jeszcze bardziej szczęsliwa ! Jestem jej fanem, kocham jej piosenki !!!!!!
Zero kłamstw panowie. Z.E.R.O. !! Ostra fryzura, luzackie spodnie i te
piękne oczy...
__________________________________________________ ___________
Webmaniaku, jak mówimy o przekazie LIVE to montarz automatycznie odpada.
Mamy tu najwyżej filtrowanie obrazu w czasie rzeczywistym i rejstracja materiału
na taśmach. rejestrowanie przez kamerę zawęża rzeczywistość do 576 linii
systemu PAL/SECAM (chociaż niektóre francuskie kanały przymierzają się do
wprowadzenia 1080 linii w pionie PAL/SECAM HDTV). Jeśli mowa o przekazie
LIVE to poza rejestrowaniem wideo na tasmie, przekaz wędruje do mocnego
kompa^^ gdzie w czasie rzeczywistym odbywa sie filtrowanie (podwyższenie
ostrosci, usuwanie zabrudzeń... itd). Już obraz jest inny. ładniejszy, ale inny.
Taki strumień płynie przez stos kabli i wpada we właściwa kompresję MPEG-2.
Współczynnik bitrate uzalezniony jest od mozliwości transpondera danej satelity.
Jeżeli daną stację stać na wysokiej jakosci przekaz, który notabene wymaga
fali o większeej częstotliwosći, to rzeczą wiadomą jest, że nalezy zredukować
ilosć kanałów na transponderze. To posrednie urządzenie znajdujace się
wewnątrz satelity stanowi sedno całej sprawy. Tu liczy się kasa. Przykładowo
TVN wykupił jeden z transponderów satelity Thor (nie jestem pewien czy napewno
jest to Thor, ale sygnał kodowany jest w systemie Conax). Paczka TVN liczy
6 kanałów. Nie jest to dużo (przykładowo biedny Polsat musiał upakowac na
kiepskim transponderze satelity HotBird1 ponad 12 kanałów !!). Ale TVN ma
kase i moze sobie pozwolic na eksperymenty (ostatnio Dolby Digital 5.1).
Większośc operatorów musi liczyć się z kasą. Wystarczy spojrzeć na Polonie1.
Pixeloza widoczna gołym okiem :) hehe.. to jeszcze Cyfra reklamuje się
zwrotami "a wszystko w cyfrowej jakosci obrazu i dźwięku" I mają rację :(
Nie bierzmy jednak przykąłdu z takich skrajnosci jak Polonia1. Stacje France2/3/5
mają przekaz wysokiej jakości. Mamy tu bitrate rzędu 15.000-20.000 kbps.
Dla porównania standardowy film w DivXie to strumień o predkosci ok 1400kbps.
Przyjmijmy więc, ze France2 wysyłany z satelity ma jakość bardzo zbliżoną do
oryginału. I teraz jedna mała sprawa do rozstrzygniecia. Fala odbiata z tależa na
konwerter nie wpływa na jakość odbioru (no chyba, że poziom sygnału jest
ponizej normy). Generalnie obraz jest (1) albo go nie ma (0). Ew mogą wystąpić
pewne zakłucenia w wysysłaniu strumienia (w kompie kiepski CD-ROM, a w
powietrzu burze). Nalezy pamietać, że konwerter to urządzenie czysto analogowe.
Zbiera fale magnetyczne i zamienia na energię elektryczną. Prąd o odpowiedniej
częstotliwosci wędruje do dekodera gdzie odbywa się przywracanie strumienia
cyfrowego. To tak troszkę jak kamery cyfrowe na taśmy DV. Jeśli sygnał
nie ma przerwan, to strumień dekoduje sie prawidłowo. Straty są naprawdę
neiwielkie. Sądzę, ze patrząc na to co jest w reżyserce i na to co mamy u siebie
w domu, róznic raczej się nie zauważy. W DVB nie ma też czegoś takiego jak
kompresja podczas zapisu. chyba Streaming pomylił ci się z Capturingiem.
To pierwsze to pobieranie strumienia do pamięci i odtwarzanie w czasie
rzeczywistym (z mozliwością KOPIOWANIA na dysk), a druga metoda polega
na przechwytywaniu wideo przez wewnętrzną kompresję.
(ZAPIS, nie KOPIA). Mówiąć krocej DVB (Digital Video Board) to system, ktory
zapisuje do pamieci operacyjnej fragmenty pliku MPEG.
I nie jestem Anty-fanem Alizee. Powtarzam to poraz kolejny.
n@pster
21st August 2004, 01:16
moge wiedziec co chcesz nam Harpagon udowodnic druga czesciam twojego posta ??
)-(arpagon
21st August 2004, 01:24
n@pster, to taka mała korekta z mojej strony. W waszych postach były pewne nieścisłości.
takelbery
21st August 2004, 02:06
Dzięki Harpagon za wspaniałą lekcje. Cenie twoją wiedze, ale na zdjęciu które pokazałeś nie jest idealne. zapomniałem dodać też wcześniej że najważniejszą role odgrywa kamera, a wniej optyka i sensory. Pozatym skoro znasz się na tym to wiesz zapewne co MPEG może zrobić z obrazem. Do tego jak dla mnie zbyt mocne natężenie kolorów i ogólnie ujecie mi się nie podoba. Dobra ja już kończe, można by jeszcze wspomnieć o kilku sprawach ale mysle ze niewarto.
Wracając do tematu. Myśle że Alizee nie chce być samodzielna, ona już nią jest.
kranked
21st August 2004, 11:37
..Przecież chyba zauważyliście, że ona jak mówi czy śpiewa podnosi bardziej do góry wargę z lewej strony...?
Taa to jest dobre :cheesy: Szczególnie to widać na takim krótkim filmiku ( 2,15mb ) nazwa tego to "Japonia" coś tam mówi przez chwile :D
Alizetka2
21st August 2004, 15:04
wed?ug mnie to lepiej tez wyg?da?a w krutkich w?osach bo nie k?zdy wygl?da super w d?ugich w?osach a ten dupek Jeremi czy jakos tak to niech sie lepiej od Alizee odczepi bo jej jeszcze gust zmieni i co o b?dzie?
Alizetka2
21st August 2004, 15:07
wed?ug mnie to lepiej tez wyg?da?a w krutkich w?osach bo nie k?zdy wygl?da super w d?ugich w?osach a ten dupek Jeremi czy jakos tak to niech sie lepiej od Alizee odczepi bo jej jeszcze gust zmieni i co o b?dzie?ale i tak wyglada Ok 8)
n@pster
21st August 2004, 15:13
hiehie ;) rozumiem ten wstret u chlopakow do Jeremiego..ale u dziewczyn ? :wink:
a pozatym dear Alizetko neico obraqzasz LIzee...jak bys sie czula gdybym ja na twojego meza mowil "dupek" ?? hęę?? Nie wiem co tymi slowami obrazajacymi Jeremiego zmienisz...a gdybym to ja byl mezem Lili...to bys pewnie mowilea "ach ten dupek n@pster...co on z nia zrobil..kazal jej sie PHP uczyc..." i tu jest kolejny problem...niby chcemy zweby Lili byla saodzielna, ale jak jest samodzielna i znajdzie sobie kogos, to jest zle...no chwilunia...przeciez Ona ma jakies prawo do szczescia no nie?? Rozumiem ze mozna nie dazyc sympatia Jeremiego (a nie czy jak mu tam), ale jednak trzeba uszanowac wybor Alizée....
To by bylo na tyle :wink:
Alizetka2
21st August 2004, 18:18
no ja to szanuje tylko ?e on mi sie nie podoba!!!!!!! To to jest jej m???????
Alizetka2
21st August 2004, 18:19
[quote=")-(arpagon"]G?os Alizee jest inny. Wystarczy pos?uchac bootlegu z Nicei.
Pewnie zaraz si? posypi? teksty "Nicea albo smier?". Nie no.. pewnie, ze Nicea.
Ja naprawd? nic nie mam do samej Alizee. Tylko problem w tym, ?e jej praca
nie zacz??a si? od podstaw. Zawdzi?czam jej wiele, bo dzi?ki niej znam Mylene.
Ale nie odwróci?em si? od Alizee plecami. ZW?ASZCZA DZI? !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ALIZETKO!!!! 20 lat temu przysz?a na swiat
dziewczynka, której pod dzi? dzie? nie opuszcza szcz??cie !! I oby by?a
jeszcze bardziej szcz?sliwa ! Jestem jej fanem, kocham jej piosenki !!!!!!
a o mnie to zapomnia?es?
Maju
21st August 2004, 18:36
Czemu ty piszesz posty pod postami :roll: ?
a o mnie to zapomnia?es?
tez mialas / masz urodziny ?
Adi32
22nd August 2004, 01:37
Chyba ta, znalazłem link do pliku .avi na angielskim forum który miał by to potwierdzić, ale mam jakiś kłopot z kodekami
n@pster
22nd August 2004, 14:32
yyy..ale co potwierdzic ?? daj linka ;)
Maju
22nd August 2004, 15:38
Wlasnie co potwierdzic :roll: ?
Adi32
22nd August 2004, 20:12
To ma być dowód na to że Alizee wzieła ślub (nie oglądałem tego)
Link jest gdzieś na Ang. forum
Blej
22nd August 2004, 20:33
ja to widziałem..ale moim zdaniem to podróba ;) ktoś to podrobił na zlecenie VOICI
n@pster
22nd August 2004, 21:25
ja was nie rozumiem...co w tym dziwnego ze Lili wziela slub ?? Przeciez jest juz dorosla, i moze chyba podejmowac decyzje no nie ??
Adi32
22nd August 2004, 21:50
ja was nie rozumiem...co w tym dziwnego ze Lili wziela slub ?? Przeciez jest juz dorosla, i moze chyba podejmowac decyzje no nie ??
A co w tym dziwnego ?
Niektóży poprostu nie dowieżają, lub dowieżają ale jednak chcą dowodu.
Ja tam chciał bym mieć jakąś pewność.
miror
22nd August 2004, 23:10
hmmmm na forum angieslkim bylo sporo dowodow http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=7661&start=0 ja nawet w na naszym forum dawalem foty z obronczkom...
Adi32
22nd August 2004, 23:41
A ja znalazłem video na Ang. Tylko niewiem gdzie.
Jak sie ktoś tym interesóje to sam poszuka.
)-(arpagon
22nd August 2004, 23:53
Przecież wiadomo, ze Alizee i Jeee...remy to małżenstwo. Stanowią jedność.
Niestety, strasznie się to rzuca w oczy :(
23rd August 2004, 08:08
Oglądałem ten link od Mirora i stwierdziłem iż może być podrobiony ponieważ Alizee zawsze i wszędzie mówiła o prywatności a tu tak nagle pokazuje całem światu akt ślubu :?
Blej
23rd August 2004, 11:42
Masz racje, ona pilnie strzegła swojego nazwiska a co dopiero aktuu ślubu, a zreszta pamiętam jak Voici juz raz naplotkował na temat jakoby ALizee poiklucila sie z Mylene, no i co i na oficjalnej stronie ALizee napisał a ze to nieprawda. A zresztą chyba nie zatwierdziła swgo ślubu we Francji co?
)-(arpagon
23rd August 2004, 11:56
Pilnie strzegła nazwiska ? Mój Boże, dziennikarze potrawią dotrzeć pod biurko
Clintona, a wy mówicie o nazwisku Alizee. Hahahahaha ^_^
kranked
23rd August 2004, 12:10
.. Mój Boże, dziennikarze potrawią dotrzeć pod biurko
Clintona
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jaki kraj taki obyczaj :lol:
Adi32
23rd August 2004, 14:10
To niech mi który wydobędzie Jej nómery telefonów :)
miror
23rd August 2004, 15:05
jezuu ludzie ziomek pisze skad to ma szczegolnie ztym podpisem jeremiego i sa jego dane ocenzurowane dle jego dobra :) ona jest zamezna i tyle ... czego oczekujecie ze wystapi w tv w wiadomosci i wyglosi przemowienie calemu swiatu ze jest mezatkom ? :P sami mowicie ze ceni prywatnosc dlatego ten slub byl w jak najwiekszej tajemnicy a ze sa fanatycy to to sie nameczyli ale dowody znalezli :P
Adi32
23rd August 2004, 15:30
A jast też taki motyw że wiele plotek chodziło po Alizee, Na początku sądziłem że to też jest plotka.
A skąd macie (niektóży) taką pewność co do ślubu ?
croolik
23rd August 2004, 17:26
Pewność jest gdyż ten dokument jest jak najbardziej oryginalny, co było nie raz już potwierdzone i udowodnione. Ot tyle. Kropka.
W USA pewno jest mężatką, a we Francji nie wiadomo. I się prędko zapewne tego nie dowiemy.
Maju
23rd August 2004, 18:14
Ale to jest pokrecone ...... To juz mogla by powiedziec ze mezatka a nie ukrywac :roll: Co to takiego ? Przeciez nie zabijemy jej za to ! Bron Boze ! To nie jest zla rzecz ..... to jest normalna rzecz :) nie wiem dlaczego sie z takim czyms ukrywa , i pozostawia Fanow w niepewnosci :roll:
Hubi
23rd August 2004, 23:34
Jedni dają teoretyczne dowody na to, ze Alizee jest męzatką, inni odpierają te dowody. I w ten właśnie piękny sposób robi się z ludzi wariatów, bo już nie wiadomo komu wierzyć :?: .
Ja tam powtórze to moje osobiste zdanie, które już zresztą opisywałem wcześniej:
Jeśli pojawi się oficjalny komentarz( co wkońcu musi nastąpić jak sądze ), w tej sprawie wtedy uwierze w ten domniemany ślub, lecz do tej pory nie mam tak na dobrą sprawę podstaw by w ślub ten wierzyć, i
Garath
24th August 2004, 01:32
Ja do dziś mam mieszane uczucia na ten temat... nie chce mi sie wierzyć ale z drugiej strony.. jednak chyba poczekam na wypowiedz samej Alizee.... :?
miror
24th August 2004, 02:20
ehhh ludziska po co alizee by nosila obraonczke ? no po co ?? to jest chyba najwiekszy dowud sama alizee sie pzryznaje do slubu bo nosi obraczke ...
Blej
24th August 2004, 09:35
Pokaz te zdjątko z obraczką bo niewidziałem....
takelbery
24th August 2004, 10:37
alizee sie pzryznaje do slubu bo nosi obraczke
Miror jak wierzysz we wszystko co Ci pokarzą to powodzenia. Wiesz że to może być dla zmyłki ten cały ślub? Żeby dali jej spokouj ?? No ale ja też czekam na wypowiedź samej Alizee (co też może okazać się marnym dowodem). Osobiście nie interesuje mnie z kim i gdzie tylko czy jest happy czy nie. Zgadazam się z Hubim, oficjalne potwierdzenie potem komentarze.
Pewność jest gdyż ten dokument jest jak najbardziej oryginalny
Croolik miałeś ten dokument w ręku, byłeś z nim do specjalisty ?? Bo jeżeli chodzi o ten skan co był w gazecie to szczerze mówiąc mi to wygląda na podróbke, takie jest moje zdanie. Pozatym jeszcze jedna sprawa. Oryginalny to on może być ale czy poświadcza prawde czy nie ?? Nie było nas tam, widzielismy tylko fotki z lotniska i skan, chyba że macie swiadka pod przysiągą :)
Maju
24th August 2004, 10:44
A moze ta obraczka to pierscionek :?: :?: :?: w ksztalcie obraczki !! przeciez z bliksa tego nie widzimy co ona ma na tym palcu ! i ja tez poczekam sobie na wypowiedz samej Alizee zeby to potwierdzila narazie to w to nie wierze ...... :wink:
24th August 2004, 11:32
Nieraz czytając o ślubie Alizee na tknołem się że VOICI to brukowiec. Czyli goni a tanią sensacją. Ale myśle że jeśli do teraz nie mówiłą nic na temat ślubu to wydaje mi się że nic nie powie. Czyli wniosek jest prosty, na razie nic nie wiem dokładnie i chyba się nie dowiemy, bo jak było z tym artykułem że ALizee kończy kariere to strona moi-alizee od razu napisali sprostowanie a w tym przypadku a ni me ani be. :!:
croolik
24th August 2004, 11:54
Powiem tak:
webmaniakpl:
Wiesz że to może być dla zmyłki ten cały ślub? Żeby dali jej spokouj ??
Znaczy co...? Bo nie bardzo rozumiem? Wydaje mi się jednak, że przed całą tą 'zadymą' miała jednak ciut (eufemizm :wink: ) więcej spokoju.
No ale ja też czekam na wypowiedź samej Alizee
Ojjj... Przypuszczam, że się nie doczekacie jednak...
(Druga część wywodu)
Nie miałem go w ręku i nie potrzebuję go dorwać w swoje łapy, bo po co... (pomijając już elementarny fakt, że nie chodzi tylko o sam dokument, ale również o wpis do bazy ślubów tamtego hrabstwa) :)
Stany to Stany - wszystko jest tam na odwrót (a w każdym razie spora część rzeczy). Takie dokumenty są dostępne dla każdego zainteresowanego i naprawdę żaden problem je wydostać...
Oryginalny to on może być ale czy poświadcza prawde czy nie ??
Hmmm, czyli? Wg Ciebie może być oryginalny akt ślubu, który aktem ślubu nie jest? Ciekawa interpretacja... :wink:
P.S.: Hehe, nie ma to jak dobra, jałowa dyskusja z rana :cheesy:
Maju
24th August 2004, 13:23
No moze ktos ten paierek zrobil na zlosc Alizee :roll: No nie wiem juz co myslec ....
Na MTV France widzialem dzisiaj jak reklamowali koncert Jeremiego Chateilana czy jak on tam ma na te nazwisko :P nic ciekawego nie jest z tego czlowieka :afro:
http://www.alizee-romania.as.ro/pic/new/jeremy.jpeg
Zwroccie uwage co ten dupek ma na szyi uwieszone !!
miror
24th August 2004, 13:56
alizee tesh to miala ... macie pare fot na ktorym jest obraonczka nic dodac nic ujac
http://bug4.w.interia.pl/ring.JPG
http://bug4.w.interia.pl/ring3.JPG
http://bug4.w.interia.pl/ring2.JPG
http://www.alizee-forum.com/galerie/data/media/94/alizee03.jpg
http://www.alizee-forum.com/galerie/data/media/94/alizee12.jpg
n@pster
24th August 2004, 14:06
to ostatnie to mam video :D moi lolita, nicea :D
loocas
25th August 2004, 00:22
Od razu obraczka...... :D
No dobra trudno sie z tym pogodzic ale wierze :cry:
Garath
25th August 2004, 00:26
Ja pozostane przy swoim i nie uwierze... dopóki Alizee sama tego nie powie... to mógł być tylko zabieg marketingowy żeby Alizee znów stałą się popularniejsza... bo przeciez jej popularność spadała przed tym zdarzeniem..
...nie wiem sam co do końca myśleć ale napewno nie wierze.... ale nie zaprzeczam ze to moze byc prawda... 50/50
miror
25th August 2004, 02:27
hehe no nie przesadzajcie obronczka to chyba 100% prawdy zadnych pism niczego tylko fakt ktory sama alizee ujawnila noszac ja :)
Maju
25th August 2004, 10:26
a na moje to to nie obraczka tlyko pierscionek ! tam wszyscy nosza takie rzeczy zobaczcie sobie ! moze to jakis amulet na szczescie :roll: ale zaraz nie musi byc obraczka :cheesy:
Adi32
25th August 2004, 15:24
Maju, a na moje to to nie obraczka tlyko pierscionek ! tam wszyscy nosza takie rzeczy zobaczcie sobie ! moze to jakis amulet na szczescie ale zaraz nie musi byc obraczka
Na tym palcu niestety nosi sie pierścionek ślubny :(;(
miror
25th August 2004, 17:11
nom i tylko i wylacznie i widzalem spore zoomy i to na 100% obronczka ... :P
Maju
25th August 2004, 17:31
a niech sobie nosi :) to jest jej zycie .... tylko zal mi jest jej bo ten Jeremy to nic ciekawego z niego nie jest ! jak takie cos wygole wyglada :roll: ? jak to sie ubiera ? Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk:
Cobra1
25th August 2004, 20:34
hieh zgadzam się zwami ale co ma ubiór do człowieka ? każdy ubiera się jak chce :) alizee napewno by niezałorzyła grubej kurtki zimowej gdy na zewnątrz 50 stopni w plusie ;)
n@pster
25th August 2004, 23:29
powiem tak...nei szata zdobi czlowieka...juz gdzies o tym bylo...
n@pster
26th August 2004, 04:25
raz jeszcze ja...
dzis jedna z tych bezsennych nocy, wiec postarawm sie wykozysatc ja na cos pozytecznego ;) Zaczelem sie zastanawiac w jaki sposob Jeremy wplynal na wyglad Alizee...Na poczatek jeszcze cos...
O scenie undergroundowej Nowego Jorku z drugiej polowy lat 80.
napisano juz na tyle duzo i dobrze, ze zbyteczne jest cokolwiek
dodawac. Handsome to mloda formacja, korzeniami tkwiaca w tamtym
wlasnie okresie. Zespol zalozyli bowiem: gitarzysta Peter Mengede,
basista Eddie Nappi oraz perkusista Pete Hines, ktorzy podejmujac
decyzje o wspolnym graniu mieli za soba wspolprace z takimi
tuzami nowojorskiego hard core'u, jak Helmet, Murphy's Law czy
Cro-Mags. Pozniej dolaczyli do nich gitarzysta Tom Capone (znany
z Quicksand) i wokalista Jeremy Chatelain - jedyny czlonek bandu
spoza N.Y. Kapeli udalo sie wydac dwa single (jeden dla Sub
Popu) i zagrac kilka koncertow. Sytuacja odwrocila sie rok temu,
gdy po tourne z grupa Deftones Hansome zabrali sie za prace
nad debiutanckim albumem.
no ciekawe cieawe...(zakladajac ze mowimy o tym samymy Chatelainie) chlopak z fr. zaslynal w "podziemiach" NY, ale przejdzmy do sedna moich wypocin...
http://www.alizee.tcz.pl/priv/voici2.jpg
przygladajac sie tej fotce odnosze wrazenie ze niektore elementy stroju Lizee zostaly zkopiowane wrecz od Jeremiego, np. spodnie...to juz pierwsza zecz wygladu Lizee na ktora wplynal...jakos sobie nie przypominam zeby Lili nosila takiespodnie (chyba ze o czyms nie wiem). Albo np. szalik...zima to to nie jest, bo ogladajac np. pania ktora za nimi idzie, to widze ze raczej jest letnio ubrana...Widac Jeremy zrobi wszytko dla Lizee i ubieze tez szalik z rozowymi fredzelkami :D no ale to nawet dobrze...widac kto tam zadzi :D. Na potwierdzenei mojej tezy mozna dac jeszcze kolczyk "zamontowany" na jezyku... nie wiem gdzie Jeremy sobie kolczyki robi (bo nie wieze ze nei ma zadnego) ale zapewne Lili by chyba sama (bez zadnej namowy) tego nie zrobila...
No wiec powiem to co chcialem powiedziec od poczatku tego posta...niestety, ale musze stwierdzic ze Lili sie zmienila pod wzgledem wygladu, po pod wzgledem charakteu powiedziec nie moge bo teko zdjecia nie pokaza...ale skoro np. ma ten kolczyk to zapewne jakas zmiana w chatakteze nastopila...oczywiscie my to tak widzimy, bo na podtsawie wywaidow gdzie Lili mowi ze jest niesmiala itp. myslimy ze nie mogla by sobie kolczyka na jezyk zalozyc...ale jak sie maja wywiady do zeczywistowsi to nie wiemy...
Na koniec pewna fotka Jeremiego :D:D
http://www.alizee.tcz.pl/priv/pho1_97112.jpg
czyz nie byl piekny jak byl maly ?? :laughbounce: :laughbounce: :laughbounce: :laughbounce:
jeszcze przeczytam co napiaslem i koncze moje wypociny...
//04:28 - Dobranoc wszystkim
PS. Nie traktujcie tego ultra powaznie...
PS2. Jak by co to tylko moje zdanie, wiec bez kotni prosze, a jak juz to na gg
takelbery
26th August 2004, 07:02
Napster masz racje. No i gratuluje wszykania tego info o NYC
Ja już w ten ślub wierze. Niestey z tego co wyszukałem ślub był i są na to dowody.
Ślub się odbył chyba 6 listopada i po tej dacie Alizee wystepowała tylko jako "Władca Pierścieni" Nawet na oficjalnym forum Jeremiego chyba fani lili próbują sie wypowiadać. Jeżeli dobrze zroumiałem to nie pozytywnie. Jedna wypowiedź fana jeremiego pod wypowiedziami fanów Lili:
les fans de lili respect jrmy OK????
Chyba nie trzeba tłumaczyć :D
Jeżeli ktoś chce poczytać to polecam
http://jeremychatelain.artistes.universalmusic.fr/forum/
Temat Alizee at Jeremi
Croolik jak bys tam zobaczył jakieś ciekawe wypowiedzi to zapodaj je tutaj po polsku :D
No a to strona Jeremiego:
http://jeremychatelain.artistes.universalmusic.fr/
Ze swojej strony dodam tylko że jak patrze na zdjęcia Jeremiego to powiem wam ze chyba kiedyś znałem sobowtóra Jeremiego. Znałem bo już znać nie chce. Chodził taki koleś do mojej klasy, jak dla mnie nienormalny. Po pół roku zabrali go z normalnej szkoły. Jeżeli chcecie to moge wam opisać co robił na lekcjach i za co wyleciał :D Ale uprzedzam że to jest przykre. Wracając do sprawy.
Ok ustaliliśmy Alizee i Jeremi są razem. Teraz następna sprawa kto zaczał pierwszy ?? ona czy on ??
Jeżeli on to szacunku dla niego nie będe nigdy miał za to że jest z Alizee, niech wykarze się czymś więcej bo dla mnie to zaden wyczyn jak na jego możliwości.
A jakie ma możliwości?? Wyobraźcie sobie w jakim zamkniętym świecie żyje każda gwiazda. Nie może poprostu zaczepić kogoś na ulicy nie może poprostu spotkać się z fanem w 4 oczy, nie może chodzić tam gdzie normalni ludzie. Spotyka się tylko z zaufanymi osobami w konkretnym celu. Do czego zmierzam ?? Do tego że Jeremi też wydaje płyty przez francuski universal. Chcąc nie chcąc znał osoby które mają kontakt z Alizee i pracował z nimi. Wystarczy że chciał się z nią spotkać popytał poprosił i już żadna filozofia. O takim dostępie do Alizee zwykły człowiek nawet nie marzy. Mam nadzieje że myle się mówiąc że żeby zostać męzem Alizee trzeba wydać płyte we francuskim universalu. No nie cytujcie tego że obrażam lili bo nie wiem jak jest. Wcale tak nie chce mysleć to jet wersja dla opcji "on zaczął" bo sądząc po zmianach to Alizee jest dość uległa albo znalazła swój styl który jej pasuje.
Pod tym adresem klikając na głośniczek możecie posłuchać jego wypocin.
http://www.universalmusic.fr/servlet/FrontCreatorServlet?action=news&artiste_id=208334
Prawda że piękne, jak tu nie zostać fanem Jeremiego ?? Przecież śmiech to zdrowie :mrgreen: :mrgreen: Jacy my zdrowi byli byśmy jak by to na Zetce puszczali
Ja już nie wiem co mam o nim sądzić. Najlepiej jak już nie będe wspominał o nim. Mam tylko nadzieje że jak Alizee przyjedzie do polski to sama bez swojej drugiej połowy. Po raz pierwszy wyszukałem o nim tyle informacji. Więcej nie będe bo szkoda nerwów. Jeż boli mnie głowa.
No, ale w końcu znowu mały offtopic. Topic jest o Alizee a my tu gad gadu o Jeremim. Myśle że Alziee chce być samodzielna. Widać że się stara ciekawe czym nas zaskoczy w przyszłości ?? Oby pozytywnie. Jedyne czego chce od niej i od ludzi którzy z nią pracują to żeby nie zapominali o fanach i dawali o sobie znaki życia. Bo jak ma być tak cicho o niej to ja dziekuje. Wrzucamy na Voici że jest złe że jest takie itd. Ale dzięki niemu wiemy wiecej.
P.S Oby Alizee nie zaskoczyła nas albumem Alizee & Jeremi 2005 czy tam inna data
Adi32
26th August 2004, 11:36
Macie co do wszystkiego racie.
Co do tego ślubu też już wieże.
Ale nie powiedzieliście czy te "zmiany" są pozytywne, i czy wam sie podobają.
Mi naprzykład fryzura nie przeszkadza (chociaż wolałem styl z "Moi... Lolita")
Co do kolczyka - To mi sie NIE podoba ! Nigdy bym nie pomyślał że nieśmiała
Alizee zrobi sobie kolczyka na języku.
Co do spodni - Niewiem co mam myśleć ale wolałem Alizee przed ślubem z Jeremym
Moim zdaniem nie podlego wątpliwości że Jeremy w jakiś sposób wpłyną na Alizee
(na te zmiany) i za to go nie lubie.
webmaniakpl, kto zaczał pierwszy ?? ona czy on ??
Nie uwieżył bym jak by ktoś powiedział że Alizee zaczeła podrywać Jeremiego,
przecież to śmieszne.
Przecież no żadkie zjawisko żeby dziewczyna chłopaka podrywała,
noi alizee była gwiazdą a Jeremy nagrał tylko jakieś wypociny.
P.S. Czy alizee chce być samodzielna ? To jest chyba normalne że chce,
każdy musi sie kiedych usamodzielnić, ale - Jeżeli Mylene Farmer będzie
pisać texty Alizee to wcale nie będzie oznaczało że Alizee nie jest samodzielna
(każdy robi to co do niego należy) Alizee ładnie śpiewa a Mylene pisze texty... Proste 8)
n@pster
26th August 2004, 12:20
Jeżeli on to szacunku dla niego nie będe nigdy miał za to że jest z Alizee, niech wykarze się czymś więcej bo dla mnie to zaden wyczyn jak na jego możliwości.
A jakie ma możliwości?? Wyobraźcie sobie w jakim zamkniętym świecie żyje każda gwiazda. Nie może poprostu zaczepić kogoś na ulicy nie może poprostu spotkać się z fanem w 4 oczy, nie może chodzić tam gdzie normalni ludzie. Spotyka się tylko z zaufanymi osobami w konkretnym celu. Do czego zmierzam ?? Do tego że Jeremi też wydaje płyty przez francuski universal.
ot to...uniewersal stal sie swojego rodzaju brama dla Lizee i Jeremiego...zakladam ze gdyby Lizee lub Jeremiego nei wydawal Uniwersjal to Lizee by nie powiedziala sobie..."Jaki fajny chlopak w TV wysteypuje...chyba bedzie moim mezem".
Pod tym adresem klikając na głośniczek możecie posłuchać jego wypocin.
http://www.universalmusic.fr/servlet/FrontCreatorServlet?action=news&artiste_id=208334
nie wiedzialem ze mozna az tak zwalic jezyk Fr. :mrgreen: :mrgreen: dobrze ze najpier uslyszalem Lizee a nie jego...bo kto wie czy bym niemieckiego nie polubial...
Off-topic, jeśli już, powinien być w miarę ciekawy i nie długi.
no chyba jest wmiare ciejkawy... :)
croolik
26th August 2004, 12:25
n@pster:
ot to...uniewersal stal sie swojego rodzaju brama dla Lizee i Jeremiego...zakladam ze gdyby Lizee lub Jeremiego nei wydawal Uniwersjal to Lizee by nie powiedziala sobie..."Jaki fajny chlopak w TV wysteypuje...chyba bedzie moim mezem".
Co ma piernik do wiatraka? :wink:
Spotkali się w studiu telewizyjnym. Nie raz.
Blej
26th August 2004, 13:24
A czy wiecie kiedy? Kiedy to było? Kiedy był pierwszy wywiad i Alizée powiedziala że ma kogoś na oku albo chłopaka? Kto wie może nawet wcześniej miał a jakiegoś? Kiedy pierwszy raz o tym mowila? Musimy do tego dojść... :twisted:
Cobra1
26th August 2004, 13:38
Co ma piernik do wiatraka?
hehe mąkę crooliku mąkę :)
Musimy do tego dojść...
brawo i pi.. cola dla bleja :D blej będziesz miał jakieśinfo to piszaj :)
26th August 2004, 13:38
Ja pierwszy raz przeczytałem że ALizee ma chłopaka w BRAVO na początku jej kariery ale nic nie pisało o imieniu, potem czytałem też w BRAVO w tym artykule z 2003 roku.
croolik
26th August 2004, 14:59
Ehehe, a bo to Jeremy był jej pierwszym chłopakiem? :>
W każdym razie znają się już jakiś czas z Jeremym. Dokładnie nie pamiętam, ale wychodzi zdaje mi się jakieś ~półtora roku.
kubex
27th May 2005, 14:38
Co do Jeremy'ego. Jestem pewny że zmiana fryzury na gorszą (moim zdaniem) i stylu ubierania się to tylko i wyłącznie jego zasługa...
On ma gust który mi się nie podoba. On pewnie doradza Alizee! A to... :evil: :evil:
snajper
29th May 2005, 14:16
o boze, kubex po co piszesz w jakis przestarzalych tematach z przed roku....
kubex
29th May 2005, 14:22
o boze, kubex po co piszesz w jakis przestarzalych tematach z przed roku....
Bo możę jak ja napisze to temat się ożywi...
Nie wiem po co się snajper czepiasz? :wink:
Reich86
30th May 2005, 13:27
A po co ruszac temat, ktory powinien byc juz dawno skonczony, Alizee juz od dawna jest samodzielna wiec nie ma sensu juz tu gadac.
oleger
8th June 2005, 22:22
a według mnie trzeba zamknąć tego topica 8)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.