View Full Version : Wywiad Alizée dla "30 ton"
Greg (Polonais)
2nd July 2004, 17:23
Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o wywiadzie, którego udzieliła Alizée programowi "30 Ton". W necie krąży intrygujący strzępek tego wywiadu o wielkości ok 4MB w formacie quicktime. Zawiera zaledwie dwa, dość nietypowe pytania tzn. Skąd, według Alizée, bierze się popularność czarnoskórych francuskich raperów w Polsce (???) oraz co wie na temat Polski, która zawsze uważała Francję za swego bliskiego sojusznika. Alizée odpowiada, że czarnych francuskich raperów nie lubi a Polsce wie tyle, że jest u nas zimno. :lol: Następnie prosi o zawołanie swojego agenta Oliviera i praktycznie ucieka sprzed kamery. To zdecydowanie najdziwniejszy wywiad z Alizée jaki widziałem. Mam w związku z nim następujące pytania:
1. Czy ktoś posiada wideo całego wywiadu? (ten klip, o którym tu piszę składa się z trzech sklejonych kawałków cała reszta została wycięta)
2. Czy wywiad jest gdzieś dostępny w wersji drukowanej?
3. Jakie były okoliczności tego wywiadu: dlaczego Alizée zachowuje się tak, jakby wcale nie chciała go udzielić?
Michel
2nd July 2004, 19:13
1. Czy kto? posiada wideo ca?ego wywiadu? (ten klip, o którym tu pisz? sk?ada si? z trzech sklejonych kawa?ków ? ca?a reszta zosta?a wyci?ta)
Nie zosta?a wyci?ta - w ogóle nie zosta?a nagrana. Ten "strz?pek" to jest w?asnie ca?y wywiad i nic wi?cej. Alizée poprostu wysz?a...
2. Czy wywiad jest gdzie? dost?pny w wersji drukowanej?
Po co drukowa? dwa zdania?? Sam je mo??esz napisa? :afro:
3. Jakie by?y okoliczno?ci tego wywiadu: dlaczego Alizée zachowuje si? tak, jakby wcale nie chcia?a go udzieli??
Okoliczno?ci... hmmm... to by? pa?dziernik roku dwa tysiace pierwszego. Nikt nie wie, dlaczego Alizée dosta?a takiej niech?ci do wywiadu. Kazdy ma jaki? "s?uszny, prawdziwy, pewny" domys?, jednak nic nie jest na pewno. To w?asciwie wszystko.
Pozdrawiam ;-)
Greg (Polonais)
2nd July 2004, 20:05
Dzięki za odpowiedź, Michel, ale skąd wiesz, że to co mamy na tym filmie to cały wywiad? Z filmu widać, że pierwsze pytanie nie jest początkiem rozmowy, po nim jest cięcie i po drugim pytaniu, znowy cięcie. Kiedy się to ogląda nasuwa się wniosek, że wywiad był dłuższy i dlatego pytałem czy nie da się dotrzeć do zapisu całości w wersji drukowanej. A tak w ogóle to w jaki sposób ta sklejanka trafiła do Internetu? Ktoś ma znajomych w telewizji?
takelbery
2nd July 2004, 22:23
Klip wideo naprawdę wart obejrzenia. Pokazuje on nam drugą strone Alizee. W sumie takie zachowanie nawet mi się spodobało. Szkoda tylko, że miało to miejsce w naszej kochanej Polsce:). Według mnie doprowadziło do tego zachowanie pana z 30 ton:). Zareagowałbym podobnie gdyby ktoś w podobny sposób zadawał mi pytania. Druga opcja powodu takiej reakcji są te "złe dni:) no czasami się zdarza niefart:)
Feniks
3rd July 2004, 11:34
W sumie to mi sie wydaje ze wywiad byl rzeczywiscie dluzszy ale ze sie i tak nigdy nie ukazal to go po prostu wywalili. Ostatecznie ostaly nam sie te strzepki. Takie jest moje zdanie :)
TomeG
3rd July 2004, 11:43
Pamiętam te dawne czasy kiedy roztrzęsaliśmy już ten problem...:rasta:
Naszym osądem było to o czym napisał Webmaniak - 'złe dni". Mnie tam sie to nei podobało i ja bym tak nie zrobił. No ale cóż nigdy nie miałem okresu i chyba mieć nie będę, więc co ja tam mogie wiedzieć... :afro:
Generalnie cieszmy sie że jest jakiś wywiad w Polszcze!
Michel
3rd July 2004, 12:02
Wywaidów jest do?? sporo, wszystkie jednak z tamtego okresu, tzn. rok 2001 :( a szkoda, no ale coz... nikt nie jest doskonaly... Alizee mogla sie u nas promowac w kwietniu 2003, kiedy J'en ai marre! byl u nas hitem...
TomeG
3rd July 2004, 12:11
No może takim mega hiciorem to nie był, ale zapewne w porównaniu do sukcesów w inncyh krajach to napewno...
Ronnie
3rd July 2004, 12:12
Siemasz Greg! Czemu tak pozno sie odezwales? Widzelem Cie juz kilka miesiecy temu. Co do wywiadu: Byc moze jest dluzszy, ale powycinali go zeby video pokazywalo to co oni chca - to ze Alizee nie taka slodka dziewuszka... :roll:
ja tez mam wlasnie taki film jak tylko trzy pytania sa czy tam dwa i koniec i wola jakiegos Oliviera :( Tez poszukuje pelne nagranie...
Greg (Polonais)
3rd July 2004, 15:11
Wywaidów jest do?? sporo, wszystkie jednak z tamtego okresu, tzn. rok 2001
Hej, czyżby Alizée udzieliła jeszcze jakichś innych wywiadów w Polsce? Właściwie to duży paradoks, że ten jeden "poroniony" jest, o ile mi wiadomo, jedynym jakiego udzieliła (czy raczej próbowała udzielić :wink: ) w Polsce. Brak wywiadów, brak koncertów - a fanów "jak mrówków". Na oficjalnej liście http://www.body-language.org/alizee/ jest nas więcej (53) niż jakiejkolwiek innej nacji (za nami Francuzi - 46 i Amerykanie - 42, reszta daleko w tyle). Wydaje się, że spece od marketingu naszej czarującej gwiazdki przeoczyli czterdziestomilionowy rynek w środku Europy :shock:
Siemasz Greg! Czemu tak pozno sie odezwales? Widzelem Cie juz kilka miesiecy temu.
Siemanko Tom! Kilka to nie, bo dołączyłem dopiero pod koniec maja, ale fakt, że piszę niewiele (trochę potrwa zanim dostanę drugiego buziaka i status "Fana"), a jeśli już to raczej w angielskiej sekcji, bo jest tam najwięcej hardkorowych fanów, którzy wypisują czasem takie bzdury, że nie mogę się powstrzymać, żeby nie wstawić jakiegoś posta. Dobrze w każdym razie, że jest też polskie forum, bo po pierwsze zasługujemy na nie, a po drugie jest kogo zapytać o takie sprawy jak ten "wywiad".
Pozdrawiam całe towarzystwo!
n@pster
3rd July 2004, 15:25
hmm, gdzies przeczytalem ze Lili wyszla dlatego poniewaz zostala poinformowana o innym zestawie pytan niz ten z którego ją pytali, ale Lili powinna byc przygotowana na wszytko. ;) Ale czy to prawda to niewiem. wkoncu kazy ma swoje zle dni... ;)
Greg co do pierwszego to Polacy są na czele dlatego,że my wiemy co dobre. :cheesy:
Co do drugiego to się zgadzam, są tam tacy że czacha siada( widziałem ciebie tam na tamtej sekcji 8) jak byś mógł to się odezwij ).
A wywiad, no cuż jest jaki jest, a ten gość co zadaje pytania to chyba jakiś nie tego, szczególnie to pierwsze pytanie :shock:
A co do drugiego to myśle, że Lili wie nieco więcej o tym Naszym kraju nad Wisłą,
ale jeśli się mylę, w co wątpie :D to dobrze że wie, że u Nas zimno jest :cheesy:
Garath
4th July 2004, 01:15
Ehh po co nad tym rozmyślać... powodów tego zachowanic mogłobyć miliony.. nie ma co rozmyślać.. może poprostu miała zły dzień, a może poprostu sie zestresowała.. bo to były jej poczatki w showbiznesie :)
Na oficjalnej liście http://www.body-language.org/alizee/ jest nas więcej (53) niż jakiejkolwiek innej nacji (za nami Francuzi - 46 i Amerykanie - 42, reszta daleko w tyle). Wydaje się, że spece od marketingu naszej czarującej gwiazdki przeoczyli czterdziestomilionowy rynek w środku Europy
A o co chodzi tam z tymi 53 fanami ? to sa ludzie z forum ? (mnie tam nie ma :lol: ) jak bym byl to by bylo 54 fanow a z tego co widzialem ze jak by wszytskich dodac to bysmy mogli pokazac ze nas jest o wiele , wiele wiecej .....! Robmy wszytsko aby Alizee zobaczyla ze Polska ja kocha :)
Darkthrone
4th July 2004, 13:13
http://www.body-language.org/alizee/join.php
Maju, kliknij na ten link i możesz się dołączyć :)
PS. jak by problem to na gg
Ronnie
4th July 2004, 20:17
A co do wywiadow to co z "Kawa czy herbata" ma kto to nagranie?
n@pster
5th July 2004, 10:53
uuuuuu...z tym to jest tak ciężko jak z żarciem za komuny...chyba nikt tego nie ma ;(
croolik
8th July 2004, 23:41
*Wywiad nie "wyciekł", tylko został udostępniony do ściągnięcia na stronie 30ton!
*Jest to cały wywiad.
Co byś jeszcze chciał zobaczyć i usłyszeć Greg?
Jak Alizee siada, a potem wychodzi? Może jak jej manager dyskutuje z ekipą (jak mniemam nie była to ciepła rozmowa).
*Zupełnie, jak już pisałem, rozumiem dlaczego zachowała się tak, a nie inaczej. Każdy inny _przeciętny_ Francuz najprawdopodobniej zachowałby się podobnie w takiej sytuacji. Niczego nie zmienia tutaj fakt, że się jest lub nie piosenkarką (akurat w tym wypadku).
A że dodatkowo nałożyło się na to zmęczenie... wyszło jak wyszło.
*No i tyle, bo reszta już napisała wszystko co trzeba.
Na koniec jednak 'piętno' za wyciąganie starych brudów :wink:
.: PRZEMEK :.
16th July 2004, 09:48
Ja co najwyżej widziałem z tego wywiadu fotki, ale również poszukuję tego wywiadu.
croolik
17th July 2004, 00:25
Tom wrote:
Nie ma niestety...
Sprawdzane w telewizji - tego typu programy trzymają w archiwum, zdaje się, maksymalnie 1 rok...
Pozostają tylko screenshoty Chemicala :)
Blej
23rd October 2004, 13:36
Zobaczcie co znalazłem na www.cgm.pl
Planując zdjęcia z młodziutką Alizee (artystka ma 16 lat) stwierdziliśmy, że nie możemy "dręczyć" jej zbyt poważnymi pytaniami. Ustaliliśmy, że porozmawiamy z nią o Francji, państwie w którym się urodziła, wychowała, w którym mieszka. Chyba nie ma nic prostszego, niż mówić o miejscu, które zna się od zawsze. No cóż, nawet nie wiedzieliśmy, w jak wielkim byliśmy błędzie...
Na początku nic nie zapowiadało tego, że artystka mimo swojego wieku i wątpliwych na razie sukcesów w showbiznesie okaże się arogancką i rozpuszczoną małolatą. Z pozoru miła, uśmiechnięta, piękna dziewczyna. Aha i jeszcze jedno - niezbyt wygadana. Na większość pytań dostawaliśmy bardzo krótkie odpowiedzi. Może jeden przykład.
30 ton: Alizee jak sądzisz dlaczego francuska muzyka hip hopowa cieszy się tak wielką popularnością?
Alizee: Ja w ogóle ich nie lubię.
No cóż.... Takich odpowiedzi było bardzo dużo. Po jednej z nich poprosiliśmy, aby tłumaczka (Alizee udziela wywiadów po francusku) wytłumaczyła artystce, żeby odpowiadała całym zdaniem, bo w innym wypadku nie będziemy mogli w żaden sposób wykorzystać tego wywiadu. I tu miarka się przebrała. Alizee zdenerwowana tym, że mamy czelność czegoś od niej wymagać, zawołała swojego menadżera, który zanim usłyszał o co chodzi, zdecydował, że artystka nie będzie z nami dłużej rozmawiać. Tak skończyła się nasz monolog z Alizee . I wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, iż nie nagraliśmy przywitania i pożegnania. Bez tego nie było szans na wyemitowanie materiału z Alizee, na którym tak naprawdę bardzo nam zależało ("Moi...lolita" jest obecnie na trzecim miejscu naszej Listy). Nie pomogło 15 minut rozmowy ludzi z firmy wydającej płyty Alizee z managmentem artystki. Co więcej nastoletnia Francuzka oznajmiła, że nie wyjdzie na następny wywiad dopóki nie opuścimy hotelu...
A wszystko wskazywało na to, że spędzimy miły wtorkowy ranek z młodziutka gwiazdką z Francji. Mimo wszystko udało nam się przechytrzyć i Alizee i jej menadżerów. Brakujący materiał nagrała nam redakcja programu, która spotkała się z piosenkarką, po tym jak opuściliśmy hotel. Dzięki temu jest szansa, że zobaczycie Alizee w 30 Tonach. Zastanówcie się jednak na ile prawdziwa jest ta piękna, uśmiechnięta, roztańczona dziewczynka występująca w Waszym ulubionym teledysku.
croolik
23rd October 2004, 13:59
No i...? Ta historia jest znana od 3 lat...
Maju
23rd October 2004, 14:06
Powaleni ci ludzie :evil: :evil: :evil: :evil: jak mogli wymagac od niej takich rzeczy :evil: :evil: :evil: :evil: biedna, byla zdnerwowana przez caly dzien :cry: :cry: :cry: :cry: przeciez odpowiadala im na pytania :evil: ale im widocznie za malo bylo :evil: hamy jedne
wredni ci ludzie , zobaczcie jaka ma biedna twarz w tym nagraniu, jaka smutna , tez bym nie wytrzymal :!:
Adi32
23rd October 2004, 14:50
to:
Ustaliliśmy, że porozmawiamy z nią o Francji, państwie w którym się urodziła, wychowała, w którym mieszka. Chyba nie ma nic prostszego, niż mówić o miejscu, które zna się od zawsze.
a to:
Alizee jak sądzisz dlaczego francuska muzyka hip hopowa cieszy się tak wielką popularnością?
?
Nie rozumie, ustalili że będą zadawać pytania dotyczące Francij a pytają o Hip Hop ? :evil:
Jak dla mnie to Maju ma racje
Maju
23rd October 2004, 14:52
no oni sa nie normalni ! oni sami nie wiedza czego chca z tego wywiadu .... skzoda ze na tej stronie nie mozna wypowiedzi dawac , ale bysmy im dali :wink:
Blej
23rd October 2004, 14:59
Tzn. wiesz maju ta sprawa jest stara tylko napisalem zebyśmy czasem patrzyli z driugiej strony dlaczego lili nie przyjeżdża do naszego kraju. Moim zdaniem zamiast od razu brać ją do studia powinni dać jej odpoczać np. w hotelowym dżakuzji (w końcu to jeszce nie człowiek dorosły i niełatwo znosi podróże), potem powinni umuwić sie znią w jakimś ładnym miejscu np. w Wilanowie i tam zadawali by jej pytania ;)
miror
23rd October 2004, 15:00
ekhmmm no hip hop francuski jest powiazany chyba z francjom a dla mnie maju takiej az racji nie ma :P
croolik
23rd October 2004, 15:08
Prawda jest taka, że ona jest tak samo winna jak i ci, którzy pytania zadawali. Zresztą zobaczcie którykolwiek inny wywiad, posłuchajcie... I tak duże postępy zrobiła przez te 4 lata jeśli chodzi o sposób wysławiania się...
Megabyte
23rd October 2004, 15:14
Troche głupia sytuacja wyszła. Po przeczytaniu tego fragmentu trudno osądzić, czyja wina była. Jednak jak ktoś kiedyś ogłądał 30ton to wie że wypowiedzi gości są dość długie. Naturalne jest że chcieli żeby jej wypowiedzi były też dłuższe. Oczywiście najlepiej byłoby gdyby ją wcześniej o tym uprzedzili najlepiej przez menadżera.
A dlaczego Alizee tak zareagowała trudno powiedzieć. Dużo zależy od tego jak brzmiało zdanie z prośba o dłuższe odpowiedzi.
- tak? "czy mogliśbyśmy Cię prosić o wypowiedzi w całym zdaniu bo forma naszego programu tego wymaga"
- czy tak? "Odpowiadaj całym zdaniem bo jak nie to nie wyemitujemy tego wywiadu".
Jeżeli to pierwsze to jednak trudno usprawiedliwiać Alizee jej zdenerwowaniem.
//edit
usuniete krzaki :) Coś mi ta Opera niezłe psikusy robi.
n@pster
23rd October 2004, 15:38
prosze bez krzakow...
Maju
23rd October 2004, 16:00
tak duże postępy zrobiła przez te 4 lata
az tak zle bylo :( ?
Adi32
23rd October 2004, 16:36
miror, ekhmmm no hip hop francuski jest powiazany chyba z francjom
Pytania miały być o Francij a nie o rzeczech powiązanych z Francią,
Mówić o swoim miejscu zamieszkania to całkiem co innego nić mówić o muzyce.
Pozatym powini sie lepiej przygotować do wywiadu. np: Dowiedzieć się jaką myyke lubi Alizée.
Więc to już chyba konie.
kranked
23rd October 2004, 18:34
Troche bezsensu jest dyskutować o czymś co wydarzyło się dość dawno temu, gdzie większość osób pewnie o tym zapomniała ( nie wiem czy słowo większość jest tu na miejscu ) no, ale...
A co do wywiadu to pytania nie muszą być "podstawiane" Chociaż widze, że niektórzy z was woleli by żeby przed kamerą Alizee odstawiała tylko wyreżyserowaną szopkę :? :wink:
Zresztą wywiad jaki był każdy widział i każdy ma swoje zdanie na ten temat :wink:
Ronnie
23rd October 2004, 19:08
az tak zle bylo ?
no raczej tak. znasz jakas 16 latke ktora w rozmowie uzywa bardzo wyszukanych slow i ubiera je w zdania i wogole wypowiada sie na bardzo szeroko zakrojone tematy, ja nieznam. Rap fr. czy nie fr. to bardzo szerokie pojecie, i raczej orietuja sie tym prawdziwy koneserzy, albo ci co robia ten gatunek muzyki... Oni tez niesprecyzowali pytania - poprostu skleila ich :wink:
el polakko
24th October 2004, 13:00
Jak dobrze podpowiada mi mój obleśny nadmorski rozum to kiedyś w jednym z wywiadów Ala powiedziała, że jeżeli chodzi hh francuski to "przepada" za zespołem NTM (no cóż gusta się zmieniają)a co do samego zajścia to wydaje mi się że nie ma potrzeby rozgryzania starych brudów przecież kazdy kiedyś strzela focha.........nie istotne czy człowiek jest popularny czy nie w większości przypadków na różne sytuacje reaguje podobnie.....
chłopak z nadmorskiego miasta :afro:
Nathalie
5th June 2005, 17:54
hej witajcie właśnie dołaczyłam do waszego grona tutaj pozdrawiam was serdecznie :P
Bartek
5th June 2005, 18:02
Nathalie przeciez nie tutaj sie witamy ale jak juz tu sie przedstawiłes to witam nowego forumowicza
Nathalie
5th June 2005, 18:10
upss...a skąd miałam wiedzieć gdzie się moge przywitać? :oops:
Przemyslav
5th June 2005, 18:29
Nathalie przeciez nie tutaj sie witamy ale jak juz tu sie przedstawiłes to witam nowego forumowiczaBartek no cza wybaczyc wkoncu nowy czlonek a forum, a tym bardziej dziewczyna :):) Natalko zapraszamy tutaj: http://www.alizee-forum.com/topic,2442,-elitarni-czyli---tutaj-sie-witamy.html :cheesy:
Witaj Natalko bardzo serdecznie na forum :wink:
Nathalie
5th June 2005, 19:23
witaj witaj Maju miło Cie poznać
Bartek
5th June 2005, 21:24
nie wiem z kad miałas wiedziec ale przepraszam ze tak ostro Cię potraktowałem
Nathalie
5th June 2005, 21:37
ok nic się nie stało już ok Bartek
CZESTER
6th June 2005, 16:55
No co wy od niej chcecie :mrgreen: :mrgreen: ? pierwszy raz dziewczyna na forum jest...
snajper
6th June 2005, 17:15
swoja droga, to mamusia cie zkarala moim ulubionym imionem :D:D...
eh...Natalia....cudowne imię, tak jak alizee ;)
Bartek
6th June 2005, 18:40
Alizee jest lepsze ale Natalia tez brzydkie nie jest ale i tak po imieniu Lili jest imię Laura
Nathalie
7th June 2005, 12:01
snajper to skarała? chyba nie...
Bartek a miałam być albo Natalia albo Laura
snajper
7th June 2005, 12:59
wiem ze nie zkaryla, tylko obdarzyla, no ale bedziesz sie musiala przyzwyczaic do naszych slowek:D:D
Nathalie
7th June 2005, 13:36
ok snajper myśle że się niedługo przyzwyczaje
Bartek
7th June 2005, 17:46
snajper jak tam twoja nauka o broni ??
wiesz juz cos nowego ja jeszcze zapomniałem powiedziec ze umiem zrobic bombe z domowych łatwo dostepnych materiałów i znam sie na karabinach wyborowych no to chyba tyle
Nathalie
7th June 2005, 17:52
Bartek nie chwal się tak
Bartek
7th June 2005, 18:12
dobra postaram sie ale nie moge ukrywac swoich umiejetnosci jakby ktos potrzebował cos wysadzic a nie umiał zrobic bomby to niech sie zgłosi do mnie
Falconer
15th August 2008, 16:25
Witam ;) Zakładam ten temat, ponieważ chcę rozstrzygnąć jedną, ważną sprawę.
Zapewne każdy z was słyszał i widział program 30 ton
=> http://www.youtube.com/watch?v=pQAlCndX1cw (http://www.youtube.com/watch?v=pQAlCndX1cw)
w którym prowadzący zadawał Alizee tak głupie pytania (np. Polska jest lubiana przez Francję, Francuzi lubią nas, traktują jako ważnego partnera (co to za pie***lenie?) i co ona sądzi (tak - nie: "Co sądzisz?" tylko: "i co ona sądzi?" na temat Polski, co ona wie) i po prostu ją skompromitowali w oczach wielu Polaków. Ponadto po tym występie w programie Alizee ma bardzo niemiłe wspomnienia...
Ale żeby to był tylko program... Na stronie internetowej tego programu ukazał się bardzo obraźliwy, kłamliwy artykuł na temat piosenkarki.
http://www.cgm.pl/media/wyswietl.php?O_MEDIA=1000104
Może zacytuję... z niechęcią, ale...
"stwierdziliśmy, że nie możemy "dręczyć" jej zbyt poważnymi pytaniami"
" Chyba nie ma nic prostszego, niż mówić o miejscu, które zna się od zawsze. No cóż, nawet nie wiedzieliśmy, w jak wielkim byliśmy błędzie..."
i najgorsze:
"Na początku nic nie zapowiadało tego, że artystka mimo swojego wieku i wątpliwych na razie sukcesów w showbiznesie okaże się arogancką i rozpuszczoną małolatą"
"Aha i jeszcze jedno - niezbyt wygadana. Na większość pytań dostawaliśmy bardzo krótkie odpowiedzi. "
Wiem, że to zdarzyło się już dawno temu, Alizee była młoda, dość niedoświadczona a przez te lata zdarzyło się tyle w jej życiu, że mogła zapomnieć...
Jednakże jeśli ktoś przetłumaczył jej ten artykuł? Wtedy wyjaśniłoby się, dlaczego nie odwiedziła w swoim Tournee Polski.
Powiecie, że gorsza sytuacja zdarzyła się w Meksyku. Otóż to prawda. Jednak, po pierwsze Alizee jest delikatną osobą. Czasem słowa potrafią o wiele bardziej zranić i utkwić w pamięci, niż jakaś przepychanka, widok palonych plakatów... Poza tym - fani z Meksyku przeprosili Alizee.
I tu zmierzam do sedna. Fani z Meksyku przeprosili Alizee. Natomiast Polacy... Cóż - zachowali się jak najgorsze śmieci. Zmieszali ją z błotem, a teraz jeszcze naiwnie myślą, że piosenkarka odwiedzi ich. :roll:
Tak więc - trzeba ją przeprosić. Ot, pomysł może dość głupi i szalony... Jednak trzeba pokazać Alizee, że ma w Polsce wielu wiernych naprawdę fanów... oraz ją przeprosić za dawny nieprzyjemny wywiad i artykuł.
Może podpisy fanów i jakiś list/plakat? Sam nie wiem.
Wiem jedno - chcecie Alizee u nas - zacznijcie działać.
Pozdrawiam, Falconer
Falconer
15th August 2008, 16:34
Tylko szybko, póki Ruskie nas nie zaatakowały.
Przemyslav
15th August 2008, 16:34
@Falconer zanim napsizesz topci poszukaj, czy nie ma podobnego !
A także nie pisz nic znaczących postów jeden pod drugim zaraz, edytuj porpzedni, chyba, że tyczy czegoś innego...
Falconer
15th August 2008, 16:39
Było pisać dlaczego zamykasz, bo myślałem, że zły dział (Aktualności zamiast Media). ;)
Przemyslav
15th August 2008, 16:43
Trzeba odczekać aż dokonają się czynności porządkowe ;)
Shibby
15th August 2008, 16:56
Falconer, z całym szacunkiem, ale niezbyt znasz się na showbiznesie myśląc, że to jest powód, iż Lili u nas nie dała koncertu z prawdziwego zdarzenia (na razie mało państw może się czymś takim pochwalić, Polska nie jest wyjątkiem)
I jeżeli ma nas odwiedzić to nas odwiedzi i bez takich przeprosin. Ja wątpię, czy ona w ogóle o tym pamięta (o nieudanym wywiadzie), a tym bardziej, czy ma dodatkowo pojęcie o tym artykule. Nawet bym zaryzykował, że teraz (po takim czasie, który w showbiznesie jest dosyć długi) to byśmy jej tylko o tym niepotrzebnie przypomnieli, a pewnie nawet jeszcze uzmysłowili, że ktoś dodatkowo jakiś artykuł napisał.
Jeżeli już jakiś list czy coś to po prostu z wyrazami uznania i gorącym zaproszeniem do nas - to byłby po prostu miły gest. Ale bez roztrząsania brudów sprzed lat.
Tomcio
16th August 2008, 10:48
Alizee dlatego nas nie odwiedziła w tourne ponieważ połączyła sprzedaże jej pierwszych dwóch albumów i najlepiej poszło Francji, Belgi i Szwajcarii, gdyby album MCE tak dobrze się sprzedał jak Gourmandises to by nas odwiedziła! A za co my ją mamy przepraszać to nie wina jej fanów!!!! (na pewno już o tym zapominiała)
Damian1
16th August 2008, 12:43
^^ Zgadzam się.
Falconer
16th August 2008, 16:05
A za co my ją mamy przepraszać
Nie, na prawdę jesteśmy niewinni, czego ja się czepiam. Przecież nazwanie kogoś rozpuszczoną małolatą to nic złego...
3Dmark
16th August 2008, 16:22
Nie, na prawdę jesteśmy niewinni, czego ja się czepiam. Przecież nazwanie kogoś rozpuszczoną małolatą to nic złego...
Ale my tego nie powiedzieliśmy:D
kiko90
16th August 2008, 17:03
Ale kurna, głupio się chłopak czuje, za takich debili no.
Też mnie to wkurza jak ktoś kogoś obraża, niechodzi tu o Lilki, ale są inni.
Szukają winnych, nie patrząć na swoją prawdziwą twarz...
Alizée is a Angel
17th August 2008, 22:13
Krótko mówiąc w "30 TON" Lilkę, wrobili nie ma co. Ale musimy się teraz czymś innym, żeby do nas przyjechała. Np. tym (http://www.alizee-forum.com/showthread.php?p=724868#post724868)
chudyzam
20th August 2008, 22:11
Ale mowienie fanom, ktorzy KUPILI album MCE to tak jak ksiadz mowiacy z ambony do zgomadzonych 'Do kosciola nie chodzicie!..'
:cheesy:
Alizée is a Angel
20th August 2008, 22:16
No dobra, ja kupię Psychedelices, zapiszę swoja cyferkę do liczby sprzedanych płyt. Tylko muszę znaleźć mój portfel, w którym była niecała 100. Gdzies mi go wcięło.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.