View Full Version : Wyglad forum
Cobra1
27th May 2004, 06:27
jak wam sie podoba nowy wyglad forum ?
n@pster
27th May 2004, 07:45
IHMO...jest okropny:
-Brak podziału na topici przyklejone i.t.d
-Alizée Forum Forum Index -> Forum generalne a nie Alizée Forum Forum Index -> Polska sekcja ->Forum generalne
-Quick reply jakis taki dziwny
-NIewiem czy to przez zmiane forum przestały działac neiktóre avatary, ale chyba tak...
-No i ogólie tamte było lepsze
Ronnie
27th May 2004, 07:52
Wydaje mi sie ze ta zmiana wygladu niejest na dlugo. Widzicie nawet niema loga strony, tylko standardowy phpbb... Niezakladalem nigdy forum, ale wydaje mi sie ze to jest podstawowy szablon (pt. subsilver) Miejmy nadzieje ze niedlugo sie to zmieni, mi sie niepodoba. To chyba niejest zmiana, tylko Riccardo ma(mial) jakies problemu z forum i wrzucil byle co, zeby forum bylo...
PS: Glosowalem ze wole poprzedni
Darkthrone
27th May 2004, 12:36
tamte forum było o wiele lepsze :|
n@pster
27th May 2004, 15:06
To chyba niejest zmiana, tylko Riccardo ma(mial) jakies problemu z forum i wrzucil byle co, zeby forum bylo...
Jeśli sie nie myle tamto forum generowało zaduzy ruch w Majskulu :) (MySql'u) i dlatego dal on to forum narazie...a tamto tez było Phpbb :) tylko chyba nowsze...i chyba dlatego większy ruch generowało
miror
27th May 2004, 15:12
hmmm sadze ze byl zrobil to zeby przyspieszyc szybkosc forum
croolik
27th May 2004, 17:56
A ja myślę, że to chwilowe, bo szczerze to nieco beznadziejnie wygląda...
Ronnie
27th May 2004, 18:11
Wydaje mi sie ze ta zmiana wygladu niejest na dlugo
tak jakn pisalem, jest byle co, zeby wogole cos bylo... oby nie na stale
Cobra1
27th May 2004, 18:20
hmmm sadze ze byl zrobil to zeby przyspieszyc szybkosc forum
ta rzeczywiście szybciej chodzi
A ja myślę, że to chwilowe, bo szczerze to nieco beznadziejnie wygląda...
niejest AŻ tak źle żeby niemogło być gorzej :D
tak jakn pisalem, jest byle co, zeby wogole cos bylo... oby nie na stale
dokładnie żeby wogóle coś było to jest ważne :D :mrgreen:
n@pster
27th May 2004, 19:05
tak jak pisalem...na gównej stronie nawet pisze ze jest ono bez dodatków i bajerów zeby odciązyc baze...dlatego przedtem pojawialy sie problemy z mysql'em i forum
kranked
27th May 2004, 19:21
Nie no oczywiście tamto było o wiele lepsze/ładniejsze. Chociaż tu w profilu można sobie ustawić Język forum na Polski, tyle tylko, że nie ma w nim i tak polskich czcionek jedynie przyciski są po polsku :lol: Riccardo dawaj stare forum :!: :!: :!: :!: :mrgreen:
_DIAVOLO_
27th May 2004, 19:59
a ja ciekaw jestem jak wygladalo tamte 'stare' bo jestem tu od dzis i tamtego nie widzialem
n@pster
27th May 2004, 20:04
:) o wiele lepiej!! :D
_DIAVOLO_
27th May 2004, 20:10
a czy powróci tamten wyglad czy bedzie ten?
n@pster
27th May 2004, 20:11
wydaje mi sie ze ten jest tymczasowy....wiec tamten powruci chyba
takelbery
27th May 2004, 23:41
No gdyby wygląd by taki jaki jest to by moz było przeżyć, ale funkcjonalność jest do ****. Wiem że to było raczej konieczne, no ale dlaczeko tak drastycznie i niewygodnie ??? Ja jestem bardzo niezadowolony. Mam nadzieje że to nie potrwa długo a w zamian dostaniemy najnowszą wersje :) Ogólnie nie czuje się pewnie teraz na tym forum, zupełnie jak bym obudził się z pięknego snu. No mam nadzieje ze nie przyzwyczaje się zbytnio puki nie zapodają nowego forum. Jedyne co mi sie podoba to to że stare posty i ststystyki zostały. Bo jak by to zaginęło gdzieś to by była masakra :) Ponad 10 tyś postów byśmy stracili :) w których można znaleźć cenne informacje, że tak powiem o wszystkim :)
Garath
28th May 2004, 00:19
pewnie mają awarie... ostatio coś im galeria nie działała wiec pewnie jakieś sprawy techniczne... :)
waRcoR
28th May 2004, 00:23
nie będe się rozpisywał
jest do d*py, tak jak papier toaletowy ale i tak samo jak ten papier jest bardzo potrzebne i niezależnie od wyglądu będe go "używał" (bardziej mi się podobał zeszły wystrój) ..........
Darkthrone
28th May 2004, 12:07
coś jakby częściowo wrócili do starego forum...
waRcoR
28th May 2004, 14:38
teraz z wyglądu to forum jest bardzo podobne do forum na alizetka.prv.pl
(w zasadzie to ta sama aplikacja tylko różnie skonfigurowana)
A ja myślę, że to chwilowe, bo szczerze to nieco beznadziejnie wygląda... ja też mam nadzieje taką..choć da mnie takie też może być (ważne żeby wogle było :roll:
Ronnie
28th May 2004, 21:47
Tak jak przypuszczalem, tamten wyglad byl chwilowo. Jedynie czego mi brakuje to galerii :? I wiekszego odstepu miedzy topicami przyklejonymi a zwyklymi
no mnie też to nie pasi. A o co chodzi z tymi przyklejonymi. Czym się różnią od zwykłych??
n@pster
29th May 2004, 11:33
to ze są cały czas widoczne na pierwszej stronie u góry(nie spadają)
Cobra1
1st June 2004, 21:21
A o co chodzi z tymi przyklejonymi. Czym się różnią od zwykłych??
to ze są cały czas widoczne na pierwszej stronie u góry(nie spadają)
ta a jeszcze były oddzielone ładnie globalne a teraz wszystko w kupie nic niewidać ale da się przyzwyczaić:)
waRcoR
2nd June 2004, 22:21
nie podoba mi się sposób logowania, wpisuje alizee-forum.com wybieram sekcje polską następnie "zaloguj" i .......... i znów szukam polskiego działu. Na szczęście nie jest to jeszcze tak bardzo męczące ale skoro już zmienili wygląd forum to szkoda że nie dali opcji szybkie logowanie. Ale i tak jest fajnie bo możemy nadal postować .............
Ronnie
3rd June 2004, 07:31
meczace bylo jak mialem skopane pliki cookies i musialem za kazdym wejsciem na forum sie logowac :/ wpieniajace na maxa :?
Ronnie
3rd June 2004, 08:52
:shock: :shock: Ale bosko! Super to zrobili jak sie wchodzi na strone glowna forum, bardzo mi sie to podoba! :D Bravo dla kogos kto to robil!
Cobra1
3rd June 2004, 09:15
meczace bylo jak mialem skopane pliki cookies i musialem za kazdym wejsciem na forum sie logowac :/ wpieniajace na maxa
heh miałem to samo ale już jest spoxik
Ale bosko! Super to zrobili jak sie wchodzi na strone glowna forum, bardzo mi sie to podoba! Bravo dla kogos kto to robil!
ta fajna strona główna forum :) as nawet wypas brawa dla Riccarda :)
n@pster
3rd June 2004, 09:37
Musze przyznac ze wyszło świetnie
IHMO...jest okropny:
-Brak podziału na topici przyklejone i.t.d
-Alizée Forum Forum Index -> Forum generalne a nie Alizée Forum Forum Index -> Polska sekcja ->Forum generalne
-Quick reply jakis taki dziwny
-NIewiem czy to przez zmiane forum przestały działac neiktóre avatary, ale chyba tak...
-No i ogólie tamte było lepsze
zgadzam sie w 100%
waRcoR
3rd June 2004, 14:28
ale za to jaka pocieszna i całkiem ładna strona startowa .......... (ale reszte mogli zostawić) ogólnie nie jest najgorzej ....... pocieszmy się tym że może być gorzej :)
Darkthrone
3rd June 2004, 15:16
jest parę niedociągnieć na forum, częśc zmieniła się na gorsze, częśc na lepsze, ale generalnie jest ok :D
ale teraz jest piękna sytronka startowa!!! normanie świetna
Ronnie
4th June 2004, 08:49
hmm... czy Wy rowniez uwazacie, ze niepotrzebne te znaki z zodiaku? Bo ja tak, dla mnie to jest juz takie bajeranctwo :?
Darkthrone
4th June 2004, 11:14
wole znaki zodiaku niż np. swoje zdjęcie zamiast :D
n@pster
4th June 2004, 15:00
hmmm...zbędny dodatek który zwalania prace MySql'a
Cobra1
4th June 2004, 18:24
hmm... czy Wy rowniez uwazacie, ze niepotrzebne te znaki z zodiaku? Bo ja tak, dla mnie to jest juz takie bajeranctwo
ta bajery szmery
hmmm...zbędny dodatek który zwalania prace MySql'a
też tak myśle ale to już riccardo tu decyduje lipa niepotrzeba tych znaków zodiaków moze jak już to lew utd a nie jeszcze choińskie
Ronnie
4th June 2004, 18:27
zamiast tych znakow z zodiaku moglby zainstalowac polskie litery... bardziej pozyteczne... :roll:
Darkthrone
5th June 2004, 19:23
polskie litery
fakt przydały by się bo bez nich forum kiepsko sie przezentuje :evil:
Mi sie bardzo podoba ten wyglad nowego Forum :)
n@pster
5th June 2004, 21:56
i juz wiem kto głosował na Tak :):) mi jakos nie...juz wymieniłem dlaczego
Fakt polskie litery by się przydaly ...a te znaki zodiaku sa nie potrzebne bo ja jestem znaku waga a nie wiem czy widze dobrze ale chyba mam lew wstawiony :lol: :lol: a date urodzenia dobrze napisalem ......
Ronnie
7th June 2004, 16:48
Nie masz wage :lol: ale totalne przegiecie to juz te chinskie znaki :roll: dla mnie najniepotrzebniejsz rzecz na forum...
częśc na lepsze
a co na przykład ? (oprócz strony startowej bo faktycznie jest OK)
n@pster
9th June 2004, 14:52
na lepszye to chyba szybsza praca forum..chociaz nie jest to tak zauwazalne...
n@pster
20th September 2004, 21:10
hmm....tak nazekalismy az sie przyzwyczailismy :)
(tfu..ale tu kuzu :) )
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.